Jautājums o Alanja

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
6039 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «iepirkšanās»
Pirmo reizi lidojam uz Turciju. Vai varat, lūdzu, pastāstīt, kādā valūtā vislabāk norēķināties? Dolāros vai vietējās lirās? Ja ir liras, kur to vislabāk iegādāties?
Pirmo reizi lidojam uz Turciju. Vai varat, lūdzu, pastāstīt, kādā valūtā vislabāk norēķināties? Dolāros vai vietējās lirās? Ja ir liras, kur to vislabāk iegādāties?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
18 abonenti  • prasīja 2019-04-215 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  20
аватар _879391
Sveiki,
lirā lirā un tikai lirā.
Maiņas punkti pilsētas centrā ik pēc 50 metriem. Eiro kurss šodien ir 6,30 liras par 1 eiro.
Suvenīru veikalos labāk ir arī lirā, lai gan cenas saka eiro, bet rēķina ar likmi aptuveni 5,5 liras par eiro. Eiro monētas nepatīk. Kas attiecas uz apģērbu veikaliem (boutique), tad tur ir labāk eiro, jo tiem ir likme 6,5. Bet tie ir dārgi apģērbu veikali.
Lidostā eiro par liru tur nemaz nemaina kursu.
аватар catalina777
Parasti izdevīgāk ir maksāt lirās. Labāk mainīt valūtas maiņas punktos (viesnīcās tas ir neizdevīgi). Mēs samainījāmies spa viesnīcā pēc maiņas kursa. Bet dažos gadījumos ir izdevīgāk maksāt USD.
аватар _879391
piedod, es tev atbildēju par eiro, nevis dolāriem,
tas pats attiecas uz dolāru.
valūtas maiņas kurss šodien ir 5,5 liras par dolāru
аватар Olgaolga153
Turki labprāt pieņem jebkuru valūtu. Ja jums ir International Sberbank karte, tad visērtāk ir nenēsāt līdzi skaidru naudu, bet izņemt to no DenizBank jebkurā jums ērtā daudzumā un valūtā, vēlams uzreiz lirā.
аватар tour_in_life1
Labdien. Labāk ir maksāt ar Sberbank karti. Jebkurš, bet ne Maestro un ne Pasaule. Īpaši izdevīgi LC Wikiki, De Facto un līdzīgos veikalos. Naudas izņemšana no kartes ir izdevīga arī tad, ja tas ir Denis bankas bankomāts. Un tāpēc, protams, lira ir visrentablākā.
аватар nadezda2017
Dolārs ir universāla valūta! Viss ir dārgāks eiro. Cik daudz lidojam, liras nekad nelietojām. Iespējams, lielos lielveikalos viņi maksā ar lirām, bet tirgos un ielu veikalos jebkurā transportā dolāri tiek cienīti.)
аватар Stavila888
Sveiki, lidostā, cik zinu, ir Deniz Bank bankomāts, vai tur var izņemt liras no krājkartes?
аватар eva.kara
Visizdevīgākā likme bija pie Migros lielveikala kasēm (oranži burti) .. gide pastāstīja. Daudz lētāk nekā apmainītāji...
Jūs paņemat nelielas naudas, iedodat dolārus - nauda tiek dota lirā ...
Migros ir vispopulārākais lielveikals.
аватар lazy_person
Turki pieņem visu. Bet ja nevēlies pārmaksāt, tad labāk maksāt T.L. Valūtas maiņa nav problēma. Apmainītājā ir labāk, iepriekš uzzinot informāciju par komisiju. Lielākajai daļai siltummaiņu nav komisijas maksas. Bankās jāuzrāda pase, un maiņas procedūra ir lielāka birokrātija. Migros lielveikalos, maksājot dolāros, sīknaudu var atgriezt lirā ...
аватар eva.kara
Es gribēju teikt, ka visizdevīgākais dolāra kurss lirai bija Migros ... Un izdevīgāk ir maksāt lirā.
аватар mindguru
Lielveikalos mierīgi maksājiet ar karti. Tirgū - tikai liras. Ekskursijas arī labāk apmaksāt lirās, kā arī šokolādes tāfelīti un šarma jūru. Lai jaukas brīvdienas!
аватар selik1954
Paņemiet līdzi dažas 20 un 10 dolāru banknotes. Tie var būt nepieciešami, lai uzlabotu dzīves apstākļus viesnīcā))) un, ja nepieciešams, nelielai liras maiņai viesnīcā. Maksājot par ekskursijām, joprojām ir nepieciešami dolāri. Aptiekās ir labi maksāt ar dolāriem, ja vēlaties uzkrāt kvalitatīvus nepieciešamo zāļu analogus. Lira ir vajadzīga: tirgi - pārtika un drēbes, veikali ar suvenīriem un saldumiem, veikali ar fiksētām cenām, piemēram, outlet. Pareizais padoms jau izskanēja, meklē Migros, nopērc jebkuru sīkumu, iedod 100 dolāru banknoti. Liras maiņas kurss būs visizdevīgākais. Jauku atpūtu!
аватар Alexandr-
Dažiem padomniekiem paskaidrošu, ka Sberbank šogad pārdeva savu turku meitu Deniz Bank. Tāpēc tagad nav fakts, ka ar viņu bankomātiem viss ir tik rožaini. Pagājušajā vasarā viss bija kārtībā, tas ir fakts.
аватар rustalinaaaaa
Paņemiet līdzi uz Turcijas dolārus, gan mazos, gan lielos banknotes! Mazos var atstāt pie tējas personālam vai gidiem, bet lielos labāk apmainīt apmainītājos uz ielas
аватар Bovik
Cienījamie, visos kūrortos visizdevīgāk ir pirkt preces vietējā valūtā. Šis bērns zina. Un, ja jums ir papildu nauda, ​​varat izmantot dolārus un eiro. Pat Venecuēlā, kur mežonīga inflācija vietējā valūtā ir gandrīz par 20% lētāka nekā viesnīcās dolāros.
аватар V_180564
Mēs veicām nelielu pirkumu Migrosā, iedevām 100 USD - liras maiņa pēc valsts kursa. Lai jums lieliskas brīvdienas!
аватар babol
Atpūtāmies Marmarisā, par visu maksājām turku lirās, daudz izdevīgāk nekā dolāros.Īpaši patīkamāk par katru sīkumu maksāt lirā (viņus ar kursu sev par labu nepievils) - ceļojumi, saldējums, augļi.Pasta nodaļā samainījām dolārus ar kursu 6,1 TL par dolāru.
аватар petromir
tas ir forši - ieteikt jautājuma autoram no Kijevas Sberbank karti))
аватар Inga25
Šogad gribēju izņemt no kartes no Deniz Bank bankomāta, izrādījās, ka tajā bija iekrautas tikai 100 dolāru banknotes, liras no manas kartes vispār nebija iespējams izņemt.
Un Migrosā (Goynuk-Kemer) pārdevējas arī negrib strādāt par maiņas punktu, rausta plecus pie 100$, izmaiņu nav... Tāpēc vairākas reizes mainīju 20$ un 50$ caur Migros kasi.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Alanja
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl