Ļoti vāja viesnīca

Rakstīts: 11 septembris 2022
Ceļošanas laiks: 19 — 29 augusts 2022
Viesnīcas vērtējums:
2.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 2.0
apkalpošana: 2.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 7.0
Uzturoties š ajā viesnī cā , es mainī ju trī s istabas. Vienā no logiem bija sprauga, aizmigt š osejas tuvuma dē ļ nevarē ja, spilvens bija š ausmī gi ar kaut ko aizņ emts. Viņ i mainī ja manu istabu par noteiktu summu, sakot, ka no istabas paveras skats uz baseina pusi. Pā ris reizes mainī ja atkritumu maisu, dvieļ us nemainī ja, istabiņ ā s vispā r nebija uzkopš anas un vienreiz nomainī ja gultu, vā rdu sakot, personā ls nemā k strā dā t. Liftā , vestibilā visur ir netī rumi. Bet visvairā k mani pā rsteidza virtuve, pavā rs nemaz nav pavā rs, man ļ oti patī k turku virtuve, bet garš ī gi paē du tikai pā ris reizes. Daudz garš vielu, ļ oti asi ē dieni. Diemž ē l pat mans vē ders neizturē ja. Ierodoties mā jā s, man bija jā ā rstē . Pats saimnieks ir č au lauva, bet kā da jē ga no personā la nav koka. Lī dz jū rai nav tik tā lu, bet Mos ir rī ts. Pludmales darbinieks ir labā kais no visiem darbiniekiem. Viesnī cas pludmale tieš ā m smird.
Es nezinu, vai tie ir notekū deņ i vai kas cits, bet mums bija jā dodas uz citā m pludmalē m. Ar jū ru un smarž ā m viss bija kā rtī bā . Kiosks pludmalē (tā sauktais bā rs) ne vienmē r darbojā s saskaņ ā ar grafiku. Man bija ļ oti ž ē l to cilvē ku, kuri pirmo reizi ieradā s Turcijā un nokļ uva š ajā viesnī cā . . Viņ u vietā es diezin vai atkal ierastos Turcijā (((
Vienkā rš i es diezgan biež i atpū š os Turcijā un zinu, kas ir piecinieki un 4 *. Tagad bū š u uzmanī gā ks pret atsauksmē m, lai nenož ē lotu iztē rē to naudu un zaudē to laiku! Lasot atsauksmes, godī gi sakot, neticē ju, ka tā varē tu bū t, domā ju, ka tas ir pā rspī lē ts, bet nē , likā s reā li. Nav nekā du plusu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu