Delphin Palace 5*– Atsauksmes

24
Novērtējums 8.110
№12 viesnīcas reitingā Antālija
9.0 Numurs
8.9 apkalpošana
9.1 Tīrība
9.2 Uzturs
9.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 15 km attālumā no Antālijas centra, Kundu rajonā. Tā atklāta 2005. gadā, pēdējā renovācija veikta 2016. gadā. Viesnīca ir piemērota visu kategoriju tūristiem.Vairāk →
аватар Kotenok500
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mū su ģ imene pē dē jos gados (pirms pandē mijas) bez citiem braucieniem vasarā noteikti ir atpū tusies Turcijā . Vairā kas reizes esam bijuš i Delphin Be Grand, pē dē jo reizi Delphin Palace. Š oreiz robež u slē gš anas dē ļ viņ i pirmo reizi pē dē jo divu gadu laikā lidoja atpū sties jū rā ! Mē s izvē lē jā mies pā rbaudī to Delphin Palace. … Tomēr ▾ Mū su ģ imene pē dē jos gados (pirms pandē mijas) bez citiem braucieniem vasarā noteikti ir atpū tusies Turcijā . Vairā kas reizes esam bijuš i Delphin Be Grand, pē dē jo reizi Delphin Palace. Š oreiz robež u slē gš anas dē ļ viņ i pirmo reizi pē dē jo divu gadu laikā lidoja atpū sties jū rā ! Mē s izvē lē jā mies pā rbaudī to Delphin Palace.
Pirmais brauciens bija no 15. lī dz 29. jū lijam. Divas nedē ļ as paskrē ja kā zibens, pat nepamanī jā m. Un divas nedē ļ as pē c ieraš anā s mā jā s nolē mā m - lidosim vē lreiz - un atkal uz Delphin Palace! Otrs brauciens bija no 15. augusta lī dz 28. augustam. Visur Amex Tour.
Dzī vojā m vienā istabā.8226. No katras istabas sā nskats uz jū ru. Kad ieradā mies otrreiz, iepriekš rezervē jā m to paš u istabiņ u, tā bija aizņ emta, bet pē c divā m dienā m tajā ievā cā mies.
Mē s esam 4 pieauguš ie un numurs bija ģ imenes, sastā v no 2 istabā m, kas atdalī tas ar durvī m. Katrā numurā ir balkons, TV, mini bā rs, gaisa kondicionē tā js. Vannas istaba (tualete, duš a) viena. Vienā istabā ir 2 atseviš ķ as gultas, otrā ir viena liela gulta. Minibā rs (kola, sprite, alus, ū dens, sula, č ipsi, š okolā de) tiek papildinā ts katru dienu. TV rā da vairā kas krievu programmas, tostarp RTR. Vannas istabā ir š ampū ns, matu kondicionieris, zobu komplekts, ķ ermeņ a krē ms, mazgā š anas lupatiņ a, skuvekļ i. Tī rī š ana tika veikta katru dienu.
Vai istabā ir seifs. Garderobe (viņ š ir viens) - pietiek visai ģ imenei.
Ar viesnī cas teritoriju nevar teikt, ka tā ir ļ oti liela, bet ļ oti labi zonē ta, kopta un ļ oti skaista. Vairā ki baseini, ap tiem ir daudz sauļ oš anā s krē slu, ir bē rnu baseins, akvaparks pieauguš ajiem un akvaparks bē rniem, mini klubs, Luna Park (daž ā das atrakcijas, popkorns un dzē rieni), iekš telpu baseins ar dž akuzi, daudz zaļ umu un puķ u, parks ar truš iem.
Pludmale ir liela un smilš aina. Ē rta ieeja jū rā pat maziem bē rniem. Sauļ oš anā s krē slu ir daudz, brī vus var atrast jebkurā laikā , pati pludmales teritorija ir zonē ta smē ķ ē tā ju un nesmē ķ ē tā ju zonā . Ir skaistas š ū poles, kur var izš ū poties ar skatu uz jū ru un uzņ emt skaistas bildes. Ir batuts bē rniem un rotaļ u laukums. 2 dvieļ u sadales punkti, viens ē kā , otrs netā lu no pludmales. Dvieļ us var mainī t vairā kas reizes. Pludmalē ir piestā tne. Tie pasniedz daž ā dus dzē rienus, kokteiļ us, riekstus, č ipsus. Liels paldies tur strā dā još ajiem viesmī ļ iem. Ā tri, prasmī gi, tiklī dz mū s ieraudzī ja, nesa mū su pasū tī jumu! Ī paš s paldies Dilara Emine Tutan!
Uzturs. Š ī ir gardē ž u paradī ze. Ē diens katrai gaumei. Uz vietas ir vairā ki a la carte restorā ni. Ē diens visapkā rt! Pa dienu - pica, hamburgeri, hotdogi, frī kartupeļ i, uzkodas, augļ i, saldē jums. Viesmī ļ i brauc ar skrituļ slidā m - nes pasū tī jumus, ratus ar dzē rieniem pludmalē . Teikt, ka ē diens ir garš ī gs un daudzveidī gs, nozī mē neteikt neko! Katru dienu kaut kā das virtuves vakars - Vidusjū ras, turku, itā ļ u, jū ras, japā ņ u. Cik gardus ē dienus gatavo š efpavā ri! Ir gan grils, gan veģ etā rie ē dieni, bē rnu ē dienkarte, zupas, uzkodas, salā ti, no kū kā m acis atraut nevar! Biež i var dzirdē t, ka Turcijā viesnī cā nav jū ras velš u. Bet ne š eit - garneles, krabji, mī dijas, astoņ kā ji, kalmā ri, un tas ir katru dienu! Vairā ku veidu gaļ a, vista, zivis (ceptas, sautē tas, grilē tas), suš i. Rindas nav. Ņ emot vē rā , ka viss ē diens ir zem stikla un viesmī lis to uzliek, viss ir ļ oti skaidrs, nav nekā das drū zmē š anā s, viss viņ u personā ls ir maskā s. Ī paš s paldies viesmī ļ iem, kuri apkalpoja mū su galdu, diemž ē l mē s nezinā m visus vā rdus. Bet te daž i – Hekims K. , Hakans, Esve. Paldies š efpavā ram, kurš bija brokastī s, diemž ē l vā rdu nezinā m, puika uz grila (Ertugrul). Labi padarī ts! Viņ i visi ir pelnī juš i uzslavu! Ī paš s paldies Cetinam K. , kurš ir uz gaļ as grila. Ļ oti pozitī vs, smaidī gs jaunietis, vienmē r centies ā tri apkalpot. Viss restorā na personā ls par atlasi! Zina savu biznesu. Ī sti profesionā ļ i!
Pirmajā s sacensī bā s jū lijā mē s nokļ uvā m Ramadā na brī vdienā s. Š ajā laikā tika rī koti eleganti banketi un dejas.
Pie ieejas restorā nā ir darbinieki, kuri visiem mē ra temperatū ru, izsniedz maskas, salvetes. Kopumā visur viss tiek mazgā ts un dezinficē ts, visur ir roku dezinfekcijas lī dzekļ i, tiek ievē roti visi COVID profilakses pasā kumi. Vē los atzī mē t meitenes Viesu attiecī bas Olgas darbu. Nā cā s ar viņ u sazinā ties, jo istabā , kurā bijā m apmetuš ies, kondicionieris nedarbojā s ī paš i labi, un mē s lū dzā m, lai mū s pā rceļ uz istabu, kurā dzī vojā m pirmajā ierodoties. Problē ma tika nekavē joties atrisinā ta. Un mums, kā pastā vī gajiem klientiem, par savā m "cieš anā m" uz dienu iedeva namiņ u pludmalē bez maksas uz visu dienu.
Viesnī ca atrodas ļ oti ē rti (Lara rajonā ). Blakus atrodas daudzi veikali ar lielu preč u sortimentu (apavi, ā da, somas, apģ ē rbi, tekstilizstrā dā jumi). Pirmajā piegā jienā starp mums bija viens dzimš anas dienas zē ns. Viņ i ienesa istabā augļ us, kū ku, vī na pudeli. Tas ir ļ oti patī kami, paldies!
Ļ oti labi atpū tā mies. Darbinieki centā s padarī t mū su uzturē š anos neaizmirstamu. Varbū t ir kaut kur (protams, droš i vien ir) forš ā kas viesnī cas, bet Delphin ir mū su mī lestī ba! Š eit ir mū su sirds! Protams, viesnī cas atmosfē ru veido cilvē ki, š eit strā dā brī niš ķ ī ga profesionā ļ u komanda, kas mī l savu darbu un cenš as, lai atpū ta ikvienam bū tu perfekta. Vē lreiz paldies visiem, ka lieliski atpū tā mies un ne par ko nebijā m vī luš ies! Ja nā kamgad dosimies uz Turciju, tad š ī atkal bū s mū su mī ļ ā kā Delphin Palace. Iesakā m visiem, kuri vē l š aubā s, braukt uz š ejieni vai nē - doties! ! ! Piedzī vot ī stu turku viesmī lī bu!
аватар id490154162
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viesnī cā nav ne vairā k kā.5, maksimums ir 3. Viesnī cā masu saindē š anā s klī nikā ir tā das stipras krampjveida sā pes vē derā vē dera rajonā , tad sā kas atkā rtota vemš ana un tad vairā kas dienas š ķ idra izkā rnī jumi. … Tomēr ▾ Viesnī cā nav ne vairā k kā.5, maksimums ir 3. Viesnī cā masu saindē š anā s klī nikā ir tā das stipras krampjveida sā pes vē derā vē dera rajonā , tad sā kas atkā rtota vemš ana un tad vairā kas dienas š ķ idra izkā rnī jumi. Ē diens ir pretī gs, pat ceptas zivis smarž o pē c sapuvuš as gaļ as, sapuvuš ā m mī dijā m un garnelē m, kuras pē c tam tika pilnī bā izņ emtas. Atpū tā mies 3 ģ imenes un visas saindē jā s. Viesu attiecī bu nodaļ a nestrā dā vispā r 5 cilvē ki nodaļ ā un bez darba mē s atpū tā mies Dolphin viesnī cu ķ ē dē.4 reizes un pat nesaņ ē mā m uzaicinā jumu uz tikš anos ar viesnī cas administrā ciju. Tur sapulcē izspē lē tais kaut kā uzvarē ja tikai turkus. Es nevienam neiesaku doties uz š o viesnī cu, un lū dzu viesnī cas administrā ciju izformē t viesu attiecī bu nodaļ u, mums palī dzē ja tikai reģ istratū rā .
аватар ms.funtik1984
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lieliska viesnī ca ģ imenē m ar bē rniem, akvaparks, atrakciju parks. Daž ā ds ē diens lī dz pat vardē m) Ļ oti laba atraš anā s vieta, 20 minū tes lī dz Marco Antalya tirdzniecī bas centram. Iesaku visiem … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca ģ imenē m ar bē rniem, akvaparks, atrakciju parks. Daž ā ds ē diens lī dz pat vardē m) Ļ oti laba atraš anā s vieta, 20 minū tes lī dz Marco Antalya tirdzniecī bas centram. Iesaku visiem
аватар serj007
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Uz š o viesnī cu devā mies ar 17 cilvē ku lielu grupu; Esmu bijis Dolphin viesnī cā s. Iespaids ir palicis, godī gi sakot, ne pā rā k daudz. Protams, pati viesnī ca ir lī dzvē rtī ga, ē diens ļ oti labs, bet lielā kajai daļ ai apkalpotā ju nav ko teikt: viesmī ļ i nav vē rī gi, animatori garlaicī gi, ar vairā k nekā vienu krievvalodī go, animā cijas vadī tā js cenš as runā t krieviski. … Tomēr ▾ Uz š o viesnī cu devā mies ar 17 cilvē ku lielu grupu; Esmu bijis Dolphin viesnī cā s. Iespaids ir palicis, godī gi sakot, ne pā rā k daudz. Protams, pati viesnī ca ir lī dzvē rtī ga, ē diens ļ oti labs, bet lielā kajai daļ ai apkalpotā ju nav ko teikt: viesmī ļ i nav vē rī gi, animatori garlaicī gi, ar vairā k nekā vienu krievvalodī go, animā cijas vadī tā js cenš as runā t krieviski. , bet akcents, kā arī angļ u valoda ir vienkā rš i pretī gs. Ī sumā sakot, es noteikti vairs neeju uz pili.
аватар work_bvv
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s palikā m viesnī cā no 04.07. 2012 lī dz 15.07. 2012. Viesnī ca ir piemē rota ģ imenē m ar maziem bē rniem. Bija kopā ar bē rniem 2.6 un 9 gadi. Teritorija nav ī paš i liela, bet ļ oti zaļ a un kopta. Animā cija ir vidē ja. … Tomēr ▾ Mē s palikā m viesnī cā no 04.07. 2012 lī dz 15.07. 2012. Viesnī ca ir piemē rota ģ imenē m ar maziem bē rniem. Bija kopā ar bē rniem 2.6 un 9 gadi. Teritorija nav ī paš i liela, bet ļ oti zaļ a un kopta. Animā cija ir vidē ja. Telpas ir tī ras un skaistas. Bē rniem ir sadaļ a, kurā baseins ir diezgan iespaidī ga izmē ra, dziļ ums ir kaut kur lī dz ceļ iem ar daudziem ū dens slidkalniņ iem maziem bē rniem, kā arī blakus bē rnu rotaļ u laukums ar š ū polē m un tas viss liela skaita palmu ē nā koki. ļ oti ē rti. Kas attiecas uz pludmali, tā ir tī ra, vienmē r ir bezmaksas sauļ oš anā s krē sli, nekā du problē mu nebija. Galvenais pludmales trū kums, kā man, ir tas, ka jū s nevarat pā rkā rtot sauļ oš anā s krē slus uz jū ru. No sauļ oš anā s krē sliem lī dz pludmalei 15-20 metri, un, ja mazs bē rns rakā s krastā , smiltī s jā nosirmo.
Ē diens ir labs, svaigs un lielā daudzveidī bā un daudzumā . Neredzē ju izturē to. Anamā cija man ir diezgan vā ja, vai varbū t mē s to neapmeklē jā m biež i. Viesnī cas teritorijā atrodas atrakciju parks (vilciens, automaš ī nas, laivas un panorā mas rats).
Principā viesnī ca ir piemē rota ģ imenē m ar bē rniem, vienī gajiem jaunieš iem man š ķ iet garlaicī gi.
аватар agnesa7676
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Neklausiet nevienu!! ! ! Jau daudzus gadus ar bē rniem atpū tā mies Turcijā , galvenokā rt Belekā , bet tad pē c aģ enta ieteikuma devā mies uz Antā liju pie Dolphin! Un mē s esam ļ oti priecī gi, ka bijā m tur! Mē s neesam nabagi un vī ram ir lū gumi, bet mums viss patika un arī draugiem! Bē rni ir priecī gi, ī paš i no karuseļ iem, kas atrodas viesnī cas teritorijā ! Neviens nav saindē jies. … Tomēr ▾ Neklausiet nevienu!! ! ! Jau daudzus gadus ar bē rniem atpū tā mies Turcijā , galvenokā rt Belekā , bet tad pē c aģ enta ieteikuma devā mies uz Antā liju pie Dolphin! Un mē s esam ļ oti priecī gi, ka bijā m tur! Mē s neesam nabagi un vī ram ir lū gumi, bet mums viss patika un arī draugiem! Bē rni ir priecī gi, ī paš i no karuseļ iem, kas atrodas viesnī cas teritorijā ! Neviens nav saindē jies. Tagad braucam uz citu viesnī cu Belekā - sā ku lasī t atsauksmes - tur arī raksta par š iem saindē š anā s gadī jumiem un rotovī rusiem, ū dens baseinā saindē ts, ē diens arī , bē rni vemj utt. - visas muļ ķ ī bas! ! ! Padomā jiet paš i, sezonas laikā vienā viesnī cā vienlaikus ir no 300 lī dz 600 bē rniem atkarī bā no viesnī cas un ja starp tiem saindē juš ies 1.2, 3.4, 5.6...bē rni, un viņ u vecā ki raksta negatī vas atsauksmes vietnē s, tad te nav nekā nenormā la, kā mū su bē rnudā rziem, un nav nekā das epidē mijas! Mū su draugi, piemē ram, atpū tā s Bulgā rijā un ī rē ja apartamentus un gatavoja paš i sev, bet abi bē rni saindē jā s, tā pē c lidoja uz š ejieni - jā brī nā s, kas te vainī gs ? ? ? BET? SKATIES BĒ RNU!! !
Mammas un tē ti, atcerieties daž us noteikumus ģ imenē m ar bē rniem un viss bū s ok!
1) Pavē rojiet savus bē rnus - kur viņ i kā pj, ko liek mutē utt. Tā vietā , lai tusē tu ar grā matu sauļ oš anā s krē slos un ar glā zi bā ros, bē rni steidzas jebkur!
2) Neļ aujiet mutei slī dē t ū deni no baseina un braucot lejup! Un jū rā nevajag dzert ū deni un ē st smiltis! ))
3) Nomazgā rokas ar ziepē m!
4) Nebarojiet bē rnus ar neparastu un jaunu ē dienu ā rzemē s! Izvē lies tuvu nacionā lai! Ticiet man, jū s to varat atrast viesnī cā ! Maziem bē rniem ē dienu ņ emiet lī dzi! Man bija otrs bē rns 10 mē neš us. maisī jums nesa savu, gaļ as konservus un ā tri pagatavojamus graudaugus! Sula un to ū dens mums ir lieliski, un arī viņ u jogurts un bē rnu pā rtika burciņ ā s sanā ca labi. Un tā tur ir blenderis un no tvaicē tiem dā rzeņ iem no galda diē tā m taisī ju dā rzeņ u biezeņ us, tur viss ir! Un dodiet mazajiem bē rniem buljonus no galda diē tā m - liellopa gaļ u, vistu un tī taru, nevis turku biezeņ u zupas! Otrajam bē rnam 8 gadi arī pati noskatī ja, uzlika ē st, un neļ ā va grā bt visu pē c kā rtas un viss ok!
5) Ņ emiet lī dzi aptieku, pirmkā rt pretcaurejas un pretdrudž a lī dzekļ us un neskrieniet uz vietē jo aptieku! Un pieauguš ajiem biež i ir saindē š anā s un aklimatizā cija - ne kā bē rniem!
6) Istabā s ir elektriskā s tē jkannas, bet lū dzu krā na ū deni tajā s nevā rī t! Ielejiet un vā riet to ū deni pudelē s, tas ir visur - restorā nos un minibā ros istabā ! Maziem bē rniem, kuri reaģ ē uz ū dens maiņ u (mammā m tas jā zina, vismaz vasarnī cā s), ņ emiet lī dzi ū deni no Krievijas! Es nē sā ju lī dzi Agushi ū dens kannu)))), bet es tos izmē ģ inā ju - sanā ca labi un vē lā k atš ķ aidī ja maisī jumu!
7) Lielā kā daļ a saindē š anā s un saaukstē š anā s notiek nevis paš ā viesnī cā , bet gan ceļ ā uz to vai atpakaļ un vietē jā s ekskursijā s! Tā pē c esiet uzmanī gi ar pā rtiku lidmaš ī nā s (karstā s, sā lī tā s zivis un aukstā s gaļ as), labā k esiet pacietī gi un neļ aujiet bē rniem dzert kafiju vai sulu ar bulciņ u vai š okolā di! Un nevē rsiet gaisa kondicionierus uz sevi lidmaš ī nā - to dē ļ vairums saaukstē š anā s un sinusī tu - jums jau nebū s laika to pamanī t! Lidmaš ī nā s parasti ir auksti, saģ ē rbiet bē rnus siltā k, lai vē lā k varē tu novilkt, piemē ram, jaku, citā di viņ i lido š ortos un T-kreklā vieni un bē rni sē ž zosā dā , un tad pē kš ņ i iziet karstumā . un sveiki! Garš treniņ tē rps un T-krekls ir ideā lā kais un ē rtā kais variants! (Tas ir, ja lidojat vasarā ).
8) Ja ņ emat lī dzi ē dienu no restorā na uz pludmali vai uz baseinu (tur tas ir atļ auts un daudzi krievi nes lī dzi ē dienu š ķ ī vjus, lai gan apkā rt ir ļ oti daudz vietu, kur pa dienu paē st), tad plkst. vismaz pā rliecinieties, ka jū su bē rni neē d no š ī š ķ ī vja, kad tas vairā kas stundas stā vē s saulē , un es neiesaku to ē st paš iem! IZMET VISU, vai labā k neņ em lī dzi neko no restorā niem! Arbū zi un melones saulē ā tri bojā jas, nemaz nerunā jot par olā m, desu, sieru, kū kā m!
9) Vienmē r valkā jiet cepures bē rniem dienas laikā un arī vannoš anā s laikā ! ! ! Viņ i stundā m ilgi sē ž baseinos, un ū dens cep vē l vairā k! Daudzi bē rni (starp citu, arī pieauguš ie, ī paš i piedzē ruš ies un saulē guļ oš i) gū st saules dū rienu! Pirmā s saules dū riena pazī mes ir drudzis, drebuļ i, vemš ana un caureja! No š ejienes lielā kā daļ a cilvē ku to var uztvert (un uztvert) par saindē š anos un sā kt ā rstē ties no nepareizas lietas un atrast vainu viesnī cas virtuvē !
NU KĀ VISS, VISUS LABU ATPŪ TU! )))
Un par attieksmi pret krieviem - jo tu uzvedies tā , kā pret tevi izturas! Mū su pā ris bija ļ oti mī lē ts un pazina visus pē c vā rda un istabenes, un menedž erus un viesmī ļ us! Un maskavieš i un ukraiņ i ar savu patosu un attieksmi pret turkiem kā nepilnvē rtī gu rasi ir vainī gi! Mē s esam pietiekami daudz tā du redzē juš i - kauns par jums BIEDRĪ GI! )))) Sakrā s uz 5-ku un nā ks saliekt pirkstus - ko gribi pretī - viņ iem arī ir lepnums - gan jau viesmī lis vai kā ds cits! Tev jā bū t labā kam! Un diž ojies mazā k! Bet Maskava ir atseviš ķ s jautā jums - ir otrā di - ir nauda, ​ ​ un visi viņ iem ir parā dā un parā dā - sasodī tie karaļ i! ))) Atvainojos par kritiku - tas neattiecas uz visiem, bet ir tā di kadri....viņ i plū c augļ us un sabojā visu pā rē jo krievu reputā ciju!
аватар azia25
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Labdien! Kungi, pirms izvē laties Delphin Palace Deluxe Lara viesnī cu, izlasiet manu atsauksmi un rū pī gi apdomā jiet, vai jums vajadzē tu izvē lē ties š o viesnī cu! ! ! Ceru, ka mū su pieredze, nakš ņ ojot š ajā viesnī cā , jums noderē s. … Tomēr ▾ Labdien! Kungi, pirms izvē laties Delphin Palace Deluxe Lara viesnī cu, izlasiet manu atsauksmi un rū pī gi apdomā jiet, vai jums vajadzē tu izvē lē ties š o viesnī cu! ! ! Ceru, ka mū su pieredze, nakš ņ ojot š ajā viesnī cā , jums noderē s. Pirmkā rt, tas nav ī paš i piemē rots jaunieš iem, kā arī ģ imenē m ar bē rniem. Galvenā atpū tnieku daļ a ir pensionā ri no Vā cijas un Holandes. Uz viņ iem ir vē rsts viss: visa izklaide, t. sk. dzī vā mū zika - vecie vā cu hiti vakarā restorā nā un polkas un visu citu vā cu vecvecā ku dejas).
Personā ls, ieraugot vā cieš us-holandieš us, smaidā s, ir draudzī gs un vienmē r gatavs palī dzē t. Viņ i tos apkalpo ā rpus ierindas. Lielā kā daļ a darbinieku runā vā ciski, daž i saprot angļ u valodu. Viesnī cas teritorijā ir krieviski runā još as meitenes, tač u viņ as piedā vā ekskursijas, SPA brī vdienas un iepirkš anos (zeltu un kaž okā das), tač u viņ as nav iekļ autas viesnī cas personā la sastā vā . Viņ i var un palī dzē s tulkot utt. , ja izrā dī siet interesi par viņ u piedā vā jumiem: it ī paš i, ja dodaties viņ iem lī dzi un iegā dā jaties kaut ko no viņ u ieteiktā veikala. Ar krievu tū ristiem darbinieki uzvedas nepieklā jī gi, viņ i ī paš i nesmaida: restorā nos, bā ros viņ i var izlikties, ka jū s nepamana: rezultā tā paš apkalpoš anā s maksā s ā trā k, bez nerviem. Tikai ieraugot pā rbaudoš u vadī tā ju, viņ i var nā kt klajā un kalpot, baidoties zaudē t darbu. Vienī gais veids, kā panā kt, lai viesmī ļ i tevi apkalpos, ir sazinā ties ar menedž eri un veikt pasū tī jumu viņ am, un viņ š to vienmē r nodod viesmī lim, un viņ š , savukā rt, pelnot plusus menedž era priekš ā , izdarī s visu pasū tī to. . Daž i, ieraugot vadī tā ju, nekaunī gi lū dz, lai mē s vadī tā ja priekš ā uzslavē tu viņ u darbu.
Bē rnu animā cija - vā cu valodā . Galvenā animatore reizē m runā krieviski, tač u viņ u ir ļ oti grū ti saprast, visa komanda pā rsvarā tiesā vā cu bē rnus. Bē rni, to sajutuš i, uzreiz atteicā s doties uz mini diskotē ku un citā m animā cijas programmā m. Viņ i satikā s ar bē rniem no Krievijas un organizē jā s paš i.
Nepatī kami, ka tū risti, kas nav krievi, iet uz tualeti basā m kā jā m, bet pē c tam lec baseinā - viņ iem uzreiz kļ uva slikti ar peldē š anu baseinā . Viņ i deva priekš roku aukstajai jū rai, labā k nocietinā t, nekā noķ ert kā du nesaprotamu infekciju.
Ī paš i uzmanī gi jā bū t ar virtuvi: spriež ot pē c ē dieniem, skaidrs, ka tajos ir bezatkritumu raž oš ana: piemē ram, pusdienā s sautē ta vista, pī rā gi vai maltas vistas kotletes tiks pasniegtas vakarā vai rī t : ).
Mē s esam ģ imene ar trim bē rniem. Ļ oti ilgi gaidī jā m, kad dabū sim atpū sties. Viņ i paņ ē ma atvaļ inā jumu, lū dza atvaļ inā jumu bē rnudā rzos un skolā s. Mē s ieradā mies un mū s fascinē ja viesnī cas teritorijas skaistums un greznī ba. Tiesa, telpas nav paredzē tas visiem – mazas telpas un apjomī gas mē beles.
Š ausmas sā kā s ceturtajā naktī . Visi trī s mani bē rni sā ka mosties pē c kā rtas un sā ka vemt vienlaicī gi. Vī rs skrē ja uz aptieku: aptiekā ir mū su viesnī cas iemī tnieku rinda: visi pē rk: zirtek, rehydron, smecta. Sā pes bija elles, tā s nā ca uzbrukumos ik pē c 8-10 minū tē m. Un tā lī dz rī tam.
Viesnī cas menedž ere piezvanī ja viesnī cas ā rstei, teica, ka neesam pirmie, kas pieteicā s tajā dienā . Nolē mā m piezvanī t viesnī cas ā rstei, viņ i mums paskaidroja, ka par to maksā . Bijā m gatavi uz visu, lai mazinā tu noguruš o un noguruš o bē rnu sā pes. Uzzinā jis, ka ir trī s pacienti, ā rsts atteicā s skatī ties un pat neieradā s, un telefoniski menedž ere ieteica mū s nosū tī t uz slimnī cu. Sū dzē jā mies viesnī cas direktoram, viņ š izslē dza iespē ju saindē ties ar pā rtiku (pat tas, ka istabā atrodas trī s bē rni, kas ē da kopā un to paš u, ar vienā diem simptomiem viņ u nepā rliecinā ja). Viņ š sacī ja, ka izskatī s iesniegumu, ja ā rsts apstiprinā s saindē š anos. No rī ta bē rni izlē ja visu pā rē jo: uz sejas parā dī jā s izsitumi sarkanu vasaras raibumu veidā . Gaidot automaš ī nu uz slimnī cu, bē rni vestibilā bezgalī gi vē ma. Mē s devā mies uz slimnī cu pē c apdroš inā š anas. Ilgi bija jā saskaņ o apdroš inā š ana, atļ auja veikt noteiktas procedū ras. Ā rsts apskatī ja bē rnus un apstiprinā ja saindē š anā s ar pā rtiku faktu, bē rni ā rsta kabinetā nemitī gi vemja. Nekavē joties liek zem pilinā tā ja un patur vienu dienu. Tad mainī jā m biļ etes, baidoties no sarež ģ ī jumiem, nolemjot, ka jā ā rstē jas mā jā s, jo nemitī ga noteiktu procedū ru saskaņ oš ana, un tā s ir telefona zvani, viesabonē š ana ir ļ oti dā rga, un pats galvenais laiks. Turcijas ā rsti neko nedara, kamē r nesaņ em garantē to maksā juma vē stuli no apdroš inā š anas kompā nijas, un tā tad katra kustī ba: analī ze, izmeklē š ana, tikš anā s, ē š ana utt. Dienu visi trī s bē rni gulē ja uz pilinā tā ja, lika vienu pē c otra. Noguruš i, pā rguruš i, lī dz galam neatpū tuš ies (mums bija paredzē ts atgriezties 08. maijā ) divas dienas ā trā k atgriezos mā jā s - nevienam nenovē lē tu bū t ā rzemē s ar trim slimiem bē rniem.
Viesnī ca satikā s ar ģ enerā ldirektoru, parā dī ja viņ am diagnozes. Viņ š atvainojā s, piedā vā ja mums bezmaksas izklaidi, ko viesnī ca piedā vā ja par papildus samaksu: piemē ram, masā ž u ar akvā rija zivtiņ ā m, boulingu, daž us č ipsus no spē ļ u automā tiem, vakariņ as a la carte restorā nā , kas atpū tniekiem jau tika piedā vā ts bez maksas. Tas bija ļ oti smieklī gi: tā kā mums, pieauguš ajiem un bē rniem, kuri tika spī dzinā ti un negulē ja 2 dienas, kas visu laiku jū tas slikti un nevar iet tā lu no tualetes, izklaidē m nebija laika. Es lū dzu atdot man nemierī gā s dienas: nakti, kad negulē jā m visu nakti, bet skrē jā m ar baseiniem, otro nakti, ko pavadī jā m slimnī cā un atlikuš ā s 2 dienas - par nepierā dī tiem pakalpojumiem, jo ​ ​ samaksā jā m, bet darī jā m. nevis atpū sties.
Vadī tā ja palū dza uzrakstī t izziņ u, pievienojā m visu trī s bē rnu diagnozes. Viņ i apsolī ja, ka to izskatī s, un vienojā s, ka mē s pamatoti esam pelnī juš i savu naudu atpakaļ , lai tē rē tu š o naudu bē rnu ā rstē š anai.
Š ausmas bija tā lā k: mū su reiss aizkavē jā s, bē rni kliedza lidostā , lidmaš ī nā no sā pē m. Mē s visu laiku pavadī jā m uz rokā m. Tā vienkā rš i bija mū su dzī ves sliktā kā diena.
Kungi, pirms izvē laties Delphin Palace Deluxe Lara, lū dzam padomā t un izlemt: vai vē laties par savu naudu iegū t saindē tu luksus?
Par naudas atdoš anu: vadī ba nolē ma to atdot vienas dienas laikā . ))) Tā tad savu vainu atzina, bet solī jumus lī dz galam nepildī ja: ((
Rezumē jot varu teikt: ultra viss iekļ auts neietver tē riņ us par mobilajiem sakariem, medikamentiem aptiekā , negulē tā m naktī m, nerviem un asarā m no impotences: kad redzi, kā bē rni cieš un nekā di nevari viņ iem palī dzē t. , un vē l jo vairā k tu nevari paskaidrot, kā pē c mē s , vecā ki, viņ i paš i atdevā m savu nopelnī to naudu, lai viņ u bē rni tik slimā stā voklī nonā kuš i?
Mani bē rni lū dza, lai mē s viņ us nekad nevestu uz Turciju.
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Labdien! Kungi, pirms izvē laties Delphin Palace Deluxe Lara viesnī cu, izlasiet manu atsauksmi un rū pī gi apdomā jiet, vai jums vajadzē tu izvē lē ties š o viesnī cu! ! ! Ceru, ka mū su pieredze, nakš ņ ojot š ajā viesnī cā , jums noderē s. … Tomēr ▾ Labdien! Kungi, pirms izvē laties Delphin Palace Deluxe Lara viesnī cu, izlasiet manu atsauksmi un rū pī gi apdomā jiet, vai jums vajadzē tu izvē lē ties š o viesnī cu! ! ! Ceru, ka mū su pieredze, nakš ņ ojot š ajā viesnī cā , jums noderē s. Pirmkā rt, tas nav ī paš i piemē rots jaunieš iem, kā arī ģ imenē m ar bē rniem. Galvenā atpū tnieku daļ a ir pensionā ri no Vā cijas un Holandes. Uz viņ iem ir vē rsts viss: visas izklaides, arī dzī vā mū zika – vecie vā cu hiti vakarā restorā nā un polkas dejoš ana un visi pā rē jie vā cu vecvecā ki). Personā ls, ieraugot vā cieš us-holandieš us, smaidā s, ir draudzī gs un vienmē r gatavs palī dzē t. Viņ i tos apkalpo ā rpus ierindas. Lielā kā daļ a darbinieku runā vā ciski, daž i saprot angļ u valodu. Viesnī cas teritorijā ir krieviski runā još as meitenes, tač u viņ as piedā vā ekskursijas, SPA brī vdienas un iepirkš anos (zeltu un kaž okā das), tač u viņ as nav iekļ autas viesnī cas personā la sastā vā . Viņ i var un palī dzē s tulkot utt. , ja izrā dī siet interesi par viņ u piedā vā jumiem: it ī paš i, ja dodaties viņ iem lī dzi un iegā dā jaties kaut ko no viņ u ieteiktā veikala. . Ar krievu tū ristiem darbinieki uzvedas nepieklā jī gi, viņ i ī paš i nesmaida: restorā nos, bā ros viņ i var izlikties, ka jū s nepamana: rezultā tā paš apkalpoš anā s maksā s ā trā k, bez nerviem. Tikai ieraugot pā rbaudoš u vadī tā ju, viņ i var nā kt klajā un kalpot, baidoties zaudē t darbu. Vienī gais veids, kā panā kt, lai viesmī ļ i tevi apkalpos, ir sazinā ties ar menedž eri un veikt pasū tī jumu viņ am, un viņ š to vienmē r nodod viesmī lim, un viņ š , savukā rt, pelnot plusus menedž era priekš ā , izdarī s visu pasū tī to. . Daž i, ieraugot vadī tā ju, nekaunī gi lū dz, lai mē s vadī tā ja priekš ā uzslavē tu viņ u darbu. Bē rnu animā cija - vā cu valodā . Galvenā animatore reizē m runā krieviski, tač u viņ u ir ļ oti grū ti saprast, visa komanda pā rsvarā tiesā vā cu bē rnus. Bē rni, to sajutuš i, uzreiz atteicā s doties uz mini diskotē ku un citā m animā cijas programmā m. Viņ i satikā s ar bē rniem no Krievijas un organizē jā s paš i. Nepatī kami, ka tū risti, kas nav krievi, iet uz tualeti basā m kā jā m, bet pē c tam lec baseinā - viņ iem uzreiz kļ uva slikti peldē ties baseinā . . Viņ i deva priekš roku aukstajai jū rai, labā k nocietinā t, nekā noķ ert kā du nesaprotamu infekciju. Ī paš i uzmanī gi jā bū t ar virtuvi: spriež ot pē c ē dieniem, skaidrs, ka tajos ir bezatkritumu raž oš ana: piemē ram, pusdienā s sautē ta vista, pī rā gi vai maltas vistas kotletes tiks pasniegtas vakarā vai rī t : ). Mē s esam ģ imene ar trim bē rniem. Ļ oti ilgi gaidī jā m, kad dabū sim atpū sties. Viņ i paņ ē ma atvaļ inā jumu, lū dza atvaļ inā jumu bē rnudā rzos un skolā s. Mē s ieradā mies un mū s fascinē ja viesnī cas teritorijas skaistums un greznī ba. Tiesa, telpas nav paredzē tas visiem – mazas telpas un apjomī gas mē beles. Š ausmas sā kā s ceturtajā naktī . Visi trī s mani bē rni sā ka mosties pē c kā rtas un sā ka vemt vienlaicī gi. Vī rs skrē ja uz aptieku: aptiekā ir mū su viesnī cas iemī tnieku rinda: visi pē rk: zirtek, rehydron, smecta. Sā pes bija elles, tā s nā ca uzbrukumos ik pē c 8-10 minū tē m. Un tā lī dz rī tam. Viesnī cas menedž ere piezvanī ja viesnī cas ā rstei, teica, ka neesam pirmie, kas pieteicā s tajā dienā . Nolē mā m piezvanī t viesnī cas ā rstei, viņ i mums paskaidroja, ka tas ir maksas. Mē s bijā m gatavi darī t visu, lai mazinā tu pā rguruš o un noguruš o bē rnu sā pes. Uzzinā jis, ka ir trī s pacienti, ā rsts atteicā s skatī ties un pat neieradā s, un telefoniski menedž ere ieteica mū s nosū tī t uz slimnī cu. Sū dzē jā mies viesnī cas direktoram, viņ š izslē dza iespē ju saindē ties ar pā rtiku (pat tas, ka istabā atrodas trī s bē rni, kas ē da kopā un to paš u, ar vienā diem simptomiem viņ u nepā rliecinā ja). Viņ š sacī ja, ka izskatī s iesniegumu, ja ā rsts apstiprinā s saindē š anos. No rī ta bē rni izlē ja visu pā rē jo: uz sejas parā dī jā s izsitumi sarkanu vasaras raibumu veidā . Gaidot automaš ī nu uz slimnī cu, bē rni vestibilā bezgalī gi vē ma. Mē s devā mies uz slimnī cu pē c apdroš inā š anas. Ilgi bija jā saskaņ o apdroš inā š ana, atļ auja veikt noteiktas procedū ras. Ā rsts apskatī ja bē rnus un apstiprinā ja saindē š anā s ar pā rtiku faktu, bē rni ā rsta kabinetā nemitī gi vemja. Nekavē joties liek zem pilinā tā ja un patur vienu dienu. Pē c tam mainī jā m biļ etes, baidoties no sarež ģ ī jumiem, nolemjot, ka jā ā rstē mā jā s, jo pastā vī gā noteiktu procedū ru saskaņ oš ana, un tā s ir telefona zvani, viesabonē š ana ir ļ oti dā rga, un galvenais laiks. . Turcijas ā rsti neko nedara, kamē r nesaņ em garantē to maksā juma vē stuli no apdroš inā š anas kompā nijas, un tā tad katra kustī ba: analī ze, izmeklē š ana, tikš anā s, ē š ana utt. Dienu visi trī s bē rni gulē ja uz pilinā tā ja, lika vienu pē c otra. Noguruš i, pā rguruš i, lī dz galam neatpū tuš ies (mums bija paredzē ts atgriezties 08. maijā ) divas dienas ā trā k atgriezos mā jā s - nevienam nenovē lē tu bū t ā rzemē s ar trim slimiem bē rniem. Viesnī ca satikā s ar ģ enerā ldirektoru, parā dī ja viņ am diagnozes. Viņ š atvainojā s, piedā vā ja mums bezmaksas izklaidi, ko viesnī ca piedā vā ja par papildus samaksu: piemē ram, masā ž u ar akvā rija zivtiņ ā m, boulingu, daž us č ipsus no spē ļ u automā tiem, vakariņ as a la carte restorā nā , kas atpū tniekiem jau tika piedā vā ts bez maksas. Tas bija ļ oti smieklī gi: tā kā mums, pieauguš ajiem un bē rniem, kuri tika spī dzinā ti un negulē ja 2 dienas, kas visu laiku jū tas slikti un nevar iet tā lu no tualetes, izklaidē m nebija laika. . Es lū dzu atdot man nemierī gā s dienas: nakti, kad negulē jā m visu nakti, bet skrē jā m ar baseiniem, otro nakti, ko pavadī jā m slimnī cā un atlikuš ā s 2 dienas - par nepierā dī tiem pakalpojumiem, jo ​ ​ samaksā jā m, bet darī jā m. nevis atpū sties. Vadī tā ja palū dza uzrakstī t izziņ u, pievienojā m visu trī s bē rnu diagnozes. Viņ i apsolī ja, ka to izskatī s, un vienojā s, ka mē s pamatoti esam pelnī juš i savu naudu atpakaļ , lai tē rē tu š o naudu bē rnu ā rstē š anai. Š ausmas bija tā lā k: mū su reiss aizkavē jā s, bē rni kliedza lidostā , lidmaš ī nā no sā pē m. Mē s visu laiku pavadī jā m uz rokā m. Tā vienkā rš i bija mū su dzī ves sliktā kā diena. Kungi, pirms izvē laties Delphin Palace Deluxe Lara, lū dzam padomā t un izlemt: vai vē laties par savu naudu iegū t saindē tu luksus? Par naudas atdoš anu: vadī ba nolē ma to atdot vienas dienas laikā . ))) Tā tad vainu atzina, bet solī jumus lī dz galam nepildī ja: ((Rezumē jot varu teikt: ultra viss iekļ auts neietver tē riņ us mobilajiem sakariem, medikamentiem aptiekā , negulē tā m naktī m, nerviem un asaras no impotences: kad jū s redzat, kā jū su bē rni cieš un jū s nevarat viņ iem palī dzē t, un vē l jo vairā k jū s nevarat izskaidrot, kā pē c mē s, vecā ki, atdevā m savu nopelnī to naudu, lai viņ u bē rni nonā ktu tik slimā stā voklī ? nesa.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар svlad
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ī ir otrā reize, kad esam š ajā viesnī cā , un mē s negrasā mies mainī t savas preferences, izņ emot viņ u paš u ķ ē des "Imperial". Lidojā m turp ar Turtezu, ko lai saka, sū dzī bu nav, izbraukš ana ir pē c minū tes, tikš anā s arī kā nā kas, autobusā uz Dī vu bijā m tikai es ar sievu un vē l divā m sievietē m. … Tomēr ▾ Š ī ir otrā reize, kad esam š ajā viesnī cā , un mē s negrasā mies mainī t savas preferences, izņ emot viņ u paš u ķ ē des "Imperial".
Lidojā m turp ar Turtezu, ko lai saka, sū dzī bu nav, izbraukš ana ir pē c minū tes, tikš anā s arī kā nā kas, autobusā uz Dī vu bijā m tikai es ar sievu un vē l divā m sievietē m.
Kad ieradā mies, negaidī jā m ne minū ti, menedž eris, es neatceros savu vā rdu, ne tikai atpazina mū s, bet arī atcerē jā s, ka es nedzeru š ampanieti, un aizstā ja to ar savu iecienī to alu.
Mums iedeva istabiņ u pirmajā stā vā , uzreiz, sā kumā nepatika un pē dē jā , tā pat kā pagā juš o reizi, jautā jā m sev, - atbilde nav problē ma, no rī ta var izvē lē ties no trim, bet uzkā pjot tur atteicā mies, jo tikai nakš ņ ojā m istabā , bet visu laiku sē dē jā m uz jū ras, un skats kaut kā bija uz mū su pusi, bet nebija jā gaida lifts .
Apkalpoš ana viesnī cā teicama, sū dzī bu vispā r nav, š ķ iet, ka personā ls ir speciā li mā cī ts atcerē ties viesus, mū s atpazina viesmī ļ i, bā rmeņ i, apsargi, nemaz nerunā jot par Kristī nu no viesmī lī bas, kas, ieraugot manu sievu, skrē ja viņ u apskaut, vā rdu sakot iespaids ir tieš i tā ds pats kā mā jā s, kas ir viņ u moto.
A la carte restorā ni ir bez maksas un tajos var pierakstī ties cik vien vē lies, bet tā kā pagā juš ajā gadā visu jau esam izmē ģ inā juš i, tad vienu reizi devā mies uz franč u un trī s uz turku.
Pludmale ir lieliska, ir daudz sauļ oš anā s krē slu, es nezinu, kā iepriekš ē jie cilvē ki neatrada vietu. Sauļ oš anā s krē sli aizsē rē juš i tikai zem stieņ a uz mola, bet tā kā tur ir ļ oti caurvē jš , tad mē s tur negulē jā m, neuzdroš inā jā mies atkā rtot pē dē jā s reizes aukstumu, un pie bā ra mums jau visu iedeva stiklā .
Mums ļ oti patika bā rs pa labi no baseina, tur sē dē jā m gandrī z katru vakaru, jauki, omulī gi un galvenais lej importu, galu galā sarkanā etiķ ete ar kolu bū s labā ka par vietē jo viskiju.
Atseviš ķ i gribu uzrakstī t par meitenē m no viesmī lī bas, proti par Kristī nu, viņ ai izdevā s atrisinā t problē mu ar manas draudzenes krā pniecī bu, bija tā - 2010. gadā , kad bijā m pirmo reizi, man steidzami piezvanī ja mana draudzene. uz Kijevu, ja negrib, jā lido, viena kundze atnā ca palī gā ar biļ etē m, kuru pamudinā ja strā dniece no ū dens atrakcijā m, kā jau draudzene, viņ a visu izlems, viņ a nolē ma, biļ ete ir ok tur, bet atpakaļ , viņ i uzpū ta, viņ i to, 200 tvertnes tualetē , un pirms mē s aizbraucā m, tā kundze neatdeva naudu, lai gan solī jumi tika baroti gandrī z lī dz pacelš anā s brī dim. Tā tad, mana sieva stā stī ja Kristī nai, un viņ a parū pē jā s, lai š ie 200 dolā ri mums tiktu atdoti, atgriezā s laivu ī paš nieks, un viņ a to kundzi izdzina.
Tā di ir mū su pusiespaidi par š o viesnī cu, nā kampavasar atkal esam un negrasā mies to mainī t, jo vajag klusu, relaksē još u atpū tu, bez stulbā m animā cijā m, diskotē kā m un piedzē ruš os ruso-tuisto, ja vajag, tad Iesaku Dolphin Palace.
аватар vinus10
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Maza teritorija. Maza pludmale. Maz sauļ oš anā s krē slu (laikam vajadzē s aizņ emties no 7 rī tā ) Ne pā rā k tī ras smiltis. Ē dienu daž ā dī ba nav ī paš i laba. Daudz bē rnu! ! ! Kliedz, kliedz! Ja blakus istabā joprojā m ir mazulis, tas nozī mē , ka naktī neguļ ! Nav animā cijas! Istabas ir viduvē jas! Telpā s nav č ī bu, salveš u! Viņ i neuzņ em pā rā k daudz! Slikta duš as ž eleja un š ampū ns! Roku ziepes ir pilnī bā atš ķ aidī tas! Skats vai nu uz baseinu vai bū vlaukumu vai trasi!. … Tomēr ▾ Maza teritorija. Maza pludmale. Maz sauļ oš anā s krē slu (laikam vajadzē s aizņ emties no 7 rī tā ) Ne pā rā k tī ras smiltis. Ē dienu daž ā dī ba nav ī paš i laba. Daudz bē rnu! ! ! Kliedz, kliedz! Ja blakus istabā joprojā m ir mazulis, tas nozī mē , ka naktī neguļ ! Nav animā cijas! Istabas ir viduvē jas! Telpā s nav č ī bu, salveš u! Viņ i neuzņ em pā rā k daudz! Slikta duš as ž eleja un š ampū ns! Roku ziepes ir pilnī bā atš ķ aidī tas! Skats vai nu uz baseinu vai bū vlaukumu vai trasi!
Parādīt vairāk »


iemiesojums olgaosa
3 gadā atpakaļ  •  4 abonents 1 atbildi
iemiesojums radyga-v-dom20
Draugs mani nobiedēja...pirmo reizi lidoja uz Turciju pirms pāris gadiem un pēc iekāpšanas lidmašīnā pateica ka viņu vietā ir viesnīca !!!!! Kā tas ir iespējams un kāpēc???? Mūsu ekskursija ir ļoti dārga, mēs ilgi izvēlējāmies viesnīcu, bija daudz šaubu, nedod Dievs, ka mēs to izietam!
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
iemiesojums martinka
Iesim paši
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 16 atbildes
iemiesojums iras66
Kāda ir ūdens temperatūra iekštelpu baseinā
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums iras66
Ko ņemt no lietām.
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Kaleiču vecpilsēta
Novērtējums 9.5
Turcija, Antālija
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats
Antālijas akvārijs
Novērtējums 9.3
Turcija, Antālija
Daba, Izklaide

Отель расположен в 15 км от центра Анталии, в районе Кунду. Был открыт в 2005 году, последняя реновация проводилась в 2016 году. Отель подходит для всех категорий туристов.

Atrašanās vieta Отель расположен в 10 км от аэропорта Анталии.
Pludmales apraksts Пляжная полоса 600 метров. Душ, кабины для переодевания, спасатель, бар на пляже (бесплатно), шатры на пляже (платно). Заход в море — песок, пирс.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, камера хранения багажа, экскурсионное бюро, ежедневная уборка номера, услуги по глажке одежды (платно), факс/ксерокопирование (платно), 3 конференц-зала (95, 392, 740 м2), 5 панорамных лифтов, диетическое и вегетарианское меню, 8 ресторанов 7 A’la Carte ресторанов, 8 баров, 3 открытых бассейна с пресной водой (без подогрева): большой плавательный бассейн, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца (бесплатно), магазины.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins  FREE 
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 3 детских бассейна (2 открытых, 1 крытый), 2 водные горки, мини-диско, детский кинотеатр, луна-парк (карусель, машинки — бесплатно), мини-клуб (4-12 лет), игровая комната, детский буфет, детская коляска: залог.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Амфитеатр, кинотеатр бесплатно, игровые автоматы платно, 5 водных горок, аквааэробика бесплатно, бочче бесплатно, степ аэробика бесплатно, 2 теннисных корта бесплатно (с синтетическим и твердым покрытием), прокат теннисных ракеток и мячей бесплатно (залог), освещение теннисного корта бесплатно (по резервации), уроки тенниса платно, дартс бесплатно, безмоторные водные виды спорта бесплатно, каноэ бесплатно, моторные водные виды спорта платно.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • vindsērfings  FREE 
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 557 номеров. Состоит из одного 8-этажного здания.

Istabās

В номерах представлено: центральный кондиционер (работает в определенное время), мини-бар (безалкогольные напитки, пиво, вода - пополнение ежедневно), спутниковое ТВ с российскими каналами, прямой телефон, Wi-Fi (бесплатно), ванная комната (душ), фен, сейф (бесплатно), балкон, софа.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • balkons/terase
  • džakuzi (ne visās istabās)
Adrese Kemeragzi Mevkii Lara Beach, Kundu, Antalya, Turkey
Tālruņi: +90 242 352 25 52
Tīmekļa vietne: Delphin Palace
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).