Lieliska cenas un kvalitātes kombinācija.

Rakstīts: 11 oktobris 2017
Ceļošanas laiks: 27 septembris — 7 oktobris 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 8.0
Mē s meklē jā m viesnī cu ar labu servisu un Antā lijas tuvumu ar iespē ju ē rti nokļ ū t pilsē tā un tajā pastaigā ties. Izvē lē tais variants mums bija piemē rots 100%. Centī š os bū t konstruktī vs un aprakstī t š ī s viesnī cas "spē cī gā kā s" puses.
1. Krā š ņ a bufete. Patī k vai nepatī k, bet lielā kā daļ a mū su lī dzpilsoņ u meklē iespē ju vislabā kajai cenas un kvalitā tes kombinā cijai, lielu uzmanī bu pievē rš ot uzturam. Mē s vienbalsī gi (mē s - vī rs, brā lis un es) esam gatavi š ai sastā vdaļ ai dot 5 balles. Pā rtikas sistē ma ir veidota pē c principa "ē d visu diennakti". Tā nu pirmo reizi (pirms tam Turcijā biju 4 reizes) satikā m restorā nu (tā saucas "Buffet"), kas strā dā.24 stundas diennaktī . Galvenais restorā ns ir pē c grafika. Papildus - bā rbekjū , pludmales bā rs un baseina bā rs. Ē diens ir ļ oti daudzveidī gs: bija suš i un saldē jums, kā arī treileris ar Vī nes vafelē m. Galvenajā restorā nā patieš ā m ir nelielas rindas, bet, godī gi sakot, tas mū s netraucē ja. Iesakā m vismaz vienu reizi apmeklē t a la carte restorā nu. Ē dienkarte viņ am, kā arī tikš anā s vakariņ ā m ir pie informā cijas galda. Maksa ir simboliska - 5 USD no personas apmaiņ ā pret š ikā m vakariņ ā m.
2. Funkcionā las un tī ras telpas. Mums bija Family DeLuxe istaba, milzī ga ar divā m istabā m un papildu ģ ē rbtuvi. Viss jauns, glī ts un galvenais pā rdomā ts. Katrā numurā ir gaisa kondicionē tā js, televizors ar 50 kanā liem. Neesmu tā das baudas cienī tā js atvaļ inā jumā , bet priecā jos par angļ u valodas kanā liem. Tī rī š ana tika veikta katru dienu, dvieļ i tika mainī ti katru otro dienu bez atgā dinā juma.

3. Smilš aina pludmale. Godī gi sakot, lasot atsauksmes, pa ceļ am uz pludmali redzē ju pretenzijas miskastes virzienā . Gaidī jā m, ka ieraudzī sim tieš ā m milzī gu atkritumu tvertni, bet patiesī bā gā jā m gar viesnī cas sienu, kur periodiski tiek izkrauti atkritumi. Nekas nepareizs ar to. Ja tieš ā m samulsina pā ris metru smaka, tad uz pludmali var braukt ar shuttle. Pludmale pati par sevi ir smilš aina, tī ra, bet labā k tajā ieņ emt vietas no rī ta. Pē c pulksten 10 to izdarī t ir problemā tiski. Pludmales dvieļ i ir pieejami arī viesnī cā .
4. Pilsē tas tuvums. Mums bija svarī gi, lai pilsē tu varē tu sasniegt ar regulā ru autobusu. Un tā arī sanā ca: blakus viesnī cai – pietura. Autobuss 007 kursē tieš i uz pilsē tu, ieskaitot tā s vē sturisko daļ u. Ja nemaldos, kursē ik pē c 30 minū tē m. Piezī me: biļ etes var iegā dā ties pie ieejas pie vadī tā ja, tač u vienreizē jā s lietoš anas transporta kartes ir daudzkā rt dā rgā kas. Ja plā nojat biež i staigā t pa pilsē tu, ko mē s darī jā m, tad iegā dā jieties vienu plastikā ta karti visiem. Tas maksā.6 liras un darbojas pē c debetkartes principa: lī dzekļ i tiek “iemesti” speciā los automā tos un specializē tā s tirdzniecī bas vietā s un debetē ti katrā braucienā . Jū s varat iegā dā ties vienu karti visiem. Tā pat karte ir vienā da visiem transporta veidiem. Starp citu, ja iespē jams, pē rciet pilsē tā viesnī cas un citas lietas. Pie viesnī cas viss ir dā rgā ks un izvē le nav tik liela.
5. Bezmaksas hammam. Š is fakts arī mani pā rsteidza, jo iepriekš š ā da veida izklaide bija par maksu. Š eit bez maksas tika izmantota hammam, sauna un mini tvaika pirts. Mē s neņ ē mā m kompleksu ar masā ž u par 35 USD, bet izmantojā m š o pirti, bruņ ojoties ar visu nepiecieš amo. Tiem, kas iziet pakalpojumu par maksu, minū tes - pirtī daudz cilvē ku un "ekskluzivitā tes" statuss tiek zaudē ts.
Kopumā ar atpū tu un viesnī cu bijā m apmierinā ti un esam gatavi droš i ieteikt tiem, kas nemeklē greznī bu ar baroku zā lē un sveč turiem. Mū suprā t, tā bija ideā la kvalitā tes un cenas kombinā cija.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu