Jautājums o Alanja

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
6039 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Laikapstākļi un gadalaiki»
Cik mitrs, karsts un smacīgs ir Alanjā no 25.08. līdz 07.09.?
Biju līdzīgā laikā Ēģiptē, "sauso" karstumu izturu normāli. Bet "slapjo" karstumu labi neizturu, zinu no augusta Krimas (((( Pirts, vanna, karsta vanna, ar sirdi uzreiz nesanāk. Paldies visiem par atbildēm!)
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
9 abonenti  • prasīja 2016-05-238 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  30
аватар knifinni
būs karsts un mitrs, dienā temperatūra virs 40
аватар zolyshka111
knifinni, Tu mani apbēdināji... Tad es nesaprotu, kāpēc cilvēki tur brauc un cenas ir satriecošas, ja tur tiešām tik skarbs laiks? Tomēr, manuprāt, daudziem cilvēkiem ir grūti izturēt "slapjo" karstumu.
аватар Pachok
Tur nav nekādi 40 grādi, neklausieties muļķībās!
Karsts - jā, 35-36, mitrs - ne kā dienvidu krastā vai Kemerā.
Aizbāzts - parasti nē, jo stepe un vējš tur ir gandrīz nemainīgs ...
Bet, ja vēlaties komfortablākus laikapstākļus, izvēlieties rietumu piekrasti - Kušadasi, Bodruma, Fethiye. Klimats tur ir savādāks, un kopumā temperatūra vienmēr ir zemāka.
аватар zolyshka111
Pačok, fakts ir tāds, ka Egejas jūras piekraste man ir daudz dārgāka, es zinu, ka tas reģions ir labāks klimata ziņā. Paldies par atbildi.
аватар knifinni
2008. gadā viņi lidoja uz Alaniju no 20. augusta uz 11 naktīm, ierodoties Antālijā temperatūra aiz borta bija 42 grādi
аватар Pachok
zolyshka111, atkarībā no tā, ar ko salīdzināt. Rietumu piekraste ir pilna ar dažādām viesnīcām katram budžetam. Kas attiecas uz mani, 4 Fethiye ir daudz labāk nekā 5 Alanijā :) Turklāt šogad cenas kopumā ir iepriecinošas.
аватар Pachok
knifinni, no viena gadījuma nevajadzētu izdarīt vispārīgus secinājumus. Šī temperatūra ir retums un noteikuma izņēmums. Turklāt starp Antāliju un Alaniju 200 km.
аватар knifinni
zolyshka111, esmu bijis Turcijā daudzas reizes, un tas nav atsevišķs gadījums, augusts ir karstākais mēnesis un temperatūra virs 35 grādiem ar augstu mitrumu nav ērta atpūtai, šī ir pirmā, otrā Alanjā temperatūra bija pāris grādiem augstāk.
аватар kolyan_cat
No manas pieredzes - ir karsts, karstuma maksimums praktiski, fokusēties uz 32-35 minimums. Un tomēr, ja ceļojat ar bērniem, uzmanīgi apskatiet atsauksmes - Alanja Mahmutlaras reģionā, lielākā daļa bērnu viesnīcu pludmales nav piemērotas ieiešanai ūdenī - pastāvīgi lieli viļņi (pat ja nav vēja), ass dziļums un akmeņi zem ūdens. Aģentūras Mahmutlar pārdod arī kā Alanya. Arī meitene, kas pārdeva tūri, mums pastāstīja, ka Mahmutlar ir bērnu kūrorts. Viņi atcerējās visu viņas atvaļinājumu ar "laipni klusu vārdu".
Pašā Alanjā ir viļņlauži, attiecīgi, mazāk viļņu, saudzīgāka ieeja.
аватар iNicole
Pačok, es nezinu, cik tas ir svarīgi, bet īsākais attālums starp Antāliju un Alaniju ir 123 km http://www.raschet-rasstoyanie.ru/mezhdu-gorodami/antaliya/alanya
Zolushka111, Alanjā un jūlijā un augustā - teikt, ka ir karsts un mitrs, ir neteikt neko... pēc pāris minūšu būšanas ārā biju tādā pašā stāvoklī kā pirtī (arī pēc saulriets)
аватар lilu54
Maksimums ir jūlijā, augustā.. Septembra sākums jau ir ērtāks. Pa dienu jūrā, un vakarā abi ļoti ērti. Alanja - dienvidi, Kemera - ziemeļi, tur agrāk kļūst tumšs. Maigākas pludmales Sidē. No septembra līdz oktobrim ļoti ērti. Es pat oktobrī devos uz Alaniju (Obagelu), bija vēss, silts un jūra ir silta
аватар zolyshka111
Liels paldies par visām atbildēm, jūs mani apbēdinājāt
Apskatījos Justiniano Club Park Conti viesnīcu, pēc atsauksmēm tā ir ļoti laba, un pats galvenais – par pieņemamu cenu.
kolyan_cat, šī viesnīca ir Okudžalarā, nu, spriežot pēc informācijas par to, un mēs iztiksim bez bērniem, tikai jaunība, tikai klimats mani mulsina...
iNicole, es tikai baidos, ka tas, ko tu apraksti, man nederēs, tā nebūs atpūta, bet tikai milti.
lilu54, es labprāt aizbrauktu septembrī-oktobrī, bet manai māsai (un viņa brauc ar mani) atvaļinājumu dod tikai no 25.08 līdz 07.09 + - diena vai divas.
Tātad, kā teica Ņikuļina varonis, mēs to meklēsim))))
аватар monikam
Es nezinu, es esmu bijis divas reizes jūlijā - nāve un nekas vairāk ... saule ir ļauna, tu izdeg, pat ja neiedegies. bet pagājušogad gāju tieši tādā periodā (augusta beigas - septembra sākums) - pasaka! jā, ir karsts, bet vakaros jau ir daudz labāk nekā jūlijā. Nu pa dienu tur un oktobrī ir silts.
Alanja ir siltākais reģions, nav ko brīnīties..
аватар lilu54
Nevajadzētu sarūgtināt, nebūs tik karsts ... maksimums ir jūlijā... Jūs izvēlējāties labu viesnīcu, man personīgi ļoti patīk šis rajons, mazs ciematiņš, ir kur pastaigāties, netālu no Alanja, Manavgata, respektīvi, Side, autobusus viņi brauc.. Pirmā līnija, teritorija liela.. ej, raksti, es pateikšu.
аватар zolyshka111
Monikam, tātad varbūt ir vērts riskēt? Nu vai pagaidiet, paskatieties, kāda būs vasara, varbūt pati 2016. gada vasara nebūs ļoti karsta))))
Naudas ziņā man vēl der Beleka, Kemera, varbūt tur būs vieglāk?
аватар zolyshka111
lilu54, paldies par atbalstu)))
Ēģiptē biju 3 reizes, šogad ceturto negribu, tāpēc nolēmām braukt uz Turciju, bet mani uztrauc klimats. Man arī ļoti patika viesnīca pēc fotogrāfijām un atsauksmēm. Tu esi bijis tur? Kā klājas jauniešiem, būs jautri? Nu, lai vakari nekur tālu neaizietu, un izklaide bija rokas stiepiena attālumā. Mums nevajag dziesmas un dejas līdz rītam))) Pagājušajā gadā bijām Marsa Alam (Port Ghalib), vakarā bija vienkārši mirstīga garlaicība... Es gribu nomodā 21:00 viens vakars)))
аватар zolyshka111
lilu54, liels paldies par palīdzību!!! Es saviem atpūtas "partneriem" visu šo saraksti parādīšu, lai viņi pasaka ko citu. Un tad tuvāk augustam es jums uzrakstīšu personiski, lai saņemtu padomu, ja jūs, protams, neiebilstat?
аватар 777na
Atpūtos ar ģimeni no 2. līdz 11. augustam pie baseina un pie jūras karstumu viegli izturēja, bet uz ielām bija karsts, ekskursijās nebraucām, tikai ar jahtu
аватар zolyshka111
lilu54, paldies vēlreiz! ES rakstīšu )))))
777na, jūs bijāt tieši virsotnē))) Varbūt es riskēšu, lai dotos. Paldies.
аватар Pachok
zolyshka111, Tu raksti, ka Beleka un Kemera tev vēl der, un pirms tam rakstīji, ka rietumkrasts ir dārgs? Tas noteikti ir lētāks nekā Belek. Palieku pie sava viedokļa – jāmeklē kaut kas Bodrumā, Kušadasi, Fetijē. Ja izklaide ir interesanta - Marmarisa. Un daba ir skaista.
Ērta temperatūra Alanijā vakaros, kā viņi šeit rakstīja, noteikti nav augusts, tā sākas apmēram no septembra vidus.
аватар zolyshka111
Pačok, man atsūtīja piedāvājumu no ceļojumu aģentūras, šodien piedāvāja piecus uz maniem randiņiem Beleka, Kemera un Alanja + - vienāda cena, tāpēc pajautāju. Kušadasi, Bodruma, Marmarisa + 500 dolāri par cenu diviem. Pēc pašreizējā valūtas kursa tas ir vairāk nekā 12 000 UAH, un tā man ir būtiska atšķirība.
Es ļoti ceru, neapvainojieties krieviem, ka Turcija dos ukraiņiem labas atlaides, jo krievi uz viņiem vēl neiet. Ja labā viesnīcā ir pēdējā brīža biļete uz Marmarisu, tad nedomāju tur braukt)))) Pa to laiku man izdeg tikai Alanja, bet jau Beleka un Kemera.
аватар iNicole
zolushka111, Jebkurā gadījumā, ja "atvaļinājums tiek dots tikai no 25.08 līdz 07.09 + - diena, divas" - lidojiet šajā periodā! Ne agrāk!
аватар Pachok
Pilns degšanas Marmarisā! Tur šodien Tez Tour deg "Marty la Perla" - nedēļa par 700 $ diviem. Bodruma arī visu laiku deg.
Acīmredzot aģents strādā tikai ar noteiktu operatoru. Pārlūkojiet operatoru un meklētājprogrammu vietnes.
Es septembrī paņēmu Didimu lētāk nekā analogus Kemerā un it īpaši Belekā.
аватар Pachok
Nepareizi. 650 par diviem.
аватар zolyshka111
es, Nikola, paldies.)))
аватар zolyshka111
Pačok, dārgais. Pats meklēšu vairāk, mums galvenais precīzi un beidzot izlemt par valsti un pilsētu. ))
аватар zolyshka111
Pačok, man tev kā Turcijas pazinējam ir vēl viens jautājums, bet kur šobrīd Turcijas Vidusjūras piekrastē būs mazāk smacīgi?
аватар Pachok
Fethiye (Calysh), Bodruma.
No Kemeras ciemiem Tekirovā mitrums ir mazāks.
Sāns un Belek - un tur, un būs "pakaramais".
Alanjā es neko nevaru ieteikt.
аватар iNicole
Alanijā ir smacīgs jūlijā, augusta sākumā - es jau rakstīju ... augusta beigās un vēlāk tas ir normāli
аватар zolyshka111
Kamēr domājām, minējām, mūsu vēlamās viesnīcas cena ir pieaugusi par 500$. (((((Tavuprāt ir jēga gaidīt “degošos”, nedēļu/piecas dienas pirms izlidošanas, šosezon cenas var pazemināties? Kijevā redzu daudz reklāmu tieši aizbraukšanai uz Turkiju, iespējams pieprasījums) ir labs zemāku cenu dēļ.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Alanja
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl