Turies tālāk no šīs elles!

Rakstīts: 2 janvārī 2018
Ceļošanas laiks: 27 decembris 2017 — 3 janvārī 2018
Sē ž am uz koferiem un sapņ ojam rī t bū t mā jā s un prom no š ī s elles. Kungi, ja nevē laties sabojā t savas brī vdienas, NEKAD nedodieties ekskursijā uz š o viesnī cu!
Turcijā mē s ar vī ru esam biež i viesi, un mums ir ar ko salī dzinā t. Š ī s iestā des deklarē tā s 4 zvaigznes velk 1 plus no spē ka.
Numurs. Vienī gais pluss ir tas, ka tas ir liels un ar skatu uz jū ru. Vannas istabā ir veca santehnika un viss karā jas burtiski uz puņ ķ iem. Dvieļ i veci, izskaloti, pelē kā krā sā (kā dreiz bija balti, acī mredzot). Dzī voklis nedarbojā s. Istaba ir piedū mota lī dz š ausmā m. Nav ko elpot. Aizkari nav izmē ģ inā ti kopš karaļ a Zirņ u laikiem. Periodiski samaziniet apgaismojumu visā viesnī cā . Tā kā mē s palikā m decembrī , karstais ū dens bija nepiecieš ams istabā . Normā li un karsti praktiski nebija. Mums bija jā izmanto brī dis. Daž ā s telpā s karstā ū dens krā ns bija vienkā rš i auksts.

No diviem liftiem darbojā s tikai viens, un tas
bremze.
Bezvadu internets. Tā nav istabā s. Lejā atrodas vestibilā . Bet ik pa laikam viņ am kaut kas notika un nebija interneta.
Uzturs. Tik pretī gs ē diens mē s esam Turnī rā
vē l nav satikuš ies. Es parakstos uz katru no š eit sniegtajā m atsauksmē m. Viss ir tieš i tā . Pretī gi netī ri galdauti, slikti mazgā ti trauki, lū pu krā sas pē das bija redzamas uz it kā izmazgā tā m tē jas krū zē m. Kaķ i skraida pa ē damistabu, bez ceremonijā m lecot uz galdiem. Varu iedomā ties, kā di antisanitā ri apstā kļ i valda ē dinā š anas nodaļ ā . Skā bie dā rzeņ i. Vakariņ ā s saldumi parā dī jā s tikai tad, kad turki sā ka nā kt uz viesnī cu un pazuda, kad izgā ja no viesnī cas.
Arī ē dieni uz Jaungada galda nebija ē dami. Daž i viesnī cā saņ ē ma pā rtikas sū tī jumu.
Mē s devā mies satikt NG jū rā . Un tas, iespē jams, bija vē l viens pluss. Ļ oti skaista uguņ oš ana babahali virs jū ras.
Gide Marina rū pē jā s tikai par to, kā pā rdot visiem ekskursijas un samainī t dolā rus pret lirā m. Uz atpū tnieku sū dzī bā m atbildes nebija.
Sunmur, kā ds kauns par tavu reputā ciju, ja tu sū ti cilvē kus uz viesnī cu š ā di un izturies pret saviem tū ristiem.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu