Jautājums par viesnīca Lonicera Resort & Spa 5*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
40 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Cits»
Dodamies ar bērniem uz LONICERA RESORT, Turkler ciematu. Sakiet man, lūdzu, kur es varu iepirkties veikalos, apģērbu un pārtikas tirgos? Ko un no kā labāk pasūtīt ekskursijas?
Dodamies ar bērniem uz LONICERA RESORT, Turkler ciematu. Sakiet man, lūdzu, kur es varu iepirkties veikalos, apģērbu un pārtikas tirgos? Ko un no kā labāk pasūtīt ekskursijas?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
8 abonenti  • prasīja 2020-08-264 gadā atpakaļ
Atbildes  •  9
аватар lemira
Pāri ceļam, nedaudz šķībi, trešdienās ir tirgus. Tur ir arī veikali. Jūs varat doties uz Alaniju. Arī daudzi Waikiki veikali. Bet īsti nav kur iet. Tiks uzaicināts uz Kotonas centru. Nepiekrītu. Visu, ko tur pārdod, var nopirkt parastajos veikalos un lētāk. Ja tevi aizved uz ādas izstrādājumu centru, vari doties. Tirgojiet visu ceļu! Tad vienkārši iegādājieties lēti. Nopirku divas ādas jakas ar dabīgu sudrablapsas kažokādu par 400$
аватар lemira
Noteikti apmeklējiet turku pirti, taču esiet uzmanīgi. Ļoti reklamēts papildu masāžai. Un viņš ir dārgs. Saki stingri NĒ. Tas ir lieliski piemērots arī laivu braucienam. Ja ir kādi jautājumi, tad rakstiet
аватар Konstantin345875
Turkler ciemats ir parasts attāls ciemats, starp apskates objektiem ir grāvis, apelsīnu birzs, "Iepirkšanās centrs", kas sastāv no četriem veikaliem, tas it kā viss))) Atkarībā no tā, kuras ekskursijas jūs interesē! ? Lai iepirktos, 13 km attālumā no Turkler atrodas Alanja, kuru varat ērti sasniegt ar dolmusu.
аватар Vika284
Es gluži nepiekrītu, ka attāls ciems var būt sliktāks
Turkler ir vairāk iecienīts lētu īpašumu iegādei, klusā vietā ar skatu uz jūru, tagad ir daudz jaunu ēku. Pērciet nekustamos īpašumus (dzīvokļus) pārsvarā krievi, mazākā mērā ukraiņi un kazahi.
Lielākā daļa mūsu cilvēku, kas tur dzīvo, dzīvo šajos dzīvokļos, viņi dodas uz Alaniju iepirkties, izklaidēties un pat iepirkties
Aizmirstiet par novecojušajiem ādas izstrādājumu centriem un citiem centriem, tā ir krāpniecība
Vēlaties iepirkties Alanjā, Alanyum iepirkšanās centrā, Alanjas Waikiki centrā, De Facto un lielajā tirgū
Kā ar jums sazināties Konstantin345875 jums atbildēja pareizi
Ekskursijās atkarībā no bērnu vecuma
аватар natashazmkov
Paldies visiem par atbildēm! Gribu vest bērnus ar pirātu jahtu, domāju, ka viņiem patiks. Zēni 12 un 6 gadus veci
аватар natashazmkov
https://ru.alanyatours.net/ekskursii/alanyya-na-yahte-tour/ šeit ir iespēja
аватар nadezda2017
Cena ir ļoti demokrātiska. Ir nianses. Pirātu jahtas pārsvarā ir divstāvu, tās var būt ļoti trokšņainas un pārpildītas, taču tās patiešām ir jautras, interesantas un noteikti atstāj iespaidu. Mums nepaveicās, uz jahtas kopā ar mums bija viena liela komanda, kura, šķiet, dzēra neizžūstot. Viņu cirku nemaz nebija interesanti skatīties. Nu nav viss slikti. Kolektīvs neļauj garlaikoties, ainavas skaistas.Galvenais, lai jūra nevētras.
аватар eva.kara
Mans vīrs ar dēlu (10 gadi) gāja uz 4in1, raftingu, safari, batutu parku un vēl kaut ko tur...)) - man ļoti patika... vēl joprojām grib.
Ar gidu - izdevīgi - par 10 USD no cilvēka noteikti var izmest
аватар eva.kara
Liela iepirkšanās - Alanja, dolmus 6 tur.lir no viesnīcas..
Neliela iepirkšanās vieta - netālu no viesnīcas. Kaulēties ar iedvesmu, kā Ēģiptē))) gandrīz visam cenu var samazināt uz pusi no cenas zīmes))
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Lonicera Resort & Spa 5*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl