Ozkaymak Incekum Hotel 5*– Atsauksmes

96
Novērtējums 4.910
№255 viesnīcas reitingā Alanja
6.1 Numurs
5.0 apkalpošana
5.2 Tīrība
5.7 Uzturs
5.4 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas jūras krastā, Incekum rajonā, Alānijas reģionā. Tā ir viena septiņstāvu ēka (2 lifti). Pietiekami zaļā zona. Plaši numuri, no kuriem daudzi ar skatu uz jūru. Viesnīcas viesi var izmantot Ozkaymak Select Resort teritoriju un pakalpojumus (izņemot restorānus). Viesnīca tika atvērta 2000. gadā, pēdējā renovācija veikta 2021. gadā. Sastāv no diviem 7 stāvu blokiem (4 lifti). Ieteicams ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар Yulya-a-1988
 •  apceļots 9 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 1.0
Vē los padalī ties iespaidos par, iespē jams, sliktā ko viesnī cu, kurā esam atpū tuš ies. Ceļ ojumu aģ entū ru aģ enti pā rdeva ekskursiju uz 5 zvaigž ņ u viesnī cu, "ģ imenes viesnī cu ē rtai atpū tai ar bē rniem" - (pē diņ ā s, nevis tā pē c, ka tas ir citā ts, bet tā pē c, ka tas absolū ti nav 5! ) Nu kā rtī bā . … Tomēr ▾ Vē los padalī ties iespaidos par, iespē jams, sliktā ko viesnī cu, kurā esam atpū tuš ies.
Ceļ ojumu aģ entū ru aģ enti pā rdeva ekskursiju uz 5 zvaigž ņ u viesnī cu, "ģ imenes viesnī cu ē rtai atpū tai ar bē rniem" - (pē diņ ā s, nevis tā pē c, ka tas ir citā ts, bet tā pē c, ka tas absolū ti nav 5! )
Nu kā rtī bā . Protams, pā rskats bū s daļ ē ji subjektī vs, jo cik cilvē ku, tik viedokļ u, bet patiesī bā.
Viens no maniem bē rniem 1.9t dabiski lietojam ratus. Viesnī cā nav rampu. Lai tiktu lejā uz restorā nu, jā pā rvar kā pnes ar ratiem un bē rnu, lai nokā ptu uz baseinu, jā pā rvar kā pnes ar ratiem un bē rnu, lai dotos uz pludmali, atkal vajag pā rvarē t kā pnes, gan lejā , gan augš ā!
Hmm...godī gi sakot, tas katru reizi izraisī ja gan dusmas, gan dusmas (kas pie velna jū s par ģ imenes viesnī cu, ja nav elementā ru ē rtī bas, 21. gadsimts! ).
Kā dreiz par bē rnu tē mu, tad ir miniklubs, rotaļ u laukums, š ū poles, bet viss ir š ausmī gā stā voklī.
Nobruž ā ts, netī rs.
Istabas (mums ir standarta istaba), paklā js, kuru pē dē jais laiks mainī t, mē beles ir ok vecas, bet visas netī ras, polsterē jums uz krē sla un krē sla ir š ausmī gā stā voklī , lampas un kafijas galdiņ š izskatā s kā bū s sabrū k, ja nedaudz pieskaras, manē ž a acī mredzot tika atvesta no tuvā kā s atkritumu kaudzes (man bija smagi jā strā dā , lai to pilnī bā pā rklā tu ar segā m, palagiem, dvieļ iem, lai bē rnam nebū tu tieš a kontakta, krē sli un galds uz balkona ir dabī gi plastmasas, viss netī rs un lai kā mē ģ inā ju mazgā t - nē , tikai jā maina.
Tī rī š ana - reizi 3 dienā s nemaina gultas veļ u, kā teikts, izsū c tikai tad, ja palū dz, un tad ar neapmierinā tu seju (kā ko? ! Tu piegruž oji, bet vai man jā tī ra? ), prasī ja, lai dodu man putekļ u sū cē js, pats gribē ju kvalitatī vi un labi iztī rī t, nedeva un paš i nedarī ja, vannasistabā grī das mazgā ja ar dū ņ ā m, sieviete ienā ca ar mopu un aizgā ja. sekunde, protams, neko nemazgā jot!
Jums jā lū dz papī rs, ū dens, dvieļ i un jā stā v taisni, lai skatī tos, viņ i vienā mirklī aizmirst un aiziet, ja nesekosit!
