laba viesnīca

Rakstīts: 11 jūlijā 2018
Ceļošanas laiks: 25 jūnijs — 5 jūlijā 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Ceļ oju viens no 25.06. 2018-07.05. 2018 (10 dienas) biļ ete maksā ja 3.000 rubļ u no Pegasus + degvielas piemaksa 2900 par palikš anu vienatnē istabā (mans brā lis un sieva dzī voja citā istabā ), es iegā dā jies biļ eti iepriekš pā rdoš anā.16. 02.2018. izvē lē jā s š o ekonomisko viesnī cu, kas tika atvē rta pē c renovā cijas. Un es nevē lē jos, lai viesnī ca bū tu vienkā rš i pā rsteidzoš a ar savu tī rī bu, gulta tika mainī ta katru dienu, darbojā s 12 Krievijas televī zijas kanā li, gaisa kondicionieris darbojā s lieliski, istaba bija tī ri nokrā sota, vitrā ž as bija tī ras!
Ierodoties viesnī cā , reģ istratū rā mani sagaidī ja menedž eris ALLI, kurš jau no pirmā s minū tes apbū ra ar savu labo dabu, visu problē mu risinā š anas ā trumu, pieklā jī gi piedā vā jot pieiet pie galda un papusdienot, un tikai tad pā rbaudī t. iekš ā , un tā desmit atvaļ inā juma dienas viņ š vienmē r bija gatavs mums palī dzē t it visā un izbraukš anas dienā (tas ir 6-30 no rī ta) piedā vā ja pa ceļ am iedzert kafiju! Liels paldies viņ am!
Ē diens ir tikai kaut kā da pā rpilnī ba (Pat 5 zvaigž ņ u viesnī cā s nav tik daudz un daudzveidī gs ē diens) Brokastis: piens ar daž ā dā m sausajā m brokastī m, trī s veidu biezpiens ar sezama sē klā m, vā rī ta ola, olu kultenis, ī paš i garš ī gs biezpiena masa, saputota ļ oti kvalitatī va un pareizā sastā va, un tai trī s, č etru veidu ievā rī jumi, konditorejas izstrā dā jumi ir vienkā rš i superī gi, un salā ti un augļ i Pusdienas: divas zupas, kartupeļ i ar vistu, nū deles, rī si ar dā rzeņ iem, gaļ a, zivis, desa, desiņ as, salā ti, saskaitī ju vairā k kā.10-15 preces un atkal augļ u arbū zi, bumbieri, ā boli, ķ irš i, apelsī nu zupas. VAKARIŅ AS vispā r ir atseviš ķ i rijī bas svē tki, visam ē dienam tika pievienots pavā rs kurš gatavoja zā lē , tad shawarma, tad grilē ta gaļ a uz grila. Vā rdu sakot paldies š efpavā riem par pagatavoto ē dienu!

Katru vakaru viesnī cas saimnieks aicinā ja mū s izklaidē t animatorus, tie bija nacionā lie deju ansambļ i un solisti atseviš ķ i, putu diskotē ka un vairā kas reizes diskotē ka ar dzī vo mū ziku. Pē c sā tī gas maltī tes ar prieku lē kā jā m dejā s! Jā , es aizmirsu par bā ru! tur papildus garš ī gajam vī nam iedod kokteili GIN + SPRITE, vakariņ ā s ņ ē mā m citronus un piparmē tras, tā pē c visa viesnī ca lē nā m malkojot kokteili iekrita pilnī gā atslā bumā pie baseina, kas katru vakaru tika izsū knē ts. Trī s reizes devos uz hamam teritorijā , man ļ oti patika kafijas + sā ls + medus pī lings, sieviete to darī ja profesionā li!
Liels paldies viesnī cas saimniekam par rū pē m par mums, par viesmī lī bu, par viesnī cas tī rī bu, par ē dinā š anu, par uzmanī bu ikvienam atpū tniekam! Veiksmi viņ am un visai viņ a ģ imenei!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu