UTOPIA WORLD HOTEL

Rakstīts: 20 jūnijs 2019
Ceļošanas laiks: 9 — 16 jūnijs 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Atpū tā mies UTOPIA WORLD HOTEL no 09.06. -16.06. 2019.
Rakstu atsauksmi, jo atsauksmes par viesnī cu ir daudz, bet specifikas ir maz. Pirms atvaļ inā juma plā noš anas es izlasī ju daudz atsauksmju, skatī jos atsauksmes vietnē You Tube, tač u ir punkti, kas jā ņ em vē rā , atpū š oties š ajā viesnī cā .
Sā ksim.

Ceļ š uz viesnī cu no Antā lijas lidostas aizņ em apmē ram 3.5 stundas, tas ir 190 km pa labu ceļ u. Autobuss lielais "Mercedes", plā nota pietura pē c 30 minū tē m pie degvielas uzpildes stacijas. Gides meitene stā sta informā ciju tiem, kuri Turcijā ir pirmo reizi, kā arī brī dina par jaunā m problē mā m, kas var rasties viesnī cā un valstī . Pa ceļ am mums bija 5 braucieni uz viesnī cā m, mū su pē dē jais, ceļ š nav kaitinoš s, var vienkā rš i skatī ties pa logu, var klausī ties mū ziku, es klausī jos audio grā matu. Var pasū tī t arī individuā lu transfē ru, cena 100$, ceļ ojuma laiks aptuveni divas stundas, plus, ja brauc ar kompā niju, tad 100$ tiek sadalī ti divā s vai trī s ģ imenē s (transports mikroautobusā lī dz 10 cilvē kiem) . Taksometra cena no lidostas uz UTOPIA WORLD HOTEL ir tie paš i 100$.
Viesnī cā ieradā mies 13:30. Reģ istratū rā viņ i paņ ē ma izlī guma dokumentu un nosū tī ja pusdienā s. Pē c vakariņ ā m viņ i nekavē joties nodroš inā ja istabu, izsniedza trī s elektroniskā s atslē gas un č etras kartes dvieļ iem, jo ​ ​ mē s bijā m trī s pieauguš ie un bē rns, un tika aizvesti uz villu, lai reģ istrē tos ar dienesta automaš ī nu. Mums bija villa 4108 apakš ā zem galvenā s ē kas ar brī niš ķ ī gu skatu uz jū ru. Istabā divas vienvietī gas gultas, viena divvietī ga guļ amistaba, skapis, liels televizors, seifs, ledusskapis ar mini bā ru (katru dienu tiek papildinā tas divas pudeles alus, fanta, kola, divi gā zē tie dzē rieni, divas pudeles dzeramā ū dens ), uz balkona, drē bju ž ā vē š anai divi krē sli, neliels galdiņ š . Televizors rā da apmē ram 5 krievu kanā lus, 3 ukraiņ u (1 + 1.2 + 2, TET), varat ievietot zibatmiņ as disku ar filmā m vai multfilmā m. Vannas istaba un tualete ir standarta, daudz pudeļ u sievietē m. Dvieļ i tiek mainī ti katru dienu, tie ir tikai jā izmet uz grī das. Istabā ir č ī bas, nav peldmē teļ u. Regulā ri tiek mainī ta arī gulta, ī paš i nesekoju, bet pamanī ju, ka pē c neliela skrā pē juma no rī ta palags bija notraipī ts ar asinī m, pē c tī rī š anas viss tika mainī ts. Jauki.
Tā kā bijā m č etri, tad mē ģ inā ja numuriņ u uzlabot par "ģ imeni", bet nekas nesanā ca, viesnī ca bija 100% noslogota. Paturiet to prā tā , rezervē jot numurus.
Jū ra ir tī ra. Nedē ļ as laikā krā sa mainī jā s no baltas uz debeszilu. Vieglos viļ ņ os mazas aļ ģ es naglas krastā . Pludmale, mazi oļ i, ieeja maiga, apkā rt viss tī rs un sakopts, vietas pietiek visiem. Ir liels pontons ar sauļ oš anā s krē sliem un mā kslī go apmetni. Jū s varat bez maksas iznomā t katamarā nu vai kajaku. Pludmalē ir bā rs, kur, ja vē laties, varat ieturē t pusdienas.

Restorā ns atrodas galvenā s ē kas -1 stā vā , daļ a galdiņ u ē kā , daļ a uz terases ar brī niš ķ ī gu skatu uz jū ru vai lielu baseinu. Serviss visaugstā kajā lī menī . No rī ta apelsī nu sulā m ir divas sulu spiedes, pie tā m vienmē r rindā stā v divi vai trī s cilvē ki, bet tas nav kritiski. Ē diens super, katru dienu vismaz divu veidu zivis, vistas, tī tara, jē ra gaļ a, liellopa gaļ a, daž ā das plā tsmaizes, piedevas, svaigi dā rzeņ i, ī paš i ķ irš u tomā ti, salā ti. Arbū zi, ķ irš i, zemenes, persiki, aprikozes, ā boli, apelsī ni. Deserti ir galvu reibinoš i. Tika pasniegtas pē dē jā s vakariņ as: vā rī ti vē ž i, karaliskā s garneles, grilē ti gliemež i, austeres, sā lī cepts tuncis, suš i plus iepriekš minē tie ē dieni. Viesmī lis piegā dā dzē rienus, viss viesiem.
Animā cija. Es š eit neko daudz nevaru pateikt, jo mē s ī sti nekrustojā mies. Vakaros bija labas izrā des, divas reizes bija vokā lā s deju grupas, bija turku tautas mū zika. Pā ris reizes moon bā rā skanē ja dzī vā mū zika, pie relax baseina bija arī dī dž eja uzstā š anā s (superš ovs).
Ainava un baseini. Viesnī ca atrodas kalnā , kas nozī mē braukt augš ā vai lejā , ņ emiet vē rā tos, kuriem sā p kā jas vai kuriem ir mazi bē rni. Ir divi lifti, ar kuriem ē rti nokā pt lī dz akvaparkam. Viesnī cas teritorija ir ļ oti zaļ a, villas zem milzī gā m priedē m, pa teritoriju staigā kaķ i, vistas, redzē ja truš us, pa ceļ am uz pludmali kalnā ir kazu aploks, skraida ķ irzakas. No galvenā s ieejas autobuss ved cilvē kus uz pludmali vai no tā s ik pē c 15 minū tē m, no autobusa jā pā rvar 90 pakā pieni lī dz liftam, kas nolaidī s pludmalē . Teritorijā ir 3 baseini (Liels ar animā ciju, Infiniti skaistas fotogrā fijas, Relax visu diennakti, kas ir ļ oti reti), ir arī akvaparks, tajā ir č etri baseini (bē rniem ļ oti maziem ar saviem slidkalniņ iem, galvenais, baseins ar slidkalniņ iem un baseins ar ū denskritumu). Pieauguš ajiem ir 5 slidkalniņ i, sestajā tiek ielaisti tikai bē rni vecumā no 7 lī dz 12 gadiem. Ir slinka upe. Var spē lē t volejbolu, futbolu, basketbolu, ir labs tenisa korts, galvenajā ē kā ir galdiņ i mazajam tenisam. Vakaros zā lienā , sē ž ot uz spilveniem, var skatī ties filmu.
Pludmales dvieļ us izsniedz vai nu SPA vai pludmalē , tas sagā dā zinā mas neē rtī bas, ja atpū š aties akvaparkā , tad lai atdotu dvieļ us jā dodas uz galveno ē ku, un tas ir diezgan nogurdinoš i.

Tagad par svarī gā ko WI-FI, viesnī cas pozī cijas, ka tas ir pieejams visā teritorijā , bet tā nav gluž i patiesī ba, pastā stī š u savus iespaidus: Lobi strā dā labi, reizē m sabrū k. Pludmale, akvaparks - varat skatī ties teksta ziņ as, aizmirst par video. Villas - ī sziņ as ar grū tī bā m, viber ziņ a nodziest pē c daž ā m minū tē m, pē dē jā s divas dienas vispā r nestrā dā ja. Ja nepiecieš ams internets - nopē rc mobilo sakaru operatora karti un necieš , nav tik dā rgi un nekā du problē mu.
Izbraucot no viesnī cas, lū dzu, ņ emiet vē rā , ka tie tiek izņ emti no viesnī cas paš as pirmā s 6 stundas pirms izbraukš anas, varat izmantot individuā lo transfē ru, ko minē ju iepriekš .
Ļ aujiet man apkopot. Teritorija lieliska. Numuri ir lieliski. Ē diens ir izcils. Serviss izcils. Ar pā rē jo bijā m apmierinā ti, viss super. Vai es atkal dotos uz š o viesnī cu, protams - jā . Es to ieteiktu saviem draugiem, protams, jā .
Viesnī cas darbinieki stā sta, ka sezonas beigā s viesnī ca tiek slē gta remontdarbu dē ļ , lai gan viss ir diezgan labā stā voklī .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu