MAIGĀ ATPŪTA

Rakstīts: 1 septembris 2011
Ceļošanas laiks: 3 — 15 maijā 2011
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 7.0
Kā kam, bet mums, simpā tijas un klusuma neesamī ba bija svarī ga. Mū su istabiņ a atradā s 6. stā vā , prasī jā m augstā ku un bija pā ri jū rai lidoš anas efekts. No rī ta pē c vā cieš u parauga vī rs skrē ja "staigā t dvieļ us" - vā cieš i to darī ja no 5 no rī ta : ) - bet vietu uz sauļ oš anā s krē sliem pietika - lejā pie ū dens, pie baseina, vai gumijots - pietiek visiem. Pat agrā pavasarī bija daudz garš ī gu ē dienu, viesmī ļ i bija jauki un ā tri. No mī nusiem: vā cieš iem patī k ilgi uzturē ties pie galdiņ iem, tā pē c viņ i gā ja ē st vē lā k nekā visi pā rē jie, nu, bija neliels ceļ a troksnis. Mū su kalpone bija nepieklā jī gi stulba, bet ko viņ a jautā ja, to izdarī ja un aizkustinoš i glī ti visu salocī ja.
Viesnī cā ir mī lī gs apmā cī ts aitu suns, tū ristu iecienī ts, un Nikolajs Nikolajevič s strā dā - viņ š visus ved uz ā das fabriku.
Jauka relaksē još a uzturē š anā s. Jauni spē ki mū s burtiski piepildī juš i. Un kopš maija sā kuma esam iedeguš i - nekad agrā k : )
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu