Viesnīca man patika, pārējais bija veiksmīgs

Rakstīts: 12 novembris 2017
Ceļošanas laiks: 19 — 26 oktobris 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 10.0
Ceļ š no Antā lijas lidostas lī dz viesnī cai ilga pusotru stundu. Ierodoties viesnī cā , mū s uzreiz paē dinā ja, tad - reģ istrē š anā s. Istaba patika gan pieauguš ajiem, gan bē rniem. Papildus maksa par istabu nebija.
Viesnī cas teritorija ir tī ra un sakopta, vietu pie baseiniem pietika visiem. Š eit, teritorijā ir akvaparks ar slidkalniņ iem katrai gaumei. Bē rniem - atseviš ķ i slidkalniņ i un vesela pilsē tiņ a ar pirā tu kuģ i. Ja vē laties, varat izklaidē t sevi un bē rnus viesnī cas teritorijā . Bet tas vē l nav viss. . . Ja pa tuneli dodies uz jū ru, nokļ ū sti Eftalia salā . Ir vē l viens akvaparks pieauguš ajiem, slidkalniņ i ar baseiniem bē rniem, peldbaseini, bā ri un restorā ni ar veikaliem. Ir arī daž ā das tehnikas un visu veidu riteņ u transportlī dzekļ u noma. Ja jū s nolemjat neiet uz viesnī cu pusdienot, tad jū s nepaliksit š eit izsalkuš i - jū s varat pilnī bā ē st pats un pabarot bē rnus; Bē rniem ļ oti patika vistas spā rniņ i un vafeles ar š okolā des mē rci. Š eit atrodas arī pludmale. Ieeja jū rā ilgā kā garumā ir oļ u, bet ir arī smilš aina. Vispā r mū su ģ imenei Eftalia Island ir kilometrs no pludmales, baseiniem, slidkalniņ iem, bā riem un labs garastā voklis.
Netā lu no viesnī cas atrodas izejas tirgus. Mē s saņ ē mā m sezonas beigā s, tā pē c cenas bija junk. Ir arī daudzi stacionā rie veikali un veikali.

Kopumā ar atpū tu bijā m ļ oti apmierinā ti un labprā t apmeklē tu viesnī cu vē lreiz.
Tiem, kam ir interese, noskatieties video, kas var sniegt vispā rē ju iespaidu par viesnī cu:
viesnī cas teritorija https://youtu. be/kBVPzGnYWOg
Eftalia Island pludmale https://youtu. be/G2t81ixga-k
putu diskotē ka pludmalē https://youtu. be/LuR24dQ7bAQ
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu