Lieliska viesnīca, kvalitatīvs ēdiens, lieliska animācija

Rakstīts: 11 septembris 2017
Ceļošanas laiks: 31 augusts — 7 septembris 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 7.0
Septembra sā kumā atpū tā mies ar diviem bē rniem (8 un 10 gadi) pie Join Up operatora. Viesnī cā ieradā mies ā tri un pusstundas laikā reģ istrē jā mies. Istaba 5 stā vā liela, tī ra, viss ļ oti kompakts. No istabas paveras skats uz ceļ u – tas ir vienī gais negatī vais, tač u tas netraucē ja labi atpū sties. Cilvē ku ir daudz: droš i vien 80% atpū tnieku ir turki, tad palestī nieš i, irā ņ i, kazahi, daž i krievi, ukraiņ i. Mē s nokļ uvā m Kurbam Bayran brī vdienā s. Labumu bija daudz. Katru dienu zivis, gaļ a (vistas, tī tara gaļ a, liellopa gaļ a, jē ra gaļ a). Kā du dienu bija zupa ar garnelē m, ar mī dijā m. Vakarā bija krabji, vē ž i, garneles, mī dijas, austeres, tuncis. Daudz augļ u. Par pā rtiku var rakstī t daudz un ilgi. Viņ a gatavojas visur un pastā vī gi. Nekad nav pieredzē jis badu.
Baseinā ir daudz cilvē ku, pā rsvarā turki. Ir baseins ar slidkalniņ iem. Aizgā jā m lī dz jū rai, bē rni peldē jā s baseinā . Infekciju nebija, un netika ziņ ots, ka neviens bū tu saslimis. Bija bē rni ar drudzi un vemš anu, bet visticamā k no pā rkarš anas, jo nā kamajā dienā viss pā rgā ja. Ir daudz pieejas jū rai (no mola un oļ u pludmales). Pē cpusdienas diskotē ka uz mola (putojoš s, sniegots). Vakaros lieliska animā cija, tad vakara diskotē ka pludmalē lī dz 12.00. Daž ā di alkoholiskie kokteiļ i visas dienas garumā . Ir animā cija bē rniem un izklaide miniklubā , kinoteā tris ar multfilmā m, rotaļ u laukums, karuseļ i, meistarklases (animatores meitenes - labi darī ts).
Izdariet savus secinā jumus. Galu galā atsauksmes ir daž ā das, bet mē s devā mies atvaļ inā jumā ar pozitī vu, tā pē c mē s atpū tā mies. Negribē jā s iet prom.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu