Kirman Sidera Luxury & Spa 5*– Atsauksmes

78
Novērtējums 7.510
№35 viesnīcas reitingā Alanja
8.1 Numurs
8.0 apkalpošana
8.5 Tīrība
8.5 Uzturs
8.1 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas tikai 30 km attālumā no Alānijas centra, Okurcalar ciematā. Brauciens līdz Manavgatas ūdenskritumam ilgst pusstundu. Viesnīca uzcelta 1998. gadā, pēdējā pilnīgā renovācija veikta 2016. gadā. Neliela teritorija, bet labi attīstīta infrastruktūra. Piemērots ģimenēm un jauniešiem.Vairāk →
аватар lily2
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir atjaunota un izskatā s labi. Bet skaņ as izolā cijas nav vispā r, diskotē ku lī dz 12 var dzirdē t arī no kaimiņ u viesnī cā m un cilvē kiem gaiteņ os un, protams, runā još iem cilvē kiem uz balkoniem. Problē mas ar logiem un durvī m. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir atjaunota un izskatā s labi. Bet skaņ as izolā cijas nav vispā r, diskotē ku lī dz 12 var dzirdē t arī no kaimiņ u viesnī cā m un cilvē kiem gaiteņ os un, protams, runā još iem cilvē kiem uz balkoniem. Problē mas ar logiem un durvī m. . .
Ē diens ir normā ls, var bū t labā k, bet atradī si burciņ as ar zī daiņ u pā rtiku bē rniem un kaut ko ē damu sev. . . Š eit nebija komentā ru. Telpas tiek uzkoptas ļ oti viduvē ji, padomi š ajā gadī jumā nepalī dz. . . Personā ls viss maskā s. . . Attā lums starp sauļ oš anā s krē sliem tika ievē rots, bet tas netraucē ja mū su pilsoņ iem visu pā rvietot kā vē las un radī t haosu ar sauļ oš anā s krē sli))) Viesnī ca ir ļ oti maza, tuvumā nav nekā...ja atpū š aties daž as dienas, tas derē s...bet vē lreiz atgā dinā š u, ka jū s negaidī sit klusumu viesnī cā istabā lī dz 12 naktī )) Es neatgrieztos š ajā viesnī cā no Kirman ķ ē des. Bet Kirman Sideyra, kas atrodas Sidē , es labprā t tajā atgrieztos...Lai gan apkā rt nav kalnu ar dabu...Tur viss bija ļ oti labi))
аватар Valentina119819
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca Kirman Sidera Luxury & Spa 5 * ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga. Š ī ir 1. lī nija, ļ oti tuvu pludmalei, viesnī ca un teritorija ir neliela, mums tas bija ļ oti piemē rots. Reģ istrē š anā s noritē ja labi, nedaudz agrā k nekā parasti, bez papildus maksas. … Tomēr ▾ Viesnī ca Kirman Sidera Luxury & Spa 5 * ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga. Š ī ir 1. lī nija, ļ oti tuvu pludmalei, viesnī ca un teritorija ir neliela, mums tas bija ļ oti piemē rots. Reģ istrē š anā s noritē ja labi, nedaudz agrā k nekā parasti, bez papildus maksas. Istaba laba, pilnī gi jauna. Principā es nekad neskatos uz trū kumiem pē c skaita, man ir vienalga, kur viņ i apmetas, jo es dodos atvaļ inā jumā . Vienī gais, kas man nepatika, bija tas, ka bija daudz cilvē ku, kā jau oktobrī . Pie restorā na bija rindas, lai gan vietu ir daudz. Ja neesat ieradies vakariņ ā s lī dz pulksten 7, jums bū s jā gaida vismaz pusstunda, lī dz galdiņ š tiks atbrī vots. Ļ oti labs ē diens, un to bija vienkā rš i daudz. Tieš ā m baro kā uz kauš anu, ar Ē ģ ipti nevar salī dzinā t. Bija dzī vā mū zika, daudz izklaides, š ovu, bet es tur negā ju. Jū ra laba, bet ne pā rā k ē rta ieeja jū rā akmeņ u dē ļ , ja brauksiet ar bē rniem, viņ iem bū s neē rti staigā t. Biju apmierinā ta ar visu š ajā viesnī cā un vē los tur doties vē lreiz. Man te ļ oti patika.
аватар Baknat111
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir ļ oti piemē rota ģ imenes atpū tai, skaista sakopta teritorija, jauks personā ls, smaidī gi un draudzī gi viesmī ļ i, pieklā jī ga virtuve, iekā rtojusies 15 minū tē s pē c ieraš anā s, labi paveikti animatori! Kā pē c tikai 8 punkti nevis 10? Dzī vojā m 5. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir ļ oti piemē rota ģ imenes atpū tai, skaista sakopta teritorija, jauks personā ls, smaidī gi un draudzī gi viesmī ļ i, pieklā jī ga virtuve, iekā rtojusies 15 minū tē s pē c ieraš anā s, labi paveikti animatori!
Kā pē c tikai 8 punkti nevis 10?
Dzī vojā m 5. stā vā ar skatu uz kaimiņ u viesnī cu un jū ru. Otrajā dienā istabā pā rtrauca darboties kondicionieris, aizbraucā m uz reģ istratū ru un tur teica, ka sakarā ar sezonas beigā m ir izslē gti kondicionieri, un rezultā ts ir š ā ds: naktī ir smacī gs un karsts. istabiņ ā , un atverot balkonu tad nav iespē jams aizmigt no mū zikas un trokš ņ a no kaimiņ u viesnī cā m, jo ​ ​ platī ba nav liela. Jautā jā m citiem atpū tniekiem, viņ iem kondicionieri darbojā s (2.3, 4 stā vi, saka, ka pat auksts). Lū k, stā sts....Patiesī bu tā arī neuzzinā jā m..... nu, istabu uzkopš ana gribas labā k, bet uz š ito varē ja pievē rt acis, bet jautrī bu vienkā rš i nebija iespē jams klausī ties lī dz kaimiņ u viesnī cas rī tam !! ! !
аватар Tytti_frytti_90
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca izvē lē ta pē c atsauksmē m, infrastruktū ras, piemē rota bē rnam. Apmetā s mazliet ilgi . . Netā lu no viesnī cas, tirgus bija tuvu viss pā rē jais devā s uz citā m pilsē tā m. Teritorija nav liela, daudz baseinu, rotaļ u laukums, viesnī cas kafejnī cas, labs ē diens. … Tomēr ▾ Viesnī ca izvē lē ta pē c atsauksmē m, infrastruktū ras, piemē rota bē rnam. Apmetā s mazliet ilgi . . Netā lu no viesnī cas, tirgus bija tuvu viss pā rē jais devā s uz citā m pilsē tā m. Teritorija nav liela, daudz baseinu, rotaļ u laukums, viesnī cas kafejnī cas, labs ē diens. 3 gadus vecam bē rnam bija ko ē st. Istaba liela, tī ra, labi iztī rī ta. No mazajiem mī nusiem tas, ka negribē ja pagarinā t mū su istabiņ u, jo izrakstī š anā s no viesnī cas bija vē lā k, beigā s tomē r pagarinā ja par 2h par 35 eiro. Autobuss piedā vā ja ekskursijas, bet ar gidu no viesnī cas nesatikā mies.
аватар belayabest
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mū su atvaļ inā jums sā kā s 31.08. 18-07.09. 18. Ceļ š no lidostas ilga 1.30 + - stundas. Viesnī cā ieradā mies 9.00 mums uzlika rokassprā dzes un devā mies brokastī s, paē duš i nesagaidī jā m lī dz 12.00 un mū s uzreiz aizveda uz istabiņ u un neko nesamaksā jā m. … Tomēr ▾ Mū su atvaļ inā jums sā kā s 31.08. 18-07.09. 18. Ceļ š no lidostas ilga 1.30 + - stundas. Viesnī cā ieradā mies 9.00 mums uzlika rokassprā dzes un devā mies brokastī s, paē duš i nesagaidī jā m lī dz 12.00 un mū s uzreiz aizveda uz istabiņ u un neko nesamaksā jā m. Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz atsauksmē m. Teritorija nav liela, bet tajā paš ā laikā ir milzī gs peldbaseins ar daž ā dā m zonā m, 2 bā ri pie jū ras ar plaš u teritoriju, vienā ir tikai dzē rieni, otrā var arī gardi paē st noteiktos stundas. Blakus reģ istratū rai ir ļ oti klusa atpū tas zona ar ē rtiem dī vā niem un jebkā diem dzē rieniem. Restorā nā bija liela daž ā dī ba, viss garš ī gs un katrai gaumei, daudz zivju (dorado, jū ras asaris, forele), jū ras veltes (krabji, vē ž i, garneles, austeres) liellopu gaļ a, teļ a gaļ a, vista, aknas, daudz daž ā du piedevu , dā rzeņ i, augļ i, saldumi, maiznī ca. Pusdienā s vienmē r var paē st gardu saldē jumu. Tematiskie vakari restorā nā vakariņ ā s. Restorā nā vienmē r bija pietiekami daudz brī vu galdiņ u, lizhaks pie jū ras un pie baseina. Pludmale ir smilš aina un oļ u, ja ieejat ī paš ajā . č ī bas, tad viss OK, jū ra nenormā li skaista tirkī za krā sa un ļ oti silta. Viesnī cā atpū tā s pā rsvarā eiropieš i (vā cieš i, poļ i, č ehi). Man viss ļ oti patika. . .
аватар
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Kirman Sidera Luxury & Spa bija neticami. Teritorija ir sakopta, tī ra, daudz apstā dī jumu, un, atrodoties istabā , jū s jau atpū š aties ķ ermenim un dvē selei. Burvī gas ē rtas gultas, ar ortopē disko matraci, komfortablu temperatū ru istabā un labu apgaismojumu, biju apmierinā ta. … Tomēr ▾ Kirman Sidera Luxury & Spa bija neticami. Teritorija ir sakopta, tī ra, daudz apstā dī jumu, un, atrodoties istabā , jū s jau atpū š aties ķ ermenim un dvē selei. Burvī gas ē rtas gultas, ar ortopē disko matraci, komfortablu temperatū ru istabā un labu apgaismojumu, biju apmierinā ta.
Viesnī cā m ir sava virtuve, un tur gatavo garš ī gus ē dienus. Es joprojā m atceros tā s daž ā dā s brokastis.
Vienī gais mī nuss ir viesnī cas atraš anā s vieta. Tuvumā praktiski nav izklaides iespē ju, bet atvaļ inā jumā jū s vienkā rš i vē laties tos apmeklē t. Kā da pā rsteidzoš a viesnī ca!
аватар nika.nika
Ak, bet lī dz š im no visā m mū su apmeklē tajā m viesnī cā m Turcijā š ī ir sliktā kā . Apkalpoš anas lī menis ir ļ oti bē dī gs. Ģ imenes numurs ar 2 istabā m, ko rezervē jā m un par ko samaksā jā m, mums netika uzdā vinā ts. … Tomēr ▾ Ak, bet lī dz š im no visā m mū su apmeklē tajā m viesnī cā m Turcijā š ī ir sliktā kā . Apkalpoš anas lī menis ir ļ oti bē dī gs. Ģ imenes numurs ar 2 istabā m, ko rezervē jā m un par ko samaksā jā m, mums netika uzdā vinā ts. Pirmajā dienā nā cā s apmierinā ties ar STANDARTU ar saliekamo gultu. Ē diens restorā nā nav pat 4ku. Pludmale ar lieliem oļ iem, sā p ieiet jū rā . WiFi ir lē ns un nepā rtraukti pazū d. Lielā kajai daļ ai gaisa kondicionē tā ju aug sē ne un milzī gi pilieni veido peļ ķ es, uz kurā m viens bē rns paslī dē ja un nokrita, tad mē s elpojam š o sē nī ti. Telpā s ir PUTEKĻ I, daž viet nedarbojas kondicionieris. Sakarā ar sastrē gumu ar rezervā ciju, mums tika solī ts pagarinā t istabu lī dz mū su izbraukš anai, bet tad izrā dī jā s, ka pagarinā jums bija domā ts tikai daž as stundas vairā k. Pā rē jo viņ i sabojā ja pirmajā dienā un pē dē jā dienā ar savu apkalpoš anas lī meni. Brī vdienu viesnī ca NEIESAKU
Pievienot fotoattē lu Fotoattē lu Dzē siet š o fotoattē lu
аватар annadyakina7
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Nedē ļ u atpū tā mies jū nija beigā s 2018. Es, mamma un bē rns 3 gadi. Lai nokļ ū tu no lidostas, ar vienu pieturu vajadzē ja 1 stundu 40 minū tes. Iedevu piecas zvaigznes, jo viesnī ca tieš ā m ir forš a un atbilst š eit atstā tajā m atsauksmē m. … Tomēr ▾ Nedē ļ u atpū tā mies jū nija beigā s 2018. Es, mamma un bē rns 3 gadi.
Lai nokļ ū tu no lidostas, ar vienu pieturu vajadzē ja 1 stundu 40 minū tes.
Iedevu piecas zvaigznes, jo viesnī ca tieš ā m ir forš a un atbilst š eit atstā tajā m atsauksmē m. satriecoš a tī rī ba visur, š iks istaba, bagā tī gs ē diens, skaists kompakts. animā cija pieauguš ajiem netika izmantota, bet puiš i kaut ko sakā rtoja. Bē rnu miniklubs strā dā pa stundā m, ļ oti forš s, forš s, milzī gs, tī rs ar bē rnu tualetē m)) vakarā mini diskotē ka, un tad pieauguš o š ovs. Pā ris reizes 7 dienā s bija tematiskie vakari, pie baseina. , piemē ram.
Man personī gi tā bija liela vilš anā s, ka vienalga jū ra un piekraste nav trī sgadī gam bē rnam. Oļ i tā di, ka kurpes tomē r bija jā pē rk (veikalā pie viesnī cas 12 dolā ri par pā ris). bet no 7 dienā m 4 dienas bija traki viļ ņ i, nav reā li iedziļ inā ties. mols ir bojā ts, peld tikai drosmī gā kā s pieauguš o vienī bas. turklā t tik bī stamas kā pnes no mola, ka bē rns nekad nenokā ps un pat ar viņ u rokā s nav iespē jams) tikai pieauguš ajiem bē rniem mols vispā r, vienu dienu jū ra bija mierī ga (vairā k vai mazā k) tā pē c varē ju netur bē rnu pie rokas pludmalē , atlaid mazliet. tā pē c jū ru maz redzē ja, bē rns neinteresē ja un baidī jā s ar viļ ņ iem, jo ​ ​ nogā za, tā pē c pavadī jā m laiku pie baseina, kas ž ē l) nu mazs mī nuss ir alkohols, dā rgā kā s viesnī cā s tas ir labā k. Vī nu, dž inu, rumu, vietē jie š vepi nevarē ja dzert. . . tikai alus un viskija kola))) sulas no automā tiem atš ķ aidī ja ar ū deni divas reizes un bē rns dzē ra, normas, bez sekā m)
аватар viktoriasikrit
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Maza mā jī ga viesnī ca. Teritorija sakopta, viss diezgan ē rti izvietots, ir pat 4 labi slidkalniņ i. Ir pat tenisa korts, bet mē s tur nespē lē jā m, bija ko darī t) Istaba laba, viss glī ts. Uzreiz krī t acī s, ka remonts veikts nesen. Es nezinu, vai tā ir visā s istabā s, bet mums paveicā s) Minibā rs tika piepildī ts pē c ieraš anā s, bet vē lā k viņ i atnesa tikai ū deni. … Tomēr ▾ Maza mā jī ga viesnī ca. Teritorija sakopta, viss diezgan ē rti izvietots, ir pat 4 labi slidkalniņ i. Ir pat tenisa korts, bet mē s tur nespē lē jā m, bija ko darī t) Istaba laba, viss glī ts. Uzreiz krī t acī s, ka remonts veikts nesen. Es nezinu, vai tā ir visā s istabā s, bet mums paveicā s) Minibā rs tika piepildī ts pē c ieraš anā s, bet vē lā k viņ i atnesa tikai ū deni. Bet mē s pat negaidī jā m, ka tas tiks piepildī ts pē c ieraš anā s, kas jau bija patī kami. Uzreiz atzī mē š u arī to, ka viesnī cas personā ls ļ oti labi pilda savus pienā kumus. Tī rī š ana ir vienkā rš i lieliska, un it ī paš i pirmā s divas dienas neatstā ja dzeramnaudu, lai vē lā k varē tu salī dzinā t kvalitā ti un nekas nav mainī jies, lai gan naudu atstā j vismaz nē . Jebkurā gadī jumā tie labi attī ra. Veļ a tiek mainī ta apmē ram trī s lī dz č etras reizes nedē ļ ā . Visi tekstilizstrā dā jumi ir labā stā voklī , tas attiecas uz gultas veļ u un aizkariem un pā rē jo. Kā mums stā stī ja, viesnī ca 2016. gadā veica renovā ciju un nekas nebija laika nolietoties. Viesnī cā ir rosī ba, bet viss mierī gā , izmē rī tā tempā . Lai gan animatori daž reiz rī koja oriģ inā lus pasā kumus. Atpū tu daž ā dojā m ar ekskursijā m. Bet sanā ca neliela vilš anā s. Gidi bez dvē seles stā sta, kā viss ir nabadzī gi. Lī dz ar to ekskursija š ajā Turcijas daļ ā ir vā ja, bet mē s negribē jā m doties tā lā k, bet mē s izvē lē jā mies viesnī cu drī zā k jū ras un cenas un kvalitā tes dē ļ . Viesnī cas pludmale ir jauka, plaš a un pietiekami gara, bet tomē r varē tu pievienot vairā k sauļ oš anā s krē slu, lai tie nestā vē tu tik tuvu viens otram. Ir piestā tne. Jū ra ir tī ra, arī pludmale ir lieliski iztī rī ta. Ē diens ir labs, ja neesi izvē lī gs, vienmē r atradī si ko ē st. Arī par dzē rieniem š eit negaidiet premium alkoholu, bet kopumā var dzert visu. Š eit ir labi apstā kļ i arī bē rniem. Animā cija krievu valodā vakara diskotē kā . Restorā nā ir bē rnu stū rī tis. Viesnī ca ir ģ imenes pā rvaldī ta jaunieš u ballī š u apmeklē tā jiem š eit nav ko darī t. Kopumā relaksē još ā m ģ imenes brī vdienā m.
аватар palchyk13
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Sveiki visiem. Pirmo reizi atpū tā mies Turcijā ar mazu bē rnu(2 gadi) pē c tū roperatora ieteikuma. Pirms tam atpū tā mies Maldivu salā s, Dubaijā , Ē ģ iptē . Saprotiet ir ar ko salī dzinā t! Mē s negaidī ju, apkalpoš ana teicama, viesnī ca tī ra, skaista! Nu viss š iki, virtuve daudzveidī ga, piemē rota gan lieliem, gan bē rniem! Izklaides daž ā dī ba, dē ls bija sajū smā , negribē jā s braukt prom! Turki ir ļ oti viesmī lī gi! Viens mī nuss ir pludmale, oļ i! citi baseini, garlaicī gi nebū s! Mū su 8dienas ir paskrē juš as vē ja spā rniem!! ! Ļ oti gribē tos uz Turciju tajā paš ā viesnī cā , ž ē l, ka ir Ē ģ iptē vai jebkurā citā valstī (izņ emot Maldī vu salas) tā nav! Iesaku))). … Tomēr ▾ Sveiki visiem. Pirmo reizi atpū tā mies Turcijā ar mazu bē rnu(2 gadi) pē c tū roperatora ieteikuma. Pirms tam atpū tā mies Maldivu salā s, Dubaijā , Ē ģ iptē . Saprotiet ir ar ko salī dzinā t! Mē s negaidī ju, apkalpoš ana teicama, viesnī ca tī ra, skaista! Nu viss š iki, virtuve daudzveidī ga, piemē rota gan lieliem, gan bē rniem! Izklaides daž ā dī ba, dē ls bija sajū smā , negribē jā s braukt prom! Turki ir ļ oti viesmī lī gi! Viens mī nuss ir pludmale, oļ i! citi baseini, garlaicī gi nebū s! Mū su 8dienas ir paskrē juš as vē ja spā rniem!! ! Ļ oti gribē tos uz Turciju tajā paš ā viesnī cā , ž ē l, ka ir Ē ģ iptē vai jebkurā citā valstī (izņ emot Maldī vu salas) tā nav! Iesaku)))
Бар у басейна
Parādīt vairāk »


iemiesojums Kjokka
Cik saprotu pēc atrašanās vietas kartē, netālu no Kirman Sidera Luxury & Spa 5 * --- upes, ir odi, kukaiņi, smaka no upes utt. ????
6 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 43 atbildi
iemiesojums levchuk9
Vai jūra ir auksta? Paldies!!!
9 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums TuristBystena
Puiši, sakiet man 2 jautājumus: vai visi ubagoja naudu reģistratūrā par izlīgumu un vai tur ir bērnu slidkalniņi (bērnam ir 2 gadi)?
11 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 14 atbildes
iemiesojums ka_ri_na11
Sakiet, lūdzu, kā sauc animatoru, kura gandrīz katru vakara izrādi pārģērbās par meiteni
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 7 atbildes
iemiesojums viki20
viss par šo viesnīcu
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 5 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Отель расположен всего в 30 км от центра города Алания, в п.Окурджалар. Поездка до водопада Манавгат занимает полчаса. Отель был построен в 1998 году, последняя полная реновация проводилась в 2016 году. Небольшая территория, но достаточно развитая инфраструктура. Подходит для семейного отдыха и молодежи.

Atrašanās vieta Расположен в 90 км от аэропорта г. Анталия.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа составляет 200 м. Заход в море — песок, мелкая галька. Душ, кабина для переодевания, бар на пляже бесплатно (10.00-16.00, безалкогольные напитки, самообслуживание), пирс (открыт с 01 июня по 01 сентября).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, камера хранения багажа, ежедневная уборка номера, услуги по глажке одежды (платно), Wi-Fi бесплатно (до 128 кб/с), факс/ксерокопирование, диетическое и вегетарианское меню (бесплатно), обслуживание номеров (платно), фотограф платно, ТВ уголок, 1 конференц-зал (200 кв.м, на 180 чел.), 4 ресторана — 1 основной ресторан, 3 A la Carte ресторана: османский, азиатский и средиземноморский (по резервации, платно), 6 баров, 2 бассейна — открытый бассейн 1.200 м2 3 водные горки, крытый бассейн 380 м2 (открыт в зимний период), у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца (бесплатно), магазины.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem Детская анимация на русском языке, мини-диско каждый день с 15 мая по 15 сентября, мини-клуб (4-12 лет, мороженое в течение 1 часа), макси-клуб (13-18 лет), открытый детский бассейн 50 м2, игровая комната, детский уголок 24 часа (в главном ресторане), детское меню (ужин), детская коляска (по резервации, платно).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
  • aukle
Izklaide un sports Амфитеатр, библиотека, 3 водные горки, теннисный корт бесплатно (с жестким покрытием), прокат теннисных ракеток и мячей бесплатно, освещение теннисного корта платно, игровые автоматы платно, игровая комната платно, компьютерные игры, плэйстейшн платно, аквааэробика бесплатно, стэп бесплатно, зумба бесплатно, волейбол на пляже бесплатно, дартс бесплатно, водные виды спорта платно, бочче бесплатно, мини-футбол бесплатно, пилинг в хамаме платно, тематические вечера (турецкая ночь 1 раз в неделю), итальянская, мексиканская, интернациональная, белая ночи, гала-вечер.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • makšķerēšana
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 350 номеров. Состоит из одного 5-этажного здания. Для удобства имеется 4 лифта.

Istabās

В номерах представлено: центральный кондиционер, мини-бар, спутниковое ТВ, музыкальный канал, ванная комната, фен, прямой телефон, Wi-Fi, ванна, тапочки, ванные принадлежности, фен, электронный сейф (платно), балкон, дополнительная раскладная кровать (по запросу).

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši $
  • gaisa kondicionieris (ne visās istabās)
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese Okurcalar, 07000 Alanya, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 242 527 43 02
Tīmekļa vietne: Kirman Sidera Luxury & Spa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.