Long Beach Resort Hotel & Spa 5*– Atsauksmes

163
Novērtējums 7.710
№18 viesnīcas reitingā Alanja
8.2 Numurs
7.8 apkalpošana
7.9 Tīrība
8.5 Uzturs
8.6 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Alanijā, 5 km attālumā no kūrorta ciematiem Avsallar un Konakli, pāri ceļam no jūras, tāpēc viesnīcas teritorija ir sadalīta divās zonās. Viesnīca uzcelta 2006. gadā, pēdējā renovācija notika 2020. gadā. Viesnīca ir piemērota ģimenes un jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар Stiv_Shapo
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Saņ ē mu atsauksmi! Bijā m ar ģ imeni uz nedē ļ u, 2 pieauguš ie 2 bē rni (11 mē neš i un 5 gadi). MINUSI Sā kš u ar transfē ru, iesaku visiem ņ emt individuā lu transfē ru, mums bija transfē rs no Tui, tas ir kapets, nevis ā trā k aizvedī s uz dzī vokli, pabaro un liek pie miera, izlaiž pus ceļ malas veikalā , piemē ram, ejiet apskatī ties, ko varat nopirkt, uztaisiet kasi mū su draugiem, paldies pē c 4 stundu lidojuma ar bē rniem, tas ir tieš i tas, kas mums vajadzī gs! Pā rbrauciens atpakaļ tika paziņ ots 1. … Tomēr ▾ Saņ ē mu atsauksmi!
Bijā m ar ģ imeni uz nedē ļ u, 2 pieauguš ie 2 bē rni (11 mē neš i un 5 gadi).
MINUSI
Sā kš u ar transfē ru, iesaku visiem ņ emt individuā lu transfē ru, mums bija transfē rs no Tui, tas ir kapets, nevis ā trā k aizvedī s uz dzī vokli, pabaro un liek pie miera, izlaiž pus ceļ malas veikalā , piemē ram, ejiet apskatī ties, ko varat nopirkt, uztaisiet kasi mū su draugiem, paldies pē c 4 stundu lidojuma ar bē rniem, tas ir tieš i tas, kas mums vajadzī gs! Pā rbrauciens atpakaļ tika paziņ ots 1.30 naktī , autobuss ieradā s 2.50, paldies par iespē ju naktī stā vē t uz ielas, ir vienkā rš i burvī gi skatī ties, kā citi cilvē ki tracina un aizbrauc š ņ aukt dū mus no smē ķ ē još o autobusu vadī tā ju cigaretē m. smacī ga nakts, neaizmirstams piedzī vojums!
UN VOĀ LS! 4 no rī ta pusceļ ā uz lidostu tevi uz 20 minū tē m apstā dina ceļ malas ē stuvē un vē sture atkā rtojas, dā rgie viesi, izrakstī š anā s
PALDIES TUI par g@vno organizē š anu! Bet runa nav par to. Naktsmī tnes:
Gultas veļ a netiek mainī ta, tā ir vienkā rš i pā rtaisī ta! (bē rns nosmē rē ja palagu ar cepumiem un bija netī rs 4 dienas, domā ju var novilkt un nomest uz grī das tad nomainī s)
Mini bā rā tikai ū dens, saldie dzē rieni ieraš anā s dienā un viss (5* viesnī cai tas ir redneck).
Ierodoties apmetā s ar skatu uz stā vlaukumu 1. stā vā , kur autobusi un maš ī nas nemitī gi gā zē tavu istabu, pē c pieprasī juma nomainī ja to uz citu istabu, harmonijas ē kā apmesties atteicā s! Jaunajā istabā nedarbojā s gaisa kondicionē tā js, un jū s varat nomirt no aizsmakuma naktī .
Ē diens, tā kā viesnī ca ir liela un dzī vo daudz cilvē ku, viss ir sagatavots masā m un pā rsvarā nav garš ī gs, bet ir arī zivis un gaļ as izvē le...zupas diemž ē l pretī gas, man nē zini kam viņ i taisa tā du š ķ idrumu. . . bet ē diens atradī s savu ē dā ju pē c garš as un krā sas, kā saka. . .
Viesmī ļ i neskraidī s jums apkā rt un neprasī s, ko atnest un kā palī dzē t, viņ iem fiziski nav laika to darī t. tapē c tu celies un č apa ar kā jā m uz bā ru, kur tev ielies kā du dzē rienu. . . Bet turki regulā ri tiek laizī ti vienu vietu, priekš.5*viesnī cas iedalī juma tautī bā s tas nav pieņ emami. . . Paskatī tos pie turka, kuru apkalpotu sekundā ri kaut kur Vā cijā...
Pusdienu laikā pludmalē tika nozagts dvielis un lai dabū tu jaunu karti jaunam dvielim ir jā maksā.10$, ko jū s puiš i? 5* viesnī cā ? tavs dvielis joprojā m paliks viesnī cas teritorijā , absurds.
Jū ras dibens ir milzī gs bruģ is, tur ir ekstrē mā kā pludmales daļ a, kur ir smiltis, vienī gā vieta normā lai ieejai ar bē rniem...
Alkohols
It kā imports, bet š ķ iet, ka nē , ja imports ir kaut kā ds apdedzis, parasts balantajs nevar smirdē t pē c Deshman moonshine un bū t tumš i brū ns...
plusi
Liela teritorija var izstaigā t. . . ejā s ir veikali, iesaku visiem iet uz pā reju no harmonijas uz pludmali, ar tevi kaulē jas un atsakā s no cenas. tad nav jē gas iet tur brauciens neatmaksā sies;
Izklaide bē rniem, mini zoodā rzs ar irbē m un pā viem, ū dens slidkalniņ u bars, mini atrakciju parks (maš ī nas, vilciens un panorā mas rats).
Spē ļ u automā ti par maksu (ar tik daudz viesnī cu apmeklē tā jiem, tas ir neparasts)
Kopumā iespaidi ir labi, mī nusi savijas ar plusiem un kļ ū st nekritiski, ja esi prasī gs viesis, tevis nav, ja tev ir vienalga kā man, droš i ej. nē...5* viesnī ca? drī zā k tikai 5 bez *. Atsauksmes YouTube neatbilst realitā tei, tur viss ir pā rā k skaisti nofilmē ts.
аватар ritok878
Man ļ oti patika viesnī ca. Vē l nesen, izlasot negatī vā s atsauksmes, š aubī jos. Attiecī gi realitā te pā rspē ja visas cerī bas - viss super, jaunā kā istaba, teritorija š ika, daudz izklaides. Un tas laikam ir retums - bet viesnī ca piemē rota gan jaunieš iem, gan ģ imenē m ar bē rniem, lokā cijas ir ļ oti daudz, teritorija milzī ga, atrakcijas bē rniem, akvaparki, teritorijā mini zoodā rzs, forš s š ovs programmas pieauguš ajiem, diskotē kas. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika viesnī ca. Vē l nesen, izlasot negatī vā s atsauksmes, š aubī jos. Attiecī gi realitā te pā rspē ja visas cerī bas - viss super, jaunā kā istaba, teritorija š ika, daudz izklaides. Un tas laikam ir retums - bet viesnī ca piemē rota gan jaunieš iem, gan ģ imenē m ar bē rniem, lokā cijas ir ļ oti daudz, teritorija milzī ga, atrakcijas bē rniem, akvaparki, teritorijā mini zoodā rzs, forš s š ovs programmas pieauguš ajiem, diskotē kas. . . Vispā r visu nevar aprakstī t, bet tieš ā m solī ds piecinieks - gan ē diena ziņ ā , gan telpas, gan apkalpoš anas ziņ ā.. .
аватар IgorKyiv
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cā ieradā mies 10.30 no rī ta, ieč ekojā mies un devā mies uz konditoreju paē st, kamē r apskatī jā m viesnī cu nedaudz tuvā k un 12 jau bijā m iekā rtojuš ies. Liels bija pā rsteigums, ka iedeva istabu ar skatu uz jū ru un bungalo, sitā m ar 1 bē rnu, bet istaba paredzē ta 4. … Tomēr ▾ Viesnī cā ieradā mies 10.30 no rī ta, ieč ekojā mies un devā mies uz konditoreju paē st, kamē r apskatī jā m viesnī cu nedaudz tuvā k un 12 jau bijā m iekā rtojuš ies. Liels bija pā rsteigums, ka iedeva istabu ar skatu uz jū ru un bungalo, sitā m ar 1 bē rnu, bet istaba paredzē ta 4. Istaba izcila, moderns dizains, atseviš ķ i gribu pieminē t matrač us - tie ir lieliski, milzī gi biezi un ļ oti ē rti.
Ē diens viesnī cā ir labs, ē dienu ir daudz un daž ā dī ba, restorā ns ir tī rs, ē dieni ir veseli. Atbilst ultra jē dzienam, batoniņ os ir daudz laba alkohola.
Uz jū ras bija maz cilvē ku, bet maija sā kumā bija vē ss, bet baseinos bija ē rti un pat karsti, dienā m nebija iespē jams izvilkt meitu no baseiniem.
Atseviš ķ i vē los atzī mē t arī pā vus, to ir daudz un man ļ oti patika viņ u raudā š ana, rada patī kamu atmosfē ru.
Viesnī cā visur tī ra, viss dzirkstī , visur daudz ē diena, konditorejā vā rā s garda kafija.
Man š ī ir viesnī ca, kurā noteikti vē los atgriezties.
Переход Ресторан, 19 мая, в Турков какой то праздник Павлины ходят по територии Детский аквапарк, за ним хороший вход в море Ресторан Ресторан Праздничное меню тортов Аквапарк
аватар nataliya.erlich
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Mē s š odien izbraucam no viesnī cas un ar nepacietī bu gaidā m. Tik š ausmī gu viesnī cu un servisu nebiju redzē jis. Viesnī ca ir netī ra, desmit gadus nav redzē ts remonts. Viss notraipī ts, ledusskapis izbalē jis brū ns, vannasistaba saplaisā jusi un š ķ eldota, stū ros pelē jums. … Tomēr ▾ Mē s š odien izbraucam no viesnī cas un ar nepacietī bu gaidā m.
Tik š ausmī gu viesnī cu un servisu nebiju redzē jis.
Viesnī ca ir netī ra, desmit gadus nav redzē ts remonts.
Viss notraipī ts, ledusskapis izbalē jis brū ns, vannasistaba saplaisā jusi un š ķ eldota, stū ros pelē jums. Duš a darbojas tā , ka tajā paš ā laikā uz galvas gā ž as tropiskais lietus (slē dž a poga salū zusi).
Gulta tika mainī ta 1 reizi, un bija alerģ ija pret pulveri - visiem niezē ja.
Istabā vē lu vakarā uz aizkara atrada tarakā nu, es to nogalinā ju ar č ī bu un tas trī s dienas nogulē ja uz grī das, lī dz viņ i to pamanī ja. Tas pats satikā s tieš i liftā . Esiet uzmanī gi, prusaki ir lieli, noteikti skatiet 4
Pirmajā dienā viņ i peldē jā s baseinā , viss bija kā rtī bā , bet nā kamajā rī tā , kur bija itā ļ u restorā ns, viņ i veica tī rī š anu, un viņ i atrada attē lu, kā strā dnieku nomazgā tie netī rumi ieplū da tieš i baseinā . (kur ieeja ir pusapaļ as kā pnes).
Ē damistaba ir ī paš s priekš mets. Pie sadales ē diens tiek mests š ķ ī vī , neviens nesmaida. Sajū ta, ka viņ i jums dara lielu pakalpojumu. Mani vairā kas reizes lē ja garā m š ķ ī vim. Ū deni lej plastmasas krū zē s, par kurā m vairā kas reizes jā skraida pa zā li. Kauns likt pudeli uz galda. Ē dienu izvē les nebija: brokastī s tika pievienota piena putra, ko neviens neē da. Un olas. Olas bija aukstas, nepietiekami izvā rī tas, iekš ā bija nedaudz ū dens. Pā rē jais ē diens tiek pasniegts brokastī s, pusdienā s un vakariņ ā s. Tomā ti un gurķ i, kas tika sagriezti gredzenos un gareniski, un "salā ti" - patiesī bā tie paš i tomā ti un gurķ i bez iespē jā m. Ir divu veidu zupas. Kā dreiz bija iespē ja izvē lē ties 4 veidu zupas, bet tajā dienā bija č eka, tur izgā za visu pā rtiku, skraidī ja pa zā li un izlikā s, ka viņ iem tā vienmē r ir.
Zemenes bija 2 reizes 6 dienā s, zivis divas reizes. Pā rē jais laiks ir bezgarš ī gs, vienkā rš i nav iespē jams ē st. Nav sā lī ti, neapstrā dā ti vai pā rcepti.
Mē s palikā m izsalkuš i.
Pludmale ir tī ra. Bet tirgotā ji staigā katru dienu un uzspiež savus pakalpojumus: zelta pā rdevē ji, laivu braucieni, kaž oki, ā das jakas, atkal zelts, fotogrā fi, spa masā ž as, nekustamais ī paš ums Antā lijā , atkal zelts. Tas ir sava veida š ausmas. Pusotras stundas laikā uznā k 7-8 cilvē ki, aizmirst, ka jau ir pienā kuš i, un atkal: sveiks, kā tu atpū ties? Viss ir kā rtī bā ? Mums ir zelta veikals, brauksim ar mikroautobusu un skatī simies.
Par naudu, ko samaksā jā m par braucienu, cerē ju nesatikt prusaku, redzē t labā kos apstā kļ us un apkalpoš anu. Š ajā viesnī cā nav pakalpojumu. Noteikti neiesaku.
Таркан, которого я поймала на шторе Грязь Плесень Пыль, трещины, грязь, плесень
аватар eva.kara
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cā nokļ uvā m nejauš i, "pateicoties" karantī nai. Sā kumā Š armu pā rveda uz Kuš adasi, un pusotru dienu pirms izbraukš anas viņ i uzzinā ja, ka viesnī ca pie Egejas jū ras ir slē gta un paš as brī vdienas bija pā rklā tas ar vara baseinu)). … Tomēr ▾ Viesnī cā nokļ uvā m nejauš i, "pateicoties" karantī nai. Sā kumā Š armu pā rveda uz Kuš adasi, un pusotru dienu pirms izbraukš anas viņ i uzzinā ja, ka viesnī ca pie Egejas jū ras ir slē gta un paš as brī vdienas bija pā rklā tas ar vara baseinu))...bet mums izdevā s pā rcelt brauciens no Bodrumas uz Antā lijas piekrasti ar neticamā m pū lē m un atrod vairā k vai mazā k pieklā jī gu, vismaz pē c reitinga, viesnī cu. . . Bet patiesī bā visu transfē ru dē ļ mē s zaudē jā m divas atvaļ inā juma dienas. . .
Tā tad - Longbī č a...))
Atpū tā mies no 7. jū lija divas nedē ļ as, kā ģ imenes mamma-tē tis-dē ls (9 gadi). Agri no rī ta ieradā mies Antā lijas lidostā , braucā m ar autobusu nedaudz vairā k kā divas stundas, ar pieturu Shell degvielas uzpildes stacijā + vietē jais tirgus. Pat autobusā ar gida palī dzī bu izdevā s ā tri un bez papildus samaksas tikt pie vē sas istabiņ as (5237) - ar skatu uz jū ru, akvaparkiem, vispā r visu viesnī cas teritoriju. Mū s nosū tī ja brokastī s un apmetā mies uzreiz pē c brokastī m. Istaba ir maza, bet par mazu to arī ī sti nevar nosaukt - istaba 18 metri + koridors + vannas istaba. Gultas labas, ortopē diskie matrač i, kondicionieris darbojā s pareizi, ledusskapis, tē jkanna, glā zes - viss bija. Istabā bija č ī bas, es trī s dienas lū dzu peldmē teļ us, pē c tam izspļ ā vu - viņ i to nekad neatnesa)))
Teritorija nav milzī ga, bet liela, zaļ a, kopta. Daudzi baseini, ir baseins ar jū ras ū deni, 3 + ū dens parki.
Viens akvaparks pie viesnī cas, 2+ - piekrastē . Vairā k no bezmaksas atrakciju parka bē rniem. Strā dā no 19.00 lī dz 21.00.
Piekļ uve pludmalei ir ļ oti ē rta. Pludmale ir gara un cita - atbilst viesnī cas nosaukumam. Divi moli, no kā pnē m var nokā pt lī dz jū rai, mola galā var lē kt - 2-2.5 metri lī dz ū denim.
Pludmale un ieeja jū rā .
Daudzi sū dzas par akmeņ iem ū denī zem kā jā m, bet ja aiziet uz kreiso pludmales stū ri, tad tur vispā r nav akmeņ u no vā rda. . . Vietē jā s ģ imenes ar bē rniem biež i vien taisī ja ceļ u uz turieni. . Jū ra bija silts 29-30 Celsija - mē rī jumi veikti ar roku. . . nav ī sti caurspī dī gi, bet baidos, ka viesnī cnieks nevar ietekmē t jū ras ū dens tī rī bu. . ))
Uzturs. Ja godī gi, es gaidī ju (karantī nas dē ļ ) daudz sliktā k. . . bet pie visa var pierast, ja než ā vā jas)) Ē dienu ir daudz, diezgan garš ī gi, daž i vienkā rš i ē dami. Ī paš as volā niņ as nav manī tas, bet viss ir lī dz atzī mei. Tur bija viss – neviens nebija izsalcis. Puiš i centā s visu iespē jamo.
infrastruktū ra ap viesnī cu.
Viesnī cas pagrabstā vā ir veikali, uz ielas ir suvenī ri, tekstilizstrā dā jumi, saldumi. . . viss ir kā visur citur. . Nu ko lai saka par cenā m - izdevī gi. . . Sadaliet to cenu, kuru nosaucā t divi, un Allah jums palī dzē s! ))) Starp citu, tas pats ar viesnī cas gidu un viņ a ekskursijā m. Kaut kur pa vidu starp viņ a un jū su figū ru jū s panā ksit vienprā tī bu, kaulē sieties un paspiedī siet roku! ))
Uz Alanju (20 km) ir dolmush (ļ oti pieklā jī gs tī rs autobuss ar kondicionē tā ju), kas maksā.6 liras / 1 persona. Paveicā s ar Alanjas autoostu. Dodieties turp atpakaļ autobusā .
Valū tas maiņ a.
Tirgū zem viesnī cas ir divi bankomā ti, izņ emt var lirā s. . . noteikti norā diet, ka mainā t grivnu uz liru, apejot konvertē š anu dolā ros. . . ietaupot komisijas naudu.
Man patī k mainī t dolā rus Migros pie kases, visizdevī gā kais kurss.
Izklaide/animā cija
Tie bija, neskatoties uz karantī nu, pilnā apjomā . . Un bē rnu animā cija un minidiskotē ka. . Un pieauguš o skaļ i koncerti ar atpū tnieku dejā m lī dz diviem naktī...vai trijiem? Un izklaides programmas vakaros, cirks, suņ i, akrobā ti un ž onglieri - viss bija. . . Patiesī bā tas, ka tagad karantī na bija redzama tikai pē c personā la munī cijas - maskas, cimdi, vairogi. . . Atpū tnieki bija neko nepā rkā pa un nekas netraucē ja - maska ​ ​ tika noņ emta, ieejot viesnī cā ieraš anā s rī tā un uzlikta, sē ž ot tajā paš ā autobusā , kas dodas uz lidostu.
Nu, tagad par galveno - vai varu ieteikt š o viesnī cu atpū tai un vai es vē los š eit atgriezties vē lreiz?
Noteikti iesaku ģ imenē m ar bē rniem - š eit bē rni nebū s uz galvas visu atvaļ inā jumu, bet kā dā no trim akvaparkiem, bē rnu istabā , atrakciju parkā vai mini diskotē kā...Un tas ir lieliski! )))
Nu, mē s bū tu š eit nā kuš i vē lreiz...mums patika! ))
бассейн Вид с балкона Пирс Пирс Аквапарк 1 Вид с балкона ресторан кондитерская
аватар AndreySWAR
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Turcijā pirmo reizi. . . agrā k bija tikai Ē ģ iptē . Viesnī cā ieradā mies ap 11:00. Uzvilka uzreiz rokassprā dzes, tad domā ja, nogrieza un uzlika sarkanas! (kā tie atš ķ iras, piemē ram, no zilajiem, es joprojā m nesaprotu), viņ i man atsū tī ja uzkodu, un pē c ē damistabas man iedeva karti no istabas. … Tomēr ▾ Turcijā pirmo reizi. . . agrā k bija tikai Ē ģ iptē .
Viesnī cā ieradā mies ap 11:00. Uzvilka uzreiz rokassprā dzes, tad domā ja, nogrieza un uzlika sarkanas! (kā tie atš ķ iras, piemē ram, no zilajiem, es joprojā m nesaprotu), viņ i man atsū tī ja uzkodu, un pē c ē damistabas man iedeva karti no istabas.
Iekrā mē ja mū s ar mū su koferiem elektromobilī (starp citu, koferi tika apstrā dā ti ar antiseptisku lī dzekli) un atveda uz "villa-bar" zonu.
Pē c ieraš anā s izrā dī jā s, ka mū su istaba ir aizņ emta!
Pē c piecu minū š u mū su gida sarunā m, ar kā du sazinoties pa telefonu, mū s trī s pā rcē la uz 4-vietī gu divistabu bungalo (nu, mē s neiebildā m – protams).
Istaba jauka un plaš a, viss ir klā t, viss darbojas. Skats no balkona tieš ā m ir krū mos (bet kā da starpī ba).
Lai nesmē rē tu rakstī to uz lapas.
Ē diens (salī dzinot ar Ē ģ ipti) ir vienkā rš i lielisks! Ē st un dzert š eit var gandrī z visu diennakti (noteikti var iekost pusdivos naktī - pā rbaudī ts). Bija pat incidents pie bā ra! Pieradis, ka ē ģ iptieš i lej puspirkstu spirta, viņ š pasū tī ja uzreiz divus Ballentines. . . un kā das piecas minū tes stulbi domā ja, ko tā dā karstumā darī t ar divā m pilnā m glā zē m viskija! =))
Pludmale ir liela un gara, ar divā m milzī gā m piestā tnē m. Uz sē kļ a esoš ie oļ i un akmeņ i noteikti rada diskomfortu. Bet kaut kā uzreiz uzrā pā mies uz mola, un turpmā k tikai no tā peldē jā m!
Trī s ū dens parki! Viss strā dā ja, visur viņ i kliedza un č ī kstē ja un plī voja!
Lai gan animā cija tika izgriezta karantī nas dē ļ , bet pē c kaitinoš ajiem ē ģ iptieš u svā rkiem bija patī kami klausī ties dzī vajā grupē tajā , kas grauzdē ja Bon Jovi!
Teritorija! Tī ri, skaisti. . . un jā , pā vi!
Viesnī ca ir piemē rota gan relaksē još ai atpū tai, gan jaunieš iem, gan tū ristiem ar bē rniem (ir mini atrakciju parks, un -2. stā vā ir daudz visā du spē ļ u automā tu un 7d filma, rotaļ u laukums pieejams arī ).
Teritorijas veikali nodroš inā s ar visu nepiecieš amo, sā kot no sī kumiem lī dz zelta rotā m!
Tikai viens mī nuss, mē s tur bijā m tikai 7 naktis! Nā kamajā reizē jums ir jā veic dienas tū re par 11! =))
Kopumā viss ir forš i! Ieteicams!
аватар Konstantin345875
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Turcijā atpū š amies ne pirmo gadu, Kemeras reģ ions vienmē r ir bijis prioritā te. Pirmo reizi devā mies uz Alaniju. Visvairā k mani pā rsteidza informā cijas zī mju un uzziņ u informā cijas pilnī ga neesamī ba visā š ī s viesnī cas teritorijā . … Tomēr ▾ Turcijā atpū š amies ne pirmo gadu, Kemeras reģ ions vienmē r ir bijis prioritā te. Pirmo reizi devā mies uz Alaniju. Visvairā k mani pā rsteidza informā cijas zī mju un uzziņ u informā cijas pilnī ga neesamī ba visā š ī s viesnī cas teritorijā . Pat reģ istratū rā nav izkā rtnes un tā nav nekā dā veidā atzī mē ta. Dzī voš anai paredzē to stā vu numerā cijas pilnī gi nav, kurā stā vā jū s dzī vojat, ir grū ti saprast pat intuitī vi. Mū su istabas numurs bija 1142, bet nez kā pē c liftā poga bija "0". Diemž ē l norā des par "restorā na" atraš anā s vietu arī nav. Centrā lajā zā lē pie sienas karā jas viesnī cas plā ns ar digitā liem apzī mē jumiem un š o skaitļ u atš ifrē jumu zemā k. Nezinu kā nevienam, bet mums pirmajā s dienā s tas bija ā rkā rtī gi neē rti! Pludmale ir netī ra, sauļ oš anā s krē sli pā rsvarā saplī suš i. Pludmalē vienkā rš i nav deklarē ta bā ra parastajā izpratnē ! ! ! Ieieš ana jū rā ir vienkā rš i briesmī ga, jo ū denī ir lieli un asi akmeņ i. Ē dienkarte restorā nā ir diezgan ierobež ota. Kas ir ultra viss iekļ auts, viesnī cā diemž ē l neviens man neatbildē ja. Š ī s viesnī cas galvenā iezī me, ī paš i bē rniem, ir tā s ū dens atrakciju parks. Diemž ē l man nav vē lē š anā s atgriezties.
аватар Vyacheslav_TES
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca mums ļ oti patika! Ieradā mies vienā no pirmajiem lidojumiem pē c ilgstoš a lidojumu aizlieguma karantī nas dē ļ. Ieradā s 4:30, reģ istrē jā s 14:00. Viesnī ca bija pilna. Karantī nas laikā visas telpas tika izremontē tas un nomainī ta santehnika un mē beles. … Tomēr ▾ Viesnī ca mums ļ oti patika!
Ieradā mies vienā no pirmajiem lidojumiem pē c ilgstoš a lidojumu aizlieguma karantī nas dē ļ.
Ieradā s 4:30, reģ istrē jā s 14:00. Viesnī ca bija pilna.
Karantī nas laikā visas telpas tika izremontē tas un nomainī ta santehnika un mē beles.
Pē c viesnī cas:

Ē dinā š ana - karantī nas laikā pats neko nevar savā kt, to visu dara viesnī cas darbinieki. Restorā nā var ieiet bez maskas. Pie ieejas ir dezinfekcijas lī dzekļ i. Visi darbinieki valkā maskas un cimdus. Ē dienu izvē le ir milzī ga un katru dienu viesnī ca ir atvē rta, tā palielinā s. Ir joslas, pa kurā m nevar iet (apmē ram 1 metrs no traukiem). Arī visi karstie ē dieni ir aiz stikla.

Ū dens parki - tie ir tikai 3, tie ir lieliski, darbojas visu dienu. Karantī na viņ us neskā ra, izņ emot to, ka dž akuzi tika izslē gti. Aizas ir lieliskas! Strā dnieki uztur kā rtī bu. Viss darbojas. Visi slidkalniņ i ir mī ksti un droš i.

Luna Park - darbojas standarta rež ī mā , ieslē dziet vē lā pē cpusdienā.
Jums nav jā maksā , izņ emot autodromu - tas ir maksas).

Teritorija milzī ga, kopta, skaista. Jū s varat staigā t bez maskas visā viesnī cā , tostarp iekš telpā s.

Iekš telpu baseins – atvē rts standarta aprī kojumā . Ieeja bez maksas, vasarā cilvē ku praktiski nav, principā visi ir pludmalē s un akvaparkos, dž akuzi arī izslē gts.

Bā ri - dzē rieni super!! ! Viskijs - Ballantines. Daudz daž ā du alkoholisko un bezalkoholisko kokteiļ u. Mahito ir piedzē ries tonnu dienā ! Ļ oti forš i vietē jie liķ ieri - Alya Baileys, Alya Malibu, banā nu liķ ieris un citi. Bā rmeņ i ir lieliski! Viņ i visu dara ar dvē seli, ā tri un skaisti! Viņ i nav mantkā rī gi! Vienmē r ar smaidu! Vienkā rš i patī kami skatī ties! Viņ i neatrada bezmaksas saldē jumu (pā rdod par naudu) Visi bā rmeņ i strā dā maskā s un cimdos. Trauki ir ļ oti tī ri un kvalitatī vi.

Pludmale un piestā tne - pludmale tik tā , lai arī tī ra, bet smiltis ar akmeņ iem, grū ti ieiet jū rā . Pī rss ir vienkā rš i pā rsteidzoš s!
Ļ oti labi nobraucieni ū denī , tā di ir 4. Forš i matrač i atpū tai 2 un 1 vietē jais, lietussargi, nojumes, viss vesels, kopts, nav noplucis. Ir vieta lē kš anai odā no mola, ar labu dziļ umu.

Visi sauļ oš anā s krē sli ir veseli, jauni un labas kvalitā tes. Attā lums tiek ievē rots, vietas pietiek visiem.

Animā cija neeksistē . Nedē ļ u afrikā ņ i vienu reizi uzstā jā s ar dejā m un trikiem, pa dienu pie baseina un vakarā tur. Bija ū dens aerobika pie galvenā jū ras ū dens baseina pludmalē . Vakarā no 21:00 pie baseina skanē ja dzī vā mū zika

Bē rnu klubos ir kameras, kas pā rraida video kā dā no televī zijas kanā liem. Jū s varat skatī ties, ko bē rns dara klubā , turpat istabā.

Wi-Fi - darbojas visā viesnī cā , ieskaitot numuru. Vidē jais ā trums, nedaudz peld. Palasi ziņ as, raksti viberā , pietiks atsū tī t pā ris foto. Lai runā tu Viber, jums ir jā atrod, kur tas labi uztver (reģ istratū ra, bā ri, telpas, restorā ni). Tas neķ eras pie piestā tnes.
Tiek organizē tas ekskursijas, viņ iem ir gidi vai pie izejas no viesnī cas ir vietē jā tū risma aģ entū ra.

Arī pie izejas no viesnī cas ir neliels tirgus tū ristiem ar apaviem, apģ ē rbu un pā rtiku. veikals. Tas nav lē ts, bet lē tā k nekā viesnī ca.
аватар pavlenko90
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Kad Turcija paziņ oja par gatavī bu uzņ emt ā rzemju tū ristus, mē s ar vī ru sā kā m uzraudzī t viesnī cas, bija izvē les iespē jas viesnī cā m Marmarisā , Belekā , Bodrumā , bet, tiklī dz uzdū rā mies š ai viesnī cai, sapratā m – tas ir VIŅ Š ! Mē s gribē jā m viesnī cu ar lielu zaļ o zonu, pludmali un slidkalniņ iem, kas visi atrodas Longbī č as viesnī cā . … Tomēr ▾ Kad Turcija paziņ oja par gatavī bu uzņ emt ā rzemju tū ristus, mē s ar vī ru sā kā m uzraudzī t viesnī cas, bija izvē les iespē jas viesnī cā m Marmarisā , Belekā , Bodrumā , bet, tiklī dz uzdū rā mies š ai viesnī cai, sapratā m – tas ir VIŅ Š ! Mē s gribē jā m viesnī cu ar lielu zaļ o zonu, pludmali un slidkalniņ iem, kas visi atrodas Longbī č as viesnī cā . Ieradā mies ar pirmo č arteru no tū risma aģ entū ras TEZ. Protams, nebijā m iedzī vojuš ies uzreiz, bet dabū jā m š iku istabu, ar skatu uz jū ru un apelsī nu dā rzu. Uzreiz devā mies izpē tī t pludmali, tā ir plaš a ar daudz sauļ oš anā s krē sliem, bet visvairā k mums patika atpū sties uz pontona uz matrač iem. Peldē ties jū rā var visu diennakti! Tas bija lielā kais pluss. Dzē rienu pā rpilnī ba bā rā , saskaņ ā ar UAll, pievienoja vē l vienu plusu viesnī cas kasei. Vienī gais, kas mani pā rsteidza, bija sliktais ē diens. Gaļ as ē dieni bija vistas un daž reiz liellopa gaļ a (ļ oti reti).
Обзор номера и завтрака в отеле Long beach resort
аватар buninaver.8520
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Nesen atbraucā m no atvaļ inā juma, Alanijā bijā m pirmo reizi, tā pē c, izvē loties viesnī cu, paļ ā vā mies uz citu padomiem. Viesnī ca ar plaš u teritoriju, viesnī ca ar daudzā m izklaidē m bē rniem, garš ī gi ē dieni, bē rnu ē dienkarte, ī paš i ē dienkarte brī vdienā s. … Tomēr ▾ Nesen atbraucā m no atvaļ inā juma, Alanijā bijā m pirmo reizi, tā pē c, izvē loties viesnī cu, paļ ā vā mies uz citu padomiem. Viesnī ca ar plaš u teritoriju, viesnī ca ar daudzā m izklaidē m bē rniem, garš ī gi ē dieni, bē rnu ē dienkarte, ī paš i ē dienkarte brī vdienā s. Kopumā viss ir kā rtī bā , personā ls uzmanī gs, draudzī gs. Varu izcelt lielā s minū tes, ka tuvumā nekā nav, vakarā nav kur iet pastaigā ties, nevar aiziet ne uz Alanju, ne lī dz Avsallar. Vienī gais ir Jū ras parks ar delfinā riju, tas arī viss. . .
Parādīt vairāk »


iemiesojums Asd03
4 gadā atpakaļ  •  5 abonenti 10 atbildes
iemiesojums tumanova.k.m
Pastāsti man, kas tur tiek ieliets, ja UAI sistēma (vai tā vispār ir bez iespējām)? Ja kāds bija pagājušā gada maijā, kāds bija laiks un ūdens? kam vispār pievērst uzmanību?
5 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
iemiesojums olga_zh7
Sakiet, ierodoties viesnīcā (ar vēlo reģistrēšanos ap 23:00), ir iespēja paēst, varbūt viesnīca nodrošina ēdināšanu vai ko citu?
9 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
iemiesojums shensnevich87
Labdien. pastāsti par nakšņošanu, braucam 3 cilvēki + 1 bērns 3 gadi. 1 pieaugušais no Polijas un 2+1 no Kazahstānas. Vai viesnīcā ir iespējams apmesties vienā divstāvu numurā. Mēs nevēlamies dzīvot mājās, mēs vēlamies dzīvot galvenajā ēkā. Paldies jau iepriekš.
9 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Отель расположен в г.Алания, в 5 км от курортных поселков Авсаллар и Конаклы, через дорогу от моря, поэтому территория отеля делится на две зоны. Отель построен в 2006 году, последняя реновация прошла в 2020 году. Отель подходит для семейного и молодежного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в районе Инжекум (п. Турклер), который славится своими прекрасными песчаными пляжами, в 5 км от курортных поселков Авсаллар и Конаклы, в 20 км от г. Алания, в 90 км от международного аэропорта в Анталии и в 60 км от аэропорта Газипаши.
Pludmales apraksts В 50 м от отеля. Между отелем и пляжем проходит дорога, имеется подземный переход. Длина пляжной полосы: 600 м. Бар на пляже (бесплатно).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа (платно), экскурсионное бюро, ежедневная уборка номера, услуги по глажке одежды (платно), факс/ксерокопирование (платно), диетическое и вегетарианское меню (бесплатно), room service: круглосуточно (платно), 7 ресторанов — 1 основной ресторан, ресторан для вилл, 5 ресторанов a la carte: итальянский, китайский, мексиканский рыбный, турецкий (гости могут посетить бесплатно один ресторан в 7 дней), 11 баров, 4 конференц-зала, магазины, 7 бассейнов — 4 открытых бассейна с пресной водой площади: 1682 кв.м, 280 кв.м, 874 кв.м, 824 кв.м. (один из них подогревается в апреле,мае, октябре и ноябре), 1 открытый бассейн с морской водой, 650 кв.м, без подогрева, 2 крытых бассейна с пресной водой (с подогревом в октябре, ноябре и в марте, апреле), у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца (бесплатно).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem 2 бассейна (1 крытый, 1 открытый), 4 водные горки. Мини-клуб для детей 4-12 лет. Детские горшки (бесплатно) Аренда детских колясок (платно). Детский кинотеатр, мини-диско, лунапарк, аквапарк (2 аквапарка: «Пиратский корабль» и «Тропический остров»), анимированные детские бассейны, детское меню (шведский стол на ужин и обед в основном ресторане). Луна парк 19:30-20:30 (бесплатно): автодром, колесо обозрения, карусель, поезд.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā  FREE 
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 8 водных горок, дискотека бесплатно (2 дискотеки), 2 теннисных корта бесплатно (1 с тартановым, 1 с синтетическим покрытием): освещение платно, аренда оборудования платно, уроков тенниса нет, дартс, кинозал бесплатно, луна-парк, игровые автоматы платно, аквааэробика бесплатно, дартс бесплатно, волейбол на пляже бесплатно, мини-футбол бесплатно, мини-гольф бесплатно, водные виды спорта платно, талассо-центр.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 748 номеров. Отель представляет собой одно девятиэтажное здание и комплекс двухэтажных вилл и шале.

Istabās

В номерах представлено: ванна, душ, халат и тапочки, банные принадлежности, кондиционер, ТВ, мини-бар, набор для приготовления чая и кофе, мини-холодильник, Wi-Fi (бесплатно), сейф (бесплатно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • balkons/terase
  • kabeļa internets (ne visās istabās)
Adrese Türkler Mah. Akdeniz Bul. No:26, Alanya, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 242 534 10 10
Tīmekļa vietne: Long Beach Resort Hotel & Spa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.