Jautājums par viesnīca Utopia World 5*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
223 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Laikapstākļi un gadalaiki»
Sveiki!!!!
Pastāstiet, lūdzu, kādi ir laikapstākļi Alanijā oktobra pirmajā dekādē? Uz Turciju braucam pirmo reizi, tāpēc esam ļoti noraizējušies un negribētu, lai mūsu atvaļinājumu sabojā slikti laikapstākļi!!!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
8 abonenti  • prasīja 2013-09-0611 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  12
аватар orbittours.ru
Parasti šajā laikā pa dienu ir līdz +26, ūdens temperatūra ir +22-24, vakarā vērts paņemt ko siltāku.
аватар kemerr
OTRU KODS LAIKS ALANJĀ LIETUS UN VIĻŅI KEMERĀ ZVANIET UN SVĒTĪT..
аватар kemerr
ŠAJĀ VIESNĪCĀ VISS IR UZ BUNGU ..
аватар 18061968a
Pirmo reizi ļoti riskē.Var būt labi,bet var līt.Bet jebkurā gadījumā šī jau ir sezonas noslēgums un viesnīca vairs nestrādā ar pilnu jaudu kā sezonā. Bet cerēsim, ka jums veiksies.
аватар El-ka
Pagājušajā gadā atpūtāmies viesnīcā Lonicera 4 *, Incekuma ciemā no 10. līdz 19. oktobrim, lietus nelija, lai gan Antālijā ieradāmies 19, ceļš bija mitrs, skaidrs, ka lietus bija pārgājis, bet visu atlikušo brīvdienu lija nebija pat mākoņainu dienu, pa dienu bija +30.32, vakarā +22, +20, ūdens silts, sauļojies, nomazgājies. 2010. gadā atpūtāmies no 02. līdz 12. oktobrim, arī lietū neiekļuvām, bija silti un ērti.
аватар RussLand
Uzturējās oktobrī divus gadus pēc kārtas. Laiks bija brīnišķīgs! 2011. gadā bijām no 19.-31.oktobrim, kad bija brīnišķīgs karstums no rīta un pēcpusdienā, jūrā 25-27 grādi... Lietus nebija vispār, bija tiešām karsts... Tuvāk līdz plkst. naktī bija neliels vējiņš, jo atceros, ka vienu vai divas reizes biju uzvilkusi jaku visu atvaļinājumu, kad naktī sēdēju bārā.
Un pagājušajā gadā mēs gājām no 2.-13.oktobrim. Laiks lielisks - karsts. Ierašanās dienā lija lietus un lādēja numuru 7 līdz pusdienas laikam un atkal karstums. Jūra ir kā silts piens. Oktobrī pārējam ir savas priekšrocības: viesnīcā ir nedaudz mazāk tūristu nekā sezonā, kad viesnīca ir pilna un apkārt ir daudz cilvēku restorānā, pludmalē, akvaparkā, baseinos, bāros, spa centrā, īsumā ap... Un oktobrī, manuprāt, ir daudz mierīgāk... Nu, pirmkārt, ekskursija uz pašu viesnīcu ir lētāka, arī ekskursijas ir daudz lētākas, jo tā jau ir sezonas beigās veikalos, boutiques, tirdzniecības centros un arī bazārā atlaides nav mazas. Īsāk sakot, atpūtāmies šajā periodā un droši varu teikt - nav no kā baidīties... Oktobra laiks tur ir labs.... galvenais ir ņemt līdzi labu garastāvokli un drosmīgi uz priekšu ar pozitīvu. Veiksmi!
аватар xenia_
bijām 2011. gada oktobrī no 15. līdz 29. laiks bija burvīgs +34
аватар Tatyanka.....
Paldies visiem par info!!!! Mēs ar vīru lidojam atpūsties, nolēmām uzdāvināt viens otram šādu dāvanu pirmajā kāzu gadadienā =) Jau skaitām dienas līdz svētkiem!!!
аватар muriandra
Kad tieši tu lido? Gribam arī jubileju, izlidojam 29. septembrī, atliek izlemt kur))
аватар Tatyanka.....
mēs lidojam no 4. līdz 12. oktobrim =)))) esi izlēmis??
аватар muriandra
Šovakar ieejam finiša taisnē un ja ir Utopija, tad no 29.09 līdz 6.10)) Jūs esat divi?
аватар Tatyanka.....
Jā, kopā, bet vai bez Utopijas vēl apsverat kādus citus variantus?
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Utopia World 5*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl