Sliktākā viesnīca, kurā esmu bijusi!

Rakstīts: 19 jūlijā 2018
Ceļošanas laiks: 6 — 16 jūlijā 2018
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 1.0
Sveiki dā rgie tū risti! Atsauksmes rakstu reti, bet š eit uzskatī ju par savu pienā kumu brī dinā t cilvē kus, kuri dodas uz š o viesnī cu par to, kas tur sagaidā ms. Es nesaprotu, no kurienes nā k visas š ī s brī niš ķ ī gā s atsauksmes, bet, kā saka, flomā steru garš a un krā sa atš ķ iras! Ja es nopietni uztvertu daž as negatī vā s atsauksmes, kas ir par š o viesnī cu, es noteikti izvē lē tos kā du citu viesnī cu, tač u š eit spē lē ja pā rliecī ba, ka tik daudz cilvē ku nevar melot. Ir ar ko salī dzinā t, es braucu uz Turciju jau 12 gadus, esmu redzē jis daž ā das viesnī cas: gan dā rgas, gan ne pā rā k dā rgas, bet š ī viesnī ca nav samaksā tā s naudas vē rta un nav pelnī jusi De Luxe titulu!
Tā tad, mē s atpū tā mies ar ģ imeni 2018.  gada jū lijā . Mē s ieradā mies uz 2 nedē ļ ā m. Pirmais, kas š ausminā ja, bija ieejas grupa. Logi netī ri, vestibilā notraipī ti, reģ istratū ra nobruž ā ta. Istaba nebija slikta, pietiekami plaš a, papildus divā m gultā m nez kā pē c bija arī dī vā ns, rakstā mgalds. Vienī gais telpas pluss ir liela ģ ē rbtuve. Š ampū ni, duš as ž eleja - ar š ausmī gu smaku. Jā , paturiet prā tā , ka istaba ar tā saukto Land View ir telpa, no kuras paveras skats uz tuksnesi un gabalu no pilsē tas, un istabas ar skatu uz jū ru un dā rzu ir odu un citu dī vainu kukaiņ u pū ļ i + mū zika un gaismas stari cauri. logi no paš as viesnī cas un apkā rtnes viesnī cā m. Istabā biež i tika nomainī ti dvieļ i uz viegli netī riem, nā cā s iet atkal mainī t, gulta tika mainī ta tikai reizi 2 nedē ļ ā s un tad tikai spilvendrā nas. Nu nebijā m ī paš i satraukti, jo neplā nojā m biež i bū t istabā . Ē diens! Ē dienu ir daudz un diezgan daudzveidī gs, izņ emot pusdienas, tur ir kaut kā da problē ma ar pusdienā m! Bā ri, dzē rieni – tas viss ir un lielos daudzumos. Pludmale! ! ! Tā s ir š ausmas, nevis pludmale! No rī tiem smiltī s ir izsmē ķ i, pudeles, glā zes un citi atkritumi, lai gan teorē tiski no rī ta pludmalei jā bū t tī rai, ī paš i tai, kas apzī mē ta ar tā saukto Zilo karogu! Pludmalē nav iespē jams gulē t, lielā kā daļ a sauļ oš anā s krē slu atrodas zem dedzinoš as saules, un tie, kas atrodas zem nojumes, ir briesmī ga tvaika pirts. Matrač i ir atseviš ķ s stā sts, netī ri, nobruž ā ti. Ir biedē još i pat pieskarties š ā diem cilvē kiem, nevis apgulties uz viņ iem. Viņ i gulē ja uz mola, tur viss bija kā rtī bā . Vakarā piestā tne ciet, nebildē t, nestaigā t, nesē dē t! Rave! Paš i animatori absolū ti nav harizmā tiski, nomā kti, iebiedē ti. Viņ i nav ne redzē ti, ne dzirdami. Vienī gais, kas ir ļ oti labi ar bē rniem. Spa! Smirdī ga, netī ra istaba - bezmaksas, tī ra, laba - samaksā ta! Nekur viesnī cas aprakstā tas nav minē ts! Mē s devā mies tur, š ausmā s un aizgā jā m. Es nerunā ju par sievieti spa reģ istratū rā , absolū ti nedraudzī gu un neprezentē jamu, kurai rū pē ja tikai tas, vai mē s nosmē rē jam mums iedotos dvieļ us.
Viesnī cas teritorija liela, nesakopta, aizaugusi, it kā kā dos dž ungļ os. Daž iem tas var patikt, bet man personī gi nē . Un jā , visā s zonā s 16+ bē rni brī niš ķ ī gi plunč ā jas, ar un bez vecā kiem. Kā dā tad š is triks ar ierobež ojumu nav skaidrs. Neviens neizsaka piezī mi, respektī vi, atpū sties tur nevarē ja. Vispā r kurš vē l domā iet vai nē , mans padoms ir neiet!! ! ! Ir labā kas viesnī cas! Antā lijā tie bija Dolphins, Titā nikā , Brī numā , Serā , Baijā , tā ka ir ar ko salī dzinā t! Nu, tiem, kas jau ir rezervē juš i un ceļ o, novē lu nezaudē t sirdi: ir jū ra, ir ē diens, ir gulta! Personī gi mē s nekad neatgriezī simies š ajā viesnī cā un nekad neieteiksim to citiem!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu