Nekad, nekad neizvēlies šo viesnīcu!

Rakstīts: 9 janvārī 2020
Ceļošanas laiks: 2 — 9 janvārī 2020
Viesnīcas vērtējums:
2.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 2.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 5.0
Mani sauc Dmitrijs, un man un manai ģ imenei diemž ē l bija jā pavada Jaungada brī vdienas kopā ar sievu un diviem bē rniem š ajā it kā.5 * viesnī cā . Tū lī t precizē š u, ka esmu ne pirmo reizi Turcijā , bet jau astotais, un š odien jau esmu apmeklē jis 33 (jā , nevis 3, proti, 33) pasaules valstis, dzī vojis dā rgā s un lē tā s viesnī cā s, RIXOS tī klos, daudzi Radisson, Marriot, Savoy, Le Meridien un daudzi citi. Bija AAE, Ibiza, Meksika, Maldivu salas, puse Eiropas, kruī zi un daudz, kur nu vē l. Rakstu, lai apliecinā tu savas tū ristu kompetences, lai viesnī cas aizstā vjiem nebū tu argumentu, ka varbū t pat “pirmo reizi aizbē gu no Krievijas” vai “jā , kur tu vispā r biji”. Neskatoties uz to, ka daudz ceļ oju, sen neesmu rakstī jusi atsauksmes, jo gandrī z vienmē r kopumā esmu ar visu apmierinā ts, esmu no tiem ceļ otā jiem, kurus ā rpus kā rtas apkalpo bā rmeņ i un viesmī ļ i, jo es viņ iem smaidu , sazinies ar viņ iem pozitī vi un dodu padomu.
Tā pē c man nekad nav problē mu ar servisu, bet š is gadī jums ir tik ā rkā rtē js, ka man vienkā rš i par to jā raksta. Es nezinu, kā ī si rakstī t, jo es labprā tā k argumentē ju savu nostā ju, tostarp atvainojos par daudzajā m vē stulē m.
Svarī gi - viesnī cu neizvē lē jos es, to aģ entū rā ieteica manam draugam, viņ š to rezervē ja jau augustā kopā ar ģ imeni, un mē s vienojā mies pievienoties viņ iem.


Piestā jā m Adā lijas "Elite" Larā.2. janvā ra vakarā un uzreiz izrā dī jā s, ka mū su numuriņ u, par kuru bijā m samaksā juš i (divistabu ģ imenes skats uz jū ru), protams, mums nevar nodroš inā t, varam iztē rē t. nakti parastā istabā , un rī t mū s pā rcels tieš i no rī ta. Mē s esam saprā tī gi un adekvā ti cilvē ki, mē s par to nemitī jā mies un piekritā m š im pagaidu pazeminā jumam. Tajā paš ā laikā mums neviens ī paš i neatvainojā s, un neviens pat nepiedā vā ja nekā dus bonusus (piemē ram, apmeklē jot papildu Ala Carte, mē s to izmantotu).
No rī ta paspē jā m pagulē t ilgā k nekā parasti, un aiziet uz ne pā rā k garā m brokastī m, pat pastaigā ties lī dz jū rai, bet mū su istabiņ a vē l nebija gatava. Tad, kad mums pulksten 12 teica, ka beidzot ir gatavs, gaidī jā m vē l 30 minū tes š veicaru, kurš atnesī s atslē gas un nesī s koferus.

Tā , pā rvietojoties no istabas uz istabu, tika zaudē ta puse dienas, un mē s, no tā jau noguruš i, nonā cā m jaunajā istabā , iekš durvī s uz stikla ieraudzī jā m dī vainas svī tras. Izskrē jā m no abā m pusē m - perfekti gludas, neviena skrā pē juma nav, proti, tā s ir tikai svī tras stikla iekš ienē , ap paš u stiklu kasings viss sabrucis un ar lī mes pē dā m skaidrs, ka jau ir mē ģ inā ja kaut kā to salabot, bet bez rezultā tiem.

Apskatī jā mies - nolobī tā s tapetes, WEB uz stā vlampā m, vispā r it kā jaunai viesnī cai (celta 2016. gadā ) ļ oti noguris stā voklis, un nodomā jā m, nu, tas nozī mē , ka stikls arī ir no š ī s sē rijas “mā kslī gā s senatnes”. ” un par to nesatraucā s, un mums jau ir apnikuš as š ī s pā rejas, un stikls nekā dus draudus nerada. Kopumā izskatī jā s pē c blā va raksta (š ā du “risinā jumu” š ajā “Elite” viesnī cā ir daudz). Viņ i guva vā rtus un devā s pastaigā . Turklā t istaba nebija sagatavota - apkā rt gulē ja daž i papī ri, nebija pietiekami daudz dvieļ u, minibā rs bija tukš s. 9. janvā rī mē s izbraucam no viesnī cas pulksten 6 un tad 8. janvā rī tieš i pē c pulksten 18 viņ i zvana uz numuru ar Viesu attiecī bu un sā k uzskriet manai nepilngadī gajai meitai, ka "tu izsita stiklu un direktors teica, ka steidzami. samaksā jiet 150 USD, pretē jā gadī jumā mē s jū s nelaidī sim ā rā no viesnī cas lidmaš ī nā.
Mē ģ inā ju par š o problē mu uzrakstī t gidam no Coral/Odeon (bū tī bā esam pieraduš i, ka parastā s 5* viesnī cā s un pie normā liem operatoriem gidi var sazinā ties 23:00), kuram jautā jā m iepriekš ē jā dienā . pieteikt mums individuā lo transfē ru, uz ko saņ ē mu atbildi, ka ī stenī bā viņ am darba diena jau beigusies un purpursarkana par mū su problē mā m, ļ oti labi zina savus darba pienā kumus, zvanī t uz kā du uzticī bas tā lruni, kura tā lruni viņ š nav pat apnikt atiestatī t. Kā jū s varat to pateikt KLIENTIEM? It ī paš i tiem, kuriem jau esat pā rdevis ekskursijas desmitiem tū kstoš u rubļ u vē rtī bā un arī AIZMIRSTI pasū tī t individuā lu pā rskaitī jumu (protams, tur ir komisija, galu galā tikai no 45 USD - kā pē c tē rē t laiku). Kopumā Coral noteikti ir sliktā kais no visiem operatoriem, kas ved uz Turciju.
Tad darbinieks no Guest Relation sā ka melot, ka jums tika atlī dzinā ts par istabu, jū s 2 reizes apmeklē jā t Ala Carte. Es saku, ka mums neviens pat to nepiedā vā ja, jo mē s bū tu izmantojuš i š o iespē ju. Viņ š sā ka nosaukt datumus, kuros it kā gā jā m, un pē c pirmā randiņ a (pareizi) apklusa. Viņ š sā ka melot tā lā k, ka apkopē ja to pamanī ja tikai š orī t, lai gan š ī s svī tras bija visu nedē ļ u.


Te gan jā piebilst - ļ oti atvainojos, ka atstā ju arī š ai apkopē jai dzeramnaudu par viduvē ju uzkopš anu - istabā vienmē r ir smiltis, 3 dvieļ i uz 4 cilvē kiem, dvielis kā jā m, kas netraucē tu ICE flī zes (uz siltā s grī das "Elite" nezinu kā ) likt tikai 2 reizes uz visu brī vdienu. Nā cā s mest sejas dvieļ us uz grī das, lai nenosaltu kā jas.
Vispā r neviens no mū su argumentiem netika pieņ emts, neviens negrasī jā s kopā iet apskatī t š o stiklu, it kā bija vē rtē tā js un visu izrē ķ inā ja, uz prasī bu iedot cenrā di par lietu bojā jumiem (tam vajadzē tu bū t viesnī cā ) - mē s jums to iedosim rī t pē cpusdienā (viņ i zina, ka izrakstī š anā s ir pulksten 6:00). Ar nolū ku visu novilcinā ja lī dz mū su pē dē jā s uzturē š anā s dienas vakaram, kad vairs nestrā dā ne gidi, ne tū ristu atbalsta dienesti un no rī ta jau esam izbraukuš i.

Es teicu, ka patiesī bā neviens mums nekompensē ja telpu izmaksu starpī bu, kurai š is "darbinieks" steidzami nā ca klajā ar domu, ka ir tikai 20 USD (protams, viņ š atkal atteicā s sniegt cenu ), un ka "direktors teica, ka, ja jums tas ir tik svarī gi, tad mē s varam atņ emt š os 20 dolā rus", kas vienkā rš i dzē sa cerī bas uz kaut kā du sarunu adekvā tumu. Jautā jums ir, ko jū s saprotat - ka es to visu publicē š u visos krievu apskatos - mums ir vienalga, publicē jiet to.
Viņ iem 150$ par neko (neskatoties uz to, ka par biļ eti atstā jā m 4000$ par š o viduvē ju atvaļ inā jumu un pat viesnī cā par visā dā m masā ž ā m), dā rgā ki par reputā ciju krievu saitos - noteikti nebija ko apspriest š eit. Rezultā tā , pat maksā jot terminā lī , viņ i visu pā rskaitī ja uz lirā m, bet nevis pē c dolā ra, bet pē c eiro kursa, kas vē lreiz apliecina, ka š ī nav viesnī ca, bet masveida krā pniecī ba.


Nu, kopumā š ī “Elite” absolū ti neatbilst tā s cenai, tur nav 5 *, tostarp tā pē c, ka:
• Telpā pē c uzkopš anas pastā vī gi SMOD pē c dezinfekcijas lī dzekļ iem, acī mredzot tas atgā dina attā linā ti dā rgas smarž as un viņ i to neuzskata par kaitinoš u.
• Es jau rakstī ju par paš u tī rī š anu - tas nav 5 *, tikai parastā dvieļ u nomaiņ a, un arī tad ne visi. Padomi neko neietekmē . Ar viņ iem tur vispā r ir ierasts - dī dž ejs paņ em naudu, lai uzliktu dziesmu un paskaidro, ka tā du nav (lai gan viņ am ir internets), bet naudu viņ š , protams, neatdod.
• Bet varbū t viss ir par internetu - tā nemaz nav, liekas, ka visa viesnī ca ir pieslē gta vienam mā jas 100 Mbps kanā lam, viss š ausmī gi bremzē , izslē dzu un izmantoju LTE, tā arī Turcijā nav strū klaka , bet daudz labā k nekā viesnī ca " mums WiFi visur! ".
• Vannas istabai pieguļ oš ajā sienā nolobī tas tapetes, zem kurā m, visticamā k, jau ir parā dī jies pelē jums.
• Instalā cija tualetē tiek izslē gta katru otro reizi, turklā t tā var spontā ni ieslē gt noteku! Naktī s, tai skaitā un viņ ai ir tikai 3 gadi, bail iedomā ties, kā š ī s tualetes kaut kur darbosies pat š ovasar.
• Kondicionieris dā rd PASTĀ VĪ GI, arī izslē dzot, regulā ri liekas, ka tē jkanna tajā vā rā s, ja nebū tu nogurums no atpū tas un svaiga jū ras gaisa, tad tur gulē t bū tu problemā tiski. Un š eit situā cija ir pretē ja nekā ar uzstā dī š anu - tas pats naktī izslē dzas, un neieslē dzas atpakaļ , kad temperatū ra pazeminā s un ir nepiecieš ams atkal sildī t aukstuma telpu.

• 6. janvā rī bija ļ oti spē cī ga vē tra, tā pē c vē jš tā svilpa pa logiem, ka mums š ķ ita, ka tie grasā s izkrist. Reā li, ja š o ieliks Krievijā , tad pa tā dā m plaisā m viņ i ziemā vienkā rš i saplosī s. Balkonu applū da pilna ū dens peļ ķ e, noteces nav.
• Istaba liela, bet tukš a, no š ī s zonas nav lielas jē gas. Pie gultas nav pat naktsgaldiņ a ar plauktiem, tikai neliels galdiņ š . Ne visas tirdzniecī bas vietas darbojas.
• Neraugoties uz to, ka viesnī ca ir pā rpildī ta (Jaungada brī vdienas) un viņ i par to zinā ja jau laikus (jau novembrī nebija nevienas brī vas istabas uz š o periodu), viņ i neizturē ja plā notos remontdarbus - pastā vī gi apejā m daž us tadž ikus flī ž u likš ana uz ielas , no istabas nepā rtraukti skanē ja ā muru skaņ as, baseinā bija bū vgruž i, bija tā da sajū ta, ka esam uz tevis violeti, gribam ā tri uztaisī t remontu, kamē r nauda tika nocirsta no tevis.
• Iekš telpu baseinā baigi smird pē c HLORA, pat š ī s viesnī cas celtniecī bas laikā.2016. gadā bija daudz citu dezinfekcijas metož u BEZ krā sas un SMARKAS, bet direktors par to skaidri nezina, viņ š nav laika, viņ š izmet klientus pē c naudas.
• Pirts atrodas aiz sienas no baseina, bet nevienam nav ienā cis prā tā tur izveidot eju;
• Atkritumus pludmalē neviens netī ra, un nav sezona, bet tur tieš ā m ir atkritumi, darbinieki tur strā dā - varē tu vismaz reizi nedē ļ ā iziet uz subbotniku. Meita spē lē ja vides aktī visti un pusstundas laikā savā ca milzī gu maisu ar bioloģ iski nenoā rdā mā m atkritumiem. Bija pat š ļ irces! Mē s bijā m Goa pagā juš ā gada februā rī , tur Candolim pludmale ir TĪ RĀ KA! Goa, Kā rli!

• Ē diens ļ oti vienmuļ š , pā ris dienas bija jē ra gaļ a, varbū t reizi nedē ļ ā zivju diena, jā , bija vē ž i un krabji, bet nav jē gas no krabjiem, ja tiem nav trauku, un tos lauzt. ar rokā m noved pie naga satura sprā dziena pusrestorā nā . Bē rnus baroja ar frī kartupeļ iem un makaroniem ar majonē zi, nebija bē rnu galda un absolū ti vienmuļ i, vismaz banā ni bija.
• Brokastu un pusdienu laiks ir ļ oti ierobež ots, jau no pulksten 11 no rī ta tu paliec bez brokastī m. Neskatoties uz to, ka š ķ iet, ka ir diskotē ka, pē c tā s nav kur paē st vakara zupā m. Tas ir š ā ds Ultra viss iekļ auts ļ oti viegls.
• Importa dzē rienu ir ļ oti maz, jā , man tos, protams, lē ja, bet lielā ko daļ u dzer vietē jie. Un š eit viss ir tā lu no Ultra.
• Lielā kā daļ a nerestorā na darbinieku nesmaida un nesasveicinā s, tas noteikti nav pat 4* lī menis.
• Par bā rmeņ iem un viesmī ļ iem nemeloš u - gandrī z visi ir diezgan adekvā ti un pozitī vi, bet man ar š o servisu problē mas ir reti, par to jau rakstī ju.
Nobeigumā varu teikt vienu – NEKAD neejiet uz š o viesnī cu! Š is ir ī sts piemē rs pilnī gai necieņ ai pret krievu tū ristiem un naudas izkrā pš anai 90. gadu stilā . Tajā paš ā laikā tas absolū ti nav naudas vē rts ne infrastruktū ras, ne servisa ziņ ā . Tiek pā rdots kā "Nu ir jauns! Uzcelts 2016. gadā! ", bet beigā s JAU brū k! Ja jū s negrasā ties atpū sties uz pē dē jo naudu un viņ i to redz, tad joprojā m pastā v milzī gs risks, ka š ā da krā pniecī ba notika ar mums. Speciā li paskatī jos cenas uz maija brī vdienā m - jā , ir daudz izcilu viesnī cu par mazā ku naudu, kas ir nesalī dzinā mi labā kas par š o zemeliti! Viņ u vā rdus nerakstī š u, lai neuzskata par sludinā jumu, bet ir arī tajā paš ā Larā (ziemā gan nederē ja), maksā krietni mazā k, bet tieš i LĪ MENĪ labā k.

Novē lu visiem labus un pozitī vus svē tkus, bez tā dā m situā cijā m, kas aizē no pā rē jo situā ciju!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu