Cik slikti tas ir?

Rakstīts: 3 augusts 2019
Ceļošanas laiks: 19 — 27 jūlijā 2019
Viesnīcas vērtējums:
2.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 3.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 6.0
Labdien, mani sauc Deniss. Tieš i pirms nedē ļ as atgriezos no atvaļ inā juma no Turcijas, proti, no CLUB HOTEL FALCON 4 * viesnī cas. Daž as dienas vē lā k esmu gatavs atstā t savu diezgan prā tī go apskatu par š o "paradī zi". Vai jū s domā jat palikt š eit? Jums tas jā izlasa lī dz beigā m.
Brī dinu jau iepriekš , tas ir mans subjektī vais viedoklis un to cilvē ku viedoklis, ar kuriem es tur biju, visticamā k, tas bū s aktuā li cilvē kiem no 18 lī dz 35 gadiem. Bet tas nebū s lieki lasī t, jo š eit bū s daudz interesanta ...
Nevilksim kaķ i par labi zinā mu vietu un sadalī sim visu apskatu vairā kā s daļ ā s: Pozitī vs, Negatī vs, Vispā r.
- Pozitī vi:
1) Atraš anā s vieta.

Viesnī ca atrodas ļ oti interesantā vietā , stā v akmeņ ainā piekrastē , 60-100 metrus virs jū ras. Jū s atklā siet elegantas ainavas, ideju viļ ņ us bagā tī gā m fotogrā fijā m un skaistu terasi, kas stā v tieš i uz klints, kur varē siet vē rot saulrietus zem klusā m Vidusjū ras skaņ ā m.
2)Darba personā ls.
Patieš ā m, apmeklē jot daudzas viesnī cas, varu ar pā rliecī bu teikt, ka š ajā ir ļ oti labs kolektī vs. Jā , kā saka, ne bez *****, bet tie ir atseviš ķ i gadī jumi. Un vispā r es runā ju par viesmī ļ iem, apkalpotā jiem utt, nekā dā gadī jumā par viņ u priekš niekiem un vadī bas darbiniekiem, kuri ar savu viltus smaidu slē pj tik daudz naida pret jums, ka tas sabojā garastā vokli, es nedarī š u iedziļ inā ties detaļ ā s.
(Ī paš u paldies vē los izteikt diviem bā rmeņ iem, kuri, manuprā t, bija paš i labā kie no visiem, spē ja uzmundrinā t, uzturē t sarunu un palī dzē t, ja raduš ā s problē mas: Batugan un Ataberk, paldies. )
Lai kā es censtos izsū kt vairā k plusiņ us no pirksta, man neizdodas..

- Negatī vs:
1) NE-kluba viesnī ca.
Lai redzē tu kā da jauna puiš a un viņ a draugu atklā to vilš anos, kuriem tika ieteikta vieta, un pati vieta sevi iesaka kā nebeidzamas jautrī bas centru, pē c 2-3 dienā m š ajā viesnī cā pietiktu paskatī ties uz manu seju. Š is ir ī sts pansionā ts. Cilvē ku 40-45+ kontingents un nelielas Eiropas jaunieš u grupas, kas visu dienu gulē ja pie baseina. Ja nebū tu tā s jautrā s kompā nijas, kas izveidojā s no mums un citiem puiš iem, kuri bija pā rsteigti par š ā du uzstā dī jumu, tad pā rē jais bū tu palicis tukš ā dū š ā . Ja varat kaut kā aprakstī t vietu, kur, nu, vispā r nav nekā cita, izņ emot ē dienu, ū deni un BINGO - š is bū s vislabā kais apraksts š ai viesnī cai.

2) Viss ir IZSLĒ GTS jeb kā nenomirt VIESNĪ CAS FALCON.
Vienmuļ a ē dienkarte no dienas uz dienu, bā rmeņ u pieredzes un zinā š anu trū kums (izņ emot augstā kminē tos, viņ i jū s noteikti pā rsteigs, bet š ie ir divi no desmitiem, kuri nestrā dā katru dienu).
Bet galvenā bē da ir tā , ka ē diens pats par sevi ir ne tikai š ķ ebinoš s, viens otram lī dzī gs un š ausmī gi trekns, tas ir arī no nekvalitatī viem produktiem, par kokteiļ iem vispā r klusē ju, nedzeru! Tī ra ķ ī mija un krā svielas. Var dzert tikai tī ru alkoholu, kas nav ne slikts, ne labs. Es jutos slikti, tiklī dz ierados viesnī cā , bet man kļ uva labā k, kad atgriezos mā jā s un sā ku ē st normā lu pā rtiku. Mani draugi pē dē jo trī s dienu laikā pilnī bā pā rstā juš i neko lietot, dodot priekš roku tuvā kajam Burger King ar uzrakstu: "Mē s bū sim veselī gā ki. "
3) Ū denspī pe.
Nekā dā gadī jumā neņ emiet ū denspī pi š ajā viesnī cā . Viņ iem ir puisis ū denspī pes vietā , kurš acī mredzot uzzinā ja par ū denspī pē m tieš i tad, kad viņ am š eit piedā vā ja darbu.
Dosi 17-20$, bet patiesī bā nesapratī si ko, teikš u vairā k, pat neko nezinot par ū denspī pē m, vari ieiet internetā un pats mē ģ inā t iesist, esmu pā rliecinā ts, ka sanā ks daudz labā ks par š o "meistaru".
4) pludmales trū kums.

Man personī gi tas nav mī nuss, jo man pat patika. Tikko nolecu no tilta un jau 5 metri zem kā jā m, skaistule. Bet kā brī dinā jumu ģ imenē m ar bē rniem rakstī š u par š o.
5) Istaba un tā s uzkopš ana.
Neticiet par viesnī cas pā rveidoš anu, kas it kā tika veikta nesen. Istaba atstā j daudz ko vē lē ties, saplā kš ņ a gultas un briesmī gi matrač i, noš ķ elti stū ri, salauzts gaisa kondicionieris, kas atdzī vojas, aizsē rē jusi izlietne un daudz kas cits. Un jā , mē s jautā jā m, kā š ī s problē mas risinā t, uz ko saņ ē mā m atbildi: “Jā , protams, mē s veiksim visus iespē jamos pasā kumus! ". Kā jau droš i vien nopratā t, izceļ oties no istabas problē mas mū s pavadī ja kā rtī gā ceļ ā , bet paš as palika savā s vietā s?
Par tī rī š anu nerunā š u, varbū t mums nepaveicā s ar apkopē jā m, bet istaba vienmē r bija š ausmī gā stā voklī (jā , mē s paš i ļ oti labi zinā m, atstā jā m dzeramnaudu, tas nekā di nepalī dzē ja).
6) Briesmī gs internets.
Tas nav svarī gi, jo mē s atnā cā m atpū sties. Bet tomē r reizē m gribas ienā kt, kā dam uzrakstī t vai kaut kur uzkā pt, malkojot cigareti pie baseina. Nav Wi-Fi, sā kot no vā rda GENERALLY. Tik sliktu internetu nebiju redzē jis.
7) Valodas barjera.
Lielā kā daļ a darbinieku nerunā krieviski, bet ko tur, nav tik daudz tā du, kas labi zinā tu angļ u valodu. Kā pē c es tad labi runā ju par darbiniekiem? Jā , jo es runā ju angliski un esmu sazinā jies ar daudziem cilvē kiem, savukā rt bez š ī m zinā š anā m jū s daudz nokļ ū sit š ajā viesnī cā.
8) Jū ras un baseina darbī bas rež ī ms.

Nu, tas, manuprā t, ir absurds. Jū ra un baseins tiek slē gti 19:00.
Un labi, jū ra bez pludmales galu galā ir bī stama tiem, kas jau ir iedzē ruš i un slikti peld, bet baseins ir 1 metra dziļ umā , es nevaru saprast, kam tas traucē ja. Mans saš utums pastiprinā jā s, kad uzzinā ju, ka daudzā s citā s viesnī cā s no 22:00 lī dz 24:00 visi š ie pasā kumi iziet novā rtā.
9) Smē ķ ē š ana visā.
Es pats esmu tā ds cilvē ks, kurš ikdienā nesmē ķ ē , bet atpū š oties vai dzerot no cigaretes neatteikš os, tā pē c man tas nav ne pluss, ne mī nuss, bet draugi, kamon, vajag cieņ a pret citiem cilvē kiem, redzē ju daudzus nesmē ķ ē tā jus, kuri ik uz soļ a aizrijā s no dū miem. Var teikt, ka tā ir cilvē ku problē ma, un jums bū s daļ ē ji taisnī ba, bet, ja viesnī cā bū tu atseviš ķ s vestibils smē ķ ē š anai vai katrā tā s daļ ā bū tu ī paš as zonas, tad domā ju, ka mē s smē ķ ē tā ji daudz nezaudē tu, bet cilvē ki, kuriem nepatī k smē ķ ē t, iegū tu savas likumī gā s tiesī bas elpot jū ras brī zes, nevis asos dū mus. Spriediet paš i.
- Vispā r
Ar pā rliecī bu varu teikt, ka nepierakstī ju visus mī nusus, jo aizmirsu par daž iem punktiem, daž us atcerē š os vē lā k un pievienoš u, tas nav svarī gi.
Rezumē jot, es varu noteikti uzsvē rt vienu: š ī NAV viesnī ca, kurā jū s vē lē tos apmesties, š ī NAV viesnī ca, kurā jū s ē rti pavadī sit laiku, un š ī NAV viesnī ca, kurā vē laties atgriezties vē lreiz.

Pat pati relaksā cijas atmosfē ra un jū ra š o vietu neglā bj, vispā r atnā kt š eit vē lreiz ir ī paš a mazohisma pakā pe. Runā jot par cenas un kvalitā tes attiecī bu, š ī viesnī ca pā rspē ja visus iespē jamos antirekordus manā pieredzē . Pats ļ aunā kais, man š ķ iet, ka neviena viesnī ca nekad netuvosies tik zemā m cenā m kā š ī.
Un š ī atsauksme nebū tu tik dusmī ga, ja daž i cilvē ki no personā la, es neteikš u kuri, mū su sarunas laikā ē damistabā , atklā ti neapstiprinā tu manus vā rdus, ka vē rtē jums visā s viesnī cas vietnē s ir PALAICINĀ TS un daudzi labas atsauksmes rakstī tas tā lu no viesiem. No š ejienes mans nags sekoja viņ u zā rka vā kā . Es zinu, ka bū s daudz dusmī gu atsauksmju no botiem un viņ u priekš niekiem, it kā “mē s atpū tā mies - viss ir meli, š eit ir super! ”, daž as vietnes izdzē sī s manu atsauksmi, tas arī nav svarī gi. Galu galā tas tiks ievietots visos forumos un atsauksmē s, bet ne visur to varē s iztī rī t, un es ceru, ka š is teksts, kuru rakstī ju pusotru stundu, palī dzē s kā dam nepaklupt izvē lē ligzda viņ u atvaļ inā jumam. Ja esat izlasī jis tik tā lu, veiksmi un laimi! )

Tiem no jums, kas tikai ritina uz leju, galvenais ir: VILŠ ANĀ S.
1(par skatu)+0.5(personā ls)+1(Batuganam un Ataberkam? )= 2.5 no 10.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu