Ak Berlin (otel zakryt) 2*– Atsauksmes

10
Novērtējums 4.410
№60 viesnīcas reitingā Antālija
Viesnīca Ak Berlin aizņem trīs 3x un 4 stāvu ēkas, kopumā viesnīcā ir 60 standarta numuri (maks. 3 cilv., 16-25 kv.m). Mēs pieņemam Visa, Master, American Express, Euro kredītkartes. Mājdzīvnieki nav atļauti.Vairāk →
аватар
Tā nav taisnī ba, nemelo! Nekad mū ž ā neticē š u, ka š ī viesnī ca kā dam var iepatikties....No iepriekš ē jā s apskates vienī gā patiesī ba ir tā da, ka jū ra ir 100 metru attā lumā un ka blakus atrodas kafejnī ca, kas jums ļ oti noder ej tur brokastī s un vakariņ ā s par saviem lī dzekļ iem. … Tomēr ▾ Tā nav taisnī ba, nemelo! Nekad mū ž ā neticē š u, ka š ī viesnī ca kā dam var iepatikties....No iepriekš ē jā s apskates vienī gā patiesī ba ir tā da, ka jū ra ir 100 metru attā lumā un ka blakus atrodas kafejnī ca, kas jums ļ oti noder ej tur brokastī s un vakariņ ā s par saviem lī dzekļ iem.... jo brokastī s tev iedos tikai tē ju un daž us baltmaizes gabalus. Š ajā s rā pojoš ajā s bū dā s, ko sauc par numuriem, viņ i 11 dienas ne reizi neslaucī ja grī du vai vismaz neslaucī ja to. Vecos, nolietotos dvieļ us, ko mums iedeva, 11 dienu atpū tai, pat pē c mū su lū guma neviens nesteidzā s mainī t. Pat neceriet, ka ieliks tualetes papī ra ruļ ļ u tualetē...mums neiedeva pat pē c trī s pā rsū dzī bā m pie administratores! ! ! Cilvē ki! ! ! Tieš ā m jū tu lī dzi, ja iepē rkaties š ī s viesnī cas nepatiesajos aprakstos Ņ evas tū res mā jaslapā un iepriekš ē jā s atsauksmē s iekritī siet š ajā bū dā.... Ja kā du interesē sī kā ks stā sts par š o viesnī cu, rakstiet un Atbildē š u sī kā k. 4
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū tā mies ar draugiem viesnī cā Akberlin 3 *, mums ļ oti patika! Krā š ņ i, protams ne 5*, bet viss ir mā jā s. Cilvē ki ļ oti atvē rti un laipni strā dā , nekā du piedzī vojumu nebija. . Jū ra blakus 100 metrus, apkā rt daudz veikalu, banku, kafejnī cu. … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar draugiem viesnī cā Akberlin 3 *, mums ļ oti patika! Krā š ņ i, protams ne 5*, bet viss ir mā jā s. Cilvē ki ļ oti atvē rti un laipni strā dā , nekā du piedzī vojumu nebija. . Jū ra blakus 100 metrus, apkā rt daudz veikalu, banku, kafejnī cu. Un apkā rtne kopumā ir forš a. Izklaides, protams, nav, bet mums ļ oti PATIKA, paš i izklaidē jā mies!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Biju ar mammu, tanti, mā su!! ! mums ļ oti patika!! ! jū ra tuvu, veikali blakus. pā rē jais bija labs!! ! )))) Mums bija gids Rustams, laipns, labi !! ! )) Viņ i tī ra istabu reizi nedē ļ ā ! ! ))) viņ i izbaro atkritumus ī paš i vakarā ! ! )) Iesaku visiem tur doties !! ! ))))) Liels paldies Oktay! ! ! ))). … Tomēr ▾ Biju ar mammu, tanti, mā su!! ! mums ļ oti patika!! ! jū ra tuvu, veikali blakus. pā rē jais bija labs!! ! )))) Mums bija gids Rustams, laipns, labi !! ! )) Viņ i tī ra istabu reizi nedē ļ ā ! ! ))) viņ i izbaro atkritumus ī paš i vakarā ! ! )) Iesaku visiem tur doties !! ! ))))) Liels paldies Oktay! ! ! )))
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Sveiki visiem! Es biež i atpū š os Turcijā.3-4* viesnī cā s un esmu daudz ko redzē jis, bet š is ! ! ! Neesmu nekad mū ž ā tā du redzē jusi. Akberlin viesnī ca Ņ evas krastā ir deklarē ta kā.3*, bet tas pat nav smieklī gi. … Tomēr ▾ Sveiki visiem! Es biež i atpū š os Turcijā.3-4* viesnī cā s un esmu daudz ko redzē jis, bet š is ! ! ! Neesmu nekad mū ž ā tā du redzē jusi. Akberlin viesnī ca Ņ evas krastā ir deklarē ta kā.3*, bet tas pat nav smieklī gi. Š ai viesnī cai varu iedot tikai 1*-istaba netika iztī rī ta reizi 8 atpū tas dienā s, es par veļ as maiņ u vispā r klusē ju, tikai 1 dvieļ u vanna (kā noslaucī t seju, kā jas-? ), gultas veļ a pelē ka un ļ oti nobruž ā ta, mē beles vecas (domā ju, ka 60 gadi), TV nav krievu kanā la, ē diens slikts, brokastī s, daž reiz pat olas nedeva, augļ u nebija vispā r . Dzī voju 201. istabā (Skatī t manas bildes) 2010. gada oktobrī .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Sveiki visiem! Uzreiz jā saka, ka š ī viesnī ca vienkā rš ā m brī vdienā m nav ledus, un arī darbinieki to zina. Turcijā atpū tos 2 reizes un, ticiet man, bija ar ko salī dzinā t. . . Ja dodaties sazinā ties ar turku draugiem vai neatkarī gā s ekskursijā s pa Antā liju, š ī viesnī ca var bū t piemē rota kā jumts virs galvas! Uzreiz jā saka, ka puspansija ir niecī ga. … Tomēr ▾ Sveiki visiem! Uzreiz jā saka, ka š ī viesnī ca vienkā rš ā m brī vdienā m nav ledus, un arī darbinieki to zina. Turcijā atpū tos 2 reizes un, ticiet man, bija ar ko salī dzinā t. . . Ja dodaties sazinā ties ar turku draugiem vai neatkarī gā s ekskursijā s pa Antā liju, š ī viesnī ca var bū t piemē rota kā jumts virs galvas! Uzreiz jā saka, ka puspansija ir niecī ga. Mē s ar draugu gā jā m ē st uz vietē jiem veikaliem un kafejnī cā m, kur nav nemaz dā rgi un viss vienmē r ir svaigs! Personā ls, protams, nebū t nebija apmierinā ts ar krievu valodas zinā š anu trū kumu. . . Bet angļ u valodā nav problē mu! Un tas, ka jū ra 100-150m no viesnī cas mani netraucē ja, es iepriekš izpē tī ju vietnes internetā ! Jā , viņ a sauļ ojā s uz dvieļ a, bet arī š is nav saspringts. Krievijā mē s tā iedegā mies visur! Bet kā das krā š ņ as dejojoš as strū klakas paš ā Antā lijā devā s apskatī t! Kas mani redzē ja, tas sapratī s! Un viesnī cā es biju ļ oti apmierinā ts ar vadī tā ju Oktay! Oktay, sana-respekt ve cok tesekkur ederim! Acī mredzot tiem, kas te nā ca nevis diž oties, tiem ir diezgan laba attieksme! Labi, es izvē lē jos labu numuru (skats uz centru. iela, balkons, labas mē beles, visur celiņ i uz grī das), un viņ š pats atnesa manas lietas! Kopumā š ī viesnī ca ir piemē rota tiem, kas konkrē ti zina, kā pē c un par ko viņ i ieradā s Turcijā ! Es uz viņ iem nemaz nedusmojos! Pat otrā di!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Vienkā rš i viesnī ca tiem, kam nepiecieš ams jumts virs galvas uz pā ris nedē ļ ā m. Un jebkuros svē tkos galvenais ir laba kompā nija un viegls raksturs. Lieliski atpū tā mies, neskatoties uz slikto apkalpoš anu. . . : )))))) … Tomēr ▾ Vienkā rš i viesnī ca tiem, kam nepiecieš ams jumts virs galvas uz pā ris nedē ļ ā m. Un jebkuros svē tkos galvenais ir laba kompā nija un viegls raksturs. Lieliski atpū tā mies, neskatoties uz slikto apkalpoš anu. . . : ))))))
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Mē s bijā m viesnī cā no 2009. gada 29. septembra lī dz 13. oktobrim. Teikt, ka viesnī ca ir slikta, nozī mē neteikt neko. Viņ š ir briesmī gs. Netī ri, putekļ aini logi, atkritumi uz balkona no iepriekš ē jiem viesiem, ū dens knapi silts pē c 10 minū š u pilna spiediena, acī mredzot silda tikai saule uz jumta. … Tomēr ▾ Mē s bijā m viesnī cā no 2009. gada 29. septembra lī dz 13. oktobrim. Teikt, ka viesnī ca ir slikta, nozī mē neteikt neko. Viņ š ir briesmī gs. Netī ri, putekļ aini logi, atkritumi uz balkona no iepriekš ē jiem viesiem, ū dens knapi silts pē c 10 minū š u pilna spiediena, acī mredzot silda tikai saule uz jumta. Brokastī s bija mī ksts ļ oti sā ļ š siers, olī vas, tomā ti, maize, sviests, tē ja. Ē damzā lē ir vecas nobruž ā tas mē beles, netī ri galdauti, kas nekad nav mazgā ti, acī mredzot krē slus klā j klaiņ ojoš u kaķ u spalva. Viesnī cu rezervē jā m kā tranzī ta punktu braucieniem pa Turciju, nakš ņ ojā m tur tikai 4 naktis, pā rē jo laiku ceļ ojā m, tā pē c ī paš i nesatraukā mies, bet dzī vot tur 2 nedē ļ as bū tu par daudz. Pē c nedē ļ as atgriež oties viesnī cā pē c Kapadokijas ceļ ojuma, bijā m nepatī kami pā rsteigti, ka mū su prombū tnes laikā viņ i pat neienā ca istabā , palika atkritumi, dvieļ i, kā tika mē tā ti, gulē ja apkā rt, un darbinieki pieklā jī gi. atteicā s mū s pabarot ar vakariņ ā m, norā dot, ka reiz bijā m prom uz nedē ļ u, kas nozī mē , ka tas nebija paredzē ts mums. Tiesa, pē c stundas mē s ar pā ris tantē m no Sanktpē terburgas vē l tikā m pabaroti, atnesot zupas bļ odas un otru no tuvē jā s viesnī cas. Tas ir smieklī gi un skumji vienlaikus. Kopumā vakariņ as tur neredzē jā m. Viesnī ca ir pelnī jusi vē rtē jumu 2-, par zvaigznē m nav ne runas. To var rezervē t tikai tad, ja uz Antā liju vedat lē tu tū res paketi, tas ir izdevī gā k nekā biļ etes, transfē ru un izmitinā š anu ņ emt atseviš ķ i.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
vispā r viss, ko runā par deputā tu padomi, istabā m, fē niem, brokastī m utt ir tī ra patiesī ba! : ) tā pat kā man teica, tikai Krievijā pā rdod kā.3 * citā s valstī s iet kā.2 *. Bet neskatoties uz visiem mī nusiem š ajā viesnī cā ir daudz plusu! pirmkā rt, viņ i vispirms aizved no lidostas, otrkā rt, piecu minū š u gā jiens lī dz pludmalei, tad ļ oti labs personā ls viesnī cā , viņ i ļ auj dzert dzē rienus un paņ emt ē dienu no brokastī m un vakariņ ā m))) mē s atpū tā mies 14 dienas un par š o laiku mainī jā s viesnī cas viesi, bet ar š o visu vienmē r atradā m labu kompā niju !!!!!!! ! ))))))) lieliski atpū tā mies, ceram, ka varē sim ierasties septembrī ! ! ! viesnī ca tiem, kas paš i var organizē t savu brī vo laiku, un vairā k piemē rota jaunieš iem, kuriem bū tu kur pagulē t un nomazgā ties! ))) Iesaku ņ emt lī dzi alkoholu un cigaretes beznodokļ u rež ī mā , doties ekskursijā s pa ielu vietē jā s ceļ ojumu aģ entū rā s diskotē kas tieš ā m ir tā lu, bet mē s tur devā mies pa dolmuš u, š o vietu sauc par pludmales parku, tur ir ļ oti jautri un ļ oti skaisti, atpakaļ ar taksi, bet jā kaulē jas, normā la cena ir kaut kur ap 8 lirā m, bet kā dreiz pat kaulē jā mies lī dz 5 lirā m)) augļ i un dā rzeņ i var bū t tas notiek bazā rā reizi nedē ļ ā , noskaidrojiet no vecajiem, kur tas ir, tur viss ir lē tā ks, pā rtikas preces veikalu, kur var arī paņ emt visas preces lē tā k, sauc par "bim"! un protams labi atpū ties!! ! ))). … Tomēr ▾ vispā r viss, ko runā par deputā tu padomi, istabā m, fē niem, brokastī m utt ir tī ra patiesī ba! : ) tā pat kā man teica, tikai Krievijā pā rdod kā.3 * citā s valstī s iet kā.2 *. Bet neskatoties uz visiem mī nusiem š ajā viesnī cā ir daudz plusu! pirmkā rt, viņ i vispirms aizved no lidostas, otrkā rt, piecu minū š u gā jiens lī dz pludmalei, tad ļ oti labs personā ls viesnī cā , viņ i ļ auj dzert dzē rienus un paņ emt ē dienu no brokastī m un vakariņ ā m))) mē s atpū tā mies 14 dienas un par š o laiku mainī jā s viesnī cas viesi, bet ar š o visu vienmē r atradā m labu kompā niju !!!!!!! ! ))))))) lieliski atpū tā mies, ceram, ka varē sim ierasties septembrī ! ! ! viesnī ca tiem, kas paš i var organizē t savu brī vo laiku, un vairā k piemē rota jaunieš iem, kuriem bū tu kur pagulē t un nomazgā ties! ))) Iesaku ņ emt lī dzi alkoholu un cigaretes beznodokļ u rež ī mā , doties ekskursijā s pa ielu vietē jā s ceļ ojumu aģ entū rā s diskotē kas tieš ā m ir tā lu, bet mē s tur devā mies pa dolmuš u, š o vietu sauc par pludmales parku, tur ir ļ oti jautri un ļ oti skaisti, atpakaļ ar taksi, bet jā kaulē jas, normā la cena ir kaut kur ap 8 lirā m, bet kā dreiz pat kaulē jā mies lī dz 5 lirā m)) augļ i un dā rzeņ i var bū t tas notiek bazā rā reizi nedē ļ ā , noskaidrojiet no vecajiem, kur tas ir, tur viss ir lē tā ks, pā rtikas preces veikalu, kur var arī paņ emt visas preces lē tā k, sauc par "bim"! un protams labi atpū ties!! ! )))
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Kuponus pirkā m caur uzņ ē mumu Neva Tour Maskavā . Pā rdeva mums kā.3*, puspansija, ierodoties izrā dī jā s, ka pat 1* neieslē dza, istabā s nedarbojas kondicionieri, daž os nav pat ledusskapju, duš a nestrā dā , noplukts iepriekš -revolucionā ras mē beles, karstā ū dens vienkā rš i nav. … Tomēr ▾ Kuponus pirkā m caur uzņ ē mumu Neva Tour Maskavā . Pā rdeva mums kā.3*, puspansija, ierodoties izrā dī jā s, ka pat 1* neieslē dza, istabā s nedarbojas kondicionieri, daž os nav pat ledusskapju, duš a nestrā dā , noplukts iepriekš -revolucionā ras mē beles, karstā ū dens vienkā rš i nav. Ī sā k sakot, pilnī ga muļ ķ ī ba. "Ē damistabā " slikti mazgā ti trauki, netī ri galdi un krē sli. Vispā r viss ir briesmī gi.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Aģ entū ra mums piedā vā ja š o viesnī cu kā.3*+, bet kad atbraucā m mā jā s un izlasī jā m atsauksmes, vē lme doties pazuda pavisam. Aģ entū ra mū s pā rbiedē ja, ka viesnī ca var iekasē t sodu lī dz 50% no samaksā tā s summas un bija iet. … Tomēr ▾ Aģ entū ra mums piedā vā ja š o viesnī cu kā.3*+, bet kad atbraucā m mā jā s un izlasī jā m atsauksmes, vē lme doties pazuda pavisam. Aģ entū ra mū s pā rbiedē ja, ka viesnī ca var iekasē t sodu lī dz 50% no samaksā tā s summas un bija iet.
Ierodoties naktī , mū s iekā rtoja 4-vietī gā istabā a la sovdep, bet no rī ta mū s pā rcē la uz citu, taisnojoties, ka istabiņ a ir briesmī ga. baseins neslē dzā s). Bet vī ģ es, ne angliski, un vē l jo vairā k krieviski, viņ a nerunā ja. skats uz atkritumiem, bet, bet ar labu gaisa kondicionē tā ju.
Par ē dienu: kad atnā cu pirmo reizi, kad atnā cu brokastī s, man ž oklis atlē ca no piedā vā tā trū kuma: kaltē tas olī vas, 2 daž i sieri, bez kafijas, smirdī ga turku desa, bez bulciņ ā m, kā parasti viesnī cā brokastī s, bet tikai 1 veida maize , kaķ i pats sagriezi. Daž reiz vakariņ ā s nebija gaļ as, trekni baklaž ā ni, vienvā rdsakot pilnī gs absurds. Ē damistabā ļ oti netī ri, netī ri galdi un krē sli.
Peldbaseins: netī ri sauļ oš anā s krē sli, necaurspī dī gs dubļ ains ū dens, tī rī š ana, balinā tā ja lieš ana no spaiņ a pa visu perimetru un pē cpusdienā ledus atvē sinā š anai. No izklaides baseinā peld deflā cija.
Karstumā ir pieklā jī gi doties uz jū ru, nu, jū ra ir normā la, lai gan guļ ot uz dvieļ a, nevis sauļ oš anā s krē slā , to uztver savā dā k.
Un vē l viens svarī gs aspekts: NEVIENĀ TELPĀ NAV MATA.
Nu nav ko teikt par broš ū rā s deklarē to galda tenisa un volejbola laukumu. . . Š ī viesnī ca nemaz nav 3 zvaigznes, bet kaut kā das stulbas divas ar mī nusu. Tā pē c neļ aujiet sevi apmā nī t ar to, ko tū roperatori liek.
Un, apkā rtnē nav nevienas diskotē kas, tikai otrā pilsē tas malā . . Izredzes katru vakaru pasē dē t pie baseina nav ī paš i iepriecinoš as.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Kaleiču vecpilsēta
Novērtējums 9.5
Turcija, Antālija
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats
Antālijas akvārijs
Novērtējums 9.3
Turcija, Antālija
Daba, Izklaide

Отель Ak Berlin занимает три 3-x и 4-х этажных корпуса, всего в отеле 60 стандартных номеров (макс 3 чел, 16-25 кв.м).

К оплате принимаются кредитные карты Visa, Master, American Express, Euro.

Размещения с животными нет.

Atrašanās vieta Отель расположен в 15 км от аэропорта, в 8 км от центра г. Анталия и в 100 м через дорогу от пляжа.
Pludmales apraksts Городской галечный пляж в 100 м от отеля. Зонтики, шезлонги, матрасы - платно. Пляжные полотенца: нет. У бассейна: зонтики, шезлонги - бесплатно
FAQ