Aska Lara Resort & Spa 5*– Atsauksmes

8
Novērtējums 7.410
№41 viesnīcas reitingā Antālija
7.0 Numurs
7.4 apkalpošana
7.4 Tīrība
7.7 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Laras rajonā, netālu no savas pludmales, kas sastāv no divām daļām: dzīvojamās 7 stāvu ēkas ar infrastruktūru un Wet'n Wild tematiskā parka, kas atrodas pāri ceļam. Uzcelta 2014. gadā, atjaunota 2016. gadā. Viesnīca ir lieliski piemērota ģimenēm un aktīvai atpūtai.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es devos uz š ejieni 2018. gada rudenī , un toreiz man joprojā m patika, tā pē c nolē mu atgriezties vē lreiz. Gada laikā izmaiņ as nav notikuš as, nav pasliktinā jies vai uzlabojies, galvenais ir stabilitā te. Man viss patika, vienī gais, ka jū ra nav tuvu, bet mē s par to zinā jā m no sā kuma, gā jiens bija kā das 10 minū tes, bet bija mikroautobusi, kas gribē ja, varē ja staigā t vai gaidī t maš ī nu. … Tomēr ▾ Es devos uz š ejieni 2018. gada rudenī , un toreiz man joprojā m patika, tā pē c nolē mu atgriezties vē lreiz. Gada laikā izmaiņ as nav notikuš as, nav pasliktinā jies vai uzlabojies, galvenais ir stabilitā te. Man viss patika, vienī gais, ka jū ra nav tuvu, bet mē s par to zinā jā m no sā kuma, gā jiens bija kā das 10 minū tes, bet bija mikroautobusi, kas gribē ja, varē ja staigā t vai gaidī t maš ī nu. Vakara animā cija bija pludmalē . Ļ oti labs ē diens, sen neatceros, ka bū tu bijis viesnī cā ar tik daudzveidī gu uzturu, sarkanā m zivī m un garnelē m. Viesnī cas teritorija ir neliela, nav veikalu un restorā nu. Š ī ir pieklā jī ga viesnī ca, varat droš i doties.
аватар jonik23
‹ Viesnīca Jonik Land Hotel 2*
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Maija mē nesī atpū tā s kopā ar 3 cilvē ku ģ imeni, ieradā s viesnī cā pulksten 15.00 istaba nebija gatava, viņ i lū dza pagaidī t, kā rezultā tā pē c 1 stundas 30 minū tē m viņ i apmetā s, istabai vannas istabā iedeva briesmī gu sē nī ti, mē beles bija nobruž ā tas, krē sls uz balkona bija salauzts, un visbriesmī gā kais skats, skats uz smirdī go upi, un smaku nevar nodot caur klaviatū ru, no rī ta viņ š palū dza mainī t istabu, jo istabā smarž oja pē c upes, un mē s ar mazu bē rnu piedā vā jā m no rī ta mainī t istabu, vē l "labā k" ar mazgā tā jas smaku, kā rezultā tā palikā m vecajā istabā labā k smarž ot purvu nekā ķ ī miju no mazgā tā jas, tā kā viesnī cā nebija citu istabu , kā mums teica, izvē lieties sliktā ko no sliktā kajiem, istabas nebija tī rī tas vispā r, grī das bija netī ras, viņ i neiznesa atkritumus, viņ i vispā r negā ja uz balkonu, kamē r mē s tur dzī vojā m, tas ir vienkā rš i š ausmī gi, trakā kais ir 2. … Tomēr ▾ Maija mē nesī atpū tā s kopā ar 3 cilvē ku ģ imeni, ieradā s viesnī cā pulksten 15.00 istaba nebija gatava, viņ i lū dza pagaidī t, kā rezultā tā pē c 1 stundas 30 minū tē m viņ i apmetā s, istabai vannas istabā iedeva briesmī gu sē nī ti, mē beles bija nobruž ā tas, krē sls uz balkona bija salauzts, un visbriesmī gā kais skats, skats uz smirdī go upi, un smaku nevar nodot caur klaviatū ru, no rī ta viņ š palū dza mainī t istabu, jo istabā smarž oja pē c upes, un mē s ar mazu bē rnu piedā vā jā m no rī ta mainī t istabu, vē l "labā k" ar mazgā tā jas smaku, kā rezultā tā palikā m vecajā istabā labā k smarž ot purvu nekā ķ ī miju no mazgā tā jas, tā kā viesnī cā nebija citu istabu , kā mums teica, izvē lieties sliktā ko no sliktā kajiem, istabas nebija tī rī tas vispā r, grī das bija netī ras, viņ i neiznesa atkritumus, viņ i vispā r negā ja uz balkonu, kamē r mē s tur dzī vojā m, tas ir vienkā rš i š ausmī gi, trakā kais ir 2. dienā Ierodoties Aska Laras viesnī cā s bē rns saķ ē ra E. coli un mums bija jā dodas uz slimnī cu 2 dienas zem pilinā tā ja, pē c viņ as mana sieva saindē jā s, in papildus mums slimnī cā atradā s 2 pā ri no Krievijas, kuru bē rni arī gulē ja zem pilinā tā ja un viņ i bija arī no viesnī cas Aska Lara, man nav vā rdu, kā izteikties un nodot iespaidu par atpū tu Aska Larā . Es neiesaku viņ am apmeklē t, ja nevē laties izjaukt savu ilgi gaidī to atvaļ inā jumu.
аватар folga74
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca otrajā lī nijā no jū ras. Kam gan nerū p izsmalcinā tais dizains iekš ā , kā arī no viesnī cas ā rpuses, tad droš i var paņ emt biļ eti. Diez vai tā izskatā s pē c jaunas viesnī cas, gaiteņ os viss izmiris, baltā s sienas atgā dina slimnī cu. … Tomēr ▾ Viesnī ca otrajā lī nijā no jū ras. Kam gan nerū p izsmalcinā tais dizains iekš ā , kā arī no viesnī cas ā rpuses, tad droš i var paņ emt biļ eti. Diez vai tā izskatā s pē c jaunas viesnī cas, gaiteņ os viss izmiris, baltā s sienas atgā dina slimnī cu. Bet ē diens un tā sortiments ir lielisks. Tī rī š ana ir tik un tā . Ā rā un viesnī cā bija silts baseins. Animā cija bē rniem lī dz 7 gadu vecumam. Monotons, angļ u un vā cu valodā . nakts diskotē kas ar blī kš ķ i. Teritorija tobrī d tika gatavota sezonai. Un viss bija nosegts. Mē s devā mies pastaigā pa Antā liju, lī dz kļ uva karsts. Tā pē c tajā brī dī mums vairā k nevajadzē ja. Bet mē s tur vairs nebrauksim. Es liktu 3.5 *.
Personā ls ir draudzī gs. Vē los atzī mē t Ebru meitenes darbu reģ istratū rā . Viņ a ir gudra.
аватар miki000
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mans ī ss stā sts par BRĪ NIŠ Ķ U VIESNĪ CU. Viesnī cā atpū tā mies no 24. augusta lī dz 3. septembrim, kopā ar vī ru. Ekskursija tika rezervē ta neatkarī gi. Lidojums Turkish Airlines, iesaku. Viesnī ca maijā tika rezervē ta ar super atlaidi. … Tomēr ▾ Mans ī ss stā sts par BRĪ NIŠ Ķ U VIESNĪ CU.
Viesnī cā atpū tā mies no 24. augusta lī dz 3. septembrim, kopā ar vī ru.
Ekskursija tika rezervē ta neatkarī gi. Lidojums Turkish Airlines, iesaku.
Viesnī ca maijā tika rezervē ta ar super atlaidi. Mums š eit ir ļ oti paveicies!
Mums bija istaba jaunajā Rivier Suite 4 * ē kā . Tū lī t uzrakstī š u par š o viesnī cu. Mums personī gi tas bija pilnī gs prieks. Plaš s 2 istabu komplekts, panorā mas logi, viss darbojā s labi. Tī rī š ana bija kvalitatī va, mini bā rs tika papildinā ts katru dienu. Lielisks skats no loga.
Un pats galvenais, pilnī ga relaksā cija. Jū s sē dē jat vakarā bā rā pie vī na glā zes, skan mierī ga mū zika, skaists apgaismojums, bez trokš ņ a un kņ adas. Vienkā rš i klase!! !
Un tagad es rakstī š u par galveno viesnī cu.
Ko lai saka, lieliski!
Restorā ns ir lielisks. Milzī gs paldies pavā riem par š o darbu. Personī gi viesmī ļ i pret mums izturē jā s labi, no dzē rieniem zinā ja, ko ņ emt lī dzi (vienmē r centā mies ē st vienā istabā ) Turcijā bijā m daudzā s viesnī cā s, pirmajā pieciniekā , bet te ē diena pā rpilnī ba ir neslavē jama.
Jū ra ir lieliska. Ieeja gluda, smiltis, ū dens tī rs, daudz sauļ oš anā s krē slu, sauļ ojā mies uz mola, lieliski dī vā ni. Pludmalē vienmē r ir glā bē js.
Netā lu no pludmales ir bā rs, ir bezalkoholiskie dzē rieni un alus.
Parka teritorijā ir bā ri un restorā ns, mē s negā jā m, es neko nevaru pateikt. Uz parku pastā vī gi kursē marš ruta autobuss, brauciens no galvenā s viesnī cas aizņ em 2-3 minū tes (gā jiens lī dz parkam no viesnī cas 5*6 minū tes) Parks lielisks, daudz izklaides bē rniem un pieauguš ajiem.
Viesnī ca mums patika. Es ieteiktu to draugiem.
Paldies visam viesnī cas personā lam par lielisko darbu.
аватар tan61
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Ieraš anā s laiks - 20.06. 2017 izlidoš anas laiks - 07.04. 2017 Š is nav mū su pirmais ceļ ojums uz Antā liju un Turciju. Antā lijā ieradā s 9:30. Bija problē mas ar bagā ž as izsniegš anu. ODEON gids mū s nesagaidī ja un aizbrauca bez mums, lai gan bijā m samaksā juš i par pilnu ekskursijas paketi. … Tomēr ▾ Ieraš anā s laiks - 20.06. 2017 izlidoš anas laiks - 07.04. 2017
Š is nav mū su pirmais ceļ ojums uz Antā liju un Turciju. Antā lijā ieradā s 9:30. Bija problē mas ar bagā ž as izsniegš anu. ODEON gids mū s nesagaidī ja un aizbrauca bez mums, lai gan bijā m samaksā juš i par pilnu ekskursijas paketi. ODEON gids mū s nekur neaicinā ja, neaicinā ja uz kā dā m ekskursijā m un par to neinformē ja. Viesnī cā bijā m 12:30, numuriņ u izsniedza tikai 16:30. mū s izmitinā ja vē lu.
Sā kš u ar Aska Lara Spa 5 * viesnī cas mī nusiem. Viesnī ca atrodas 3. lī nijā . Paš as istabas platī ba 14 m2. Š ī ir 2-vietī ga istaba. Treš ajam pieauguš ajam vispā r nav vietas. Un mē s bijā m 3 pieauguš ie. Treš ajai personai viņ i nolika bē rnu dī vā nu, salauztu un ī su, kas nepā rtraukti č ī kstē ja. Tū risma aģ enti pā rspī lē viesnī cas numurus un ieraksta lielu 23 m2 platī bu. Reģ istratū rā strā dā gan profesionā ļ i, gan neprofesionā ļ i, viņ i ir rupji un neatbilst savam amatam. Viens no viņ iem ir Denizs (no Ukrainas), kurš nevē las un nevar runā t ar tū ristiem no Krievijas. Un arī viņ as priekš nieks Hysni, kurš izdara spiedienu uz tū ristiem no Krievijas. Viņ š arī ir neprofesionā ls, analfabē ts, neizglī tots cilvē ks, dusmī gs, nodarbojas ar provokā cijā m un tū ristu diskriminā ciju. Š ie 2 cilvē ki ir ļ oti bī stami cilvē ki tū ristiem. Es lū dzu izpilddirektoru noņ emt š os cilvē kus no darba. Jo tie ir nepieredzē juš i un neprofesionā li cilvē ki, kuri nevar vienkā rš i komunicē t ar tū ristiem.
Galvenajā ē kā , vispā rē jā restorā nā , tū risti no NVS, Moldovas ķ er ē dienu ar rokā m. Š ī ir ļ oti neglī ta bilde. Pat pretī gi.
Daudz muš as lidoja un sē dē ja virs produktiem.
Galvenajā ē kā , vispā rē jā restorā nā , sieviete no Kirgizstā nas, kas cep pankū kas uz grila, tikai š ķ audī ja un klepoja ē dienu. Uz mū su replikā m viņ a atbildē ja, ka ja š ķ audot tur muti ar rokā m, tad rokas bū s baktē rijā s, tad iznā k, ka lai mikrobi krī t uz pā rtikas un inficē tū ristus?
Restorā nā strā dā arī neprofesionā li un rupji cilvē ki, tie ir galvenā s ē kas restorā na direktori Bulents un Gurkans, kuri nevar normā li uzvesties ar tū ristiem, rupjī bas saskarsmē un nekaunī ba sarunā s ar tū ristiem. No š ķ ī vjiem, kurus tū risti nav ē duš i, ī paš i saldumus, baklavu, viņ i, š ie direktori, piespiež restorā na darbiniekus š os saldumus, ē dienus un dzē rienus likt atpakaļ kopē jā paplā tē . Viņ i paš i, ģ enerā lrestorā na direktori, mums to ne par ko nebaidoties atzinā s un neslē pj. Tas ir ļ oti bī stami, jo nav zinā ms, ar ko slimojis cilvē ks, kurš neē da š o saldumu vai ē dienu. Tas ir tieš s sanitā rā rež ī ma pā rkā pums. Mū su pē dē jā dienā , 07/04/2017, darbinieks, kurš atver restorā nu, viņ am ir 30 gadi, diemž ē l mē s nezinā m viņ a vā rdu, garš un blī vs, sā ka saukt mū su dē lu savā veidā . Es viņ am aizrā dī ju un viņ š aizgā ja. Mans dē ls ne pie kā nav vainī gs, kluss un mierī gs puisis, klusi sē dē ja un pē kš ņ i viņ u apsaukā ja. Ļ oti apkaunojoš i un pretī gi. To izdarī ja analfabē ts un neizglī tots, slikti audzinā ts, nekulturā ls cilvē ks. Tie visi norā dī ja, ka sliktie un neprofesionā lie cilvē ki ir jā atlaiž no viesnī cas, jo. nevar sazinā ties un strā dā t ar tū ristiem, viņ i sabojā jū su viesnī cas seju.
Telpas uzkopš ana. Kad uz 4 dienā m apkopē ja devā s uz savā m mā jā m uz brī vdienā m, mū su istabu neviens netī rī ja 4 dienas. Vannas komplekti, dvieļ i un š ampū ni tika likti nevis 3 cilvē kiem, vienai personai. Divas dienas viņ i aizmirsa ielikt dvieļ us un š ampū nus. Tā pē c š ī viesnī ca nav tik lielas naudas vē rta, ko tū roperatori tik dā rgi pā rdod. Par sevi un viesnī cu, paš as viesnī cas personā lu tiek rakstī ts daudz labu atsauksmju. Tā pē c neuzticieties atsauksmē m. ODEON tū roperators Turcijā savu darbu veic neprofesionā li, ī paš i darbiniece Olja, kura rupji izdara psiholoģ isku spiedienu uz tū ristiem, ja kaut kas viņ iem neder.
Centieties nelidot ar Royal Flight un Ural Airlines. Tū ristu bagā ž a biež i pazū d no Royal Flight, un no Ural Airlines no tū ristiem ņ em (plē st) papildus naudu par sē dvietā m un bagā ž u, ja nepiekrī t, sā k baidī ties, ka viņ us izņ ems no lidojuma un š antaž ē s, lai varē tu izspiest pē dē jo naudu no tū ristiem. Viņ i barojas ar bojā tu pā rtiku. Izlasiet atsauksmes par viņ iem, un jū s sapratī sit.
Tagad pozitī vas puses. Pati viesnī cas teritorija ir tī ra un liela, viss apstā dī jumos un baseinos.
Vē los izcelt ī stus savas jomas profesionā ļ us. Osmans, draudzī gs, kompetents darbinieks, strā dā š ī s viesnī cas reģ istratū rā . No atlī dzī bu dienesta š ī ir burvī ga, maiga un mī ļ a Raisa Aleksandrovna, viņ a ir profesionā la, kompetenta un izglī tota darbiniece, kas risina visas jū su problē mas un jautā jumus. No galvenā vispā rē jā restorā na vē lē jos izcelt profesionā ļ us un vienkā rš i labus cilvē kus. un draudzī ga meitene, liels paldies viņ ai par smaidu, kā arī viņ u amata meistari ir Mehmat Khalil, Fatih Uaniq, Burak, Shahin, Sezai. A la carte restorā nā zivju restorā nā vē los atzī mē t profesionā ļ us Levent, Yunus, Onur. Viņ i lieliski gatavo garneles un lasi, un vispā r ar viņ iem viss ir garš ī gi, un apkalpoš ana ir augstā kā lī menī . vienmē r nā ca klajā un jautā ja ko vajag un ko vajag patī k. Ļ oti apzinī gi puiš i. Liels paldies viņ iem. Turku A la carte restorā nā vē los atzī mē t izcilos sava amata meistarus, profesionā ļ us, š is ir restorā na š efpavā rs, diemž ē l nosaukumu nezinā m, kā arī pavā re, kas gatavoja gardus jē ra iesmus, lula kebabs un citi garš ī gi salā ti un pitas maize. Brokastī s 7:00 mū s apkalpoja jauns draudzī gs puisis, 20 gadi, diemž ē l vā rdu nezinā m, ļ oti jauks un draudzī gs puisis, kuram arī esam ļ oti pateicī gi par apkalpoš anu un laipnī bu.
Galvenajā ģ enerā lrestorā nā bija 10 veidu augļ i, ķ irš i, arbū zi, melones utt. Katru rī tu spiesta apelsī nu sula, laš a zivs, zilais siers un cita veida sieri, apmē ram 10 veidi, medus ar š ū nā m. Trī s musulmaņ u svē tku dienas bija ļ oti skaisti un garš ī gi pagatavotas (lasis, lula kebabs, kā postu tī teņ i no baklaž ā niem, pipari, tomā ti. Š ajā s dienā s uz galdiem bija viss nepiecieš amais brokastī s, pusdienā s un vakariņ ā s.
Lieliska telpu uzkopš ana. Vē los atzī mē t izcilo un profesionā lo, enerģ isko darbinieci Fatmu, kura vienmē r mū s sagaidī ja ar smaidu un jokiem. Mū su istabā vienmē r bija skaisti ziedi, tī ri dvieļ i un pilns vannas piederumu komplekts, zobu birstes un pastas, skū š anā s komplekts, š ampū ni, losjoni, ž elejas, ziepes, tualetes papī rs. Ī paš s paldies un uzslava viņ ai. Atzī mē jam arī uzkopš anas darbinieci Ayselu, arī viņ a ir pateicī ga un uzslavē ta par profesionā lo darbu.
Vē los atzī mē t Saida izcilo darbu, kurš viesnī cā strā dā aitā das mē teļ u un ā das veikalā , savas jomas profesionā lis. Lielisks veikals un produkts: ā da un kaž okā das.
Visiem mū su dā rgajiem viesnī cas darbiniekiem liels sveiciens no Maskavas.
аватар mr.andrei77
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca ir jauna un labi uzturē ta. Iesakā m ģ imenē m ar bē rniem. Bē rnu ir daudz, un tas ir saprotams. Milzī gs mini klubs, daudz slidkalniņ u visiem vecumiem, svaigs parks, viņ iem tur pat ir dā rzs bē rniem, viņ i audzē dā rzeņ us, interesanti skatī ties. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir jauna un labi uzturē ta. Iesakā m ģ imenē m ar bē rniem. Bē rnu ir daudz, un tas ir saprotams. Milzī gs mini klubs, daudz slidkalniņ u visiem vecumiem, svaigs parks, viņ iem tur pat ir dā rzs bē rniem, viņ i audzē dā rzeņ us, interesanti skatī ties. Pludmale ar smalkā m smiltī m, lē zenu ieeju. Sauļ oš anā s krē slu pietiek visur un visiem, nekad nav bijis problē mu. Visas vakara izrā des tiek importē tas. Viesnī cas personā ls ir ļ oti draudzī gs, visi smaida un labprā t palī dz. Es iesaku š o viesnī cu.
аватар lilia15.01
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mums patika viss. Viesnī ca atrodas netā lu no lidostas, iekā rtojā s uzreiz pē c ieraš anā s, 14:00 mē s to gaidī jā m. Istaba gaiš a, ļ oti tī ra, mini bā rs bez maksas. Visas izklaides ir jū ras pusē , bet burtiski ik pē c trim minū tē m kursē bezmaksas marš ruta autobuss, un viss brauciens aizņ em apmē ram trī s minū tes. … Tomēr ▾ Mums patika viss. Viesnī ca atrodas netā lu no lidostas, iekā rtojā s uzreiz pē c ieraš anā s, 14:00 mē s to gaidī jā m. Istaba gaiš a, ļ oti tī ra, mini bā rs bez maksas. Visas izklaides ir jū ras pusē , bet burtiski ik pē c trim minū tē m kursē bezmaksas marš ruta autobuss, un viss brauciens aizņ em apmē ram trī s minū tes. Ē diens ir ļ oti daudzveidī gs un galvenais garš ī gs. Saldē jums visu dienu, lū k, prieks bē rniem. Mē s ļ oti iesakā m! ! !
аватар MilaLila
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca atrodas netā lu no lidostas, ļ oti ē rta maziem bē rniem. Viesnī ca ir jauna, tī ra un liela. Ļ oti pieklā jī gs personā ls un milzī gs daudzums izklaides bē rniem un pieauguš ajiem. Bē rns ir miniklubā , tē tis bā rā uz lielā ekrā na skatā s futbolu, mamma ir spa. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas netā lu no lidostas, ļ oti ē rta maziem bē rniem. Viesnī ca ir jauna, tī ra un liela. Ļ oti pieklā jī gs personā ls un milzī gs daudzums izklaides bē rniem un pieauguš ajiem. Bē rns ir miniklubā , tē tis bā rā uz lielā ekrā na skatā s futbolu, mamma ir spa. Nu ko vē l vajag? Ē diens nav slavē jams, un tas nav pā rspī lē ts. Deserti ir kaut kas. Istabā ir svari, tie, protams, rū pē jā s, bet labā k uz tiem necelties. Tī rī ba visur un visur nemanī jā m valodas barjeru un atš ķ irī gu apkalpoš anu krieviem. Bijā m ļ oti apmierinā ti un ieteiktu.


iemiesojums PetroFF00
Paziņojiet man, ja tas ir kritiski. Un, ja jā, kāds ir labākais numurs, ko lūgt? Un vēl viens jautājums. Vai viņi ļauj bērniem no 6 gadu vecuma uz pieaugušo slidkalniņiem. Vai arī viss ir stingri? Paldies par atbildēm!
5 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 9 atbildes
iemiesojums JuliaKo
Labdien! Viesnīcas atklāšana bija paredzēta 04.12.2014. Vēlos uzzināt vai atklāšana notikusi laicīgi, vai viesnīca ir gatava uzņemt apmeklētājus un kur var redzēt nevis viesnīcas datorbildes, bet reālas ? Paldies.
10 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums laraaska
‹ Viesnīca Aska Lara Resort & Spa 5*
Atrakcijas
Kaleiču vecpilsēta
Novērtējums 9.5
Turcija, Antālija
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats
Antālijas akvārijs
Novērtējums 9.3
Turcija, Antālija
Daba, Izklaide

Отель расположен в районе Лара, недалеко от собственного пляжа Состоит из двух частей: жилого 7-ми этажного здания с инфраструктурой и расположенного через дорогу тематического парка Wet'n Wild. Построен в 2014 году, обновлён в 2016 году. Отель прекрасно подойдёт для семейного и активного отдыха.

Atrašanās vieta Расположен в 12 км от аэропорта г. Анталия, 17 км от центра г. Анталия.
Pludmales apraksts Пляж в 500 м. Протяжённость – 150 м. Между отелем и пляжем есть автомобильная и пешеходная дорога, подземного перехода нет. Бесплатный автобус на пляж.
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

4 открытых бассейна,1 крытый бассейн с подогревом в зимний сезон. Доставка еды и напитков в номер, круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги по глажению одежды, факс/ксерокопирование, магазины на территории, курение на всей территории объекта размещения запрещено.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • transfērs uz/no lidostas
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 1 крытый и 2 открытых бассейна. Мини-клуб: для детей 4-12 лет. Аренда детских колясок (по наличию, количество ограничено). Ковбойский городок: городок служит в качестве клуба для тинейджеров от 12 до 16 лет. Лунапарк (бесплатно, работает в летний сезон): аттракционы, без возрастных ограничений.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports 2 бассейна с горками, всего 9 горок (6 взрослых + 3 детские). Анимация на русском языке, фитнес-центр (16+), амфитеатр, дартс, луна-парк, стрельба из лука и пневматической винтовки, метание дротиков, 2 теннисных корта (твердое покрытие) уроки – платно, боулинг (платно), парк приключений Wet and Wild (бесплатно), ковбойский городок (бесплатно).
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti
  • sporta zāle
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего в отеле 545 номеров.

Istabās

В номерах представлено: центральный кондиционер (работает в зависимости от погодных условий), мини-бар (прохладительные напитки, бесплатно, пополняется ежедневно), электрический чайник, спутниковое ТВ с российским каналом, прямой телефон, Wi-Fi (платно), душ, фен, весы, халаты/тапочки / по запросу+ бритвенные принадлежности, зубная паста и щетка, сейф (бесплатно), софа или раскладушка (по запросу), балкон (кроме Econom Room).

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Kundu, Lara - Antalya / Türkiye
Tālruņi: Телефон: 0090 242 320 57 00
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).