Pieņemams, atkarīgs no tā, cik maksājāt

Rakstīts: 9 novembris 2019
Ceļošanas laiks: 30 oktobris — 6 novembris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 10.0
Daudzus gadus neesmu č arterē jis pie tū risma operatora Turcijā . Un es jau aizmirsu, cik tas ir traki. Tik nekaunī gi un nepatī kami, nevienā citā pasaules valstī viņ i nepieder tū ristu grupā m. Visur viss ir piesā tinā ts ar to, ka Kemeras-Antā lijas-Alā nijas reģ ions ir orientē ts uz krieviem. Tā ir zema kvalitā te un neticami augstas cenas. Trī s nedē ļ as iepriekš Turcija pavadī ja divas nedē ļ as Itā lijā . Tā tad Itā lijā viss ir daudz lē tā k, labā k, un par cilvē cisko komponentu es klusē ju. Bet, kad turki uzzina, ka neesi krievs, attieksme mainā s uz labo pusi, bet diemž ē l ne daudzi no viņ iem zina angļ u valodu.
Apceļ oju Alā nijas un apkā rtnes apskates vietas bez tū roperatoriem un guvu lielu prieku komunicē t ar vienkā rš iem cilvē kiem priekš pilsē tā s, universitā tē , kalnu ciematos. Es pat braucu ar autostopu. Lieliski cilvē ki! Un viss tas negatī visms, kas tur notiek - tas ir tikai krievu dē ļ...par viņ iem bū s vē l vairā k. . . tomē r atsauksme par viesnī cu.
Nu, viss, kā jau teicu, sā kas ar gidu autobusā , kas pā rvadā blē ņ as un melo daudzā s lietā s (atkal viss ir paredzē ts krieviem). Pē c tam viesnī cas Utopia World uzņ emš ana. Tie ir dzeloņ i kā ež i. Es neatceros tā du attieksmi viesnī cas reģ istratū rā . Viņ i arī nerunā angliski. Pā rvaldnieks pastā vī gi tiek aicinā ts tulkot. Bet lī dz atvaļ inā juma beigā m attiecī bas ar uzņ emš anu uzlabojā s, un viņ i kļ uva maigā ki un pū kainā ki))) Personā ls bā ros, pie baseiniem, pludmalē un restorā nā ir ļ oti draudzī gs un patī kams. Visi pā rsvarā jauni zē ni un meitenes ir baltā ki vai mazā k spē jī gi saprast angļ u valodu.

Kas attiecas uz dzē rieniem, tad nesaprotu, par ko bija jā sū dzas tiem, kas rakstī ja komentā rus. . . Dž ims Beams, Havanas klubs, kapteinis Morgans utt. nav jautā jumu, nav problē mu un nav ierobež ojumu. Lai gan, kad kā ds piedzē ries krievs pienā k klā t un sā k lamā ties pret darbiniekiem, viņ i viņ am ā tri aplej ar š ņ abi ar skatienu "ā trā k prom no š ejienes". Un es viņ us saprotu, jo arī dzē rā ji vairā kas reizes pestrē ja. Tā pē c viņ i joprojā m ierodas viesnī cā daļ ē ji samaņ as stā voklī . Un tā ir viņ u pazī stamī ba, kultū ras trū kums un atkal lamā š anā s...nu, tas ir miskaste...un katram joprojā m ir zelta krusts vai ikona (padomā jiet par to, ikona! ) Armē nijas zelta rezerves lielums uz viņ u vē dera...Atkal es novirzī jos no viesnī cas.
Apmeties istabiņ ā ar skatu uz jū ru 5. stā vā . Skats ir skaists. Skaitlis. . . nu, tas ir normā li. Lai gan tie, kas bijuš i ī stā s 5 zvaigž ņ u viesnī cā s Eiropā , ASV, Dienvidkorejā , sapratī s, ka nav Turcijā vai Ē ģ iptē , vai arī maksā kosmosa naudu (atkal pā rcenots). Ā rpus sezonas, iespē jams, naudas vē rts. Sezonā , cik saprotu, cena ir 2-3 reizes lielā ka un tad cena ir pā rā k augsta manuprā t. Mini bā rs tika papildinā ts un tī rī ts katru dienu numurā . Noņ emta par č etriem punktiem. Restorā ns. Nu desertus un uzkodas nevarē ju apē st. Es to nemaz nesapratu. Atkal atkā pe no tē mas. Ļ oti biež i patī k salī dzinā t Ē ģ ipti un Turciju. Un parasti ne par labu Ē ģ iptei. Š eit es nepiekrī tu. Uz Ē ģ ipti ceļ oju regulā ri, daudz un uz ilgu laiku. Ē ģ iptē gadu gaitā , kad krievi pā rtrauca ceļ ot, serviss, kultū ra un kvalitā te ir ievē rojami augusi. Visā s jaunā kajā s Š armas viesnī cā s serviss bija labā ks un ē diens garš oja labā k. Es biju pavisam aizmirsusi, kā das bija sajū tas paš ai doties uz bā ru. Parasti tā ir tikai pacelta roka, un viesnī cas darbinieks atnes tev to, ko tu vē lies.
Dosimies atpakaļ uz viesnī cu Utopia. Kā jau teicu alkohols ir labs, bet kokteiļ us negatavo. Labā k to sajaukt atseviš ķ i))) Restorā nā sieri un desiņ as nav ē damas (lai gan krieviem ē diens patika, viņ i pat skraidī ja, fotografē jot). Š eit jums nav nepiecieš ams ķ ekars desu vai siera veidu. Labā k 2-3, bet kvalitatī vi. Š is ceļ ojums uz Itā liju apstiprinā ja manus regulā ros apmeklē jumus Odesā . Bet gaļ as ē dieni restorā nā nebija slikti, zivis arī . Jū ras restorā ns ir ļ oti garš ī gs, brī niš ķ ī gs un ar labu apkalpoš anu (atkal, ja pie blakus galdiņ a nepamanā t trī s krievus, kas piedzē ruš ies no degvī na, daž reiz jū s nevē laties saprast, ko viņ i saka...). Centrā lajā restorā nā , neskatoties uz uzrakstiem un attē liem, krievi peldbiksē s, T-kreklos, flips. . . Viens skrē ja ar karoti un mē ģ inā ja zupu no katra katla ar š o karoti...Kā ? ! Kā tas ir iespē jams? ! Labi.
Vakaros patika pastaigā ties. Pludmale ir maza. Bet aizbraucā m arī uz kaimiņ u apdzī votajā m vietā m uz pludmalē m un uz Kleopatras pludmali (tur gan nekas ī paš s, bet izrā des pē c var). Mē s nedevā mies uz tikš anos ar gidu un nekad neejam. Viņ i tev neko nevar nodarī t. Nebaidieties, neviens viesnī cā jū s neaizmirsī s. Viesnī cā bija diezgan daudz ukraiņ u, lietuvieš u, kazahu, poļ u (tā nebija lī dz galam piebā zta ar krieviem, vienkā rš i pastā vī gi bija manā mi). Es aizmirsu par internetu. Centrā lajā ē kā un pludmalē tas darbojas labi un var pieslē gt neierobež otu skaitu ierī č u.

Es atgriezī š os Turcijā , varbū t pat vienu reizi š ajā viesnī cā , bet noteikti ne ar č arteriem.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu