Jautājums par viesnīca Yalihan Una 4*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
14 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Dodamies uz Yalihan Hotel 4 * Alanjā no 2011. gada 3. septembra līdz 14. septembrim.
Pirmo reizi ar vīru ārzemēs. Gribētos uzzināt kādu apģērbu var ņemt līdzi. Gribētos sandales, flip flops, pāris topus, šortus un melnu vakarkleitu. vīrs: šorti, T-krekli. Kas man jāņem no pirmās palīdzības komplekta? un kāda ir gaisa temperatūra naktī un dienā, kā ir jūrā? kā pabarot viesnīcā un vai tur ir jauni pāri? pateicos jau iepriekš!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
9 abonenti  • prasīja 2011-08-0113 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  10
аватар Katyyy
Vakarkleita laikam nenoderēs :)
аватар PolikSVT
Septembrī Alanjā vēl ļoti karsts, pa dienu ēnā 30-33 grādi, vakarā arī silts, vējjakas nevajag. Ūdens - "svaigs piens", 25-27 grādi. No aptieciņas ņemiet zāles pret alerģijām, dedzināšanu (ja jums ir nosliece), sāpēm vēderā, caureju, pārliecinieties (imodijs vai tā lētais analogs - loperamīds, nav sliktāks kvalitātes!), "Smektu" , pretsāpju līdzekļi (noshpa, tempalgin, spasmalgon) , temperatūra uc (pēc individuālām indikācijām). Pareizi lietojot sauļošanās līdzekļus, apdegumu gadījumā ziede nebūs nepieciešama! Sliktākajā gadījumā saglabājiet dabīgo jogurtu no restorāna!
аватар alex45
Atstājiet savu vakarkleitu un smokingu vīram mājās.
аватар Kitsune
ņemiet pārbaudītus medikamentus no pirmās palīdzības komplekta (pretdrudža, pretsāpju, gremošanas traucējumu, aktivētās ogles, kaut ko pret alerģijām, varat paņemt sausu ūdeņraža peroksīdu, plāksteri, pārsēju).
No drēbēm: sarafāni, šorti, T-krekli, vieglas vasaras bikses vai džinsi, flip flops, koka tupeles, baleta bikses, peldkostīms, pareo. Es nekad neņemu kurpes ar papēžiem, jo. viņa tur nav vajadzīga (ja ļoti gribi, tad ķīļsandales). Vakarkleitu atstāj kādam citam gadījumam (t.i., tur tas nav vajadzīgs).
No valūtas: beznodokļu - eiro (jo tas ir lētākais, jo, maksājot ar dolāriem, tie saņem augstākas izmaksas pēc kursa).
Turcijai - dolāri, bet pašā Alanjā nomainiet daļu naudas nevis liras. Kopumā dolārus atstājam galvenokārt ekskursijām. Un suvenīri, augļi, sīkumi un ja kaut kas no drēbēm, tad pērkam par lirām. Jā, pēc pieredzes, labāk pirkt veikalos, kas paredzēti vietējiem, t.i. kur ir cenu zīme lirā.
Īpaši tas attiecas uz ādas izstrādājumiem (tas ir lētāk un labāk). Ja aizbrauc uz Pamukali, pa ceļam aizvedīs uz tekstilveikalu, un nu, tur tirgo izcilas zīda šalles un tamlīdzīgi. (ražots Turcijā). Pērciet droši, jo. kvalitāte ir laba un lētāka nekā Krievijā.
аватар Kitsune
un tirgos tūristu zonās cietā Ķīna.
Kas attiecas uz viesnīcu, tad pašā viesnīcā neesmu bijis, bet atsauksmes liecina, ka viesnīca ir paredzēta relaksējošai atpūtai, ar sliktu animāciju.
Vispār, ja grib jauniešu viesnīcu, tad jābrauc uz pašu Alanju. Piemēram, ananāsos. Tur jums noteikti nebūs garlaicīgi, un ir daudz jauniešu. Kā opcija - Hedef Kleopatra Golden Sun vai Aska kleopatra.
+ pilsētas viesnīcas arī tajā, ka blakus ir viss - veikali, izklaide, jūra, kā arī visu dienu var izpētot Alaniju. Kopumā mēs varētu atstāt viesnīcu pulksten 9:00 un izpētīt Alaniju līdz pulksten 17-18))))
аватар gazzilla
Viesnīcā Yalikhan atpūšas arī jauni pāri, iepazīt vienam otru ir ļoti viegli, teritorija maza, viss ir labi redzams. Vakarkleitā īsti nav kur iet. Un ēdiens viesnīcā ļoti labs, daudz gaļas, augļu, zivju. Tuvējā 5 zvaigžņu viesnīcā ēdiens bija sliktāks.Ņem savu šampūnu,ziepes-viņiem ar šo ir grūti,jālūdz,dod,bet vēlāk....Paldies Dievam tabletes nederēja. .
Jā, neņemiet daudz lietu, vismaz. Visi valkā šortus un t-kreklus. Man vēl ir palikušas dažas neizmantotas preces. Nožēloju, ka paņēmu līdzi. Avsalārā kaut ko var nopirkt.. Ir kvalitatīvas ķīniešu preces, jāizvēlas, kaut gan cenšas nolikt turku.
аватар oluxa
Labdien, es atpūtos Jalikhanā pirms 2 gadiem. Ļoti demokrātiska, vienkārša viesnīca, bez dress code pat vakarā. Pirms diviem gadiem pēc remonta viņam kļuva 4 gadi. Jārēķinās ar stabilu 3. Ēdienreizes ir vidējas, alkohols vakariņās restorānā ir labāks nekā bārā.
Jauks spa un masāža. Ļoti laba pieeja jūrai, plaša piekraste, pietiekami daudz sauļošanās krēslu. Jums patiks, varbūt pirmo reizi, nav ar ko salīdzināt. Ir jaunieši, visi bez problēmām iepazīstas.
аватар Masha555
Tava pludmale ir lieliska! Bet vakarkleitu no drēbēm neņemu,tas acīmredzot būs lieki.Eleganti T-krekli,šorti,sakrekls un pareo.Uz papēžiem neko neņemu.-kaut ko no rīkles un noteikti de - pantenols. saules ziede. apdegumus. Es nekad Turcijā neesmu mainījis naudu pret lirām. Visur, pat lielajos iepirkšanās centros, tiek lietoti $, eiro un mūsu rubļi. Jums vienkārši jāseko līdzi, kādu likmi viņi vēlas jums kaut ko pārdot. Jums ir jātirgojas, līdz jūs nokrītat. Kioskos jūs varat pazemināt cenu par dažiem dolāriem. Bet lielajos ādas un zelta centros domās sadaliet nosaukto cenu ar 4 un uzziniet īsto preces cenu. Vakarā var mierīgi staigāt ārpus viesnīcas, tas nav bail. Ierašanās dienā tiksies ar gidu,kurš piedāvās uzreiz iegādāties ekskursijas.Nesteidzies.Pastāsti,padomā līdz rītdienai. Labāk par visu pajautājiet citiem tūristiem.
Viņi jums pateiks, kas patiešām ir labāks un kur to ir lētāk ņemt. Ūdenim jūrā jābūt siltam.Lai veicas!!!
аватар Scandallossa
Vai ir iespējams reģistrēties, piemēram, YALIHAN un aizbraukt uz pašu Alaniju izklaidēties?Uz Turciju braucu pirmo reizi un no visām atsauksmēm man patika pludmale un ēdiens ar apkalpošanu tikai šajā viesnīcā, bet gados vecie vācieši nepavisam nav tas, ko es gribu redzēt 14 dienas)) Iepriekš atpūtāmies Pataijā, tāpēc tur jautrības vai normālas pludmales trūkumu kompensēja braucieni uz salām, tur ir vieglāk iet uz klubiem. vai kustība notiek Turcijā?)
аватар Sveta1010
Sveiki. Bijām šajā viesnīcā pirms gada, man ļoti patika viesnīca un ēdiens, ir vācieši, ir arī franči, poļi, daži krievi, ir pāri ar bērniem. animācija ir, bet tā nav uzmācīga. Protams, var doties uz Alaniju, tikai jāvienojas ar gidiem, viesnīcu ceļveži, īpaši no Tez Tour, ir ļoti labi. Mums bija animators Mustafa, mēs viņu saucām par Mišu, viņš pats ir turks, bet viņš labi runā krieviski, viņš vadīja animāciju ar savu krievu sievu. Viņš mūs aizveda uz nakts diskotēku klubā. Tāpēc droši vien var piekrist animatoriem
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Yalihan Una 4*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl