Lonicera World Hotel 4*– Atsauksmes

47
Novērtējums 6.310
№144 viesnīcas reitingā Alanja
6.6 Numurs
6.7 apkalpošana
5.9 Tīrība
6.6 Uzturs
8.8 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Turkler ciematā. Uzcelta 1990. gadā, pēdējo reizi renovēta 2017. gadā. Liela, ļoti zaļa zona. Maiga ieeja jūrā ir ērta peldēšanai ar bērniem. Ieteicams ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар sanim211182
 •  apceļots 9 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 4.0
4 * viesnī ca nevelk, reģ istratū rā strā dnieki ir rupji, it ī paš i sievietes savā starpā runā turku valodā (par mums runā ja), lai gan es to lieliski zinu un izlikos, ka neprotu valodu. Kirgizstā na teica, ka piereģ istrē s mū s 8 no rī ta (un mē s ieradā mies seš os), bet viņ a iedeva istabiņ as vā cieš iem un izmitinā ja mū s 11 un mē s bijā m ar bē rniem (11. … Tomēr ▾ 4 * viesnī ca nevelk, reģ istratū rā strā dnieki ir rupji, it ī paš i sievietes savā starpā runā turku valodā (par mums runā ja), lai gan es to lieliski zinu un izlikos, ka neprotu valodu. Kirgizstā na teica, ka piereģ istrē s mū s 8 no rī ta (un mē s ieradā mies seš os), bet viņ a iedeva istabiņ as vā cieš iem un izmitinā ja mū s 11 un mē s bijā m ar bē rniem (11.13 gadi). Veifai ir briesmī gi pastā vī gi izmet. Ē diens vienmuļ š , augļ i nav nogatavojuš ies, ē da tikai ā bolus un arbū zu, kas arī bija vai nu normā li vai pā rgatavojies, vai otrā di. Istaba tika iztī rī ta reizi 9 dienā s, otrajā reizē es viņ us noķ ē ru koridorā . Grī das ir klā tas ar paklā ju smirdī gu paklā ju, bū tu nepiecieš ams to mainī t vai ķ ī miskā tī rī š ana. Telpa maza tualetē smird pē c kanalizā cijas un ventilā cijas atvere nestrā dā . Pludmalē ir labas smiltis, bet ir daudz izsmē ķ u, glā ž u, atkritumu salmiņ u. Ū denī zivis nerā dī jā s patī kami... .
Вид из окна ресторана У входа в отель На пути к зоопарку
аватар goncharova.natylik
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ī ir pirmā viesnī ca, kurā atgriezties. Ieradā mies agri no rī ta un mū s sū tī ja brokastī s, un 10:00 jau piedā vā ja iekā rtoties, lai gan pē c noteikumiem reģ istrē š anā s ir 14:00. Pludmale vislabā kā , teritorija liela. … Tomēr ▾ Š ī ir pirmā viesnī ca, kurā atgriezties. Ieradā mies agri no rī ta un mū s sū tī ja brokastī s, un 10:00 jau piedā vā ja iekā rtoties, lai gan pē c noteikumiem reģ istrē š anā s ir 14:00. Pludmale vislabā kā , teritorija liela. Ē dienu neaprakstī š u, zemā k apskats ar detalizē tu aprakstu, ļ oti, ļ oti centā mies nepieņ emt lieko svaru. Pievienoš u foto ar daudzu bā ru un restorā nu darba laikiem. Akvaparks ir lielisks! ! ! Katru dienu tiek organizē ta animā cija: joga, ū dens aerobika, bē rnu klubs utt. Vakara animā cija ir vidē ja. No viesnī cas personā la neviens mū s netraucē ja.
Noņ emt NORMĀ LI! ! ! Š ampū ns viesnī cas aprakstā nav paredzē ts, tā ir, pievē rsiet uzmanī bu un ņ emiet savu. Ir ziepes, duš as ž eleja, kas piestiprinā ta pie sienas ar dozatoru (daudz), duš as vā ciņ š , sū kļ i, ausu kociņ i un divas vienreizē jā s nagu vī les. Mums tika ierā dī ta istabiņ a F korpusā ar skatu uz galveno ē ku un akvaparku, plaš a ar divguļ amo gultu un vienvietī go gultu, mē s ieradā mies trī s ar 13 gadus vecu bē rnu. Pē c pā ris dienā m es palū dzu segu, un viņ i man to atnesa, pirms es sasniedzu savu istabu.
Lī dz Alanijai ar autobusu jā brauc 30 minū tes, no cilvē ka prasa 7-9 liras, kā grib. Autobuss ierodas apģ ē rbu tirgū , pilsē tas centrā . Pē dē jais atgriež as 00:30, bet mē s nepā rbaudī jā m, izbraucā m 23:00. Tirgū esiet uzmanī gi, vecas banknotes, kuras vairs nav derī gas ($) var likt uz sī knaudu un nepirkt lietas paš ā tirgū , ja ejat iepirkties pa pilsē tas galveno ielu, jū s atradī siet tā s paš as lietas, bet daudz lē tā k nekā tirgū . Reģ istratū rā strā dā krievvalodī gā s sievietes, visu izstā stī s, ļ oti ē rti. Seifs ir maksas, elektronisks. Mums viss ļ oti patika, diena bija tik aizņ emta, ka vakarā netikā m lī dz animā cijai, jo gribē jā s agri celties un izbaudī t viesnī cu un tā s sniegtā s iespē jas. Paldies par patī kamo uzturē š anos! ! !
Мороженое. Расписание баров и ресторанов отеля. Автобус в город. Расписание анимации. Расписание анимации. Ужин.
аватар kostyangl
Kopumā viesnī ca nav slikta, ir plusi un mī nusi. Ī sā k sakot, tad. . . Plusi: Sava pludmale un vienkā rš i lieliska ieeja jū rā , bē rni bū s sajū smā . Paš i ū dens parki ar daudziem slidkalniņ iem. Ļ oti liela teritorija ar veikalu un zoodā rzu. … Tomēr ▾ Kopumā viesnī ca nav slikta, ir plusi un mī nusi. Ī sā k sakot, tad. . .
Plusi:
Sava pludmale un vienkā rš i lieliska ieeja jū rā , bē rni bū s sajū smā .
Paš i ū dens parki ar daudziem slidkalniņ iem.
Ļ oti liela teritorija ar veikalu un zoodā rzu. Daudzi baseini un katrā ir bā rs, kur var paņ emt aukstos dzē rienus (Cola, Fanta, Sprite), kokteiļ us. Vairā ki uzkodu bā ri. Ir kafejnī ca ar kū kā m, saldē jumu, arbū ziem. Jū s noteikti neaizbrauksit izsalcis.
Daudz izklaides bē rniem. Pa dienu ir mini klubs, vakarā bē rnu animā cija, zā le ar spē ļ u automā tiem.
Mī nusi:
Ā rkā rtī gi kaitinoš i darbinieki kaž okā du veikalā un juvelierizstrā dā jumu nodaļ ā , kas atrodas viesnī cas teritorijā . Daž reiz es gribē ju tos nosū tī t.
Uz grila strā dā još ie biedri vispā r neprot kaut ko uz tā pagatavot. Viss vienmē r ir karsts un pā rcepts.
Visnegatī vā ko iespaidu par viesnī cu atstā j sadales darbinieki. Var izdomā t š ķ ī vi un ilgi stā vē t un gaidī t, kad beidzot kaut kas tiks pasniegts. Jū s prasā t 2 gaļ as gabalus, viņ i jums dod vienu. Jū s prasā t vē l vienu, viņ i sā k trakot un izmet gaļ u uz š ķ ī vja. Ē dienu ar mē rci pasniedz tā , lai viss notecē tu no š ķ ī vja. Viņ i var jums iedot sadedzinā tu gabalu un sā kt par jums smieties viens ar otru.
Monotons ē diens. Pastā vī gā s rindas. Tukš a sauļ oš anā s krē sla atraš ana ir vesels meklē jums. Es personī gi novē roju, kā liela ā rzemnieku ģ imene ar draugiem paņ ē ma 6 sauļ oš anā s krē slus pie olimpiskā baseina un devā s uz akvaparku, tur arī paņ ē ma 6 sauļ oš anā s krē slus, un tur bija lī dz akvaparka slē gš anai, tad atgriezā s olimpiskajā baseinā , paņ ē ma dvieļ us. no sauļ oš anā s krē sliem un aizgā ja. Un tā darī ja lielā kā daļ a.
Обзор на территорию отеля Номер в корпусе Resort and spa Небольшой обзор на питание в отеле Подгоревшее мясо
аватар kisel_viktor
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pirmo reizi atvaļ inā jumā Turcijā . Bet ir ar ko salī dzinā t (bija Ē ģ iptē , Grieķ ijā , Spā nijā ). Sā kumā bijā m nedaudz vī luš ies par standarta numura lielumu. Š eit tas ir mazā ks, nekā mē s esam pieraduš i. … Tomēr ▾ Pirmo reizi atvaļ inā jumā Turcijā . Bet ir ar ko salī dzinā t (bija Ē ģ iptē , Grieķ ijā , Spā nijā ).
Sā kumā bijā m nedaudz vī luš ies par standarta numura lielumu. Š eit tas ir mazā ks, nekā mē s esam pieraduš i. Tač u viesnī cu apkalpoš ana, ē dinā š ana, izklaide vairā k nekā sedza visu mū su neapmierinā tī bu.
Ļ oti iesaku arī doties ekskursijā ar raftingu un dž ipu safari. Gū stiet daudz pozitī vu emociju.
Pievienoju savu video apskatu par viesnī cu. Ceru, ka jums patiks. . .
Смотрите мой обзор лобби, номера и питания в отеле!
аватар firer
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cā uzturas 29. jū nijā . Laiks ir burvī gs. Jū ra ir lieliska, ieeja jū rā ir smiltis, un dziļ ums uzreiz nepazū d, pirmo reizi Turcijā ar tik maigu pludmali. Ē diens ir izcils. Mī nusi ir arī klā t, tie ir sauļ oš anā s krē sli, kas aizņ em un tad uz tiem visu dienu neviens neguļ . … Tomēr ▾ Viesnī cā uzturas 29. jū nijā . Laiks ir burvī gs. Jū ra ir lieliska, ieeja jū rā ir smiltis, un dziļ ums uzreiz nepazū d, pirmo reizi Turcijā ar tik maigu pludmali. Ē diens ir izcils. Mī nusi ir arī klā t, tie ir sauļ oš anā s krē sli, kas aizņ em un tad uz tiem visu dienu neviens neguļ . Ļ oti liels mī nuss par izklaidi pieauguš ajiem. Vakara animā cija vienu stundu un pē c tam ieslē dziet futbolu uz lielā ekrā na. To skatā s 30 cilvē ki, pā rē jie š ķ iras pē c cipariem. Vai tad fani nevar nolikt ekrā nu vienuviet, un pē c tam sarī kot diskotē ku, ko solī ja operatore.
аватар Natik152
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s bijā m 2021. gada jū nijā . Braucā m 2.5 stundas no Antā lijas lidostas. 4* un 5* viesnī cas vienā teritorijā . Viss skaisti, kopts, neliels citrusaugļ u dā rziņ š . Ē diens ir normā ls, normā ls, bez volā niem, pie gaļ as vienmē r ir rindas. … Tomēr ▾ Mē s bijā m 2021. gada jū nijā . Braucā m 2.5 stundas no Antā lijas lidostas. 4* un 5* viesnī cas vienā teritorijā . Viss skaisti, kopts, neliels citrusaugļ u dā rziņ š . Ē diens ir normā ls, normā ls, bez volā niem, pie gaļ as vienmē r ir rindas. Viņ i izsniedz ē dienu porcijā s.
Pludmale ir smilš aina, bojas ir tā lu - var peldē t aiz tā m. Vienī gais mī nuss, ka nā cā s celties 7.00, lai ieņ emtu vietas pludmalē , ja vē lā k - vietas nebū s. Turklā t cilvē ki uzliek dvieļ us, un paš i atnā k vakarā ! Sasodī ts, kā pē c tu to darī tu!! !
Kopumā ar pā rē jo esam apmierinā ti! Patika viesnī ca.
Главный ресторан
аватар Marina5664
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Ē diens č etros atstā j daudz vē lamo. Augļ i ir nenobrieduš i. Arbū zs ir reti sastopams, pā rsvarā nav zaļ as melones, ozolkoka bumbieri. Pludmalē ir gaismas š ovs, arī baseini ar sauļ oš anā s krē sliem ir saspringti. Ne visi restorā ni ir atvē rti, tač u to var attiecinā t uz pandē miju. … Tomēr ▾ Ē diens č etros atstā j daudz vē lamo. Augļ i ir nenobrieduš i. Arbū zs ir reti sastopams, pā rsvarā nav zaļ as melones, ozolkoka bumbieri. Pludmalē ir gaismas š ovs, arī baseini ar sauļ oš anā s krē sliem ir saspringti. Ne visi restorā ni ir atvē rti, tač u to var attiecinā t uz pandē miju. Saldē jums, ja parā dā s, uzreiz pazū d. Aizvē rā m acis un baudā m jū ru - vienī gais pluss. Mē s vairs nebrauksim uz š o viesnī cu.
аватар JUlija262863
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Infrastruktū ra ir paredzē ta ģ imenē m ar bē rniem. Ir ļ oti labs akvaparks, ē dinā š ana ir laba bē rniem, viss ir orientē ts uz bē rniem. Viņ i uzreiz apmetā s. Mums bija standarta istabiņ a, ar tieš u izeju uz akvaparku, par ko bē rns ļ oti priecā jā s. … Tomēr ▾ Infrastruktū ra ir paredzē ta ģ imenē m ar bē rniem. Ir ļ oti labs akvaparks, ē dinā š ana ir laba bē rniem, viss ir orientē ts uz bē rniem. Viņ i uzreiz apmetā s. Mums bija standarta istabiņ a, ar tieš u izeju uz akvaparku, par ko bē rns ļ oti priecā jā s. Viņ i baro pā rtiku, ko bē rni mī l, burgerus, Coca-Cola, frī , makaronus, to, ko viņ i mī l.
аватар lisetskaya.inga
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sveiki visiem, atpū tā mies ar grupu, kopā.7 cilvē ki č etriniekos. Viņ i mū s atveda uz viesnī cu 4 dienā s, tā pē c visi uzreiz bija nokā rtoti. Mē s lū dzā m bū t kopā vienā ē kā un mums neatteica. Lai gan bijā m pieņ ē muš i, ka bez iepriekš ē jas rezervā cijas varē tu atteikties, jo mū sdienā s ir daudz viesu. … Tomēr ▾ Sveiki visiem, atpū tā mies ar grupu, kopā.7 cilvē ki č etriniekos. Viņ i mū s atveda uz viesnī cu 4 dienā s, tā pē c visi uzreiz bija nokā rtoti. Mē s lū dzā m bū t kopā vienā ē kā un mums neatteica. Lai gan bijā m pieņ ē muš i, ka bez iepriekš ē jas rezervā cijas varē tu atteikties, jo mū sdienā s ir daudz viesu.
Istabas nav sliktas, dzī vojā m kopā ar mā su. Mums bija divas gultas, bet nez kā pē c tā s tika saspiestas kopā . Pē c mū su lū guma tie tika pā rvietoti atseviš ķ i. Gultas pilnvē rtī gas pusotra, istaba nav jauna, bet nekā . Mē s neesam izvē lī gi, jo ī paš i tā pē c, ka bijā m liela jautra kompā nija, mums nebija pietiekami daudz laika, lai meklē tu trū kumus. Uz balkona mums bija krē sli, galds un veļ as ž ā vē tā js, tas ļ oti atvieglo dzī vi, teikš u. Skats no balkona pavē rā s uz jauno akvaparku, tikko ieradā mies laicī gi uz tā atvē rš anu.
Viesnī cas teritorija ir milzī ga, jo blakus atrodas divas viesnī cas, č etras un piecas. Jū s varat to izmantot š eit un tur. Baseinu ir daudz, laikam kā di desmit. Daudz kas bē rniem, liels segts rotaļ u laukums ar grī das segumu, paradī ze ģ imenē m ar bē rniem, manuprā t, animā cija un bē rnu klubs, viss ir priekš viņ iem. Akvaparks super, slidkalniņ i visi jauni, visi darbojā s. Tiek nodroš inā ta arī droš ī ba, jū s vē ro no augš as un apakš as. Tas ir milzī gs pluss, pie mums puika ripoja ar galvu un vilcinā jā s, bet no augš as nebija redzams, puisis, kurš skatī jā s lejā , uzreiz ienira ū denī un novā ca viņ u no jau braucoš ā s sievietes ceļ a. Citā di viņ a bū tu uzkritusi viņ am uz galvas.
Ē diens bija izcils, mums vienmē r bija pietiekami daudz vietu, restorā nā nakš ņ ojā m vē lu, viesmī ļ i atnesa mums visu, ko gribē jā t, par nelielu pateicī bu, es domā ju dzē rienus. No turienes mē s devā mies uz vakara izrā di un diskotē ku.
Pludmale liela un tī ra, jū ra zila, zila. Sauļ oš anā s krē sli ir jā aizņ emas laicī gi, pretē jā gadī jumā jū s sē dē sit uz smiltī m, jums piedā vā s matraci. Pludmale ir smilš aina, bez oļ iem. Pludmalē ir arī bā rs, tur ir ko ē st. Dzē rieni ir tā di paš i kā visā viesnī cā . Pludmalē pavadī jā m maz laika, biež i gā jā m labā ko pieciniekā un spē lē jā m volejbolu baseinā . Galvenā izklaide atvaļ inā jumā bija braucieni no viesnī cas SAPADER kanjonā lī dz pirā tu kuģ im un mini pilsē tai Alanjā ar troš u vagoniņ u, visi trī s braucieni bija spontā ni.
Bet beigā s atpakaļ uz viesnī cu. . .
Man kopumā viesnī ca patika. Personā ls č akls, viesnī ca vienmē r tī ra, visi strā dā no rī ta lī dz vakaram. Restorā nā , pludmalē un pie baseiniem viesmī ļ i dū ko kā bites, viņ i zina, ko dara. Vē los uzslavē t arī reģ istratū ras darbiniekus, viņ i vienmē r ir gatavi atbildē t uz visiem jautā jumiem, doties satikt visus. Paldies par atvaļ inā jumu.
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Rezervē ts numurs ģ imenei (2 pieauguš ie, 2 bē rni). Divistabu. Biju pā rliecinā ta, ka viss bū s forš i. Par cenu no 06.06. 2019 lī dz 06.14. 2019 = 16.000 rubļ u (2600 USD). Tur nekā das ekskursijas, reā la nauda tikai viesnī cai. Ierodoties viesnī cā , jau bija neizpratne par notiekoš o. … Tomēr ▾ Rezervē ts numurs ģ imenei (2 pieauguš ie, 2 bē rni). Divistabu. Biju pā rliecinā ta, ka viss bū s forš i. Par cenu no 06.06. 2019 lī dz 06.14. 2019 = 16.000 rubļ u (2600 USD). Tur nekā das ekskursijas, reā la nauda tikai viesnī cai. Ierodoties viesnī cā , jau bija neizpratne par notiekoš o. Visu sī kā k neaprakstī š u. Vienkā rš i aprakstī š u, kā pē c, manuprā t, viesnī ca nav 4 zvaigž ņ u cienī ga. Un varbū t cienī gs maksimums 2x. UZTURS. Pusapē sts ē diens no vakariņ ā m parā dā s brokastī s un pusdienā s apstrā dā tā veidā . Picas veidā , jauni salā ti, un sezonas hits - Maizī tes ar sautē tiem tomā tiem, bulciņ as ar saldajiem pipariem, bulciņ as ar olī vā m. . . PERSONĀ LS. - Pavā rs gatavo olu kulteni un ar vā rdiem "kā tas viss zae me. . . " tī ri krieviski iemet tev š ķ ī vi. - Animators pulksten 23-00, dzied lī dzi mikrofonam dziesmai Sudrabs, vā rdus "Bl. "Iepriekš neviens nesū dzē jā s, ka 8:00 visi sauļ oš anā s krē sli ir pilni ar š ortiem un cepurē m. " MIEGA KVALITĀ TE. Nulle ar mī nusu. Matrač i atsperī gi, noguruš i, sā p gulē t. Segas pā rvalku nav. Parastā s segas vietā - milzī gs vafeļ u dvielis. Spilveni ir saburzī ti, kū kuļ oti, tiem arī jau 10 gadi. Telpā s nav ventilā cijas, mež onī gi smacī gs. Kondicionieri nav piepildī ti - nedzesē jiet. Aina ir nepā rprotami novirzī ta uz ģ imenes istabā m, kas ā mur visu diennakti un ir ī paš i skaļ a no 21 lī dz 24 stundā m. Tajā paš ā laikā mū zika ir tī ri tikai "Medusa", "Sudrabs" un tamlī dzī gi. Viss ir tikai krievu valodā , un tikai blatnyak atbilstoš ajai kategorijai. LAUNGES. Cienī jamais lasī tā j, ja tas ir normā li, ka no rī tiem pirms visiem pā rē jiem un gudrā kam par visiem ir skriet prom un “ieņ emt” labā kos sauļ oš anā s krē slus ar kā du apģ ē rba elementu, tad tev jā zina, ka esi paš ā apakš ā . Nē , apakš ā . Tieš i par to mū s, krievus un ukraiņ us, visā pasaulē nemī l, par tā du attieksmi pret citiem. Grā bt par katru cenu, uzspļ aut visiem, "gudrā ki par visiem". . . spē lē t badmintonu uz aizņ emta ceļ a, bļ aut restorā nā neķ ī trī bas. . . tas viss raksturo cilvē kus kā analfabē tiskus rū pnī cas strā dniekus. . . Bezmaksas sauļ oš anā s krē slu nav. Visu dienu. Viņ i visi ir aizņ emti ar lietā m, vā ciņ iem, ū dens pudelē m, akmeņ iem. . . kopš.8 no rī ta. Pludmalē un pie baseina neviena nav, bet visi sauļ oš anā s krē sli ir aizņ emti. Personā ls par to neko nedara. Sū dzē jā s, piedā vā ja, ignorē ja. — Jū s esat pirmais, kas sū dzas. . . Izdaru secinā jumu par atbilstoš o viesnī cas viesu kontingentu. Ja tev tas ir sveš s, "Medusa" nav tavs ideā ls, un tu tomē r gribi normā li sauļ oties, tad mans ieteikums tev ir – neej. ISTABA. Salauztas sienas. Durvju aplodas. Nogalinā ta vannas istaba. Viņ i nomainī ja numuru 2216, š ķ iet, uz numuru 6214, š ķ iet, otrā galā , no skatuves aizmugures, ar kautiņ u, starp citu. Skaitlis ir tikpat miris. Un bez tē jkannas, bez peldmē teļ iem, ar 2 dvieļ iem 4 personā m. Viss jums, dā rgie viesi. Ja kaut ko vajag, zvaniet 3000 un pierā diet, ka tas ir normā li. . . VANNAS ISTABA. Ierasto š ampū na un duš as ž elejas tū biņ u vietā pie sienas pienaglota pudelī te ar pogu, no kuras izplū st ar ū deni atš ķ aidī ts nejauks š ķ idrums. . . brrr visas dienas nemazgā ja galvu. . . REZULTĀ TS — izbē ga no viesnī cas 2 dienas pirms izrakstī š anā s. Samaksā jā m par citu viesnī cu, izvā cā mies un esam laimī gi. Tagad labojam pā rē jo, atlī dzinā sim zaudē jumus normā lā vietā . Kad viņ i aizbē ga, godī gi, atkal viņ š teica, ka tas mums neder, meitene reģ istratū rā godī gi mē ģ inā ja mū s apturē t, lai mē s neaizietu ar negatī vu, zvanī ja menedž erim, viņ š iznā ca, nesasniedza mū s, pamā ja ar roku un izmeta)) viņ iem vienalga : )
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums Annet24
3 gadā atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
iemiesojums gladkaia.08
3 gadā atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums gladkaia.08
3 gadā atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums 50231
Sveiki. Pirmo reizi lidojam uz Turciju. Apskatījām Lonicera World Hotel 4 * Alanya. Vai es varu dzirdēt jaunas atsauksmes, vai ir vērts doties? PALDIES:-)
6 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Отель расположен в п. Тюрклер. Построен в 1990 году, последняя реновация прошла в 2017 году. Большая, очень зеленая территория. Пологий вход в море удобен для купания с детьми. Рекомендуем для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель находится на берегу Средиземного моря, в живописном месте Тюрклер в бухте Фугла, в 110 км от г. Анталия, в 98 км от аэропорта г. Анталия, в 35 км от г. Манавгата и г. Сиде, в 20 км от г. Алания и 60 км от г. Газипаша. Возле отеля курсируют такси и маршрутные автобусы. В пяти минутах ходьбы от отеля расположен торговый центр, в 2 км — находится поселек Авсаллар.
Pludmales apraksts Пляж протяженностью 500 метров. Бара на пляже: нет (используется бар у бассейна).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, экскурсионное бюро, ежедневная уборка номера, чистка обуви

услуги по глажке одежды (платно), факс/ксерокопирование (платно), Wi-Fi бесплатно (в лобби и на территории), ТВ-зал, зал для чтения, диетическое меню, 4 ресторана — 2 основных ресторана, 2 a la carte (османский, рыбный- по предварительной записи за время проживания посещение ресторанов — по предварительной записи, бесплатно 01.05-15.10), 11 баров, 3 конференц-зала (80-300 чел.), 9 бассейнов (2 крытых бассейна, 7 открытых бассейнов), у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца (бесплатно), магазины, фотостудия.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 9 бассейнов (7 открытых, 2 крытых), детский клуб (4–12 лет), мини-зоопарк, аренда детских колясок (платно).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports 7 водных горок, мини библиотека, футбольное поле размером 65x110, теннисный корт (5 кортов: 1 с ковровым покрытием (бесплатно); 2 с песчаным и 2 с грунтовым покрытием — платно), освещение теннисного корта платно, прокат теннисных ракеток и мячей бесплатно, уроки тенниса платно, 2 площадки для игры в бадминтон, баскетбольная площадка бесплатно, волейбольная площадка на пляже бесплатно, 5 теннисных столов. Игровой салон: бильярд, игровые автоматы, настольный футбол, интернет, батут, детские машинки и электромашинки, велосипеды — платно. Водные виды спорта на пляже (платно), дискотека (вход — платно, напитки — бесплатно), бочче бесплатно, аквааэробика бесплатно, дартс бесплатно,
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • skvošs  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • niršana
  • animācija
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 823 номера. Отель состоит из корпусов разной этажности (от 3 до 5 этажей).

Istabās

Все номера оснащены кондиционером и телевизором с плоским экраном и спутниковыми каналами. Собственная ванная комната с душем укомплектована феном и бесплатными туалетно-косметическими принадлежностями. В номерах также имеется мини-бар.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Türkler Mah., Fuğla Mevkii, Sipahioğlu Sok.№4, Alanya, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 242 510 13 00
Fax: +90 242 510 13 12-13
Tīmekļa vietne: Lonicera World Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). В отеле есть водные развлечения. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).