Jautājums par viesnīca Aska Lara Resort & Spa 5*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
7 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Es došos ar savu ģimeni uz Aska Lara Resort & Spa. Zemes skata numurs. Viņi raksta, ka virs restorāna ir telpas, kur nosūcēji ir ļoti skaļi. Gribu rakstīt viesnīcai ar lūgumu iedot citu
Paziņojiet man, ja tas ir kritiski. Un, ja jā, kāds ir labākais numurs, ko lūgt?
Un vēl viens jautājums. Vai viņi ļauj bērniem no 6 gadu vecuma uz pieaugušo slidkalniņiem. Vai arī viss ir stingri?
Paldies par atbildēm!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
7 abonenti  • prasīja 2019-04-175 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  9
аватар moy_contakt
Nekad nesapratu - raksti, jautā... ja viesnīca ir pilna, un tu brauc uz populāru kvalitatīvu viesnīcu, tad parasti dod to, kas ir (pēc pirktās kategorijas) un pat ne vienmēr var mainīt citam, ja istaba nepatīk. Mēs vienmēr skatāmies, kur mūs nolikuši, un parasti viss ir kārtībā. Kā var kaut ko prasīt, ja nekad neesi bijis viesnīcā. Nāc šurp, paskaties apkārt un tad izlem.
аватар moy_contakt
Par slidkalniņiem neteikšu, jo lielākajiem bērniem vairs nav 6 gadi, un jaunākais no slidkalniņiem vēl nav devies atvaļinājumā šajā viesnīcā. Un piebildīšu, ka mums bija arī Land view istabiņa un tajā dzīvojām lieliski un nekas netraucēja.
аватар PetroFF00
Es pirmo reizi 40 gadu laikā dodos atvaļinājumā uz Turciju un vēlos visu paredzēt. Un, lai ļautu ģimenei atpūsties, es strādāju dienu un nakti, un pusi mūža neredzu ģimeni, jo strādāju maiņās. Un es nesaprotu cilvēkus, kuri tā vietā, lai palīdzētu, ir gudri. Jūs varētu vienkārši klusēt.
аватар moy_contakt
PetroFF00, es necenšos būt gudrs, bet es mēģinu jums paskaidrot, ko jūs varat lūgt, bet tiešām ir jēga izlemt tikai uz vietas, ja jums patiešām nepatīk numurs. Un tā, nezinot kas un kā....
аватар lazy_person
PetroFF00
Nedomāju, ka ir vērts rakstīt viesnīcai. Telpas kategorija (skats uz zemes) ir norādīta Kuponā. Citi skati (uz jūru, uz baseinu..) ir dārgāki. Viesnīca ir liela. Ne jau tas, ka dabūsi istabu tieši pie "kapuces". Atbrauc, novērtē piešķirto istabiņu, un tur jau veiksi pārrunas. Dolāri dara brīnumus.
аватар Olgaolga153
Jūsu vēlme ir saprotama. Bet es piekrītu my_contakt. Uz viesnīcu var rakstīt vismaz desmit reizes. Taču reģistratūrā strādā dažādi cilvēki. Atpūtnieku plūsma ir bezgalīga, un ne tikai jūs rakstat uz viesnīcu. Jebkurā gadījumā, ierodoties jums tiks piedāvāts numurs, kas norādīts kuponā. Un, ja ir Land view, tad jums tiks piedāvāta jebkura no šīs kategorijas bezmaksas istabām. Atrisiniet šo problēmu uz vietas. Ja pēc jūsu vēlmēm ir bezmaksas, viņi jums to piešķirs. Bet neviens nepaliks brīvu istabu tikai jums tikai tāpēc, ka jūs to lūdzāt iepriekš. Daži atpūtnieki, reģistrējoties, pasē ieliek burvju papīra lapu par 10 vai 20 USD. Es gribētu vispirms apskatīt ieteikto numuru. Ja tas neatbilst, atgriezieties reģistratūrā, norādiet savu pretenziju būtību un pēc tam pārejiet uz citu līdzīgu kategoriju. Ja ir brīvas, tās parasti iet uz priekšu.
аватар nadezda2017
Kas attiecas uz numuru, tad piekrītu, ka jālemj uz vietas. Turki arī ir cilvēki un būtībā iet uz priekšu, ja ir tāda iespēja. Vai arī par maksu. Viss atkarīgs no reģistratūras un istabu pieejamības.Pagājušajā gadā mūs nomainīja no ierastā standarta uz labu ģimenes numuriņu bez papildus maksājumiem. (Ne šajā viesnīcā). Kas attiecas uz slidkalniņiem, tad lidojam ar bērnu no 4 gadu vecuma. Un viņš vienmēr brauca no pieaugušo slidkalniņiem. Piemēram, Bulgārijā tas bija stingrāk. Noskatījos video no jūsu viesnīcas, bērni ar spēku brauc no pieaugušo slidkalniņiem. Tajā ir arī labs ūdens atrakciju parks bērniem.
аватар PetroFF00
Liels paldies jums visiem! Tagad es visu saprotu!)))
аватар AllOverTheWorld
Es vienmēr rakstu viesnīcām (attiecas uz Turciju un Ēģipti), uz kurām braucu pati, vai vēl jo vairāk maniem gados vecākiem vecākiem
Dabiski, ka kategorijas maiņu neprasu, lai gan gadās, ka viesnīca pati paaugstina kategoriju. Bet vienmēr tika ņemtas vērā tādas vēlmes kā klusa istaba (vecākiem), nevis pirmais stāvs (mums) utt.
Un, ja viesnīcas mājaslapā vēl nav jaunās sezonas koncepcijas, lūdzu viesmīlību to atsūtīt.
PetroFF00, jūsu atpūta ir pilnībā atkarīga no jums, nevis no foruma dalībniekiem, jo ​​īpaši tāpēc, ka jūs pats rakstījāt "Es gribu rakstīt viesnīcai".
Un mans padoms ir jūsu labākie palīgi viesnīcā, nevis reģistratūras darbinieki, proti, viesu attiecības!
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Aska Lara Resort & Spa 5*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl