Sultan Sipahi Resort Hotel 4*– Atsauksmes

17
Novērtējums 7.810
№63 viesnīcas reitingā Alanja
7.1 Numurs
7.5 apkalpošana
7.4 Tīrība
8.0 Uzturs
8.1 Infrastruktūra
Neliela mājīga viesnīca jauniešu atpūtai. Lielākā daļa tūristu ir eiropieši. Uzcelta 1996. gadā, pēdējo reizi renovēta 2014. gadā. Sastāv no galvenās un divām papildu 5 stāvu ēkām. Viesnīca atrodas 500 metru attālumā no Alānijas centra. Piemērots tūristiem, kuri plāno apvienot savu uzturēšanos viesnīcā ar aktīvu laika pavadīšanu ārpus tās teritorijas.Vairāk →
аватар _522740
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca laba, kopumā personā ls draudzī gs, atraš anā s vieta lieliska. Ē diens ir daudzveidī gs, vienmē r ir no kā izvē lē ties. Bezmaksas trenaž ieru zā le, pirts un sauna (2 stundas dienā ). Istabas tī rī ba ir vidē ja. … Tomēr ▾ Viesnī ca laba, kopumā personā ls draudzī gs, atraš anā s vieta lieliska. Ē diens ir daudzveidī gs, vienmē r ir no kā izvē lē ties. Bezmaksas trenaž ieru zā le, pirts un sauna (2 stundas dienā ). Istabas tī rī ba ir vidē ja.
No mī nusiem:
1. Restorā nā maz galdiņ u, visiem nepietika, bija jā gaida lī dz pusstundai.
2. Restorā nā ir daudz muš u, jo Blakus viesnī cai ir atkritumu tvertne.
3. Ir daudz kaķ u, kas kā pj pie viesiem, blakus viesnī cai ir kaķ u parks.
4. Netī ri sauļ oš anā s krē sli uz vietas. Tur pē c tī rī š anas tiek likti netī rie mopi.
5. Gultas veļ a un matrač i ir notraipī ti. Viņ i lū dza pā rģ ē rbties. Tas izrā dī jā s nekas. mē ģ inā ja to nomazgā t, nenoņ emot.
6. Produkti daž os ē dienos nav svaigi.
7. Daudz smē ķ ē tā ju. Gaisa kondicionieri nedarbojas. Viesmī lis iesaka sē dē t istabā , ja jums nepatī k tabakas dū mi.
8. Maksas Wi-Fi numurā un sauļ oš anā s krē sli pludmalē .
9. Animā cija pieauguš ajiem 1 reizi nedē ļ ā .
аватар Oleg_Rizhko
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Bija problē mas ar norē ķ inā š anos, viesnī ca bija pā rpildī ta, nebija vietu. Ē diens bija par visiem 10 punktiem. Pludmale tur ir skaista, vietu iepriekš nevar aizņ emties. Ir vieta volejbolam, tenisam. Jū s varat vienkā rš i apgulties, lai sauļ oties saulē , vai aktī vi atpū sties. … Tomēr ▾ Bija problē mas ar norē ķ inā š anos, viesnī ca bija pā rpildī ta, nebija vietu. Ē diens bija par visiem 10 punktiem. Pludmale tur ir skaista, vietu iepriekš nevar aizņ emties. Ir vieta volejbolam, tenisam. Jū s varat vienkā rš i apgulties, lai sauļ oties saulē , vai aktī vi atpū sties. Principā es ieteiktu tur aizbraukt.
аватар Inna762956
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca ir parasta, budž eta, tur nav nekā du funkciju. Viesnī ca atrodas pirmajā lī nijā , laba pludmale, ideā li piemē rota bē rniem. Papildus piemē rotai pludmalei š ī viesnī ca man bija piemē rota cenai, tā pē c es to izvē lē jos. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir parasta, budž eta, tur nav nekā du funkciju. Viesnī ca atrodas pirmajā lī nijā , laba pludmale, ideā li piemē rota bē rniem. Papildus piemē rotai pludmalei š ī viesnī ca man bija piemē rota cenai, tā pē c es to izvē lē jos. Teritorija nav liela, viss kompakts. Istaba mums bija piemē rota, ē diens arī .
аватар Marina82424
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Brī niš ķ ī ga viesnī ca, jauks draudzī gs personā ls, garš ī gi ē dieni un laba atraš anā s vieta. … Tomēr ▾ Brī niš ķ ī ga viesnī ca, jauks draudzī gs personā ls, garš ī gi ē dieni un laba atraš anā s vieta.
аватар natal.zaitsewa2012
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
No 2018. gada 23. oktobra lī dz 28. oktobrim atpū tos ar draugiem š ajā viesnī cā , nenož ē loju, patika viss, bet ī paš i teicamā viesnī cas atraš anā s vieta - netā lu no Kleopatras smilš u pludmales, var pastaigā ties pa pilsē tu , kafejnī cas, lielveikali, viss ir pastaigas attā lumā , netā lu no funikuliera uz cietoksni. … Tomēr ▾ No 2018. gada 23. oktobra lī dz 28. oktobrim atpū tos ar draugiem š ajā viesnī cā , nenož ē loju, patika viss, bet ī paš i teicamā viesnī cas atraš anā s vieta - netā lu no Kleopatras smilš u pludmales, var pastaigā ties pa pilsē tu , kafejnī cas, lielveikali, viss ir pastaigas attā lumā , netā lu no funikuliera uz cietoksni.
12.00 mū s atveda uz viesnī cu un uzreiz iekā rtojā mies, varbū t paveicā s, bet bija jauki.
Ē diens bija labs, attaisno č etri. Viņ i deva gaļ u: vistu un tī taru, tur bija arī zivis. Garš ī gi deserti no augļ iem - ā boliem, bumbieriem, plū mē m, mandarī niem, apelsī niem.
Apmierinā ts ar hammam apmeklē jumu. Paņ ē mu pakalpojumu paketi - pirti, hammam, ķ ermeņ a un sejas masā ž u un sejas masku.
Iesaku masieri Ibragim - izcils masieris, rokas zeltainas, dara to apzinī gi, sā kumā dzirdē ju pozitī vu atsauksmi par viņ u no viena atpū tnieka un nejauš i nokļ uvusi pie viņ a pā rliecinā jos cik profesionā li viņ š dara masā ž a. Liels paldies!
Animā cija Izklaide Otrdienā s viņ i pavada "Turku nakti" ar vē derdejā m, un mē s paš i dejojā m pē c uzstā š anā s diskotē kā .
Kopumā viņ i aizgā ja laimī gi un apmierinā ti, ar vē lmi atgriezties vē lreiz.
аватар irinka_64
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Bija 2018. gada 14. septembrī , viesnī ca patika, viesnī cas atraš anā s vieta lieliska, ē diens labs, daudz augļ u, grila vakari, izklaide viesnī cā reizi nedē ļ ā otrdienā s turku dejas utt. restorā ns visu laiku Mū zika, vietē jais alkohols nav slikts, ņ em cik gribi, vī ns trī s veidu, alus, degvī ns, 3 min no jū ras. … Tomēr ▾ Bija 2018. gada 14. septembrī , viesnī ca patika, viesnī cas atraš anā s vieta lieliska, ē diens labs, daudz augļ u, grila vakari, izklaide viesnī cā reizi nedē ļ ā otrdienā s turku dejas utt. restorā ns visu laiku Mū zika, vietē jais alkohols nav slikts, ņ em cik gribi, vī ns trī s veidu, alus, degvī ns, 3 min no jū ras. No mī nusiem dvieļ i tiek mainī ti ik pē c 2-3 dienā m, reizē m aizmirstas, bet vai nu jā saka reģ istratū rā vai jā ņ em paš am, bet tas netraucē , plusu ir daudz. Bā rs jū rā tiek apmaksā ts no viesnī cas, bet var arī pastaigā ties, lī dz bezmaksas nav tik tā lu, strā dā lī dz 23, daudzi vā cieš i, poļ i, krievi, 40 procenti atpū š as viesnī ca. Nedaudz tā lā k bija draugi pirmajā trijniekā , pat negribē ju iet , viņ iem nebija augļ u izņ emot ā bolus, ē diens trū cī gs un kā jau ē damistabā viss neglī ts, bet iedeva arbū zs un melone, ā boli katru dienu un papildus plū mes, vī nogas, persiki, mandarī ni. Daž reiz nedaudz grū ti, bet tas ir tā pē c, ka, lai nekavē joties nesabojā tos, mē s to aiznesā m uz istabu, un nā kamajā dienā tas bija vienkā rš i garš ī gs. Esam ar visu ļ oti apmierinā ti, iesaku š o viesnī cu. Vienī gā ieeja jū rā pē c gandrī z 2-3 metriem jau ir dziļ a, un nobrauciens stā vs, bet tas ir pa visu piekrasti, bet smiltis un ieeja bez plā ksnē m, jū ra tirkī za, vistī rā kā
аватар Nnsstt
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Izvē loties radā s š aubas pretē ju atsauksmju dē ļ , nolē mu noticē t labajiem un man bija taisnī ba! Vai nu tā s ir konkurentu intrigas, vai arī tas, cik smī kņ ā jot, lai iegā dā tos ekskursiju, ieekonomē tu uz 5* un pieprasī tu nevainojamu servisu. … Tomēr ▾ Izvē loties radā s š aubas pretē ju atsauksmju dē ļ , nolē mu noticē t labajiem un man bija taisnī ba! Vai nu tā s ir konkurentu intrigas, vai arī tas, cik smī kņ ā jot, lai iegā dā tos ekskursiju, ieekonomē tu uz 5* un pieprasī tu nevainojamu servisu. Maksā jiet vairā k un izbaudiet citur. Tā tad, mū su lidmaš ī na ieradā s Antā lijas lidostā pulksten 6:00. Š ajā gadalaikā cilvē ku nav tik daudz, lai gan pietiekami, kopumā tas ir diezgan pieļ aujams. Nordwind, bez kavē š anā s, bez uzkodā m, bez pretenzijā m. Viesnī cā bijā m 09:00, iepriekš iemā cī juš ies pā ris frā zes turku valodā , laipnu smaidu un dā vanā labu krievu š okolā di no bē rna rokā m, un mū s iekā rtoja nevis 14:00, bet uzreiz. , labā istabā . Iedevu arī dzeramnaudu, bet tas jau ir pateicī bas zī me. Kopumā ar dzeramnaudu ī paš i neskopojos, jo ir skaidrs, ka darbinieki cenš as, un, ja esi pret viņ iem laipns, tad apkā rt valda pozitī va atmosfē ra.
Gultas, spilveni, mē beles ir pienā cī gas. TV darbojas, ledusskapis arī . Dvieļ i tiek mainī ti, ja tos noliek uz grī das. Bet man vienmē r ir jautā jums-vai tu katru dienu tā s maini mā jā s? ? kā viņ i var ā tri nosmē rē ties, ja lieto pē c duš as? ? Uzkopš ana katru dienu, dzeramais ū dens par brī vu, istabā ir seifs, bet par maksu.
Daudz pā rtikas, 4 gadus vecais dē ls vienmē r bija pilns. Es vē l jo vairā k. Jā , un š ajā karstumā ī paš i gribas pā rē sties. Mē s nenā cā m ē st. Uzkodas, uzkodas, dzē rieni. Mums ir vairā k nekā puse un nemē ģ inā ja, neiebrauca. Viesmī ļ i ir lieliski. Pavā rs arī . Man pat mazliet ž ē l viņ u, tā dā karstumā strā dā t tā dā apjomā ! Reti kurš viņ iem saka paldies, nemaz nerunā jot par dzeramnaudas ielikš anu kastī tē...visiem ir tā da pati mentalitā te - mums viss ir iekļ auts, tā pē c mē s sakrausim pilnus š ķ ī vjus ar ē dienu, mē s to neē dī sim, izmetī sim tu visu iztī ri pē c mums. Labi, ka krievu bija maz. Viesnī ca ir starptautiska, ir daudz ā rzemnieku. Un arī piekrastē .
Pludmale - paņ ē ma lī dzi superlietussargu, jo vietē jie maksā ja, bet mums tas pat nederē ja. Lī dz pulksten 11 neizgā jā m no ū dens, pē c tam devā mies uz baseinu, pē c gulē š anas arī nopeldē jā mies. Ū dens 27 grā di. Viļ ņ i bija spē cī gi, bet mē s tomē r peldē jā m. Š eit nav gluduma. Smiltis stā vas, rupjas, ļ oti patī kamas. Pludmale tieš ā m netī ra, cilvē ki cū kas. Bet tas ir redzams tikai tad, ja jū s tur guļ at, un, ja jū s peldat vai sē ž at krastā , tad viss ir tī rs. Es neredzē ju nekā dus atkritumus jū rā .
Viesnī cas atraš anā s vieta lieliska, tuvu visam. Mega rotaļ u laukums bē rniem, strū klakas, parki, funikulieris, kafejnī cas, veikali.
Vienī gais mī nuss ir tas, ka tas ir trokš ņ ains, tā pē c jums ir jā aizver logi naktī .
Baseini atrodas labā vietā , ir atseviš ķ a bē rnu un pieauguš o zona, neviens nevienam netraucē , ū dens slidkalniņ š ir tieš i piemē rots gan bē rniem, gan pieauguš ajiem. Kaimiņ os esoš ajā Rivjē rā cilvē ku ir daudz vairā k, un viņ i visi ir vienā kaudzē .
Otrdienā s diskotē ka, vē derdejas, saldē juma š ovs, pē c viesu lū guma mū ziku spē lē DJ. Vispā r viesnī cas personā ls cenš as, vadī tā js uztur kā rtī bu.
Klimats labs, nav vē ja, nav kukaiņ u, retā s muš as neskaitā s. Kaķ u ir daudz, viņ iem pilsē tā ir ī paš as mā jas, barotavas, dzī vnieki š eit ir mī lē ti. Starp citu, neviens nevienam netraucē , un, neskatoties uz to, es nekad neesmu redzē jis dzī vnieku atkritumus, atš ķ irī bā no Krievijas pagalmiem. Vispā r man radā s iespaids, ka Turcija ir brī niš ķ ī ga draudzī ga valsts un no viņ iem daudz jā mā cā s, ī paš i draudzī gums pret visu dzī vo. Š ī ir pavisam cita veida atpū ta, ir nepareizi salī dzinā t vienu valsti ar citu lai gan viss š ķ iet lī dzī gi, bet visur ir nianses.
Starp citu, viņ a bija bez vī ra, ar bē rnu. Neviens nepē tī ja, nekur, pat ne reizi, neskatoties uz pievilcī go izskatu. Acī mredzot tie laiki ir pagā tnē . Vai varbū t vienkā rš i vajag uzvesties : -)
ES iesaku.
Отель Пляж Пляж Пляж
аватар Vitalij470070
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir laba. Personā ls laipns. Ē diens ir garš ī gs. Viss ir kā rtī bā … Tomēr ▾ Viesnī ca ir laba. Personā ls laipns. Ē diens ir garš ī gs. Viss ir kā rtī bā
аватар gavriluekelena
Mē s atgriezā mies no Sipahi pirms pā ris dienā m, un es nevaru pretoties - es uzrakstī š u daž us vā rdus. Viesnī cā ir pieticī gi, ļ oti mazi numuriņ i, burtiski kā vilciena vestibils (standarta numurs), bet pat tie, kas tika piedā vā ti par piemaksu, netika iesisti, teiksim. … Tomēr ▾ Mē s atgriezā mies no Sipahi pirms pā ris dienā m, un es nevaru pretoties - es uzrakstī š u daž us vā rdus. Viesnī cā ir pieticī gi, ļ oti mazi numuriņ i, burtiski kā vilciena vestibils (standarta numurs), bet pat tie, kas tika piedā vā ti par piemaksu, netika iesisti, teiksim. Bet ņ emot vē rā to, ka Alanja ir neticami skaista pilsē ta, lī dz viesnī cai nonā cā m tikai pa nakti, tad viss ir ļ oti pacieš ami. Pā rsteidza citu! Proti, viesnī cas personā la rupjī bas. Un tas attiecas tikai uz viesnī cu. Restorā nā viss ir tieš i otrā di. Š ķ iet, ka tos vada divi pilnī gi atš ķ irī gi cilvē ki. Viesnī cas personā ls IDEĀ LI saprot krievu valodu, bet pā rliecinoš i izliekas, ka nē ! Un par to, ka š ī ir komē dija, esmu 100% pā rliecinā ts. Apkopē jas mež onī gas, tikko no kalniem nokā puš as. Nav iespē jams neko jautā t - viena atbilde ir "uzņ emš ana, problē mas, ok. " Treš ajā dienā jū s sā kat š aubī ties par savu piemē rotī bu, nevis par viņ u)) Ir viens krieviski runā još s administratora tips (starp citu, viesnī cā nav gastronomijas), un viņ a tur nav visu laiku. Visus jautā jumus risina tikai administrators, kurš , tā pat kā , nezina valodu. Tas mani, protams, uzreiz satracinā ja, bet tad pieradu)) Dienas laikā ar uguni nevar izlū gties dvieļ us, tad sapratā m, ka karstajā sezonā ar tiem vienkā rš i nepietiek. Tī rī š ana ir kaut kas. Proelozila viena lupata grī da, tualetes pods, putekļ i, pelnu trauks un punkts. Pat ne reizi neskaloja. Un es atkā rtoju - viņ i neaizstā s pat dvieli bez reģ istratū ras vadī bas. Acis izspieduš ā s un viss. Un vē l viens idiotisms (kā man) ir viena atslē ga uz istabu! Mē s trī s atpū tā mies, mē s pat neprasī jā m divus. Man ir aizdomas, ka tam ir kā ds sakars ar enerģ ijas ietaupī jumu. Izgā ja no istabas - ne sū di nedarbojas, nav gaisa kondicionē š anas, nav ledusskapja. Un ejiet, dā rgie tū risti, pū ļ a organizē tie uz dzirdinā tā ju, pa vienam vai atseviš ķ i - un vī ģ es jums. Viena karte! To es neesmu redzē jis nevienā valstī vienā viesnī cā . Bet ir arī plusi. Precī zā k, pluss ir ē diens un restorā ns. Uz turieni vedī š u arī restorā na darbiniekus. Ja nav par ko sū dzē ties, tad nav par ko sū dzē ties! Viss ir pagatavots ļ oti garš ī gi, diezgan daudzveidī gs, un galvenais - pieklā jī gi pasniegts! Trī ssimt reiž u atvainosies, pasmaidī s, novē lē s labu apetī ti, atnesī s, aizvedī s utt. . Pats restorā na administrators vienmē r ir uz vietas lī dz vē lai naktij, ja nepiecieš ams, pats stā v bā rā uz dzē rieniem, viss ir pilnī bā viņ a pā rziņ ā . Ī paš s paldies tev, Sergil! Un, ja es izvē lē tos š o viesnī cu vē lreiz, tas bū tu tikai, lai redzē tu tos visus vē lreiz! Nobeigumā teikš u, ka atpū tā mies lieliski, jo š o visu iemā cī jā mies uztvert ar humoru un nekā das neē rtī bas nevarē ja sabojā t iespaidus! Es nevaru kategoriski teikt, ka nebrauciet uz Sipahi, bet vienkā rš i ziniet, ka ir tā das nianses. Es mī lu Turciju, iemī lē jos Alanjā , mē s noteikti atgriezī simies vē l un vē l! Lai visiem labi atpū ties)
аватар inna_s84
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tos ar dē lu no 20. jū nija lī dz 26. jū nijam. Pē c nosacī jumiem samaksā ju par istabu viesnī cā Standart Room Land View 26 kv. m. Pē c ieraš anā s mū s ar dē lu ievietoja blokā (blakus virtuvei), istabā.1. stā vā , ne vairā k kā. … Tomēr ▾ Atpū tos ar dē lu no 20. jū nija lī dz 26. jū nijam. Pē c nosacī jumiem samaksā ju par istabu viesnī cā Standart Room Land View 26 kv. m.
Pē c ieraš anā s mū s ar dē lu ievietoja blokā (blakus virtuvei), istabā.1. stā vā , ne vairā k kā.12 kv. No rī ta, kad pamodā mies, nebija iespē jams paelpot! Gerij, smird! Mans dē ls ir alerģ isks! Kad no rī ta sazinā jos, lai mainī tu istabu, man teica, ka viesnī ca ir pilna! Uz maniem apgalvojumiem par skaitļ u nekonsekvenci, pat pē c kvadratū ras, tika teikts, ka skaitļ i ir atš ķ irī gi un jums ir vienā ds standarts! To, ka bijā m iekā rtojuš ies klasē zemā k par "ekonomiku", uzzinā ju vē lā k. Tas ir daudz lē tā k nekā "Land View", par kuru es samaksā ju !! ! Man piedā vā ja maksā t 8 USD dienā par istabas maiņ u! Un tad viņ i pā rvietojas! Tas izrā dī jā s interesanti! Par piemaksu - istabiņ a ir, bet bez piemaksas - nē ! Vai arī sazinieties ar tū roperatoru. Sarunā joties ar tū roperatora pā rstā vi sapulcē , jautā jums netika atrisinā ts! Tū roperators man piedā vā ja aizvietotā ju tikai 27. jū nijā !! ! ! Bet man ir tū re 26! ! Pilnī ga vienaldzī ba no viesnī cas pā rstā vjiem tū roperatoram! Brī vdienas sā kums tika sabojā ts! Pē c nakts no rī ta istabā vienkā rš i nebija iespē jams elpot! Vannasistabā istabā smirdē ja nelabu dū š u! ! ! Ar asarā m pē c 2 naktī m no rī ta atnā cu uz uzņ emš anu! Uz ko man atkal lika veikt papildus samaksu par nomaiņ u jau par atlikuš ajā m 4 naktī m - 32$ ! ! ! Citā di nav! ! ! Pē c garā m sarunā m un grū tī bā m vienojā mies par 15 USD. Viņ i izrakstī ja kvī ti, un galu galā viņ i nomainī ja manu istabu pret vakariņ ā m! Es redzē ju to paš u Land View, ko sā kotnē ji iegā dā jos! Svē tku sā kums tika sabojā ts!
Naktsmī tne ir š ausmī ga! Esiet gatavi tam, ka varat nonā kt pavisam citā istabā , ar ē dnī cas smakā m! Lī dzī ga situā cija manā atvaļ inā juma laikā notika arī ar citu pā ri. Viņ i tika iekā rtoti pē dē jā bē niņ u stā vā . . Tajā paš ā ekonomiskajā istabā . Kad tika samaksā ts vē l viens. Esiet arī gatavi stā ties rindā pē c grilē tiem ē dieniem! Ka jums var nepietikt dakš u un jums bū s jā gaida, lī dz tā s tiks mazgā tas ((
Neiesaku! ! !
Parādīt vairāk »


VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Небольшой уютный отель для молодежного отдыха. Большинство отдыхающих европейцы. Построен в 1996 году, последняя реновация прошла в 2014 году. Состоит из главного и двух дополнительных 5-этажного зданий. Отель расположен в 500 м от центра г. Алания. Подойдёт для туристов, планирующих совмещать отдых в отеле с активным времяпровождением вне его территории.

Atrašanās vieta В 40 км от аэропорта Газипаша (г. Алания), в 116 км от аэропорта г. Анталья, в 500 метрах от центра г. Алания.
Pludmales apraksts Пляж Клеопатра в 50 м. Бар на пляже (08:30-18:00): платно, пляжные полотенца: платно.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги консьержа, факс/ксерокопирование (платно), Wi-Fi в общественных зонах (бесплатно), услуги по глажке одежды (платно), мини-маркет, ТВ-уголок, услуги фотографа, 1 конференц-зал (300 чел.), 1 главный ресторан (международная кухня, 400 чел., есть летняя терраса), 2 бара — бар у бассейна (10:30-23:00), бар на пляже (08:30-18:00) — платно, 1 открытый бассейн (225 м2), 1 крытый бассейн (46 м2), у бассейна зонтики, шезлонги: бесплатно, полотенца: платно.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 1 открытый бассейн (49 м2), детская анимация (на русском языке), мини-клуб (4-12 лет).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Бесплатно — живая музыка (2 раза в неделю), дартс, библиотека, бочче, пляжный волейбол, 1 водная горка. Платно — турецкая баня (в определенные часы: 12:00-14:00 — бесплатно), сауна (в определенные часы: 12:00-14:00 — бесплатно), парная (в определенные часы: 12:00-14:00 — бесплатно), массаж и пилинг, фитнес-центр, салон красоты, парикмахерская, 2 теннисных корта + освещение и прокат теннисных ракеток и мячей, моторные водные виды спорта .
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 215 номеров:

157 Standart Land/Sea View (26 кв.м, макс. 2 взр.+1 реб.);

18 Family (57 кв.м, макс. 4 чел., 2 спальни с дверью);

38 Large Corner (46 кв.м, макс. 3 чел.).

Есть 2 номера для людей с ограниченными физическими возможностями.

Istabās

Ванна/душ, фен, тапочки, кондиционер, телевизор, телефон, Wi-Fi (платно), мини-бар (платно), сейф (платно), балкон. Уборка номера (ежедневно), смена постельного белья и полотенец (3 раза в неделю), room service (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase
Adrese Saray Mah. Guzelyali Cad., NO:30, Alanya, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 (242) 519 1972
Fax: +90 (242) 513 13 48
Tīmekļa vietne: Sultan Sipahi Resort Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.