Ceļojums uz delfīnu šovu Sealanya Dolphinpark Seaparkā

16 Jūnijs 2021 Ceļošanas laiks: no 15 Jūnijs 2021 ieslēgts 15 Jūnijs 2021
Reputācija: +141
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Kā pagatavot brī niš ķ ī gu dā vanu bē rnam 6. dzimš anas dienā ? Uzdā viniet ceļ ojumu uz Turciju un izbaudiet ceļ ojumu uz delfinā riju, ī paš i, ja bē rns nav redzē jis izrā di ar jū ras radī bā m. Brī vdienas Okurcalar, Hotel Justiniano Delux, š ogad iekrita viņ a dē la dzimš anas dienā , un viens no š ī s dienas notikumiem bija brauciens uz delfinā riju. Tā tad, braucot no TUI, mē s iegā dā jā mies ceļ ojumu mū su viesnī cā . Vienī gā problē ma, kas radā s, bija tā , ka 15. jū nijā nebija nokomplektē tas nevienas pā rcelš anas grupas. Mū su gids mums atrada individuā lu pā rskaitī jumu divu pieauguš o un bē rna ģ imenei par USD 25. Pati izrā de maksā ja 40 USD. Tā kā izrā de notiek divas reizes dienā , izvē lē jā mies rī ta priekš nesumu 10:30. Uz Viber tika nomests paš as maš ī nas numurs un foto un 9:50 pie viesnī cas mū s gaidī ja balts Fiat Punto ar krieviski runā još u š oferi Raš idu (par viņ u pā ris vā rdus uzrakstī š u vē lā k).

Laikam pē c 15 minū tē m ieradā mies vietā un sarunā jā m tikš anos tur 12:00.


Kasē pie ieejas izdrukā jā m biļ eti, lai aizstā tu č eku no gida. Lai gan mums HES kodu neprasī ja un mē s nofotografē jā mies, kodi tika nogā dā ti viesnī cas reģ istratū rā , kur tie tika nodoti reģ istrē š anā s brī dī . Atveda arī kuponu, ū deni, fotogrā fijas un videokameras. Pagā juš i garā m turniketam, uzreiz sā kā m piedā vā t fotogrā fiju ar delfī nu USD 25 vai 20 eiro vē rtī bā . Apsē dieties uz papagaiļ a pleciem un mē ģ iniet fotografē t. Plus ir milzī ga rotaļ lietu, suvenī ru izvē le, lai vecā ki turas : ). Pie delfinā rija ieejas ir kafejnī ca, tualetes. Viņ i marinē ja skatī tā jus lī dz 10:45, es viņ us saprotu, jo tur nav tikai tū risti un skatī tā ji, tā pē c viņ i izmanto iespē ju "salauzt vecā kus" un kaut ko pā rdot, jo bē rni tieš ā m nevarē ja izturē t tik ilgi gaidī t, kamē r viņ i sā ks, un atnesa pā rskaitī jumus apmē ram gadu 10:15.

Kad beidzot visus palaida, visi sē dē ja kur gribē ja, vieta nebija noteikta. Manuprā t, labā k ir sē dē t vismaz 4.

5 rindas, jo ū dens izrā des laikā appludinā ja š ī s rindas un vē lams izvairī ties no vietā m ar uzrakstu SPLASH ZONE tur plū di visintensī vā k. Vienu gadu ilgā izrā de sā kā s ar jū ras lauvu, kam sekoja roņ i un beidzā s ar diviem delfī niem. Runas gaitā notika iepazī š anā s ar delfī nu anatomiju un fizioloģ iju, bet mū zikas skanē jums bija ļ oti traucē još i vā rdi, ī paš i turku, angļ u un krievu valodā , lai gan daž us varē ja dzirdē t un diezgan interesanti. Kopumā izrā de patika visā m ģ imenē m, brī vi fotografē ties, video no tribī nes, un pē c pasā kuma interesentus gaidī ja fotosesija, peldē š anā s ar delfī niem. Starp citu, š ova programmā ir brī dis, kad treneri no apmeklē tā jiem izvē las tos, kuri aicinā ti doties uz baseinu ar delfī niem, sastā da 20 cilvē kus rindā un rā da deju elementus mū zikas pavadī bā , un viss. 20 cilvē ki atkā rto.

Rezultā tā delfī ns piepeld netā lu no baseina malas un aplej ar ū deni no galvas lī dz kā jā m visiem "dejotā jiem".

Tā tad, ja vē laties atvē sinā ties, varat piedalī ties š ajā s dejā s un palikt pavisam slapji : ) Kad izrā de beidzā s, mū s gaidī ja Raš ī ds, kurš atveda uz viesnī cu. Mums bija interesanta saruna, lai gan nā cā s pā riet uz krievu valodu (ko sen neesmu darī jusi, kamē r esmu Turcijā , Ē ģ iptē , jo ne visi mū s ļ oti labi saprot). Bet mums ar Raš idu bija kopī gas tē mas, par kurā m runā t, un, tā kā viņ š nerunā ukraiņ u valodā pilnī bā , mums bija jā vienojas par krievu valodu. Es domā ju, ka viņ š studē s ukraiņ u valodu, jo viņ a sieva ir no Ivanofrankivskas, ā rste, un mē s ar sievu mā cī jā mies vienā augstskolā ar viņ a sievu. Raš ids nav tikai š oferis, viņ š strā dā tū risma biznesā un pie viņ a var vē rsties pē c palī dzī bas organizē jot transfē rus, izmitinā š anu, ekskursijas u. c. Alanjā . Tā tad, atstā ju viņ a numuru (viber), +9.531 50.46 27 par akciju.

Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Каса, вхід у дельфінарій
Магазин з іграшками, сувенірами
Кафе на території дельфінарію
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums