Lielisks rajons, tīra pludmale, laba viesnīca

Rakstīts: 27 oktobris 2018
Ceļošanas laiks: 7 — 21 oktobris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 10.0
Ceļ oja ar ģ imeni. (Es, vī rs, meita 6 gadi, dē ls 3 gadi)
Viesnī ca kopumā ir laba, teritorija labiekā rtota, ainavu dizains priecē aci ar savu daudzveidī bu, sā kot no puķ ē m un krū miem lī dz augļ u kokiem (granā tā boli, mandarī ni, citroni, greipfrū ti) - tas viss sniedz dā rza komfortu. Ē diens, tā pat kā lielā kajā daļ ā Turcijas viesnī cu, ir daudzveidī gs, izņ emot ā ra grilu.
Reģ istrē š anā s pagā ja diezgan ā tri (izvē lē jā mies ģ imenes apartamentu (7047), tie atrodas pē dē jā.7. stā vā , bet istabu mainī ja dienu vē lā k, sakarā ar logu izeju uz blakus esoš o Lara viesnī cu, kur bija ventilā cijas izvadi starp viesnī cā m, kas bija trokš ņ aini no rī ta lī dz vakaram, bet, mainot istabu uz kaimiņ u spā rnu (7018), troksnis mainī jā s no ventilā cijas uz blakus esoš ā s viesnī cas amfiteā tri, kur mū zika skanē ja lī dz 22-30.

Dzē rieni viesnī cā s pā rsvarā ir importa, deserti un pamatē dieni ir diezgan sabalansē ti (salī dzinot ar Calista, noteikti ir labā k: Calista lielā kā daļ a ē dienu bija vai nu pā rsā lī ti, vai pā rcepti).
Bē rniem vecumā no 3 gadiem vienmē r ir izvē le uzturā , un vienmē r viss ir apē sts, neskatoties uz mū su bē rnu vē lmju "sarež ģ ī tī bu".
Kopumā man viss patika. Istaba, pludmale, ū dens (ū dens temperatū ra jū rā oktobrī lieliska 27-28, baseins lī dzī gs, pa dienu siltā ks), slidkalniņ i, bē rnu zona ar š ū polē m un basiem bē rniem, vakara izklaides viss mē rens, ne wow , bet diezgan cienī gi. Cena=kvalitā te.
Wi-fi nesasniedza pludmali, bet tas bija uz labu: baudī jā m skatus, smadzenes atpū tā s no visa.
Viesnī cas personā ls ir labsirdī gs, daudzi runā krieviski no bijuš ā s padomju varas.
Ī paš u paldies vē lamies izteikt Daria no viesu attiecī bas, kura visas problē mas atrisinā ja zibenī gā ā trumā !
Vairā kkā rt vē rsā mies pie viesnī cas ā rsta saistī bā ar jaunā kā bē rna slimī bu, kur Daria vienmē r pavadī ja un dā sni atbalstī ja visu slimī bas laiku, visu tulkoja un paskaidroja.
Man patika viesnī ca, numuriņ i tika tī rī ti katru dienu, bā rs ir slikts (tikai alus, 2 veidu ū dens un kola)
Mini bā rs tē ja, kafija un tē jkanna.
Viesnī ca atrodas uz rosī gas ielas, kas pilna ar veikaliem, aptiekā m utt.
Antā lijas centrā var nokļ ū t ar taksometru par 100 lirā m 20-25 minū tē s, ar autobusu 40 minū tes par 3-7 lirā m, atkarī bā no kartes (viens brauciens vai diena).
Iesaku draugiem, bija apmierinā ti!
Paldies par viesmī lī bu, dā rgie viesnī cas darbinieki : )
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu