Mysea Hotels Incekum 4*– Atsauksmes

159
Novērtējums 5.010
№254 viesnīcas reitingā Alanja
5.3 Numurs
6.0 apkalpošana
5.5 Tīrība
4.0 Uzturs
6.2 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Incekuma ciemā. Tā tika uzcelta 2004. gadā un pēdējo reizi renovēta 2017. gadā. Mājīga viesnīca ekonomiskām ģimenes brīvdienām un jaunatnei.Vairāk →
аватар ksyuha_lion
 •  apceļots 6 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 9.0
Diezgan brī niš ķ ī ga viesnī ca. Patika viss. Brī niš ķ ī gs apkalpojoš ais personā ls, ī paš i animators Sabri. Neļ ā va jums garlaikoties ne minū ti. Tas viss ir atkarī gs no uzņ ē muma. Nekad nav bijis labā ks atvaļ inā jums. … Tomēr ▾ Diezgan brī niš ķ ī ga viesnī ca. Patika viss. Brī niš ķ ī gs apkalpojoš ais personā ls, ī paš i animators Sabri. Neļ ā va jums garlaikoties ne minū ti. Tas viss ir atkarī gs no uzņ ē muma. Nekad nav bijis labā ks atvaļ inā jums. Ir nelielas kļ ū das, kuras sedza izcila attieksme. Mē s noteikti nā ksim vē l
аватар aigulkalimullina
 •  apceļots 9 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 2.0
Vienī gā labā lieta š ajā viesnī cā ir pludmale. Vairā k vai mazā k tī ras smiltis, maiga ieeja, 20 metri no viesnī cas. BET! Sauļ oš anā s krē slu visiem nepietiek, jā ceļ as 5-6 no rī ta, lai paņ emtu sauļ oš anā s krē slu, pē c 9:00 brī vu sauļ oš anā s krē slu nav. … Tomēr ▾ Vienī gā labā lieta š ajā viesnī cā ir pludmale. Vairā k vai mazā k tī ras smiltis, maiga ieeja, 20 metri no viesnī cas. BET! Sauļ oš anā s krē slu visiem nepietiek, jā ceļ as 5-6 no rī ta, lai paņ emtu sauļ oš anā s krē slu, pē c 9:00 brī vu sauļ oš anā s krē slu nav. Bija saruna ar viesnī cas administrā ciju, tač u viņ i paraustī ja plecus un teica, ka nevarot nekā di ietekmē t situā ciju. Vairā kas reizes bijā m liecinieki zvē restiem starp atpū tniekiem, kuri nevarē ja atrast savus dvieļ us. Blakus bija tukš a citas viesnī cas teritorija, ar plikiem sauļ oš anā s krē sliem, no turienes nā cā s vilkt sauļ oš anā s krē slus, lai gan tas ir sveš s ī paš ums. Pludmales bā rā bija ķ ī miski dzē rieni, piemē ram, yupi, daž reiz ļ oti atš ķ aidī ti ar ū deni. Alus nebija, cilvē ki nesa glā zes no baseina.

Baseins pieklā jī gs, sauļ oš anā s krē slu gandrī z vienmē r varē ja atrast, 2 slidkalniņ i strā dā ja pē c grafika. Pasniedza arī burgerus un frī kartupeļ us (neņ ē mu, garš u nevaru pateikt).

Ē diens restorā nā bija slikts.
Pusdienā s un vakariņ ā s vistas gaļ a, likā s, ka ir tī tars (dī vaina pē c tekstū ras un garš as), keftes kotletes un kefte rosto. Brokastī s deva menemenu, lauztas vā rī tas olas, gurķ us, tomā tus, desiņ as, sierus, kā rtainā s mī klas ar sieru, kartupeļ us, margarī nu ar sviesta aromā tu, 1 reizi bija simit. Var piepildī t vē deru, bet reizē m nā cā s ē st ā rpus viesnī cas.

Viesnī cas numuri ir ļ oti noguruš i un prasa remontu un mē beļ u nomaiņ u. Balkona durvju rokturis bija salauzts, administratore redzē ja un neatsū tī ja remontē tā ju. Vannasistabā tek duš a, appludinot visu grī du. Nedē ļ as tī rī š ana tika veikta 3 reizes, treš o reizi viņ i iemeta segu uz gultas, atstā ja atkritumu maisu uz galda un nomazgā ja grī du. Dvieļ i tika mainī ti vienu reizi un tad pē c pieprasī juma. 2 dvieļ i vienai personai, š ampū ns, duš as ž eleja un ziepes. Ziņ ots nejauš i. Mini bā rs knapi atdzisa, ū deni iedeva vienreiz ierodoties 1.5l, tad nā cā s pirkt paš iem.
Varē ja sastā dī t numuru no ierī ces, tač u nebija pā rliecī bas, ka tur tek tī rs filtrē ts ū dens, nevis no krā na. Nemaz nerunā jot par alkoholiskajiem un bezalkoholiskajiem dzē rieniem.

Viesnī cas teritorija ļ oti maza, pastaigai viena š aura taciņ a, gar celiņ a malā m stipri notraipī ti galdi. Daudz vietē jo. Netā lu no tirgus, bim, migros, waikiki.

Es nevienam neiesaku š o viesnī cu, labā k izvē lē ties 3 *, ietaupī t uz biļ eti un iegū t labā ku un lē tā ku viesnī cu pie izejas. Mū su svē tki tika sabojā ti
аватар ahonti62
 •  apceļots 10 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mazliet š okē ts par izlasī tajā m atsauksmē m. Kā pē c tik daudz negatī visma? Mums ir vislabvē lī gā kie iespaidi! Braucā m no Dņ epras cauri Odesai. Ieradā mies vē lu vakarā , bet darbinieki mums laipni piedā vā ja sviestmaizes. … Tomēr ▾ Mazliet š okē ts par izlasī tajā m atsauksmē m. Kā pē c tik daudz negatī visma? Mums ir vislabvē lī gā kie iespaidi!
Braucā m no Dņ epras cauri Odesai. Ieradā mies vē lu vakarā , bet darbinieki mums laipni piedā vā ja sviestmaizes.
Ģ imenei rezervē jā m istabiņ u č etriem, kas tika nodroš inā ta. Istaba ir tī ra un sakopta. Santehnika vannas istabā strā dā ja nevainojami. Pirms brauciena lasī jā m atsauksmes, tā pē c vannas istaba tika rū pī gi apskatī ta. Netika atrastas pelē juma vai netī rumu pē das.
Istabene nā ca tī rī t katru dienu. Pā ris reizes viņ i pat lū dza, lai nenā k pie mums. Dvieļ i tika mainī ti katrā tī rī š anas reizē . Regulā ri tika papildinā ti tualetes papī ra, ziepju, ž elejas u. c.
Wi-Fi ir pieejams reģ istratū rā . Maksa ir 1 USD dienā.
Strā dā ja hamam, frizē tava, spa, pirmā s palī dzī bas punkts utt. . Ledusskapis darbojā s slikti. Bet dzē rieniem un pat bē rnu biezpieniem ar to pietika.
Viesnī cā ir arī grū ti palikt izsalkuš am. Ē dienu var izvē lē ties katrai gaumei.
Papildus galvenajā m stendiem ar pā rtiku, augļ iem, desertiem, tē ju un kafiju un bā ram ar alkoholu un bezalkoholiskajiem dzē rieniem ir grilbā rs. Š eit kā mī nusu var atzī mē t, ka biež i nā cā s stā vē t rindā . Bet, ņ emot vē rā , ka ē diens tiek gatavots jū su acu priekš ā , jū s varat piedot). Patieš ā m ir pā rā k daudz cilvē ku, kas to vē las.
Restorā ns ir mā jī gs ar lieliem panorā mas logiem. Zem nojumes ir arī atvē rta terase.
Lejā pie baseina ir bā rs. Kafijas, alkohola, kā arī kolas un citu bezalkoholisko dzē rienu izvē le. Tie, kas gribē ja paš i savā kt burgerus. Visas sagataves bija traukos, bija mē rces. Katrs pagatavoja savu burgeru. Daž i uz pludmali paņ ē ma lī dzi alkoholu un burgerus. Lai gan personī gi es nesaprotu vē lmi ē st pludmalē . Turklā t viņ i tiek baroti tā , ka mē s pat pā rtraucā m iet brokastī s, lai nepā rē stos.
Promenā des zona ir ļ oti mā jī ga. Ir arī labiekā rtots rotaļ u laukums ar daž ā dā m š ū polē m.
Viesnī cā ir peldbaseins ar ū dens slidkalniņ iem un bē rnu baseins. Ap baseinu ir daudz sauļ oš anā s krē slu ar saulessargiem. Par baseinu nevaru komentē t. Pagā jā m garā m. Galu galā mā jā s ir baseins, bet nav Vidusjū ras)
Ir arī ū denspī pes zona. Vakaros izklaides programmas. Vispirms bē rniem. Turklā t animators visu dienu sazinā s ar bē rniem, kur vien viņ š redz: restorā nā , pludmalē , rotaļ u laukumā , vestibilā . Vispā r visur. Tad, kad beidzas bē rnu laiks, sā kas pieauguš o programma.
Pludmale atrodas ļ oti tuvu viesnī cai, 20-25 metri. Gan pati pludmale, gan apakš a ir klā ta ar blī vā m smiltī m. Ieeja ir gara un ē rta. Pludmalē ir telts ar bezalkoholiskajiem dzē rieniem un kafijas automā tu. Teltī nav alkohola, tā pē c tiem, kam patī k smirdē t pa visu pludmali ar alkoholu, ir jā nes alkohols no bā ra)))
Teltī m vietas pietiekami. Tiesa, tā kā ieradā mies gandrī z pirms vakariņ ā m, vietu vairs nebija.
Bet mē s vē rsā mies pie teltī esoš ā jaunieš a ar dzē rieniem un viņ š ļ oti ā tri mū s sagā dā ja ar sauļ oš anā s krē sliem. Ieejot viesnī cā pē c pludmales, smiltis tiek noskalotas aprī kotajos kā ju mazgā tā jos. Ir arī duš a.
Blakus bā ram un baseinam ir tualetes. Tie ir arī tī ri.
Ļ oti ē rta viesnī cas atraš anā s vieta. Pati ē ka un pludmale atrodas lielā lī cī . Tā pē c lielus viļ ņ us tur gandrī z nekad neredzē ja. Lī cis bija mierī gs pat tad, kad devā mies uz Kleopatru un jū ra tur bija nedaudz vē traina. Incekuma centrs ar daudziem daž ā diem veikaliem, kafejnī cā m, veikaliem un sabiedriskā transporta pieturā m atrodas aptuveni 300 metru attā lumā . Lī dz Avsalaras centram var aiziet 10-15 minū tes.
Ļ oti draudzī ga personā la un tieš ā m turku attieksme pret ukraiņ iem! Man ir aizdomas, ka negatī vā s atsauksmes raksta kā ds aizvainots krievs. Nu...Par to, ko viņ i cī nī jā s, viņ i kaut kam uzskrē ja. Ļ aujiet viņ iem pierast.
Pā rē jie bija ļ oti apmierinā ti.
Slava Ukrainai!
аватар lapal2007
- Pretī ga virtuves darbinieku attieksme pret viesiem. Ē diens nolikts neprecī zi, nokaitinā ts. – Ē diens pats par sevi ir vienmuļ š , biež i auksts. No saldumiem - tikai baklava, un ievā rī jumu lej tartletē s. Soda - yuppies. No alkohola - degvī ns, alus, soda. … Tomēr ▾ - Pretī ga virtuves darbinieku attieksme pret viesiem. Ē diens nolikts neprecī zi, nokaitinā ts.
– Ē diens pats par sevi ir vienmuļ š , biež i auksts. No saldumiem - tikai baklava, un ievā rī jumu lej tartletē s. Soda - yuppies. No alkohola - degvī ns, alus, soda. Pat ne vī nu.
- Nav animā cijas. Vakaros vienkā rš i ieslē dz mū ziku, ja grib, dejo.
– Visas istabas ir izmiruš as. Tikai gultas ir normā las, un pā rē jā s mē beles č ī kst, salū zuš as. Pati vannas istaba un duš a ir tikai katastrofa, viss gā ž as uz grī das.
– Sā kotnē ji mums ierā dī ja istabu pē dē jā piektajā stā vā , un, kad sā ka stipri lī t, tikā m appludinā ti. Tajā paš ā vakarā mū s pā rcē la uz citu istabu, bet sliktā k nekā mū sē jā . Un tad - es pats atnā cu atgā dinā t par pā rvietoš anu, viņ i vienkā rš i par mums aizmirsa.
- Maksas internets. Televī zija biež i vienkā rš i pazuda.
Kā di ir plusi? Tuvumā atrodas jū ra un tirgus.
Es patiesi neiesaku jums ierasties š ajā viesnī cā . Pilnī ga vilš anā s, pē c š ī es nemaz nevē los ierasties Turcijā .
вот такйо ланч бокс дают в отеле: пустой хлеб, огурец, помидор.
аватар sw_dv4
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī ca ir norā dī ta kā.4 zvaigznes, meklē jot ar operatoriem, Google maps 3, tū roperatora kuponā viesnī cas kategorija nav norā dī ta (visticamā k, lai neizvirzī tu pretenzijas). Atpū tā s no 23. -30.05. 2021. Ekskursijas cena (Tui) ir aptuveni 12500 UAH. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir norā dī ta kā.4 zvaigznes, meklē jot ar operatoriem, Google maps 3, tū roperatora kuponā viesnī cas kategorija nav norā dī ta (visticamā k, lai neizvirzī tu pretenzijas).
Atpū tā s no 23. -30.05. 2021. Ekskursijas cena (Tui) ir aptuveni 12500 UAH. (460 usd), nā kamajā dienā cena nokritā s lī dz 10800 UAH. (400 USD).
Viesnī ca nav lī dz 4 zvaigznē m. Dzī vo arī vietē jie pamatiedzī votā ji (problē mu nebija - adekvā ti, draudzī gi). Viesnī cas numuri ir vē rsti uz ielu un ceļ u, kas ved no baseina uz vestibilu. Divvietī gos numuros gaisa kondicionē tā ju ā rē jā s vienī bas no jū su un blakus istabā m iziet uz balkonu (ja ir ieslē gti kondicionieri, tad uz balkona ir karsts). Numuros ar skatu uz celiņ u no pulksten 11 lī dz 23 var klausī ties mū ziku no baseina. Istabā s, kas vē rstas uz ielu, kas atrodas virs virtuves, ir dzirdama atkritumu tvertnes smaka + ē diena gatavoš anas smakas. Iesaku vienoties par trī s-piecvietī gu istabu augstā ku.
Ieradā mies ap 18, diezgan ā tri iekā rtojā mies (401. kab. , piecvietī gs). Turpat blakus liftam (lifts dzirdams tikai tualetē , telpā nav dzirdams), rokas siksnas nav silikona. Istaba gaiš a, mē beles noguruš as, ar skrambā m, uz sienā m pā ris vietā s krī t nost krā sa, kaut kur siena tonē ta. Gultas ar matrač iem ir normā las. Veļ a ir tī ra, bet var aizķ erties ar maziem caurumiem. TV 21 vai 24 collas (iekļ auts tikai, lai pā rbaudī tu darbu). Gaisa kondicionieris ir vecs, bet darbojas. Liels skapis, galds ar naktsskapī ti (naktsskapī š a iekš pusē ledusskapis). Ir spogulis. Seifs ir samaksā ts. Uz balkona ir trī s krē sli un galds. Nav ž ā vē š anas lī niju. Mū su istabā aizkars pilnī bā neaiztaisī ja logu, no rī ta bija jā mostas lī dz ar saullē ktu.
Pirmā s divas dienas istaba netika iztī rī ta (pat neienā ca - dolā rs palika), treš ajā dienā sagrieza dvieli (pat ne gulbī ), pā rē jā s tikai uztaisī ja gulta (viņ i paņ ē ma dolā ru). Ū deni deva 100 gramu krū zē s (3 gab. ). Principā var savā kt no dzesē tā ja vai nopirkt pudelē s netā lu veikalā .
Tualetes poga bija iestrē gusi tualetē . Ielejiet universā lu mazgā š anas lī dzekli matiem, rokā m, ķ ermenim, trauku mazgā š anai : -). Vienai personai istabā ir divi dvieļ i. Pludmales dvieļ i (drī zā k duš ai, nevis pludmalei) nogalinā ti un mazgā ti tiek izsniegti pret depozī tu USD 5, nomaiņ a 1. Kauns izmantot š ā das mā jas pat kā lupatu grī dai. Visur ir reklā ma par hammam (š ķ iet, ka drī z tapeš u vietā tiks lī mē ta reklā ma).
Viesnī cā gaiteņ i tika tī rī ti tikai pirmajā stā vā , visos pā rē jos nebija tī rī ts gan koridors, gan zona pie lifta. Ļ oti netī rs (lai gan viņ i iet pa istabā m ar putekļ u sū cē ju). Pā rklā jums ir jā nomaina (notraipī ts). Koridoros ir tumš s. Divi lifti (netā lu) pie reģ istratū ras, viens no tiem ar stiklu ar skatu uz autostā vvietu. Odi netiek dzenā ti, bet ir.
Wifi 8 usd uz 7 dienā m, ļ oti vā jš . Tā s ir visur teritorijā un pludmalē . Mainot vietu, nā cā s atkā rtoti pieslē gties (rā dī ja, ka ir pieslē gts, bet interneta nebija).
Teritorija maza. Ir noguris rotaļ u laukums. Bū ris ar balož iem (rezervā ts? )
Baseins ir labs, slidkalniņ i darbojas pē c grafika. No rī ta sauļ oš anā s krē slus var brī vi paņ emt, tuvā k vakariņ ā m vietu var nebū t. Dzī vi redzē juš i sauļ oš anā s krē sli, bet ar matraci un veselu.
9-9.30 pludmalē vairs nav bezmaksas sauļ oš anā s krē slu. Pirmajā s dienā s pē c 11 cilvē ki sā ka pā rvietoties uz baseinu pē c dzē rieniem, vietas parā dī jā s, tad vietu varē ja atrast tikai ar brī numu. Nojumē m ir saulei atvē rtas spraugas.
JŪ RA. Ejiet vienu minū ti no baseina, vē l 1.5-2 minū tes no galvenā s ieejas. Pludmales smiltis, ieejot ū denī.1, 5-2 metri akmeņ i, tad smiltis. Ieeja gara, jū ra tī ra, krasta konfigurā cijas dē ļ par 1-2 grā diem siltā ks nekā Alanjā .
Vestibilā , restorā nā , pludmalē , pie baseina ir kafijas automā ti (bā rmenis nez kā pē c lej). Dzeramais ū dens pludmalē . Zā le, restorā ns, baseins - automā ti ar ū deni un UPI (dzert nav iespē jams - tī ra ķ ī mija).
Alkohols: vī ns (sarkans/balts), degvī ns, brendijs (ņ em, stiprā ks un mazā k trekns), aukstais alus (ar skā bumu, nezinu kam tur garš oja). Bā rs gatavo kokteiļ us ar vietē jiem Sprite / Fanta / Cola analogiem.
Uzturs.
Brokastis: vā rī tas olas, runā tā js, reiz iedeva gumijas omleti. Grilē tas sojas desiņ as, frī kartupeļ i (neatkarī gi no tā , cik daudz viņ š paņ ē ma jebkurā brī dī viņ am bija auksti / bez garš as). Siers / desiņ as, vairā ki salā ti, tomā ts / gurķ is (ne salā tu veidā tika dota tikai brokastī s), ievā rī jumi vafeļ u krū zē s.
Pusdienas: zupa (viena veida), rī si, makaroni, kartupeļ i, salā ti (pagarš oju pā ris salā tus, vienu skā bu, ļ oti cietu lapu no baltajiem kā postiem), kaut kas sautē ti un cepti dā rzeņ i (puķ kā posti, baklaž ā ni), 5-6 veidi zā le, vista pā ris reizes iedeva.
Vakariņ as: zupa(viena veida(ē dā m divas reizes no pusdienā m), apmē ram tikpat kā pusdienā s, bet parasti pievienoja pā ris ē dienus un vā rī tu vistu ar kartupeļ iem(proti vā rī tu, ne sautē tu). Skumbriju deva vienreiz. Salā ti tomā ti / gurķ i / sī poli / zā le var nepietikt Atseviš ķ i gatavo vistu (vai ko lī dzī gu) uz cepeš pannas vai uz shawarma iesma (biež i vien pusgatavu, lai ā trā k) Reizē m vista jau ir gatava 8. Vienreiz mē ģ inā ju gatavot skumbriju (gandrī z viss palika š ķ ī vjos pie atpū tniekiem).
Animā cija Izklaide: pē cpusdienas mū zika pie baseina, vakarā diskotē ka, vakarā bija daž i priekš nesumi (redzē ja ieskatu - ne fans). Vakarā.22. 40 (bā rs strā dā lī dz 23) ielē ja tikai vienu mazu glā zī ti, lai gan prasī ju divas.
Uz Antā liju mikroautobuss 7-8 liras. Lī dz ciematam ejiet 20 minū tes. Blakus ir daudz veikalu, ja vajag ko tā du var nopirkt.
Draugiem patika, mums nē (lai gan nebijā m ī paš i izvē lī gi, atpū tā mies privā tajā sektorā ar ē rtī bā m gan uz grī das, gan uz ielas).
Un, kā Š tirlics bija pā rliecinā ts, pē dē jā frā ze tiek atcerē ta. Izrakstī š anā s laikā pasū tī ju pusdienu kastī ti. Kastī tē : rullī tis, desas gabaliņ š , siers, margarī ns, ievā rī jums un ā bols, kas trū dē jis vairā k nekā dienu. Jū s savā cat maksimums pirms 5-6 stundā m, ielieciet visu svaigo un sapuvuš o ā bolu.
аватар dimondimka82
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī cu izvē lē jā s Alarra, ierodoties izrā dī jā s, ka viesnī cu pat netaisā s atvē rt, mū s iemeta Incekumā , saimnieks liekas tas pats. Kas attiecas uz 4 *, tas ir pā rā k pā rspī lē ts: viesnī ca ir beigta, no tā s izspiests pē dē jais pirms paš a dibena, minimā ls remonts sū du stilā . … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā s Alarra, ierodoties izrā dī jā s, ka viesnī cu pat netaisā s atvē rt, mū s iemeta Incekumā , saimnieks liekas tas pats. Kas attiecas uz 4 *, tas ir pā rā k pā rspī lē ts: viesnī ca ir beigta, no tā s izspiests pē dē jais pirms paš a dibena, minimā ls remonts sū du stilā .
Lietussargi pie baseina visi veci saplē sti un saplī suš i, iekš telpu baseins nestrā dā lai gan bukletos slavē ts kā derī gs, pludmales dvieļ i par depozī tu 5$ ir saplē sti un tā lu no pirmā svaiguma, visi daž ā di izmē ri, krā sas un citu viesnī cu zī moli...
Trenaž ieru zā les skrejceliņ i salū zuš i, velosipē di cauri vienam, trenaž ieri pusstrā dā...
Ē diens par neko zem saukli izsalcis un paē dis arī nebū si, minimā lais komplekts tomā ti-gurķ i, baklaž ā ni-cukini, 6 veidu zaļ umi, turku zupa, rī si, makaroni, frī kartupeļ i, olī vas tikai brokastī s, vā rī ta ola, sojas desa , 5 veidi apš aubā ma sastā va sieri, gaļ a reti vistas (jē la tik daudz atstā ja uz š ķ ī vja) katru vakaru rindā , pē dē jā dienā deva slikti tī ru zivi, kā vienmē r rindā , rū gta bezgarš ī ba.
Saldie: ā boli, apelsī ni, smalki sagriezti (apmē ram 1 apelsī ns 12 daļ ā s) ķ irš u plū mes pē dē jā m trim kavun dienā m.

Ī PAŠ I JĀ ATZĪ MĒ ļ oti garš ī gi turku saldumi katru dienu sortimentā un daudzumā .

Bā rs pie baseina cola fanta sprite neatš ķ aidī ts, GARDS ALUS neatš ķ aidī ts, alkoholiskais baltvī ns un vietē jie vē ž i, pusdienas uzkodas (hamburgers), bet pē c vakariņ ā m carabia (vietē jie cepumi) kafijas automā ta tē ja.
Bā rs pludmalē kafijas automā ts, sulu automā ts (piemē ram, UPI ar balinā tā ju).
Kafijas automā ts vestibilā.24/7 GARDĪ GI.
Teritorija ir virspusē ji sakopta ar nepilnī bā m.
Personā ls ir draudzī gs, laipns, atsaucī gs, vienmē r labprā t palī dz.
Istabu sienas tika atsvaidzinā tas, mē beles nokautas, ledusskapis, tv un fē ns darbojā s, skats no balkona uz jū ru ļ oti skaists, gulta tī ra, istabas tī rī tas katru otro dienu, ū dens piegā dā ts katru dienu, atkritumi tika izmesti katru dienu, mums bija divas istabas no otra tipa skata uz dā rzu un ē damistabu.
Jū ra ir tuvu kā diem 100 metriem, pludmale smilš aina, jū ra sekla un caurspī dī ga, pē c vē tras izskaloja akmeņ us. . .
Первый етаж коридор путь к лифту Коридор первого етажа, двери Первый етаж соседние двери Стена грибок в номере Стина вздутая грибок в номере возле кровати Путь на 1етаж с рецепшина стены
аватар s.prokopenko
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ir viss, kas nepiecieš ams normā lai atpū tai, kaut arī "bez pā viem un strū klakā m". Smilš aina pludmale, dzidrs ū dens (+22 decembra sā kumā ), pietiekams ē diens, draudzī gs personā ls, jauki numuriņ i (spriež u tikai savā veidā ). … Tomēr ▾ Ir viss, kas nepiecieš ams normā lai atpū tai, kaut arī "bez pā viem un strū klakā m". Smilš aina pludmale, dzidrs ū dens (+22 decembra sā kumā ), pietiekams ē diens, draudzī gs personā ls, jauki numuriņ i (spriež u tikai savā veidā ). Viss nekad nav ideā li, bet par 200$ nedē ļ ā viss iekļ auts vienvietī gā istabā , manuprā t, ir vienkā rš i nepiedienī gi sū dzē ties par visā diem sī kumiem : ). Turklā t atpū tnieku š ajā gadalaikā ir mazā k, kā viņ i tur vispā r izdzī vo. Ī paš s paldies š ajā vietā ceļ ojumu aģ entei Olgai no aģ entū ras "Hot Line", filiā les Darnitsa metro stacijā Kijevā , kur es iegā dā jos š o ceļ ojumu! Nodroš inā ts attā linā ts atbalsts no un uz, tostarp reģ istrē š anā s lidojumiem.
No niansē m:
1. Par internetu maksā , piemē ram, nedē ļ u 8$ par vienu ierī ci. Bet joprojā m vā jš , piemē ram, jū s nevarat skatī ties ipTV bez pā rtraukumiem, pat kanā lus, kuriem nav HD kvalitā tes. 1.4 Mbps uz vienu ievadi, skatiet telpā veiktā ā truma testa ekrā nu.
2. Pirts ir brī va no 12 lī dz 15 stundā m, un tad temperatū ra tajā ir 70-80 grā di, un pā ris reizes bija 60 (visticamā k, ka vē l nav uzsildī ta). Hammam nelietoju, neko nezinu.
3. Ē damzā lē.2 reizes redzē ju prusaku, tajā skaitā pie maizes, tā pē c garoziņ u personī gi neē du, bet mī kstumu izē du : ). Turklā t nav zinā ms, vai visi tū risti nogrieza maizi, izmantojot zem rokas novietotu dvieli. Jā , pat Covid laikā . Paplā tes ar neš ķ irotu pā rtiku no bufetes, nejauš i izspiegotas vienu reizi, ieliktas traukā un pā rklā tas ar foliju. Un paldies par to. Viņ i uzliek, protams, paš i, bufeti no apmeklē tā jiem aizsargā stikls. Atseviš ķ i atzī mē ju, ka garš ī gie tē jas naš ķ i ir nesalī dzinā mi!
4. Par istabu tī rī š anu neko neteikš u, uzskatu par muļ ķ ī gu prasī t tī rī š anu katru dienu, man vē l labā k, ka tie neiebrū k manā personī gajā telpā un neko neaiztiek, tā pē c uzliku “ netraucē t” zī mi. Pirmajā vakarā segas pā rvalku neatradu, atnesa nā kamajā dienā .
спидтест интернета в номере
аватар __423829
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Lasī ju negatī vas atsauksmes, bet izrā dī jā s otrā di. Atpū ta bija veiksmī ga. Internets ir maksas. Viss pā rē jais ir pietiekamā lī menī . Izcila virtuve. Bez volā niem (nav jū ras veltē m), bet zivis, gaļ a visu laiku, augļ i, dā rzeņ i, saldumi. … Tomēr ▾ Lasī ju negatī vas atsauksmes, bet izrā dī jā s otrā di. Atpū ta bija veiksmī ga. Internets ir maksas. Viss pā rē jais ir pietiekamā lī menī . Izcila virtuve. Bez volā niem (nav jū ras veltē m), bet zivis, gaļ a visu laiku, augļ i, dā rzeņ i, saldumi.
Izvē lī gi cilvē ki neiet.
Milzī gs paldies personā lam. Turki ir lieliski. Paldies par brī niš ķ ī go svē tku organizē š anu.
Стол в ресторане В ресторане Территория
аватар Savyanina
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Neizjaukš u, izvē lē jā mies viesnī cu, jo budž ets ir ļ oti ierobež ots - vienkā rš i gribē ju ietaupī t naudu, par ko arī samaksā ju. Galvenais kritē rijs š ī s viesnī cas izvē lei bija smilš aina pludmale un maiga ieieš ana jū rā , par ko lasī ju š ī s viesnī cas atsauksmē s un kuras patiesī bā nebija. … Tomēr ▾ Neizjaukš u, izvē lē jā mies viesnī cu, jo budž ets ir ļ oti ierobež ots - vienkā rš i gribē ju ietaupī t naudu, par ko arī samaksā ju.
Galvenais kritē rijs š ī s viesnī cas izvē lei bija smilš aina pludmale un maiga ieieš ana jū rā , par ko lasī ju š ī s viesnī cas atsauksmē s un kuras patiesī bā nebija. Ieeja jū rā mū su viesnī cas un divu blakus esoš o viesnī cu pludmalē...
Mē beles ir ļ oti vecas un nekoptas. Daudz č ipsu, nodilums, neuzmanī gs un lē ts izskats. Santehnika jau sen ir aizmirsusi, kas ir spī dē t, duš as durvis aizveras normā li.
Vispā r no vā rda vispā r neiesaku.
аватар ElerySilverStar
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Pirmo reizi izlē mu ar ģ imeni doties atvaļ inā jumā uz Turciju. Ilgu laiku pē tī ju informā ciju par valsti, par reģ ionu, par viesnī cā m un cenā m. Neskatoties uz negatī vajā m atsauksmē m, es tomē r nolē mu izvē lē ties š o viesnī cu (neteikš u, kā pē c manā dzī vē , man kaut kā tā š ķ ita). … Tomēr ▾ Pirmo reizi izlē mu ar ģ imeni doties atvaļ inā jumā uz Turciju. Ilgu laiku pē tī ju informā ciju par valsti, par reģ ionu, par viesnī cā m un cenā m. Neskatoties uz negatī vajā m atsauksmē m, es tomē r nolē mu izvē lē ties š o viesnī cu (neteikš u, kā pē c manā dzī vē , man kaut kā tā š ķ ita). Nopirku CoralTravel ceļ ojumu paketi, rezervē ju divas istabas (es + sieva un mā te + meita), 2019. gada 18. augustā ieradā mies Antā lijā . Transfē rs mū s aizveda uz viesnī cu lī dz 18:00. Reģ istrē š anā s noritē ja diezgan ā tri: paš ā reģ istrā cijā viesnī cā mums tika uzvilktas rokassprā dzes, un pē c 15 minū tē m mums iedeva kartes no numuriem 418 un 419. Š veicars palī dzē ja pacelt koferus uz 4. stā vu. ar liftu uz istabu.

Mē s ar sievu iegā jā m 418. istabā , nolikā m mantas, sā kā m skatī ties apkā rt, un tad sā kā s:

1) Koridors - zī me uz durvī m, kas š ķ ī bi karā jas virs skata; nedarbojas iekš ē jā slē dzene uz priekš ē jo durvju slē dzenes; durvis aizveras tikai ar spē ka pielietojumu (cieš i); lampa ir veca, tā vā ji spī d; viss pā rē jais (spogulis, pakaramais) ir normā li.
2) Vannas istaba - nav dvieļ u pakaramo, tikai armatū ras paliekas; tualetes turē tā js papī rs ir saplī sis; izlietnes jaucē jkrā ns ir vecs un nobruž ā ts, tek; apakš ā izklā ts spogulis; tualete ir gandrī z jauna, sē deklis ir tī rs; tualetes skaloš anas poga augš pusē ir tī ra, zem tā ir sapelē jusi; duš as kabī nes durvis ir vecas, bet darbojas labi; duš as kolonnu klā j rū sa, duš as galvu 60% klā j sē ne (! ); plū mes strā dā ja labi; ziepes, š ampū ns, tualete. papī rs - bija.

3) Guļ amdaļ a - neliela divguļ amā gulta (apmē ram 150 cm), uz grī das nobruž ā ts laminā ts, tikai divas rozetes - viena pie televizora, otrā - gandrī z gultas galvgaļ a centrā (!
); TV - 32", darbojas, tī rs, rā dī ja 7 kanā lus - 3 krievu un 4 turku; skapis blakus gultai liels, vecs, acī mredzot remontē jams (ā rpusē ielā ps), durvis darbojā s ar nelielu sastrē gumu; skapī zem televizora atrasts ledusskapis - minibā rs, durvis apakš ā salauztas, lai aizvē rtu vajag visu laiku celt ar rokā m, iekš ā ledusskapis nav ī paš i tī rs; skapis, kurā atrodas ledusskapis - tā da paš a vecuma kā skapis, arī veikts neliels remonts, vienuviet kaut kas tonē ts; kondicionieris - gandrī z jauns, pirmajā s dienā s bija nepatī kama smaka, pē c tam - tad, iespē jams, viņ i pieraduš i; gultas veļ a - nē sā ta granulā s, bet tī ra (mainī ta katru otro dienu); vannas dvieļ i - veci, visi notraipī ti (! ), sejas dvieļ i - nedaudz jaunā ki, bet arī saskā rā s ar traipiem, dvieļ i kā jā m, dī vainā kā rtā jaunā kie un tī rā kie; spogulis istabā , naktsgaldiņ š un pufas ir normā li; loga rokturis ir salauzts.
4) Balkons - neliels, ar skatu uz taku, blakus esoš o viesnī cu un restorā na atvē rto daļ u (zemā k); plastmasas mē beles - vecas, notraipī tas, bet neskartas; nav veļ as auklas, tikai stiprinā jumu paliekas (lietas tika ž ā vē tas uz mē belē m); bet lielā kais balkona mī nuss ir divi (! ) gaisa kondicionē tā ju ā rē jie bloki (mū su istaba un nā kamais), tie izlaida karstu gaisu, kas padarī ja neiespē jamu atrasties uz balkona.

Vispā r uz mani cipars atstā ja neizdzē š amu iespaidu!! ! Mammai un meitai bija labā ka istaba nekā mums, viss nebija tik izmiris, bet naktī , kad gatavojā mies doties prom, atradā m tajā veselu baru blakš u: tā s uzkā pa uz gultas, uz sienā m, uz grī das. , pie durvī m; pretī gs skats!! ! Izlikš anas laikā par to informē ju administratoru, viņ š vienaldzī gi klausī jā s, teica, ka nodos informā ciju vadī bai un tas arī viss...Brī dinā jā m draugus š ajā viesnī cā par š ā diem draudiem, bet, paldies Dievam, viņ i š ķ iet tī rs...
Bija vē l daž as lietas, kas man ļ oti nepatika:

1) Administratī vais personā ls - konstatē jot problē mas ar numuru, vē rsos pie administratores reģ istratū rā . Viņ š mani uzmanī gi noklausī jā s, teica, ka nav maiņ as numuru, ierakstī ja manas sū dzī bas, solī ja, ka rī t viss tiks salabots. Tajā paš ā laikā viņ am bija tik vienaldzī ga sejas izteiksme, ka es uzreiz sapratu, ka neviens neko nedarī s!! ! Nā kamajā dienā reģ istratū rā stā vē ja meitene, ar tieš i tā du paš u sejas izteiksmi, tā dā paš ā veidā viņ a solī ja, ka viss tiks likvidē ts. Kā jau gaidī ju, veselu nedē ļ u nekas netika darī ts, administratoru sejā s - vienmē r pilnī ga vienaldzī ba. Gribē tos, lai viesnī cas vadī tā js vai ī paš nieks pievē rstu š im faktam uzmanī bu, bet kaut kas man saka, ka viņ iem ir vienalga!!!

2) Atseviš ķ i gaļ as ē dieni, piemē ram, kotletes, tiek gatavoti no pusfabrikā tiem, pati redzē ju kastes izsaiņ oš anas procesu, pankū ku izņ emš anu no turienes un cepš anu uz grila.
Starp citu, desa un desas garš o vienkā rš i š ausmī gi, jū s to nevarat ē st!

Bet bija brī ž i, kurus atcerē š os ar ī paš u prieku:

1) Animā cija - Dž ino grupa ir vienkā rš i nesalī dzinā ma!! ! Timo, Ali, Dina un Luka - katru dienu viņ i organizē ja neaizmirstamus pasā kumus un priekš nesumus, sā kot no ū dens aerobikas lī dz izrā dei Turkish Night. Viņ i iegriezā s pret visiem: gan bē rniem, gan pieauguš ajiem, visi pievē rsa viņ u uzmanī bu, bē rni bija sajū smā par viņ iem !! ! Jebkurš pasā kums bija jautrs, aktī vs un jautrs. Bet ī paš i gribu izcelt Timo un Ali - viņ u sniegums izrā dē "Turku nakts" (Timo gulē ja uz izsista stikla, Ali spē lē jā s ar uguni) ir vienkā rš i nesalī dzinā ms!! ! Jau no pirmā s dienas š ie puiš i lika man aizmirst vismaz pusi no nepatī kamajiem brī ž iem, tikai pateicoties viņ iem nesacē lu lielu skandā lu visai viesnī cai!

2) Hamam viesnī cā – menedž eris Bilals un viņ a darbinieki jums iedos 1.
5 stundas neaizmirstamu sajū tu: pirts, pats hammam ar putu ietī š anu, mā la vai š okolā des maskas un protams Masā ž a (ar lielo burtu). Un tieš i tā man bija, meitenē m bija vairā k procedū ru. Masieris Aleksejs tik labi strā dā ja ar muskuļ iem, ka aizejot baidī jos pacelties!! ! Š ajā procesā skan relaksē još a mū zika, viņ i tiek cienā ti ar granā tā bolu tē ju. Cenas normā las, ja brauc ar visu ģ imeni, Bilal uztaisī s labu atlaidi! Vispā r iesaku visiem!!!

3) Protams, tā ir jū ra, Akdenyz vietē jā veidā!! ! Tī rs silts ū dens, caurspī dī gs tā dā mē rā , ka pie bojā m (ap 4-5 metru dziļ umā ) var labi redzē t visu dibenu un to, kas uz tā atrodas! Pie jums peld mazu sudrabainu zivju bari. Ū dens ir trī s reizes sā ļ ā ks nekā Melnajā jū rā , grū ti ienirt dziļ ā k par 2 metriem, izmet to virspusē ; nedaudz kož acī s. Tā pat daž ā m mazajā m zivtiņ ā m ļ oti patī k kost kā jā s, tā pē c stā vē t uz vietas nederē s.
4)Vento Premium veikala vadī tā js (neuztveriet to kā reklā mu) Halils ir ļ oti labs un simpā tisks cilvē ks, mū su pirmajā dienā piegā ja pie mums, aprunā jā s, piedā vā ja savus produktus - ā das apģ ē rbus un kaž okā das. Š ī s preces iegā de nebija iekļ auta mū su budž etā , par ko mē s viņ u godī gi informē jā m. Neskatoties uz to, Halils mani tik un tā uzaicinā ja uz savu veikalu, viņ am ir lielisks sortiments, preces, kuras apskatī ju ir ļ oti labas kvalitā tes, cenas neatcerē jos, bet š ķ iet, ka normā lā lī menī . Tas, ka nekļ uvā m par viņ a klientiem, nekā dā veidā nemainī ja viņ a attieksmi pret mums: viņ š katru dienu runā ja ar mums par daž ā dā m tē mā m, ne reizi vien sniedza noderī gus padomus par mū su patstā vī go ceļ ojumu uz Alaniju, par iepirkš anos tur, noteikumiem. par uzvedī bu uz ielas, kā tirgoties utt.

5) Hotel Eray's Hookah Man ir ū denspī pes izgatavotā js! Viņ a ū denspī pi var pī pē t 4-5 stundas!! ! Un cena ū denspī pei ir lē tā kā rajonā , uz to brauc no citā m viesnī cā m!!!
Viņ š arī tirgo saldē jumu un piena kokteiļ us, meitenes paņ ē ma, saka, ka garš ī gi! Bet ū denspī pe - tas tieš ā m nomierina)))

6) Pā rē jā personā la darbs: pavā ri - mē ģ ina pagatavot kaut ko garš ī gu no nekvalitatī viem produktiem - tas ir nesavtī gs darbs, pateicoties viņ iem; viesmī ļ i - viņ i ir visur, viņ i ir vienmē r - ā tri, veikli, draudzī gi, vienmē r labprā t palī dz - krass kontrasts ar administratoriem; istabenes - kā pavā res, cenš as paveikt neiespē jamo, uzturot tī rī bu un kā rtī bu š ajā s nož ē lojamajā s istabā s, paklanieties viņ ā m par to !!!

Vispā rē js secinā jums: vē rtē jums, kas š ai viesnī cai ir uz daž ā diem resursiem, ir tajā strā dā još o cilvē ku nopelns, izņ emot administrā ciju, kuras nopelns ir visas negatī vā s atsauksmes !! ! Te neatgriezī š os un citiem neiesaku!
Parādīt vairāk »


iemiesojums kozura05
cena par 5 dienām $400 par vienu vai divām?
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Отель расположен в п.Инжекум. Был построен в 2004 году, последняя реновация прошла в 2017 году. Уютный отель для экономичного семейного отдыха и молодежи.

Atrašanās vieta В 100 км от аэропорта г. Анталья, 22 км от г. Аланья, 2 км от п. Конаклы, в п. Инджекум.
Pludmales apraksts В 20 м от отеля. Между отелем и пляжем проходит променад. Протяженность пляжа — 30 м, ширина 15 м. Пляжные полотенца выдаются под депозит.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, факс/ксерокопирование (платно), почтовые услуги, Wi-Fi в лобби (бесплатно), 1 ресторан, 2 бара, 2 бассейна (1 открытый: 126 м2, 1 крытый с подогревом: 66 м2), магазины.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 1 открытый бассейн, мини-клуб для детей 4-12 лет, детская коляска (платно).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 2 водные горки, дартс бесплатно, водные виды спорта платно, аквааэробика бесплатно, водное поло бесплатно, бочче бесплатно, видеоигры платно.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 128 номеров. Состоит из одного 5-этажного здания.

Istabās

В номерах представлено: душ, мини-бар (вода), сейф (платно), ТВ, телефон, сплит-кондиционер, фен, Wi-Fi (платно), балкон.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese Fuğla Mevkii, 07407 İncekum, Alanya, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 242 606 1620, +90 242 212 14 57
Tīmekļa vietne: Mysea Hotels Incekum
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.