Viesnīca ir lieliska, ja paveicas ar numuru

Rakstīts: 7 novembris 2018
Ceļošanas laiks: 13 — 21 oktobris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 9.0
Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz atraš anā s vietu un atsauksmē m. Viņ iem neizdevā s, viss tieš ā m ir ļ oti labi: norē ķ inā š anā s nebija kavē ta, ar tī rī bu istabā viss ir normā li. Mū su draugiem ar istabu nepaveicā s klusuma ziņ ā : villa atradā s netā lu no lagū nas bā ra, no kura lī dz pat naktij skan diezgan skaļ a mū zika. Neviens neklausa lū gumus pā rcelties, ir tikai viena atbilde: brī vu istabu nav. Vairā k mē ģ inā jumi netika veikti, jo viņ i negrasī jā s maksā t par š ā du pakalpojumu. Kopumā pirmajā stā vā telpas, kas atrodas pirmajā stā vā , rada dī vainu iespaidu: lai iekļ ū tu istabā , ir jā nokā pj divus stā vus, piemē ram, pagrabā . Balkons atrodas zemu uz zemes, var pā rkā pt un sekot tā lā k. Mū su gadī jumā skats uz jū ru nebija. Neiesaku naktī atstā t vaļ ā balkona durvis: var ienā kt kaķ is vai ielī st ķ irzaka. Tad jū s ā tri pierodat pie savas istabas un tā s atraš anā s vietas vai, pareizā k sakot, saprotat, ka atrodaties tajā tikai tad, kad guļ at, un tas jū s vispā r vairs nesatraukt. Gultas labas, tī ras, viss nepiecieš amais ir. Visā viesnī cā ir pakā pieni, tač u ir arī lifti. Sakarā ar to, ka teritorija ir ļ oti liela, ir daudz jā iet kā jā m, kas ir ļ oti labi. Teritorijā jū s varat atrast jebkuru izklaidi. Akvaparks, sporta laukums, tenisa korts, mā jī gas zaļ as alejas ar brī niš ķ ī gu skatu uz jū ru, kalniem, banā nu birzi, ir š ū puļ tī kli, soliņ i, lapenes, galdi, trenaž ieru zā le, frizē tava, neliela bibliotē ka, veikali. Veikalos pie viesnī cas nav vē rts pirkt, izņ emot steidzamas nepiecieš amī bas gadī jumā . Suvenī rus un saldumus labā k ņ emt lī dzi pilsē tā , lielveikalā , labi, vai bazā rā , bet tur tie ir dā rgā ki. Mikroautobuss no viesnī cas vā rtiem piegā dā uz pilsē tu par 3 lirā m. Viņ i ņ em vairā k dolā ru, bet ne eiro.
Pludmale maza, bet vietas vienmē r pietika. Ieeja jū rā normā la, vietā m ir laukakmeņ i, bet ū dens ļ oti tī rs. Pludmalē bā rs ir atvē rts visu laiku, ē diens pludmalē ir amatieris: spageti, frī kartupeļ i, burgeri. Saldē juma dzē rieniem nav laika ierobež ojumu. Labu martini, Baileys, dabī gu kafiju un pagatavotu tē ju var dabū t tikai vestibila bā rā . Jū s varat dzert tikai karsto š okolā di no tirdzniecī bas automā ta. No rī ta dzeriet svaigi spiestu apelsī nu sulu. Katru dienu ir zivis, daž ā das gaļ as, ž ā vē ti augļ i, zupas, daudz veidu sieri, zaļ umi, dā rzeņ i, augļ i, deserti, tikai nav uzskaitī ti. Ē diens vienmē r bija bagā tī gs.
Restorā na terasē kaķ us labā k neaiztikt, tur ir ķ ē rpji. Teritorijā ir arī vistas un gaiļ i, kas labi papildina ainavu un ienes romantiku.

No ekskursijā m paņ ē mā m raftingu pa kalnu upi un braucā m ar bagiju, bet solī to ekstrē mu nesaņ ē mā m.
Personā ls kā personā ls, pazī stams jau sen, viņ am nepatī k tū risti, viņ š mī l savu naudu, izdariet secinā jumus, ja vē laties smaidus.
Vai jū s š eit atgrieztos vē lreiz? Jā
Secinā jums par pā rē jo viesnī cā ir š ā ds: ja jū s daudz rakā t, varat kaut ko izrakt, bet kā pē c, jū s atnā cā t atvaļ inā jumā , un jū s to varat atrast š eit ikvienam, ko vē laties.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu