Utopia World 5*– Atsauksmes

331
Novērtējums 7.910
№10 viesnīcas reitingā Alanja
8.0 Numurs
8.3 apkalpošana
8.4 Tīrība
8.6 Uzturs
8.8 Infrastruktūra
Utopia World Hotel ir pilsēta ar 5 zvaigžņu viesnīcu kompleksu un ūdens atrakciju parku. Netālu atrodas viesnīcas zilā karoga pludmale. Viesnīca atrodas uz kalna, no kura paveras elpu aizraujošs skats. No galvenās ēkas numuriem paveras skats uz jūru, savukārt mājīgas villas priežu mežā atrodas tuvāk akvaparkam. Uzcelta 2007. gadā, pēdējo reizi renovēta 2018. gadā. Tas sastāv no galvenās 8 stāvu ēkas un divdesmit sešām 3 un 4 stāvu villām, viesu ērtībām ir lifti. Viesnīca ir piemērota ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар Ruslan_Fomin
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Sveicu visus! Vē los padalī ties ar savu viedokli par mū su svē tkiem. Mums patika viss. Attā lums no lidostas lī dz manai viesnī cai bija liels, viņ i jau gribē ja reģ istrē ties istabā. Reģ istratū ra nelika mums ilgi gaidī t, iekā rtojā s istabā. … Tomēr ▾ Sveicu visus! Vē los padalī ties ar savu viedokli par mū su svē tkiem. Mums patika viss. Attā lums no lidostas lī dz manai viesnī cai bija liels, viņ i jau gribē ja reģ istrē ties istabā.
Reģ istratū ra nelika mums ilgi gaidī t, iekā rtojā s istabā.10-15 minū š u laikā . Istaba atradā s 4. stā vā un skats no tā bija brī niš ķ ī gs. Apkalpoš ana numurā bija visaugstā kajā lī menī . Personā ls bija draudzī gs un gatavs palī dzē t jebkurā laikā . Ē diens bija daudzveidī gs, bufetes stilā.
Kas attiecas uz jū ru, tur ir nedaudz tā lu, lai nokļ ū tu ar kā jā m, tač u ir speciā li autobusi, kas jū s aizved noteiktā laikā un pē c tam aizved atpakaļ . Pludmale ir tī ra, un tajā ir daudz sauļ oš anā s krē slu. Iebraucot jū rā , jā bū t uzmanī giem, jo ​ ​ sā kumā ir asi š ķ ī vji, bet ja maksā nedaudz tā lā k, tad var droš i peldē t.
Ir animā cijas pieauguš ajiem un bē rniem. Varat arī spē lē t volejbolu un š autriņ as.
Runā jot par ekskursijā m, mē s VKontakte daudz lasī jā m par ekskursijā m Alikā , bet, kad pie mums tuvojā s gids, nolē mā m pajautā t par ekskursiju cenā m. Tū risma gidu cenas bija lieliskas. Mē ģ inā ja nedaudz pazeminā t cenu, bet gids nepiekā pā s. Tā pē c viņ i rakstī ja Alikam, rezervē ja tieš saistē . Apmeklē ja Sapaderas kanjonu un brauca ar raftiem. Viss bija kvalitatī vi un par pieņ emamā m cenā m. Varat arī pasū tī t transfē ru no Alik gan uz lidostu, gan no tā s.
Paldies Utopia par brī niš ķ ī go uzturē š anos! Mē s noteikti š eit atgriezī simies.
аватар yana-kazakova
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Un tā , esot š eit un tagad jau treš o dienu vē los padalī ties ar informā ciju. Lai iet 3.5 stundas, pē c lidmaš ī nas ir bezgala grū ti, ieradā s 9.00 reģ istrā cija 14:00. Mums piedā vā ja aiziet uz restorā nu brokastī s, ē dienu ir daudz, daudzveidī gs, jautā jumu nav. … Tomēr ▾ Un tā , esot š eit un tagad jau treš o dienu vē los padalī ties ar informā ciju.
Lai iet 3.5 stundas, pē c lidmaš ī nas ir bezgala grū ti, ieradā s 9.00 reģ istrā cija 14:00. Mums piedā vā ja aiziet uz restorā nu brokastī s, ē dienu ir daudz, daudzveidī gs, jautā jumu nav. Dzē rieni bā ros (spē cī gos dzē rienus nedzeru, tā pē c pā rsvarā koncentrē jos uz kokteiļ iem un alu) visi ir pilnī gi neoriģ inā li, vienu un to paš u var pagatavot daž ā dos veidos, reibuma nav, jo š aubos par dzē riena kvalitā ti un oriģ inalitā ti (bet atpū tniekiem tas drī zā k ir pluss gandrī z nekad nesatiktos piedzē ruš os cilvē kus).
Skaits: pirmā s divas dienas dzī vojā m viesnī cā , otrajā stā vā , skats uz kalniem zem galvenā s ieejas, istabiņ a ē rta, 2 gultas, viena liela, otrā vienvietī ga. Bā rs piepildī jā s katru otro dienu. Bet š odien viņ i pā rcē lā s uz villu, tā teikt. Teikt, ka esmu sarū gtinā ts par 100.
000 no cilvē ka par biļ eti nav ko teikt, grī da ar kaut ko noklā ta, viss vecs (remonta ziņ ā ), vannas istabā viss kaļ ķ is un plā ksne, zirnekļ u tī kli uz balkona (man ir fobija pret kā du , tas ir iespē jams un nav svarī gi), 2 vienvietī gas gultas, bez segā m (oktobra naktī ir vē ss), acī mredzot segas galvenajai viesnī cas ē kai. Viņ i solī ja villu blakus liftam un augš ē jā lī menī , t. i. , tuvā k viesnī cai, bet acī mredzot viņ i par to aizmirsa. Tika iedots zemā kais lī menis, lī dz kuram nokā pt 2 liftos, tik prieks un pastaiga vakarā . Izteicu savu saš utumu tū roperatoram, viņ š norā dī ja, ka vajadzē ja prasī t citu numuru. Atgriezos reģ istratū rā , neapmierinā ti skatieni zā ģ ē ja kā das 20 minū tes, kamē r noskaidrojā m, kas par vainu, protams citu (tipa) vietu nebija, bet rī t tiks pā rceltas uz augstā ku lī meni, š odien pavadī jā m 4 stundas dī kstā vē ar š ī m izlikš anā m un norē ķ iniem, diena bija profukan. Animā cija vakarā no 21.15 lī dz 22.15 nekas vairā k, nekā das diskotē kas - nekas. Tā pat kā visi guļ!
Ar š ausmā m gaidu, kas notiks rī t, pieļ auju, ka cipars, lai arī lī menis augstā k, bū s tā ds pats. Viņ a gaidī ja runā tā ju, viņ a pirmo reizi ieradā s ā rzemē s ar savu dē lu, un pē kš ņ i tas notika.
Es noteikti š eit vairs neatgriezī š os.
Слева пятна даже не знаю от чего . Номер виллы 1406 Порог о который не дай бог сломаешь ноги Все отбито в швах , известь , ремонта будто и нет Тут и описывать не нужно, все видно .
аватар ola-ola000
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz fotoattē lā redzamajiem skatiem. Plusi: - kā jas labā formā ! ) pat ja izmantojat liftus, jums neizbē gami nā ksies staigā t augš ā /lejā . Locī tavu problē mas – noteikti cita viesnī ca! Un arī ar ratiņ iem jums bū s zinā mas grū tī bas (tas ir mī nuss) - daudzlī meņ u baseini - daudz koku - protams skati! Tie ir skaisti: gan uz jū ras, gan uz pilsē tu - neuzbā zī ga animā cija (tik neuzbā zī ga, ka pat tad, ja jū s vē lē tos iefiltrē ties kā dā izklaidē , jū s uzreiz nesaprastu, kur skriet))) - ē diens ir vienkā rš s, bet neredzu jē gu kritizē t, kur labā k, kur sliktā k, kaviā ra nebija, bet š ķ ī vji arī nebija tukš i - Man ļ oti patika koncepcija izpildī t grupas ar dzī vo mū ziku, repertuā rs ir lielisks: gan moderns un pazī stams, gan vecs, bet jautrs) - labas stiprā alkohola markas godī gā sortimentā , garš ī gs kazeņ u vī ns. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz fotoattē lā redzamajiem skatiem.
Plusi:
- kā jas labā formā ! ) pat ja izmantojat liftus, jums neizbē gami nā ksies staigā t augš ā /lejā . Locī tavu problē mas – noteikti cita viesnī ca! Un arī ar ratiņ iem jums bū s zinā mas grū tī bas (tas ir mī nuss)
- daudzlī meņ u baseini
- daudz koku
- protams skati! Tie ir skaisti: gan uz jū ras, gan uz pilsē tu
- neuzbā zī ga animā cija (tik neuzbā zī ga, ka pat tad, ja jū s vē lē tos iefiltrē ties kā dā izklaidē , jū s uzreiz nesaprastu, kur skriet)))
- ē diens ir vienkā rš s, bet neredzu jē gu kritizē t, kur labā k, kur sliktā k, kaviā ra nebija, bet š ķ ī vji arī nebija tukš i
- Man ļ oti patika koncepcija izpildī t grupas ar dzī vo mū ziku, repertuā rs ir lielisks: gan moderns un pazī stams, gan vecs, bet jautrs)
- labas stiprā alkohola markas godī gā sortimentā , garš ī gs kazeņ u vī ns.
Mī nusi:
- neskatoties uz svaigajā m masī vajā m smiltī m, nez kā pē c pludmale kopumā izskatā s nesakopta, kaut kā drū ma. Varbū t tā akmeņ ainā daļ a, kas nokrā sota ar zaļ u krā su, rada tā du iespaidu. Bet uz tā ir ē rti sauļ oties)
- tā lu no lidostas, bet paņ ē mā m individuā lu transfē ru no tū roperatora un tikā m sasteigti nepilnu 2 stundu laikā (turp un atpakaļ cena izrā dī jā s ap 70 eiro, nezinu vai bija atkarī gs pē c cilvē ku skaita esam 3 pieauguš ie un bē rns 8 gadus vecs).
- Jū s, protams, varat nekoncentrē ties uz to, bet no tiem nebū s labs kokteilis. Var droš i paļ auties uz pieklā jī giem 2 komponentu dzē rieniem, ņ emot vē rā iepriekš minē to par labu stipro alkoholu.
- tiem, kam patī k staigā t pa piekrasti, no š ī s domas jā atsakā s - pludmali ieskauj akmeņ i (bet tas ir redzams bildē , tā pē c nekā du pā rsteigumu)
- neē rtī bas ar galda piederumiem ē damistabā , pasniegš ana ir saistī ta ar dakš iņ u-naž u komplektu uz galda, izdalot uz vietas izsniedz karoti zupai, bet, ja paņ em desertu, jū s sā kat steigties meklē jumos galda piederumiem vai viesmī ļ iem, kā pē c piekļ uves punktā nevar ievietot deserta karotes vai dakš iņ as? Lai nu kā , kraftmaisos. . .
Normā la viesnī ca, bez eiforijas, bet vilš anā s arī nebū s. Noteikti savas naudas vē rts. Mē s nenož ē lojam!
аватар alekseyrotach
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Bijā m š ajā viesnī cā.2019. un 2021. gadā , tikko atbraucā m, atš ķ irī ba ir tikai ē dinā š anā , tā bija 4* viesnī ca, nav daž ā dī bas, 4 vietā s restorā nā viss ir tā pat, visi pā rē jie apmeklē tā ji arī teica, ka š is gads ir sliktā ks kļ uva par pā rtiku. … Tomēr ▾ Bijā m š ajā viesnī cā.2019. un 2021. gadā , tikko atbraucā m, atš ķ irī ba ir tikai ē dinā š anā , tā bija 4* viesnī ca, nav daž ā dī bas, 4 vietā s restorā nā viss ir tā pat, visi pā rē jie apmeklē tā ji arī teica, ka š is gads ir sliktā ks kļ uva par pā rtiku. Kurš grib braukt uz viesnī cu kur jū ra mierī ga un maziem bē rniem peldē ties, tā nav tā viesnī ca zinā jā m uz ko ejam, pastā stī ja ka pagā juš ajā svē tdienā puika noslī ka, jo katru dienu lieli viļ ņ i, tikai viena diena bija mierī ga. Ko darī t viesnī cā ir kaut kas gan pieauguš ajiem, gan bē rniem. Mī nus viesnī ca ir ē diens (par to naudu var atrast labā k) un jū ra.
аватар _693199
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Bijā m apmierinā ti, mū s iespaidoja skati un teritorija, esam bijuš i daž ā dā s viesnī cā s un ir ar ko salī dzinā t, pirmo reizi rakstu atsauksmi, vienkā rš i nevaru nepadalī ties! Personā ls ir ļ oti draudzī gs, labi audzinā ts, un viņ u š eit ir daudz. … Tomēr ▾ Bijā m apmierinā ti, mū s iespaidoja skati un teritorija, esam bijuš i daž ā dā s viesnī cā s un ir ar ko salī dzinā t, pirmo reizi rakstu atsauksmi, vienkā rš i nevaru nepadalī ties! Personā ls ir ļ oti draudzī gs, labi audzinā ts, un viņ u š eit ir daudz. Teritorija vienkā rš a, š o skaistumu nav iespē jams aprakstī t) tikai tornis! ! ! Dzī vojā m galvenajā ē kā , istabu tī rī ja katru dienu, viss tī rs un kā rtī gs. Alkohols vietē jais un oriģ inā ls, ē diens nebija ī paš i daudz, bet noteikumi, garš ī gs saldē jums! Kopumā plā nojam pie tā atgriezties noteikti.
аватар dispex
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pē c vietē jo iedzī votā ju domā m, š ī ir viena no labā kajā m viesnī cā m Alanijā . Var bū t. Jā , š ī ir milzī ga teritorija, skaista, kopta. Skaisti skati, ā rā viss super, apkalpoš ana laba, ar pā rtiku viss labi kā uz karantī nu, nu ko lai raksta par labu, to ir daudz, labā k par mī nusiem, pareizā k uz ko viesnī ca ietaupa . … Tomēr ▾ Pē c vietē jo iedzī votā ju domā m, š ī ir viena no labā kajā m viesnī cā m Alanijā . Var bū t. Jā , š ī ir milzī ga teritorija, skaista, kopta. Skaisti skati, ā rā viss super, apkalpoš ana laba, ar pā rtiku viss labi kā uz karantī nu, nu ko lai raksta par labu, to ir daudz, labā k par mī nusiem, pareizā k uz ko viesnī ca ietaupa .
1. Vestibila dizainers (tas ir pirmais iespaids par viesnī cu), lai š autu. Izmetiet netī ros dī vā nus - nu kauns, kā jau 5 zvaigž ņ u viesnī cai. Skaidrs, ka to visu darī ja tū risti ar netī riem š ortiem, bet var izvē lē ties pareizo polsterē jumu, sē di kā lidostā . Cienī jamie ī paš nieki - iegā dā jieties dizaineru pakalpojumus! Viss ļ oti nomā c. Galvenais bā rs neatš ķ iras no ē damistabas, nu, tā ir tava seja un pirmais tū rista iespaids!
2. Istabu skaits apnika, nu laikam tā pē c, ka jumshuts strā dā ja un no instrumenta bija tikai silikons. Trauki veci, pludmalē plastmasas glā zes saplaisā juš as, maksā santī mu, bet iespaidu sabojā . Ar visu to personā ls cenš as, cenš oties pavilkt viesnī cu par 5, bet lielo platī bu dē ļ pildī jums neož pē c kvalitatī va iekā rtojuma. Animā cijas komanda, izš ķ ī st, tas ir pagā jis. Neskatoties uz to, ka nedē ļ as laikā notika 1 uzstā š anā s, un tad - tā da zemas pakā pes mē rce, nu, par plus zī mi.
Kopvē rtē jums 4. Vairā k nenā ks. Es nesaprotu cilvē kus, kuri ir regulā ri. Nav iespaidu.
Вид на пляж Бассейн
аватар zalogina_yuliya
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Mē s bijā m divi pieauguš ie + 15 gadus vecs bē rns. Standarta numurs. Viesnī cas attā lums no lidostas ir liels, jā brauc ilgi, bet vī na pudele uz ceļ a š o problē mu atrisina. Viesnī ca ir teritoriā li pē dē jā atpū tnieku sarakstā , tā pē c, plā nojot ekskursijas, ņ emiet vē rā š o iespē ju - jū s sagaidī s pirmais, apbrauksiet visas pā rē jā s viesnī cas kopā ar jums apmē ram 4 stundas un atgriezī sities pē dē jais. … Tomēr ▾ Mē s bijā m divi pieauguš ie + 15 gadus vecs bē rns. Standarta numurs. Viesnī cas attā lums no lidostas ir liels, jā brauc ilgi, bet vī na pudele uz ceļ a š o problē mu atrisina. Viesnī ca ir teritoriā li pē dē jā atpū tnieku sarakstā , tā pē c, plā nojot ekskursijas, ņ emiet vē rā š o iespē ju - jū s sagaidī s pirmais, apbrauksiet visas pā rē jā s viesnī cas kopā ar jums apmē ram 4 stundas un atgriezī sities pē dē jais. Viesnī cas teritorija 5+ viss kopta, apgriezta. Viesnī cā ir kaskā des teritorija, pakā pieni, tā pē c cilvē kiem ar muskuļ u un skeleta sistē mas problē mā m š eit nevajadzē tu doties.
Pa teritoriju staigā vistas un gaiļ i, kas no rī tiem skaļ i dzied, tā pē c modinā tā js var nebū t vajadzī gs, ja guļ ar atvē rtu balkonu. Numuri ir labi, ar svaiga remonta pē dā m. Tī rī š ana ir normā la, tikai minibā rs tika papildinā ts katru otro dienu, daž reiz vannas dvieļ u nebija vispā r. Mums bija istabiņ a 2. stā vā , norā dī jā m vē lmi pē rkot ekskursiju pē c atsauksmju izlasī š anas. 1. stā vu nemaz neiesaku - mē s tur nebijā m, bet patiesī bā.1. stā va cipari izskatā s kā.0, jo ierakti zemē , viņ i raksta, ka tur ir mitrs.
Animā cija: mē s vispā r neredzē jā m, izņ emot koncertus vakaros - mums personī gi derē ja - mums nav mazu bē rnu, bet es dzī vē esmu redzē jis labu animā ciju viesnī cā s, kad bija gan pieauguš ajiem, gan bē rniem. jautri, tā pē c animā cijas vē rtē jums ir 1. Pirms Pludmalē brauc autobuss - ar to nav nekā du problē mu - kursē biež i, izsniedz maskas, bet ar kā jā m arī nav tā lu. Vestibilā alkohols ir pieklā jī gs (man patī k brut champagne) - mums viss derē ja, vestibils ir atvē rts visu diennakti. Pludmalē un ē damistabā vī ns ir sliktā ks. Es nerakstī ju “ē damistaba” par velti, jo. pā rtikas kvalitā te ir pretī ga. Teikš u, ka tur ir viss, bet tas viss ir GARDĪ GI. Man liekas, ka viesnī cas ī paš niekam tam jā pievē rš ī paš a uzmanī ba, izmestā ē diena daudzums nokrī t no skalas. Bija arī garneles un krabji, bet, puiš i, tas der tikai spilgtā m fotogrā fijā m - tas nemaz nav ē dams. Dā rzeņ i ir bezgarš ī gi. Sarkanā zivs nez kā pē c tika apcepta un kļ uva sausa. Varbū t saimniekam ir izdevī gi strā dā t miskastē . Kā teica mū su tū risma operators, ē diens ir viesnī cas zvaigž ņ u vē rtē juma rā dī tā js. Bet š ai viesnī cai ir liela problē ma ar labas kvalitā tes pā rtiku. Protams, ja jums garš o frī kartupeļ i un spageti, tad š eit tas tiek pasniegts trī s reizes dienā neierobež otā daudzumā .
Atseviš ķ a tē ma ir ekskursijas no Anex tū res. Tas vispā r ir tā ds @balovo. Mē s nopirkā m Pamukalle, samaksā jā m 200 USD par 3 personā m, kā arī atseviš ķ i no gida nopirkā m Kleopatras baseinu par cenu 13 USD vienai personai - Anex-tour infolist cena ir 10 USD no personas. Informā cijai: kasē uz vietas biļ etes var nopirkt par 5$ no cilvē ka un pati Pomukalle ir tā vē rta, ja pē rc kasē , manuprā t, par 7$ no cilvē ka - vajag tikai dabū t tur pats, jo bez fotogrā fijā m nesaņ emsi nekā du interesantu informā ciju no š ī s ekskursijas, tevi visu dienu vedī s uz daž iem iepirkš anā s centriem, kur tev piedā vā s turku vī nu par 80$ par pudeli (nolē mā m, ka tā nav bagā ts un apmierinā s ar proseco par 10 eiro) un turku dvieļ iem par pā rmē rī gi dā rgu cenu, un š ajā ceļ ojumā jū s pavadī sit gandrī z dienu, par kuru neviens jū s nebrī dinā s.
Anex-tour piedā vā ja arī bezmaksas braucienu no viesnī cas uz iepirkš anos. Mē s devā mies uz ā das un kaž okā du centru, kur gribē ju iegā dā ties ā das jaku. Mē s ieradā mies tirdzniecī bas centrā ar sortimentu "sveiki no 90. gadiem Balzaka vecuma sievietē m". Daž as jakas ar pū kā m un spalvā m, man vispā r bija bail, jo. Sen nebiju redzē jis tā du g...vna lielā skaitā . Pē c ī sas sarunas ar menedž eri man parā dī ja ā das jaku sortimentu. Es kaut ko izmē ģ inā ju, es nevaru teikt, ka man kaut kas ī paš i patika, mē s tuvojā mies sarunai par cenu un TAAAAAAM: tikai š odien un tikai tagad viņ i man bija gatavi pā rdot š o jaku tikai par 450 USD. Es tikai nezinu, š ķ iet, ka mē s izskatī jā mies pē c inteliģ entiem cilvē kiem, bet, kad es teicu, ka Kijevā izpā rdoš anā es tā du nopirkš u par 200 USD, viņ i man sā ka stā stī t par super kvalitā ti, kad tas Tas mū s neietekmē ja, cena tika samazinā ta lī dz 390 USD, un, kad tas nedarbojā s, pā rdevē js sā ka bū t atklā ti dusmī gs, un Anex-tour menedž eris nepā rprotami bija ieinteresē ts manā pirkumā , jo. š ī meitene arī patiesi brī nī jā s, kā es varē ju atteikties no tik "izdevī ga" pirkuma. Kopumā , kā parasti, es neiesaku Anex tū ri.
Viesnī ca ir jū su ziņ ā , bet ē diens ir g. . . vno.
аватар zelenovaella
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
10 gadi ceļ ojumu industrijā . Droš i vien nevajag teikt, ka esmu redzē jis vairā k nekā pietiekami daudz viesnī cu. Parasti es dalos ar informā ciju par viesnī cā m ar saviem tū ristiem, tač u š ajā gadī jumā nevaru neuzrakstī t savu atsauksmi š eit un nepadalī ties ar citiem. … Tomēr ▾ 10 gadi ceļ ojumu industrijā . Droš i vien nevajag teikt, ka esmu redzē jis vairā k nekā pietiekami daudz viesnī cu. Parasti es dalos ar informā ciju par viesnī cā m ar saviem tū ristiem, tač u š ajā gadī jumā nevaru neuzrakstī t savu atsauksmi š eit un nepadalī ties ar citiem.
Mē s ieradā mies viesnī cā.10:00, apmetā mies 14:15 (viņ i teica, ka istaba joprojā m ir aizņ emta). Lai gan, kā izlikt no viesnī cas visus MOT meistarus agri paņ em, kā nokā rtot - viss aizņ emts. Nu, labi, jū s to nevarat pierā dī t. Mums bija ģ imenes brī vdienas ar diviem pieauguš iem bē rniem. Viesnī ca uzreiz aizrauj ar skatiem. Istaba atradā s galvenajā ē kā - stū ra komplektā . Vitrā ž as ar skatu uz jū ru un kalniem ar peldbaseinu. Bungalo kaskā des lejā no centrā lā s ē kas, un tajos var nokļ ū t ar liftu (divos lī meņ os), tač u jums joprojā m ir jā iet pa kā pnē m. Tā pē c viesnī ca nav paredzē ta cilvē kiem ar locī tavu problē mā m. Lī dz jū rai - tas pats, lai gan lī dz liftam ir autobuss, bet no pakā pieniem nevar izvairī ties. Secinā jums - viesnī ca jaunajiem.
Pludmale nav iespaidī ga. Š aurā piekraste ir tū ristu pilna. No viena pontoniem nav ieejas jū rā . Lai nobrauktu, jā atgriež as piekrastē – neē rti. Vakariņ ā s nepietika sauļ oš anā s krē slu. Un tas ir ā rpus sezonas. Nav animā cijas vispā r! Dienas laikā ē diens un sauļ oš anā s krē sls ir tavi draugi. Aizgā jā m lī dz akvaparkam, tur ir miers un klusums, daž i cilvē ki lē nā m plosto pa piepū š amiem apļ iem, ū dens spiediens neļ auj aktī vi peldē t visu ceļ u. Tā pē c tū risti plekstā s ū denī , kaut kā cenš oties kustē ties.
Ē diens viesnī cā nav daudzveidī gs. Ļ oti pieticī gs. Viņ i ievieto vienu un to paš u daž ā dā s vietā s, lai radī tu daudzveidī bas priekš statu. Svaigs nebija. Kokteiļ i - "yupi". Vakaros no 21:00 lī dz 00:00 katru dienu tiek atskaņ ota dzī vā mū zika. Sā kumā mē s bijā m sajū smā . Bet tad, kā izrā dī jā s, tas ir katru dienu. Tā ā muri, lai centrā lajā ē kā neaizmigtu. Man bija jā pasū ta ausu aizbā ž ņ i, bet tie neglā ba. Pē dē jā dienā viņ i sū tī ja skaļ ruņ us tieš i uz istabā m, ieslē dza prož ektorus, kas izurbā s cauri biezajiem aizkariem. Kopumā galvassā pes tika nodroš inā tas pirms lidojuma mā jā s. Tā bija miskaste! ! ! Loga stikls rezonē ja, no zemfrekvences skaļ ruņ a bija nepā rtraukta dū koņ a. Un tas ir paredzē ts 50 cilvē kiem, kas pulcē juš ies ap skatuvi. Un kā ir ar pā rē jo tū kstoti? Pē c tam apmē ram stundu vai divas š is naktsklubu mū zikas apveltī ts cilvē ku pū lis meklē piedzī vojumus. Kad š ķ iet, ka viss ir nomierinā jies, jums rodas cerī ba aizmigt pulksten divos naktī . Bet nē , ē dnī ca sā k strā dā t, rati brauc, saka. Es nezinu, kam š ī viesnī ca ir paredzē ta. Acī mredzot ne vecā kiem pieauguš ajiem (daudz soļ u), ne ģ imenē m ar bē rniem (nakts trash) un ne jaunieš iem (dienā viņ iem nav izklaides).
аватар belleza.61
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pirms nedē ļ as atgriezā mies no viesnī cas Utopia World Hotel Alanya. Paliku pie vī ra un dē la ģ imenes. Pā rē jie bija ļ oti apmierinā ti. Un, kā mazdē ls teica, guļ ot pludmalē un ē dot treš o saldē jumu: “Dzī ve ir laba! ". … Tomēr ▾ Pirms nedē ļ as atgriezā mies no viesnī cas Utopia World Hotel Alanya. Paliku pie vī ra un dē la ģ imenes. Pā rē jie bija ļ oti apmierinā ti. Un, kā mazdē ls teica, guļ ot pludmalē un ē dot treš o saldē jumu: “Dzī ve ir laba! ". Tagad kā rtī bā.

Viesnī cā bijā m no 22. septembra lī dz 03. oktobrim. Tū risma operators Coral, gaisa pā rvadā tā js UIA. Boeing 373-900 lidmaš ī na. Sē dekļ i atrodas normā lā attā lumā un ceļ i neatbalstā s pret priekš ē jo sē dekli (ar manu augumu 163, tas bija 15 cm lī dz priekš ē jai atzveltnei). Katram pasaž ierim uz sē dekļ a tika iedota puslitra ū dens pudele. Lidojuma laiks - 2.20.

Kopī go transfē ru nevē lē jā mies izmantot lielā attā luma - 155 km dē ļ , un pasū tī jā m individuā lo transfē ru iepriekš . Mē s devā mies uz viesnī cu atseviš ķ i ar bē rniem (viņ i lidoja vē lā k), un cena bija 65 USD par automaš ī nu, un atpakaļ ar mums pieciem ar Mercedes Viano automaš ī nu tas maksā ja 70 USD. Brauciens ilga 2 stundas. Bet pats galvenais, mē s atstā jā m viesnī cu 2 stundas vē lā k nekā pā rē jie vispā rē jā transfē ra tū risti. Jā , un viesnī ca ieradā s daudz agrā k nekā visi pā rē jie.
Mē s ieradā mies 9:00. Pie ieejas viesnī cā viņ i iedeva mitrus roku dvieļ us un pē c tam glā zi sulas. Visus izsniedza un teica, lai nā k uz 14:00 norē ķ inā ties. Viņ i izdalī ja dvieļ u kartes, teica, kur atrodas restorā ns. Pabrokastojā m, pā rģ ē rbā mies SPA, atstā jā m drē bes skapī š os ar elektronisko slē dzeni un devā mies uz jū ru!

Viesnī ca atrodas uz kalna un tā pē c cilvē kiem ar sā poš ā m kā jā m š eit atpū sties nevajadzē tu. Ejiet no reģ istratū ras lī dz pē dē jam autobusam, kas ved uz pludmali, 4 minū tes lejup (autobuss kursē biež i, un jū s varat sē dē t ē nā un gaidī t). Tad 82 soļ i lī dz tiltam pā ri š osejai, tad pā ri tiltam lī dz liftiem, tie ir 2. Bet atgriezties karstumā ir grū ti un vienmē r gaidī jā m autobusu.

NORĒ Ķ INĀ JUMS. Izpalī dzī gs personā ls reģ istratū rā . Par istabu galvenajā ē kā maksā ja, bet mums nederē ja - gribē jā m skatu uz jū ru (iedeva 3030). Nauda nepalī dzē ja, jo tā s tieš ā m bija lielas sacī kstes, un teica, lai nā k pē c pā ris dienā m.
Bet mē s nolē mā m maksā t papildus un paņ ē mā m istabu 2038 ar dž akuzi. Istaba bija vē rsta uz austrumiem un dienvidiem, tas ir, uz jū ru. Skats ir lielisks, un istaba ir klusa. Autostā vvieta zem balkona nemaz netraucē ja - bija kluss. Un mū zika no amfiteā tra beidzā s ap pulksten 22:00. Jā , mē s gā jā m uz izrā dē m. Paldies Viktorijai un Kurbatam par lielisko istabu!!!

JŪ RA. Lieliski š ajā gadalaikā ! Gaisa temperatū ra no rī ta 27, jū rā.29! No 12 dienā m 2 dienas bija vē trainas, bet arī tam ir savas priekš rocī bas - lē cā m pa viļ ņ iem! Vietas vienmē r pietiek visiem. Viņ i ievietoja papildu estakā des. Un uz smiltī m joprojā m var iebā zt smiltī s lietussargus ar slī pā m virsmā m. Dvieļ i tiek izsniegti un mainī ti bez karš u ierobež ojumiem. Varat arī mainī t dvieļ us spa. Ir 2 bā ri, gatavo visā dus kokteiļ us ar 10, kreisajā bā rā , ja paskatā s uz jū ru, taisa mohito. Ar 12 saldē jumiem iepakojumos. Tur bija š okolā de un baltums ragos, augļ i uz kociņ a š okolā des glazū rā.
No pulksten 12 iespē jams arī uzkost ar siltajiem ē dieniem, salā tiem, augļ iem. Vietas pietiek visiem.

BASEINI. Daudz no tiem. Estakā ž u gultas ar lietussargiem. Bet mē s tur devā mies pē c 16:00. Pie lielā s no 14.30-16.30 bija saldē juma bumbiņ as, varē ja paņ emt bļ odā vai vafeļ u krū zē . Tur arī gatavoja smū tijus. Bet pē c gatavā m receptē m sarakstu un sastā vu var izlasī t.

AKVAPARKS. Vī lies. Mē s vienmē r izvē lamies viesnī cas ar slidkalniņ iem. Pamatojoties uz fotogrā fijā m un aprakstiem, mē s domā jā m, ka slaidi ir lielā ki. Bet "tualete" un slē gtā spirā le nedarbojā s. Pē dē jā s dienā s viņ iem atvests dzinē js, acī mredzot izdedzis iepriekš ē jais. Vē l daž i slidkalniņ i vienā baseinā . Labs, bet ne tas, kas tika gaidī ts. Patika raftings. Tač u pē dē jais ritiens bija problemā tisks – nebija iespē jams pā rpeldē t un nā cā s piecelties un stumt apli. Visiem, pat bē rniem. Ir arī bā rs un pulksten 12 var ē st karstu, hamburgeru, picu un saldē jumu iepakojumos.

RESTORĀ NS. Visiem patika. Zivis katru dienu.
Pirmdiena ir jū ras velš u diena. Visa veida gaļ a, izņ emot cū kgaļ u. Augļ u ir daudz un nav sagriezti gabalos: zaļ i un sarkani ā boli, bumbieri (ļ oti garš ī gi), persiki, nektarī ni, plū mes, zaļ ā s un zilā s vī nogas, apelsī ni, mandarī ni, banā ni, arbū zi un melones. Brokastis vienmē r ir svaigas sulas. Vestibilā dzē rā m kafiju. Tur jau mū s pazina, un, tiklī dz ieraudzī ja, jau gatavoja kafiju. Paldies! Ī sā k sakot, lī dz brī vdienu beigā m es vairs negribē ju ē st augļ us! Un arī mazdē ls, baigais saldē juma cienī tā js, no tā atteicā s. Tā pē c esam apmierinā ti ar ē dienu!

Bijā m dzimš anas dienā uz A la Carte restorā nu "Turkuaz" zivī m. Viņ š strā dā ja viens. Patika ē diens! Sanā ca arī ļ oti garš ī ga kū ciņ a. Paldies š efpavā ram un apkalpojoš ajiem puiš iem! Istabā tika atnesta vī na pudele, augļ u grozs un apsveikuma kartī te.

VAKARA IZKLAIDE. Amfiteā trī no 20.30 vispirms bē rnu diskotē ka, tad izrā de pieauguš ajiem. Un katru dienu ARĒ NĀ skanē ja dzī vā mū zika un gaismas efekti.
Tur bija galdiņ i un viesmī ļ i nesa daž ā dus dzē rienus pē c pasū tī juma. Pē c tam diskotē ka. Ī sā k sakot, jautri!

Ir vairā ki veikali. Bet mē s neko nepirkā m.

Mē s nebraucā m uz SPA, mē s nebraucā m ekskursijā s. Mē s daudz staigā jā m un peldē jā mies, tā pē c š ī ir pirmā viesnī ca, kurā es nepieņ ē mu liekos kilogramus!

Atgriezā s mā jā s bez problē mā m. Cilvē ki aizbrauca ar vispā rē jo transfē ru 6 stundas pirms izlidoš anas, un mē s izbraucā m 4 stundas iepriekš.

Viesnī ca man ļ oti patika, iesaku visiem draugiem! Paldies par pā rē jo
Вид из номера. Презент на День рождение мужа. В аквапарке. Штормит!
аватар povaga2
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Daudzus gadus neesmu č arterē jis pie tū risma operatora Turcijā . Un es jau aizmirsu, cik tas ir traki. Tik nekaunī gi un nepatī kami, nevienā citā pasaules valstī viņ i nepieder tū ristu grupā m. Visur viss ir piesā tinā ts ar to, ka Kemeras-Antā lijas-Alā nijas reģ ions ir orientē ts uz krieviem. … Tomēr ▾ Daudzus gadus neesmu č arterē jis pie tū risma operatora Turcijā . Un es jau aizmirsu, cik tas ir traki. Tik nekaunī gi un nepatī kami, nevienā citā pasaules valstī viņ i nepieder tū ristu grupā m. Visur viss ir piesā tinā ts ar to, ka Kemeras-Antā lijas-Alā nijas reģ ions ir orientē ts uz krieviem. Tā ir zema kvalitā te un neticami augstas cenas. Trī s nedē ļ as iepriekš Turcija pavadī ja divas nedē ļ as Itā lijā . Tā tad Itā lijā viss ir daudz lē tā k, labā k, un par cilvē cisko komponentu es klusē ju. Bet, kad turki uzzina, ka neesi krievs, attieksme mainā s uz labo pusi, bet diemž ē l ne daudzi no viņ iem zina angļ u valodu.
Apceļ oju Alā nijas un apkā rtnes apskates vietas bez tū roperatoriem un guvu lielu prieku komunicē t ar vienkā rš iem cilvē kiem priekš pilsē tā s, universitā tē , kalnu ciematos. Es pat braucu ar autostopu. Lieliski cilvē ki! Un viss tas negatī visms, kas tur notiek - tas ir tikai krievu dē ļ...par viņ iem bū s vē l vairā k. . . tomē r atsauksme par viesnī cu.
Nu, viss, kā jau teicu, sā kas ar gidu autobusā , kas pā rvadā blē ņ as un melo daudzā s lietā s (atkal viss ir paredzē ts krieviem). Pē c tam viesnī cas Utopia World uzņ emš ana. Tie ir dzeloņ i kā ež i. Es neatceros tā du attieksmi viesnī cas reģ istratū rā . Viņ i arī nerunā angliski. Pā rvaldnieks pastā vī gi tiek aicinā ts tulkot. Bet lī dz atvaļ inā juma beigā m attiecī bas ar uzņ emš anu uzlabojā s, un viņ i kļ uva maigā ki un pū kainā ki))) Personā ls bā ros, pie baseiniem, pludmalē un restorā nā ir ļ oti draudzī gs un patī kams. Visi pā rsvarā jauni zē ni un meitenes ir baltā ki vai mazā k spē jī gi saprast angļ u valodu.
Kas attiecas uz dzē rieniem, tad nesaprotu, par ko bija jā sū dzas tiem, kas rakstī ja komentā rus. . . Dž ims Beams, Havanas klubs, kapteinis Morgans utt. nav jautā jumu, nav problē mu un nav ierobež ojumu. Lai gan, kad kā ds piedzē ries krievs pienā k klā t un sā k lamā ties pret darbiniekiem, viņ i viņ am ā tri aplej ar š ņ abi ar skatienu "ā trā k prom no š ejienes". Un es viņ us saprotu, jo arī dzē rā ji vairā kas reizes pestrē ja. Tā pē c viņ i joprojā m ierodas viesnī cā daļ ē ji samaņ as stā voklī . Un tā ir viņ u pazī stamī ba, kultū ras trū kums un atkal lamā š anā s...nu, tas ir miskaste...un katram joprojā m ir zelta krusts vai ikona (padomā jiet par to, ikona! ) Armē nijas zelta rezerves lielums uz viņ u vē dera...Atkal es novirzī jos no viesnī cas.
Apmeties istabiņ ā ar skatu uz jū ru 5. stā vā . Skats ir skaists. Skaitlis. . . nu, tas ir normā li. Lai gan tie, kas bijuš i ī stā s 5 zvaigž ņ u viesnī cā s Eiropā , ASV, Dienvidkorejā , sapratī s, ka nav Turcijā vai Ē ģ iptē , vai arī maksā kosmosa naudu (atkal pā rcenots). Ā rpus sezonas, iespē jams, naudas vē rts. Sezonā , cik saprotu, cena ir 2-3 reizes lielā ka un tad cena ir pā rā k augsta manuprā t. Mini bā rs tika papildinā ts un tī rī ts katru dienu numurā . Noņ emta par č etriem punktiem. Restorā ns. Nu desertus un uzkodas nevarē ju apē st. Es to nemaz nesapratu. Atkal atkā pe no tē mas. Ļ oti biež i patī k salī dzinā t Ē ģ ipti un Turciju. Un parasti ne par labu Ē ģ iptei. Š eit es nepiekrī tu. Uz Ē ģ ipti ceļ oju regulā ri, daudz un uz ilgu laiku. Ē ģ iptē gadu gaitā , kad krievi pā rtrauca ceļ ot, serviss, kultū ra un kvalitā te ir ievē rojami augusi. Visā s jaunā kajā s Š armas viesnī cā s serviss bija labā ks un ē diens garš oja labā k. Es biju pavisam aizmirsusi, kā das bija sajū tas paš ai doties uz bā ru. Parasti tā ir tikai pacelta roka, un viesnī cas darbinieks atnes tev to, ko tu vē lies.
Dosimies atpakaļ uz viesnī cu Utopia. Kā jau teicu alkohols ir labs, bet kokteiļ us negatavo. Labā k to sajaukt atseviš ķ i))) Restorā nā sieri un desiņ as nav ē damas (lai gan krieviem ē diens patika, viņ i pat skraidī ja, fotografē jot). Š eit jums nav nepiecieš ams ķ ekars desu vai siera veidu. Labā k 2-3, bet kvalitatī vi. Š is ceļ ojums uz Itā liju apstiprinā ja manus regulā ros apmeklē jumus Odesā . Bet gaļ as ē dieni restorā nā nebija slikti, zivis arī . Jū ras restorā ns ir ļ oti garš ī gs, brī niš ķ ī gs un ar labu apkalpoš anu (atkal, ja pie blakus galdiņ a nepamanā t trī s krievus, kas piedzē ruš ies no degvī na, daž reiz jū s nevē laties saprast, ko viņ i saka...). Centrā lajā restorā nā , neskatoties uz uzrakstiem un attē liem, krievi peldbiksē s, T-kreklos, flips. . . Viens skrē ja ar karoti un mē ģ inā ja zupu no katra katla ar š o karoti...Kā ? ! Kā tas ir iespē jams? ! Labi.
Vakaros patika pastaigā ties. Pludmale ir maza. Bet aizbraucā m arī uz kaimiņ u apdzī votajā m vietā m uz pludmalē m un uz Kleopatras pludmali (tur gan nekas ī paš s, bet izrā des pē c var). Mē s nedevā mies uz tikš anos ar gidu un nekad neejam. Viņ i tev neko nevar nodarī t. Nebaidieties, neviens viesnī cā jū s neaizmirsī s. Viesnī cā bija diezgan daudz ukraiņ u, lietuvieš u, kazahu, poļ u (tā nebija lī dz galam piebā zta ar krieviem, vienkā rš i pastā vī gi bija manā mi). Es aizmirsu par internetu. Centrā lajā ē kā un pludmalē tas darbojas labi un var pieslē gt neierobež otu skaitu ierī č u.
Es atgriezī š os Turcijā , varbū t pat vienu reizi š ajā viesnī cā , bet noteikti ne ar č arteriem.
Parādīt vairāk »


iemiesojums nkevlik
Jautājums radās tāpēc, ka viesnīca ir ļoti populāra, gribētos uzzināt, vai tur var droši pavadīt atvaļinājumu, varbūt, pateicoties viesnīcas īpašajai arhitektūrai, cilvēki tomēr ir izklīduši pa teritoriju un tur ir samērā kluss? Vai varbūt ir vietas, kur doties pensijā?
5 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums marketingcdfrd
‹ Viesnīca Utopia World 5*
Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Отель Utopia World представляет собой городок с 5-звездочным гостиничным комплексом и аквапарком. Рядом находится собственный пляж отеля, отмеченный Голубым флагом. Отель расположен на холме, с которого открывается захватывающий вид. Номера в основном здании имеют вид на море, а уютные виллы в сосновом лесу расположены ближе к аквапарку. Построен в 2007 году, последняя реновация проведена в 2018 году. Состоит из основного 8-этажного здания и двадцати шести 3- и 4-этажных вилл, для удобства гостей имеются лифты. Отель подойдёт для семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta В 155 км от аэропорта г. Анталия, в 21 км от аэропорта Газипаша, в 17 км от центра г. Алания, в 5 км от п. Махмутлар, в Каргыджак, на возвышенности.
Pludmales apraksts Пляж находится в 150 м от отеля. Протяженность пляжа составляет 350 м. Дорога до пляжа проходит по мосту (курсирует бесплатный шаттл до моста, каждые 15 мин.), спуск к пляжу лифтом. Заход в море: песок, галька. Пляжные полотенца: бесплатно. Снэк-бар на пляже (бесплатно). 2 пирса.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, экскурсионное бюро, факс/ксерокопирование (платно), услуги по глажке одежды (платно), room service: платно, услуги фотографа, почтовые услуги, интернет-кафе (бесплатно), Wi-Fi бесплатно (на всей территории отеля), 3 конференц-зала (485, 74 и 52 кв.м, вместимостью до 600 чел.), 1 основной ресторан «Tugra» (есть диетическое питание), 3 A la Carte ресторана: «La Monte» итальянский, «Turkuaz» рыбный, «Tuam» турецкий (по предварительной резервации, платно), 12 баров (в том числе кондитерская и 3 снэк-ресторана).

Основной открытый бассейн (1463 кв.м);

Бассейн-полумесяц (307 кв.м);

Релакс-бассейн (510 кв.м);

Аквапарк (15.000 кв.м — 8 горок для взрослых, 4 горки для детей);

Бассейн в аквапарке (326 кв.м);

Рафтинг (878 кв.м);

Бассейн с водопадом (311 кв.м);

Бассейн с горками (161 кв.м);

Крытый бассейн (с подогревом в определенный период, 75 кв.м).

У бассейнов зонтики, шезлонги, матрасы и полотенца: бесплатно.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 открытых детских бассейна, 4 водные горки, крытый бассейн, 7 кв.м, с подогревом в определенный период, детская анимация на русском языке, детское шоу, специальный детский буфет (на ужин), детский горшок в номере (по запросу, бесплатно), детские коляски (платно). Мини-клуб Utopia (для детей 4-12 лет): Игровая комната в помещении; Игровой парк на открытом воздухе; Поделки и спортивные мероприятия; Уголок кино; Игры в олимпиаду; Раскрашивание лиц; Тематические игры (день пиратов, день природы и др.); Мини диско ( каждый вечер); Празднование дней рождения; В зависимости от программы в определенные дни и часы-пицца, фрукты, мороженое, выпечка; Детские вечеринки (вечеринка воздушных шаров и др.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs  FREE 
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Бесплатно — анимация на русском языке, амфитеатр, ТВ салон, теннисный корт и освещение, теннисные ракетки и мячи (депозит), дартс, баскетбол, мини-футбол, аквааэробика, степ, каноэ, катамаран. Аквапарк, 15.000 кв.м — 8 горок для взрослых, 4 горки для детей, искусственный мини-рафтинг (300 м). Платно — VIP сауна (вид на море), массаж, салон красоты, зал с игровыми автоматами, уроки дайвинга на пляже, моторные виды водного спорта на пляже, веревочный парк приключений, кальян.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • jogas nodarbības  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • vindsērfings  FREE 
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 567 номеров.

Istabās

Сплит-кондиционер, LCD телевизор, спутниковое ТВ, телефон, сейф (бесплатно), Wi-Fi (бесплатно), мини-бар бесплатно (вода, безалкогольные напитки, пиво — пополнение ежедневно), набор для приготовления чая/кофе, ванная комната с душевой кабиной и ванной, фен, туалетно-косметические принадлежности по запросу (по запросу, бесплатно), тапочки (по запросу, бесплатно), утюг (по запросу, бесплатно). Уборка номера: ежедневно, смена белья: 3 раза в неделю, смена полотенец: 3 раза в неделю, room service (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • balkons/terase
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • mikroviļņu krāsns (ne visās istabās)
Adrese Karagedik Mevkii, Alanya, 07400, Kargicak
Tālruņi: Tel: +90 242 526 22 22, +90 242 526 28 28
Fax: +90 242 526 28 26
Tīmekļa vietne: Utopia World
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).