Selene Beach & Spa Hotel 5*– Atsauksmes

9
Novērtējums 7.610
№128 viesnīcas reitingā Alanja
9.1 Numurs
7.8 apkalpošana
7.5 Tīrība
8.5 Uzturs
8.1 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas jūras krastā, blakus savai smilšu pludmalei. Uzcelta 2014. gadā. Viesnīca neuzņem personas, kas jaunākas par 16 gadiem. Piemērots gan jauniešu, gan romantiskām brīvdienām.Vairāk →
аватар elenalebed13
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atbrauca naktī , tā pē c iekā rtojā s, protams, uzreiz. Mē s aizpildī jā m dokumentus par koronavī rusa droš ī bas pasā kumu ievē roš anu, un ar to arī visas pā rbaudes bija beiguš ā s. Testi apskatī ja tikai izeju no lidostas. … Tomēr ▾ Atbrauca naktī , tā pē c iekā rtojā s, protams, uzreiz. Mē s aizpildī jā m dokumentus par koronavī rusa droš ī bas pasā kumu ievē roš anu, un ar to arī visas pā rbaudes bija beiguš ā s. Testi apskatī ja tikai izeju no lidostas. Viesnī cā var pā rvietoties bez maskā m, ā rā - arī , bet sabiedriskajā transportā , lielos veikalos un kafejnī cā s jā valkā maska.
Viesnī cas noslogojums ir mazs, manuprā t, kaut kur ap 50%, jo nav sezona. Numuriem tika pieš ķ irts balkons ar skatu uz ielu, 414 un draugiem 411. Bet tas mū s netraucē ja, bija pat neliels skats uz jū ru. Vienī gais, ka dienas laikā tur darbojā s kaut kā di nosū cē ji un ļ oti skaļ i dungoja, ar atvē rtu balkonu sē dē t nevar, bet tas mū s netraucē ja, jo cilvē ku istabā praktiski nebija. Naktī gulē jā m ar slē gtu balkonu, zem segas, bija jau vē ss, kā di 13 grā di. Odu nav, pa dienu tikai muš as. Pati istaba ir laba, nav nogalinā ta, nekā di bojā jumi netika novē roti, izņ emot nelielas skrā pē jumus uz mē belē m. Katru dienu ledusskapī ieliek ū deni, daž reiz minerā lū deni. Kosmē tika papildinā ta reizi nedē ļ ā (š ampū ni, kondicionieri, ziepes). Tī rī š ana par 4, dolā rs bija atstā ts. Gultas veļ a un dvieļ i ir tī ri. Televizors nebija ieslē gts, bet plazma izskatā s labi, draugi teica – esot gan Krievijas, gan Ukrainas kanā li.
Pludmales dvieļ i tiek nodroš inā ti spa 6. stā vā . Dvieļ i noplucis, bū tu jauki atjauninā t (arī istabā s). Spa netika apmeklē ts, cenas viesnī cā s nav tā s lē tā kā s, kā parasti.
Vestibila bā rā ir ļ oti garš ī ga turku kafija, nevis tā no automā ta. Un mums patika karstā š okolā de no automā ta. Bā rā ņ ē ma arī airā nu, š ampanieti, viskiju, alu - bija garš ī gi. Izmē ģ inā jā m daž us kokteiļ us, bet mums garš oja tikai skā bie, un ne pā rā k saldie, pā rā k sā ļ i. Reiz vakarā brū vē ja karstvī nu, animā cijas laikā bija labi.
Ē diens bija labs, neteikš u, ka tā bija mega š ķ irne, bet paē dā m un bija garš ī gi. Nolieciet pavā ra ē dienu. Standarta brokastis ar pankū kā m, vā rī tā m olā m, omletē m, sieriem, pā rslā m ar pienu, jogurtiem un augļ iem, konditorejas izstrā dā jumiem. Brokastī s kū kas nebija. Pusdienas ir arī standarta ar pā ris gaļ as veidiem (galvenokā rt vistas gaļ a, liellopa gaļ a, zivis), salā ti, kurus var sajaukt un garš ot ar eļ ļ ā m un mē rcē m. Gardi grilē ti dā rzeņ i, tvaicē ti dā rzeņ i. Pusdienā s bija arī kū kas, daudziem garš oja. Augļ i - melone, ā boli, bumbieri, mandarī ni, apelsī ni, vī nogas.
Vakariņ as bija nedaudz daudzveidī gā kas. Zupas, starp citu, var ē st brokastī s, pusdienā s, vakariņ ā s un pat naktī , no pulksten 11 lī dz pusnaktij. Pē c pusnakts ir kaut kas lī dzī gs sviestmaizē m ar dā rzeņ iem un desiņ ā m.
Pa dienu var normā li atsvaidzinā ties uzkodu bā rā : pica, makaroni, sviestmaizes, tī rradņ i, š nicele, ķ eizars, man visvairā k patika pica un tī rradņ i.
Personā ls draudzī gs, pā rsvarā visu saprata, bet labā k angliski. Pavā ri un viesmī ļ i smaida, devā m padomus par labu apkalpoš anu.
Viesnī cā ir daudz eiropieš u, pā rsvarā vā cieš i. Bija arī daž i turki un ukraiņ i. Man ļ oti patika, ka bija mierī gi, klusi, bez uzmā cī gas animā cijas, bez iereibuš u trokš ņ ainu kompā niju.
Gaisa temperatū ra bija vidē ji 25 grā di, bet ū dens - 22. Peldē ju nebija daudz, jo bija pietiekami svaigs, ne visiem piemē rots. Bū tī bā visi sauļ ojā s, sauļ oš anā s krē slu pietika. Starp citu, pie bā riem un restorā nā lielas rindas nebija, maksimums bija 2-3 cilvē ki. Pludmale ir tī ra, lai arī neliela, bet labi uzturē ta. Arī iebraukš ana jū rā ir normā la, pa labi, ja paskatā s uz jū ru, tā ir akmeņ ainā ka, pa kreisi - mazā ki oļ i.
Baseins nav apsildā ms, nepeldē jā mies, lai gan tas tika tī rī ts katru dienu un tur uzkā pa daž i "valzirgi").
Viesnī cā ir arī veikals un frizē tava, neizmantoju. Izstaigā jot apkā rtni no viesnī cas, sastapsiet kaudzi veikalu ar suvenī riem, somā m, tekstilizstrā dā jumiem un citā m lietā m, viss tiek tirgots, lai jū s varē tu nopirkt kaut ko interesantu ne par visu pasaules naudu. Aizbraucā m arī uz Alaniju, arī tur nopirkā m, bijā m Waikiki, ir izvē le, cenas aptuveni tā das paš as kā Ukrainā .
Ekskursijas neņ ē ma un mums ī paš i nepiedā vā ja, pat gidu, ne sezonā . Tā pē c uz Alaniju devā mies ar sabiedrisko transportu, lai brauktu ar funikulieri, izstaigā tu viduslaiku cietoksni, tur paveras krā š ņ i skati!
Braucā m arī ar taksi, š oferi kaulē jas, bet pat pā ris pieturas par 5$ neaizvedī s (piemē ram, braucā m uz Avsallar). Apmeklē jā m arī Alanjas restorā nu Harbour, tur esoš ā s jū ras veltes mū s ī paš i nesajū sminā ja, š ķ iet, ka tā s nebija ī paš i svaigas, bija pā rā k daudz skā bu un pikantu mē rč u, kas pilnī bā pā rtrauca paš u jū ras velš u garš u. Un apkalpoš ana ir 4*, restorā na saimnieks grozī jā s ap vā cieš iem, sak, vai viņ iem garš o, vai ē rti, bet pie mums neviens nenā ca, lai gan ar dzeramnaudu mē s nekad neskopojamies, ja ir kas priekš to. Bet skati no restorā na ir skaisti, protams, viss spī dē ja nakts gaismā s, skats uz cietoksni ir burvī gs.
Izbraukš anas dienā rokassprā dzes netika nogrieztas, mierī gi paē dā m un dzē rā m bā rā . Irems laipni mū s pavadī ja, meitene, kas tiekas un komunicē ar tū ristiem, kas arī atstā ja labu iespaidu. Un vispā r turki ir sirsnī gi cilvē ki, vienmē r pacienā s ar tē ju un kafiju, saldumiem, papļ ā pā s. Lai tas ir mā rketinga triks, bet patī kams)
Kopumā nav slikti arī atpū sties ā rpus sezonas Turcijā , bet karstumam - uz Ē ģ ipti). Viesnī cu iesaku, noteikti, mums personī gi viss atbilst. Atraš anā s vieta – tā lu no lidostas, bet netā lu no Alanjas, tur vienmē r var doties pastaigā ties. Apkā rtne nav tik dzī va, tač u var atrast arī kafejnī cas un veikalus. Izvē lī giem cilvē kiem, kuri mī l klusumu un pastaigas - tas arī viss!
Любимые напитки) Глинтвейн и шампанское Местный котейка, покормлен курочкой) Море в день отъезда Ресторан Котик на нашем лежаке) Турецкий кофе Вид с балкона
аватар fialka-2017-vi
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo lasī jā m ļ oti daudz pozitī vu atsauksmju, kā arī meklē jā m viesnī cu +18 atpū tai. Sā ksim ar to, ka Krievijas tū risma operatori Booking un citā s vietnē s uzskaita Numu kā. … Tomēr ▾ Izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo lasī jā m ļ oti daudz pozitī vu atsauksmju, kā arī meklē jā m viesnī cu +18 atpū tai.

Sā ksim ar to, ka Krievijas tū risma operatori Booking un citā s vietnē s uzskaita Numu kā.5 zvaigž ņ u viesnī cu - 4 zvaigznes.

Pati viesnī ca kopumā ir bez marķ ē juma, tai nav nevienas zvaigznes.

Tagad par paš u viesnī cu.

Pirmais iespaids par viesnī cu sabojā ja apmetni. Viesnī cā ieradā mies ļ oti agri 6.30. no rī ta, protams, nebijā m iekā rtojuš ies, jo pē c noteikumiem reģ istrē š anā s ir 14.00. Viesnī cā s, kur ciena savus viesus, cenš as reģ istrē ties agrā k, bet ne Numē un ne krievu tū ristus. (kamē r gaidī jā m check-in, atbrauca ā rzemnieki, reģ istrē jā s un devā s reģ istrē ties, nemaz negaidot 14.00. (redzē jā m, jo ​ ​ sē dē jā m foajē , bija nepatī kami)

Tieš i pulksten 14.00.
mū s izsauca uz reģ istratū ru (starp citu, nepatī kama persona vā rdā Jeļ ena, ja redzē jā t, kā viņ as seja mainā s, sazinoties ar ā rzemniekiem, bet pieklā jī bas maska ​ ​ pilnī bā lido ar krievvalodī gajiem viesiem))

Viesnī cu izvē lē jā mies rū pī gi, zinā jā m istabiņ as laukumu, kā numuriņ š izskatā s no iekš puses, kā ds balkons utt.

Un š eit ir ilgi gaidī tais brī dis, mē s ieejam istabā un ...... , pateikt, ka bijā m apstulbuš i, nozī mē neteikt neko. Istaba bija mazā ka par apmaksā tu un gaidī to, bija mazā ka vanna un pat nebija kur nolikt personī gā s mantas, un balkons ir tikai izsmiekls, pā rpildī ts uz diviem (š ī ir 427. telpa, virs tā s ir tā pati istaba plkst. pats gaiteņ a gals, tā s ir divas istabas ar skatu uz jū ru mazā ks laukums un ar balkoniem metrs pē c metra) Un lai viesnī cas darbinieks (kurš atbildē s uz manu atsauksmi) tikai iebilst, ka numuri ir vienā di, tad lente pasā kums palī dzē s.
Es atļ auju tev dzī vot š ajā istabā vienatnē , bet jū s abi tur nevarat apgriezties, starp citu, gulta bija mazā ka.

Tā du cū ku varē ja ielikt tikai krievi, cerot, ka viņ i ir pacietī gi, kuriem tik un tā veiksies, vai arī nebija ko salī dzinā t ar tiem, kuri Turcijā bija pirmo reizi, un viņ i viesnī cu pirms brauciena nepē tī ja.

Dabiski, pusš oka stā voklī mē s devā mies atpakaļ pie Elē nas “skaisto”. Tā kā istabiņ a atradā s paš ā koridora galā , tad redzē jā m kā izskatā s parastas istabas, jo istabā m durvis bija vaļ ā un starp citu 3-4 istabas bija brī vas. Dabiski, ka dialogs reģ istratū rā izvē rtā s emocionā ls, uzreiz lū dzā m, lai mū s pā rceļ uz kā du no brī vajā m istabā m, ko redzē jā m, bet “smukā ” teica, ka jā gaida menedž ere, ka viņ a nelē ma. kur reģ istrē ties un pā rvietot viesnī cas viesus. (Es domā ju, ka viņ a meloja, lai ņ irgā tos, jo izrā dī jā s, ka viņ i nebija pacietī gi, bet nā ca ar pretenzijā m)
Atkal atgriezā mies istabā , noskaņ ojums bija 0, un mē s tobrī d nebijā m gulē juš i pusotru dienu.

Pē c 30 minū tē m atkal atgriezā mies reģ istratū rā , tur jau bija vadī tā ja, acī mredzot “smukā ” viņ ai jau bija izklā stī jusi situā ciju un mums solī ja jautā jumu atrisinā t nā kamajā dienā . Mē s atkal jautā jā m, kā pē c ne tagad, jo ir brī vas telpas un ne viena, saprotamu atbildi nedzirdē jā m.

Es nezinu, kā pē c viesnī ca taisa sev antireklā mu, jo visa š ī situā cija ir nekas cits kā ņ irgā š anā s. Kā da bija problē ma, ka nepā rvā cā s uzreiz?? ? Istabā pat neko nelietojā m, gulta nebija iztaisnota. Esmu pā rliecinā ts, ka vā cieš iem vai britiem š ā ds numurs nebū tu pieš ķ irts, un pē c pirmā pieprasī juma viņ i bū tu nekavē joties nomainī ti.

Ja š ajā viesnī cā krievi ir tik nī sti, tad nav jā strā dā ar Krievijas tū roperatoriem, jo ​ ​ vē l nesen viesnī ca bija orientē ta tikai uz ā rzemju viesiem.
Turklā t tendenciozā attieksme pret krieviem kā otrš ķ irī giem cilvē kiem bija jū tama ne tikai no pā rvaldnieka un “smukajiem” (par to vairā k zemā k), lai gan zivs pū st no galvas.

Rezultā tā numurs tika mainī ts, lai gan ne uzreiz, nā cā s vairā kas reizes skriet uz reģ istratū ru un gaidī t gandrī z lī dz pusdienā m.

Protams, no š ā das "apsveicamī bas tikš anā s" palika nogulsnes.

Tagad par viesnī cu.

Istabas: diezgan ē rti, nav par ko sū dzē ties, vienī gais ir mū su vienī gais kanā ls televī zijā.

Tī rī š ana: viss ir neviennozī mī gi, ja iedosi dzeramnaudu, tad labi iztī rī s, vienreiz pat gulbjus uztinuš i. Un tā , aizmirsī s dzeramo ū deni, tad iedos 1 dvieli divu vietā , tad atkritumus neiznesī s, tad nā ks ar tī rī š anu, kad pē c vakariņ ā m gribē sies pasnaust. Kopumā tī rī š anai 4-.

Pludmale: Mdaaaa, viena no viesnī cas vā jajā m vietā m.

Markī zes nav, tikai lietussargi un daž i nolietoti. Nojumē m ir tā , ka zem tā m var uzņ emt gaisa vannas, nebaidoties no apdeguma, bet ar lietussargiem apdegt nevarē s.
Sauļ oš anā s krē sli atrodas tik tuvu viens otram, ka, ja cilvē ks guļ tuvumā , var dzirdē t viņ a elpoš anu, godā t viņ a smarž u, kas ne vienmē r ir patī kama. Vispā r pludmalē nav komforta zonas, cilvē ki guļ kā siļ ķ es burkā.

Nav ieejas jū rā , labā k ieiet no kaimiņ u viesnī cas puses, tur ir mazā k lielo oļ u. Es gribu jū s brī dinā t! Apskatiet dibenu, jo apakš ā un nelielā dziļ umā ir daudz milzī gu akmeņ u, par kuriem cilvē ki traumē ja kā jas.

Starp citu, ū dens ar atkritumiem divas nedē ļ as bija tikai pā ris reizes, un jū ra bija brī niš ķ ī ga. Un jā , tā pat kā daudzviet Turcijā ir nokoš ana, š ķ ebinoš as zivis.

No priekš rocī bā m: bā ri ir tuvu (dzē rienu bā rā tikai kafija, alus un divu veidu sulas) Pludmalē ir darbinieks, kas pieskata pasū tī jumu, ir duš a un kā ju mazgā š ana. Nedaudz augstā k atrodas cits bā rs, kur sortiments ir daudzveidī gā ks un var kaut ko uzkost.

Lū k, vē l viens piemē rs neobjektī vai attieksmei pret krieviem. Bā rmenis pludmalē piegā dā dzē rienus un aizved netī rā s glā zes.
Ja viņ š paņ ems traukus, piemē ram, no angļ u pensionā ra, tad noteikti jautā s “Kaut kas cits? ”, un ja paņ em no krieviem, tad paņ em klusī bā . (tikai nepā rlieciniet mani par pretē jo, mē s novē rojā m lī dzī gu bildi 2 nedē ļ as) Visu laiku bā rmenis piedā vā ja kaut ko atnest pā ris reizes, un arī tad es pacē lu galvu, kad bā rmenis piegā ja pie galvas. sauļ oš anā s krē sls.

Ē dieni: Diezgan labā lī menī , viss bija gaļ a, zivis, augļ i, dā rzeņ i, uzkodas, deserti. Viss garš ī gi, nebija nekā du kuņ ģ a-zarnu trakta traucē jumu. Vienī gais, ka jū s varat mainī t brokastis. Pā rtikai un tā s kvalitā tei droš i var likt 4+

Atseviš ķ i vē los izteikt pateicī bu viesmī lim Maleham - viņ š vienmē r ir pozitī vs, draudzī gs, uzmanī gs. Viesnī ca var lepoties ar Maleku, kas ir ī sts profesionā lis savā jomā . No viņ a ir daudz ko mā cī ties, ī paš i tiem, kuri apzinā ti ignorē krievvalodī gos viesus restorā nā . Un tā lā k.
Kā pē c viesnī cas vadī ba liek saviem darbiniekiem sagaidī t viesus pirms vakariņ ā m? Tikai viens darbinieks izrā dī ja uzmanī bu ienā koš ajiem cilvē kiem (diemž ē l viņ a vā rdu nezinu), pā rē jie vai nu skatī jā s telefonā , vai stā vē ja tā dā m sejā m, it kā satiekot bē ru gā jienu. Viesnī cai vajadzē tu padomā t par personā la vadī tā ja maiņ u.

Bā ri: Viesnī cā ir trī s bā ri (pludmalē , pie baseina un vestibila bā rs) Pā rsvarā dzē rā m kokteiļ us un alu, bet es vē los pievē rsties kokteiļ iem.
Ir kokteiļ u karte, bet pasū tot kokteili nosauc vā rdu, no 5-6 sastā vdaļ ā m tev ieber maksimums trī s, sanā k nesaprotama viela, kurai nav nekā da sakara ar deklarē to kokteili, bet tā nav tik slikti, tad kaut kas sā kas (nevienā viesnī cā tā du neesmu redzē jis ) š eikera vietā bā rmenis pā rklā j kokteiļ a glā zi ar papī ra glā zē m un krata š o vielu.

Kungs! Nu, tas tieš ā m ir traki! Bā rmeņ i acī mredzot ir pā rā k slinki, lai mazgā tu š eikerus vai kā?
Viesnī cā ir tikai divi simti numuriņ u, pagā juš ajā gadā biju viesnī cā , kur bija 600 numuriņ i un visos bā ros kokteiļ us sajaucu tikai ar š eikeriem.
Protams, kauns, bū tu labā k, ja viņ i vispā r negatavotu kokteiļ us.

Tad visas glā zes ar kondensā tu, uz galdiem nav ne glā zī š u paliktņ u, ne salveš u, viss pil drē bē s, maz patī kamā.

Tagad runā sim par diviem viesmī ļ iem, kuru augstprā tī ba un neslē ptais naidī gums pret viesiem no Krievijas izpaudā s visizteiktā k. Viņ us sauca Bovers un Botā ns, ja pirmais varē ja, piemē ram, vienkā rš i ignorē t, ka tava glā ze tukš a, iet garā m, speciā li nogriež oties, lai viņ am kaut ko neprasa atnest (bet vā cieš iem un britiem , viņ š ļ oti centā s, skrē ja ar pavē lē m, kā uzvilkts ), jo visas š ī s lietas ir redzamas ar neapbruņ otu aci, un es nemaz nemeklē ju vainu (tikai ļ oti vē rī gs cilvē ks).
Tas otrs uzvedā s ā rkā rtī gi neglī ti, kad viņ am vienā no bā riem palū dza atnest dzē rienus, Dievs, viņ š jau bija š ķ ī bs, pat neslē pa dusmas un aizkaitinā jumu. Atkal zivs pū st no galvas. Atlaidiet personā la vadī tā ju kopā ar š iem sliņ ķ iem.

Augš ā rakstī ju, ka esmu viesnī cā ar 600 numuriņ iem, tā pē c tur viesmī ļ i skraidī ja kā skudras, ļ oti reti kad kā ds uztaisa pasū tī jumu bā rā , viesmī ļ iem bija laiks visus apkalpot, bet š eit vienmē r bija rinda bā rā , t. i. , viesmī ļ i nevē lē jā s pilnī bā pildī t savus profesionā los pienā kumus.

Bet vē los izteikt pateicī bu arī brī niš ķ ī gajai viesmī lei Mā rvei, viņ a ir saules stars tumš ajā valstī bā , laipna un smaidī ga. Un es arī vē los pateikties abā m reģ istratū rā m, viņ i strā dā ja vakaros - meitene un jaunietis, un abi valkā brilles (atvainojiet, es neatceros vā rdus)
Izklaide: Vakaros skanē ja dzī vā mū zika, bet grupas tika atkā rtotas, attiecī gi, un repertuā rs, vienu reizi var noklausī ties, un tad nav interesanti.
Kontingents; No 100.90% ā rzemnieku pā rē jā ir krievvalodī gā auditorija. Viesnī cā ir tikpat daudz jaunu pā ru, uzņ ē mumu, kā arī gados vecā ku cilvē ku.

Viesnī ca ir tī ra, klusa, teritorija nav liela.

Protams, viesnī ca neatbilst 5 zvaigznē m, bet labas 4.

Ja esi bijis budž eta lī meņ a pieciniekā , tad Numa tev patiks, un, ja esi pieradis pie augstā ka lī meņ a viesnī cā m, tad varbū t viesnī ca tev nederē s.
аватар pishalnikovaa
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es paliku kopā ar savu vī ru š ajā viesnī cā.2018. gada augustā . Kopumā pā rē jie bija ļ oti apmierinā ti. Devā mies ar kompā niju Anex tū ri, lī dz viesnī cai no lidostas vē l diezgan tā lu, vairā k kā.2h. … Tomēr ▾ Es paliku kopā ar savu vī ru š ajā viesnī cā.2018. gada augustā . Kopumā pā rē jie bija ļ oti apmierinā ti. Devā mies ar kompā niju Anex tū ri, lī dz viesnī cai no lidostas vē l diezgan tā lu, vairā k kā.2h. Uz reģ istrē š anos bija jā gaida pā ris stundas, jo viesnī cā ieradā mies no rī ta. Istaba bija laba, ar skatu uz jū ru, istabā viss tī rs un kā rtī gs. Viņ i pacē la katru dienu. Man patika, ka personā ls bija ļ oti pieklā jī gs un draudzī gs. Viesnī cas teritorija ir neliela, bet tajā ir viss nepiecieš amais. Neliels mī nuss ir tas, ka pludmale ir maza un diezgan biež i tur nebija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, tā pē c nā cā s ieņ emt vietu iepriekš . Viesnī cā daudz ā rzemnieku. Vispā r viesnī cā ir 16+ un mazo bē rnu viesnī cā nav, tā pē c mierī gi un klusi. Skan dzī vā mū zika, relaksē još a, patī kama atmosfē ra. Animā cija nav navyashchevy, ū dens aerobika un citi sporta pasā kumi notiek pa dienu, ir š ovi vakarā , bet ne katru dienu. Man ļ oti patika restorā ns, ē diens bija ļ oti garš ī gs un daudzveidī gs. Nolē mā m doties ekskursijā s, pasū tī jā m uz mā jā m, caur internetu. Mē s devā mies Alanjas un zaļ ā kanjona apskates ekskursijā , bijā m sajū smā , satriecoš i skati, ļ oti skaistas ainavas. Gide ļ oti labas lietas stā stī ja par Alaniju un bija ļ oti interesanti. Pasha pasutijam ekskursijas, vinu mums ieteica draugi, labs serviss un saprā tī gas cenas. Mans vī rs aizmirsa savas saulesbrilles autobusā , tā pē c jau nā kamajā dienā tā s atdeva mums, speciā li atnestas uz viesnī cu. Pā rē jais mums patika, protams viesnī ca nav piemē rota jaunieš iem, bet klusai un mē renai atpū tai, tas tā . ES iesaku!
аватар nberlad
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Reģ istrā cija tika pabeigta piecu minū š u laikā bez papildu finanš u ieguldī jumiem. Reģ istratū ra lieliski runā krieviski, nevainojami pieklā jī ga, tā pat kā visi viesnī cas darbinieki. Istaba ar skatu uz blakus esoš o viesnī cu, bet pā rē jā laikā novē rtē jā m visas š ā das naktsmī tnes priekš rocī bas: karstajā s dienā s saule tik ļ oti neiesit logus + brī niš ķ ī gi saullē kti no aiz kalniem. … Tomēr ▾ Reģ istrā cija tika pabeigta piecu minū š u laikā bez papildu finanš u ieguldī jumiem. Reģ istratū ra lieliski runā krieviski, nevainojami pieklā jī ga, tā pat kā visi viesnī cas darbinieki. Istaba ar skatu uz blakus esoš o viesnī cu, bet pā rē jā laikā novē rtē jā m visas š ā das naktsmī tnes priekš rocī bas: karstajā s dienā s saule tik ļ oti neiesit logus + brī niš ķ ī gi saullē kti no aiz kalniem. . . kaimiņ u viesnī cas kondicionieri, par kuriem lasā m citos komentā ros, pretē ji visā m cerī bā m, nemaz nesaspringa. un kad balkona durvis ir aizvē rtas, tad nemaz nav dzirdams. Lielisks Wi-Fi visā viesnī cā , arī pludmalē . Ē diens bija diezgan apmierinoš s. Viens liels mī nuss - ļ oti garš ī gi deserti))) Mū s baroja gandrī z visu diennakti. Pludmale tī ra, viesnī cas strā dnieki nepā rtraukti skraida pa pludmali ar grā bekli, pat smiltis izlī dzina, mū su priekam. Ieeja jū rā diezgan ē rta. Istaba plaš a, ļ oti ē rtas gultas. Bezmaksas seifs un mini bā rs. Vakaros dzī vā mū zika. Pē cpusdienas ū dens aerobika. Ļ oti ceru atgriezties š ajā viesnī cā .
аватар ankudinova66
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š odien atgriezā mies no viesnī cas. Reģ istrē joties viesnī cā , mē s, krievi, bez papildus samaksas vismaz 20$, tiekam iekā rtoti numuriņ os ar skatu uz citu viesnī cu - Loniceru, kas nozī mē , ka kondicionieru trokš ņ a dē ļ gulē t nav iespē jams. … Tomēr ▾ Š odien atgriezā mies no viesnī cas. Reģ istrē joties viesnī cā , mē s, krievi, bez papildus samaksas vismaz 20$, tiekam iekā rtoti numuriņ os ar skatu uz citu viesnī cu - Loniceru, kas nozī mē , ka kondicionieru trokš ņ a dē ļ gulē t nav iespē jams. Troksnis ir dzirdams pat ar aizvē rtā m durvī m uz balkonu! Viesnī ca nav domā ta jaunieš iem! ! ! Arī pē c mā cī bu gada, strā dā jot par skolotā ju, palika garlaicī gi! Animā cijas viesnī cā pilnī bā nav. Pludmale nav aprī kota kā "savvaļ as", bet ne kā "5". Viesnī cā ir lielisks ē diens! Maiznieks ir tikai burvis. Telpas tī ras, viesmī ļ i un bā rmeņ i draudzī gi. Viesnī cā s jū s neatradī siet nevienu vā rdu krievu valodā .
аватар annashumaklawyer
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir lieliska, moderna un ē rta. Lai gan mē s apmetā mies ar skatu uz jū ru, tas nesabojā ja pieredzi. Ī paš s paldies par lieliskajā m gultā m. Ē diens ir lielisks, tā pat kā Turcijai. Vienī gais, man š ķ iet, labā k desas nelikt vispā r, nekā barot ar sojas produktiem. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir lieliska, moderna un ē rta. Lai gan mē s apmetā mies ar skatu uz jū ru, tas nesabojā ja pieredzi. Ī paš s paldies par lieliskajā m gultā m. Ē diens ir lielisks, tā pat kā Turcijai. Vienī gais, man š ķ iet, labā k desas nelikt vispā r, nekā barot ar sojas produktiem. Personā ls ir lielisks, draudzī gs un neuzbā zī gs. Izvē loties atvaļ inā jumu, vadī jos no tā , lai bū tu mazā k tautieš u un bez bē rniem. Maz cilvē ku runā krieviski, bet es to nemeklē ju. Brī vdienu beigā s saslimu, bet darbinieki bija neticami gā dī gi. Pludmale nav ledus, netī ra (ū dens, ne smiltis) un ieeja ū denī nav patī kama oļ u dē ļ . Tomē r mums nebija slikti pie baseina, kad nebijā m ekskursijā s. Viesnī cas tī rī ba ir 100%. Es ļ oti izbaudī ju savu uzturē š anos Numea. Nezinu, vai atgriezī š os (tī ri pludmales dē ļ ), bet citā di, tā turpinā t
аватар 1973i
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Jauka neliela jauna viesnī ca pirmajā lī nijā ar plaš iem numuriņ iem un labu personā lu. Ē diens labs. Pludmale ir 2 min lē nā tempā . Var braukt. … Tomēr ▾ Jauka neliela jauna viesnī ca pirmajā lī nijā ar plaš iem numuriņ iem un labu personā lu. Ē diens labs. Pludmale ir 2 min lē nā tempā . Var braukt.
аватар Nikk2
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Man patika viss un apkalpoš ana un istabiņ a, blakus ir pludmale. Viesnī cai ir tikai 3 gadi. Ir peldbaseins un pat uz viesnī cas jumta. … Tomēr ▾ Man patika viss un apkalpoš ana un istabiņ a, blakus ir pludmale. Viesnī cai ir tikai 3 gadi. Ir peldbaseins un pat uz viesnī cas jumta.
Вид с бассейна на крыше отеля
аватар loretta51
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sā kš u ar to, ka svē tki bija izdevuš ies. jauka viesnī ca, brī niš ķ ī gs restorā ns, laba bufete. Krievu strā dnieki slikti zina, pā rsvarā vā ciski, daudz vā cieš u. š ajā atpū tas periodā Turcijā ziemas periodā pludmale netika tī rī ta, bija netī ra, sauļ oš anā s krē sli bija netī ri. … Tomēr ▾ Sā kš u ar to, ka svē tki bija izdevuš ies.
jauka viesnī ca, brī niš ķ ī gs restorā ns, laba bufete.
Krievu strā dnieki slikti zina, pā rsvarā vā ciski, daudz vā cieš u.
š ajā atpū tas periodā Turcijā ziemas periodā pludmale netika tī rī ta, bija netī ra, sauļ oš anā s krē sli bija netī ri. iebraukš ana jū rā nav ī paš i laba, briesmī gi asi akmeņ i.
Operatori pieš ķ ir viesnī cai 5 zvaigznes, bet saņ em 4.
maz, duš as ž eleja ir visi aksesuā ri, kas bija vannas istabā atkā rtoti lietojamā traukā .
viens restorā ns, divi bā ri. pieticī gi, gaumī gi, nebija izklaides pasā kumu. milzī gs pluss viesnī cai, ka aizliegts nakš ņ ot ar bē rniem, bet vienu vakaru saimnieka radi piepildī ja viesnī cu ar bē rniem, bija mež onī ga dā rdoņ a.
Temperatū ra bija iepriecinoš a, + 25-35.
viesnī ca nav paredzē ta diennakts nakš ņ oš anai, drī zā k nakš ņ oš anai, un pa dienu var doties uz Alaniju un Antā liju.


VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Отель расположен на берегу моря, рядом с собственным песчаным пляжем. Построен в 2014 году. Отель не принимает к размещению лиц младше 16 лет. Подходит как для молодежного, так и для романтичного отдыха.

Atrašanās vieta 105 км от аэропорта Анталья. 65 км от аэропорта Газипаша-Аланья. 2 км от г. Авсаллар.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж. На пляже кабины для переодевания, душ. Протяженность пляжа — 200 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Камера хранения багажа, факс/ксерокопирование, круглосуточная стойка регистрации, магазины на территории.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca pieaugušajiem
Bērniem Размещение детей в отеле невозможно.
Izklaide un sports
  • sporta zāle  FREE 
Telpu apraksts

Всего в отеле 204 номера: 199 стандартных, 2 номера для инвалидов и 3 номера люкс.

Istabās

Душ, туалет, фен, прямой телефон, мини-бар, кондиционер, сейф, кабельное телевидение, музыкальный канал, Wi-Fi (бесплатно), балкон.

Adrese Gölcük mevkii Türkler Mahallesi, Alanya - Antalya
Tālruņi: +90 (242) 255 5603
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).