Pegasos Royal 5*– Atsauksmes

19
Novērtējums 7.610
№76 viesnīcas reitingā Alanja
8.5 Numurs
8.2 apkalpošana
7.9 Tīrība
8.2 Uzturs
8.7 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas jūras krastā, kūrortciemā Avsalar. Tai ir koplietošanas zona ar TT Hotels Pegasos Resort un TT Hotels Pegasos Club. Viesnīca tika atklāta 2004. gadā, pēdējais renovācija tika veikta 2013. gadā. Viesnīca ir lieliski piemērota ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар Irina49701
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī cu izvē lē jā mies finansiā lu apsvē rumu dē ļ , un š is variants mums derē ja. Š ī s viesnī cas atraš anā s vieta ir laba, bet pati viesnī ca ir veca. Sens istabu skaits, bet arī restorā ns, kaut kā da ē dnī ca. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies finansiā lu apsvē rumu dē ļ , un š is variants mums derē ja. Š ī s viesnī cas atraš anā s vieta ir laba, bet pati viesnī ca ir veca. Sens istabu skaits, bet arī restorā ns, kaut kā da ē dnī ca. Nav tik ē rti kā iepriekš . Lai gan man tas nav ī paš i svarī gi, bet tomē r. Man ir daudz vietu, kur atpū sties, un es ar draudzenē m oktobra beigā s nolē mā m doties nedaudz atpū sties. Izvē lē jā s lē tā ko cenu. Mē s apsvē rā m 4ku, bet nokļ uvā m 5ku. Bet tas nav 5k. Teritorija liela, jauka, bet viesnī ca tieš ā m veca. Jums jā rē ķ inā s, ka tas ir tikai 5k budž ets.
аватар olga2086
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Transfē rs no lidostas, protams, bija garš , gandrī z divas stundas. Mē s ieradā mies viesnī cā.5 no rī ta, viņ i teica, ka norē ķ inā š anā s ir tikai 12, kas bija ļ oti apbē dinā ti. Izsniedz protams uzreiz rokassprā dzes. … Tomēr ▾ Transfē rs no lidostas, protams, bija garš , gandrī z divas stundas. Mē s ieradā mies viesnī cā.5 no rī ta, viņ i teica, ka norē ķ inā š anā s ir tikai 12, kas bija ļ oti apbē dinā ti. Izsniedz protams uzreiz rokassprā dzes. Pastaigā jā mies pa viesnī cu un 8 mums zvanī ja un teica, ka varam reģ istrē ties - tas mū s iepriecinā ja.
Viesnī ca ir liela, ir daudz istabu. Mums bija ģ imenes istaba diviem. Skats no balkona uz jū ru un bē rnu slidkalniņ iem, pa dienu trokš ņ ains, bet glā bj aizvē rtā s durvis. Ē diens izcils, protams nebija garneļ u un omā ru, bet bija vairā ku veidu zivis, mī dijas un astoņ kā ji.
Wifi darbojā s lieliski vestibilā un vestibila bā rā . Un kafejnī cā uz ielas no vestibila, arī nozvejotas.
Alkohols ir lielisks, alus, dž ins, viskijs. Visiem patika.
Viesnī ca laikam vairā k ģ imenes tipa, daudz ģ imeņ u ar vairā kiem bē rniem. Daudzi amerikā ņ i, franč i, vā cieš i, poļ i.

Vā rdu sakot, man patika atvaļ inā jums!
Mē s labprā t dosimies vē lreiz.
Один из баров) Бассейн, есть еще два возле спа, но маленькие, крытые так сказать.
аватар galina_kuzyakova
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š ī ir otrā reize, kad es un mani mazbē rni esam apmetuš ies š ajā viesnī cā , 2014. gadā . un 2019. gadā dzī voju 1018 ģ imenes istabiņ ā.2+2. Viesnī ca mums patika jau no pirmā s reizes. Tī ra, ē rta, zaļ a, skaista, plaš a teritorija, daudz baseinu ar slidkalniņ iem. … Tomēr ▾ Š ī ir otrā reize, kad es un mani mazbē rni esam apmetuš ies š ajā viesnī cā , 2014. gadā . un 2019. gadā dzī voju 1018 ģ imenes istabiņ ā.2+2. Viesnī ca mums patika jau no pirmā s reizes. Tī ra, ē rta, zaļ a, skaista, plaš a teritorija, daudz baseinu ar slidkalniņ iem. Vakaru animā cija. Istabu tī rī ja katru otro dienu, bet ar to mums pietika. Paš i centā mies uzturē t kā rtī bu. Gulta un dvieļ i tika mainī ti katru otro dienu. Visdaž ā dā kie ē dieni, gaļ a, zivis, jū ras veltes, konditorejas izstrā dā jumi, augļ i, dā rzeņ i, saldē jums, saldumi, dzē rieni, Un ko vē l vajag ē st un atpū sties. Un tik daudzi atpū tnieki, pavā ri centā s visus pabarot. Apkalpojoš ais personā ls strā dā ar blī kš ķ i. Paldies visiem, labi darī ts! ! ! . Tagad par to, kas nebija, bet es gribē tu, peldmē teļ i, š ampū ns un ziepes vannas istabā dozatoros, kas karā jā s pie sienas, kas ir ļ oti neē rti, istabā nebija interneta, seifs bija samaksā ts, pirts bija samaksā ta, tur nebija hammam. 2014. gadā tas viss bija un bija iekļ auts ekskursijas izmaksā s
бассейн с горками  возле отеля бассейн рядом с отелем
аватар sanchello208177
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca ir laba. Ē diens izcils, pludmale pieci balles vienkā rš i super viss pludmalē...Apkalpoš ana ī sā ka labi, nesaprotu kā pē c cilvē ki raksta tik daudz negatī vismu. Viesnī cā , kur tirgo tekstilu, ir viens mī nuss. vā rdu sakot, sū di. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir laba. Ē diens izcils, pludmale pieci balles vienkā rš i super viss pludmalē...Apkalpoš ana ī sā ka labi, nesaprotu kā pē c cilvē ki raksta tik daudz negatī vismu. Viesnī cā , kur tirgo tekstilu, ir viens mī nuss. vā rdu sakot, sū di....gan jau solī s, ka viss ir labi un uzliet ū deni uz dvieļ iem, kā uzsū cas un uz sā niem....Precī zā k sakot, es nopirku gultas veļ u par 100 $, kas ir gandrī z 7000 rubļ u. Pē c nedē ļ as tas sā ka tī ties spolē un zaudē t kvalitā ti un dvieļ i netiek noslaucī ti sausi, tā pē c ir tā...Par š o naudu labā k Maskavā nopirkt divas gultas veļ as no Ivanovas raž otā ja ))))))))) Un tur labā k braukt uz rū pnī cu, lai noteikti laba kvalitā te.... samaksā t par taksi un zaudē t laiku. . . Nekad nebiju domā jusi, ka bū s ž ē l pā rdot tā das stulbas viesnī cā...Domā ju, ka kā dam š ī atsauksme noderē s. Paldies.
аватар ogoiko
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Un atkal maija beigā s Turcija. Incekuma zelta krasts. Incekum ir turku valodā "smalkas smiltis". Tieš i š o zeltaini smalko smilš u dē ļ nolē mā m doties uz Alanjas Pegasos Royal Hotel (tū roperators Tui). Divi pieauguš ie un 11 gadus vecs bē rns. No 22. … Tomēr ▾ Un atkal maija beigā s Turcija. Incekuma zelta krasts. Incekum ir turku valodā "smalkas smiltis". Tieš i š o zeltaini smalko smilš u dē ļ nolē mā m doties uz Alanjas Pegasos Royal Hotel (tū roperators Tui). Divi pieauguš ie un 11 gadus vecs bē rns. No 22.05 lī dz 01.06. 2018. Ceļ š uz Alaniju ilga apmē ram 3 stundas. Pa ceļ am ir daudz pieturu pie citā m viesnī cā m. Manā atmiņ ā transfē rs nekad nav bijis tik pā rpildī ts ar cilvē kiem (neviena tukš a vieta lielajā autobusā ). Tiesa, atceļ ā biju vē l vairā k pā rsteigts: arī vietas bija aizņ emtas, tik ļ oti, ka gidiem nā cā s iet kā jā s))). Tā tad pā rsē š anā s ir pā rslogota, un ceļ ojuma laiks palielinā s. Es tū lī t uzrakstī š u, ka viņ i mani aizvedī s no viesnī cas uz lidostu 5 nepā ra stundā s.
Par tū risma operatoru Varu ieteikt, nekas kritiski slikts nebija. Liels pluss lidojumi turp un atpakaļ laikā . Ja tas ir ļ oti sī kumains, tad gids atceļ ā bija brī niš ķ ī gs, bet ne tik ļ oti, pā rbraucot uz viesnī cu: ne vā rda par reģ ionu vai valsti. . . Viesnī cā gidi arī ir diezgan pasī vi un ne. ir daudz zinā š anu par viesnī cas infrastruktū ru, tač u viņ i principā atdzī vojas, tā pat kā visi citi gidi, kad runa ir par ekskursijā m. Nu kaut kas lī dzī gs š im.
Tagad par viesnī cu. Noteikti iesaku viesnī cu. Ļ oti patika. Viesnī cā ieradā mies 9:20. Mū s uzreiz uzaicinā ja brokastī s. Pē c brokastī m viņ i uzreiz iedeva istabas atslē gas. Vē rš u jū su uzmanī bu, ka 10.10 bijā m norē ķ inā juš ies. No tā izriet secinā jums, ka, ja jū su ieraš anā s brī dī viesnī cā ir brī vas istabas, jū s tiksiet izmitinā ts agrā k (bez piemaksas). Un, ja gadā s pagaidī t lī dz 14.00, tad viesnī cai tieš ā m nav iespē jas agrā k reģ istrē ties.
Mums bija ģ imenes istaba ar skatu uz jū ru. Starp viesnī cas istabu fotogrā fijā m - numuri ar bī dā mā m durvī m. Istaba ir sadalī ta divā s daļ ā s: vienā - divi dī vā ni, otrā : liela gulta. Mums ļ oti patika istaba. Mums bija tieš s skats uz jū ru, piektais stā vs. Istaba ir ļ oti klusa, nav karsts. Telpā viss darbojā s. Gaisa kondicionieris lieliski atdzesē ja. Pievē rsiet uzmanī bu: vā jam fē nam (man ir gari mati - ilgi ž ū st), nekā du viesnī cas nieku neesamī bai (diegi, adatas utt. ), kā arī ņ emiet lī dzi savus š ampū nus, duš as ž elejas, jo viesnī cai ir kaut kas universā ls dozatoros pie sienas, bet mē s izmantojā m š o rī ku, lai mazgā tu rokas. Bet mē s visi to zinā jā m un paņ ē mā m savu. Istaba tika iztī rī ta perfekti, viss mums atbilst. Brī vdiena no uzkopš anas ir ceturtdiena, bet ja ir tā da situā cija, ka jā tī ra ceturtdien, tad uzkopš ana bū s, tikai jā sazinā s ar reģ istratū ru.
Ē diens viesnī cā man ļ oti patika, man nav nekā du pretenziju. Viss ir svaigs un garš ī gs. Dē ls ē da pie mums, bet reizē m gā ja uz bē rnu nodaļ u. Bija banā ni, š okolā des strū klaka, turku prieks bē rniem. Katras vakariņ as tika atš ķ aidī tas ar kā das nacionā lā s virtuves ē dieniem. Viesmī ļ i ir lieliski. Rindas ir reti (suš i, garneles. . . ). Tā pē c es pieš ķ iru virtuvei 5.
Viesnī cā ir bezmaksas saldē jums no 11:00 lī dz 18:00. Es nevaru teikt, ka tas vienmē r bija ļ oti garš ī gs, bet viņ i to ņ ē ma visu laiku. Es ļ oti mī lu airā nu, tā pē c es rakstu, kur to atrast))) - restorā na bā rā .
Tagad par mī nusiem, par kuriem zinā jā m pirms ieraš anā s un bijā m gatavi, bet tomē r domā ju, ka tiem atkal jā pievē rš uzmanī ba. Maksas seifs, maksas Wi-Fi (bezmaksas tikai vestibilā un mums pietika), maksas hammam (lai sasildī tos, 5$ no cilvē ka par apmeklē jumu) un neliela bezmaksas dzē rienu izvē le. Protams, bija gan saldā s "sulas", gan kolas š priti, gan minerā lū dens pudelē s. Bet es nerunā ju par to. Es neredzē ju iepakotas sulas, limonā des, interesantus kokteiļ us bē rniem, pat Mojito (vakariņ ā s un pusdienā s tas ir pilns ar piparmē tru un citroniem). Kas man nepatika: es neatradu bā rā bezmaksas kokteiļ u karti, es redzē ju tikai maksas kokteiļ u karti. Tā pē c es sapratu, ka tas ir maksas, ka tas ir bez maksas - es visu precizē ju))). Ak, un par hammam. Es varu ieteikt hammam viesnī cā . Apmeklē ju tikai sasildī ties, par masā ž u neko nevaru uzrakstī t.
Tagad par teritoriju. Ļ oti skaista, tī ra, zaļ a. Droš i vien no daudzā m atsauksmē m jū s jau zinā t, ka teritorija apvieno trī s viesnī cas, izņ emot Royal - Resorts un Club. Klubs man š ķ ita pieticī gā ks pē c izskata, bet č etriniekam ar to pilnī gi pietiek. Resorts ir ļ oti interesanta izskata viesnī ca, izskatā s pieklā jī gi. Man š ķ iet, ka Klubā un kū rortos pā rsvarā atpū tā s krievi un ukraiņ i. Royal ir angļ u viesnī ca. Kaut kur ap 70 procentiem viesi noteikti atpū š as
Apvienotā Karaliste. Atpū š as arī ukraiņ i, poļ i, krievi, vā cieš i. Viesnī ca ir ģ imenes pā rvaldī ta un ļ oti trokš ņ aina. Ja man bū tu jā izvē las vē lreiz, es noteikti izvē lē tos Royal no š ī m viesnī cā m.
Kaut kur lasī ju par daž ā du krā su rokassprā dzē m atpū tniekiem. Tā tieš ā m ir. Dzeltenas un zaļ as rokassprā dzes kū rortos un klubos. Royale: pelē ks britiem, zils ukraiņ iem, krieviem un poļ iem, sarkans vā cieš iem, rozā , neesmu pā rliecinā ts, bet, manuprā t, zviedriem. Nekā du atš ķ irī bu attieksmē pret viesiem nesaskatī ju, koncentrē joties uz rokassprā dzē m. Bet, protams, viesmī ļ iem ir labā kas attiecī bas ar angļ u viesiem (padomi palī dz).
Un tagad par dā rgā ko lietu viesnī cā . Š ī ir pludmale. Brī niš ķ ī gi, š iki, gludi. Lieliski piemē rots bē rniem. Noteikti iesaku. Jū s varat doties tikai š o zelta smilš u un siltā ū dens dē ļ . Laiks bija brī niš ķ ī gs. Jū ra 24-25.
Tagad rakstī š u par visā diem sī kumiem, kas kā dam var noderē t. Mē s devā mies uz Ā zijas restorā nu. Blakus ieejai Royal restorā nā ir ekrā ns galdiņ u rezervē š anai papildu restorā nos: itā ļ u, Ā zijas un turku. Uzturoties viesnī cā , ir iespē jams bez maksas apmeklē t 1 restorā nu nedē ļ ā . Nekā ī paš a tur nav, un tā pē c es tam neatvē lē tu laiku.
Kaut kur mū su atvaļ inā juma vidū parā dī jā s piepū š amā batutu pilsē tiņ a jū rā . Mē s bijā m ļ oti priecī gi))) bet velti))) tas bija ļ oti grū ti))) Tā pē c mē s vienu reizi apmeklē jā m un aizmirsā m.
Viesnī cā , aizbraucot, reģ istratū ra izsniedz sviestmaizes. Tas ir gadī jumā , ja aizbraucat naktī vai no rī ta.
Kū rortos veikalā pirkts kastē s "Lukum". Tas ir kaut kas š ausmī gs. Nepē rciet!
Mē s devā mies uz tirgu iepretim Resorts ieejai. Apavu veikals mē ģ inā ja krā pties. Kad bē rnam patika un piegā ja pie apaviem, tie trī skā rš oja izmaksas. Kad viņ i atteicā s pirkt, viņ i sacē la skandā lu ar manu bē rnu. Tā pē c esiet uzmanī gi.
Tirgus atrodas ļ oti interesantā ē kā Caravanserai Incekum. Nā ciet uz -1 stā vu, tur ir lielisks turku dzī ves muzejs. Maksā ja 1 dolā ru. vienai personai Man ļ oti patika.
Tajā paš ā ē kā atrodas spa centrs. Viņ i piedā vā ja hammam ar masā ž u par 15 USD. no cilvē ka.
Es kaut kur redzē ju jautā jumu: "Vai viesnī cā ir ū denspī pe? " Es atbildu: "Nē . " Bet tirgus ir.
Animā cija aktivitā tes ziņ ā ir vidē ja. Ļ oti oriģ inā la ū dens aerobika Royale. Importē tie š ovi nav ī paš i slikti.
Un tomē r, ejot gar jū ru pa viesnī cas takā m, kaut kur starp klubu un kū rortiem, pievē rsiet uzmanī bu melno piparu kokam. Es nekad neesmu redzē jis, kā aug melnie pipari, un tā pē c es dalos ar jums savā sajū smā .
Ja ir jautā jumi, rakstiet, atbildē š u.
Lai jaukas brī vdienas.
Черный перец
аватар OlgaOlga94
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ja apmetā ties š ajā viesnī cā un nolē mā t tur doties, esiet pacietī gi un izlasiet manu atsauksmi lī dz beigā m. Sā kš u ar sliktā ko: 1. Ē diens. Godī gi sakot, es nezinu un nevaru iedomā ties, ko parasti ē d cilvē ki, kuri š eit raksta par daž ā dī bu un labu gaumi. … Tomēr ▾ Ja apmetā ties š ajā viesnī cā un nolē mā t tur doties, esiet pacietī gi un izlasiet manu atsauksmi lī dz beigā m.
Sā kš u ar sliktā ko:
1. Ē diens. Godī gi sakot, es nezinu un nevaru iedomā ties, ko parasti ē d cilvē ki, kuri š eit raksta par daž ā dī bu un labu gaumi. Nu tur nav! ! ! Mans 4 gadus vecais bē rns pirmo reizi mū ž ā teica, ka man te viss negarš , neē dī š u! Un tā arī bija, mana meita ik pa laikam (kad bija, pā ris reizes daž u dienu laikā ) ē da kartupeļ u biezeni ar vistu un arbū zu, persiku, reizē m rī su putru, picu. VISI!
Bija arī "bē rnu bufete", tas ir viens nosaukums! Ē dieni ir tā di paš i kā uz pieauguš o galda, plus sasmalcinā ti svaigi burkā ni, mizoti un smalki sagriezti augļ i. Nekā das normā las putras tev, NEKAS!
Tā tad, ja tu ē d ar mazu bē rnu, es pat nezinu, ar ko viņ u tur pabarot, man pat nav ne jausmas.
Ir arī tematiskie vakari. Tikai nedomā jiet, ka trauki visu laiku mainā s. Trī s vietā s ir š efpavā ri un viņ i tev gatavo 3-4 daž ā dus ē dienus, un viss pā rē jais restorā nā praktiski nemainā s.
Vienī gais, kas man patika, bija makaroni. Un tad 10 dienu atpū tai es to saņ ē mu tikai vienu reizi.
Un vē l viens interesants fakts, kas mani ļ oti saniknoja: tematiskā vakara dienā š efpavā ram prasī ja nevis 1 porciju ē diena, bet 2 (piemē ram, jo ​ ​ viens no pā ra sē ž ar bē rnu, bet otrs viens ņ em ē st), tā pē c viņ iem nedeva !!! ! ! 1 persona - viena porcija! Iedomā jieties: jū s stā vat rindā.15 minū tes, paņ emat sev porciju, pē c tam nomainiet dzī vesbiedru un viņ š arī aiziet un stā v rindā.15 minū tes. kā vispā r ir? ? ? Vai tas ir 5* viesnī cā ? Tu neko nesajauc? ! Es š ito nekur neesmu redzē jis!
Augļ i visi zaļ i, pat arbū zu un persiku nevarē ja normā li apē st.
Vispā r ē diens ir ļ oti, ļ oti nabadzī gs. Tici man, š o ē dienu nevar salī dzinā t ar ē dienu 4 zvaigž ņ u viesnī cā tajā paš ā Bulgā rijā , kur bē rnam varē ja atrast jebko un jebkurā laikā .
2. Spa darbinieks. Š ī ir alva! Kā.5 * viesnī cā var tik nekaunī gi, nekaunī gi, netaktiski piepildī ties ar klientiem ? ! Mums vē l nebija laika ierasties, dodieties uz pludmali, jo viņ š mums jau bija uzsē dies uz galvas! Viņ š tikko saprata! Lai kur tu ietu, tu uzklupi un steidzies prom.... "Pamē ģ ini masā ž u, un ej uz pirti, un vē l kaut ko. . . kā pē c? kā pē c domā t? ko tur domā t? jau dosimies. " Un viņ š pat ieradā s pludmalē un tur sē dē ja uz ausī m !! ! Tā s ir kaut kā das š ausmas!
3. TUI, kas atrodas viesnī cā . Organizā cija 0! ! ! Viņ i piedā vā ja bez maksas doties iepirkties Alanjā . Viņ i solī ja PERSONĪ GU pā rsū tī š anu turp un atpakaļ . Piekritu iet 20.00 ar bē rnu, jo. Biju gaidī jis, ka personī gā maš ī na mū s sagaidī s vē lu un bez problē mā m aizvedī s. Viņ i tieš ā m mū s tur aizveda. BET! Pirmkā rt, jū s aizved uz noteiktiem veikaliem, ar kuriem viņ i sadarbojas. Otrkā rt, daudzos veikalos nav cenas! ! ! Tie tieš ā m neeksistē! ! ! Kad pajautā cenu, atbild: ja patiks, mē s tev atliksim, un tad parunā sim, vienosimies. KO TU RUNĀ T? ! Vai es ar kaut ko rē ķ inos vai kā ? Vai arī pie tevis brauc tikai miljonā ri? ! Treš kā rt, mū s atveda MILZĪ GS autobuss, kur bez mums bija vē l 10 cilvē ki un viņ i visi tika aizvesti uz viesnī cā m (tā saprotiet, tas ir daudz ilgā ks laiks, jo mē s apstā jā mies pie reģ istratū ras un ir pienā cis laiks cilvē kiem izkā pt ! Mans bē rns autobusā vemja (busu nesasmē rē jā m)tas viss bija uz viņ as. Bē rnu vajadzē ja izģ ē rbt lī dz š ortiem. Tā tad š oferis nebrauca zem viesnī cas, kā solī ja, bet nometa mū s izbrauca pie tirgus pā ri ceļ am no viesnī cas, un mē s no turienes ilgi zā ģ ē jā m ar miegainu bē rnu rokā s, kurš joprojā m ir slims!! !
4. WiFi. Bezmaksas ir ļ oti slikti, it ī paš i vakarā . Pirkta par 15 eiro uz 7 dienā m istabiņ ā . Un turklā t par š o cenu var izmantot tikai vienu ierī ci! Labi, zā le slikta, bet par 15 eiro nedē ļ ā š is ir g. . bet! ! ! Nav iespē jams sarunā ties pa skype.
Par pludmali varu teikt labas lietas – tieš ā m tī ra. Bet tā du pludmali droš i vien var atrast arī citā s vietā s, bet pie labā kā s viesnī cas. Animā cija bija pieklā jī ga. Un istabas tī ras un plaš as, bē rnam durvis ciet.
Uz manu jautā jumu bē rnam: "Vai tu tur brauksi vē l? " atbilde bija: "Nē ! "
Ja nebū tu siltā s jū ras un tī ras smiltis, es droš i vien nevarē tu tur uzturē ties ilgā k par 2 dienā m.
Bet pat visas š ī s labā s lietas nevarē ja man kompensē t tos sliktos mirkļ us, man par lielu nož ē lu.
аватар rulllesss2
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā s 2017. gada jū lijā ar diviem bē rniem 3 un 10 gadi. Teritorija aptver 3 viesnī cas (klavieres, kū rorts un klubs) Pie klavierē m - pā rsvarā tū risti no Lielbritā nijas, tā pē c personā ls vairā k zina angļ u valodu nekā krievu valodu. … Tomēr ▾ Atpū tā s 2017. gada jū lijā ar diviem bē rniem 3 un 10 gadi.
Teritorija aptver 3 viesnī cas (klavieres, kū rorts un klubs)
Pie klavierē m - pā rsvarā tū risti no Lielbritā nijas, tā pē c personā ls vairā k zina angļ u valodu nekā krievu valodu. Arī daudzi vā cieš i. Krievu arī principā trū kst.

Pā rsteidza maksas wifi un maksas gludeklis : (
Pludmale ir skaista un plaš a, lai gan tā nav tī ra - kas ir slikti.

Ē diens - lī menī.

Man visvairā k patika personā la attieksme, visi ir pieklā jī gi un cenš as palī dzē t. .
аватар kristinna_star
Atpū tā s ar diviem bē rniem Pegasso Royal 5 * Alanijā . Agrā k esmu bijis daž ā dā s viesnī cā s, gan dā rgā s, gan lē tā s. tā pē c esmu daudz redzē jis. Man vissvarī gā kais bija viesnī cas sanitā rais stā voklis, jo man ir divas krelles, un es nevē los ar tā m skraidī t pa slimnī cā m vai sē dē t uz podiņ a ar tā m visu laiku istabā. … Tomēr ▾ Atpū tā s ar diviem bē rniem Pegasso Royal 5 * Alanijā . Agrā k esmu bijis daž ā dā s viesnī cā s, gan dā rgā s, gan lē tā s. tā pē c esmu daudz redzē jis. Man vissvarī gā kais bija viesnī cas sanitā rais stā voklis, jo man ir divas krelles, un es nevē los ar tā m skraidī t pa slimnī cā m vai sē dē t uz podiņ a ar tā m visu laiku istabā...atvainojos par detaļ ā m....izvē lē jā s ilgu laiku. tieš i mē nesi. uzklausī ja darbinieci Tui Tur-va un nenož ē loja. Tieš ā m viesnī cas kvalitā te=cena! ! ! Istabas tī ras, koptas. Opatila numurs ar skatu uz jū ru. ko es saņ ē mu. viņ i iedeva podiņ u mazajam un daž as rotaļ lietas istabā , tā pē c mē s visi aizmirsā m savē jo maš ī nā atseviš ķ ā somā . WiFi ir labs pat istabā . kā apmaksā ts. viņ š naudu neņ ē ma. . sī kums. un ietaupī ja 15 dolā rus nedē ļ ā ))) Teritorija - labi, ka varē jā m izstaigā t visas trī s viesnī cas (royal, rezor un club), tas man ir ļ oti svarī gi. jo maniem buš iem nepatī k sē dē t un viņ i ir tā dā vecumā , ka jā skatā s un jā redz viss jauns. teritorija ir tī ra. slaidu š arms. pietiekami daudz zaļ umu. mē s uzkā pā m visos kokos, darbinieki nekliedza un necē la manus bē rnus no kokiem))) darbinieki bija ļ oti draudzī gi, smaidī gi, viņ i vienmē r palī dzē ja bē rniem paņ emt sulas glā zes, ielaida viņ us ar ratiņ iem. mini klubs jā . . Biju gaidī jis, ka bū s tukā nu klubiņ š bē rniem, bet pē rn tā nebija. Lasī ju ā rprā tī gi pozitī vas atsauksmes par š o mini klubiņ u. Kvalitatī vs mini klubs. man arī tas bija svarī gi. Principā vecā kajam viss patika, skolotā jas labas. Bet runā ja pat tā s mā tes, kuras š eit atpū tā s iepriekš ē jos gados. ka š is bē rnu Tukā nu klubiņ š bija forš s. sava programma, profesionā li pedagogi. klā t. konkursiem. viss patika. Pā ri ceļ am no viesnī cas ir neliels tirgus, mē s devā mies tur pastaigā ties, vecā kais nopirka ļ oti labas kvalitā tes T-kreklu, un jaunā kais sabojā ja veikalu ar rotaļ lietā m))) turki ir ļ oti viesmī lī gi, tik uzmanī bu bē rniem, tik daudz visā valstī . Uzturs - visa pietika, jogurti, graudaugi bez garš vielā m, sautē ti dā rzeņ i. iedeva griķ us virtuvei, vā rī ja griķ us bē rniem. krē juma zupa ir arī dā vana bē rniem. manē jie tik ļ oti mira, ka man tagad bija jā gatavo mā jā s, viņ i atnā ca un pieprasī ja to zaļ o zupu no Turcijas)))) un pludmale --- nu tas ir KAUTKAS ! ! gara, plata un LĒ NA IEEJA. Es mierī gi atpū tos sauļ oš anā s krē slā un nestā vē ju pā ri bē rniem, lai viņ us neienes jū rā . ir ū dens sporta veidi, bet tie ir pludmales malā un mums nemaz netraucē ja atpū sties. Vispā r es esmu š eit atkal un tikai š eit. ! ! !
аватар antonyuk4
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Pirmo reizi nokļ uvā m tā dā viesnī cā , kur atpū tu nevar saukt par atpū tu!!! ! . Bijā m iekā rtojuš ies Royal Hotel, lai gan samaksā jā m par Pegasos Resort 5 tū ri, pirkā m no Tui, nebija brī dinā jumu, ka š ī viesnī ca tiks slē gta, mums nebija ļ oti ž ē l, ka nezvanī jā m uzreiz, mē s ' nesū dzos, bet turki prot runā t un teica, ka š ī viesnī ca ir labā ka. … Tomēr ▾ Pirmo reizi nokļ uvā m tā dā viesnī cā , kur atpū tu nevar saukt par atpū tu!!! ! . Bijā m iekā rtojuš ies Royal Hotel, lai gan samaksā jā m par Pegasos Resort 5 tū ri, pirkā m no Tui, nebija brī dinā jumu, ka š ī viesnī ca tiks slē gta, mums nebija ļ oti ž ē l, ka nezvanī jā m uzreiz, mē s ' nesū dzos, bet turki prot runā t un teica, ka š ī viesnī ca ir labā ka. . . bet labā k citiem no Club 4, viņ i arī bija iekā rtojuš ies Royal 5, abas ir viesnī cas ģ imenē m ar bē rniem, kū rortu tur rezervē jā m galvenokā rt pā riem un tikai daž i numuriņ i paredzē ti ģ imenē m ar bē rniem. Izrā dā s, ka devā mies atpū sties un mū s iemeta skudru pū znī , un bē rnu bija vairā k nekā pieauguš o ! ! ! troksnis, kliedzieni, š ķ ī vju dauzī š ana tas bija gandrī z nemainī gs 80% ā rzemnieki krievi tad vē l nebija bē rnu no Ukrainas, starp citu, viņ u bija daudz, bet viņ i nebija redzē ti un nedzirdē ti, un briti, ī ri un vā cieš i , viņ i vispā r nereaģ ē uz saviem bē rniem, un tie vecā ki dara ko grib, viņ iem ir pilnī gi vienalga, viņ i ir atvaļ inā jumā un nedomā jiet par visiem, mums tā bija pastā vī ga spriedze, no protams tas viss nav priekš personā la, lai gan ar š o brī di vajadzē ja rē ķ inā ties, arī mē s bijā m muļ ķ i, kritā m uz viesnī cu slaidos, tā pē c atpū tā mies kā pionieru nometnē ! Ī si sakot, ja gribat atpū sties , tad tevis te nav!! ! !
аватар Kuzmenko_egor
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Labdien. Pienā ca vakardiena, uzreiz rakstu. Atsauksmes nebū s svarī gas. Mē s faktiski rezervē jā m TT Pegasos Resort, bet mū s atveda un apmetā s Royal, atsaucoties uz faktu, ka kū rorts un klubs (š is ir č etri no tā paš a kompleksa) ir slē gti un neuzņ em viesus. … Tomēr ▾ Labdien. Pienā ca vakardiena, uzreiz rakstu. Atsauksmes nebū s svarī gas. Mē s faktiski rezervē jā m TT Pegasos Resort, bet mū s atveda un apmetā s Royal, atsaucoties uz faktu, ka kū rorts un klubs (š is ir č etri no tā paš a kompleksa) ir slē gti un neuzņ em viesus. Labi, principā ir arī piecinieks un saka, ka labā k, jo ir vairā k skaitļ u. Iekā rtojies istabiņ ā , kā pasū tī ts, Skats uz jū ru, viss kā rtī bā . Uzreiz atzī mē š u, ka reģ istrē š anā s pagā ja ā tri, tikā s divdesmit minū tē s, te viss kā rtī bā . Kas attiecas uz istabu - tī ra, svaiga, redzams, ka nesen restaurē ta, stā voklis virs vidē jā , labs, nevalkā ts. Skats no balkona ir brī niš ķ ī gs. Bet par izmē ru - parastais standarts, kā visur citur, nekas satriecoš s. Gaisa kondicionieris strā dā . Tā lā k - sliktā k. Telpā nav tē jas komplekta. Par č ī bā m un peldmē teļ iem nav ne miņ as. Mazgā š ana - š ķ idrā s ziepes uz sienas blakus izlietnei un universā ls š ampū ns galvai un ķ ermenim uz sienas virs vannas istabas. Vannas istabā nav hidrobokss, bet vanna ar duš u, kas ir aizvē rta ar aizkaru. Duš a ir stingri piestiprinā ta. Ejot duš ā aizkars neglā bj, vannas istabas grī da pā rtop baseinā . Dvieļ i - divi sejai, divi ķ ermenim un viens (kā pē c viens divvietī gajā istabā ? ) kā jā m. Es noņ ē mu numuru, ievietoju to YouTube (https://youtu. be/biJsMIBJVW0).
Ē diens ir ok. Viss ir kā vidē jā Turcijas pieciniekā . Bez frillē m, bet pietiekami pieklā jī gi. Kas mani nedaudz pā rsteidza - no rī ta brokastī s kafija ir tikai no kafijas automā tiem, dari pats, viesmī lis tē jkannā vai kafijas kannā neko nenes. Tē jkarotes nav, traucē jam ar koka kociņ iem. No augļ iem tie vienmē r bija klā t un nebeidzā s - arbū zi, melones, ā boli, apelsī ni, aprikozes, griezti greipfrū ti. Tur nebija slavē tu turku banā nu. Zemenes ir redzē tas kā gabaliņ i uz kū kā m. Nu, kū kas un konditorejas izstrā dā jumi ir izcili, kā vienmē r.
Tagad par to, kas man nemaz nepatika. Viesnī ca liela, cilvē ku daudz, un baseins viens un mazs. Nofilmē ta un ievietota YouTube (https://youtu. be/D9sI39QsAsk) neliela ekskursija pa teritoriju, tur var redzē t. Tas izglā ba, ka kū rorts un klubs tika slē gti, viņ i izglā ba savus baseinus. Iedomā jieties, kas tur notiek, kad š ī s viesnī cas ir atvē rtas, tin. Ir daudz angliski-vā ciski runā još u ģ imeņ u ar bē rniem. Š eit sā kas ļ aunā kais. Nesaprotu, kas tā par izglī tī bas sistē mu, kurā par bē rniem praktiski nerū pē jas, tikai pieskata, lai nepazū d no redzesloka. Bē rni ir bē rni, no viņ iem neko daudz nevar atņ emt, un viņ u vecā ki rū pē jas par sevi. Tā pē c restorā nā uz grī das bē rni ripina guļ us maš ī nas, pie baseina uz grī das ir saldē jums, ū dens pudeles gandrī z pilnas. Nu un lī dzī gi tā dā paš ā garā . Es nemaz nerunā ju par troksni. Ir ļ oti "patī kami", ja vienā no rī ta bē rni sā k steigties no istabas uz istabu pa gaiteni, skaļ i č ī kstot un dauzot durvis. Tad viņ u mā te tiek uzzī mē ta un sā k tos izkliedē t vietā s ar lielu skaļ umu. Tikai kā ds rakstnieks. Ī sā k sakot, mums nebija miera visu uzturē š anā s laiku viesnī cā . Un es teikš u uzreiz - es cerē ju atpū sties mierā - tas neizdevā s. Miera meklē jumos devos uz elli zina kur, uz kū rorta relaksā cijas baseinu, bet skanī gie rudmatainie ī ru puiš i mani arī tur nokļ uva. Kopumā mē s neesam atpū tuš ies. Vē l viens mī nuss ir tas, ka, agri no rī ta izbraucot uz ekskursiju vai kaut kur citur, reģ istratū rā jums tiks dota tikai viena sviestmaizi. Viss. Pusdienu kastī tes jē dziens š ajā viesnī cā nepastā v. Tā pē c, lai no rī tiem nepaliktu izsalkuš i, parū pē jies jau iepriekš , savā c ē dienu somā iepriekš ē jā dienā restorā nā , mē s tā arī izdarī jā m un nekļ ū dī jā mies. Nepatika arī tas, ka restorā ns tiek slē gts 21.00 vakarā (parasti visur lī dz 22.00). Lī dz ar to pastā v risks, atgriež oties vē lu no ekskursijas, arī palikt izsalkuš i, knapi 15 minū tes paspē jā m, tad arī viss, lī dz rī tam viesnī cā vairs nav kur ē st. Slikti ir arī dienas uzkodā m. Restorā na verandā pē cpusdienā kaut kas tiek gatavots, tač u doties turp no pludmales vai no baseina ir ā rkā rtī gi neē rti. Un pludmales un baseina bā ros ir tikai alus, kafija no automā ta un dzē rieni no automā ta (saite -https://youtu. be/i1wXPdo2Wqc). Viss. Tā tad š eit ir daž as muļ ķ ī bas. Es domā ju, ka viss ir slikti. Nu, izņ emot, protams, milzī gu labu smilš u pludmali un lielu skaitu slidkalniņ u. Kopumā esmu š eit vairā k nekā pē du.
Parādīt vairāk »


iemiesojums shevchenko_3311
Vai apģērbu tirgus ir tālu? Vai arī nav tuvumā.
7 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
iemiesojums oxana27
ļoti maz informācijas par šo kompleksu.
15 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Отель расположен на самом берегу моря, в курортном посёлке Авсалар. Имеет общую территорию с отелями TT Hotels Pegasos Resort и TT Hotels Pegasos Club. Отель открыт в 2004 году, последняя реновация проведена в 2013 году. Отель отлично подходит для отдыха семьям с детьми.

Atrašanās vieta 2 км от посёлка Авсаллар. 28 км от Алании. 95 км от аэропорта Анталии.
Pludmales apraksts Пологий вход в море. Протяжённость – 1,2 км (включая отели TT Hotels Pegasos Resort и TT Hotels Pegasos Club).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

– главный ресторан "Olympos" (международная кухня, 810 чел., есть открытая летняя терраса)

– ресторан A la Carte "Italian" (итальянский ресторан, 19:00 – 21:00)

– ресторан A la Carte "Turkish" (турецкий ресторан, 19:00 – 21:00)

– ресторан A la Carte "Spice" (азиатский ресторан, 19:00 – 21:00)

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Открытый и крытый бассейны, мини-дискотека, детская коляска (платно).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Библиотека, дартс, игровая комната. 2 водные горки
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 414 номеров в 5-этажном здании.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • kabeļa internets $
  • balkons/terase
  • džakuzi (ne visās istabās)
Adrese İncekum Mevki, 07400 Alanya/Аланья/Анталия, Турция
Tālruņi: +90 850 502 7557
Tīmekļa vietne: Pegasos Royal
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.