Laba viesnīca, bet visi saslima ar Coxsackie vīrusu (turku gripu)

Rakstīts: 30 jūlijā 2018
Ceļošanas laiks: 15 — 22 jūlijā 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 6.0
Pirmo reizi bijā m ģ imenes atvaļ inā jumā (5 cilvē ki) Turcijā , atvaļ inā juma datums no 15. lī dz 22. jū lijam viesnī cā Orange County Resort Hotel Alanya.

Atvaļ inā jumā gandrī z viss bija kā rtī bā , bet no atvaļ inā juma tika atvesta turku gripa, Koksaki vī russ, tā s sā kotnē jie simptomi ir lī dzī gi parastai gripai, bet š o izsitumu nieze un pietū kums ir neizturami, tas traucē staigā t un darī t. praktiski nekas. Nepā rtraukti mazgā jiet rokas, tas ir, vienmē r, ja kaut kam pieskaraties, ja kā ds tuvumā š ķ auda, ​ ​ dodieties prom.
Un visticamā k viesnī ca zinā ja par š o vī rusu, bet visi klusē ja.

Š eit ir mū su iespaidi par paš u viesnī cu:


Satura ziņ ā - 70% krievi un kazahi, 2% no Ukrainas, 1-2% no dienvidu daļ as NVS valstī m un visi pā rē jie (25-27%) ir vietē jie un irā ņ i.

Teritorija skaista, bet apstā dī jumu praktiski nav, jo ir vai nu restorā ni, baseini, mols un pludmale.
Visa viesnī ca ir sadalī ta jaunieš u (piestā tne un lielais baseins) un ģ imenē s ar bē rniem (mazais baseins un pludmale).
Pludmale mierī ga un paredzē ta galvenokā rt bē rniem, bet mā kslī gā lī č a dē ļ smird (smarž o pē c kanalizā cijas, kaut kur, iespē jams, tuvumā ir caurule). Bē rnu slidkalniņ i 4 gab. baseinā , bet nav patī kami uz tiem iet, paklā js, kas tur guļ , vienmē r ir slapjš un smarž o pē c baktē rijā m, vienkā rš i š ausmī gi. Cilvē ku gan pludmalē , gan baseinos ir daudz, bet glā bē ji praktiski nav redzami, viņ i sē ž stū ros pie slidkalniņ iem un dara tikai aizverot ieeju slidkalniņ iem un neko vairā k. Pludmalē viņ i pā ris reizes redzē ja uz sava tualetes sē dekļ a tā lumā ē nā un tad viņ š tur bija 15 minū tes, ja kā dam kaut kas notiek, un bojas ir 150-200 metrus no krasta, tad tas noteikti ir slī cē ja gadī jums - paš a slī cē ja gadī jums.

Uzturs. Ļ oti labs ē diens, daudz gaļ as, sieru, saldumu un saldē juma bez ierobež ojumiem. Ir arī daudz dzē rienu. Augļ u ir daudz, bet arbū zi un melones nav saldi (zā le ir zā le). Vī nogas un nektarī ni ir pā rsteidzoš i. Vietē jie bumbieri (mazi) ir saldi.

Augļ i (ā boli, persiki, nektarī ni, plū mes) ir slikti mazgā ti, pā rē jais, š ķ iet, ir kā rtī bā . Tuvumā no bufetē m neatradī siet daudz atpū tnieku un galdiņ u, un nā cā s vē trainā straumē vī ties simtiem metru, lī dz atnesī siet to pie sava galda.
Ja tā dā straumē viņ i kaut ko saduras vai nomet, ā tri un tī ri notī ra.

Ir pietiekami daudz izklaides un vakara koncertu vislabā kajā veidā.

No smē ķ ē tā jiem nekur neizbē gt, smē ķ ē visur: koncertā , restorā nā , pie bē rnu baseina un pludmalē vispā r savus aromā tus nā kas ieelpot arī nesmē ķ ē tā jiem.

Liftos ir ļ oti karsts un to ir maz (4 galvenie un viens labajā spā rnā ), vienmē r gaida un pilnī gā sastrē gumā , jo cilvē ki dzī voja 6-7 stā vos, grū ti iedomā ties viņ u mokas pirms doš anā s uz baseinu vai doties uz pludmali.

Telpas tika iztī rī tas labi bez gulbjiem un citiem dzī vniekiem (pat par USD)
Mē ģ inā jā m mainī t numuru, bet pā rē jā s ir vai nu mazas, vai trokš ņ ainā kā s vietā s vai arī ieš ana lī dz jū rai ir vesels pā rbaudī jums. Un tā , lai pie jū ras vai baseina sauļ oš anā s krē sli bū tu vairā k vai mazā k brī vi, tie ir jā noslogo lī dz pulksten 8 no rī ta.
Tā nu beigu beigā s savu numuru nemainī jā m, lai arī ar trū kumiem, bet vismaz 1-2 minū tes no jū ras.

Atkarī bā no tā , kā mē s varē tu saslimt ar gripu, ir vairā kas iespē jas:
- slikti mazgā ti augļ i restorā nos
- parastā s karotes trauku izkā rtoš anai
- smarž o pē c jū ras (kanalizā cijas)
- Ciemos daudz vietē jo iedzī votā ju
- restorā nos bē rni (pā rsvarā vietē jie atpū tnieki) kā pa ar kā jā m uz plauktiem ar š ķ ī vjiem (vairā kas reizes pamanī ju)

- š ķ audī ja
- un pē dē jā dienā pirms izbraukš anas viņ i slē dza lielo peldbaseinu un neatstā ja nekā dus komentā rus par apelā ciju š ajā jautā jumā , iespē jams, mē s neesam pirmie, kas š ajā viesnī cā saslima ar Coxsackie vī rusu! ! !
Tā pē c padomā jiet, pat ja dodaties uz labu viesnī cu ar labā m atsauksmē m, tas jū s nepasargā s no vī rusa, jo cilvē ki strā dā visur! ! ! Un es domā ju, ka varu doties tur, kur ir mazā k cilvē ku ..... .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu