Maksimāli 2 zvaigznes!!! Šī ir ELLE

Rakstīts: 29 oktobris 2019
Ceļošanas laiks: 21 oktobris 2019
Viesnīcas vērtējums:
1.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 3.0
Infrastruktūra: 3.0
Neticiet pozitī vajā m atsauksmē m par š o viesnī cu - tā ir ELLĒ! ! ! Nesaprotu kā var patikt? ? ? Ieradā mies š eit (mē s ar sievu un mazo dē liņ u) ap 10:00, reģ istrē š anā s 14:00, nu, domā jam, iesim apskatī ties teritoriju un kas un kā te strā dā . Reģ istratū rā sē ž ne pā rā k patī kama izskata sieviete, uz jautā jumu, kur varam mazulim nomainī t autiņ biksī ti un attiecī gi izmazgā t dupsi, mums atbildē ja, ka mums nav karstā ū dens (tikai istabā s), noslaukiet ar salvetē m. , mē s domā jam, labi, tas notiek. Receps ieteica aiziet brokastī s, paņ emt dvieļ us un aiziet lī dz jū rai, dū c, laikapstā kļ i č ukst, tā pē c nolē mā m to darī t.
Par restorā nu: visapkā rt netī rumi un nobruž ā tas mē beles, ē diens tā ds-tā , var uzkost, ja esi izsalcis, baroš anas krē sli ir atseviš ķ a saruna (savu zvē rinā tu ienaidnieku tur neliktu, kur nu vē l mans dē ls). Vienī gais plus, ko var atzī mē t, ir krā š ņ s skats uz jū ru.
Tagad par nolā dē tajiem dvieļ iem: viņ i mani spī tī gi stū ma uz masā ž as pakalpojumiem un savu turku pirti, dvieļ us iedeva ar kautiņ u, pē c 5 minū tē m (lai gan sā kotnē ji viņ š lika saprast, ka pakalpojums mū s neinteresē ). Dvieļ i saņ emti, bet tie ir netī ri, visi notraipī ti! ! ! Uz manu jautā jumu: vai ir iespē jams nomainī t dvieļ us pret tī riem, man ar ļ aunu smaidu atbildē ja: pie mums visi tā di ! ! ! Labi, bū sim pacietī gi, iesim tā lā k.

Tā nu nonā cā m pludmalē ))) viesnī cai nav savas pludmales, to dala 2 viesnī cas! ! ! Un vietas, kur nav kur apgulties, nav kur stā vē t! Iekļ auti salū zuš i sauļ oš anā s krē sli, tiem arī matrač i, cik saprotu. Oļ u pludmale ar smiltī m (nevis smiltis ar oļ iem, nejauciet). Pē c visa, ko redzē ju, man jau raustī jā s acs. . . Pat nenā ca pie reģ istrē š anā s, mū su gids ā tri atrisinā ja jautā jumu par reģ istrē š anos citā viesnī cā .
Mans padoms jums! Mē s visi strā dā jam, strā dā jam, nogurstam un lidojam atvaļ inā jumā , lai atslā binā tu ķ ermeni un dvē seli - š ī viesnī ca lika man vienkā rš i raustī ties acī s! Netē rē jiet savu grū ti nopelnī to naudu un neejiet uz š o viesnī cu! ! ! Mē s lidojā m atpakaļ mā jā s, lieliski atpū tā mies citā viesnī cā . Izvairies no viņ a!! ! !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu