Jautājums o Alanja

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
6038 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Ekskursijas»
Ekskursija uz Pamukali no Alanjas
Cik tas maksā un vai ekskursija Pamukalē nav pārāk nogurdinoša? Maijā atpūtīsimies Astor Beach 3*. Vai ir jēga pirkt viesnīcā? Vai var aprobežoties ar kaut ko vienkāršāku? Mums līdzi ir vecs vīrs.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
16 abonenti  • prasīja 2011-03-2313 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  21
аватар Sergey4467
No Antālijas līdz Pamukalei vienā virzienā ir 350 km.. Vienīgi, varbūt tomēr ir jēga vecu cilvēku neņemt...
Un viesnīcas ekskursijas ir ļoti dārgas.Par to te jau vairākkārt runāts.Uz ielas ir daudz lētāk un serviss tāds pats,ja ne pat labāks.
аватар Katyyy
Nemaz nedomājiet par vecu cilvēku!
Nesen rakstīju, ka Pamukale un Efeza no Alānijas, Sides un pat Antālijas ir ļoti nogurdinoša ekskursija. Dodieties uz Demre-Kekovu - labākā ekskursija reģionā, lai gan arī uz visu dienu, bet lielāko daļu pavadīsiet nevis autobusā.
аватар roxy61
Tas ir atkarīgs no tā, kādā fiziskajā formā ir vecs cilvēks.. un ko jūs domājat par vecu cilvēku? Man ir pazīstama vecmāmiņa 83 gadu vecumā sistemātiski iet uz slidotavu. Ja kāja ir bez problēmām, tad noteikti ņemiet to līdzi - brīnišķīga ekskursija.
аватар Zlata28
tūre ir ļoti gara un garlaicīga
(ja nemaldos, tas ir vistālāk no Alānijas)
аватар SUPPA
Ekskursiju paņēmām ar nakšņošanu 5* viesnīcā daudz ērtāk. Viesnīca bija pieklājīga. Mums tas tiešām maksāja santīmu vairāku iemeslu dēļ.
аватар scham
Paldies visiem! Un cik tas var maksāt?
аватар Valensi
Bet tomēr, cik maksā ekskursija gan 1, gan 2 dienas?
аватар Katyyy
apskatiet cenas sava tūrisma operatora mājaslapā un paturiet prātā, ka ielu aģentūras cena ir par lielumu zemāka.
аватар Valensi
Paskatījos, ir ekskursijas, bet cenas nav (Coral travel)
аватар Katyyy
tad konkurentiem cena ir 55 par 1 dienu un 95 par 2 dienām.
аватар Valensi
Paldies! Un kas tad ir konkurents, ja nav noslēpums?
аватар Katyyy
nav noslēpums. Turtesse, taču ekskursiju izmaksas reti atšķiras
аватар Viska
Mēs devāmies ekskursijās no Kitabus tūrisma aģentūras - tur ir draugi no mūsu drauga. Pamukakle par 50, jahta par 15, Bath par 20, Demre - Kekova par 50, un ieeja templī bija iekļauta cenā, džipu safari par 20 dolāriem. Viņi baroja visas ekskursijas, Pamukalē bija arī vakariņas, tomēr viņi maksāja atsevišķi par Kleopatras baseinu - 18 USD. Pasūtījām pa telefonu un samaksājām uz vietas,kad mūs sagaidīja no viesnīcas.Interesentiem mob.
аватар kondrashkina
AR "KITABUS" NEKONTAKTĀTIES!!! Tā ir tāda krāpniecība, vienkārši sabojājiet savu atvaļinājumu. Īpaši attiecībā uz gidi Larisu!!! Ja tu viņu redzi, tad skrien vai sit!!! Reti švaki!!! Es pievienotu viņas fotogrāfiju.. jā nekur
аватар yurushanova
Oo, mums ir arī nepatīkams stāsts, kas saistīts ar Kitabusu. Pie tiem pašiem biedriem devāmies ekskursijā uz Pamukalle. Nav lēts - 600 dolāri. Izbraucām 4 no rīta kopā ar gidi Viktoriju. Līdz 3 dienām devās iepirkties. Tad, ejot garām Pamukallei, par papildus samaksu devāmies uz sarkano avotu peldēties. maksa. 15 dolāri. Patiesībā tā bija bezmaksas strūklaka parkā. Un Pamukalle mēs nokļuvām tā biezumā. Viktorija sēdēja zem koka ēnā. Tātad ekskursija nebija, par 600 zaļumiem mums tika nodrošināta piegāde uz vietu. Likumsakarīgi, ka viņi sastrīdējās ar gidu, mums solīja, ka varam netikt līdz viesnīcai. Un tad nauda, ​​protams, netika atgriezta. Šeit ir šāds bizness
аватар iskander14
Atgriezos ar pamukalle ar kitabusu. Gide Larisa ir vislielākā mērgļa, viņa gandrīz atstāja divus tūristus Hirapolē, viņi knapi aizstāvējās ar kautiņu, lai viņa dotos uz tikšanās vietu viņiem (noteiktajā laikā viņa nebija). Hamits, stāsta kam ko darīt un kur iet/neiet, sagroza vēstures faktus, brauca uz visiem veikaliem (pusdienu). Kitabus tūre alanya gid larisa ir stulba, dusmīga beibe.
аватар kofeyky
Vai vēlaties jaunu atsauksmi par "Kitabus"? Šogad devāmies uz Pamukalle. Teikšu uzreiz – vieta ir pārsteidzoša, vēsturiska, elpu aizraujoša! Tas ir ceļojuma vērts, nav žēl 7 stundu ceļojuma vienā virzienā. Yesessna, apceļoja visas rūpnīcas, veikali utt. estessna steam visus papildus baseinus, nu tas ir viņu darbs vai organizācijas politika))) bet nu. Gide Tatjana! Daudzi "es", niķīga, pavēlnieciski dominējoša uzvedība, pasaules un mūsu dvēseles saimnieces stāvoklis. Atklāti sakot, uzliesmoja dusmas, kad grupa atteicās doties uz akmens veikalu. Viņa atstāja divus cilvēkus Pamukallā bez saziņas, naudas, valodas zināšanām, jo. viņi kavējās. Viņi ir vainīgi, jā, bet ejiet prom!!! Tad viņi mūs panāca, un atlikušo ceļu mēs klausījāmies viņu skandālus un savstarpējās apsūdzības. Vairākas reizes Tatjana draudēja (un viņas intonācijā tas bija tieši drauds) apturēt autobusu un nekur nebraukt (arī kāds, iespējams, nav piemaksājis). Es klusēju par stāstu līmeni. Tā ir tikai neliela daļa. Mana tante sabojāja ceļojumu.
аватар 203d66c2171b478
Larisa ir vienkārši baigā necilvēka un Hitlers, rupjš, pamukalē atstāja divas pensionāres, lai gan viss autobuss viņai kliedza, ka varam pagaidīt - bet nē, mums jābūt laicīgi uz vīna veikalu. Mežonīgi nepatīkams cilvēks, ar augstu pašcieņu un smadzeņu REN-TV. Tev viņa ir jāsper vai pat jānogalina.
аватар mindaugastu
Visgudrākā un izglītotākā gide ir Larisa. Paskaties, kādi tūristi esam pabeiguši divas klases un jau domā, ka viņi ir visgudrākie. Larisa stāsta visu stāstu, balstoties uz vēsturiskiem faktiem.Viņa raksta vēsturiskas grāmatas. Šeit bez stingrības viņas darbā nevar pietikt, vēlreiz atkārtošu par mūsu tūristiem. Šajā ekskursijā es iemācījos daudz jaunas cepures un nepabeidzu divas klases. Dievs svētī Larisu jums veselību un laimi darbā ar mūsu tūristiem. Es domāju, pirms raksti visādas stulbas, padomā, paskaties uz sevi. Atvainojos par kļūdām, neesmu krievs.
аватар nastena.gaida
Turcijā bija pirmo reizi. Es nopirku ekskursiju uz Pamukali uz ielas (pēc atpūtnieku ieteikuma mūsu viesnīcā). Es devos no Kitabus-tūres. Rezultātā cena bija tāda pati kā viesnīcā TEZ TOUR, bet iespaidus no neaizmirstamās vietas, no brīnišķīgās dabas, no paša ceļojuma neizdzēšami sabojāja gide Marija. Sapratu, ka vedīs uz "obligātajiem" veikaliem, no viena atteicāmies. Tas nebija vissvarīgākais. . . Gandrīz visu ceļu "tur" Marija uzzināja, kas par ko maksā. Tūristu pāris par 40 plkst. e.par cilvēku maksāja, kā izrādījās, tikai autobuss! Pamukalē nav ieejas!!! Absurds! Sarunas ar operatoru neko nedeva! Vārdi par Turciju un gaidāmajām atrakcijām neizskanēja. Marija slikti runā krieviski, vienzilbēs, informāciju nolasa no lapiņas. Peldēšanās sarkanajā avotā bija atsevišķi, pārējo grupu gaidījām 40 minūtes, un peldēšana Kleopatras baseinā nez kāpēc tika iekļauta 2,5 stundu uzturēšanās laikā Pamukalē. Galu galā es tur īsti neaizgāju. Mēs tikai uzzinājām, kā Marija apprecējās, kur mācījās viņas meita un cik ilgi viņa šeit dzīvo. Un šī ir ekskursija uz vienu no skaistākajām vietām?! Autobuss bija ērts un vadītāji bija profesionāli. BET: Bēdziet no Kitabus
аватар NatashaG
Sveiki! Uz Pamukali devāmies 2018. gada septembrī. Braucām paši, bez gidiem un aģentūrām. Ērts autobuss kursē no Alanjas, un to sauc par Pamukali. Brauciena cena uz Denizli ir 65 liras + 4 liras mikroautobuss līdz Pamukalei.Viss brauciens ilga 8 stundas. Aizbraucām uz divām dienām, rezervējām viesnīcu par 200 lirām. Ieeja Pamukalē maksā 35 liras, peldēšanās Kleopatras baseinā - 50 liras. Vispār diviem uz divām dienām maksāja ap 100 dolāriem. Un nekādu stulbu ceļvežu, nekādu uzspiestu veikalu. Un divas stundas peldējās baseinā un klejoja, kur gribēja!)
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Alanja
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl