Oz Hotels Incekum Beach Resort 5*– Atsauksmes

44
Novērtējums 7.710
№31 viesnīcas reitingā Alanja
6.8 Numurs
7.9 apkalpošana
7.2 Tīrība
8.3 Uzturs
8.2 Infrastruktūra
Šī viesnīca atrodas jūras krastā, nelielā Vidusjūras pussalā ar līci un smilšu pludmali. Viesnīca atklāta 2004. gadā, pēdējais renovācija veikta 2019. gadā. Piemērots relaksējošām ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар Karaiko_Kate
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Vienkā rš i gribu vē rst jū su uzmanī bu uz to, ka atpū tā mies oktobra vidū . Tagad kā rtī bā . No lidostas ieradā mies nepilnu 2 stundu laikā . Apmetā s ne uzreiz, jo viesnī ca ir populā ra un tukš as vietas bū s reti. … Tomēr ▾ Vienkā rš i gribu vē rst jū su uzmanī bu uz to, ka atpū tā mies oktobra vidū .
Tagad kā rtī bā . No lidostas ieradā mies nepilnu 2 stundu laikā . Apmetā s ne uzreiz, jo viesnī ca ir populā ra un tukš as vietas bū s reti. Viņ i mums nedeva naudu, tā pē c, protams, viņ i iedeva mums istabu netā lu no ceļ a un moš ejas. Es dzirdē ju, ka istaba pie baseina maksā.50 USD, lai gan visas istabas ir vienā das, es nesaprotu, kā da ir piemaksas nozī me. Numuri ir mā jī gi un kompakti ar ē rtā m gultā m. Ledusskapī ir tikai ū dens. Teritorija skaisti sakopta, viss pā rdomā ts un restorā nu, bā ru un baseina izvietojums. Pludmale ir vissvarī gā kā lieta, lai jū s pievē rstu uzmanī bu š ai viesnī cai. 3 pludmales, maiga ieeja jū rā , ir mols, no kura var izlē kt. Oktobrī jū ras temperatū ra ir ļ oti ē rta. Pludmale, kā arī istaba nav pietiekami tī ra, tur bija izsmē ķ i un atkritumi, slikti tī ra. Sauļ oš anā s krē sli, protams, ir aizņ emti.
Un tagad par lielā ko vilš anos. Ieradā mies 10. oktobrī , restorā nā darbojā s grils, deva ceptu tī taru, tunci, kebabu un daž ā dus labumus. Brokastī s varē ja palutinā t sevi ar gardiem sieriem un saldumiem. 16:00 iedeva saldē jumu, ļ oti labas kvalitā tes maisos. Bā rā bija gan martini, gan malibu. 12. oktobrī kariete pā rvē rtā s par ķ irbi. Saldē jumu nedeva, pat ledusskapi atņ ē ma, grilu izslē dza. Viņ i cepa makreli un nedaudz mē rces ar vistas gaļ u, kas sajaukta ar dā rzeņ iem. Tā kā viesnī ca bija pilnī bā pilna, rindas pē c gaļ as kļ uva milzī gas. Viesnī cas vadī ba nekā das darbī bas situā cijas uzlaboš anai neveica. Nebija kausē to sieru, pazuda martī ni utt. , saraksts ir ļ oti garš .
Cilvē ki, lasot atsauksmes, dodas uz viesnī cu, maksā pienā cī gu naudu, gaidot pakalpojumu, ko viņ i sagaida pā rē jā laikā , nevis 2 dienā s. Tā pē c esiet uzmanī gi, zinot, ka viesnī ca iekasē pilnu maksu par ekskursiju oktobrī , tač u tajā paš ā laikā daudzi pakalpojumi jums nebū s pieejami š ajā konkrē tajā viesnī cā . Autobusā runā ju ar citiem tū ristiem no citas viesnī cas, viņ i teica, ka visā atvaļ inā juma laikā nekā das izmaiņ as nav pamanī juš i. Š ai viesnī cai ir negodī ga politika pret tū ristiem.
аватар major1987
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ī ir mana pirmā atsauksme par viesnī cu, tā pē c nespriediet pā rā k bargi. Es centī š os sniegt pē c iespē jas sī kā ku informā ciju. Lai gan iepriekš esam diezgan daudz ceļ ojuš i, bet š ī ir mū su pirmā pieredze ar tū roperatoru, pirmā pieredze, kurā viss iekļ auts, un pirmā reize Turcijā. … Tomēr ▾ Š ī ir mana pirmā atsauksme par viesnī cu, tā pē c nespriediet pā rā k bargi. Es centī š os sniegt pē c iespē jas sī kā ku informā ciju.
Lai gan iepriekš esam diezgan daudz ceļ ojuš i, bet š ī ir mū su pirmā pieredze ar tū roperatoru, pirmā pieredze, kurā viss iekļ auts, un pirmā reize Turcijā.
Manuprā t, viesnī ca ir pelnī jusi 9 no 10, un noteikti ir tā s naudas vē rta. Tiesa, mē s paņ ē mā m pī ķ a datumus - augusta pē dē jo nedē ļ u - tā pē c nedaudz pā rmaksā jā m, bet nemaz nenož ē lojam. Š is ir super variants ģ imenē m ar bē rniem, ī paš i, ja vē lies aizbē gt no pilsē tas burzmas. 7 dienas ne reizi neesam izbraukuš i no teritorijas - nebija ne vē lē š anā s, ne nepiecieš amī bas.

Istabas: istabas ir nedaudz "noguruš as", protams, tā s nestā vē ja blakus pilsē tas eiropieš iem 5 *. Pē c cipariem drī zā k 4 *. Lielā kā daļ a istabu atrodas nelielā s trī sstā vu ē kā s, es nevaru precī zi pateikt, cik daudz to ir teritorijā , manuprā t, vairā k nekā divi desmiti. Kopumā kosmē tiskais remonts viņ iem nenā ktu par ļ aunu.
Lai gan viss, kam vajadzē tu strā dā t - santehnika, minibā rs, televizors, kondicionieris - darbojas diezgan labi. Ar santehniku ​ ​ kopumā ir ok, uz rahī ta santehnikas, santehnikas un kanalizā cijas fona lielā kajā daļ ā paš mā ju kū rortviesnī cu š ķ iet, ka te strā dā kā Š veices pulkstenis. Mums bija duš a bez vannas, bet domā ju, ka pludmales viesnī cā tas nav vajadzī gs. Tiesa, numuriņ os nav wi-fi, bet Turcijā un š ī s cenu kategorijas viesnī cā s, cik saprotu, tā ir vairā k norma nekā noteikuma izņ ē mums. Minibā rā ir tikai ū dens, bet mums tas ir ok - visu pā rē jo var izdzert bā rā . Mē s tikai gulē jā m istabā un gā jā m duš ā , tā pē c mini bā rs un telpas dizains mū s ī paš i netraucē ja. Matrač i ir labi un stingri. Gulta un dvieļ i mainī ti ik pē c 2-3 dienā m. Tikā m pie istabas ar nelielu balkoniņ u, bet nekritiski to izmantojā m tikai peldkostī mu ž ā vē š anai.
Elektrī ba atslē dzas, ja istabā izņ emat atslē gas karti no kartes turē tā ja, tač u š o niansi vienmē r var apiet)))

Teritorija: tas ir liels un drosmī gs š ī s viesnī cas pluss - zaļ a, kopta, liela. Tikai viņ u viesu un darbinieku teritorijā tas pats attiecas uz pludmalē m. Liels moderns rotaļ u laukums (lai gan daž i "bē rni", ī paš i no NVS valstī m, dara visu iespē jamo, lai salauztu visu, ko var salauzt). Ir vietas, kur vakarā pastaigā ties, kā arī takas uz rifu un gar paš u rifu, ar platformā m, kur vakarā var apbrī not mē nesi, klausī ties viļ ņ u troksni un vē rot zivju un krabju barus dienas laikā . (lai gan pats rifs ir miris, kā kā ds rakstī ja iepriekš ē jā apskatā ) . Daudz koku, krū mu, ziedu, pat granā tā bolu un citrusaugļ u. Pie jū ras aug palmas un daž i patī kami smarž ojoš i skuju koki. Zem tiem ir sauļ oš anā s krē sli, lai jū s varē tu apvienot sauļ oš anos ar aromterapiju.
Jū ra un pludmales: jū ra ir vē l viens liels un trekns pluss - silts, tī rs, ū dens dzidrs, mū su uzturē š anā s laikā nebija ne aļ ģ u, ne medū zu. Trī s pludmales, katrai gaumei - lielas smilš ainas, ar lē zenu nogā zi, piemē rotas ģ imenē m ar bē rniem + piestā tne aprī kota pat ar duš u; akmeņ ainā ka pludmale, mazā ka nekā pirmā , pā rsvarā pieauguš ie bez bē rniem; diezgan akmeņ aina, pat ne pludmale, bet tikai piekraste, ar molu, un sauļ oš anā s krē sli atrodas uz betona terases virs š ī krasta. Un tuvā k rifam ir neliels, gandrī z izolē ts no jū ras, lī cis, arī ar sauļ oš anā s krē sliem un taciņ u uz to, maksimums pusmetru dziļ š , brī vs no akmeņ iem, ar supersiltu ū deni, kur var plunč ā ties. ar mazuļ iem vispā r. Jebkurā no pludmalē m ir mē reni cilvē ki, jo, es atkā rtoju, teritorijā ir tikai viesi. Sauļ oš anā s krē sli, saulessargi, pludmales dvieļ i – tas viss bez maksas. Viņ i piedā vā standarta jū ras izklaidi - braukt ar banā nu, skrejriteņ iem, saborniem.
Man par pā rsteigumu nav nirš anas pakalpojuma, neskatoties uz to, ka jū ra ir fantastiski skaidra, silta, un akmeņ ains dibens 30-40 metru attā lumā no krasta ir ļ oti interesanti izpē tī t.

Ē dieni: Man š ķ iet, ka milzī gs pluss ir tas, ka viesi var likt ē dienu savos š ķ ī vjos, vienreizē jos cimdos. Lī dz ar to rindu nav. Izvē le laba. Pusdienā s un vakariņ ā s vienmē r ir vismaz viens grilē tu zivju veids vai pat 2-3 - skumbrija, upes forele, jū ras plaudis, jū ras asaris. Vismaz divu veidu gaļ a - jē ra gaļ a, vista, teļ a gaļ a, gan grilē ta, gan sautē ta-vā rī ta utt. Mū su uzturē š anā s laikā bija austeres, mī dijas, krabji un vē ž i, jē ra gaļ a, teļ a gaļ a, tuncis, sarkanā s zivis. Viņ i gatavo tā , lai visi saņ emtu visu, lī dz vakariņ u beigā m daļ a pagatavotā ē diena vienmē r paliek nepieprasī ta. Augļ i vienmē r ir pieejami - melone, arbū zs, 2-3 veidu vī nogas, ā boli, persiki, bumbieri. Liela desertu izvē le, 4-5 baklavas š ķ irnes. Ir arī daudz veidu salā ti pusdienā m un vakariņ ā m, katrai gaumei.
Zupas parasti ir divu veidu, viena nav asa. Ir arī diē tas lī nija ar tvaicē tiem dā rzeņ iem un vā rī tu vistu, ir ar ko pabarot 2-3 gadus vecu bē rnu. Mazas rindas tikai pē c alkohola pie bā riem, un tad tikai diennakts maksimuma laikā . Vietē jais alus Ephesus - diezgan ok. Pā rē jo alkoholu vislabā k lietot kokteiļ u veidā . Izmē ģ inā ju tī ru tikai vietē jo viskiju ar ledu, jū tas kā.25 grā di tajā , ne vairā k - varbū t atš ķ aidī ts. Dzert ir viegli, bet labā k ar kolu. Kafija un sulas no automā tiem - tū lī tē jas blē ņ as, bet dzert var, brū vē ta turku tē ja tē jkannā s ir ļ oti laba. No pulksten 10 kafijas bā rā tiek gatavota turku kafija, tā pē c š ķ iet, ka nekas tā ds nav.
A la carte bezmaksas apmeklē jumam (uzturoties 5 dienas) pierakstiet pie reģ istratū ras. Ē dienu gatavoš anas kvalitā te ir tā da pati kā galvenajā restorā nā , bet ņ emot vē rā individuā lo pasniegš anu.
Ar ieeju bez maksas, reģ istrē joties norā diet savas ē diena izvē les, paš u vakariņ u laikā ē dienu izvē les nav.
Personī gi man ē diens ir arī liels š ī s viesnī cas pluss.

Personā ls: arī attiecinā ms uz viesnī cas plusiem. Visi ļ oti pieklā jī gi, pamatvā rdi-frā zes krievu valodā , gandrī z visi darbinieki zina, ja ir grū ti ar krievu valodu, var viegli izskaidrot angliski. Visi strā dā ļ oti gudri, dzī vespriecī gi, draudzī gi. Mazliet kaitinoš s masieris ar pastā vī giem masā ž as piedā vā jumiem, bet var nosalt. Gide no Coral mums apliecinā ja, ka viesnī cā s viņ i reti veic parastu masā ž u, tā pē c mē s nepieteicā mies.

Animā cija: katrai dienai ir noteikta programma, arī pa dienu (bet vienmē r izlaidā m bē rna dienas miega dē ļ ). Vakarā lī dz pulksten 9 izklaidē vairā k bē rnu, pē c pulksten 23 lī dz 23 - vairā k pieauguš o. Liels amfiteā tris un estrā de.
Pa dienu bija putu ballī tes, volejbols, sacensī bas pie baseina utt.

Baseins/slaidi: man personī gi š ķ ita, ka baseins ir milzī gs. Ir maiga ieeja. Pietiekami tī rs, ū dens nesmarž o pē c balinā tā ja. No rī tiem sauļ oš anā s krē slus ir vieglā k paņ emt lī dzi pludmalē nekā pie baseina, lai gan to š ur tur ir daudz. Mē s dodam priekš roku jū rai. Baseinam ir trī s slī dkalniņ i, uz zilā diezgan vā ja ū dens straume - bē rniem vē l ok, bet vidē jais pieauguš ais pa vidu iestrē gst, ar kā jā m jā spiež as nost. Pā rē jie slaidi ir normā li. Ir arī.30-40 cm dziļ š bradā jamais baseins ar nelielu slidkalniņ u. Pē c pusdienā m ū dens temperatū ra tajā atgā dina dž akuzi, bet bē rni ar prieku plunč ā jas.

Wi-Fi: pieejams visā s sabiedriskajā s zonā s - bā ros, restorā nos, reģ istratū rā , rotaļ u laukumā -, bet diezgan vā jš . Maksimā lā izvade bija 1 Mbps. Pietiekami ziņ neš iem un pastam. Istabā s nav wifi.

Viesi: starptautiskais kontingents, kā arī daudzi vietē jie iedzī votā ji.
Vā cieš i, poļ i, holandieš i, ukraiņ i, krievi, turki, ir cilvē ki no daž ā dā m musulmaņ u valstī m. Tā kā š eit pā rsvarā ir ģ imene, cilvē ki kopumā ir mierī gi un adekvā ti.

Netā lu no pussalas, uz kuras atrodas viesnī ca, ir š oseja, tač u troksnis no tā s gandrī z nav dzirdams, jo gar to ļ oti praktiskas ir viesnī cas reģ istratū ras un administratī vā s ē kas, kas kalpo kā skaņ as vairogs. Ir arī minarets, no kura pa skaļ runi ik pa laikam atskan muezinu aicinā jumi uz lū gš anu, tač u tas var traucē t tikai cilvē kiem ar ī paš i jū tī gu miegu. Un tā gluž i otrā di, izcelt, tā teikt.

Rezultā tā es noteikti iesaku viesnī cu, ja iespē jams, es š eit atgrieztos vē lreiz.
аватар Olgaa86
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ieradā mies 10:30 un istabiņ u dabū jā m tikai 14:45. . . ilgi gaidī jā m. Mammu apmetā s pirmā , arī pirmajā stā vā netā lu no mums, nu, viņ ai balkons nestrā dā ja un bija skudras. Prasī ja augstā k un uzreiz iedeva 3. … Tomēr ▾ Ieradā mies 10:30 un istabiņ u dabū jā m tikai 14:45. . . ilgi gaidī jā m. Mammu apmetā s pirmā , arī pirmajā stā vā netā lu no mums, nu, viņ ai balkons nestrā dā ja un bija skudras. Prasī ja augstā k un uzreiz iedeva 3. stā vā . Es un 4 bē rni palikā m pirmajā . Istaba bez logiem ir tikai neliela telpa ar 2 logiem un nelielu balkoniņ u. . .
Nogulē jā m 2 naktis - labi, ka nav karsti. Lū k, 3. dienas beigas – mums ir daudz skudru. Parroted atnā ca nomazgā ja grī du. Teicā m, ka varam mainī t nomaru - nu, es domā ju, ka ir jē ga iet no vienas skudras pie otras : ) sacenš as visas ģ imenes istabas apakš ē jos stā vos.
Ē diens ir pilnī gs un garš ī gs baseins super. Man nepatika pludmale. Pati viesnī ca ir ļ oti interesanta, gluž i kā maza pilsē tiņ a vai ciemats. . .
Ir vosnomnom turki ukraiņ i un pulki. Krievu nav vispā r un neviena no Eiropas.
Tū risti vakariņ ā s dodas krekliņ os bez krū š tura vai tā dos paš os kā pludmalē - nu nav forš i - un, lai arī ir 5*, vakariņ ā s nevienam nav tā da dresskoda kā citā s 5* viesnī cā s.
Es nebū tu nā cis uz tiesu.
Ir bijuš as daudz labā kas vietas. Vai varbū t tas ir karantī nas dē ļ . Apkā rt ir tukš as viesnī cas - ja redzē jā t gar š oseju, bet š eit ir pilna un Orange County ē d tū ristus. Meryan, Delta, Cleopatra - un citi marš rutā pa š o lī kumu ir tukš i.
Bē rniem joprojā m labi patī k, viņ i jau teica, ka citā s vietā s, kur mē s bijā m skaistā ki.
аватар shanakoval
Ieradā mies vakarā , reģ istrē š anā s bija ā tra, bija laiks vakariņ ā m. Biju patī kami pā rsteigta par ē dienu daž ā dī bu. Daudz daž ā du salā tu, piedevu, sieru, olī vu. Gaļ as ē dieni - jē ra kotletes, grilē ta vista, grilē ta zivs, cepeš krā sns gaļ as izstrā dā jumi ar mē rci un tas katru vakaru daž ā dā s variā cijā s. … Tomēr ▾ Ieradā mies vakarā , reģ istrē š anā s bija ā tra, bija laiks vakariņ ā m. Biju patī kami pā rsteigta par ē dienu daž ā dī bu. Daudz daž ā du salā tu, piedevu, sieru, olī vu. Gaļ as ē dieni - jē ra kotletes, grilē ta vista, grilē ta zivs, cepeš krā sns gaļ as izstrā dā jumi ar mē rci un tas katru vakaru daž ā dā s variā cijā s. No rī ta brokastī s ir arī liela ē dienu izvē le. Dienas laikā uzkodu bā rā un galvenajā restorā nā varat ē st pē c saviem ieskatiem. Dzeriet vī nu un alu, cik vē laties, un tur ir daudz citu turku alkohola. Bā rmeņ i gatavo alkoholiskos un bezalkoholiskos kokteiļ us. Un pludmale un jū ra ir pasaka! Rifu salas dē ļ tiek iegū tas 3 pludmales zonas. Vietas pietiek visiem, neviens nevienu neapspiež . Jū ra ir daž ā da dziļ uma, katrs atradī s savu dziļ umu. Personā ls ir draudzī gs. Viss perfekti! BET vienmē r ir BET! Š ajā gadī jumā tirgotā ja rieš ana bija Tarass, kaitinoš s un nesaprotams tips.
аватар leofa
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca nepā rprotami saglabā zī molu - uzkopš ana katru dienu, veļ a katru dienu, personā ls ir draudzī gs. Trū kumi: 1. Netā lu no moš ejas 5:40 no rī ta musulmanis pamodī sies ar lū gš anu pa super skaļ runi. 2. Blakus ceļ am ē kā s, kas nav dziļ i teritorijā , ir pastā vī gs troksnis. … Tomēr ▾ Viesnī ca nepā rprotami saglabā zī molu - uzkopš ana katru dienu, veļ a katru dienu, personā ls ir draudzī gs.
Trū kumi:
1. Netā lu no moš ejas 5:40 no rī ta musulmanis pamodī sies ar lū gš anu pa super skaļ runi.
2. Blakus ceļ am ē kā s, kas nav dziļ i teritorijā , ir pastā vī gs troksnis.
3. Iepriekš ē jie komentē tā ji rakstī ja, es stipri plusu: š efpavā rs nemā k gatavot baklaž ā nu, š is ir sezonas vidus Turcijā ! Izrā dā s kaut kā da neizteiksmī ga virca, piemē ram, sautē ta rū gtā , sasmē rē juš ā tomā tu pastā . Makaroni ir nepietiekami vā rī ti, jū s koš ļ ā jat kā gumiju, kartupeļ i ir necepti lielos gabalos, nav iespē jams ē st. Pī rā gi, cepts tikai panē jums, pati mī kla jē la.
Bet visu bloķ ē jū ra, viesnī ca ir tā lu no pā rē jā m, nav nemitī ga ņ irbē š ana ar kā diem izpletņ iem, banā niem utt, maksimums 1-2 dienā . Es turpinā ju peldē t tā lu jū rā , bauda.
аватар LuRom
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
No 20. lī dz 28. septembrim atpū tā mies Oz Hotels Incekum. Viesnī ca attaisnoja cerī bas: neliela zaļ ā zona, trī sstā vu ē kas, liels baseins ar slidkalniņ iem, smilš aina pludmale un brī niš ķ ī ga jū ra. Lī dz viesnī cai ir nepiecieš amas 2 stundas ar 20 minū š u pieturu tualetes suvenī riem. … Tomēr ▾ No 20. lī dz 28. septembrim atpū tā mies Oz Hotels Incekum. Viesnī ca attaisnoja cerī bas: neliela zaļ ā zona, trī sstā vu ē kas, liels baseins ar slidkalniņ iem, smilš aina pludmale un brī niš ķ ī ga jū ra. Lī dz viesnī cai ir nepiecieš amas 2 stundas ar 20 minū š u pieturu tualetes suvenī riem. No lidmaš ī nas nosē š anā s brī ž a lī dz reģ istratū rai - 4 stundas. Mē s paņ ē mā m ģ imenes istabu, tie visi atrodas pirmajos stā vos, pilnī bā izremontē ti 2019. gadā . Tā pē c lielisks remonts, jaunas mē beles un santehnika. Kondicionieris strā dā ja trī s. Bez smalkiem ē dieniem, standarta turku-ē ģ iptieš u, viss t. sk. nebija izsalkuš i. Jū ra ir tī ra un silta. Pludmale ir smilš aina, ik pa laikam ū denī ir lieli akmeņ i, bē rni paš i velk ā rā un ceļ torņ us))) Pie baseina un pie jū ras vienmē r bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Wi-Fi tikai pie baseina un vestibilā . Viesnī ca ir ģ imenes pā rvaldī ta, daudz mazu bē rnu pirmsskolas vecumā . Viesnī ca atrodas uz pussalas, ko aizsargā dabisks koraļ ļ u rifs (kaut arī jau "miris"), tā pē c, kad kā du dienu bija ļ oti vē jains, lieli viļ ņ i pludmali nesasniedza. Gar rifu izklā tas koka celiņ i, var pastaigā ties, baudī t viļ ņ us. Gaisa temperatū ra bija 33 grā di, ū dens 27. Un, protams, neaizmirstami saulrieti 18.30-19.00 ar lieliskā m fotogrā fijā m)))
аватар dmitrenko_valera
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ieradā mies 10-30, iekā rtojā mies jau 11-00, viss strā dā ja, tī rī š ana katru dienu. Milzī gs baseins, jū ra no visā m pusē m, bē rniem ir pludmale ar smiltī m, bez oļ iem, tad bija viļ ņ i? Mazliet sanā ca. . . … Tomēr ▾ Ieradā mies 10-30, iekā rtojā mies jau 11-00, viss strā dā ja, tī rī š ana katru dienu. Milzī gs baseins, jū ra no visā m pusē m, bē rniem ir pludmale ar smiltī m, bez oļ iem, tad bija viļ ņ i? Mazliet sanā ca. . . 3 un 6 gadus veci bē rni brauca ar slidkalniņ iem, vienkā rš i super. Liela teritorija ar vē siem skatiem, visapkā rt sauļ oš anā s krē sli.
Vai pā rtikas lī nijas bija minimā las, ja tā s tika izveidotas? tad maksimā li 1-3 minū tes.
Vai tas ir daudz labā k? nekā mē s gā jā m iepriekš , katru dienu 3-4 gaļ as veidi, 2 zivju veidi, kā arī daudz citu un garš ī gu lietu, ja nebū tu jū ra un slidkalniņ i, kuros jā kā pj, mē s uzvilktu daudz svara)))
No mī nusiem: restorā ns nedarbojā s, viņ us neielaida spē ļ u istabā s, bet mē s to visu zinā jā m kopš vī rusa.
Apkā rt bija dezinfekcijas lī dzekļ i, ierodoties tika mē rī ta temperatū ra, koferi apstrā dā ti, tualetes vispā r, viss tika darī ts bez kontakta, mainā mas oderes)))
P. S. Nesaprotu to cilvē ku atsauksmes, kas raud par rindā m, par to visi tika brī dinā ti, jo ī paš i tā pē c, ka pavadī t 1-3 minū tes ir atkritumi, bet tas, ka cilvē ki nevar ievē rot 1-2 metru distanci, nav viesnī cas problē ma. , sauļ oš anā s krē slus vienmē r var pā rvietot prom un vieta ir atļ auta, es vispā r klusē ju par temperatū ras mē rī š anu, ko jū s vē laties katru reizi izmē rī t temperatū ru jaunā vietā ? Vai valkā t maskas? Ja baidies inficē ties vai rindas - PALIEK MĀ JĀ S un neraksti ķ ecerī bu par to, ka temperatū ra netiek mē rī ta vai ir rindas, gara rinda - nā c pē c 5-10 minū tē m un tā vismaz nebū s pie mums tā bija. Pā rē jais bija super, viesnī cu iesakā m visiem draugiem, atgriezī simies pē c 5-10 gadiem.
аватар Pirat79
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Ieradā mies no rī ta, ieč ekojā mies istabā pē c 14.00, istabiņ a izremontē ta, bet duš ā noteka nestrā dā ja, nā kamajā dienā salaboja. Istabā nav tē jkannas un tē jas komplekta, kam tas ir svarī gi, paturiet prā tā . … Tomēr ▾ Ieradā mies no rī ta, ieč ekojā mies istabā pē c 14.00, istabiņ a izremontē ta, bet duš ā noteka nestrā dā ja, nā kamajā dienā salaboja. Istabā nav tē jkannas un tē jas komplekta, kam tas ir svarī gi, paturiet prā tā . Tī rī ts pie 3. Restorā ns - viena gara tū ristu rinda, kas elpo viens otram kaklā , pie ieejas temperatū ra netiek mē rī ta, nav papildu attā lumu starp galdiņ iem. Ē diens ir ok. Alkohols ir tikai vietē jais. Tā da pati bē da ar sauļ oš anā s krē sliem pludmalē - sauļ oš anā s krē sli atrodas tuvu viens otram, nav papildu attā luma. Ieeja jū rā akmeņ aina visā s 3 pludmalē s, nirā m no pontona. Atrast brī vas vietas pludmalē un pie baseina ir problemā tiski. Pludmalē ir daudz atkritumu, š ķ iet, ka tie nav tī rī ti vispā r. Cilvē ku ir ļ oti daudz. Baseinā nepeldē jā mies, bet redzē ju darbojoš os slidkalniņ us un sajū sminā tas bē rnu balsis. Personā ls kopumā ir draudzī gs. Manuprā t, š ī viesnī ca ir pā rvē rtē ta.
аватар Vysoven
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Saņ ē mā m labu skaitli - 1207. Pie baseina. Viss jauns, tī rs. Ē diens ir izcils. Viss ir garš ī gi. Bē rniem ļ oti patika slidkalniņ i baseinā . Saldē jums ir garš ī gs katru dienu. Jū ra ir ideā la. Tī ra, laba ieeja. Ir pontons, var lē kt. … Tomēr ▾ Saņ ē mā m labu skaitli - 1207. Pie baseina. Viss jauns, tī rs. Ē diens ir izcils. Viss ir garš ī gi. Bē rniem ļ oti patika slidkalniņ i baseinā . Saldē jums ir garš ī gs katru dienu. Jū ra ir ideā la. Tī ra, laba ieeja. Ir pontons, var lē kt. Visa viesnī cas infrastruktū ra ir kompakta. Viss ir blakus. Animā cija ir!
Море Амфитеатр Горки
аватар Neelova_Lida
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz atsauksmē m, pludmaļ u un mazstā vu ē ku aprakstiem. Atrodas vidū starp Manavgatu un Alanju (30 km abos virzienos) tā da paš a nosaukuma ciema Incekum nomalē . Viesnī cā ieradā mies 7 no rī ta. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz atsauksmē m, pludmaļ u un mazstā vu ē ku aprakstiem. Atrodas vidū starp Manavgatu un Alanju (30 km abos virzienos) tā da paš a nosaukuma ciema Incekum nomalē . Viesnī cā ieradā mies 7 no rī ta. Mē s bijā m pirmie atpū tnieki pē c karantī nas. Lī dz viesnī cas atvē rš anai bija jā gaida divas stundas. Š ajā laikā viņ i piedā vā ja tē ju, kafiju un baroja brokastis no tā , ko viņ i varē ja ā tri pagatavot. Reģ istrē jies uzreiz pē c viesnī cas atvē rš anas.
Skaitlis ir normā ls. Viss ir tī rs, kā rtī gs, viss darbojas. Lī dz pludmalē m - 150 metri Tī rī š ana un dvieļ u maiņ a - katru dienu. Gaisa kondicionē š ana nav pā rdomā ta. Neatkarī gi no tā , kā jū s to novietojat, visas trī s gultas ir ledus aukstas. Un tas ir 40 grā du karstumā ā rā . Par saaukstē š anos - visvairā k, kas jums nepiecieš ams.
Viesnī cā ir trī s pludmales: akmeņ aina (a la Kipra), mazu oļ u un smilš aina. Pē dē jiem diviem ir laba ieeja jū rā . Lielais viesnī cas pluss ir jū ra. Kas attiecas uz mums, š ī ir labā kā jū ra, kurā esam bijuš i. Mazs lī cis lielā lī cī . Rezultā tā - vienmē r pilnī gs miers. Pie 29 grā du ū dens temperatū ras jū rā var peldē ties stundā m ilgi. Jū ra nav dziļ a. Pirmo 70 metru dziļ ums nav lielā ks par 1.8 metriem. Tā lā k - dziļ ā k, dibenu nedabū ja.
Teritorija ir tī ra, kopta, bet ar diezgan slidenu segumu. Visur ir norā des "Slidens". Nokrist nav grū ti. Baseins ir lielisks. Nedaudz mazā k nekā ē ģ iptieš iem.
Pirmā s trī s dienas jutos kā paradī zē . Pludmales ir bezmaksas, baseins ir bezmaksas, restorā ns ir bezmaksas. Tad nā ca, acī mredzot, nevis "universitā tes". Zelta ķ ē des, kliedzieni, paklā jiņ i. Vā rdu sakot, uzreiz jutā mies nevis Turcijā , bet gan kā mā jā s. Un izrā dī jā s, ka pat ar 50% viesnī cas noslogojumu pludmalē s, pie baseina un restorā nā gandrī z nav vietas. Ar sociā lā s distances karantī nas normu 1.5 metri, reā lais ir mazā ks par 0.5 metriem. Visi un visur bez maskā m, restorā nā - galvas pret vienu. It kā nav karantī nas.
Ē diens ir izcils. Darbinieki uzvedas mazliet dī vaini. Katrs ir atbildī gs par savu, š auri fokusē to darba daļ u. Piemē ram, sē tnieks pludmalē iztī ra atkritumus un visa nedē ļ a paiet garā m atpū tnieku atstā tajiem š ķ ī vjiem pie atkritumu tvertnē m.
Nav infrastruktū ras. Jo viesnī ca atrodas uz pussalas, tad no trim pusē m jū ra, bet ceturtajā - š oseja. Tuvā kie veikali, piemē ram, universā lveikals, 1 km. pa š oseju. Veikalos saprot tikai turku valodu. Komunikā cija – ž esti.
Parādīt vairāk »


iemiesojums id309417245
Es izvēlos starp šīm viesnīcām Oz Hotels Incekum Beach Resort 5 *, Garden Resort Bergamot 4 * Cena ir tāda pati. Vai Mukarnas Resort And Spa Hotel ir par 100$ dārgāka.Ceļojam ar 5 gadīgu bērnu.
7 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 7 atbildes
iemiesojums melusga
Vai kādam ir blokshēma? Kuros blokos ir divvietīgas istabas? Kādi stāvi? Palīdziet atrast informāciju. Paldies
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
iemiesojums Tianna09
Kas viņš ir no tiem, kas apmeklē - pirmais, pēdējais, vidus? Paldies !
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
iemiesojums Tianna09
Es domāju tuvu jūrai, bez skata uz ceļu. Vai kāds tur ir bijis nesen? Ko tu par to domāji? Paldies !
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Этот отель находится на берегу моря на небольшом средиземноморском полуострове с бухтой и песчаным пляжем. Отель был открыт в 2004 году, последняя реновация проводилась в 2019 году. Подходит для спокойного семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 5 км от поселка Авсаллар, в 28 км от г. Алания и в 98 км от аэропорта г. Анталия.
Pludmales apraksts Собственный песчано-скалистый пляж на полуострове, находится рядом с отелем. Протяженность пляжа составляет 300 м. Заход в море — песок, галька. Душ, спасатели на пляже, кабины для переодевания, деревянный пирс. Бар на пляже: бесплатно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Wi-Fi в лобби (бесплатно), room service: круглосуточно (платно), диетическое меню, 4 бара, 3 ресторана — 1 основной ресторан, 2 ресторана a la carte: турецкий и рыбный (01.06-30.09), 3 конференц-зала, ТВ-салон, магазины, 2 открытых бассейна, общая площадь 600 кв.м, 3 горки, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца (бесплатно).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem детский открытый бассейн с 1 горкой, 60 м2, детский крытый бассейн, 40 м2, мини-клуб (4-12 лет), детская анимация на русском языке, игровая комната, детский буфет (ужин).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Бесплатно: 3 водные горки, анимация на русском языке, живая музыка (2 раза в неделю), турецкая ночь (1 раз в неделю), 2 теннисных корта с жестким покрытием (днем), прокат теннисных ракеток и мячей (под депозит), дартс, пляжный волейбол, мини-гольф, мини футбол, стрельба из пневматической винтовки, аквааэробика. Платно: освещение теннисных кортов и футбольного поля, центр подводного плавания, все виды водного спорта, игровые автоматы, напитки на дискотеке.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • golfs  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 358 номеров. Состоит из основного 1-этажного здания и двенадцати 3-этажных блоков.

Istabās

В номерах представлено: индивидуальный кондиционер, спутниковое LCD ТВ, мини-бар (только вода, пополнение ежедневно), ванные принадлежности, набор чай-кофе, прямой телефон, душ, фен, сейф (бесплатно), доп. раскладная кровать по запросу.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • balkons/terase
Adrese Yeni Cami Karsısı İncekum Mevkii, Alanya, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 242 532 17 17
Tīmekļa vietne: Oz Hotels Incekum Beach Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.