Jautājums o Alanja

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
6039 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Ekskursijas»
Iesakiet labu ielu aģentūru Okurcalarā
Iesakiet labu ielu aģentūru Okurcalarā
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
9 abonenti  • prasīja 2018-06-076 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  15
аватар aviasmi
Pagājušajā gadā mēs devāmies no Tui. Ekskursija uz Pamukalu izvērtās par maksu kā aiz Okurcalar žoga. Tajā pašā laikā ļoti interesants krieviski runājošs turku gids visu ceļu stāstīja par mūsdienu Turcijas tradīcijām, rituāliem un dzīvesveidu. Tāpēc ir jēga salīdzināt cenas.
аватар abalakov
Paldies. Vēlamies apmeklēt Pamukali un Stambulu, tāpēc meklējam uzticamu ceļojumu aģentūru.
аватар alena_r78
Ko nozīmē laba iela? Izvēloties aģentūru saviem ceļojumiem, pirms pirkšanas pajautājiet vai ielu tūrisma aģentūrai ir TURSAB licence, numuru un adresi varat pārbaudīt licencē ar numuru un adresi internetā TURSAB mājaslapā.
Arī tiešsaistē ir diezgan daudz uzticamu aģentūru. Cik reizes mēs ejam, mēs vienmēr vienojamies iepriekš tīklā. Ierodoties precizējam datumus, cilvēku skaitu un sniedzam savus datus: viesnīca, istabiņa. Man patika Ministrs Tours Alanijā un Excursions from Osman, viņš arī ir Alanijā. (Es to atradu VKontakte tīklā) Par cenām, protams, zemākām par viesnīcu ceļvežiem, bet ne par zemākajām, es nekrītu par zemāko, jo esmu dzirdējis par šādu ekskursiju kvalitāti. (bojāts pārskaitījums, jauktas valodu grupas, ne vienmēr gids, kurš labi runā krieviski).
Lai visiem laba atpūta!
аватар abalakov
Paldies. Piekrītu jums par pārāk zemajām cenām. Mēs atpūtāmies pretējā pusē Kemerā un devāmies turp ar Ginzu, tāpēc es jautāju, vai Okulcalar rajonā ir līdzīgas ielu aģentūras
аватар Alexandr-
Draugi! Jums ir jāsaprot, kā viss darbojas. Ir Lada un ir Mercedes. Abas ir automašīnas. Tā vai citādi viņi aizvedīs jūs no punkta A uz punktu B. Bet to cena ir pavisam cita. Ir ielu aģentūras, un viesnīcā ir gids. Pakalpojumi no pirmā acu uzmetiena ir vienādi, taču izmaksas ir atšķirīgas. Kādā citā forumā pagājušajā gadā tas bija pilns ar neapmierinātību ar to pašu Ginzu. Apmēram tādas ziņas "viesnīcā pie gida pirātu jahta maksā 40 bausus, bet uz ielas pie Ginzas - 10 !!! Kāda jēga pārmaksāt ???" Un tad - stāsti par pirātu jahtu no Ginzas par 10$ :(((. Uzliek uz kaut kāda kuģa un dodas uz priekšu. Un viesnīcas gidiem ir pirātu jahta - tā ir pirātu jahta, ar profesionāliem animatoriem, orientēta pret bērniem.Viss skaidrs.Un kad pie viņu Ginza atnāca tādi "gudri" kas negribēja "pārmaksāt" uzreiz atklājās ka tur slikti saprot krievu valodu.Saka gribēji jahtu,dabūji a jahta.Kas ir "pirāts"- dzirdam pirmo reizi.Mēs paši reiz apdegu ar tādiem ielas tēliem,kaut ne uz jahtas.Jūtos drošāk pērkot viesnīcā.Varbūt dārgāk,bet uzticamāk .
аватар alena_r78
Aleksandr, tu acīmredzot īsti nesaproti)))) Ir Lada un ir Mercedes. Par braucienu uz Merce viesnīcas gids iekasēs divreiz vairāk, jo viņam pašam jāsaņem savs procents, + uzturēšanas procenti, no kuriem viņš strādā. Oficiāli licencēta TA uz ielas (birojs) pārdos to pašu Mercedes braucienu, bet lētāk, jo viņiem ir lielāka satiksme, viņi neaprobežojas ar vienu viesnīcu, un viņi nemaksā nekādu MOT, tikai pakalpojumu sniedzējs. Bet neoficiālā "TA" jums pārdos braucienu ar Ladu, jo, lai pārdotu braucienus ar mersedesu, ir jābūt oficiāli reģistrētai TA. Ceru, ka paskaidroju skaidri.
аватар Alexandr-
alena_r78 ____ nē, pārāk mulsinoši paskaidroja... kad Tez tour busiņam nokritīs ritenis, tev maksās tava apdrošināšana un Tez tour, un kad ritenis nokritīs pie ielas aģentūras busiņa, uzreiz kļūs skaidrs, ka autobuss ir demontēts un aģentūrai nav nekādas licences, lai gan tas karājas pie ieejas piesūcekņiem. Kā var nesaprast pašsaprotamas lietas??? LAI ir 90% no ienākumiem no TOURS pārdošanas!!! Ekskursiju pārdošana viņiem ir tikai bonuss. Un ielā ginza-shminza viņiem visi ienākumi ir no ekskursijām, tāpēc viņi cenšas samazināt pakalpojuma izmaksas līdz minimumam. Tiem, kam patīk Lada Kalina - laipni lūgti ... es nevienu nepārliecināšu ...
аватар alena_r78
Jūs esat teorētiķis, bet es esmu praktiķis. Vēlreiz: Izvēloties aģentūru saviem ceļojumiem, pirms pirkšanas pajautājiet, vai ielu tūrisma aģentūrai ir TURSAB licence, numuru un adresi varat pārbaudīt licencē ar numuru un adresi internetā TURSAB vietnē. Es jau uzrakstīju pārbaudīto TA vārdus, kuru pakalpojumus mēs izmantojam vairāk nekā vienu gadu. Dodieties uz VKontakte, ierakstiet vārdus meklētājprogrammā, dodieties uz viņu lapu, izlasiet informāciju, jautājiet viņiem, ja jums ir kādi jautājumi. Protams, "bagātajiem ir savas dīvainības", jūs varat iegādāties ekskursijas no viesnīcas gidiem, taču paturiet prātā, ka gadījumā, ja "tūres autobusam nokrīt ritenis, jūsu apdrošināšana un ceļojums jums maksās" apdrošināšanas maksājumus apdrošināšanas gadījuma gadījumā būs arī tad, ja tikko braucāt ar īrētu automašīnu vai velosipēdu, tūrisma operatoram ar to nav nekāda sakara. Ja ritenis nokrīt, tad teztour, odeon, pegasus, tūjas utt TA ir uz ielas, tev neko nemaksās, pieliks jaunu transfēru, pārplāno tūri un viss. Viesnīcas ceļvežiem nav % no ekskursijas uz jūsu rezervēto viesnīcu. Nejauciet un netraucējiet MOT un OG. OG darbs ir pārdot ekskursijas un ievietot informāciju par transfēru no viesnīcas. Visi.
аватар alena_r78
Visi jautājumi, kas rodas, uzturoties viesnīcā, ir produktīvāk, lietderīgāk un loģiskāk risināmi ar viesu namu.
аватар helena_fortuna
abalakov jebkuru aģentūru, ar kuru satiec pa ceļam. !
jauku atpūtu!
аватар helena_fortuna
Aleksandrs - tie, kas pērk ekskursiju ar Ladu, un tie, kas pērk ekskursiju ar Mercedes, vienādi dosies uz
toyota camry kopā!
Pārbaudīts!
аватар alena_r78
helena_fortuna, lieliski, ka nesaskārāties ar gidiem, kuri knapi runā krieviski, jauktām tūristu grupām, izjauktu transfēru bez kondicioniera un "nogrieztām" ekskursiju programmām. Mums vienmēr veicas tāpat kā jums! Lai visiem laba atpūta.
аватар helena_fortuna
alena_r78 - ja tev paveicas kā man:
no kurienes nāk pesimistiskās prognozes?
Pie abalakova - viss būs labi!
аватар alena_r78
helena_fortuna, pieredze))) Protams, ar abalakovu viss būs lieliski!!!
аватар abalakov
Nu paldies Dievam, ka visi piekrita, ka ar mums viss būs kārtībā! Paldies visiem, kas atsaucās! Lai visiem viss brīnišķīgi un katrs no braucieniem nesīs tikai lieliskas atmiņas un pozitīvu noskaņojumu!
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Alanja
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl