Jalikhana

Rakstīts: 8 jūlijā 2011
Ceļošanas laiks: 22 jūnijs — 6 jūlijā 2011
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 7.0
Nesen atbraucu no Jalikhanas, bija 2 nedē ļ as. Pludmale super, numuriņ i tī ri, moderns dekors, visos istabiņ ā s 32 collu platekrā na TV(kā ds nav atrodams citā s š ī s kategorijas viesnī cā s). Virtuve laba , ē diens garš ī gs. Atš ķ irī bā no iepriekš ē jiem atpū tas gadiem Turcijā un citā s viesnī cā s ir daudz gaļ as un ne tikai vista, nav sojas. Reizi nedē ļ ā pamī š us: turku virtuve un ķ ī nieš u. Ķ ī nieš u virtuves dienā vā rī ti vē ž i, suš i, ķ ī nieš u nū deles. tika pasniegti kaut kā ī patnē ji , trī s milzī gi cepti tī tari, zivs ļ oti biež i un diezgan garš ī ga: forele, tuncis un visā di cepti (ne mazi kā citā s viesnī cā s) Augļ i labas kvalitā tes, jū nijā : arbū zi, melones (saldais), persiki, ķ irš i, plū mes Alus lielisks Tuborg ir ī paš i garš ī gs š ajā viesnī cā . Vispā r attiecī bā uz ē š anu viss ir ļ oti labi. Omianti ļ oti pieklā jī gi, izpalī dzī gi. Nevienam nedeva dzeramnaudu un viss bija kā rtī bā , izņ emot cilvē ku kas ienesa koferi istabā . viņ š burtiski paķ ē ra š o koferi un nesa to, un tad ilgi neizgā ja no istabas, gaidot atlī dzī bu, staigā jot no viena stū ra uz otru un aplū kojot griestus, sienas un citus istabā esoš os priekš metus. viesnī cas ir daž ā das, ir plaš ā kas, ir mazā kas. Vispirms bijā m iekā rtojuš ies 7. stā vā , nekad nesamierinā mies ar 1. un 7. stā vu. . 7. stā vā ir plā ns jumts un nav gaisa kondicionē š anas, pat strā dā jot visu diennakti, nevar pā rvarē t siltumu telpā , un nav ž ogi 1. stā vā , tā iet taisni uz taciņ u, pa kuru iziet visi viesnī cas viesi un visiem ir pieejamas arī tavas lietas, kuras, piemē ram, ž ā vē uz tā saucamā balkona. Un 1. stā va istabā s parastas duš as kabī nes vietā ir tikai paliktnis un aizkars un viss ū dens uz grī das. 7 stā va priekš rocī ba ir lielā ka telpa ar vannas istabu un jaunu santehniku. stā vs , un skats uz jū ru arī tur ir super. . Caur visā diem trikiem un mū su ceļ ā uz viesnī cu satiktā tautieš a personī go iepazī š anos ar viesnī cas personā lu tomē r tikā m pā rcelti uz 2. stā vu. Ī sā k sakot, viesnī cā ir daudz vā cieš u, mazā k krievu. Vā cu publika parasti ir vecā ka gadagā juma, bet uzmundrina. Var redzē t viņ us pludmalē sauļ ojoties ar augš pusi, tā da ir bilde. . .
Pā rsteidza: ziepes un š ampū nu liek istabā.1 reizi uzturē š anā s laikā , ū dens ledusskapī arī.1 reizi, bet 2.5 litri.
Tā lā k jums ir jā pasū ta š ampū ns bez papildu maksas, un jums ir jā maksā par ū deni. Tas ir tā ds ietaupī jums.

Istabā ir elektriskā tē jkanna, kuru mē s nekad neizmantojā m.
Reģ istratū rā runā tikai turku valodā un pirms kaut ko jautā , tu simtreiz domā , bet vai tas ir tā vē rts? Tik un tā nesapratī s, vai izliksies ka nesaprot. Kad pamē ģ inā ja vā ciski, tad arī nesaprata, pamā ja ar galvu un viss. Ir pā ris kas saprot, bet mē s ar viņ iem nesaskā rā mies ī stajā brī dī .
Trī s dienas prasī ju meitenē m no reģ istratū ras š ampū nu, paskaidroja uz pirkstiem, pierakstī ja istabas numuru un viss. Š ampū ns tika likts 4 reizes. Bet tas jau bija principa jautā jums.
Tā tad, pieņ emsim to rezumē t. Manuprā t uz viesnī cu var doties, jo: lieliska pludmale, numuriņ i labi un pat oriģ inā li, restorā nu un bā ru personā ls pieklā jī gs, ē diens labs, televizors kā mā jā s, kondicionieris strā dā labi . Nu, iespē jams, tas arī viss.
Jā , animā cijas nav, bet man arī tas ir pluss.
Es vairs neieš u uz š o viesnī cu, man patī k izpē tī t jaunas.
Biju kaimiņ os Ruby 5 stars, ir par 600 dolā riem dā rgā k, bet ja jau iet, tad Yalikhan ir labā k un lē tā k.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu