Solis Beach Hotel 3*– Atsauksmes

77
Novērtējums 4.410
№278 viesnīcas reitingā Alanja
4.7 Numurs
4.6 apkalpošana
4.6 Tīrība
4.3 Uzturs
6.1 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Konakli ciematā. Uzcelta 2000. gadā, pēdējā restaurācija veikta 2018. gadā. Pludmale atrodas 350 metru attālumā no viesnīcas. Piemērots ģimenēm.Vairāk →
аватар Alona_Zabun
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Uzturoties š ajā viesnī cā , es mainī ju trī s istabas. Vienā no logiem bija sprauga, aizmigt š osejas tuvuma dē ļ nevarē ja, spilvens bija š ausmī gi ar kaut ko aizņ emts. Viņ i mainī ja manu istabu par noteiktu summu, sakot, ka no istabas paveras skats uz baseina pusi. … Tomēr ▾ Uzturoties š ajā viesnī cā , es mainī ju trī s istabas. Vienā no logiem bija sprauga, aizmigt š osejas tuvuma dē ļ nevarē ja, spilvens bija š ausmī gi ar kaut ko aizņ emts. Viņ i mainī ja manu istabu par noteiktu summu, sakot, ka no istabas paveras skats uz baseina pusi. Pā ris reizes mainī ja atkritumu maisu, dvieļ us nemainī ja, istabiņ ā s vispā r nebija uzkopš anas un vienreiz nomainī ja gultu, vā rdu sakot, personā ls nemā k strā dā t. Liftā , vestibilā visur ir netī rumi. Bet visvairā k mani pā rsteidza virtuve, pavā rs nemaz nav pavā rs, man ļ oti patī k turku virtuve, bet garš ī gi paē du tikai pā ris reizes. Daudz garš vielu, ļ oti asi ē dieni. Diemž ē l pat mans vē ders neizturē ja. Ierodoties mā jā s, man bija jā ā rstē . Pats saimnieks ir č au lauva, bet kā da jē ga no personā la nav koka. Lī dz jū rai nav tik tā lu, bet Mos ir rī ts. Pludmales darbinieks ir labā kais no visiem darbiniekiem. Viesnī cas pludmale tieš ā m smird.
Es nezinu, vai tie ir notekū deņ i vai kas cits, bet mums bija jā dodas uz citā m pludmalē m. Ar jū ru un smarž ā m viss bija kā rtī bā . Kiosks pludmalē (tā sauktais bā rs) ne vienmē r darbojā s saskaņ ā ar grafiku. Man bija ļ oti ž ē l to cilvē ku, kuri pirmo reizi ieradā s Turcijā un nokļ uva š ajā viesnī cā . . Viņ u vietā es diezin vai atkal ierastos Turcijā (((
Vienkā rš i es diezgan biež i atpū š os Turcijā un zinu, kas ir piecinieki un 4 *. Tagad bū š u uzmanī gā ks pret atsauksmē m, lai nenož ē lotu iztē rē to naudu un zaudē to laiku! Lasot atsauksmes, godī gi sakot, neticē ju, ka tā varē tu bū t, domā ju, ka tas ir pā rspī lē ts, bet nē , likā s reā li. Nav nekā du plusu.
аватар Ana_Ilovan
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
1. Viesnī ca maza, personā ls nedraudzī gs, kad ieč ekojā mies istabā tur gulta netī ra, sienas netī ras, balkons arī netī rs, kad prasī jā m mainī t gultu, atnā ca meitene un neapmierinā ti jautā ja kas tieš i mums nepatika, viņ a nomainī ja gultu pret citu un arī netī ra. … Tomēr ▾ 1. Viesnī ca maza, personā ls nedraudzī gs, kad ieč ekojā mies istabā tur gulta netī ra, sienas netī ras, balkons arī netī rs, kad prasī jā m mainī t gultu, atnā ca meitene un neapmierinā ti jautā ja kas tieš i mums nepatika, viņ a nomainī ja gultu pret citu un arī netī ra. Tī ra tikai 1 reizi 7 dienā s un tad, kad prasī jā m.
2. Ē diens š ausmī gs, nav garš ī gs, nav svaigs, salā ti, augļ i nav svaigi, nav garš ī gi, ē diens ir kā cū kā m, bija tikai Cola Fanta Sprite un tikai vienreizē jā s glā zē s, sulas no dzī vokļ iem ir tikai inde, saldumi bija briesmī gi, saldē jums nekad nav bijis.
3. Š ausmu pludmale tur bija kaut kā ds kanā ls man liekas no kanalizā cijas un tas viss tecē ja ū denī kur peldē jā mies, pludmalē reizi dienā deva kū kas un 1 reizi burgerus no dzē riena tikai ū dens neko citu
4. Visā viesnī cā tikai 2-3 cilvē ki zinā ja krievu valodu, pat viesnī cas ī paš nieks viņ u nezinā ja.
5. Wifi tikai reģ istratū rā un ļ oti sliktā kais.
Par š o viesnī cu var teikt tikai to, ka tā ir ļ oti netī ra, nekā dā gadī jumā nevajadzē tu š eit ierasties, nevilcinieties.
В номере В номере Дверь на балкон даже не закрывается
аватар ArtemX2
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Nopirka tū re sistē mas "Fortuna" č etras zvaigznes. Solis Beach Hotel faktiski nav atzī mē ta ar zvaigznī ti. Pē c ieraš anā s (ap 22:00) mū s paē dinā ja (daž i salā ti bija skā bi) un vietas trū kuma dē ļ pā rcē lā mies uz citu viesnī cu pa nakti. … Tomēr ▾ Nopirka tū re sistē mas "Fortuna" č etras zvaigznes. Solis Beach Hotel faktiski nav atzī mē ta ar zvaigznī ti.
Pē c ieraš anā s (ap 22:00) mū s paē dinā ja (daž i salā ti bija skā bi) un vietas trū kuma dē ļ pā rcē lā mies uz citu viesnī cu pa nakti. No rī ta viņ i apmetā s divvietī gā istabā ar kondicionieri, nelielu televizoru (ir krievu valodas kanā li) un nelielu balkoniņ u. Istaba ir tī ra. Tī rī ts katru dienu. Divas reizes mainī ti dvieļ i un gultas veļ a.
Viesnī cā ir divi peldbaseini, no kuriem vienā ir slidkalniņ š .
Alus ir diezgan labs. Vī ns ir ļ oti zemas kvalitā tes. Dž ins ir vidē js.
Lī dz pludmalei pā ri ceļ am (caur eju), kopā apmē ram 200 metri. Pludmale atklā ti sakot nē . Sauļ oš anā s krē sli ir bez maksas. Bet pludmalē ir bezmaksas bā rs ar dzē rieniem un ē dieniem.
Animatori ir draudzī gi, bet slinki. Vakarā bē rni nemitī gi bija aizņ emti ar daž ā dā m spē lē m, pa dienu vairā kas reizes veica vingrojumus pieauguš ajiem.
Ē diens ir diezgan labs, jū s nepaliksit izsalkuš i. Vairā kas reizes saskā rā s ar skā biem salā tiem. Katru dienu kā da no gaļ as veidiem (vistas, jē ra, jē ra gaļ a) ​ ​ gaļ a. Patika zupas. No augļ iem, arbū ziem, melonē m, persikiem, plū mē m.
Viesnī cas personā ls ir vidē ji draudzī gs. Viesnī cas teritorija ir tī ra.
Vispā r normā la viesnī ca par naudu.
аватар eleksandr0503
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Sveiki visiem. Pirmkā rt, un pats galvenais, š eit nav zvaigž ņ u. Nav. Nepavisam. Lai gan tū roperatora gids un viesnī cas administrā cija apgalvo, ka viņ iem ir 3+. Meli. Ja viesnī cai pieš ķ ir zvaigznes statusu, tad š ī s zvaigznes, vai tā s ir piecas vai trī s, joprojā m lepni vicinā s visur virs ieejas pie nosaukuma, reģ istratū rā , uz katras savas lapiņ as. … Tomēr ▾ Sveiki visiem.
Pirmkā rt, un pats galvenais, š eit nav zvaigž ņ u. Nav. Nepavisam. Lai gan tū roperatora gids un viesnī cas administrā cija apgalvo, ka viņ iem ir 3+.
Meli. Ja viesnī cai pieš ķ ir zvaigznes statusu, tad š ī s zvaigznes, vai tā s ir piecas vai trī s, joprojā m lepni vicinā s visur virs ieejas pie nosaukuma, reģ istratū rā , uz katras savas lapiņ as. Lū k, uz tieš u jautā jumu: "Cik zvaigznes ir viesnī cai? " Atbildi ar zvaigž ņ u skaitu nesaņ ē mu. No neviena, kas atrodas viesnī cā .
No š ejienes nā k viss pā rē jais.
Ē diens ir briesmī gs. Viena virtuve divā m blakus esoš ā s viesnī cas divā m ē damistabā m. Gaļ u divas reizes nedē ļ ā . Bet jū s varat atrast vistu. Ē dienus, man š ķ ita, maina no ē damistabas uz ē damistabu, sajaucot un modificē jot, lī dz tū risti ir pilnī bā apē sti. Biež i ē dieni ar skā bu smarž u.
Bet labā kā daļ a ir pludmale. . .
Apkā rt smirdī ga kanalizā cija, daļ ē ji nosegta nojume. Grā vis beidzas trī s metrus no jū ras, notekū deņ i jautri ieslī gst jū rā .
Es nomainī ju trī s ciparus, katram ir kaut kas, bet tas nedarbojas. Zadolbalsya maiņ a, spļ ā va, devā s uz sabiedrisko tualeti. Vispā r liekš ķ ere visā savā nelietī bā . Un cilvē ki pludmalē - ne iet iekš ā , ne ā rā . Jū ra slapja, silta, laba. Man bija ļ oti sā pī gi ieiet un iziet, masī vie oļ i vē l nebija nogludinā ti viļ ņ os.
Un pā rē jais, daiļ ā marķ ī ze, viss kā rtī bā !
аватар Irina764242
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Izvē lē jā s š o viesnī cu cenas/kvalitā tes ziņ ā . Mē s ā tri tikā m apsē duš ies. Skaitlī nebija nekā du nopelnu. Bija pietiekami daudz nepilnī bu sī kumos. Bet pirmkā rt, kauns, ka nebija norā dī ts, ka viesnī ca nav 1. … Tomēr ▾ Izvē lē jā s š o viesnī cu cenas/kvalitā tes ziņ ā . Mē s ā tri tikā m apsē duš ies. Skaitlī nebija nekā du nopelnu. Bija pietiekami daudz nepilnī bu sī kumos. Bet pirmkā rt, kauns, ka nebija norā dī ts, ka viesnī ca nav 1. lī nijā . Pludmale ir nevis 300, bet 800 metru attā lumā . Tas mani sarū gtinā ja visvairā k. Viesnī ca atrodas pie ceļ a, teritorija neliela. Internets bija tikai vestibilā . Ē diens š eit ir zem vidē jā lī meņ a.
аватар gergan5
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Izvē lies viesnī cu par cenu. Visu svē tku garumā nebija neviena slikta ē diena, izņ emot vistu! !! Ceļ š uz pludmali ir š ausmī gs un tā ls un neglī ts! ! ! ! ! https:// youtu. be / 4tkQDElCu4w Numuri ir viduvē ji, lai gan 2018.  gadā tika veikts remonts. … Tomēr ▾ Izvē lies viesnī cu par cenu.
Visu svē tku garumā nebija neviena slikta ē diena, izņ emot vistu! !!
Ceļ š uz pludmali ir š ausmī gs un tā ls un neglī ts! ! ! ! ! https:// youtu. be / 4tkQDElCu4w
Numuri ir viduvē ji, lai gan 2018.  gadā tika veikts remonts.
Tač u viņ i apmetā s uzreiz pē c ieraš anā s pulksten 6:00, jo bija brī vas istabas.
аватар sofichenko
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
VIESNĪ CU izvē lē jā mies pilnī gi nejauš i, nebija laika domā t par cenu/variantiem. Lē ti un 4 * - piemē roti. Ā tri nokā rtoja un uz š o + beidzā s. 1) istaba netika iztī rī ta, tikai tī ra gultas veļ a un tī ri dvieļ i 2) duš as kabī ne tecē ja un visi lū gumi problē mas risinā š anai tika ignorē ti - pē c katras peldes paš i mazgā ja grī das, lai nestaigā tu lī dz ceļ iem ū denī 3. … Tomēr ▾ VIESNĪ CU izvē lē jā mies pilnī gi nejauš i, nebija laika domā t par cenu/variantiem. Lē ti un 4 * - piemē roti.
Ā tri nokā rtoja un uz š o + beidzā s.
1) istaba netika iztī rī ta, tikai tī ra gultas veļ a un tī ri dvieļ i
2) duš as kabī ne tecē ja un visi lū gumi problē mas risinā š anai tika ignorē ti - pē c katras peldes paš i mazgā ja grī das, lai nestaigā tu lī dz ceļ iem ū denī
3.10 atpū tai istabā.1 reizi slaucī ja un 2 reizes mainī ja dvieļ us. Atkritumus no istabas iznesā m paš i.
4) netika tī rī ti arī koridori. Daž i konfekš u papī ri 10 dienas nogulē ja uz kā pnē m
5) durvis ir atseviš ķ s stā sts - aizcirtā s tā , ka nebija iespē jams gulē t ne dienu, ne nakti, bet tas ir atkarī gs arī no viesiem - viņ i ļ oti centā s bū t par durvī m pē c iespē jas biež ā k un skaļ ā k (ļ ausim katrs cita atpū ta, savstarpē ja cieņ a un sapratne).
6) Mū zika visu diennakti un tik skaļ a, ka nieres izlē ca. Mū zika no pulksten 10 lī dz 23 skan tā dā skaļ umā , ka aizvē rtie logi nepalī dzē s sadzirdē t vienam otru. Jā , un mū zika nepavisam nav pieskaņ ota diennakts laikam, bet tas jau ir stulbums.
Man bija jā pē rk ausu aizbā ž ņ i, lai kaut kā aizbē gtu no durvī m un mū zikas.
7) pludmale - tā s vienkā rš i nav, visi melo kā bomž i. Sauļ oš anā s krē sli ir 3 reizes mazā ki nekā atpū tniekiem, nojume minimā la, netī rumi, izsmē ķ i, marginā li cilvē ki. Netā lu plū st daž i smird jū rā .
Viesnī cas pludmale ir pā reja starp divā m viesnī cā m, uz kurā m dodas visi! Visi vietē jie aborigē ni absolū ti nejū tas viesnī cas pludmalē . Pasā ž as pagalms no vietē jā . Tas nav ē rti, un jū s baidā ties no lietā m.
Kaut kā da ģ imenes tipa VIESNĪ CA, kur viss ir vienlaicī gi, nevis lai labā k paietu, bet pē c iespē jas sliktā k viesim un ignorē tu viņ a lū gumus.
Troksnis, netī rumi, slikta pā rtika, antisanitā ri apstā kļ i un nevē rī ba pret visu un visiem. Tā da ir viesnī cas koncepcija.
Atpū sties nebija iespē jams. Ekskursija ir saglabā ta.
аватар semikina_a_s
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Rezervē jot mums teica, ka laba 3+ viesnī ca, kurā biju ļ oti vī lusies. Istaba it kā bija tī ra, bet, ejot basā m kā jā m pa grī du, izrā dī jā s, ka tā ir pavisam netī ra grī da. Jautā ju nā kamajā dienā , ka 6dien izmazgā s, uz ko atbildē ja reģ istratū rā , bet kā ar viņ u? Nu, nā kamajā dienā viņ i mums izmazgā ja š o grī du. … Tomēr ▾ Rezervē jot mums teica, ka laba 3+ viesnī ca, kurā biju ļ oti vī lusies. Istaba it kā bija tī ra, bet, ejot basā m kā jā m pa grī du, izrā dī jā s, ka tā ir pavisam netī ra grī da. Jautā ju nā kamajā dienā , ka 6dien izmazgā s, uz ko atbildē ja reģ istratū rā , bet kā ar viņ u? Nu, nā kamajā dienā viņ i mums izmazgā ja š o grī du. Ziepes vispā r nebija istabā , 2 dienas prasī ja atnest. Dvieļ us lū dza nomainī t, mū s nomainī ja gandrī z pirms izbraukš anas. Arī ū deni atnesa tikai tad, kad to pagatavo. Tas ir sava veida š ausmas. Kad es kā rtē jo reizi atnā cu uz reģ istratū ru, lai pateiktu, kā pē c tas nav noņ emts, kā pē c tas nav mainī ts, administratora atbilde mani nogalinā ja: Kā pē c tu man to stā sti? pā rbaudiet, kad tā s vairs nav. Tie. atpū tas vietā jā skatā s apkopē jas, nu, tas jau pā rkā pj visas robež as. Tā tad arī tā s tiek tī rī tas pulksten 16-17, kad tai jā notiek lī dz pulksten 12 telpu uzkopš anai. Vannasistaba vispā r nav tī rī ta, atkritumi tika aizvesti un viss. Viņ i pat pagrieza netī ro dvieli uz otru pusi un uzmundrinā ja mū s.
Ē diens: no rī ta tieš ā m nav daudz ko ē st. Pusdienā s un vakariņ ā s izvē le ir liela, bet dā rzeņ u salā ti tiek sajaukti ar veco, pat piekusums daž reiz ir klā t. Cilvē ki ar to var saindē ties. Par alkoholu varu teikt, ka kā dreiz pamē ģ inā ju glā zi alus, nez kā pē c atdevu ar balinā tā ju. Pē c tam viņ a vairs nekad viņ am nepieskā rā s. Ja jau dari visu iekļ aujoš u, tad nevajag tautu indē t.
Kā rakstī ts, ka jū ra ir 150 metru attā lumā , tad 150 nav nemaz, bet daudz vairā k. Krastā ir bā rs, kafiju ī sti negribas dzert un tā tā lā k, no kafijas un š okolā des nav ne smakas. Kopumā es neiesaku š o viesnī cu.
аватар mavrun
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Es pat nezinu, ar ko sā kt. Iespē jams, no tā , ka tas nekā di nav 4 *, kā par to raidī jumā BiblioGlobus. Neesat pā rliecinā ts, vai varat dot pat 3*. Un kā teica mū su draugs no Maskavas, kuru satikā m atvaļ inā jumā : "Jā , kā di 2-3 *, š ī parasti ir viesnī ca bez zvaigznē m. … Tomēr ▾ Es pat nezinu, ar ko sā kt. Iespē jams, no tā , ka tas nekā di nav 4 *, kā par to raidī jumā BiblioGlobus. Neesat pā rliecinā ts, vai varat dot pat 3*. Un kā teica mū su draugs no Maskavas, kuru satikā m atvaļ inā jumā : "Jā , kā di 2-3 *, š ī parasti ir viesnī ca bez zvaigznē m. " Bet tas viss ir nepamatots bez detaļ ā m, tā pē c lasiet zemā k un izlemiet paš i, cik zvaigznes tas velk.
1. Skaitlis. Parasta istaba, sā kumā uztvē rā m labi, pat neskatoties uz nokarenajā m bā rkstī m un drū poš o apmetumu virs skapja (ne uz mums, labi), bet tad pē c divā m nedē ļ ā m visi tā s "bonusi" atvē rā s sarakstā :
- Vannas istabā nav ā ķ u un plauktu, nav kur likt dvieļ us pat vienam, nemaz nerunā jot par to, ka esam trī s. Ir tikai margas roku dvielim un plaukts ar spoguli virs izlietnes. Sagā dā neē rtī bas
- Visas sienas duš as kabī nē melnā veidnē
- Pē c nedē ļ as tas sā ka pilē t no griestiem, un kaut kas smirdī gs. Viņ i atstā ja pieteikumu, solī ja ierasties, bet neviens neatnā ca. Noplū de bija ik pa laikam, acī mredzot augš ā istabā kā ds tā mazgā jā s.
- Ik pa laikam no tualetes tecē ja, kaut kur pē c nedē ļ as uzturē š anā s gaisa kondicionieris sā ka tecē t nepā rtraukti, un tik bagā tī gi, it kā viņ am bū tu sezonas estrus. Ledusskapis nav noplū dis (lai gan viesi dzirdē ja, ka tas notiek).
- Gandrī z nav skaņ as izolā cijas. precī zā k tā ir, bet atverot logu vai balkonu no skaņ as vienkā rš i tiek izpū stas no gultas. un ir divas problē mas - paš as viesnī cas š ova programma (par š o var rakstī t atseviš ķ i), kad 4-5 reizes dienā skanē ja viens un tas pats playlists un sliktā kajā gadī jumā no 22 lī dz 23 cilvē kiem pie baseina ar savu "glā zi degvī ns uz galda "Sakratiet visu istabu. un no otras puses - kaimiņ u viesnī ca, kurā mū ziku nevar nosaukt par mū ziku un kura tika novilkta ne tikai no gultas, bet kopā ar gultu. Bija relatī va miera dienas (kad miskaste bija minimā la), bet daž reiz no abā m pusē m bombardē ja skaņ as kakofonija, un tas bija neizturami. Pē c pusnakts parasti visi nomierinā jā s un beidzot varē ja atvē rt logu un gulē t svaigā gaisā . Protams, lū gš anas tika uzklausī tas 5 no rī ta (no viesnī cas nepilna kilometra attā lumā atrodas moš eja, uz kuras torņ iem ir iemuti, kas izdala lū gš anas piecas reizes dienā ). Ja bū tu pagā juš as tikai pā ris nedē ļ as, es jau bū tu uzrakstī jis š o tekstu Allā ha vā rdā . Lai gan š eit es atrodu vainu, uz pā rē jo fona, par to pat nav sū dzī bu.
- Gaisa kondicionieris. bez tam, ka kuģ im bija noplū de, tas atradā s tieš i pie sienas pretī gultnei. Tas ir, ja tu guli, tad tas pū stu tieš i tev virsū . Š ī iemesla dē ļ mē s to gandrī z neieslē dzā m, un logus nevarē ja atvē rt vakarā mū zikas dē ļ . Kombinā cija, jū s zinā t.
- Balkons ir liels, galds un trī s krē sli, bet pā rsvarā tos aizņ ē ma veļ as ž ā vē š ana. Bija grū ti karā ties uz balkona sijā m, jo ​ ​ tā s vietā m bija sarū sē juš as.
- Numurā gandrī z nebija interneta (bet, spriež ot pē c viesnī cas apraksta, numuriņ os tas nebija nodroš inā ts). Bet pat uzņ emš anas zonā ideā los apstā kļ os internets bija vā jš , jū s nevarat skatī ties filmas. Ja kā dam tas rū p, paturiet to prā tā .
- Pē dē jais, kas beidzā s, bija aizdomas par blaktī m: bē rnam ik pa laikam parā dī jā s sarkani plankumi daž ā dos daudzumos, sievai (un viņ ai bija sarkani punktiņ i kā ceļ š ), man bija pā ris. Pagā ja vairā kas dienas. Paš as blaktis neredzē jā m un nemeklē jā m, bet pē c tam dzirdē jā m, kā kā ds sacē lis skandā lu par istabā esoš ajā m blaktē m un tā s tika pā rvietotas. Tā pē c paturiet prā tā , acī mredzot daž ā s telpā s tie ir iekļ auti programmā "viss iekļ auts".
2. Tī rī š ana, trauku mazgā š ana. Es apvienoju abus punktus antisanitā ro apstā kļ u aizgā dī bā . Istabas uzkopš ana ir viduvē ja - dvieļ us nevar mainī t, kā arī veļ u. Tualetes papī ru nedrī kst atstā t. Parasti viņ i nā ca pie mums, kad bijā m istabā , un mē s lū dzā m nomainī t veļ u un prasī jā m, ko mums vajag. Kad bijā m prom, dvieļ i tika mainī ti vienu reizi, un ne visi. Istabā grī du mazgā pē c principa - vienu reizi noslaucī ja ar mopu un nobirs, savukā rt netī rumi un mati paliek tuvu gultā m un zem tā m (ne visā m gultā m ir kā jas, un ja ir, tad ir ļ oti ī si). Rezultā tā sieva pati vairā kas reizes mazgā ja grī du ar dvieli (viņ u pā rvē rta par kā jslauku, nevis viesnī cas). Un jocī gā kais ir tas, ka grī das mazgā š ana tualetē acī mredzot nebija iekļ auta telpas uzkopš anā (š oks). Tā pē c nav pā rsteidzoš i, ja š eit ir blaktis.
Kas attiecas uz traukiem. Mē s nekam nepievē rstu uzmanī bu, ja neciestu kolektī vi (es personī gi atvaļ inā juma laikā cietu trī s reizes, meita un sieva vienreiz), un tajā paš ā laikā jū s neprasī siet, kurš no viesiem - gandrī z visiem ir vienā di simptomi: nespē ks, slikta dū š a, un kam bija vieglā k - tikai caureja, kam grū tā k - arī vemja. Tas pā riet 1-2 dienu laikā , lai gan atkal vienam no viesiem bē rns bija vairā kas dienas. Un nē , tā acī mredzami nav aklimatizā cija.
Izgatavojā m glā zes un krū zes, kuras "mazgā " vienkā rš i kā galveno vaininieku izlejot ū deni no krā na. Mana sieva nekavē joties pā rtrauca dzert ē dnī cā un bā rā , un es izmantoju iespē ju (un acī mredzot tā pē c mani trī s reizes uzlika uz podiņ a). Un es sā ku pamanī t uz krū zē m: nemazgā ta lū pu krā sa, nemazgā tas kafijas / kakao pē das, vienkā rš i netī rumi utt. Un tā s ir krū zes! Pā rē jie trauki ir dzeramā glā zes un plastmasas glā zes, uz kurā m nekas nav redzams. Vispā r, pā rtraucot no viņ iem dzert, manas problē mas ar vē deru ir pagā juš as. Ē diens ir ok, lai gan tam ir savas dī vainī bas.
3. Uzturs. Mē s esam divē jā di par pā rtiku. Vispā r, ko ē st - bija vienmē r. Vienmē r bija svaigā kie klaipi ar kraukš ķ ī gu garoziņ u, ā rprā tī gi garš ī gi. Tā pat vienmē r bija bļ odas ar marmelā di (ķ irš u un aprikož u), halvič a sī rupu un medu. No rī ta izvē le nebū t nav bagā ta: vā rī tas olas, reizē m olu kultenis, reizē m pankū kas (prieka dienas), vienmē r bija siers (nav garš as), daž ā du š ķ irņ u vā rī ta desa (lai gan man liekas, ka ir divas vai trī s š ķ irnes, tikai ar citu sadaļ u), kukurū zas pā rslas, š okolā des graudaugu bumbiņ as, musli, piens. Pusdienā s un vakariņ ā s bija bagā tī gā ks: gandrī z vienmē r bija makaroni, sasmalcinā ti gurķ i-tomā ti, zaļ umi, 4-5 veidu sasmalcinā tu kā postu salā ti (tie atš ķ ī rā s ar kā postu krā su, diļ ļ u klā tbū tni, burkā niem, daž reiz vē l kaut ko), daž reiz rī si, daž reiz sautē jums. Gaļ as tikpat kā nebija, kā Zoja vienkā rš i rakstī ja, un to vietā bija pusfabrikā ti (reizē m pā rcepti un ne pā rā k garš ī gi), pā ris reizes gaļ u aizstā ja ar sē nē m. Pē c Zojas aizrā dī š anas (paldies! ) parā dī jā s gaļ a, bet pē c viņ as aizbraukš anas bijā m divas dienas augš ā un jau tikā m baroti ar tī ri pusfabrikā tu.
No iezī mē m (nezinu, cik tas vispā r tiek praktizē ts): tas, ko viņ i neē da iepriekš ē jā , aizpē dē jā un aizpē rn (vai pat vairā k), tika iemaisī ts salā tos vai tamlī dzī gi. , atsedzot atseviš ķ u trauku. Tā radā s daudzu iemī ļ oti sagrieztu tomā tu-gurķ u salā ti, pā ris reizes bija salā ti. . . no sagrieztiem vā rī tas desas gabaliņ iem (izskatī jā s pat negarš ī gi), un sautē jums sanā ca garš vielas kaut kam citam. Tomē r š ķ ita, ka saistī bā ar saindē š anos ar pā rtiku nekā du problē mu nebija.
Kas attiecas uz dzerš anu. No maš ī nas vienmē r bija sula (kā pareizi atzī mē ts, piemē ram, yuppie un zukos - š ķ ī stoš s pā rpalikums, kas sadedzina vē deru). No dzesē tā ja vienmē r bija ū dens. Vienmē r bija tē ja no katla (no krā na katlā lē ja tikai tē ju, un Turcijā ū dens ir stipri hlorē ts, tā pē c tē ja bija ar atbilstoš u pē cgarš u). Vienmē r bija kafijas automā ts, kas patiesī bā ir nevis kafija, bet cigoriņ i (tajā paš ā aparā tā bija arī diezgan pacieš ama karstā š okolā de). Pusdienā s-vakariņ ā s bā rā ielē ja mirindu/pepsi/sevenap, lē ja pilsneru (diezgan labu), balto/sarkano sauso vī nu, š ņ abi un vē l kaut ko stipru. Tas pats komplekts bija baseina bā rā (pusdienu un vakariņ u laikā bā rs pie basa bija slē gts, jo darbinieki to atstā ja uz ē dnī cas bā ru).
Augļ i. Atseviš ķ a dziesma. Augļ i "bija" tikai pusdienā s/vakariņ ā s. Gandrī z vienmē r bija arbū zs (1 no 5 gadī jumiem salds), biež i bija plū mes (gandrī z vienmē r salds), vairā kas reizes (4-6 reizes divā s nedē ļ ā s) melone (1 no 4 gadī jumiem salds), pā ris reizes ā bolu pusī tes (nav mē ģ inā ju), un, ja mana atmiņ a mani neaizrauj, tad viss. Ja jū s dodaties uz dienvidiem, lai baudī tu augļ u maltī ti ar pilnu pakalpojumu servisu, š ī nav jums piemē rota vieta. Atgriež oties Pē terburgas ziemeļ os, iegā ju veikalā un nopirku, ticiet vai nē , normā lus augļ us. Klase!
4. Pludmale. Tas atrodas otrajā lī nijā , lai gan iet uz to ir gandrī z kā no treš ā s. Tas ir, deklarē tie 300 metri ir taisnā lī nijā uz jū ru, bet patiesī bā jums jā iet 700 m. Kā pē c? Trī s iemesli:
a) Tas pats nolā dē tais zemes š ķ ē rsojums. Pakā pieni ļ oti augsti, uzkā p lī dz treš ā stā va lī menim. Un ja esi viens, tas ir muļ ķ ī bas, bet, ja esi ar mazu bē rnu - ne tik ļ oti. Spriež ot pē c Google kartē m, gā jē ju pā rejas dē ļ jau ir +150 metri, nemaz nerunā jot par kā pumu.
b) jū ra joprojā m nav taisnā lī nijā , bet gar ceļ iem. kaut kur citur +100m.
c) viesnī cas atraš anā s vieta google maps nav pareiza. Viesnī ca atrodas labajā pusē . Tas ir +150 m.
Kopā.700 metri! Alternatī vi, jū s varat doties pretē jā virzienā , un tur pie luksofora š ķ ē rsojiet š oseju. Marš ruts bū s 760m, bet pa dienu pastaiga ellē =)
Marš ruts no š osejas uz pludmali ved starp viesnī cā m pa netī ru atkritumu aleju. Acī mredzot tur iet arī vienas viesnī cas virtuve, un tur nemitī gi kaut kas tiek izliets uz ceļ a. Un tas smird, un nekopts, un neglī ts. Protams, jū s izbrauksiet cauri poligonam, lai tikai tiktu lī dz jū rai, bet labā k bū tu bez tā .
Neskatoties uz to, ka viesnī ca atrodas otrajā lī nijā , tai ir sava pludmale, kur ir bā rs un sauļ oš anā s krē sli. Bā rā ir maš ī na ar to paš u cigoriņ u un ar to paš u yuppie. No rī ta un pē cpusdienā viņ i tur cepa kū kas, bet mē s tā s nekad nemē ģ inā jā m.
Pati pludmale ir pa pusei oļ u, pa pusei smilš u. Ū denī daž reiz smiltis, daž reiz akmeņ i un pastā vī gi pilieni. Sakarā ar to (tostarp, kā es saprotu) ir lieli viļ ņ i. Tas daž reiz ir forš i, bet ar mazu bē rnu - ne tik ļ oti.
No alejas zem zemes iznirst caurule uz pludmali, un no turienes strautā jū rā ieplū st dzidrs ū dens. Acī mredzot kanalizā cijas (vai kas tas ir? ) Tī rī š anas sistē ma. Nu š ī straume nepievieno krā su.
5. Kas vē l par viesnī cu. Ir rakstī ts, ka ir miniklubs bē rniem. Ir, bet iekš ā neviena nav?? ? . Viņ i arī saka, ka ir apmaksā ta aukle, bet kā ds pie baseina ļ oti sū dzē jā s, ka patiesī bā - nē . Vietne solī ja restorā nā bē rnu ē dienkarti, tač u neviens to neievē roja un nav skaidrs, kas ar to bija domā ts. Telefona istabā nebija (lai gan pē c apraksta ir). Arī pē c apraksta viesnī cā "svaigi augļ i numurā (ierodoties)". Protams, nē . Jā , vispā r ar augļ iem viesnī cā kaut kā ne pā rā k daudz.
Peldbaseins. Jā , tie ir divi, ar diviem bradā š anas baseiniem un vienu slidkalniņ u. Kalniņ š mazs, bet ir. Š ķ iet, ka baseinus tī ra katru dienu, lejot balinā tā ju.
Diskotē kas pie baseina un visā das akcijas - dienu un nakti, gan bē rniem, gan pieauguš ajiem. Bilpakeu Maskavā jau ir iesakņ ojies, ceru, ka ne uz visiem laikiem, kā dž inksts, ar kuru sā kā s izrā des. Galvenais, ka bē rniem patika)
Lielā kā daļ a viesnī cas darbinieku ir draudzī gi un patī kami.
Tā tad, kā ds ir rezultā ts. Kā jau kā ds rakstī ja iepriekš , "ilgi gaidī tais atvaļ inā jums neko nesabojā s. " Patiesī bā , bū sim godī gi, tā nav. Dodoties atvaļ inā jumā uz 4 zvaigznē m, gribas atpū sties un paš am nemazgā t grī du, nedomā t par to, ka tev kaut kur kaut kas tek, ka tevi no dī vā na nopū š skaņ as viļ ņ i no degvī na glā zes uz galda. zem tevis varbū t ir gultas blaktis, un, lai nokļ ū tu pludmalē , ir jā iziet cauri nogā zei un jā cer, ka kaut kur š ajā alejā nedusmojies no tī riem traukiem (atvainojos par atklā tī bu). Jā , kā dam var paveicies ar numuru un kurš var bū t bijis bez bē rna, un tas pats par sevi ir vieglā k, bet, sasodī ts. Jū ra ir forš a, bet tomē r mē s negribē jā m 1-2 *. Mē s turpinā sim lasī t pā rskatus par visiem resursiem un sī kā k.
Es patiesi ceru, ka mans raksts palī dzē ja jums izvairī ties no š ī s nevaldā mā s jautrī bas. Un ī paš s paldies biblioglobusam par š o piedzī vojumu. Ceru, ka arī jū s dodaties uz š o viesnī cu atpū sties =)
аватар zselikhova
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Krievu tū rista maldinā š ana. Ī paš nieka ietaupī jumi. Ekskursiju iegā dā jā mies 2-4 dienas pirms izlidoš anas. Cena ir 45 tr par 7 naktī m (viņ i arī noķ ē ra cena bija 55 tr) (Mamma un bē rns) no Biblioglobus (MĒ S PĒ RKAM 4 * un lasā m pozitī vas atsauksmes). … Tomēr ▾ Krievu tū rista maldinā š ana. Ī paš nieka ietaupī jumi.
Ekskursiju iegā dā jā mies 2-4 dienas pirms izlidoš anas.
Cena ir 45 tr par 7 naktī m (viņ i arī noķ ē ra cena bija 55 tr) (Mamma un bē rns) no Biblioglobus (MĒ S PĒ RKAM 4 * un lasā m pozitī vas atsauksmes).
Lidmaš ī na izlidoja laicī gi, transfē rs uz "viesnī cu" 2.5h + 1h soma utt. Ieradā mies 23:30.
__________
1) Iekā rtojies 1002. istabā , smird kanalizā cija, naktsskapī tis, skapis, spogulis, pufs, 2+2 dvieļ i (tī ri), aizkari netī ri, zirnekļ u tī kli pie griestiem.....istaba ļ oti pieticī ga.
Pa logu nav skata - tas ir nomā coš i. (Gorkas vadī bā ). Palī dzē ja paņ emt koferi (1 dolā ra bonuss, kā bija paredzē ts) Balkons 1 m2 ir niecī gs un nav ž ā vē tā ju.
Viņ i devā s gulē t no ceļ a.

No rī ta, kad pamodā mies no smirdoņ a, bijā m š okā.....Mū su "viesnī ca" 4 * - knapi velkas 3 *. Teritorija neliela, apstā dī jumu nav, 2 kvartā li - starp tiem ir 2 baseini un viss......

Aizgā ju brokastī s - UN KAUT KAS IR. (Olas, desa, sarkanie pipari, pā rslas un piens, maize, gurķ i un tomā ti)

Es nesaprotu, kas notiek, es domā ju, ka varbū t es vē l neesmu pamodusies ......
Nu labi, es domā ju, kur mū sē jie nepazuda: )))) mē s izlauzī simies ....galvenais ir jū ra ...

2) Ejam uz jū ru.....ceļ š ir kā di 500-700 metri caur sauszemes tiltu un atkritumu kaudzi (celiņ š starp viesnī cā m, no viņ u mā jsaimniecī bas puses). Uz jū ras ...trī cī gi ruļ ļ i sauļ oš anā s krē sli - nobruž ā ti, un nojume (liels pluss) ....ir "bā rs" - dzelzs š ķ ū nis..

tu jū ties kā kaut kā ds slikts......

3) Vakariņ as NAV NEKĀ - Vermicelli un Nagentsta ....gurķ i un tomā ti (briesmī gi salā ti).

4) Vakariņ as VISS IR TĀ KĀ PUSDIENĀ S.....nebija pat keč ups.....iedomā jies.

5) Pirmā s 2 dienas es sazinā jos ar gidu un pā rstā vjiem no Maskavas ...varbū t tas ir grū ti .....(Viņ i piedā vā ja pā rcelties uz citu viesnī cu par 40.500 USD) .........2. rī tā - Sā ku ē damistabas histē riju..... (jo daudzi gā ja uz veikalu pabarot bē rnus)..., sā k spiesties tū ristu priekš ā ....
krievu labums Iestā jā s un arī sā ka izvirzī t pretenzijas, sargā jot mani.

Un es uzdevu visu gribu - jautā jumu ...."Cienī jamie tū risti, jū s esat apmierinā ti ar ē dienu š ajā turku 4 * (kā ds to nopirka kā.3 +).
Pē c pā ris stundā m man saka, ka pā rceļ uz kaimiņ u viesnī cu Happy Beach 3* : )))

Ar gida palī dzī bu mē s visi sazinā mies (gidi nepalī dz un negaidiet ......Protams - manā s rokā s ir Tū ristu uzticī bas tā lrunis un REĢ IONĀ LĀ GIDA numurs
(Padomam jums, dā rgie tū risti). MUMS IR SAVAS TIESĪ BAS, un VIESNĪ CAI JĀ BŪ T PIENĀ KUMIEM PRET MUMS!!!
? IZGARĪ TS Sarunu galds - sekretā re - gids-viesnī cas ī paš nieks - Es un vē l 2 mammas atvaļ inā jumā .....

Gids stā sta, ka viesnī ca ir pieticī ga, ko jū s gribat par tā du naudu, esiet pacietī gi vai ejiet ē st ā rpus teritorijas, Turcijā ir krī ze, un ē diens beidzā s, viesnī cas ī paš nieks ne parē ķ ini, Tiktā l, ka viņ i man gatavotu atseviš ķ i, ja es NERAKSTU ATSAUKSMES UN NEIZCELTOS (un citi Bē rni KAS?
, 10 naktis bija tū risti - bē rni visas š ī s dienas ē da tikai vermicelli un ē da bumbiņ as ar pienu. )
AR CĪ Ņ U MUMS IZDEVĀ S - VISMAZ ATPŪ TAS LAIKĀ - SAŅ EMT BROKASTIS UN NEDZEM GAĻ AS UN GARNĒ JUMU PIEGĀ DĀ TĀ JU,

MŪ SU ARGUMENTI BIJA LIELĀ KI - HOTEL 4 * KA MĒ S TĀ LĀ K SŪ DZĒ SIM, KA ESAM TŪ RISTI NEVIS CŪ KAS.
KO MĒ S VĒ LAMIES ATPŪ TĪ T, UN VIŅ A BIZNESA PLĀ NIEM UN KRĪ ZI - MUMS NE VISIEM PATĪ K.
(lū dza š ā di iztulkot Ī PAŠ NIEKA FRĀ ZI) utt.....

TĀ MUMS IZDEVĀ S UZVEIDOT "REVOLUCIJU" pazaudē jot nervus, garastā vokli un 2 dienas atpū tu.....Par laimi, Tū risti saprata, ka viņ i tieš ā m IETAUPA UZ MUMS (kā ds ielidoja par 50 tr uz 2, kā ds 6 -0 tr un pat bija 90 tr ).

Mē s stā vam paš i ....kopš KRIEVIJAS AR VIENĀ K IERADĀ S un viss ar bē rniem .......

TĀ LĀ K VAIRĀ K - aizlidoju un VISS ATGRIEZĀ S LĪ DZEKĻ OS.....
KRIEVIJAS TŪ RISTI MANI par to INFORMĒ JA.
JĀ , MĒ S ATRADĀ M AR PUIŠ IEM — pateicoties TOP HOTL VIETNEI un MĒ S TAGAD IESNIEDZAM KOLEKTĪ VU SŪ DZĪ BU,
(jo sā kā s zagš ana, vispā rē ja saindē š anā s, atkal ē diena trū kums, vī rusi un draudi no personā la, un GULTAS BUGS).

6) No pozitī vajiem punktiem - viesnī cas atraš anā s vieta un brī niš ķ ī ga FIRMA pē c krievu ieraš anā s.
(Konakli ciems ir vieta, kur pastaigā ties un iepirkties, netā lu no Alanjas).
____________________

Puiš u personā ls cenš as, bet nervi drī z pietrū ks....
____________________

A bloks (jaunas istabas) ....B bloks (kur mē s dzī vojā m, vecie).

Bezmaksas WiFi

Ekskursijas kuponi BIROJA priekš ā - ī paš nieks TIMUR (lē tā k nekā no ceļ vedī un arī uzticams)

7) Mī nusi

SITUĀ CIJA AR ATKLĀ Š ANU (Es nemaz nesapratu, kā cilvē ki izturē ja š o ņ irgā š anos. )

TURCIJA Š AJĀ.2018.  GADĀ - tikko pacē la cenas, pakalpojums nepalielinā jā s, bet tieš i otrā di, situā cija pasliktinā jā s. Turklā t sū dzas arī.5 * viesnī cu tū risti (atdodot no 120 tr vai vairā k par atvaļ inā jumu).

Mazā teritorija (ne zaļ a)

Animā cija (10 dziesmas turp un atpakaļ twist) - Reanimā cija

MINIKLUBA BĒ RNIEM NAV (lai gan ir norā dī ts) - KOMORKA STĀ V, bet NEDARBOJAS.
BĒ RNU ē dienkarte - NĒ.

___________

Secinā jums: tā kā š is reģ ions ir pazī stams, mē s daudz staigā jā m un ceļ ojā m. Viņ a aizvē ra acis uz Smirdī go istabu un smirdī go ceļ u uz Jū ru.

Brokastis - Vannota - Vakariņ as - Sauļ oš anā s - Vakariņ as - Pastaiga - LAIME.

ATPŪ TIES GLABĀ T TIKAI LABU UZŅ Ē MUMU.

UN Ī PAŠ NIEKS VIESNĪ CU Ņ Ē MĀ Ī RĒ UN UZ KRĀ JUMU METODI - NOLĒ MU TO ATKĀ RTOT UZ KRIEVIJAS TŪ RISTIEM!!!!

VĒ LOS PĀ RSKATĪ T Ī PAŠ NIEKA BIZNESA PLĀ NU UN PALIELINĀ T VIESNĪ CAI LĪ DZ 3+ (4 * viņ š nekad nebū s), bet VAR IZDEVĒ T LABI TRĪ S. ES Š EIT NEDAROJU......

KUR SKATĀ S BIBLIOGLOBUS - PRETĪ GI 3 un 4 *, IZVĒ LEI, .

VAI VISMAZ PĀ RBAUDIET PĀ RDOTO VIESNĪ CU ZVAIGZNES.

VARBŪ T DAUDZI RAKST ATSAUKSMES PAR CITU VIESNĪ CU - HOLIDAY PARK Resort.....10 km attā lumā viens no otra.

lpp. s. TURKI MŪ S NIRJ! TURPMĀ K TŪ RISMA VEICINĀ Š ANA UN ATTĪ STĪ BA!

Kad devā mies uz lidostu....paskatī jā mies....tur ir viesnī cas ala 4 * (Vē l trakā k, š ausmas, es jau paaugstinā ju viņ us uz augstā ko viesnī cu) .....

Iedomā jieties - tuksnesis ir netī rums - un tur ir viesnī ca ala 4 * (un tur 2 * Aperion Beach) .....
neejiet nekur ā rā pastaigā ties, tū risti ir š okā.

SAULAINĀ TURCIJA - 10 reizes.... Tagad padomā š u vai NAUDU Ņ EMT TĀ LĀ K.... vai izvē lē ties citus galamē rķ us.
Курица холодная по 1 штуке в Руки. Территория Ужас Тухлые НЕДОСАЛАТЫ
Parādīt vairāk »


iemiesojums charis
Sveiki visiem ! vai viesnīcā ir bezmaksas internets, kā reāli ir ēdiens, kur dejot, kā gidi, kur nopirkt un kur ekskursijas, vai var ņemt līdzi ēdienu uz istabu, zagt vai nē, kur viesnīcā labāk vanna vai ciema teritorijā,kur var aiziet pats vai pastaigāties,vai vajag pastaigāt paņemt pasu kopijas.Saki taisnību. Paldies visiem
14 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
iemiesojums charis
Sveiki visiem ! vai viesnīcā ir bezmaksas internets, kā reāli ir ēdiens, kur dejot, kā gidi, kur nopirkt un kur ekskursijas, vai var ņemt līdzi ēdienu uz istabu, zagt vai nē, kur viesnīcā labāk vanna vai ciema teritorijā,kur var aiziet pats vai pastaigāties,vai vajag pastaigāt paņemt pasu kopijas.Saki taisnību. Paldies visiem
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums slavchik
PALDIES
14 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Отель расположен в п. Конаклы. Построен в 2000 году, последняя реставрация сделана в 2018 году. Пляж расположен в 350 метрах от отеля. Подходит для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Расположен в 105 км от аэропорта г. Анталия, в 58 км от аэропорта Газипаша, в 13 км от центра г. Алания, в п. Конаклы.
Pludmales apraksts Пляж расположен в 350 м от отеля. Протяженность пляжа — 50 м. Пляжные полотенца (платно). Бар на пляже. Между отелем и пляжем проходит дорога. Автобус на пляж (бесплатно).
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, камера хранения багажа, услуги по продаже билетов, экскурсионное бюро, ежедневная уборка номера, услуги по глажке одежды (платно), факс / ксерокопирование (платно), Wi-Fi в местах общего пользования (бесплатно), 1 ресторан, 2 бара, 2 открытых бассейна 50 и 80 кв.м, 1 горка, магазины.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 секции для детей в бассейнах для взрослых, мини-клуб (возраст 3-11 лет), детская коляска (платно).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports 1 водная горка, дартс бесплатно, шахматы бесплатно, пляжный волейбол бесплатно, водные лыжи (с лицензией) платно, парашют (с лицензией) платно, кайтсёрфинг (с лицензией) платно, каноэ платно, катамаран платно.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 109 номеров. Отель состоит из двух 6-этажных корпусов.

Istabās

В номере представлено:, душ, банные принадлежности, фен, кондиционер, ТВ, мини-бар, бутилированная вода, сейф (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • balkons/terase
Adrese Telatiye Mah.Mustafa Kemal Bulvari No: 63 Konaklı / Alanya
Tālruņi: +90 242 700 05 05
Tīmekļa vietne: Solis Beach Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).