Xperia Saray Beach Hotel 4*– Atsauksmes

9
Novērtējums 8.610
№51 viesnīcas reitingā Alanja
9.2 Numurs
9.1 apkalpošana
9.4 Tīrība
7.9 Uzturs
9.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas jūras krastā, Kleopatras pludmalē. Uzcelta 1999. gadā, pēdējo reizi renovēta 2013. gadā. Maza viesnīca relaksējošām brīvdienām.Vairāk →
аватар alinalesik88
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Turcijā bijā m pirmo reizi, nav ar ko salī dzinā t. Bet mums viss patika. NUMURS: ieradā mies 12:00, ekskursijā mums bija promo istaba, tā s ir istabas 1 stā vā bez balkoniem. Par nelielu dzeramnaudu 10$ patī kamais administrators Arturs mums piedā vā ja 501. … Tomēr ▾ Turcijā bijā m pirmo reizi, nav ar ko salī dzinā t. Bet mums viss patika.
NUMURS: ieradā mies 12:00, ekskursijā mums bija promo istaba, tā s ir istabas 1 stā vā bez balkoniem. Par nelielu dzeramnaudu 10$ patī kamais administrators Arturs mums piedā vā ja 501. istabu 5. stā vā ar skatu uz pilsē tu. Es gribē ju skatu uz jū ru, bet tie bija vai nu rezervē ti, vai rezervē ti ar ekskursijā m ar skatu uz jū ru. Bet, kad ieraudzī jā m numuru, mē s tikai uzvarē jā m. Standarta numuri ar skatu uz jū ru ir mazā ki (redzams atsauksmē s) un no balkona paveras skats uz kaimiņ u viesnī cu, no malas redzama jū ra. Un te paveras skats uz pilsē tu, kalniem, un vakarā uz kalna izgaismojas uzraksts "I love ALANIA". Istaba tī ra, viss darbojas pareizi, uzkopš ana katru dienu, dvieļ i mainī ti katru dienu. Gultas ir ē rtas. Katru dienu tika atstā ts ū dens, 1.5 litri.
TERITORIJA: maza, bet viss ir pie rokas, un nav jā š ķ ē rso ceļ š uz pludmali. Baseins ir tī rs un silts.
PLUDMA: Ļ oti forš i. Smilš aina, tī ra. Peldat uz priekš u, apgriež aties, un tad kalni skatā s uz tevi, tas aizrauj garu, pa kreisi uz kalna ir cietoksnis, kas vakarā ir ļ oti skaisti izgaismots. Iesakā m tur braukt ar troš u vagoniņ u, skati uz turieni netiek pā rraidī ti.
Ē DIENS: viesnī cas darbinieku uzspiests. Viss ir svaigs un ļ oti garš ī gs. Viņ i deva zivis, tī taru, vistu, liellopu gaļ u, zupas, piedevas (makaroni, kartupeļ i, rī si, sautē ti dā rzeņ i), svaigus dā rzeņ us, garš augus, olī vas, marinē tus gurķ us, augļ us (ā bolus, apelsī nus, bumbierus, arbū zu, ķ irš us), sierus. Deserti ir kaut kas ļ oti garš ī gs un visu neesam izmē ģ inā juš i. Brokastī s: pankū kas ar š okolā di, olu kulteni, desiņ as mē rcē utt. Kafija no aparā ta (parasta), tē ja, sulas (nav ī sti, kā mū su Sadochka, bet par maksu var pasū tī t svaigu), vakariņ ā s un pusdienā s - vī ns, kola un vē l kas tur. Bā rā starp baseinu un pludmali vietē jais alkohols ir bez maksas: alus, vī ns, viskijs, rums, grā beklis, Beliza, dž ins. Alus "EFEST" ir ok, Beliza arī . Baidī jā mies, ka alkohols, kā saka atsauksmē s, nebū s dzerams, tač u bijā m patī kami pā rsteigti. Manam vī ram patika sarkanvī ns, un man – roze. Vispā r varbū t neesam ī paš i izvē lī gi.
IZKLAIDE: animatori (2 zē ni), pavadī ja dienu aerobika baseinā , joga, galda teniss, š autriņ as. Vakarā ar viesu piedalī š anos tika sarī koti priekš nesumi ar dejā m, bet tikai lī dz 22:00. karantī na. Puiš i ļ oti cenš as.
No rī ta mē ra temperatū ru, viesnī cā jā valkā maska.
Ekskursijas neņ ē ma, bet pilsē tā ir ko redzē t. Vispā r Alanja ir ļ oti skaista pilsē ta. Ir smilš ainas pludmales un kalni. Skaistums.
Bijā m uz vietē jo bazā ru, piektdienā s tas ir pie Waikiki. Banā ni par 6 lirā m (18 UAH), vī ģ es - 20 liras (60 UAH), un visi augļ i, kas mums ir, ir tikai lē tā ki. Pretē jā pusē , pastaigā joties pa skaisto krastmalu, ir Migros.
Paldies visam viesnī cas personā lam par mū su lielisko uzturē š anos. Mē s ne mirkli nenož ē lojā m, ka ieradā mies š eit. Vispā r Alanja ir super pilsē ta, ir ko redzē t un apbrī not.
аватар potatolocal1
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Tī ras smiltis, pievilcī ga piekraste. Rū pī ga telpu uzkopš ana. Trū kumi: uzņ emš ana ir rupja, nekaunī ga, jau no pirmajiem vā rdiem ir skaidrs, ka tava ieraš anā s nav gaidī ta, meitenes neapmierinā tais skatiens reģ istratū rā nav tas, ko tu ceri ieraudzī t pirmajā s minū tē s. … Tomēr ▾ Tī ras smiltis, pievilcī ga piekraste.
Rū pī ga telpu uzkopš ana.
Trū kumi: uzņ emš ana ir rupja, nekaunī ga, jau no pirmajiem vā rdiem ir skaidrs, ka tava ieraš anā s nav gaidī ta, meitenes neapmierinā tais skatiens reģ istratū rā nav tas, ko tu ceri ieraudzī t pirmajā s minū tē s. Vē l mazā k gaidī ts no viņ as jokus par tuvinieku nā vi. . . Jū s brī nā ties, kā pē c cilvē ki vispā r atļ aujas tā sazinā ties, pā rliecī ba, ka, ja jums ir krū tis, jū s neiesitī sit melonē ?
Meitene, kas nezinā ja krievu valodu, gluž i pretē ji, likā s mī ļ a un pieklā jī ga.
Virtuve ir tik tā .
аватар bondarmm52
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viss ir labi, lieliska pludmale, dzē rieni, labs restorā ns, esam redzē juš i labā kas, tī ras telpas un bez sū dzī bā m par tī rī š anu, pirmā lī nija un liela pilsē ta. Vienī gais trū kums ir viltī gs tips pie reģ istratū ras ar kirgī zu š ķ ē lumu acī - š antaž ē tā js apmetnē . … Tomēr ▾ Viss ir labi, lieliska pludmale, dzē rieni, labs restorā ns, esam redzē juš i labā kas, tī ras telpas un bez sū dzī bā m par tī rī š anu, pirmā lī nija un liela pilsē ta. Vienī gais trū kums ir viltī gs tips pie reģ istratū ras ar kirgī zu š ķ ē lumu acī - š antaž ē tā js apmetnē . Velkot un ubagot S pē c laba skaita, lai gan klusajā sezonā tukš as telpas ir pilnas.
аватар skhromova
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca atrodas ļ oti ē rti Alā nijas centrā . Ļ oti jauka pludmale. Viesnī cā ir viss nepiecieš amais, viss ir diezgan ē rti pā rdomā ts. Pā rsvarā somi atpū š as, uzvedas ļ oti mierī gi. Viņ i mums patika daudz vairā k nekā vā cieš i. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas ļ oti ē rti Alā nijas centrā . Ļ oti jauka pludmale. Viesnī cā ir viss nepiecieš amais, viss ir diezgan ē rti pā rdomā ts. Pā rsvarā somi atpū š as, uzvedas ļ oti mierī gi. Viņ i mums patika daudz vairā k nekā vā cieš i. Serviss labs. Visi darbinieki runā diezgan labi angļ u valodā . Viņ i uzvedas ļ oti pieklā jī gi un uzmanī gi. Ē diens bija vidē js, bet mums pietika. Š ķ iet, ka 1. stā va istabā m nav balkonu, pat nevaru iedomā ties, kā tur ž ā vē lietas.
Pā rē jais gā ja labi, bet gids no Pegaza kļ uva par muš u, tik slikta attieksme sastapā s pirmo reizi (vienkā rš i neieradā s uz sapulcē m un daudzi viņ u arī neredzē ja). Acī mredzot sakarā ar to, ka š ajā viesnī cā ir maz krievu tū ristu, viņ i vienkā rš i tiek aizmirsti.
Svetlana. Maskava.
аватар Tatj
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ļ oti laba un mā jī ga viesnī ca. Atrodas tieš i pludmalē , kas ir ē rti. Pludmale ir tī ra, smilš aina un kas galvenais - bezmaksas saulessargi un sauļ oš anā s krē sli! Nav animā cijas. Spē ļ u laukuma nav. Bet ap viesnī cu ir daudz parku ar izklaidi. … Tomēr ▾ Ļ oti laba un mā jī ga viesnī ca. Atrodas tieš i pludmalē , kas ir ē rti. Pludmale ir tī ra, smilš aina un kas galvenais - bezmaksas saulessargi un sauļ oš anā s krē sli! Nav animā cijas. Spē ļ u laukuma nav. Bet ap viesnī cu ir daudz parku ar izklaidi. "Viss iekļ auts" maltī tes ir daudzveidī gas un piemē rotas visā m gaumē m. Mē s ar dē lu esam apmierinā ti ar saviem svē tkiem.
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s atpū tā mies Saray Beach Hotel 22.06. 10-08.07. 2010. Tā nebija pirmā reize, kad biju Turcijā , bet mans dē ls labprā tā k atpū tā s Bulgā rijā . Š oreiz nolē mā m doties uz Alaniju un nenož ē lojā m. Turcija ir skaista, krā saina, krā saina valsts. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies Saray Beach Hotel 22.06. 10-08.07. 2010. Tā nebija pirmā reize, kad biju Turcijā , bet mans dē ls labprā tā k atpū tā s Bulgā rijā . Š oreiz nolē mā m doties uz Alaniju un nenož ē lojā m. Turcija ir skaista, krā saina, krā saina valsts. Bagā tī ga daba, krā su satricinā jumi, maiga saule, silta jū ra. . . un brī niš ķ ī ga viesnī ca. Kas vē l cilvē kam vajadzī gs, lai aizbē gtu no pelē kā s ikdienas? Viesnī cas atraš anā s vieta dod tai visas tiesī bas pretendē t uz 5 zvaigznē m. Ļ oti patī kami doties tieš i uz jū ru. Es biju ļ oti mierī ga pret bē rnu, kurš vienmē r bija redzeslokā . Vē l viens neapstrī dams pluss ir bezmaksas saulessargi un sauļ oš anā s krē sli pludmalē . Pilnī gs komforts. Smilš u pludmale ir mā jī ga un tī ra. Ir arī bā rs, kur var iegā dā ties dzē rienus. Saldē jums par maksu - 1 eiro bumba. Jū ra ne vienmē r ir mierī ga, un bē rniem ir jā iegā dā jas peldlī dzekļ i. Ū dens ir tī rs un caurspī dī gs. Apakš daļ a smilš aina. Krastā ir sekls ū dens, kas ir ļ oti ē rts bē rniem. Kleopatras pludmale ir labā kā Alanjas pludmale. Pati pilsē ta ir diezgan liela. Daudz skaistu parku, daudz izklaides. Pilsē tas centrs atrodas aptuveni 40 minū š u pastaigas attā lumā no viesnī cas. Mē s ar dē lu ceļ ojā m tikai kā jā m. Tas ir daudz interesantā k, jo. Pa ceļ am ir daudz interesantu lietu, ko redzē t. Parkos aug dateles, apelsī ni, olī vas, vī ģ es. Tiesa, š ajā pilsē tas daļ ā slaveno Alā nijas banā nu praktiski nav. Ostā paš i atradā m laivu, ar kuru braucā m pa jū ru, kas izrā dī jā s krietni lē tā k nekā pirkt no tū roperatora. Noteikti izpē tiet pilsdrupas kalna galā . Ir pā rsteidzoš as panorā mas. Priež u mež s palī dzē s jums elpot dziļ i un sniegs jums ē nu karstumā . Vislabā k ir doties uz Damlataš as alu no rī ta. Ieeja maksā.4, 5 liras. No rī ta tur ir maz cilvē ku, un jū s varat mierī gi sē dē t un baudī t noderī go sā ļ o gaisu un apbrī not stalaktī tu un stalagmī tu radī tos zī mē jumus. Tuvā k pulksten 12 uz turieni tiek atvesti apskates autobusi. Lunaparks atrodas 30 minū š u pastaigas attā lumā no viesnī cas. Ja vē laties ekskursiju, iesaku sazinā ties ar Tatjanu. No viesnī cas š ķ ē rsojiet ceļ u un ejiet nedaudz pa kreisi pa rindā m ar veikaliem. Ļ oti jauka meitene. Brauciena programma atbilst cenai un kvalitā tei. Starp citu, viņ ai ir pasts: stepanovatanusha@mail. ru. Ja jums ir kā das problē mas vai jautā jumi, viņ a laipni jums palī dzē s. . Uz vizī tkartes ir viņ as telefona numuri (varbū t kā dam noderē s) +905319718660, +79112292135. Ceļ ojumu programma visiem operatoriem ir gandrī z vienā da, tač u par programmā iekļ auto ir ļ oti detalizē ti jā jautā . Pretē jā gadī jumā ceļ ojuma laikā radī sies jautā jumi par papildus samaksu. Tā da pati situā cija ir turku pirtī . Visur cena ir 10 eiro, bet patiesī bā par masā ž u jā piemaksā un tā tā lā k. . . Starp citu, masā ž u labā k ņ emt atseviš ķ i. Vispā rē jā plū smā viņ i dod maz. Ja pē rkat tikai masā ž u, tad dariet to uzmanī gi. No rī ta 10 eiro, vakarā.7 eiro  Pie viesnī cas ir daudz turku pirts un nav grū ti izvē lē ties. Man patika masā ž as terapeits viesnī cā AZAK. Paš ā viesnī cā š obrī d tā da servisa nav, jo notiek remonts. Viesnī ca pastā vī gi kaut ko atjauno Tagad vairā k par viesnī cu. Neviens nezina krievu valodu, visi runā pieklā jī gi angliski. Bet visi darbinieki ir ļ oti draudzī gi un vienmē r cenš as ar jums vienoties. Diezgan ā tri tikā m apsē duš ies. Neaizmirstiet nekavē joties iegā dā ties seifa atslē gu reģ istratū rā . Seifs atrodas istabā . Istabas ir mazas, ļ oti vienkā rš as. . Ja esat trī s, tad lū dziet istabu pirmajā stā vā (tā ir lielā ka). Bet ir brī dinā jums: jo augstā k, jo sausā ks. Pirmajā stā vā jū su dvieļ i praktiski než ū st. Ē kas lifts biež i sabojā jas un pā rvietojas ļ oti lē ni. Dzī vojā m otrajā stā vā un bijā m ļ oti priecī gi par to Otrajā nedē ļ ā salū za ledusskapis un palikā m bez tā lī dz atvaļ inā juma beigā m. Istabā ir televizors un vairā kas reizes redzē jā m, ka ir krievu kanā li. Bet viņ u televizori pastā vī gi sabojā jas un antena nomaldā s, tā pē c mē s televizoru praktiski vairs neieslē dzā m. Gaisa kondicionieris darbojas pareizi. Viņ i tī ra katru dienu, bet ne vienmē r rū pī gi (3 jaukā m sievietē m fiziski nav laika iztī rī t visas viesnī cas istabas). Veļ a un dvieļ i tiek regulā ri mainī ti. Mē s atstā jā m dzeramnaudu katru otro dienu par USD 1. No dvieļ iem un gultas pā rklā jiem mums tika uzbū vē tas daž ā das figū ras. Un reiz viņ i izgatavoja laivu un laivā ievietoja sava dē la rotaļ lietu dzī vniekus. Tas bija ļ oti jauki un jautri. Jā saka, ka turki ļ oti mī l bē rnus un dara visu, lai bē rnu uzjautrinā tu. Visur, kur dē ls tika lutinā ts, ar viņ u flirtē ja, ā rstē ja. Katrs viesnī cas darbinieks savu dē lu zinā ja pē c vā rda. Ē dieni (viss iekļ auts) ir diezgan daudzveidī gi. Neuztraucieties par diē tu! Ļ oti iesaku paņ emt lī dzi kā du festā lu vai mezimu. Ē diens ļ oti atš ķ iras no mū sē jiem un visiem ir smaguma sajū ta pirmajā s dienā s. Jums palī dzē s Ayran skā bpiena produkts, kuru varat iegā dā ties jebkurā tirgū . Iesaku arī pusdienā s un vakariņ ā s paņ emt 30 gramus brendija. Tas ir viņ u vietē jais degvī ns, kas gatavots no garš augiem. Viņ a palī dzē s jums dezinficē t. Neskatoties uz pieredzi un piesardzī bu, man tomē r izdevā s saindē ties. Tas bija azu ar sē nē m. Tā pē c vienmē r esiet modri! : ) Tie dod daudz augļ u. Bet aprikozes un plū mes vē l nav ļ oti nogatavojuš ā s. Neticami saldi apelsī ni, lai gan tie izskatā s neglī ti. Pavā ri ļ oti smagi strā dā un visu padara skaistu. Par trī s rubļ u piezī mi - virtuve ir ļ oti pieklā jī ga. Kafija, kakao, š okolā de no automā ta. Tē jas maisiņ i tikai Lipton. Zā lē ir 4 automā ti ar dzē rieniem (domā jams, sulā m). Bet š is ir koncentrē ts dzē riens Invite. Vē ders uzreiz sagriež as. Ir tī rs dzeramais ū dens. Bā rā varat paņ emt Fanta, Sprite, Cola. Ļ oti sarež ģ ī ta situā cija bē rniem, kuri nav pieraduš i pie ķ ī mijas. Daudzi pieauguš ie dzē ra alu no rī ta lī dz vakaram – viņ iem tas ir viegls, atš ķ aidī ts, ar zemu alkohola saturu. Bet viņ i nepiedzeras. Viņ i piedā vā aukstu, sausu sarkanvī nu un baltvī nu. Bet vī ns ir zemas kvalitā tes. Bā rs piedā vā daž ā dus kokteiļ us ar un bez alkohola. Visur tiek pievienotas skaistas, bet koncentrē tas sulas. Konjaks ir arī zemas kvalitā tes. Dž ins toniks ar citronu (2-3 grā di spirta) iet diezgan labi siltumā . Un vakaros viņ i dzē ra Rakia. Sistē ma viss iekļ auts ir atvē rta lī dz 23:00. Viesmī ļ i jau plkst. 22.45 visiem aktī vi atgā dina, ka jā krā j dzē rieni. Pē c 23:00 viss tiek iekasē ts. Ī paš s paldies jā saka visiem darbiniekiem. Viņ i strā dā kā bites. 7 no rī ta jau strā dā , lai no 8 tev pabarotu brokastis un tad visu dienu stā v kā jā s: pabaro, tī ra traukus, pasniedz dzē rienus, lū dzu. Bā rs ir atvē rts lī dz pē dē jam klientam, un puiš i pacietī gi smaidī s un gaidī s. . . Bet atpū tnieki ir daž ā di. . . 16:00 pludmales bā rā tiek pasniegti kū ciņ as un cepumi. Manuprā t, bū tu forš i pasniegt augļ us. Starp pusdienā m un vakariņ ā m trū kst augļ u. Viesnī cā nav animā cijas. Tikai treš dienā s nā k izrā de no ā das izstrā dā jumu veikala. Turku tautas dejas, vē derdejas, ā das modes skate un loterija. Tu laimē balvu (cepuri, jostu, sudraba ķ ē dī ti) un obligā to atlaidi 100 eiro. Iespaidī gi! Bet tas viss ir krā pniecī ba! Mē s neko nepirkā m un ķ ē di mums neiedeva. Cenas augstas, lietas nav tā s labā kā s kvalitā tes. Kaimiņ os zvaigž ņ u viesnī cā s animā cija katru dienu un visu varē jā m redzē t un dzirdē t. Ja jū s ieradī sieties atpū sties un iegū t spē ku un veselī bu, tad š ajā viesnī cā jū s varē siet iegū t visu prieku par nelielu naudu. Manam dē lam ļ oti patika Turcija un š ī viesnī ca un viņ š teica, ka mē s noteikti uz š ejieni atbrauksim. Un es viņ am pilnī bā piekrī tu. Man patika tas, ka viesnī cas vadī tā ji vienmē r ē da ar atpū tniekiem un pastā vī gi komunicē ja ar cilvē kiem. Viesnī ca uzņ em viesus no Maskavas, Tallinas, Rī gas, Viļ ņ as, Prā gas, Varš avas.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s atbraucā m uz Turciju atpū sties ar visu ģ imeni. Mums ļ oti patika š ī viesnī ca. Personā ls ir pieklā jī gs un atsaucī gs. Š efpavā rs tur ir vienkā rš i izcils. Pagatavo ļ oti garš ī gi, un konditorejas izstrā dā jumi tikai laiza pirkstus. … Tomēr ▾ Mē s atbraucā m uz Turciju atpū sties ar visu ģ imeni. Mums ļ oti patika š ī viesnī ca. Personā ls ir pieklā jī gs un atsaucī gs. Š efpavā rs tur ir vienkā rš i izcils. Pagatavo ļ oti garš ī gi, un konditorejas izstrā dā jumi tikai laiza pirkstus. Katru dienu dodiet daž us augļ us un dā rzeņ us
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man ļ oti patika! Biju apmierinā ta! Personā ls labs, pieklā jī gs, patī kams! … Tomēr ▾ Man ļ oti patika! Biju apmierinā ta! Personā ls labs, pieklā jī gs, patī kams!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca atrodas ļ oti labā vietā , tieš i blakus pludmalei, gandrī z no visiem numuriņ u logiem paveras skats uz jū ru. Istabā tī rī ts katru dienu, dvieļ i tiek mainī ti 1 reizi 3 dienā s. Istabā ir duš a, nav vannas, ū dens no krā na sā ļ š . … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas ļ oti labā vietā , tieš i blakus pludmalei, gandrī z no visiem numuriņ u logiem paveras skats uz jū ru. Istabā tī rī ts katru dienu, dvieļ i tiek mainī ti 1 reizi 3 dienā s. Istabā ir duš a, nav vannas, ū dens no krā na sā ļ š .
Steps, aerobika, galda teniss, š autriņ as, dzī vā mū zika - mē s to neesam redzē juš i. : -)
Izrā des ir ļ oti vā jas.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Отель расположен на берегу моря, на пляже Клеопатра. Построен в 1999 году, последняя реновация проведена в 2013 году. Небольшой отель для спокойного отдыха.

Atrašanās vieta 40 км от аэропорта Газипаша. 120 км от аэропорта Анталии.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж находится рядом с отелем, пляж Клеопатра. Шезлонги, зонтики, матрацы — бесплатно, пляжных полотенец нет. Заход в море — песок. Бар на пляже (только местные безалкогольные напитки бесплатно).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Открытый бассейн площадью 60 кв.м (без подогрева), часы работы: с 10:00-18:00.

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги консьержа.

К услугам гостей пляжного отеля Xperia Saray открыты 2 ресторана с обслуживанием по меню. Заказанные блюда могут быть поданы как в помещении, так и на открытом воздухе. В отеле также работают кондитерская и 4 бара. На пляже предлагаются бесплатные закуски.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Гости отеля Xperia Saray могут послушать живую турецкую музыку и развлечься на пляжных вечеринках.
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 24 номера в 6-этажном здании отеля.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese Saray Mah. Ataturk Cad. No:151, Alanya, Antalya, Turkey
Tālruņi: +90 242 512 60 80
Tīmekļa vietne: Xperia Saray Beach Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.