Crystal Centro Resort 5*– Atsauksmes

36
Novērtējums 6.910
№36 viesnīcas reitingā Antālija
7.2 Numurs
7.1 apkalpošana
7.3 Tīrība
8.2 Uzturs
7.6 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 12 km no lidostas, jūras krastā, neliela brauciena attālumā no Antālijas pilsētas centra, blakus Lara pludmalei. Uzcelta 2006. gadā, pēdējā restaurācija veikta 2018. gadā. Neliela platība, plaši numuri. Piemērots ģimenes un jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар Oleksij100718
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cu izvē lē jā mies pē c atsauksmē m, mums tur patika. Mums uzreiz iedeva istabiņ u divā m ģ imenē m, un tad bez jautā jumiem iedeva istabu no tā s, kas mums bija ideā li piemē rota. Viesnī cas teritorija skaista, zaļ a, sakopta, ļ oti patika. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies pē c atsauksmē m, mums tur patika. Mums uzreiz iedeva istabiņ u divā m ģ imenē m, un tad bez jautā jumiem iedeva istabu no tā s, kas mums bija ideā li piemē rota. Viesnī cas teritorija skaista, zaļ a, sakopta, ļ oti patika. Man arī patika viss ā rpus teritorijas, viss bija kā rtī bā . Ē diens bija lielisks gan bē rniem, gan pieauguš ajiem. Animā cija bija laba. Internets bija, bet tikai vestibilā . Bet mums viss patika, š ī viesnī ca ir diezgan forš a.
аватар irishka-mart
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
No pā rē jiem viesnī cā mums bija tikai pozitī vas emocijas - teicams personā ls, izcila daudzveidī ga virtuve, tī rī ba, uzkopš ana katru dienu, teritorijā viss zaļ š , kopts, skaists, milzī gs baseins, + slidkalniņ i - mini akvaparks. … Tomēr ▾ No pā rē jiem viesnī cā mums bija tikai pozitī vas emocijas - teicams personā ls, izcila daudzveidī ga virtuve, tī rī ba, uzkopš ana katru dienu, teritorijā viss zaļ š , kopts, skaists, milzī gs baseins, + slidkalniņ i - mini akvaparks. Blakus pludmale, iepirkš anā s centri. Saskatī jā m daž us plusus – atpū tā mies sava prieka pē c.
аватар mslavich
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Attā lums no lidostas lī dz viesnī cai ir 15-20 minū tes, nav nogurdinoš s. Bijā m 4 (divi pieauguš ie un divi bē rni). Tā tad administratore. Smaidoš ais Mustafa mums piedā vā ja standarta istabiņ u (neliela istabiņ a ar divguļ amo gultu un dī vā nu) un tas ir paredzē ts 4 personā m, neskatoties uz to, ka lī gumā ir norā dī ta laj istaba. … Tomēr ▾ Attā lums no lidostas lī dz viesnī cai ir 15-20 minū tes, nav nogurdinoš s. Bijā m 4 (divi pieauguš ie un divi bē rni). Tā tad administratore. Smaidoš ais Mustafa mums piedā vā ja standarta istabiņ u (neliela istabiņ a ar divguļ amo gultu un dī vā nu) un tas ir paredzē ts 4 personā m, neskatoties uz to, ka lī gumā ir norā dī ta laj istaba. Lai uzlabotu dzī ves apstā kļ us, Mustafa piedā vā ja viņ am samaksā t. Bet tomē r pē c pā rliecinoš iem argumentiem mums iedeva ģ imenes istabu (divistabu suite). Saspiests, bet viss gultā . Vannas istabas durvis š ausmī gi č ī kstē ja un krā sa lobī jā s, paklā js istabā s bija notraipī ts, sienas notraipī tas. Pē c nelielā m pā rdomā m nolē mā m iedot Mustafai 30 dolā rus....pā rskatī ja virkni skaitļ u....apstā jā s tajā paš ā ar č ī kstoš ā m durvī m uz vannas istabu. . . 30 dolā ri kanalizā cijā . (puse standarta istabiņ a ar skatu uz jū ru, visa ģ imenes istaba ar skatu uz pilsē tu) Istabas tika tī rī tas katru dienu, gulbji negriezā s (pamī š us atstā jā m š okolā des tā felī ti uz naktsgaldiņ a tad 1$). Ē diens viesnī cā ir nevainojams. Vienmē r grilē ta gaļ a (teļ a, putnu gaļ a), zivis, daž ā di salā ti, saldumi, dzē rieni. Viesnī cas teritorija kopumā ir labi uzturē ta. . Respekts animatoriem, bē rniem patika. Laiks maija beigā s izrā dī jā s skaists, jū ra silta, tī ra. Atpū ta izdevā s (neatkarī gi no izlī guma niansē m). Starp citu, Mustafa apsolī ja istabā peldmē teļ us, viņ i tos nesagā dā ja, viņ i pulcē jā s ekskursijā un vakarā pasū tī ja pusdienu kastī tes, no rī ta izrā dī jā s, ka viņ i nebija sagatavoti. Jū tams, ka personā lam ir problē mas ar krievu valodu un pat ar angļ u valodu. Restorā nā uz jautā jumu Vai drī kstu pajautā t, man atkal jautā ja - majonē ze?
аватар kuklina-lena2006
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
No plusiem - lidostas tuvums, tī rs, garš ī gs, skaista ieeja jū rā , teicama, maiga jū ra, personā ls netraucē , darbs ir labi padarī ts vakara š ovi super. No mī nusiem, kam tas ir svarī gi - interjers nav ī paš i š iks, trū kst laba interneta, iekš telpu diskotē ka nav forš a (tuvumā bija forš as diskotē kas). … Tomēr ▾ No plusiem - lidostas tuvums, tī rs, garš ī gs, skaista ieeja jū rā , teicama, maiga jū ra, personā ls netraucē , darbs ir labi padarī ts vakara š ovi super.
No mī nusiem, kam tas ir svarī gi - interjers nav ī paš i š iks, trū kst laba interneta, iekš telpu diskotē ka nav forš a (tuvumā bija forš as diskotē kas).
Kopumā iespaidi bija vislabā kie. Ī paš i par jū ru. Es vienkā rš i negribē ju no tā tikt ā rā . Joprojā m - blakus ir daudz tirdzniecī bas centru, ir kur iepirkties, daudz ā das somu, maki par izdevī gu cenu (jā vienojas). Pē c Ē ģ iptes (Hurgadas) š ie svē tki uzvar.
аватар aooa
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Al ultra viss iekļ auts, numurs Jū ras sā nu logi uz jū ru, DBL diviem. Nordwind Airlines č arterreiss. No Jekaterinburgas. Kupons 6.000 rubļ u, ar apdroš inā š anu un degvielu. Pā rdevē ja Renata, Eden-Travel. Tū risma operators Pegas Touristik. … Tomēr ▾ Al ultra viss iekļ auts, numurs Jū ras sā nu logi uz jū ru, DBL diviem. Nordwind Airlines č arterreiss.
No Jekaterinburgas. Kupons 6.000 rubļ u, ar apdroš inā š anu un degvielu.
Pā rdevē ja Renata, Eden-Travel. Tū risma operators Pegas Touristik.
No 2018. gada 31. marta lī dz 10. aprī lim. Vakaros dž emperī un biksē s. Katru dienu mē s peldē jā mies jū rā vairā k nekā vienu reizi, jū ra ir tī ra, garš ī ga, sā ļ a, zila ...
Lidojums turp bez jautā juma, Pegasus sagaidī ja lieliski, no lidostas ar autobusu kā das 40 minū tes, ņ emot vē rā.3 pieturas pa ceļ am.
Reģ istrē š anā s plkst. 14.00 ieradā s plkst. 11.00 - atstā ja bagā ž u vestibilā , noguris vazā jā s pa viesnī cu un teritoriju, iekost.
Istaba parasta, viss nav jauns, palū dza nomainī t baterijas seifā - nostrā dā ja. Pacē la katru dienu. Dvieļ i ir vienā di. Gulta č ī kst. Viss pā rē jais ir labi.
Skats no loga un balkona ir skaists - jū ra un blakus skaistā s viesnī cas.
Ē diens - restorā ns ir lielisks. Daudz visa, bez jū ras veltē m - tikai 1 veida zivis. Augļ i ā boli, bumbieri, brī niš ķ ī gi apelsī ni. Gaļ a pē c jū su izvē les.
Pē dē jo dienu pē cpusdienā viņ i piedā vā ja saldē jumu (4 veidu izvē le) pie ieejas pludmalē un/vai uzkodu bā rā.
Baseins ir silts - 3 * 2 metri (brokbaseins) istabā - tur ir maz patī kama, bū tī bā bē rniem.
Ā ra baseini ir labi, bet ledus auksti (jū ra ir siltā ka) mū su uzturē š anā s laikā.
Pludmale - bez pretenzijā m, izņ emot nesamontē to molu - sarū sē juš as metā la konstrukcijas. Ir sauļ oš anā s krē sli, matrač i mī ksti, visiem pietiek.
Trenaž ieru zā le ir laba.
Pirts ir diezgan patī kama. Mē s nesaprotam hamam, mums tas nepatī k.
Atgrieš anā s reiss tika pā rcelts no vakara (17.40) uz rī tu (9.30), mī nus puse atpū tas dienas, transfē rs bez jautā jumiem. Lidojuma laikā Nordwind Airlines (North Wind) atteicā s barot, bē rni un izsalkuš ie bija saš utuš i.
Slī dkalniņ i tika ieslē gti pē c grafika, ū dens bija ledains, vienu reizi noripojā m lejā.
Pludmales dvieļ us var mainī t bez ierobež ojumiem, saņ em un atgriež pie ieejas viesnī cā.
Pats viesnī cas bā rs nav slikts – vakaros skanē ja klavieres.
Bija daudz atpū tnieku ar bē rniem, bija speciā li bē rnu animatori-aprū pē tā ji, skatī jā s, kā vecā ki nodod bē rnu, darbinieki viņ u izklaidē ja, kamē r vecā ki atpū š as.
100 metru attā lumā no viesnī cas visa veida veikali (no pā rtikas lī dz ā dai) ir tū ristu zona, tā pē c tas nebū t nav lē ts.
Vestibilā internets brī vs un stabils, arī istabā ķ ē ru, bet ne katrā stū rī.
NAV SEZONA:
Ē damistabas nojumes uz ielas nebija apkalpotas, netī ri, nolobī juš ies galdi, lai gan var iet sē dē t, ja grib.
Patiesī bā brī vā laika aktivitā tes nebija organizē tas, izņ emot pludmales volejbolu, slikts galda tenisa galds, minigolfs, vienreiz redzē ju boč o - palū dzu vē lā k atvest, viņ i atteica.
Animā cijas arī netika novē rotas.
Papildus pludmales bā ri un daž i citi (2 gab. ) nedarbojā s. Amfiteā tris nebija atvē rts.
Viļ ņ u baseins ir izslē gts, tukš s.

Ekskursijas Pegasus:
1) Pamukale ($95/pers. ) skaista, ievē rī bas vē rta (grieķ u teā tris, ziedoš as magones, minerā lie akmeņ i un Kleopatras baseins), lai gan atseviš ķ i bū tu bijis vē l patī kamā k - pastaigai un baseinam bija maz laika . Gids ir lielisks (skolotā js).
2) Troš u vagoniņ š (70$/pers. ) – braucā m 3 stundas (visus savā cā m pat no pilsē tas centra), ne pā rā k interesanti, patiesī bā bijā m bez gida. Nav savas naudas vē rts. Var braukt paš i, skats no kalnu augstuma protams skaists.
Kopsavilkums: par 60 par 2 ir labi, par 100 tas ir nedaudz dā rgi. Sauļ ojies, atpū ties, apmierinā ts.
Renā te Paldies! Liels paldies! Labs Pegazs!
аватар bolgowa.tat
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pirmo reizi braucot uz Turciju, nenož ē lojā m. Man ļ oti patika. No lidostas 20 min. Viesnī cas teritorija ir liela. Daudzi baseini, slidkalniņ i (bē rnu priekam), ū dens baseinos silts, jū rā arī . Daudz ģ imeņ u ar maziem bē rniem. Ē diens labs: gaļ a - liellopa gaļ a, cū kgaļ a, vista, tī tars. … Tomēr ▾ Pirmo reizi braucot uz Turciju, nenož ē lojā m. Man ļ oti patika. No lidostas 20 min. Viesnī cas teritorija ir liela. Daudzi baseini, slidkalniņ i (bē rnu priekam), ū dens baseinos silts, jū rā arī . Daudz ģ imeņ u ar maziem bē rniem. Ē diens labs: gaļ a - liellopa gaļ a, cū kgaļ a, vista, tī tars. Istabas ir klusas, pat kaimiņ us nedzird. No balkona paveras brī niš ķ ī gs skats uz jū ru. Ir daudz sauļ oš anā s krē slu, pietiek visiem, nav jē gas aizņ emties agri no rī ta. Saldē jums ir bezmaksas. Wifi reģ istratū rā ir bezmaksas, ar to pietiek. lai tē rzē tu ar mā ju, izmantojot viber. Tā tad nauda mobilajiem tā lruņ iem netika tē rē ta. Tī rī š ana istabā s klibo, gulbjus uz gultas neredzē ja. Bē rnu animā cijas praktiski nav. Viesnī cai var stingri iedot 4 *, remonts nav veikts ilgu laiku. Reģ istratū rā ir smacī gs. Ja Ē ģ ipte tiks atvē rta, mē s tur vairs nebrauksim.
аватар Vikkochka21
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s ieradā mies nesen. Ar viesnī cu bijā m apmierinā ti. Pirms brauciena bijā m noraizē juš ies, svaigu atsauksmju nebija vispā r. Mī nuss bija tas, ka viesnī ca tika slē gta uz ziemu un tika atvē rta 1. aprī lī . Viņ u sezona sā kas 1. … Tomēr ▾ Mē s ieradā mies nesen. Ar viesnī cu bijā m apmierinā ti. Pirms brauciena bijā m noraizē juš ies, svaigu atsauksmju nebija vispā r. Mī nuss bija tas, ka viesnī ca tika slē gta uz ziemu un tika atvē rta 1. aprī lī . Viņ u sezona sā kas 1. maijā . Tieš i uz š iem cipariem sā kā s spietoš ana. Ziedi iestā dī ti, viss zaļ š . Pludmales bā rs vē l nebija atvē rts. Sekoja animā cija, tikai vē l nav sā kusi darboties. Bija bē rnu diskotē ka. Mū su 3 gadniekam tas patika. Viesnī ca, lai arī nav jauna, bet, manuprā t, tā ir ļ oti personiska. Ļ oti jauks skats no balkona. Numurs bija 5228. Personā ls ir draudzī gs. Tī rī ts katru dienu. Arī veļ a tika biež i mainī ta. Alkohols ir labs. Saldē jums no 14 lī dz 16 ir garš ī gs. Par ē dienu vispā r nav sū dzī bu. Viss ir svaigs, garš ī gs. Tī tars, vista, teļ a gaļ a, jē ra gaļ a, forele, tuncis daž ā dā s formā s. Augļ i, protams, ir 2 veidu standarta ā boli, apelsī ni, greipfrū ti. Deserti ir daudz no rī ta lī dz vakaram. Redzē ju, kā ņ em pavā ra paraugus. . Nav antisanitā ru apstā kļ u. Ū dens pudelē s ir visur viesnī cā . Ū dens baseinā tiek pā rbaudī ts. Iekš ā ir baseins ar siltu ū deni, bē rns nejauš i dzē ra ū deni bez sekā m. Ļ oti tuvu lidostai. Vakarā varat doties iepirkties. Internets ir vā jš , vestibilā . Ja gribi labus 15 eiro nedē ļ ā , lomi pat pludmalē . Es iesaku š o viesnī cu. Es domā ju, ka lī dz maija vidum tas bū s lieliski!
Вид с номера 5228 На пляже Горки Мед в сотах
аватар Sykhoteplyi
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Kontingents: Izvē lē tajos datumos bija vā cieš i 50%, turki 40% un slā vi 10%. Es nedzirdē ju nevienu saucienu “Mū su Krima” un “Tagils” 3 no rī ta (varbū t es gulē ju saldi). Uzturs: Ē diens bija lielisks, ē da tikai gaļ u. Bija viena zivju diena (~ 4 zivju veidi), meitene ē da salā tus. … Tomēr ▾ Kontingents:
Izvē lē tajos datumos bija vā cieš i 50%, turki 40% un slā vi 10%. Es nedzirdē ju nevienu saucienu “Mū su Krima” un “Tagils” 3 no rī ta (varbū t es gulē ju saldi).
Uzturs:
Ē diens bija lielisks, ē da tikai gaļ u. Bija viena zivju diena (~ 4 zivju veidi), meitene ē da salā tus. Bā rā ir arī desiņ as, ~7 veidu sieri, gaļ a, kartupeļ i (daž ā dā s formā s), kokteiļ i un citi dzē rieni. Koncentrē tas sulas (jā atš ķ aida 5050).
Numurs:
labi. Vannas istaba bija nedaudz maza un noņ ē ma neliels dekora gabals (mē ģ inā ju to salabot, bet tā bija saliekta, tā pē c nebija 10 zvaigznes)
Reģ istratū ra: Runā krieviski (5050), vā ciski 1-2 cilvē ki, angliski 60-80%, ja ir vajadzī ba nokļ ū t jebkurā vietā (Ū denskritumi, Okeanā rijs. . . ) pamudinā s un orientē sies.
Ceļ ojumu padomi:
- Blakus viesnī cai ir autobusu pietura. Ar 7. autobusu var nokļ ū t Oceanarium un Minicity (coque). Autobuss iet cauri zemā kajam ū denskritumam (tas atrodas blakus skeitparkam) un centram (netā lu no vecpilsē tas).
- 1 $ = 2.7 TL. autobusa biļ ete maksā USD 1 vai 2 liras (peļ ņ a)
- Vienojieties ar visiem (izņ emot autobusa vadī tā ju un cilvē kus, kas izsniedz biļ etes), no sā kuma izmetiet 50% un tad brauciet no turienes.
аватар 05790579
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Nesen atgriezos no brī vdienā m Kervansaray Kundu viesnī cā ). Biju kopā ar vī ru, samaksā ju 1200$ par 8 naktī m. Nav ī paš i dā rgi atpū tai Turcijā . Mū s vispirms iekā rtoja kaut kā dā invalī du istabiņ ā ar skatu uz jumtu. … Tomēr ▾ Nesen atgriezos no brī vdienā m Kervansaray Kundu viesnī cā ). Biju kopā ar vī ru, samaksā ju 1200$ par 8 naktī m. Nav ī paš i dā rgi atpū tai Turcijā . Mū s vispirms iekā rtoja kaut kā dā invalī du istabiņ ā ar skatu uz jumtu. Un bez balkona, lai gan par numuriņ u SĀ NU SKATS maksā jā m. Bet pē c ilgā m sarunā m viņ i nā kamajā dienā pā rcē lā s uz parastu istabu ar skatu uz jū ru 4. stā vā . Skats no istabas bija vienkā rš i elpu aizraujoš s: visa teritorija, gara baseinu josla un jū ra. Vienkā rš i baudot skatu vienatnē . Istaba ir pietiekami liela. Ledusskapis katru dienu tika tī rī ts un papildinā ts ar dzē rieniem. Internets viesnī cas istabā nedarbojas - 20 USD tika izmesti. Visi devā s uz reģ istratū ru - tur bija bezmaksas WI-FI par brī vu. Ē diens viesnī cā normā ls, ļ oti labi gatavo vakariņ as un pusdienas. . Izsalcis nepaliksi. Pietiek. Bet serviss nav ī paš i labs. Nav viesmī ļ u! Galdauti bija netī ri, trauki bija netī ri, nebija pietiekami daudz krū zī š u un galda piederumu. Pilnī ga paš apkalpoš anā s. Pludmale ir jauka un liela. Antā lijas piekrastē ir ļ oti plaš a pludmales josla. Ir piestā tne, kur var arī sauļ oties. Baseini ir ļ oti ē rti – vietas pietika gan pludmalē , gan baseina tuvumā visiem. Publika viesnī cā ir raiba - daudz turku, irā ņ u. Irā kieš i, Eiropas Savienī bas iedzī votā ji, ir krievi, bet maz, un tatā ri ir sastopami. Animā cija ir vā ja un nav kaitinoš a. Š ī viesnī ca ir piemē rota relaksē još ā m ģ imenes brī vdienā m. Apkalpojoš ais personā ls nav ī paš i uzmanī gs. Š ajā viesnī cā jū s nejutī sieties kā ilgi gaidī ts dā rgais viesis. Agri no rī ta izbraucā m uz lidostu un mums aizmirsa pagatavot sausā s brokastis, teica, ka neesam kaut kā dā sarakstā . Brokastis mums nebija vajadzī gas - bet š ā da pieeja viesiem, protams, mū s pā rsteidza ļ oti nepatī kami. Noteikti š eit vairs nenā ksim. Iepriekš atpū tā mies Konakli viesnī cā Insula Park Hotel - tur serviss ir daudz labā ks.
Ja gribas to labā ko, tad blakus ir ļ oti cienī jamas un greznas viesnī cas, bet cena pavisam cita - 3000-4000$ par 8 naktī m.
аватар Grand-58
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pā rskats par pā rē jo Kervansaray Kundu Otel – 5 * (Turcija, Antā lija) No 2014. gada 26. maija lī dz 2014. gada 1. jū nijam es kopā ar sievu un 7 gadus veco mazdē lu atpū tos Kervansaray Kundu viesnī cā (Antā lijā ). Jā piebilst, ka š ī nav pirmā reize, kad atpū š amies š ajā viesnī cā un mums tajā patī k viss. … Tomēr ▾ Pā rskats par pā rē jo Kervansaray Kundu Otel – 5 * (Turcija, Antā lija)

No 2014. gada 26. maija lī dz 2014. gada 1. jū nijam es kopā ar sievu un 7 gadus veco mazdē lu atpū tos Kervansaray Kundu viesnī cā (Antā lijā ). Jā piebilst, ka š ī nav pirmā reize, kad atpū š amies š ajā viesnī cā un mums tajā patī k viss. Tač u š oreiz notika notikums, kas krasi mainī ja mū su uzskatus par atpū tu š ajā vietā . Mē ģ inā š u bū t konkrē tā ks.
Tikā m ievietoti numuriņ ā.2. stā vā pē c 14-00, uz reģ istrē š anos bija jā gaida 3 stundas pē c ieraš anā s viesnī cā . Istaba laba, viss ir - no kondicioniera lī dz TV, ar skatu uz jū ru. Ā tri pieradā m un sā kā m atpū sties.
Nā kamajā dienā pē c tikš anā s ar Natā liju Kuzņ ecovu, Pegas tū roperatoru viesnī cā , kur rezervē jā m ekskursiju uz akvā riju, kas ir pasaules lī meņ a atrakcija, devā mies augš ā uz istabu, lai ieliktu ekskursijas biļ eš u summas. seifā un es, Atverot skapi, kurā atradā s seifs, viņ š š ausmā s atklā ja, ka seifa nav.
No viņ a skapī bija tikai putekļ aina vieta! ! !
Seifā bija visa mū su nauda, ​ ​ ā rzemju pases, apdroš inā š ana, mazdē la dzimš anas apliecī ba un visi viņ a dokumenti, vā rdu sakot - VISS, plus vē l bija jauna planš ete un vē l daž as lietas. Turklā t uz galda esoš ā s lietas (atvē rts č emodā ns, e-grā mata, telefons utt. ) bija savā s vietā s un zagļ u neskartas.
Viņ i nekavē joties ziņ oja par notikuš o reģ istratū rā ar lū gumu izsaukt krievvalodī go gidu un izsaukt uz numuru droš ī bas dienesta vadī tā ju, viesnī cas pā rstā vi un policiju.
Apmē ram 10 min. istabā ieradā s droš ī bas dienesta priekš nieks, tulks, un pē c brī ž a ieradā s vairā ki policisti.
Viņ i uzklausī ja mū su paskaidrojumus un pieņ ē mumus par notikuš o, sā ka rā dī t daž as fotogrā fiju fotokopijas ar mazā m, neatš ķ iramā m sejiņ ā m, lai mē s varē tu kā du identificē t, jautā ja, vai aizejot aizvē rā m seifu un istabu, ja mums ir kā das aizdomas, sā ka ņ emt pirkstu nospiedumus visur, kur varat, fotografē jiet visu, ko varat. Vā rdu sakot, parā dī t kaut kā du izmeklē š anas darbī bu izskatu. Tad istabā ieradā s cilvē ks, kurš ar speciā lu skeneri paņ ē ma rā dī jumus no telpas elektroniskā s slē dzenes, lai pā rbaudī tu, kurš un kad ir atvē ris mū su istabu. Un tas viss, neskatoties uz to, ka mē s nebijā m istabā apmē ram 1.5 stundu, ieeja telpā atrodas vietā , kur atrodas lifti, tas ir, praktiski cilvē ku priekš ā , visi koridori ir pieblī vē ti ar videonovē roš anu. kameras. Tas ir, izvilkt seifu (!!! ) tā , lai neviens to neredz, ir gandrī z neiespē jami.
Pieprasī jā m piezvanī t viesnī cas ģ enerā ldirektoram un paziņ ot viņ am par seifa zā dzī bu.
Visi klā tesoš ie viesnī cas darbinieki mums vienbalsī gi apliecinā ja, ka š is gadī jums viesnī cā bijis pirmo reizi, iepriekš tā di nav bijuš i utt. Lai gan laika gaitā internetā atradu daudz aprakstu par zā dzī bā m š ajā viesnī cā.
Pē c tam devā mies uz ž andarmē riju, kas atrodas kaut kur Antā lijas nomalē , viesnī cas maš ī nā kopā ar tulku un viesnī cas apsardzes dienesta darbinieku, jo pagā ja ilgs laiks, lī dz tur nokļ uva un izbraucā m cauri visai lauksaimniecī bas. pilsē tas apkā rtnē.
Ž andarmē rija garlaicī gi un ilgi sastā dī ja turku valodā notikuš ā protokolu, no kura valodas nezinā š anas dē ļ neko nesapratu, policijas priekš nieks protokolu apliecinā ja ar savu parakstu un pat neapzī mogoja. to. Viņ i mums paskaidroja, ka ar to pietiek, lai mē s atgrieztos Krievijā bez pasē m.
Atgriež oties viesnī cā , mē s sazvanī jā mies ar Krievijas konsulā tu Antā lijā , un es pieprasī ju, lai mū s aizved uz konsulā tu. Kamē r tika risinā ts jautā jums ar maš ī nu, zvanī ju saviem bē rniem Krievijā un viņ i mums uz e-pastu atsū tī ja Krievijas civilo pasu kopijas (Paldies Dievam, ka nepaņ ē mā m lī dzi uz Turciju! ). Paņ ē muš i ž andarmē rijas protokolu un pasu fotokopijas, ar viesnī cas maš ī nu devā mies uz konsulā tu, tiesa, bez tulka. Konsulā tā mums bija jā gaida Ļ OTI ilgi, lī dz mū s pieņ ē ma speciā lists. Aizpildī jā m iesniegumus par robež as š ķ ē rsoš anas atļ auju izsniegš anu, mū s nebildē ja, bet ieteica to darī t kaut kur pilsē tā (un tas bez liras, piedodiet, kabatā ). Gaidot atļ auju, ar lī dzī gu situā ciju satikā m precē tu pā ri no Krievijas, kurš tika aplaupī ts citā Antā lijas viesnī cā (seifs gan netika izvilkts no istabas, bet vienkā rš i atvē rts).
Rezultā tā mē s, nemiera, emociju, karstuma, noguruš ā bē rna noguruš i, atgriezā mies viesnī cā savā istabiņ ā.
Nā kamajā dienā man tomē r izdevā s tikties ar viesnī cas ģ enerā lmenedž eri (Mustafa Mezgitci kungu) un ar tulka starpniecī bu mē ģ inā ju noskaidrot, kā viesnī cas vadī ba viņ a personā atrisinā tu situā ciju ar kompensā ciju par mums nodarī to materiā lo kaitē jumu. Atbildot uz to, dzirdē ju neskaidrus paskaidrojumus, ka policija izmeklē lietu, videonovē roš anas kameras fiksē ja kā du trī s cilvē ku grupu, kas it kā bija profesionā li zagļ i no Izraē las un caur slē gtu dienesta ieeju iekļ uva ar apsardzi, signalizā ciju un video kamerā m piebā ztā viesnī cā . kā pnes , iespē jamo zagļ u fotogrā fijas tika nosū tī tas uz Antā lijas lidostu un viņ i nekavē joties tika aizturē ti utt. , utt.
Un, tiklī dz tas viss notiks, mums nekavē joties tiks kompensē ti visi zaudē jumi, lai gan mē s pē c daž ā m dienā m izbraucam uz Krieviju. Cerot uz to, atlikuš o ceļ ojuma daļ u pavadī jā m bez santī ma.
Mē s tikā mies ar Pegasus tū risma aģ entū ras tū roperatoru viesnī cā Natā liju Kuzņ ecovu un izskaidrojā m viņ ai situā ciju, kas ar mums bija gadī jusies. Viņ a solī ja paziņ ot savai vadī bai notikuš o, lai viņ i kaut kā ietekmē tu viesnī cas vadī bu. Vakarā pirms izbraukš anas viņ a ieradā s viesnī cā un ieteica mums izmantot firmas juridisko "atbalstu". (Tas ir vakarā izbraukš anas priekš vakarā un bez santī ma, pat transportam).
Rezultā tā vairs nevarē jā m tikties ar viesnī cas vadī bu, izbraucot apmainī jā m visas iedomā jamā s un neiedomā jamā s koordinā tes, lai viesnī ca sazinā tos ar mani Krievijā un devā mies uz lidostu izlidoš anai.
Atseviš ķ s stā sts par to, kā izgā jā m cauri pasu kontrolei Antā lijas lidostā un ī paš i par to paš u kontroli Š eremetjevas lidostā . Mē s vairā k nekā stundu nosē dē jā m lieliskā izolā cijā MŪ SU drosmī go likuma kalpu pakļ autī bā ieraš anā s zonā . Radā s iespaids, ka esam pirmie un vienī gie starp tiem simtiem tū kstoš u mū su tautieš u, kas no ā rzemē m atbraukuš i atpū sties š ajā amatā . Turklā t mū su konsulā ta dokumenti bija pilnī gā kā rtī bā.
Kā jau nopratā t, pē c gandrī z diviem mē neš iem un manā m vē stulē m viesnī cai atbildes nebija. Cerē sim...nav zinā ms, patiesī ba ir par ko.
Nobeigumā vē los piebilst, ka pē c visiem š iem “patī kamajiem un neaizmirstamajiem” notikumiem nā kamajā dienā pē c manas ieraš anā s man bija liela fokusa sirdslē kme. Tagad mā jā s, pē c slimnī cas, sē ž u un rakstu š os "š ausmu stā stus".
Parādīt vairāk »


iemiesojums Yulya_
atpūtās no 4.05.2010-15.05.2010. tajā laikā strādāja animācijas komanda. Nestāstiet man viena no animatoriem-Zijas e-pastu.
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums ispanka
Laba diena visiem!Pasakiet lūdzu cik maksā tūre uz 7 naktīm ultra viss t.sk.
15 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 8 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Kaleiču vecpilsēta
Novērtējums 9.5
Turcija, Antālija
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats
Antālijas akvārijs
Novērtējums 9.3
Turcija, Antālija
Daba, Izklaide

Отель расположен в 12 км от аэропорта, на берегу моря, в нескольких минутах езды от центра города Анталья, рядом с пляжем Лара. Построен в 2006 году, последняя реставрация сделана в 2018 году. Небольшая ухоженная территория, просторные номера. Подходит для семейного и молодежного отдыха.

Atrašanās vieta Расположен в 12 км от аэропорта, в 15 км от центра г. Анталия.
Pludmales apraksts Бар на пляже — бесплатно. Длина пляжной полосы: 135 метров.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, экскурсионное бюро, услуги по продаже билетов, Wi-Fi в лобби (бесплатно), факс/ксерокопирование (платно), 1 конференц-зал (платно), услуги по глажке одежды (платно), обслуживание номеров (платно), диетическое и вегетарианское меню (бесплатно), 4 ресторана — 1 основной ресторан, 3 a la carte: Prusa: турецкая кухня, Oceanus: рыбный ресторан, Fluorite: итальянская кухня — необходима предварительная резервация, 8 баров, 1 кафе, ТВ-зал, магазины, 4 открытых бассейна с пресной водой, без подогрева, площади: 1212 м2, 775 м2, бассейн с волнами — 700 м2, 687 м2, 1 крытый бассейн с пресной водой, с подогревом (в зимний сезон), площадь 80 м2, шезлонги и зонтики возле бассейна (бесплатно).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 1 открытый бассейн 121 м2, мини-клуб для детей 4-12 лет, мини-диско.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā  FREE 
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports 5 водных горок для взрослых, без подогрева, игровые автоматы, дартс, бочче, библиотека, 2 теннисных корта с твердым покрытием, освещение платно, аренда оборудования бесплатно, уроки тенниса платно, водные виды спорта (платно), мини-гольф (бесплатно), мини-футбол (бесплатно), школа дайвинга (платно). Спокойная анимация.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 400 номеров. Представляет собой одно 8-ми этажное здание.

Istabās

балкон, кондиционер, Wi-Fi, ванна / душ, туалет, тапочки, фен, минибар, телефон, сейф в номере: бесплатно, французская / раздельная кровать

спальня, TV.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • balkons/terase
  • kabeļa internets (ne visās istabās)
Adrese Kundu Mevkii, Antalya, Turkey
Tālruņi: +90 (242) 352-24-40
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).