Super!

Rakstīts: 25 jūnijs 2019
Ceļošanas laiks: 16 — 23 jūnijs 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Nu, tagad ir pienā cis laiks man atstā t atsauksmi un ziņ ot par savu uzturē š anos š ajā viesnī cā . Iepriekš lasot daudz negatī visma, bija bail iet, bet bijā m optimistiski.
Ieradā mies 17:00, iekā rtojā mies C korpusā ar skatu uz mazo baseinu. Mē s iegā jā m istabā pirmie, tas ir. tur neviens nedzī voja, jo grī das bija putekļ ainas, nu labi. Istaba š ika, tē jkanna ar kafiju un tē ju (man tas bija svarī gi)
Kad sapulcē jā mies duš ā , izrā dī jā s, ka paš as duš as (lejkannas) nav un izlietne nebija pieslē gta. Aizgā jā m vakariņ ā s, atstā jā m lū gumu reģ istratū rā , atgriezā mies naktī , viss bija savā s vietā s. Nā kamajā dienā nebija karstā ū dens. Ī sā k sakot, mū s pā rcē la uz B korpusu ar Wi-Fi istabā , viss jau bija gatavs ē rtai atpū tai.

Ē diens ir lielisks. Es katru dienu ē du jū ras veltes. Antā lijā biju 6. reizi 5*, un bija tā , ka devos uz turieni izsalcis, jo nebija ko ē st (š ī s viesnī cas nesaukš u). Arī ultra jē dziens š eit patieš ā m darbojas, viņ i lē ja visu diennakti un bija vē lā s vakariņ as (tas arī man ir svarī gi)
Pludmales lī nija 3. Un kas? ? ? Ne visi var atļ auties doties uz Antā lijas viesnī cā m 1. lī nijā . Brauc ar autobusu ik pē c 30 minū tē m. kā das problē mas? Pludmale laba, smilš aina.
Personā ls lielisks, visas manas problē mas (bija daž as) tika atrisinā tas zibens ā trumā .
Viss jauns, tī rs. Katru dienu tiks ievests kaut kas jauns, tad tiks stā dī tas puķ es.
Es neredzē ju bū vlaukumu, es nedzirdē ju perforatoru. Atvainojiet.
Animā cija ir atseviš ķ s jautā jums. Tā ir mana mī lestī ba uz mū ž u? ? . Komandas uguns??? ?
Es neesmu animā cijas cienī tā js, š eit viņ i lauza visus manus principus. Es piedalī jos gandrī z visur.
Vai tu aizgā ji ar asarā m?
Secinā jums: es plā noju atgriezties š ovasar.
Padoms: ja jū s sapņ ojat par 5* pirmajā rindā , š ī nav ī stā vieta. Ja dodaties atvaļ inā jumā , lai atpū stos no savas pilsē tas, darba, un esat pozitī vs un nemeklē jat kaut kā dus jambus kā auditorus, laipni lū dzam Iron Ambassador.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu