Ideāls medusmēnesis

Rakstīts: 31 oktobris 2020
Ceļošanas laiks: 23 — 31 oktobris 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Atbrauca atpū sties kopā ar vī ru Kremlī . Viesnī ca ir lieliska! ! ! Mē s esam jaunlaulā tie un visur rā dī jā m laulī bas apliecī bu. Tas mums deva virkni bonusu, atlaiž u un daž ā du ē rtī bu. Divi bezmaksas braucieni uz restorā nu, brokastis numurā utt. Istaba, starp citu, tika pieš ķ irta jaunajā ē kā . Jauki, tī ri un mā jī gi.
Katru vakaru viesnī cā bija daž ā das aktivitā tes, bija jautri, mums arī patika.
Pats forš ā kais ir tas, ka viesnī cai ir sava smilš u pludmale. Pludmale tī ra, jū ra silta, nu, vienkā rš i pasaka! Jū s varat iznomā t apkalpotu bungalo uz visu dienu (ko mē s darī jā m vienā no dienā m).

Tagad par pā rtiku. Man personī gi nebija mē rķ is pā rē sties, man bija pietiekami daudz uzkodu uzkodu bā rā un augļ iem brokastī s. Lasī ju citu atpū tnieku atsauksmes, ka "ē damistabā " veidojas liela rinda pē c ē diena un tas sagā dā neē rtī bas. Jā , ir rinda, bet tas nebojā kopē jo iespaidu par pā rē jiem. Tas viss ir sī kumi.
Bā rā ir labs alkohols, ievests. Kokteiļ i ir garš ī gi.
Viesnī cas teritorijā bija arī restorā ni: meksikā ņ u, turku un citi. Bet ja godī gi - tur bezgarš ī gi un serviss ne pā rā k labs.
Lai daž ā dotu atvaļ inā jumu, mē s ar vī ru devā mies 2 ekskursijā s, kuras mums piedā vā ja gids. Ļ oti apmierinā ts, iespaidi uz gadiem!
Paš ā viesnī cā ir daudz izklaides, tostarp bē rniem. Bet mums vienkā rš i nebija laika visu fiziski izmantot)
Atpū tā s no 23.10 lī dz 31.10. Laiks ir lielisks, cilvē ku nav tik daudz. Kopumā.10 00.000 zvaigznes no 5.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu