King As Hotel 3*– Atsauksmes

22
Novērtējums 3.210
№310 viesnīcas reitingā Alanja
4.2 Numurs
3.8 apkalpošana
3.7 Tīrība
3.1 Uzturs
4.9 Infrastruktūra
Viesnīca atklāta 2003. gadā, pēdējais remonts notika 2017./2018. Sastāv no vienas 4 stāvu ēkas (ir lifts). Atrodas 5 km no Alānijas centra, 200 m no pludmales. Piemērots relaksējošām brīvdienām.Vairāk →
аватар mst.ilia
 •  apceļots 10 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 1.0
Sveiki visiem! Es devos uz š o, tā teikt, viesnī cu no 2023. gada 14. maija lī dz 22. maijam. Fons ir tā ds, ka ceļ oju tikai ar bē rnu bez sievas un kā da nezinā ma iemesla dē ļ vairā kas 4-5 zvaigž ņ u viesnī cas atteicā s rezervē t, jo es it kā iet bez otrā s puses, un pat norā de, ka es ceļ oju ar bē rnu, nepalī dzē ja mainī t viņ u lē mumu. … Tomēr ▾ Sveiki visiem! Es devos uz š o, tā teikt, viesnī cu no 2023. gada 14. maija lī dz 22. maijam. Fons ir tā ds, ka ceļ oju tikai ar bē rnu bez sievas un kā da nezinā ma iemesla dē ļ vairā kas 4-5 zvaigž ņ u viesnī cas atteicā s rezervē t, jo es it kā iet bez otrā s puses, un pat norā de, ka es ceļ oju ar bē rnu, nepalī dzē ja mainī t viņ u lē mumu. Rezultā tā ceļ ojumu aģ entū ras menedž eris mē ģ inā ja rezervē t 3 zvaigznes un voila, rezervā cija tika apstiprinā ta, vienī gā problē ma bija tā , ka neviens mani par to nebrī dinā ja, rupji sakot, viņ i mani nostā dī ja fakta priekš ā , ka rezervā cija bija tika izveidots, un man tur bija jā iet. Un viss bū tu labi, mē s neesam lepni cilvē ki, esam gatavi iet uz 3 zvaigznē m, bet š o 3 zvaigž ņ u cena bija tikai par 15-20 tū kstoš iem lē tā ka nekā.4-5 zvaigž ņ u viesnī cā m ar kopē jo ekskursijas cenu apm. 100 tū kstoš i rubļ u par 9 dienā m, tā nebija tik ievē rojama summa un es labprā tā k piemaksā tu par 4-5 zvaigznē m, vai aizietu uz 3 zvaigznē m, bet tomē r daudz lē tā k. Bet nav ko darī t, ejam uz 3 zvaigznē m King As.
Atsauksmes speciā li nelasī ju, lai visu objektī vi novē rtē tu uz vietas.

IERAŠ ANĀ S

Viesnī cā ieradā mies ap pulksten 14:00 tieš i pirms pusdienas laika beigā m. Transfē rs no Antā lijas 90% tū ristu izlaida viesnī cā s Alā nijas centrā tū risma zonā , un mū s izlaida aptuveni pie izejas no pilsē tas tieš i 6-8 joslu D400 š osejas malā . Tas jau izskatī jā s kaut kā aizdomī gi, bet tomē r cerī ba nenomira) Reģ istratū rā uzreiz teica, ka vispirms ej paē d, un tad visu nokā rtosim, tas bija ļ oti parocī gi, jo mū su Azur Air pat bulciņ as lidojumā nedod, un ē dā m ilgi. Viņ i uzreiz jautā ja, kur mazgā t rokas, norā dī ja uz tualeti, un pē c smarž as tualetē un tā s ā rkā rtī gi nomā coš ā stā vokļ a sā ka saasinā ties š aubas par pareizu viesnī cas izvē li. Tā kā ieradā mies pusdienu beigā s, ē diena gandrī z vairs nepalika un likā m to, kas bija, un viss bija gandrī z auksts, bet nu, paldies par to! Apmetā s 212. istabā.

NUMBER
Lifts nedarbojā s un 2. stā vs bija ļ oti parocī gs, tā pat kā.5 vai 6 stā vi, nebū s jā skrien pa kā pnē m. Istaba protams nogurusi, bet diezgan velk uz 3, pat likā s, ka ja nomainī si saplaisā juš o spoguli, noslauki veidni no flī zē m vannas istabā , nomaini mē beles no nokaltuš ā s skaidu plā tnes un nomainī si televizoru no 1996. g. modernu plakanu, tad varat uzzī mē t 4 zvaigznes. Izrā dī jā s, ka televizors pat nebija pieslē gts antenai un vienkā rš i stā vē ja kā dekorā cija. Nu, tas arī ir pluss, var atpū sties no propagandas un izbaudī t atvaļ inā jumu : ) Uz balkona bija tikai galds ar pelnu trauku, bet nebija krē slu, bija jā izmanto beigts pufs, lai bū tu prom. gari turku vakari sē ž ot uz balkona)) Tā kā no logiem paveras skats uz valsts š oseju D400, uz kuras 8 joslā s velk kravas automaš ī nas, kravas automaš ī nas, motocikli un citas turbo automaš ī nas ar krievu numuriem, tad varat novē rtē t, kā ds ir neaizmirstams troksnis, salī dzinā ms tikai uz skrejceļ u.
Un piebilst, ka te ir arī krustceles, un turkiem patī k ar vai bez iemesla rosī ties, kā arī to, ka tur biež i brauc ā trā s palī dzī bas maš ī nas ar mirgojoš ā m gaismā m un visus atgrū ž pie luksoforiem, tas ir vienkā rš i neaizmirstami. Bet mē s gā jā m daudz un ā tri noģ ī bā m, un troksnis mū s netraucē ja.

TĪ RĪ Š ANA

Mē s ievā cā mies vairā k vai mazā k tī rā telpā . Pa dienu, protams, nedaudz nosmē rē jā m grī du, pludmalē tika uzklā tas smiltis. Nā kamajā dienā.3 zvaigž ņ u veikalā grī da dzirkstī ja cik var dzirkstī t, tualetē arī miskaste bija tukš a, tas viss pielika punktus viesnī cai. Tač u pā rē jā s dienas neviens cits neko nemazgā ja, un atlikuš o laiku beigā s grī das stā voklis bija nomā coš s. Acī mredzot cerē ja uz dzeramnaudu, pirmā mazgā š ana ir kaut kas lī dzī gs demo versijai, sak, demonstrā cija, kā var bū t, ja atstā j nedaudz liras : ) Nu neesam bagā ti cilvē ki, tā pē c neaizbraucā m , un bija netī ra grī da. Arī gultas veļ a nekad netika mainī ta.
Par laimi, vismaz dvieļ us nomainī ja uz 4-5 dienā m, lai gan š im nā cā s tos vairumā mest vienuviet, tā teikt, lai biezi mā jienu. Vienī gais, kas tika darī ts katru dienu, bija miskastes iztukš oš ana, nu, vismaz paldies par to.

UZTURS

Ē diens, iespē jams, ir viens no lielā kajiem š ī s viesnī cas trū kumiem. Man ir ar ko salī dzinā t, biju pirms 2 gadiem uz Myra Hotel Marmarisā , arī.3 zvaigznes, tā tad tad bija covid laiks, ē dienu izdalī ja viesnī cas darbinieki un joprojā m subjektī vi bija daudz lielā ka izvē le, daudz vairā k gaļ as un in vispā r bija par kā rtu garš ī gā ks, proti, ir kaut kā das nevienlī dzī gas 3 zvaigznes, vai nu te 2 zvaigznes vai Marmarisā.4. Ē diens nav garš ī gs. Jū s gandrī z nekad neredzē sit gaļ u, un, ja redzat, tas bū s vai nu kaut kā di subprodukti, piemē ram, vistas kuņ ģ i, vai lē ti sojas pusfabrikā ti no tuvā kā Migros, vai vienkā rš i sagriezta desa, kas jū s vajā . gan no rī ta, gan pē cpusdienā.
Ka no karstā , ko pusdienā s neē da, vakariņ ā s liek salā tos. Mani nokaitinā ja, ka nevar uzlikt silto ē dienu, bet viesnī cas strā dnieks uzliek, un uzliek, it kā rū pnī cas ē dnī cā porcija, nedod Dievs, lieku gramus, un vē l ' nesaprotu ne vā rda krieviski, jā baksta ar pirkstiem. Salā ti ir tā da paš a veida mū su tomā ti un gurķ i vai tikai salā ti, pē tersī ļ i, dilles, sasmalcinā ti marinē ti gurķ i, sasmalcinā ti svaigi tomā ti un gurķ i, olī vas, olī vas, paprika un, kā jau teicu, visā das neapē stas lietas no pusdienā m vai vakariņ ā m. No augļ iem tikai sasmalcinā ti ā boli, pā rē jā s beigā s sā ka griezt apelsī nus, ne arbū zus un melones. Ir tikai 2 deserti, tie ir vai nu sī rupā mē rcē ti auzu pā rslu cepumi vai kaut kā da ne pā rā k garš ī ga ž eleja. Visas sulas ir ķ ī miskas. Es nelietoju alkoholu, tā pē c nevaru neko pateikt, bet acī mredzot tas ir arī kaut kā ds surogā ts. Ir pieejams tirdzniecī bas automā ts ar kafiju un kakao, un paldies par to.
Pepsi un citi gā zē tie dzē rieni jā prasa bā rā . Rezultā tā mums ir mazas un negarš ī gas porcijas karstu, tā da paš a veida salā tu. Kopumā jū s noteikti neatstā sit taukus. Un, starp citu, š ķ ī vji un karotes ar dakš ā m biež i ir ar lipī gu pā rtiku vai taukainiem plankumiem. Un vienreizē jā s ū dens un sulas krū zī š u vietā ir plastmasas krū zes kā Carl alum! Iedomā jieties, cik tas ir nehigiē niski, jums tas vienmē r bija jā mazgā.

PLUDMA

Lī dz pludmalei jā nokļ ū st pa vairā kiem ceļ iem, bet godī gi sakot, tā ir diezgan tuvu burtiski 5 minū š u gā jiena attā lumā . Zem D400 š osejas ir pazemes ejas, pa kurā m uzreiz var doties uz viesnī cas pludmali. Gandrī z visi sauļ oš anā s krē sli ir izmiruš i un to un lietussargu ir tik maz, ka, atnā kot nedaudz vē lā k, bū s jā cepas uz smiltī s guļ oš a dvieļ a zem svelmī gā s Turcijas saules.

VIESI
Kamē r biju tur neredzē ju nevienu ā rzemnieku, apkā rt bija tikai tautieš i un tas, manuprā t, kā rtē jo reizi parā da viesnī cas lī meni, komentā ri lieki.

SECINĀ JUMS

Mē s lieliski atpū tā mies, bet viesnī ca ir vienkā rš i drausmī ga par savu cenu, ja biļ ete uz to bija daudz lē tā ka nekā biļ ete uz 4-5 zvaigž ņ u viesnī cā m, tad š is ir labs variants budž eta cilvē kiem, bet, kad zini, ka š ī viesnī ca ir tikai par 10% lē tā ka nekā viesnī cas ir 4-5 zvaigznes, un par to visu jū s saņ emat super skaļ u trasi zem logiem, drausmī ga tī rī š ana istabā , beigtas mē beles, briesmī gs ē diens, tad sā c domā t, ka kaut kur esi nokritis iemī lē jies...Nu labi, tā bū s mā cī ba nā kotnei, turpmā k pirms rezervā cijas apstiprinā š anas rū pī gi izlasī š u atsauksmes, un jū s neatkā rtojat manu kļ ū du, izlasiet š o atsauksmi un izvairieties no š ī s "skaistas viesnī cas" izklausā s pē c "karaļ a dibena"! : ))
аватар trubnikova.75
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Man nepatika viesnī ca. Esmu bijis daudzā s vietā s, un tas ir vissliktā kais. Par cenu - lē ti. Telpas nav uzkoptas. Darbinieku ir maz, viņ i netiek galā . Viena sieviete uzkopj telpas, kas ir 4 stā vi. Mē s dzī vojā m 511. istabā . Izlietne ir aizsē rē jusi, neviens nereaģ ē uz lū gumiem to salabot. … Tomēr ▾ Man nepatika viesnī ca. Esmu bijis daudzā s vietā s, un tas ir vissliktā kais. Par cenu - lē ti. Telpas nav uzkoptas. Darbinieku ir maz, viņ i netiek galā . Viena sieviete uzkopj telpas, kas ir 4 stā vi. Mē s dzī vojā m 511. istabā . Izlietne ir aizsē rē jusi, neviens nereaģ ē uz lū gumiem to salabot. Viņ i mī ļ i smaida - pagaidiet. . . Kopā remontē jā m, paš i visu iztī rī jā m un grī du mazgā jā m. Un blakus istabā ir problē ma ar kondicionieri, kad tas ir ieslē gts, tad tu vairs neesi istabā , bet gan lidlaukā - rada tik lielu troksni, viņ i pa dienu izgā ja no istabas, viņ i dara neatbild uz pieprasī jumiem. Gribu atpū sties, bet istabā atskan dā rdoņ a. Ē diens...atseviš ķ s jautā jums. Es neesmu izvē lī gs, bet tomē r. Ko tu dod, to tu ē d. Nav citas izvē les. Pagaidi un bū si paē dis. Brokastis ir vē las, no 8.00, tā pē c brokastojā m kafejnī cā . Puiš i ē damistabā labi runā krieviski, uzreiz iet un nes, uzreiz noslauka grī du. Padomā jiet paš i, vai š eit atpū sties vai nē . Viesnī cā ir DAUDZ problē mu! Ī paš i mā jsaimniecī bas. Jū ra, saule, smiltis – tā mē s braucam uz Turciju.
аватар irmasails13
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Man patika viesnī ca. Viss tī rs, istaba tī ra, veļ a tī ra. Blakš u nav! Neviens nekad nav sakodis! ) Internets viesnī cā pie ieejas. Ē diens - viss ļ oti garš ī gs, visiem garš oja! Iemī lē jos Turcijā ) Ā tri iekā rtojā mies, uzreiz paē dā m) Paldies Kingas viesnī cai! Ļ oti labs personā ls š eit, izpalī dzī gs, kā mā jā s saņ emts). … Tomēr ▾ Man patika viesnī ca. Viss tī rs, istaba tī ra, veļ a tī ra. Blakš u nav! Neviens nekad nav sakodis! ) Internets viesnī cā pie ieejas. Ē diens - viss ļ oti garš ī gs, visiem garš oja! Iemī lē jos Turcijā ) Ā tri iekā rtojā mies, uzreiz paē dā m) Paldies Kingas viesnī cai! Ļ oti labs personā ls š eit, izpalī dzī gs, kā mā jā s saņ emts)
Фото с балкона
аватар coolga83
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Laba viesnī ca, 5 minū tes lī dz pludmalei. Istaba laba, uzkopj katru dienu. Ē diens nav ī paš i daudzveidī gs, bet ko ē st var atrast. Vienī gais, ka wi-fi nedarbojā s labi. Bet kopumā par savu cenu variants ir normā ls. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca, 5 minū tes lī dz pludmalei. Istaba laba, uzkopj katru dienu. Ē diens nav ī paš i daudzveidī gs, bet ko ē st var atrast. Vienī gais, ka wi-fi nedarbojā s labi. Bet kopumā par savu cenu variants ir normā ls.
аватар forvacan
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Telpā s ir pelē jums. Ap viesnī cu vienmē r smird pē c kanalizā cijas, un pē dē jā s dienā s, acī mredzot, kā ds ir gā jis bojā un smirdē jis pē c putra, kas sajaukta ar notekū deņ iem. Blaktis ir visur, jū s riskē jat tā s atnest mā jā s. … Tomēr ▾ Telpā s ir pelē jums. Ap viesnī cu vienmē r smird pē c kanalizā cijas, un pē dē jā s dienā s, acī mredzot, kā ds ir gā jis bojā un smirdē jis pē c putra, kas sajaukta ar notekū deņ iem. Blaktis ir visur, jū s riskē jat tā s atnest mā jā s. Kā du dienu ē damistabu appludinā ja plū mes no kanalizā cijas, kas ieplū da baseinā . Dvieļ i jā izsit ar kautiņ u - negribī gi, bet dienā vai divā s dos vienu par diviem. Daž i cilvē ki ir iekā rtojuš ies istabā s bez logiem. Ja esat saš utis, viņ i var pā rcelties uz citu vietu - viss jū su atvaļ inā jums bū s pā rcelš anā s no vienas istabas uz otru.
Vannasistabā nav neviena ā ķ a/skapja, noteka atrodas virs ū dens lī meņ a, tā pē c vienmē r stā vē siet ū denī , kas notecē ja no jums pē dē jo reizi vai no kaimiņ a. Ū dens ir karsts tikai tad, kad ā rā ir karsts, no rī ta un vakarā jau auksts, jo tas ir no mucā m, kuras silda saulē . Pē c jū ras visi nā k vakarā un ū dens ā tri beidzas, un no rī ta to vienkā rš i vē l nesasilda saule. Dienas laikā ir arī auksts ū dens.
Vestibilā Wi-fi, bet lietot var tikai 8 cilvē ki, pā rē jie nevarē s pieslē gties, jā gaida kamē r bū s brī vs - vienmē r bū s ziņ a, ka parole ir nepareiza vai vienkā rš i nevar pieslē gties tī klu. Priekš namā ir ļ oti dzeloņ i krē sli - saplaisā juš i, sā p uz tiem sē dē t, skrā pē ā du.
Gaļ u nedod, vienkā rš ā tekstā saka: "Nav atļ auts. " Apmeklē ju viņ u virtuvi - vairs nevarē ju ē st, antisanitā rie apstā kļ i bija pilni - tarakā ni, grieš anas dē ļ i "pinkains", piesū cinā ts ar nezin ko, smird. Pē c nekā rtī bā m sā ka dot ierobež otu skaitu kū ku, visiem nepietika, pirms tam tē jai vispā r nebija nekā . Pā rē jo silto ē dienu pasniedz kā uzkodas pā ris dienas.
Visi ierodas 2 naktī un arī dodas prom, tā pē c pilnī gi visi zaudē dienu no atvaļ inā juma. Cilvē ki tika savervē ti, tač u telpu nepietiek. Ir pludmale, ieeja ū denī - akmeņ i, jā iet tā lā k. Visi sauļ oš anā s krē sli ir salauzti.
аватар innasv93
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Š ajā viesnī cā atpū tā mies kopā ar vī ru no 26.08 lī dz 2.09. 19. Vietā ieradā mies ap 18:00 - ā tri iekā rtojā mies, vakariņ ā m bija laiks tieš i laikā . Reģ istrē joties mū s uzreiz brī dinā ja, ka š ī ir istaba uz vienu nakti - pē c tam viņ i tiks pā rvietoti ar skatu uz jū ru. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā atpū tā mies kopā ar vī ru no 26.08 lī dz 2.09. 19. Vietā ieradā mies ap 18:00 - ā tri iekā rtojā mies, vakariņ ā m bija laiks tieš i laikā . Reģ istrē joties mū s uzreiz brī dinā ja, ka š ī ir istaba uz vienu nakti - pē c tam viņ i tiks pā rvietoti ar skatu uz jū ru. Viņ i iedeva 204. istabu - ar skatu uz kaimiņ u ē kas sienu un paredzē ta 4 cilvē kiem) Principā mē s bijā m gatavi to paciest, ja ne vienu lietu. Istabā bija gultas blaktis. Daudzi. Atradā m viņ us jau vē lu vakarā , neviens mū s tobrī d nevarē ja pakustinā t. Brī numainā kā rtā.1. vienvietī gajā gultā neviena nebija, un mē s kaut kā kopā snaudā mies tajā lī dz rī tam. Pie mums apmetā s vē l viena meiteņ u kompā nija no Baltkrievijas, un arī š ie kukaiņ i bija viņ u istabā.4. stā vā .
Nā kamajā rī tā mū s pā rcē la uz 506. istabu – ar skatu uz jū ru (un trokš ņ ainu ceļ u, bet nekautrē jā mies). Blakš u vairs nebija)) Bet gaisa kondicionieris tecē ja strū klā (meistars atpū tā s tikai lī dz dienas beigā m), un matu fē ns nedarbojā s. Mums vajadzē ja 2 dienas, lai to salabotu. Pē c nomaiņ as jaunais matu ž ā vē tā js bija trokš ņ ains, it kā es strā dā tu ar skrū vgriezi!
Iztī rī ts un pē c pieprasī juma, un tieš i tā pat. Reiz uztaisī ja figū riņ u, uz kuras vilka manu pidž amu - š ķ iet jocī gi, bet kaut kā nepatī kami, ka tik personiskas lietas tika aiztiktas. Veļ a un dvieļ i bija tī ri, bet jau nolietoti. Mū su istabā bija pilna vanna, ē rta. Sā kumā viņ i domā ja, ka ū dens ir karsts un ne ī paš i karsts, bet tas parā dī jā s, ja ū dens tika notecinā ts 5 minū tes)
Š eit viņ i rakstī ja par kanalizā cijas smakā m - mums ar to nebija problē mu. Ne uz vietas, ne istabā .
Ē diens ir tā ds. Nedē ļ ā vienu reizi iedeva zivi - ceptu skumbriju, viena diena bija pilnī gi veģ etā ra - nebija gaļ as nekā dā veidā , pā ris reizes iedeva kaut kā das pusfabrikā tus, pā ris reizes bija kaut kā ds sautē jums. un viss. Silto ē dienu tieš ā m dod porcijā s, bet var izdomā t kā du piedevu. Deserti arī nav ī paš i labi - pā ris reizes vakariņ ā s deserti nebija vispā r, vienreiz mielojā s - tika sagā dā ti veseli 4 veidu saldumi, bet pā rsvarā viens deserts - kaut kas lī dzī gs sī rupā izmē rcē tam biskvī tam. No augļ iem - tikai arbū zs. Atkal viņ i deva ā bolus))
Brī vi pieejami bija tirdzniecī bas automā ti ar pulverveida sulā m, ū deni, tē ju, kafijas automā tu. Pā rsteidzoš i, ka bā rā bija labs alus, pā ris reizes paņ ē ma baltvī nu - ne to garš ī gā ko, bet vismaz nebija atš ķ aidī ts ar ū deni. Mē s zinā m, ka daž ā s viesnī cā s viņ i iedod tikai vienu glā zi rokā - š eit tā nebija, viņ i deva tik, cik prasī jā t. Bā rmenis lej arī Pepsi, Sprite, Fanta.
Sē dē t ē damistabā ir ļ oti karsts un smacī gs, jo uz ielas ir galdi, bet visiem to nepietiek. Vestibilā arī ir karsts – nav gaisa kondicionē tā ju. Internets arī ir pieejams tikai vestibilā , un viņ i saka patiesī bu, ļ oti biež i tas neizdodas un neļ auj pieslē gties.
Ejiet uz pludmali apmē ram 5 minū tes, tur ir sauļ oš anā s krē sli no viesnī cas un nojume. Lielā kā daļ a sauļ oš anā s krē slu bija saplī suš i, bet mē s devā mies uz jū ru uzreiz pē c brokastī m, lai varē jā m izvē lē ties veselus)) Otro reizi mē s devā mies uz pludmali vakarā , ap 17 - tajā laikā daudzi jau bija izbraukuš i, un atkal mierī gi izvē lē jā mies sev labas vietas. Jū ra tī ra, ļ oti silta, bet tieš ā m labā k ū denī ieiet no kreisā s puses.
Pusdienu kastī ti mums lī dzi neiedeva, bet devā mies prom uzreiz pē c brokastī m - pulksten 10, iespē jams, ka tas bija iemesls.
Blakus viesnī cai ir 2 lielveikali, izvē le laba. Svē tdienas vakarā pastaigā jā mies un desmit minū š u attā lumā no viesnī cas atradā m diezgan lielu tū ristu tirgu - tur nopirkā m saldumus, lai paņ emtu lī dzi uz mā jā m.
Godī gi sakot, mē s noteikti nebrauktu uz š ejieni otrreiz (Klopyyy!! ! ), un mē s to neiesakā m citiem.
P. S. Nā kamajā dienā pē c sū dzī bā m par gultas blaktī m viņ i redzē ja, kā no viesnī cas tiek iznesti daž i matrač i. Mē s nezinā m, vai tie ir tie, vai tikai tī rī š ana, bet mē s ceram, ka viņ i uzklausī s sū dzī bas.
Вид из номера
аватар JUlija852997
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cā viss bija labi, personā ls laipns. Istaba bija tī ra, tī rī ta katru dienu, dvieļ i mainī ti. ē diens ir labs. Pludmale ļ oti laba, tuvu, bija sauļ oš anā s krē sli un saulessargi, ū dens tī rs, pludmale tī ra. … Tomēr ▾ Viesnī cā viss bija labi, personā ls laipns. Istaba bija tī ra, tī rī ta katru dienu, dvieļ i mainī ti. ē diens ir labs. Pludmale ļ oti laba, tuvu, bija sauļ oš anā s krē sli un saulessargi, ū dens tī rs, pludmale tī ra. Mums ļ oti patika arī viesnī cas teritorija. Pie viesnī cas bija daž ā di veikali, kā arī ar autobusu devā mies uz centru, brauciens ilga 10 minū tes. No gida nopirkā m ekskursiju, viss patika.
аватар polubekhinav
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ierodoties iekā rtojā mies, ņ ē mā m vē rā klusuma vē lmes - ar logiem uz pagalmu. Istabā papildus kondicionierim un TV ir ledusskapis un balkons ar mē belē m - lieliski. Vannas istabā ir milzī gs spogulis un liela duš a, var sē dē t, ļ oti ē rti. … Tomēr ▾ Ierodoties iekā rtojā mies, ņ ē mā m vē rā klusuma vē lmes - ar logiem uz pagalmu. Istabā papildus kondicionierim un TV ir ledusskapis un balkons ar mē belē m - lieliski. Vannas istabā ir milzī gs spogulis un liela duš a, var sē dē t, ļ oti ē rti. Balta veļ a, bez traipiem pat dvieļ i. Viņ i televī zijā skatī jā s krievu TNT, mū ziku un ziņ as, bija daudz kanā lu. No loga bez viesnī cā m un mā jā m redzami skaisti kalni. Restorā ns ē da dā rzeņ us visā dā s formā s, uz grila bija daudz dā rzeņ u un gaļ as, garš ī gas biezzupas un kafija. Personā ls ir draudzī gs un izpalī dzī gs. Tiesa, internets ķ ē ra tikai foajē un istabu tī rī ja reizi nedē ļ ā , bet, lai tiktu ā rā , izrā dā s, ka vajag pajautā t un mazgā sies biež ā k. Ir lifts un tas ir lieliski, jo viesnī cai ir 5 stā vi. Kopumā viss ir kā rtī bā . Blakus pludmalei, lielveikali, kafejnī cas un vairā k Var pieš ķ irt 4 zvaigznes
аватар netesova.62
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Izvē lē jā s š o viesnī cu, pamatojoties uz iepriekš ē jā m atsauksmē m. Istaba tī ra un ē rta, uzkopš ana tika veikta katru dienu, gulta nav mainī ta. Personā ls ir pieklā jī gs un draudzī gs, ē diens nebija tik labs, bet mē s nebijā m izsalkuš i. … Tomēr ▾ Izvē lē jā s š o viesnī cu, pamatojoties uz iepriekš ē jā m atsauksmē m. Istaba tī ra un ē rta, uzkopš ana tika veikta katru dienu, gulta nav mainī ta. Personā ls ir pieklā jī gs un draudzī gs, ē diens nebija tik labs, bet mē s nebijā m izsalkuš i. Norā dī ts, ka no pulksten 16 lī dz 17 ir pē cpusdienas uzkodas, bet tā nav izdevies, reiz bijuš i arbū zi, tā tad tikai tē ja. Konditorejas izstrā dā jumu nebija, vakariņ ā s bija tikai kaut kas salds. Pludmale ir netā lu, bet peldē ties ir ļ oti bī stami, ū denī ir milzī gi laukakmeņ i. Kopumā ļ oti labi atpū tā mies. Jā , vakarā un naktī ļ oti traucē ja skaļ a mū zika un satiksmes troksnis, nav skaņ as izolā cijas. Liels paldies darbiniekiem.
аватар marrriel7
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
2018. gada augustā atpū tā mies Turcijā , Kingas viesnī cā . Vauč eri tika pasū tī ti caur Tez tour, aģ enti mū s nepareizi informē ja par viesnī cas atraš anā s vietu, teica, ka viņ š ir Incekumā , un viņ š ir Tosmurā . … Tomēr ▾ 2018. gada augustā atpū tā mies Turcijā , Kingas viesnī cā . Vauč eri tika pasū tī ti caur Tez tour, aģ enti mū s nepareizi informē ja par viesnī cas atraš anā s vietu, teica, ka viņ š ir Incekumā , un viņ š ir Tosmurā . Sakarā ar to bija problē mas ar laicī gu ekskursiju pieteikš anu, jo viņ i nezinā ja, kur mū s sazvanī t Incekumā vai Tosmurā.

Viesnī ca atrodas netā lu no Alanjas (15 minū tes ar 101 vai 1 autobusu, brauciena izmaksas ir 3 liras vienai personai).

Lai nokļ ū tu jū rā , jā š ķ ē rso 2 brauktuves. Pati jū ra ir tī ra, bet ar milzī giem bruģ akmeņ iem, kurus grū ti staigā t pat ī paš ā . kurpes. Tā pē c devā mies uz Alaniju uz Kleopatras pludmali, jū rā ir smiltis. Bet maksas sauļ oš anā s krē sli un lietussargs (par 2 sauļ oš anā s krē sliem + lietussargu viņ i maksā ja 4-5 USD).

Ē diens viesnī cā ir C klases, ē dieni visi vienmuļ i un izvē le nav liela (1 gaļ as ē diens, 1 vai 2 piedevas un vienmē r tie paš i salā ti), principā var ē st.

Istaba tika tī rī ta katru otro dienu, ne pā rā k rū pī gi, bet, ja jū s neatrodat vainu, tas ir normā li un tā.
Internets ir bezmaksas un tikai 1. stā vā , bet, ja pieslē dzā s daudz cilvē ku, es ne vienmē r uztvē ru.

Kopumā par cenu nevar gaidī t vairā k.
Parādīt vairāk »


iemiesojums coret2013
Apskatījos viesnīcas "pludmales" foto aprakstā rakstīts smilšaina, tādā gadījumā kādi bruģakmeņi guļ krastā?
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Отель открыт в 2003 году, последняя реновация прошла в 2017/2018 годах. Состоит из одного 4-этажного здания (есть лифт). Расположен в 5 км от центра города Алания, в 200 м от пляжа. Подходит для спокойного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 125 км от аэропорта г. Анталия, в 135 км от г. Анталия, в 3 км от г. Алания.
Pludmales apraksts Отель расположен в 100 м от городского галечного пляжа, через дорогу, имеется подземный переход. Бар на пляже (платно).
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • oļu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, факс/ксерокопирование, экскурсионное бюро, обслуживание номеров, 2 ресторана, 1 бар, 1 открытый бассейн.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская секция в открытом бассейне, мини-клуб (возраст 4-12 лет).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Дартс, турецкая ночь (1 раз в неделю).
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 40 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Eski Gazipasa Cad. No.17, Tosmur, Alanya, Turkey
Tālruņi: 0242 514 45 50 -51
Tīmekļa vietne: King As Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).