Vienkārši super viesnīca un par mazu naudu

Rakstīts: 28 septembris 2020
Ceļošanas laiks: 21 — 27 septembris 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Fotogrā fijas vietnē un tas, ko es redzē ju pats, nedaudz atš ķ ī rā s. Pirmkā rt, pā rkrā soja visu viesnī cas ē ku, tagad izskatā s stilī gā k, uztaisī ja tiltiņ u pā ri baseinam. Gaiteņ os un istabā s arī viss tika pā rkrā sots un visticamā k nesen. Istabā viss ideā li, viss kā rtī bā , nav nolietots, tī rs. Veļ a tī ra, bez caurumiem)
Tagad viņ iem ir attē la mē ri. Ierodoties č emodā ns tiek dezinficē ts. Visi darbinieki tieš ā m valkā maskas, pastā vī gi tī ru visas virsmas, arī restorā nā bez maskas nelaiž , mē ra temperatū ru, viesnī cas darbinieki kā rto ē dienu uz š ķ ī vjiem. Jū s nevarat staigā t pa viesnī cu un pludmali maskā .
Restorā ns atrodas augš ē jā stā vā , ir atvē rta terase ar burvī gu skatu uz jū ru, ī paš i saulrietā - vienkā rš i super. Ē diens ir garš ī gs, un grilē ts un zivis, ieskaitot sarkano, vienmē r bija gaļ a, kokteiļ i, alus, vī ns, degvī ns, no kuriem izvē lē ties bā rā un bez ierobež ojumiem. Burgeri, picas, makaroni atseviš ķ ā bistro teritorijā gandrī z visu dienu.

Jū ra ir brī niš ķ ī ga, silta. Pludmalē un molā ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu visiem, neviens netraucē ja pie rokas.
Kopē jais iespaids par viesnī cu ir brī niš ķ ī gs, ar prieku š eit atgriezī š os vē l.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu