Botanik Hotel & Resort 5*– Atsauksmes

101
Novērtējums 7.810
№16 viesnīcas reitingā Alanja
7.8 Numurs
8.5 apkalpošana
8.5 Tīrība
8.8 Uzturs
8.8 Infrastruktūra
Viesnīcas teritorija ir liels botāniskais dārzs ar vairāk nekā 1500 dažādu veidu augiem. Šī ir labākā viesnīca Alanjā ģimenēm ar bērniem. Brīnišķīgs miniklubs, multfilmas bērniem pa dienu kinozālē, vitamīnu batoniņš bērniem un pieaugušajiem, atrakcijas. Uzcelta 1988. gadā, pēdējā restaurācija veikta 2016. gadā. Viesnīca sastāv no vienas galvenās 5 stāvu ēkas un piecām 5 stāvu ēkām. Piemērots ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар zumagul
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Nekad neesmu rakstī jusi atsauksmes par viesnī cā m, vienmē r biju apmierinā ta ar savu atvaļ inā jumu Turcijā . Bet š odien ieradā mies Botanic Hotel un noskaņ ojums atpū tai bija zudis. Pegasam bija problē mas ar lidojuma pā rcelš anu, kā rezultā tā mē s zaudē jā m veselu dienu, ko bē rni varē ja pavadī t jū rā . … Tomēr ▾ Nekad neesmu rakstī jusi atsauksmes par viesnī cā m, vienmē r biju apmierinā ta ar savu atvaļ inā jumu Turcijā . Bet š odien ieradā mies Botanic Hotel un noskaņ ojums atpū tai bija zudis. Pegasam bija problē mas ar lidojuma pā rcelš anu, kā rezultā tā mē s zaudē jā m veselu dienu, ko bē rni varē ja pavadī t jū rā . Bet tas mū s nepievī la tik ļ oti kā ieraš anā s viesnī cā . Viesnī cu reklamē , tū roperatore slavē ja, bet uz Botā niku iet nevienam NEIESAKU. Nemaz nav naudas vē rts, telpas mazas, standarta un pat ar pelē juma smaku. Pē c sazinā š anā s ar reģ istratū ru Kristī na nomainī ja numuru, tač u kopē jā aina bija sabojā ta. 5500 USD par 10 dienā m (pat 9 pē c lidojuma maiņ as) 4 cilvē ku ģ imenei nav pamatots, C klases viesnī ca, ir labā ki varianti. Ž ē l, ka noticē ju tū roperatoram, lai gan, protams, man bija neē rti, ka pē dē jā laikā par Botanica nebija svaigu atsauksmju
аватар rubic_61
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca tika izvē lē ta neatkarī gi, vadoties pē c noteiktiem kritē rijiem, proti, liela platī ba, noteiktas prasī bas attiecī bā uz pā rtiku un izmitinā š anu. Dozē tā s atsauksmes tika veiktas daž ā dā s vietnē s. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta neatkarī gi, vadoties pē c noteiktiem kritē rijiem, proti, liela platī ba, noteiktas prasī bas attiecī bā uz pā rtiku un izmitinā š anu. Dozē tā s atsauksmes tika veiktas daž ā dā s vietnē s. Kā pē c dozē ts, jo bija gadī jumi, kad tika izteikti negodī gi paziņ ojumi.
Tagad kā rtī bā .
Norē ķ ins. Viesnī cā ieradā mies lī dz pulksten 8 no rī ta, burtiski 5 minū tes, lai nokā rtotu dokumentus, mū s uzlika rokassprā dzes un aizsū tī ja uz restorā nu brokastī s. Starp citu, kā rtojot dokumentus, lū dzā m mū s neizmitinā t Orhideju ē kā (bez Orhidejas ir vē l trī s ē kas Rosa, Mimosa un Park). Starp citu, par š ī s ē kas problē mā m mē s lasī jā m atsauksmē s daudzā s vietnē s, tā pē c pirms izbraukš anas pē c mū su pieprasī juma tū risma operators nosū tī ja viesnī cai lī dzī gu pieprasī jumu. Bet neskatoties uz to, atgriež oties no brokastī m mū s sagaidī ja pā rsteigums - Orhideju ē ka, pirmais stā vs. 10:00 reģ istrē š anā s ir forš a, bet. . .
Atvē ruš i telpas durvis, mē ģ inā jā m ā tri atkā pties no š ī s telpas, kurā smaka bija kā no kanalizā cijas lū kas. Kuru numuru mē s pat nepaskatī jā mies. Reģ istratū rā mū s pierunā ja 2 dienas padzī vot Orhidejā , bet mū su kategoriskais atteikums tika piedā vā ts pagaidī t citus variantus. Viņ i mū s apmetinā ja pulksten 13 parka ē kā ar sā nskatu uz jū ru, ar krā š ņ u skatu uz parku. Restorā na esamī ba pirmajā stā vā tiek uzskatī ta par š ī s ē kas mī nusu, tač u mums tas nebija kritiski. Istabā bijā m tikai pa nakti, restorā ns vairs nestrā dā ja un iestā jā s klusums.
Numurs. Klasisks stils. Gulta divvietī ga + vienvietī ga + niš ā maza mazam bē rnam. TV ar satelī ta kanā liem. Seifs ar kombinē to slē dzeni. Santehnika apkalpojama, fē ns, dvieļ u komplekts, č ī bas, ž elejas, š ampū ni, kondicionieri uc Mini bā rs: alus, Pepsi, fanta, ū dens, salmiņ i un konfekš u batoniņ š . Gultasveļ a, dvieļ i mainī ti katru dienu, mini bā rs arī papildinā ts.
Uzturs. Skaists. Garš ī gi, daudzveidī gi. Gaļ as ē dienu daudzveidī ba. Daudz dā rzeņ u un dā rzeņ u ē dienu, Katru dienu bija zivis, jū ras veltes, daudz grilē tu ē dienu. Augļ u, saldumu pā rpilnī ba.
Ir iespē jas uzkodā m, daudz bā ru. Lai gan bada sajū tas vispā r nebija. Respekts pavā riem. Tagad muš a ziedē . Pusdienā s un vakariņ ā s bija problē mas ar brī vu galdiņ u atraš anu, pusdienlaikā karstuma dē ļ neviens negribē ja sē dē t atklā tā s zonā s, un vakarā nesteidzā s atbrī vot galdiņ us, jo ir patī kami klausī ties saksofonu. Un tomē r neliela vē lme restorā na administrā cijai (ja viņ i uzrauga savu viesu atsauksmes). Viesmī ļ u ir daudz, viņ i cenš as izpildī t jū su vē lmes, bet traucē viens otram, aizmirst pasū tī juma vietu, tā pē c rodas neskaidrī bas. Viesmī ļ u ē rtī bā m varat vienkā rš i sadalī t restorā nu sektoros. Varbū t galdi ā trā k notī rī sies.
Un tomē r apsveicam, ka restorā nā ir pieejams rezerves galdiņ š invalī diem, tač u, ja nav š ā du ī paš o viesu un problē mas ar citu viesu sē dinā š anu, š o un citas rezerves var izmantot. Tur bija galds nokaisī ts ar rož u ziedlapiņ ā m, bet neviens pie tā neē da visu mū su uzturē š anā s laiku viesnī cā .
Infrastruktū ra. Pie katras ē kas ir peldbaseini. Gultas krē sli, lietussargi pietiekamā daudzumā . Nav jā skrien agri no rī ta, lai iegū tu vietu. Dvieļ i tiek izsniegti apmaiņ ā pret kartē m, kas tiek izsniegtas reģ istratū rā reģ istrē š anā s laikā . Ī paš i patī kama ir relaksā cijas zona, peldbaseins ar hidromasā ž ā m.
Pludmale diezgan liela, pē c apraksta 250 m Lieli oļ i, tā pē c vē lams lī dzi speciā las č ī bas. Ir arī pantone, no kuras nolaiš anā s jū rā ir ē rtā ka. Sauļ oš anā s krē sli ar matrač iem pietiekamā daudzumā . Ir segums ar plā nā m nojumē m. Lietussargi uz pantone.
Pie baseiniem ir bā ru zonas, blakus Parka ē kai ir vitamī nu bā rs, kur vienmē r var dzert svaigu sulu un piena kokteiļ us. Pludmales volejbols, handbols, ū dens trenaž ieru zā le u. c.
Bē rniem ir lieliski animatori, rotaļ u laukumi, mazuļ u zona, atrakcijas un bē rnu baseini. Vakaros diskotē kas bē rniem, vē lā k daž ā di pasā kumi vecā kiem.
Rezumē jot, neskatoties uz daž iem trū kumiem, pā rē jais bija ļ oti patī kams. Š ī ir vieta, kur es labprā t atgrieztos. Visu laiku mū s apņ ē ma viesnī cas darbinieku draudzī gums un rū pes, vē lme apņ emt viesus ar savu uzmanī bu un rū pē m. Ceru, ka mū su jaunā tikš anā s notiks!
Вид на парк и море Бассейн возле корпуса Парк Открытая площадка ресторана Детские аттракционы Вкусняшки Очень вкусненькие пироженки
аватар mahony
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s atpū tā mies no 2019. gada 24. jū lija lī dz 4. augustam viesnī cā Botanik Hotel & Resort, Okurcalar ciematā . Pavasarī bijā m Mukarnas SPA Resort, bet tad, lasot daudz pozitī vu atsauksmju, nolē mā m doties uz kaimiņ u. Lidojums no Sanktpē terburgas notika saskaņ ā ar Ural Airlines grafiku. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies no 2019. gada 24. jū lija lī dz 4. augustam viesnī cā Botanik Hotel & Resort, Okurcalar ciematā . Pavasarī bijā m Mukarnas SPA Resort, bet tad, lasot daudz pozitī vu atsauksmju, nolē mā m doties uz kaimiņ u.

Lidojums no Sanktpē terburgas notika saskaņ ā ar Ural Airlines grafiku.

Ceļ š lī dz viesnī cai bija 2 stundas, ņ emot vē rā tū ristu transportē š anu uz citā m dzī vesvietā m. Mū s atveda ap 09:00, cilvē ku reģ istratū rā praktiski nebija, tikai izkā pā m no autobusa, aizpildī jā m anketu, saņ ē mā m rokassprā dzes un kartes dvieļ iem un devā mies apskatī t paš u viesnī cu. Reģ istrē joties, norunā ts 12:00, un tā arī notika. Vadī tā ji ir ļ oti draudzī gi un izpalī dzī gi, gatavi palī dzē t, izskaidrot un atrisinā t visas problē mas.

Š ai viesnī cai ir 4 ē kas: "Parks", "Mimosa", "Orchid" un "Rose", pirmā s trī s atrodas gandrī z netā lu, pē dē jā atrodas pretē jā pusē , tuvā k viesnī cai "Mukarnas". Mē s dabū jā m istabu "Parka" ē kā , lai gan prasī jā m pē c "Rozes".
Uzrakstī jā m savas vē lmes un piedā vā jā m ierasties kā dā dienā.11:00, lai sarunā tu pā rcelš anos uz Rož u ē ku. "Parka" ē ka, attiecī gi, divus gadus bija slē gta remontam, un apmeklē tā ju ē dinā š ana notika viesnī cas Delfin Platinum galvenajā restorā nā , bet kopš jū lija pē c atklā š anas viesnī cas Botanik atpū tnieku ē dinā š ana. pā rcē lies uz "Parka" ē kas restorā nu. Negatī vā s atsauksmes par restorā nu maiņ u bija no tū ristiem, kuri atpū tā s pā rejas periodā , un tas mū s nedaudz satrauca, tač u ierodoties viss izrā dī jā s pavisam savā dā k, par to vē lā k.

Pati istabiņ a plaš a, liels balkons, atraš anā s 4. stā vā ar skatu uz pagalmu un blakus esoš o viesnī cu (nu ne jau restorā nu, jo smakas vajā tu visu dienu). Ī paš u problē mu ar istabu nebija, izņ emot aizsprostojumu duš as telpā , smieklī gu paš taisī tu tualetes mazgā tā ja noteku un nestrā dā još o TV antenu.
Nosprostojums tika operatī vi novē rsts, tač u acī mredzot nā cā s pieskarties ar antenu, jo divu dienu laikā neizdevā s reanimē t normā lu signā la attē lu, tad nezinā m, jo ​ ​ viņ i pā rcē lā s uz citu ē ku. "Rose" istabiņ a bija arī.4. stā vā , ar skatu uz jū ru un blakus esoš o viesnī cu. Pati ē ka jauna, viss super, balkons tomē r trī sreiz mazā ks nekā "Parkā ", bet tas mū s netraucē ja. Pē c skaita: tī rī š ana, mini bā ra papildinā š ana/iekrauš ana - katru dienu. Izmē ri ir optimā li diviem cilvē kiem, iespē jams vē l 1 bē rns, lielā ks skaits jau ir saspiests. Visas inž eniertehniskā s sistē mas darbojā s pareizi. Krievu TV kanā li ir 5. Visas raduš ā s problē mas tiek atrisinā tas ā tri un efektī vi. Reģ istrē š anā s laikā numurā tiek nodroš inā tas č ī bas un tualetes piederumi. Peldmē teļ i, tē jkannas - pē c pieprasī juma, atvedu uzreiz. Parka ē kā nav pietiekami daudz tirdzniecī bas vietu, tā pē c labā k ir uzkrā t tē jus.
Teritorija milzī ga, daudz ziedu, koku un krū mu. Pie daudziem kokiem ir izkā rtnes ar nosaukumiem un no kurienes tie atvesti. Ir 8 baseini, nav ieskaitī ti, ir atseviš ķ i pieauguš ajiem un bē rniem. Tā sauktajā relaksā cijas baseinā ar masā ž as strū klā m, kas atrodas nedaudz tā lā k no galvenajā m, ir aizliegts apmeklē t bē rnus lī dz 15 gadu vecumam. Miers un klusums, kliegš ana un skaļ a runā š ana ir aizliegta. Katrā baseinā ir bā ri ar dzē rieniem un kū kā m, vitamī nu bā rs ar svaigā m sulā m. Gö zleme - katru dienu no 11:00 lī dz 16:00 pie baseina bā ra, saldē jums tur.

No rī ta devā mies uz jū ru, peldē jā mies un sauļ ojā mies uz mola, lī dz 10:00 ir pilnī gi iespē jams ieņ emt vietas, lai gan, atkal, mū su tautieš i un ne tikai mē ģ inā ja ieņ emt vietas no 07:00 no rī ta. Arī paš ā pludmalē vietu pietiek. Es nezinu par galvenajiem baseiniem, tur ir daudz cilvē ku, vakarā no 16:00 lī dz 18:00 mē s gā jā m tikai atpū sties, vienmē r ir vietas. Pie baseiniem dienas laikā tiek piegā dā ti augļ i un dzē rieni.
Ē diens - trū kst vā rdu, pietiek visa, gan cepta un tvaicē ta, gan kū pinā ta un sā lī ta. Brokastī s svaigi spiesta apelsī nu sula, pā rē jais no iepakojumiem. Turcijas brū vē ta kafija un melnā tē ja, kū pinā tas un sā lī tas zivis, pankū kas, pankū kas, olu kultenis, omlete, desiņ as utt. . Pusdienojā m pludmalē uzkodu bā rā - pilnī gi pietika, atš ķ irī ba ir tikai ar mazā ku ē dienu skaitu, salā ti un augļ i nekā galvenajā restorā nā . Pusdienojā m restorā nā , kur bija gandrī z viss, ko sirds kā ro. Grilē t katru dienu: bā rbekjū , zivis, vista, jē ra gaļ a. Lai uzskaitī tu ē dienu daudzumu un kvalitā ti, vienkā rš i nepietiek pacietī bas, jums tas vienkā rš i ir jā pā rliecinā s paš am. No jū ras veltē m bija vē ž i, langoustī ni, sautē tas garneles, daž ā das zivis. Augļ u ir milzī gs skaits, galva griež as no daž ā dā m š ķ irnē m, daž reiz jū s nezinā t, ko vē laties un kā tas viss jums iederē sies. Uztraukuma nav, viss mierī gi, rindas mazas. Darba dienā s tiek atskaņ ota dzī vā mū zika, kas ir ļ oti jauki.
Divas reizes bijā m uz A la Carte restorā niem, pē c iepriekš ē ja pieraksta, izmē ģ inā jā m ķ ī nieš u un Vidusjū ras virtuvi. Restorā ns atrodas uzkodu bā ra 2. stā vā . Ņ emot vē rā apmeklē jumu, un tas ir 19:30-20:00, gaisa temperatū ra ir diezgan ē rta, jo ī paš i tā pē c, ka tā atrodas gandrī z pie pludmales. Vispā r tie, kuriem ir vā jš ē diens, tā pē c jums nav jā uztraucas, viņ i tiek baroti no 07:00 rī tā lī dz 02:00 naktī un, protams, uzkodā m.

Nelielas problē mas ar internetu, ne vienmē r tur un ne visur nozvejas. Saskaņ ā ar informā ciju, kas saņ emta no viesnī cas darbiniekiem, ir pasū tī ts jauns aprī kojums, kas tiks uzstā dī ts pē c piegā des.

SPA procedū ras ir bez maksas (baseins, sauna, turku pirts, trenaž ieru zā le), var izmantot jebkurā laikā , dvieļ i tiek nodroš inā ti bez maksas. Patika arī hammam, viss kā parasti - mazgā š ana, masā ž a, tē ja, laiks 1:40, maksā.50 dolā ri no cilvē ka.
Tū risti no daž ā dā m pasaules malā m: krievi, vā cieš i, poļ i, briti, turki, rumā ņ i, ukraiņ i, slovā ki, igauņ i, lietuvieš i, latvieš i, franč i, holandieš i, serbi, moldā vi u. c. Jū s varat apskatī ties viesnī cu noslogojuma statistiku pē c tautī bas reģ istratū rā.

Personā ls ļ oti atsaucī gs, draudzī gs un taktisks, gatavs izpildī t jebkuru atpū tnieka vē lmi. Daudzi nā k ne pirmo reizi. Ī paš s paldies viesu attiecī bu vadī tā jai - Nellai, mī ļ ai un iejū tī gai meitenei!

400 metrus no viesnī cas ir 3 stā vu tirdzniecī bas centrs SOHO, kur ir gandrī z viss, nedaudz tā lā k pa pazemes pā reju, cits centrs, ņ em jebkuru valū tu, arī rubļ us.

Piektdienā s nā k tirgus, gandrī z tieš i pretī viesnī cai, 200 metrus, caur pazemes pā reju. Daudz daž ā du, bet kvalitā te atš ķ iras.

Nobeigumā es ļ oti izbaudī ju savu atvaļ inā jumu. Ceram š eit atgriezties vē l!
аватар storozhuk1977
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cu rezervē jā m caur Coral pusgadu pirms svē tkiem, jo. 2 pieauguš ie un 3 bē rni plā noja atpū sties, pasū tī ja ģ imeni vai savienojumu. Mē s ieradā mies vē lu un bijā m viesnī cā ap 1:00. Ģ imenes vietā piedā vā ja paņ emt 2 istabas un teica, ka vai nu ir vai nav. … Tomēr ▾ Viesnī cu rezervē jā m caur Coral pusgadu pirms svē tkiem, jo. 2 pieauguš ie un 3 bē rni plā noja atpū sties, pasū tī ja ģ imeni vai savienojumu. Mē s ieradā mies vē lu un bijā m viesnī cā ap 1:00. Ģ imenes vietā piedā vā ja paņ emt 2 istabas un teica, ka vai nu ir vai nav. Sakaru arī nebija. Reģ istratū rā.2 turki, kuri visi bija bungā s. Viesnī ca bija milzī ga un es palū dzu, lai mani aizved uz ē ku, uz kuru mani rū pī gi aizsū tī ja ar nesaprotamu shē mu ar atzī mi, kas izrā dī jā s nepareizā vietā , kur atrodas numuri. Vispā r, kā pē c apstiprinā t ģ imenes rezervā ciju un pē c tam atdot kā dam, kuram nav skaidrī bas? Viesnī ca š ika, pieauguš o animā cija vislabā kajā , bē rnu ir tik-so. . . Ē diens super, uzkopš ana istabā izskata dē ļ . Bē rnam istabas vidū izlijis neliels fanta traips bija 3 dienas vecs. Bā rs katru dienu tiek papildinā ts kā pulkstenis. Istabas ar labu remontu, viņ i dzī voja Rož u ē kā .
аватар svetik_fisenko
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī cā atpū tā mies no 2018. gada 1. lī dz 15. jū lijam. Iesim ar ģ imeni. Mē s ar vī ru, 16 gadus vecā meita, 2 gadus vecā meita un divas mū su mammas esam pensionā ri. Izvē loties viesnī cu, viņ i paļ ā vā s uz zaļ o teritoriju, jo vē lē jā s, lai viesnī cai bū tu kur paslē pties no karstuma ē nā un bē rnu atpū tai, jo visa dzī ve griež as ap galveno divus gadus veco ģ imenes locekli. … Tomēr ▾ Viesnī cā atpū tā mies no 2018. gada 1. lī dz 15. jū lijam. Iesim ar ģ imeni. Mē s ar vī ru, 16 gadus vecā meita, 2 gadus vecā meita un divas mū su mammas esam pensionā ri. Izvē loties viesnī cu, viņ i paļ ā vā s uz zaļ o teritoriju, jo vē lē jā s, lai viesnī cai bū tu kur paslē pties no karstuma ē nā un bē rnu atpū tai, jo visa dzī ve griež as ap galveno divus gadus veco ģ imenes locekli. Rezervē jot iepriekš vienojā mies, ka dzī vosim vienā istabā ar vī ru un 2 gadus vecu meitu, tas ir, mums vajadzē ja sē tiņ u gultu, un otrajā istabā bija divas vecmā miņ as un 16 gadus veca meita. . Mē s dabū jā m divas istabas Rosa ē kā . Vienu uzdā vinā ja vecmā miņ ā m un vecā kajai meitai ar skatu uz atrakciju parku un akvaparku, otru aizvedā m pie mums ar daļ ē ju skatu uz jū ru un viesnī cas teritoriju. Istaba nevar teikt, ka tā ir plaš a. Standarta numurā ir divguļ amā gulta, vienvietī ga gulta un papildu gulta - dī vā ns. Š ī izlī dzinā š ana bija neē rta gan vecmā miņ ā m un viņ u meitai, gan mums. Vecmā miņ ā m un meitā m ideā li derē tu trī s pilnvē rtī gas vienvietī gas gultas. Bet tā du skaitļ u vienkā rš i nav. Vienai vecmā miņ ai bija jā guļ uz lielas divguļ amā s gultas, bet viņ as meitai - papildu gultā . Mums istabā bija vienvietī ga gulta un papildus gulta - dī vā ns vispā r bija lieks. Manē ž as diemž ē l istabā nebija. Mē s devā mies uz reģ istratū ru lū gt manē ž u. Tač u mē s lieliski zinā jā m, ka to tur vienkā rš i nav kur likt. Vienī gā iespē ja ir noņ emt vienvietī go gultu vai papildu gultu. Bet atnā kot uz istabu redzē jā m, ka esam iespieduš i arē nu vienī gajā ejā un vienkā rš i nav kur iet. Jautā jums ir, kā pē c mums ir vajadzī gas divas nevajadzī gas gultas, kas aizņ em vietu? Man bija jā uzliek galds uz dī vā na, un galda vietā tuvu gultai jā noliek manē ž a. Domā jā m, ka pē c š o barikā des apskates darbinieki uzminē s mazliet izkraut mū su istabu, bet nē . Atkal devos uz uzņ emš anu. Sā ka lū gt noņ emt papildu vietu. Noņ emts. Man nav skaidrs, kā pē c ir jā prasa acī mredzamas lietas? Bija viena lieta, ko es neprasī ju. Proti, mums atveda platu un ī su arē nu, un matracis bija š aurs un garš , pilnī gi nepiemē rots š ai arē nai. Skatī jos un domā ju: "Un kā es varu uz tā gulē t? Bē rns sapnī griež as un nokritī s no š ī matrač a uz grī das! " Nevilcinoties paņ ē mu segu, saviju to un ar lielā s segas, š aura matrač a, viena dvieļ a un mazā s segas palī dzī bu saklā ju ē rtu gultu. Bet tad atkal, kā pē c man vajadzē tu domā t par guļ amvietu bē rnam? Vai darbinieki, kas atnesa manē ž u, neredzē ja, ka matracis viņ am neder? Ja š ai arē nai nav matrač u, tad varbū t vajadzē tu apsvē rt to iegā di? No tualetes piederumiem duš ā karā jā s pudeles ar duš as ž eleju un š ampū nu - 2 in 1. Turklā t viņ i ielika matu kondicionieri. Ķ ermeņ a losjona nebija. Arī no mī nusiem - duš ā nav neviena plaukta vai ā ķ a. Pilnī gi nav kur pakā rt veļ as lupatiņ u, likt burbuļ us, skuvekli un tā tā lā k. Tā s ir mazas lietas, bet mazas lietas papildina komfortu. Mani traucē ja plauktu trū kums. Tā pat nepatī kami pā rsteigts, ka tualetē nebija gaisa atsvaidzinā tā ja. Jebkurā viesnī cā un viesnī cā ir tā das lietas! Atsvaidzinā tā js parā dī jā s tikai tad, kad devā mies vē lreiz un prasī jā m reģ istratū rā . Mā jturī ba ir cits stā sts! Kā sapratā m, telpas tur kvalitatī vi tiek uzkoptas tikai vienu reizi - daž u viesu izbraukš anas un citu ieraš anā s dienā . Pā rē jā s dienā s uzkopš ana ir gultas veļ as, dvieļ u maiņ a un miskastes iztukš oš ana. Grī das istabā nav mazgā tas vai mazgā tas ļ oti slikti, balkons nav tī rī ts vispā r. Un trī s dienas pē c kā rtas mū s netī rī ja vispā r! Tī rī š ana tur notiek no 9 lī dz 16, kā mums teica reģ istratū rā . Tā kā mums ir mazs bē rns un viņ a guļ pusdienlaikā , izkā rā m zī mi - netraucē t no pulksten 13. Bet no 9 lī dz 13 ir pietiekami daudz laika tī rī š anai. Tomē r š ajā laikā neviens pie mums nenā ca. Varbū t viņ i ieradā s vē lā k un ieraudzī ja zī mi, mē s nezinā m. Atkal man bija jā iet uz reģ istratū ru un jā lū dz, lai mū su istabiņ a no rī ta tomē r tiktu iztī rī ta. Vē los arī atzī mē t, ka agrā k citā s, mazā k prestiž ā s viesnī cā s Turcijā un Ē ģ iptē pē c tī rī š anas vienmē r uz gultas atstā jā m skaistus dvieļ u un ziedu rakstus. Š eit uz visiem laikiem tā ds š iks bija tikai vienu reizi. No visa iepriekš minē tā , manuprā t, ir skaidrs, ka mū s neapmierinā ja apkalpoš ana š ajā viesnī cā , proti, apkalpoš ana un uzkopš ana istabā s. Pē c tam, kad vannas istabā nogalinā jā m divus odus un atstā jā m uz flī zē m asiņ ainus traipus, mē s turpinā jā m tos aplū kot divas dienas, lī dz sapratu, ka sienu slaucī š ana acī mredzot ir aerobā tika, uz ko esmu spē jī gs tikai es)))) Mē s ar vī ru arī atzī mē ja, ka nav tik daudzveidī ga ē dinā š ana, kā du esam redzē juš i citā s lē tā kā s viesnī cā s. Saldumi ir vienā di. Tomē r jū s varat ē st garš ī gi un apmierinoš i! Priecē ar mū su krieviem tuvajā m zupā m. Tur bija kaut kas lī dzī gs borš č am un vistas un gaļ as zupā m. Es ar prieku ē du zupas, un galvenais, ar tā m varē ja pabarot bē rnu! Priecē arī garš ī go 100% sulu klā tbū tne. Katru dienu bija arbū zi un ķ irš i. Un pat desa ir diezgan ē dama! Tā pē c virtuvi vē rtē jam ar 4, tikai tā pē c, ka ir mazs produktu klā sts. Un to kvalitā te ir 5. Viesnī cai ir lielisks rajons. Mana vecā kā meita katru dienu gā ja uz sporta zā li. Pirms pusdienā m mē s parasti tusē jā m pie baseiniem ar slidkalniņ iem, un pē c pusdienā m devā mies uz jū ru un tad uz atpū tas baseinu. . Viņ š ir apsildā ms, un tas ir vienkā rš i super! Man ļ oti patī k silts ū dens! Teritorijā vairā kos baseinos ir vietas ar dž akuzi, tai skaitā atpū tas baseinā . Kalnu ir daudz un daž ā di. Vispā r teritorija un visas izklaides bē rniem uz 5+! ! ! Lunopark ir ļ oti noderī gs. Mana meita nekā pa ā rā no vilciena un karuseļ iem. Daudz batutu, labs miniklubs. Mums patika ziloņ i uz riteņ iem. Kā viņ š nā k un griež as ap tiem, lai gan vē l bija daudz interesantu lietu! Kopumā pā rē jais izdevā s un viss bū tu bijis tikai labi, ja iespaidu nebū tu sabojā jusi slikta apkalpoš ana istabiņ ā . Un jā , vē l viens mī nuss ir oļ i, akmeņ aini oļ i. Iebraucā m jū rā no mola. Bet mē s zinā jā m, uz kurieni ejam, tā pē c nevienu nevainojam š ajā mī nusā . Tomē r nā kamreiz tomē r nolē mā m, ka dosimies uz smiltī m)
аватар timson1982
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū ta ar ģ imeni. Divi pieauguš ie un divi bē rni vecumā no 6 un 15 gadiem no 9-23.06. Viesnī ca š ika, milzī ga teritorija, apkā rt daudz augu, svaigs gaiss. Tonnā m baseinu. Apkalpoš ana vienkā rš i pirmklasī ga, ē dienu ir daudz (nav garlaicī gi), gan restorā nos, gan pie baseiniem. … Tomēr ▾ Atpū ta ar ģ imeni. Divi pieauguš ie un divi bē rni vecumā no 6 un 15 gadiem no 9-23.06. Viesnī ca š ika, milzī ga teritorija, apkā rt daudz augu, svaigs gaiss. Tonnā m baseinu. Apkalpoš ana vienkā rš i pirmklasī ga, ē dienu ir daudz (nav garlaicī gi), gan restorā nos, gan pie baseiniem. Es to nepā rbaudī ju jū rā , jo. pā rsvarā ar meitā m baseinos peldē jā s (baidā s no jū ras). Pieauguš ajiem animā cija nepatika. Bet bē rni ir bez maksas: miniklubs paš iem mazā kajiem un animatori pusaudž iem. Vecā kais nekur nebija redzams. Tikai no rī ta brokastī s. Spē lē ja lī dz vē lam vakaram! Interesanti ir a la carte restorā ni. Tomē r paturiet prā tā , ka, lai tur nokļ ū tu, jums ir jā mostas ļ oti agri. Uz darba laiku 9-00 jau ir gara rinda, un vietu skaits katrā restorā nā ir ierobež ots.
аватар Marina665840
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cā Botanic - Delphin Botanic Platinum jū nijā.2018. Bijā m treš o reizi. Mē s uztvē rā m katru no viesnī cas attī stī bas posmiem. Pirmo reizi 2009. gadā , kad viesnī ca saucā s Delphin Botanic - World of Paradise, (kad bija tikai č etri slī dkalniņ i un mazs taisnstū ra mols) otro reizi 2013. … Tomēr ▾ Viesnī cā Botanic - Delphin Botanic Platinum jū nijā.2018. Bijā m treš o reizi. Mē s uztvē rā m katru no viesnī cas attī stī bas posmiem. Pirmo reizi 2009. gadā , kad viesnī ca saucā s Delphin Botanic - World of Paradise, (kad bija tikai č etri slī dkalniņ i un mazs taisnstū ra mols) otro reizi 2013. gadā Delphin Botanic Beach - kad bē rnu sekla zona ar trī s papildu tika pabeigti slidkalniņ i, uzceltas papildu teltis - paviljoni un sakā rtoti tenisa korti (varu sajaukt precī zus nosaukumus, jo rakstu no atmiņ as). Mū su pē dē jā apmeklē juma reizē jau tika uzbū vē ta liela Platī na ē ka, jauni baseini un jauni trī s augstā ki slidkalniņ i.
Pirmkā rt un galvenokā rt - visas trī s reizes tas ir mega super atvaļ inā jums visai ģ imenei. Man nepatī k rakstī t atsauksmes, tač u, tā kā par š o viesnī cu trū kst jaunu atsauksmju, es rakstī š u sī kā k par mū su uzturē š anos tur, par izmaiņ ā m, par funkcijā m, par milzī gajiem plusiem un nelieliem mī nusiem (atsauksme ir tī ri subjektī vi, lū dzu nekomentē t, jo katrs no mums, mana notikumu uztvere, es dalos savā s personī gajā s sajū tā s, bez pretenzijā m)
Tā tad, pirmā s divas reizes gā jā m kā ģ imene ar bē rniem un ar draugiem. Mē s dzī vojā m Rosa ē kā ar skatu uz jū ru bez papildu maksā jumiem. Treš o reizi devā mies ar 4 bē rniem un trī s vecā kiem, kopā.9 cilvē ki. Viņ i mū s izmitinā ja Mimosa ē kā standarta un ģ imenes numurā . Mimozas ē kas telpu fonds ir pilnī bā izremontē ts, tagad nav sarkanas un zelta klasikas motī vu. Standarta numurs, tā pat kā iepriekš , ir paredzē ts maksimā li 4 cilvē kiem, viena divguļ amā gulta, viena pilna vienvietī ga gulta un dī vā ns, kas ir arī pilna gulta. Ģ imenes numurs ir divistabu "suite" numurs, kurā var izmitinā t lī dz 6 personā m. Vienā istabā ir divguļ amā gulta un dī vā ns, otrā ir divas vienvietī gas gultas un dī vā ns. Tikā m iztī rī ti tī ri, katru dienu, bez sū dzī bā m. Tač u nez kā pē c vecā ki ģ imenē tikuš i tī rī ti tikai divas reizes. Precī zu iemeslu nemā ku pateikt, par to uzzinā ju jau izrakstoties. Pē c viesu domā m, sū dzoties reģ istratū rā , uzkopš anas situā cija uzlabojas. Man personī gi nav jautā jumu. Viņ i biež i raksta, ka minibā rs netiek papildinā ts...Godī gi sakot, es aizmirsu pievē rst uzmanī bu...kaut kā viņ i to neizmantoja. Numurā ir bezmaksas seifs. Kondicionieris strā dā perfekti, vienī gais, ka izslē dzas atverot balkona durvis, un vē lā k ieslē dzas automā tiski. To atklā ja pieredze. Varu iedomā ties, cik daudz sū dzī bu saņ em reģ istratū ra par “nestrā dā još iem” gaisa kondicionieriem.
Runā jot par viesnī cas teritoriju - tas ir ierasts milzī gā Platī na skudru pū ž ņ a iemī tniekiem un Botā nikas ē ku iemī tniekiem. Cik saprotu, paš ā sezonas sā kumā , kad vē l ir maz cilvē ku, vispirms apdzī vo skudru pū zni, tad pa vienam atver Botā niķ a ē kas. Mū su ieraš anā s brī dī parka ē ka un galvenais restorā ns parkā nedarbojā s, Rosa, Mimosa bija atvē rtas un sā ka apdzī vot orhideju, kā es redzē ju pē c aizkariem un paklā ja Orhidejā , istabu skaitu. tur netika atjauninā ts. Es nevaru pateikt pietiekami daudz par Rozu. Nepievē rsa uzmanī bu. Principā visneveiksmī gā kie numuriņ i ir lielā ē kā ar skatu uz š oseju (droš vien nav ī paš i jautri, bet es domā ju, ka tā pē c numuriņ u cenā m vajadzē tu bū t citā dā m atš ķ irī bā no Botā nikas ē kā m, kur istaba jebkurā gadī jumā nonā ks vai nu uz parku vai nu pie jū ras, vai pie baseina)
Teritorija, tā pat kā iepriekš , zied un smarž o, pilna ar eksotiskiem augiem, pilna ar zaļ umiem un svaigumu. Dā rznieki atdala cieņ u par š ā da skaistuma saglabā š anu.
Piestā tne tagad ir milzī ga, ar zariem, ar pastā vī gi strā dā još u bā ru, ar pietiekamu skaitu sauļ oš anā s krē slu, ar saldū dens duš ā m tieš i uz mola. Ieeja jū rā ir lieli oļ i un akmeņ i. Ne tā s patī kamā kā s, tā pē c izmantojā m kā pnes no mola, to pietiek.
Lī dz mū su ieraš anā s brī dim tika atvē rts arī baseins ar delfī nu strū klakā m, kas ir atpū tas zona, kurā ieeja bē rniem lī dz 15 gadu vecumam un skaļ as sarunas ir aizliegta. Tas ir ļ oti gudrs lē mums, kurā varat bū t klusumā un atpū sties gan no saviem bē rniem, gan sveš iniekiem. Pie ieejas ir milzī gs plakā ts ar uzrakstu par relaksā cijas zonu, tomē r vismaz viens krieviski runā još s pā ris ar saviem labā kajiem bē rniem grasā s peldē ties š ajā baseinā , jo viņ iem ir OLGNCLUSIVE un zvana galvai! ! ! Bez komentā riem. Skumji. Tiklī dz viesnī cas darbiniekiem izdodas savaldī ties ar tā diem viesiem. . .
Baseini ir pā rpilnī bā , kuri nevē las iet uz jū ru. Visur ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, izņ emot galveno lielo baseinu, un tad pā rsvarā ir dvieļ i, un ī paš nieki nav redzami divas vai trī s stundas. Administrā cija ir paturē jusi tiesī bas izmest dvieļ us no neizmantotajiem sauļ oš anā s krē sliem divas reizes dienā noteiktā laikā (pretē jā gadī jumā nevar paspē t aizņ emt solā riju katram gadī jumam š ā dā veidā ), tā dē ļ starp atpū tniekiem daž kā rt rodas konflikti, piemē ram: JAUNAIS Č ALAVEKS, ko...tu mū su lietas nometa?? ? beidzot apupels utt. atkarī bā no pretendentu kultū ras lī meņ a. Jaunais vī rietis nemaz nezina. Viņ š atnā ca, gulē ja brī vi, gulē ja un otgreb no kultū ras viesiem par velti. Tā das ainas skatī ties nav patī kami, es jums saku.
Personā ls nav slavē jams. Tie ir vienkā rš i zibenī gi. Ņ emot vē rā jauno milzī go ē ku, atš ķ irī bā no pirmajiem diviem apmeklē jumiem, uz bā ru pē c kokteiļ iem bija nelielas rindas, tač u runa ir par diviem lī dz č etriem cilvē kiem. Ē damistabā ir daudz cilvē ku. Manevrē jiet, lai neietriektos kā da cita š ķ ī vī vai nejauš i nenotriektos pret savē jo. Tomē r vietas pietiek visiem. Ir daudz galdu. Pat deviņ i no mums vienmē r atrada brī vu lielu galdu. Ē diens ir kulinā rijas mā kslas š edevrs. Patiesī ba. Viss ir ļ oti garš ī gs. Bez izņ ē mumiem. Kopumā viņ i baro visu dienu bez pā rtraukuma. Visi labumi tiek ieplā noti pa stundā m. Viņ i gatavo kū kas ar sieru un malto gaļ u, cep vafeles, picas, kartupeļ us ar sieru, krē jumu, sviestu. Vakariņ ojā m pludmales restorā nā , kuram nav dress code, tas ir kā pusdienotā js, bet ir pirmais un otrais ē diens. Brokastī s svaigi spiesta apelsī nu sula, kā iepriekš . Un parakstī ja Apelsī nu SULA?
Daž ā dos bā ros ir daž ā das ē dienu ē dienkartes, vienā ir saldē jums visas dienas garumā bē rniem. Daž reiz rinda ir piecas minū tes, daž reiz tā ir bez maksas. Vakarā atrakciju parks vaļ ā , uz karuseli tieš ā m rinda, bet braukt var tik un tā . Mū su jaunā kie gā ja katru vakaru. Cukurvati un popkorns bē rniem, minidisko, miniklubs. Mū su bē rni patieš ā m tur devā s gandrī z izbraukš anas dienā , bet viņ i bija laimī gi kā ziloņ i. Tur strā dā labas meitenes-animatores. Es nevaru neko teikt par animā ciju, mums nebija laika))) Tomē r Nika fitnesa treneris ir gudrs. Es gā ju uz visā m viņ as nodarbī bā m, viņ a viesiem atdeva visu to labā ko. Par ko es viņ ai ļ oti pateicos)))
Reiz bijā m uz nakts diskotē ku no 11 lī dz 2. tur daudz krieviski runā još u niecī gu viesu, reizē m pasū tī ja kā du krievu zemas klases mū ziku, bļ ā va neķ ī trī bas, vispā r mē s tur augstu netikā m, bet zā le labi iekā rtota, bā rs strā dā . Nepiecieš amā skaņ a.
Bezmaksas turku pirts un sauna tiem, kam patī k peldē ties tvaika pirtī . Mū su bē rni hammam iemī lē ja iespē ju savā kt ū deni un ū deni, viņ iem tā bija eksotiska izklaide, tā pē c viņ i tur skrē ja divas vai trī s reizes dienā . No visiem slidkalniņ iem ar prieku brauca gan bē rni, gan pieauguš ie. Ekstrē mu nav. Kamikaze š ogad tika slē gta, bet varbū t pareizi...
Kopumā par viesnī cu vispā r nav sū dzī bu. Visi mazie mī nusi ir saistī ti ar viesnī cas viesu uzvedī bu, un tam diemž ē l nav nekā da sakara ar viesnī cas izvē li.
Atkal apmeklē t a la carte restorā nus apgrū tina krievvalodī go viesu rinda, kas ik rī tu no septiņ iem rī tā lī dz deviņ iem ieņ em reģ istratū ru, un lī dz pieteikš anā s atvē rš anai pulksten 9 jau ir gara rinda. Bet par brī numu nokļ uvā m turku un zivju restorā niņ os. Un uz citiem ī sti negribē jā s iet, jo galvenā restorā na virtuve ir lieliska. Un vairā k izvē les?
Telpā nebija peldmē teļ u un č ī bu, biež o zā dzī bu dē ļ jā dodas uz reģ istratū ru un jā ņ em halā ti pret parakstu. Jo Guļ ā m tikai istabā , peldmē teļ us neņ ē mā m. Dā vanā reģ istratū rā var palū gt viesnī cas somu, arī katram viesim nez kā pē c tiek uzdā vinā ts)))
Kopumā noteikti, bez š aubā m, iesaku š o viesnī cu kā labā ko. Tik daudzus gadus neviens grams nav zaudē jis savas pozī cijas. Domā ju, ka sezonas kulminā cijā pie bā riem bū s pā rpildī ts, jā piesaista vairā k bā rmeņ u, varbū t tas tiks darī ts. Restorā nā redzē jā m vē l vienu slē gtu spā rnu, tā pē c arī ar galdiņ iem problē mu nebū s. Palielinā sies vien rindas pie omletes un grila.
Vakaros, kā lī dz š im, gardas ū denspī pes ir bez maksas, tikai no rī ta jā piereģ istrē jas reģ istratū rā . Ir galda teniss, mani več i tur pazuda uz trim stundā m.
Viesnī cas noteikums: stikls tikai bā ros un restorā nos, ja uz baseiniem un pludmali, tad plastmasa. Tač u arī viesi š eit ir dī vaini, un tad viņ iem kā jas tiek sagrieztas uz viņ u paš u izsisto stiklu uz flī zes.
Mē s, č etras paaudzes - pensionā ri, pusmū ž i, pusaudž i un sā kumskolas vecuma bē rni, bijā m ar visu apmierinā ti. Skaistas brī vdienas. Jauki. Garš ī gi. Ar patī kamu nostalģ isku pē cgarš u. Nā kamreiz tikai Botā nikā !
аватар vsevn
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Uz viesnī cu devā mies 22.08. 15. -07.09. piecpadsmit trū kumi 1. Viņ i apmetā s Parka ē kā . Numurs otrajā stā vā ar skatu uz virtuvi un restorā nu. Uzreiz gribu teikt, ka laiks, ko pavadī jā m kopā ar ģ imeni, dzī vojot š ajā ē kā , bija vienkā rš i elle. … Tomēr ▾ Uz viesnī cu devā mies 22.08. 15. -07.09. piecpadsmit
trū kumi
1. Viņ i apmetā s Parka ē kā . Numurs otrajā stā vā ar skatu uz virtuvi un restorā nu.
Uzreiz gribu teikt, ka laiks, ko pavadī jā m kopā ar ģ imeni, dzī vojot š ajā ē kā , bija vienkā rš i elle. Galvenie trū kumi, kurus nevar pieļ aut:
1.1. nav skaņ as izolā cijas, piemē ram, ja esi aizgā jis gulē t (vai nolē mi atpū sties), tad esi gatavs, ka pamodī sies tikai tā pē c, ka kā ds staigā pa koridoru un runā . Aiz sienas dzī voja ģ imene, kurai patika skaļ i runā t, respektī vi, apzinā jā s visas savas problē mas.
1.2. ja atver logu, tad visas smakas, izgarojumi, dū mi no gatavoš anas aizgā ja uz mū su istabu un uz visā m istabā m, kuru logi pavē rā s uz restorā na pusi un virtuvi, plus trauku š ļ akatas. Veļ u vairs nebija ieteicams ž ā vē t, jo tā smirdē tu pē c asiem dū miem.
1.3. remonts istabā s ir vienkā rš i "bomž i", ja salī dzina, piemē ram. flī zes klā j tā pat kā "padomju sabiedriskajā s tualetē s"
1.4. atš ķ irī bā no citā m š ī s viesnī cas ē kā m, tikai Park ē kā nav interneta

Tā pē c, ja jums tiek piedā vā ta 50% atlaide atvaļ inā jumam, bet ar nosacī jumu, ka dzī vojat Parka ē kā , NEPIEKRĪ TIET.
Š ajā ē kā ir izmitinā ti EKSKLUZĪ VI krievi un kazahi, vā cieš i un citi eiropieš i, mē s š ajā ē kā netikā m.

2. Viesnī cas virtuve vienkā rš i sū cas. Es ļ oti mī lu dā rzeņ us, bet es nevarē ju ē st to ē dienu. Š ķ iet, ka tas ir viens un tas pats tomā ts un zaļ umi, bet jū s to nevarat ņ emt mutē.
Ja esi vī rietis, tad gatavoš anas kvalitā te un tā garš a ir apmē ram tā da pati kā agrā k 2000. gadu sā kumā armijā . Tā da sajū ta, ka turki gatavo cū kā m. Viss ē diens ir bezgarš ī gs, atsauksmē s raksta, ka daudzveidī gs, es teiktu tā , labā k nebija daudzveidī gs, bet garš ī gs. Ē dienu daudz, bet ē damo nav daudz.
Ē dienu gatavo jauni puiš i (vī ri) un viņ i visu dara "tā pat kā " neiegulda ē diena kvalitā tē . Rezultā tā barī ba nav garš ī ga, treš ā š ķ ira, liellopiem.
Es ieteiktu viesnī cas vadī bai nolī gt pavā ru no Krievijas un daļ u ē diena gatavot tikai krieviem, jo ​ ​ turku ē dieni nav visiem, bet pikanti, trekni, pā rsvarā cepti. Pat kebabus taisa nevis no cū kgaļ as un liellopu gaļ as, bet no putnu gaļ as, garš a ir š ausmī ga.

Gribē ju uzrakstī t par bā ru "Vitamin Bar", no atsauksmē m izlasī ju, ka š ajā batoniņ ā ir svaigi spiestas sulas. Bet, kad es tur ierados pirmo reizi, es bū tu vienkā rš i nikns, jo.
tur daļ u sulu (apelsī nu, burkā nu, kivi) stulbi atš ķ aida ar ū deni, daļ u sulu patē rē . Vispā r te turki prot mā nī t

Kur ir ē ka ar reģ istratū ru (vestibilu), tur ir bā rs, kurā ir kokteilis, bet jū s nevarat iedomā ties, cik tas ir nejauki, un pē c tam tas tiek pagatavots bez saldē juma pievienoš anas.

Pat saldumi ar viesnī cas logo ir vienkā rš i pretī gi, jo pē c otrā s konfektes es personī gi apē du (sadedzinā ju) balsenes gļ otā du
Ja salī dzinā m Delphin Botanik Hotel 5 * ē dienu ar pā rtiku viesnī cā s Gural Premier Tekirova 5 * (Turcija / Kemera), Ali Bey Park Manavgat HV-1 (Turcija / Side), tad nav kū kas ar š okolā des skaidiņ ā m, ē dieni ar daž ā du š ķ irņ u rieksti un daudz kas cits.
Kū ku ir ļ oti daudz š ķ irņ u, bet tā s visas ir Ļ OTI treknas un nav garš ī gas un viena veida.

3. Viesnī cā ir ī rnieki, kuri tirgo daž ā das lietas. Viens no viņ iem ir PONTO ā das izstrā dā jumu pā rstā vis, nekontaktē jieties ar š iem krā pniekiem, jo ​ ​ mū su ģ imene veica avansa maksā jumu par aitā das mē teļ iem, un solī to septiņ u dienu vietā jau divus mē neš us nav atsū tī juš i mums apmaksā tā s preces. "PONTO" ir divi veikali ar ā das un aitā das mē teļ iem ALANJĀ , uz tiem neiet

Pegasus piedā vā aiziet uz ā das un kaž okā du veikalu, neatceros kā to sauc, bet tur sū cas un visvairā k pā rsteidz, ka kā ds tur kaut ko pē rk. Ž ē l tā dus pircē jus, viņ iem negarš o mode un ne pē c darba kvalitā tes.
4.
Trī s dienas vē lā k mū s pā rcē la uz ROSA ē ku pē c mū su steidzamajā m prasī bā m viesnī cas vadī bai. Korpusā ir internets, bet interneta ā trums ir 1-2 megabiti, kopumā interneta praktiski nav. Nepilnī bas š ajā ē kā , tā kā pienā ca nedē ļ as nogale, nez kā pē c nestrā dā ja nosū cē js un tualetē sestdien un svē tdien nez kā pē c smirdē ja no kanalizā cijas.
5. Batoniņ š jā papildina katru dienu, problē ma tā da, ka papildinā š anas serviss vienmē r centā s maldinā t, proti, noteikto divu š okolā des vietā ielika vienu un tas notika tad, kad istabā neviena nebija, t. i. , batoniņ š tika atjauninā ts. galvenokā rt tikai pusdienu laikā.
6. Atrā cijas strā dā tikai divas vai trī s stundas dienā , kas ir ļ oti maz.
7. Animā cija sū da, "stulbi" priekš nesumi ir patē riņ a preces.
Ir daudz neķ ī trī bas, kad, piemē ram, puskailas meitenes vecumā no 18 lī dz 20 gadiem (proti, meitenes, nevis meitenes) dejoja erotiskas dejas mū zikas pavadī bā , vai afrikā ņ u uzstā š anā s, kas tracinā jā s un flirtē ja ar publiku pieklā jī gs veids, vispā r piecē lā mies un aizgā jā m.
8. Ne katru dienu viņ i mainī ja gultu, man bija jā zvana uz reģ istratū ru, lai atbrauc uzkopt istabu.

Kad izlasī ju atsauksmē s, ka Š ī ir labā kā viesnī ca Alanjā ģ imenē m ar bē rniem, tas ir vienkā rš i BRIESMĪ GI
Lasī ju pozitī vas atsauksmes par š o viesnī cu un man vienkā rš i ir ž ē l š o tū ristu. Tā kā es saprotu, viņ i neatpū tā s tā dā s viesnī cā s kā Gural Premier Tekirova 5 * (Turcija / Kemera), Ali Bey Park Manavgat HV-1 (Turcija / Side)
аватар ryabikovich
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Kā rtī bā : + zaļ a teritorija un personā la draudzī gums. Tagad par mī nusiem, , , , Viesnī ca ir ļ oti veca un ir jā maina istabu skaits. Mē s 3 dienas dzī vojā m vecajā ē kā , tā pē c joprojā m ir atslē gas no istabas ar milzī gu bumbieru atslē gu piekariņ u, kas ir ļ oti neē rti, un nav Wi-Fi. … Tomēr ▾ Kā rtī bā : + zaļ a teritorija un personā la draudzī gums. Tagad par mī nusiem, , , , Viesnī ca ir ļ oti veca un ir jā maina istabu skaits. Mē s 3 dienas dzī vojā m vecajā ē kā , tā pē c joprojā m ir atslē gas no istabas ar milzī gu bumbieru atslē gu piekariņ u, kas ir ļ oti neē rti, un nav Wi-Fi. Tad viņ i pā rcē lā s uz jauno ē ku "Rose", numurs 5133, un tur parā dī jā s internets un atslē gas jau bija kartes. Bet nez kā pē c 4 cilvē ku ģ imenei iedod tikai vienu atslē gas karti, kas ir ā rprā tī gi neē rti. Ļ oti slikti iztī rī ja istabu. . . trī s dienas pē c kā rtas atnā ca laikā , kad bē rni gulē ja, aizmirsa ielikt dvieļ us un kondicionieri. Uz balkona neviens grī das nemazgā vispā r. Pē c tī rī š anas biež i bija netī ra izlietne. Ī sā k sakot, ļ oti slikti! Viesnī cu izvē lē jā mies, lai atpū stos bē rniem. Bet tā ir problē ma! ! ! Miniklubs atvē rts lī dz 17:00! ! ! Tas ir nonsens!! ! Mē s jau 10 gadus atpū š amies Turcijā (Rixos, Sun Gate, Xanadu, Eli Quality u. c. ) tā pē c tur miniklubi strā dā lī dz 21 vai pat vairā k. Mans bē rns pa dienu guļ , viņ š ir no bē rnudā rza. Skaidrs, ka grafiks nobī dī jā s un aizmigā m nevis 13, bet 14 un gulē jā m lī dz 16. Kamē r cē lā mies, saģ ē rbā mies..... atnā ca un klubs jau ir slē gts. Tas bija ļ oti saspringti. Tā ir visiem. . no rī ta pie jū ras, tad pusdienas pie baseina un vakarā atkal pie jū ras. Tā tad jums ir jā izvē las vai nu jū ra, vai bē rns mini klubā . Netā lu no pludmales nav kajī tes ar tualeti un dvieļ iem. Tas ir ļ oti neē rti. Lai ietu pē c sausa dvieļ a, jā iet cauri viesnī cas grī dai. Un, lai izmantotu tualeti, jums jā iet cauri baseina zonai. Mans 4 gadus vecais bē rns aizskrē ja uz tualeti (sē dē jā m uz mola). Un apsargs bez č ī bā m iekš ā nelaida, lai nepaslī d uz flī zē m (baseina zona). Mans bē rns neizturē ja (bija jā atgriež as pē c apaviem) un aizripoja. Š oks, ka pludmales tuvumā nav tualetes! ! ! Un pē c pludmales ar mitriem dvieļ iem jū s velciet pa viesnī cas grī du, lai tos nodotu. Kā pē c pie pludmales nevar novietot kajī ti ar dvieļ iem? kā to dara visā s pieklā jī gā s viesnī cā s. Viesnī cā bija krī ze....nekur Turcijā brī vdienu viesnī cā s neesmu redzē jis no rī ta svaigu apelsī nu sulu, kas bū tu atš ķ aidī ta ar Yuppi (vai kā du citu ķ ī miju). Un tas ir slavenais Delfī ns!!!! ! kauns!! ! Ē diens garš ī gs, bet ne daudzveidī gs. 2 nedē ļ as viss apnika. Garneles kā dreiz bija halo vakariņ ā s, un viss. Ko es varu teikt..... Pirms Botā nika atpū tā mies Delfin Deluxe, bet vī rs vē lē jā s doties uz Botā niku apstā dī jumu dē ļ , un, ierodoties, bijā m vī luš ies, jo daudz ko nocirtā m un uzcē lā m jaunu Delfin-Platinum viesnī cu š ajā teritorijā . Viesnī ca viesnī cā . Tumš ie cilvē ki! ! ! Mazā k zaļ o! ! ! Jā , es arī aizmirsu uzrakstī t, ka bē rns 11 gadus vecs bija ļ oti nomocī jies un garlaicī gi. Tā kā miniklubā ir no 4 lī dz 13 un junioram no 14 lī dz 18. Par mazajiem viņ š neinteresē jā s. un lielie arī . Un š ī vecuma bē rni staigā ja kopā ar mazajiem, tad ar vecā kajiem. Manē jais atnā ca uz ū denspolo un aizgā ja, jo tur visiem bija 14-16 gadi, aizgā ja uz mini un tur viss bija no 4 lī dz 6 bū tī bā . Tā tas mocī jā s veselas 2 nedē ļ as! ! ! Tā tad svē tki nebija lī dz galam izdevuš ies. Vecā ki var atpū sties, kad viņ u bē rni ir pieķ ē ruš ies. Un tad viens mocī jā s un otrs nemitī gi atradā s blakus, jo, kad varē ja jau nopirkto sū tī t atpū sties miniklubā , viņ š jau bija slē gts. Es sū dzē jos arī par akvaparku viesnī cā . Bē rnu zonā ir 2 atvē rti un 2 slē gti slidkalniņ i. Aizsargs ir tikai apakš ā un augš ā nav neviena, kas kontrolē tu attā lumu starp izbraucē jiem. Pie mums bija gadī jums: bē rns nobrauca no slē gta kalna un pieauguš ais ar milzī gu ā trumu izlidoja viņ am pakaļ (t. tas ir smagā ks un tā ā trums ir daudz lielā ks). Tā pē c viņ š ieskrē ja ar kā jā m bē rna vē derā . Kad mē s viņ u izvilkā m, viņ š kliedza un rā poja no sā pē m, nevarē ja piecelties. Un otrreiz viņ i redzē ja, kā pieauguš ais zē ns ar kā jā m iebrauca meitenes galvā . Tur viņ as tē vs pielē ca pie meitas un izvilka raudoš o meiteni rokā s. Kā ds ir mans kopsavilkums..... viesnī cai jā atgriež as tā s standartā . Vai arī nolaidiet cenu, jo tagad tā ir pā rā k augsta.
аватар valentina.kondr
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū tā mies no 26. jū nija lī dz 8. jū lijam 2015. Bijā m Botā nikā pirms 10 gadiem, man ļ oti patika, mani pā rsteidza viņ u botā niskais dā rzs ar savu mikroklimatu, kur bija lietderī gi un ē rti apvienot tveicī gu karstumu, siltu jū ru un mež u vē sums. … Tomēr ▾ Atpū tā mies no 26. jū nija lī dz 8. jū lijam 2015. Bijā m Botā nikā pirms 10 gadiem, man ļ oti patika, mani pā rsteidza viņ u botā niskais dā rzs ar savu mikroklimatu, kur bija lietderī gi un ē rti apvienot tveicī gu karstumu, siltu jū ru un mež u vē sums. Š ogad atkal izvē lē juš ies š o viesnī cu, viņ i bija ļ oti vī luš ies, viss mainī jies tikai uz slikto pusi. Mē s gaidī jā m izlī gumu ar mazu bē rnu vairā k nekā trī s stundas, un, ja mē s nebū tu skandalē juš i, domā ju, ka tas bū tu bijis vē l vairā k. Botā niskā dā rza teritoriju pilnī bā nopostī ja papildu ē kas (viesnī cas teritorijā parā dī jā s vē l viena Botanic Platinum viesnī ca un vē l daudzas papildu ē kas) No bijuš ā botā niskā dā rza palika tikai centrā lā aleja uz jū ru. Rezultā ts ir tā ds, ka tajā paš ā viesnī cas teritorijā ir vairā kas reizes vairā k atpū tnieku, š ausmī gs pā rsā tinā jums, kas ir jū tams visur, tā vietā , lai atpū stos, jū s saņ emat diennakts ballī ti. Vietnē esoš ie fotoattē li atklā j veco
Parādīt vairāk »


iemiesojums Angelllll10373
Sveiki, braucam pie jums 30. augustā, manam vīram 31. augustā dzimšanas diena, kā es varu rezervēt ala auto, jo lasīju, ka rezervācija dienai ir 9-00 un viesnīcās būsim pēc pusdienām
6 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums Angelllll10373
Sveiki, braucam pie jums 30. augustā, manam vīram 31. augustā dzimšanas diena, kā es varu rezervēt ala auto, jo lasīju, ka rezervācija dienai ir 9-00 un viesnīcās būsim pēc pusdienām
6 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 3 atbildi
iemiesojums naduxa8787
Labdien, daudz lasīju atsauksmes, ka pēc botāniķa bērni saslimst ar kaut kādām infekcijām, kaut kādām mutes čūlām... Cik ļoti tam var ticēt? Kāda ir šī viesnīca attiecībā uz pārtiku, piederumiem un baseina higiēnu?
9 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 9 atbildes
iemiesojums yana5713
Vai ņemat līdzi ratiņus vai īrējat tos viesnīcā?
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums botanikf
‹ Viesnīca Botanik Hotel & Resort 5*
Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Территория отеля представляет собой большой ботанический сад с более чем 1500 различных видов растений. Это самый лучший отель в Алании для отдыха с детьми. Прекрасный мини-клуб, мультфильмы для детей днем в кинозале, витамин-бар для детей и взрослых, аттракционы. Построен в 1988 году, последняя реставрация прошла в 2016 году. Отель состоит из одного главного 5-этажного корпуса и пяти 5-этажных корпусов. Подходит для отдыха семьям с детьми.

Atrašanās vieta Отель расположен в 90 км от аэропорта г. Анталья, в 32 км от г. Аланья, в 30 км от Сиде.
Pludmales apraksts Отель на пляже. Бесплатный бар. Собственный песчано-галечный пляж находится рядом с отелем. Протяженность пляжа составляет 250 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Магазины, Wi-Fi в лобби (бесплатно), услуги по глажке одежды (платно), 3 конференц-зала, диетическое и вегетарианское меню, 7 ресторанов: 1 основной ресторан и 6 a la carte: 6 (итальянский, китайский, японский, османский, рыбный, суши — по предварительной записи, за время проживания посещение каждого ресторана 1 раз — бесплатно), 1 кондитерская, 9 баров, 3 открытых бассейна (без подогрева), у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца (бесплатно).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem 3 детских бассейна, 3 водные горки, луна-парк (бесплатно, в определенные часы), комната для игр, детский клуб (4-12 лет), детский буфет, детское питание, в основном ресторане можно воспользоваться блендером, микроволновой печью и подогревателем для детского питания, детская коляска (залог).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 8 водных горок, безмоторные водные виды спорта бесплатно, теннисный корт бесплатно (cовместное пользование с гостями отеля Botanik Platinum), прокат теннисных ракеток и мячей бесплатно (залог), игровые автоматы платно, уроки тенниса платно, моторные водные виды спорта платно, аквааэробика бесплатно, волейбол на пляже бесплатно, дартс бесплатно, виндсерфинг бесплатно (с лицензией), бочче бесплатно, живая музыка бесплатно (в определенные дни), анимация бесплатно, уроки подводного плавания платно.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • vindsērfings  FREE 
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 457 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Alara Tourism Center Karaburun, 07415, Okurcalar
Tālruņi: Tel: +90 242 527 48 50
Fax: +90 242 527 40 72
Tīmekļa vietne: Botanik Hotel & Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.