Restorā ns un ē diens - teikš u uzreiz, vē lā s brokastis, un ē š ana starp pusdienā m un vakariņ ā m nav mana tē ma, bet principā ā trā s uzkodas te ir standartā , neizskatā s pievilcī gi, viss trekns, cepts, katru dienu tas pats...Kā jau citā s lietā s, brokastī s, pusdienā s un vakariņ ā s ē diens vienmuļ š , absolū ti viens un tas pats katru dienu, ļ oti maz dā rzeņ u, tomā tu un gurķ u, vā rī ti viens vai divi veidi, piedeva rī si , pat tā di rī su cienī tā ji kā es, godī gi sakot noguris, un vista vairā kā s vā rī tā s formā s, no konfektē m, visbriesmī gā kie ž elejas deserti, uz kuriem ir pretī gi skatī ties no zemā kā s kvalitā tes avotiem, ne vienu vien austrumu saldumu (baklava, kenef u. c. . ), kā pē c, kā saka, iet tvaika pirtī.
Trauki ir atseviš ķ s mā kslas veids, glā zes vienmē r ir notraipī tas, dakš iņ as un naž i arī , š ķ ī vji noskaldī ti un arī slikti mazgā ti.
Nu, iespē jams, pludmale - tur dabiski ir maz sauļ oš anā s krē slu, bū tu laiks mainī t tos visus, kā arī pusi no matrač iem, pati pludmale ar atkritumiem, izsmē ķ iem, konfekš u papī riem un visā diem atkritumiem, bet acī mredzot tī rī bas jautā jums š eit noteikti nav aktuā ls.
Joprojā m gū zma no visa, kas mani š okē ja, bet roka jau bija nogurusi no rakstī š anas.
Kopumā ļ oti ceru, ka š is ir pirmais un pē dē jais š ā ds atvaļ inā jums, kas pavadī ts š ajā viesnī cā un turpmā k vairs nevē los atrasties tā dos apstā kļ os!
Lī dz 5 un pat uz ultrasaitiem š ai viesnī cai vē l ir jā aug un jā attī stā s!
аватар mar280470
 •  apceļots 11 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 4.0
Labvakar visiem! Vē lē jā s nokļ ū t š ajā viesnī cā jau pirms pandē mijas. Un tagad mē s esam atvaļ inā jumā ! Laikapstā kļ i neizdevā s! . . maija beigā s Alanijā lietus nesagaidī jā m, bet lietus ar nelielā m saules spraugā m bija gandrī z puse no brī vdienā m. … Tomēr ▾ Labvakar visiem! Vē lē jā s nokļ ū t š ajā viesnī cā jau pirms pandē mijas. Un tagad mē s esam atvaļ inā jumā ! Laikapstā kļ i neizdevā s! . . maija beigā s Alanijā lietus nesagaidī jā m, bet lietus ar nelielā m saules spraugā m bija gandrī z puse no brī vdienā m. Plus bija izlī guma laikā . Paldies Umidam, kurš mū s ā tri nokā rtoja un ā tri atrisinā ja problē mas, kas bija uz skaitļ iem. Laiks nebija labs un jū ra arī ! Un te sā kā s problē mas ar skaitļ iem. Dvieļ i un palagi netika mainī ti pat tad, kad tie tika atstā ti uz vannas istabas grī das. Nā cā s piezvanī t un lū gt atnest vannas piederumus. Un par istabas uzkopš anu vispā r jautā jumu nebija. Pē c tam problē mas sā ka saasinā ties. Kaimiņ viesnī cā Selekt no numuriem no seifiem un somā m sā ka zust nauda!! ! Mū su matu krā sa tika nozagta no mū su istabas! Tā s ir mazas lietas, salī dzinot ar naudu! Bet cik gadus mē s atpū tā mies, bet ar š o tikā mies pirmo reizi! Un liels mī nuss Odeon operatorei, kura paņ ē ma 2 dienas no mū su atvaļ inā juma!!!
Saprotu, ka č arterlidojumi, bet ne par tā du paš u summu...pasū tī ti trī s mē neš us iepriekš ar 100 procentu samaksu par ekskursiju. Izbraukš ana no Maskavas tika mainī ta trī s reizes, un izrakstī š anā s no viesnī cas tika apgū ta 4 stundā s!! ! Secinā jumus izdariet paš i! Mē s iesniegsim prasī bu par naudas atmaksu! Mē s nekad vairs neizmantosim š os tū risma operatorus!
Un tā , viņ š rada sev atvaļ inā juma noskaņ u! Lai visiem laba atpū ta.
аватар nelly_shvedova
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Apmetā mies viesnī cā kopā ar vī ru. Ierados ap 13:00, uzreiz dabū ju istabiņ u un bija laiks pusdienot. Ierodoties restorā nā , bijā m nedaudz apmulsuš i. Pie katra ē diena bija rindas. Saspringts. Tad mē s sapratā m, kas par lietu. Paš i atpū tnieki nevarē ja paņ emt ē dienu. … Tomēr ▾ Apmetā mies viesnī cā kopā ar vī ru. Ierados ap 13:00, uzreiz dabū ju istabiņ u un bija laiks pusdienot. Ierodoties restorā nā , bijā m nedaudz apmulsuš i. Pie katra ē diena bija rindas. Saspringts. Tad mē s sapratā m, kas par lietu. Paš i atpū tnieki nevarē ja paņ emt ē dienu. Aiz izdoš anas bija virtuves darbinieki un uzspieda to, ko viņ i lū dza. Ne visi zina krievu valodu, un mē s nezinā m turku valodu. Kamē r paskaidrot, laiks iet. Visi darbinieki visas darba dienas garumā bija valkā juš i maskas un cimdus. Otrajā dienā viss normalizē jā s, man pat patika, ka ē st drī kstē ja tikai viens. Ē diens ļ oti labs: gaļ a, zivis, konditorejas izstrā dā jumi, augļ i.
Istaba tika tī rī ta katru dienu. Visa viesnī ca (gaiteņ i, numuriņ i) ir noklā ta ar paklā ju. Man ī sti nepatī k paklā js, jo. tī rī š ana ir sarež ģ ī ta. Bet ir liels pluss – klusums visas dienas garumā . Pludmale ir jauka tī ras ieejas vidū . Labajā pusē ir akmeņ i, ja jū s stā vat ar skatu uz jū ru. Izbraucot visu lī ci, manuprā t, labā kā pludmale. Brī vu sauļ oš anā s krē slu bija pietiekami daudz jebkurā laikā . Teritorija ir apzaļ umota, kopta. Pastaigā jā s vakaros pa teritoriju. Vakarā tikai divas reizes redzē ta animā cija bē rniem. Vairā k par viņ u nevaru pateikt.
Ugunsgrē ks rajonā nedaudz sabojā ja pā rē jo. Dū mi pā rklā ja debesis, pelni iekrita jū rā , balkons. Divas dienas bija jū tama dedzinā š ana.

Gribu pateikt lielu paldies visam viesnī cas personā lam par viesmī lī bu, laipnī bu pret visiem mū su trū kumiem, par lielisko ē dienu, tī rī bu.

Ja viss izdosies, nā kamgad atgriezī simies ar visu ģ imeni!

Svē tī bas jū su viesnī cai un personā lam!
аватар SoffiaD
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
1. Viss ir netī rs - 10 dienu atpū tai mē s nekad neesam redzē juš i nevienu tī ru š ķ ī vi. 2. Personā ls rupjš , ē diens ļ oti bezgarš ī gs. 3. Pludmalē nav bezmaksas sauļ oš anā s krē slu. 4. Visi matrač i ir nobruž ā ti. … Tomēr ▾ 1. Viss ir netī rs - 10 dienu atpū tai mē s nekad neesam redzē juš i nevienu tī ru š ķ ī vi.
2. Personā ls rupjš , ē diens ļ oti bezgarš ī gs.
3. Pludmalē nav bezmaksas sauļ oš anā s krē slu.
4. Visi matrač i ir nobruž ā ti.
5. Pie saldē juma ir kilometru garas rindas, viņ i nekad negaidī ja savu kā rtu, nekad nebija pietiekami daudz saldē juma.
6. Gultas veļ a ir netī ra.
7. Pretī gs spa, nekas cits kā bizes.
8. Nav deklarē tu izklaides.
аватар AllaUK
Pirmo un pē dē jo reizi atpū š amies š ajā viesnī cā . 2 pieauguš ie + bē rns, ekskursijas maksa uz 9 dienā m 1417 €. No lidostas 2h ar autobusu, viesnī ca nav jauna, bet teritorija pieklā jī ga, numuriņ i vienkā rš i, bet plaš i + liels balkons. … Tomēr ▾ Pirmo un pē dē jo reizi atpū š amies š ajā viesnī cā . 2 pieauguš ie + bē rns, ekskursijas maksa uz 9 dienā m 1417 €.
No lidostas 2h ar autobusu, viesnī ca nav jauna, bet teritorija pieklā jī ga, numuriņ i vienkā rš i, bet plaš i + liels balkons.
Man patī k brī vdienas Turcijā , un katru gadu mē s atpū š amies š ajā skaistajā valstī .
Ž ē l, ka neizlasī ju atsauksmes un izvē lē jos š o viesnī cu. Pakalpojums pilnī bā nav pieejams, nav ū dens pudelē s, pareizā k sakot, jū s varat paņ emt pudeli ū dens, ko viņ i jums ielika vakariņ ā s. Istabā arī nav tē jkannas, lai gan kā pē c tas ir, ja nav ū dens))))
Es personī gi vē roju, kā viņ i bā rā mazgā plastmasas glā zes: ievelk ū deni izlietnē , ieliek tur netī rā s glā zes un vienkā rš i izņ em. Bet ir vienreizē jie trauki, dzē rienus iesaku ņ emt vienreizē jā s glā zē s. Pusdienas lī dz 14.00, 13.55 kafijas automā ti jau ir izslē gti. 3 personā m atstā j 2 lielus un 2 mazos dvieļ us + kā ju dvieli. Istabā.3 personā m ir 2 palagi (izmē rs 160*200). Š ķ iet, ka tas viss ir sī kums, bet es ar to satieku pirmo reizi.
+ silta jū ra, skaista teritorija, vecas, bet ne netī ras telpas.
P. S Iesaku viesnī cas vadī bai mainī t vadī tā ju un personā lu, ž ē l, ka tik skaistu vietu var pilnī bā sabojā t ar servisu
аватар lencha1
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Istaba plaš a, apkalpojama, viss darbojas. Ē dienu ē damistabā pietiek visiem, vienmē r ir bijusi cepta gaļ a un zivis. Sautē tas zivis, garneles, arbū zi, melones, parastā zupa nebija. Bet pludmalē bā rā viens č akls turks pabaroja visus izsalkuš os ar frī kartupeļ iem, tī rradņ iem, kotletē m. … Tomēr ▾ Istaba plaš a, apkalpojama, viss darbojas. Ē dienu ē damistabā pietiek visiem, vienmē r ir bijusi cepta gaļ a un zivis. Sautē tas zivis, garneles, arbū zi, melones, parastā zupa nebija. Bet pludmalē bā rā viens č akls turks pabaroja visus izsalkuš os ar frī kartupeļ iem, tī rradņ iem, kotletē m. Kazu saldē jums divas stundas dienā , blakus lieliski iztī rī tam baseinam.
Agri no rī ta un vakarā ir bezmaksas sauļ oš anā s krē sli. Ciematā pie viesnī cas ir VISS pā rdoš anā , nekur nav jā brauc iepirkties. Pludmale ar akmeņ iem pie ieejas - bet mē s ar brillē m piecē lā mies uz akmeņ iem un skatī jā mies uz zivī m, bruņ urupuč iem. Viļ ņ u lī cī nebija vispā r, pat ne reizi.
Tā tad, kā di ir š ī s viesnī cas trū kumi?
аватар yulia2206
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atnā cu uz š o viesnī cu pē c kaprī zes. Es gribu atzī mē t, ka cenas / kvalitā tes attiecī ba ir vienkā rš i lieliska. Viesnī cai ir neliela, bet diezgan skaisti labiekā rtota un iekopta teritorija. Mū su uzturē š anā s laikā viesnī ca bija 100% pilna. … Tomēr ▾ Atnā cu uz š o viesnī cu pē c kaprī zes. Es gribu atzī mē t, ka cenas / kvalitā tes attiecī ba ir vienkā rš i lieliska.
Viesnī cai ir neliela, bet diezgan skaisti labiekā rtota un iekopta teritorija. Mū su uzturē š anā s laikā viesnī ca bija 100% pilna.
Istaba bija labi iztī rī ta, gulbji griezā s (než ē loju, ka atstā ju dzeramnaudu).
No ē diena bija: vista, teļ a gaļ a, jē ra gaļ a, zivis, ļ oti garš ī ga baklava, garš ī gi rī si, daudz dā rzeņ u un augļ u. Negarš ī gs ē diens bija daudz mazā ks par garš ī gu (ar gremoš anu nebija nekā du problē mu).
Personā ls diezgan draudzī gs, uzrunā jot viņ us ar smaidu un pieklā jī gi, vienmē r gā ja satikties.
Jū ra ir ļ oti silta un mī ksta. Man vienī gais negatī vais bija iebraukš ana jū rā - akmeņ i, bet ja iet pa kreisi, tad iebraukš ana ir normā la. Peldot tā lā k un paņ emot lī dzi bulciņ u, uz akmeņ iem var redzē t skaistas zivis. Ja paveicas, pat bruņ urupucis.
Un es nevaru nepieminē t Rostik-skaisto - mega jautrs)).
Tā kā nedevā mies meklē t mī nusus, mū su atvaļ inā jums izvē rtā s vienkā rš i brī niš ķ ī gs.
аватар kravcva2008
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Garlaicī gā kā un drū mā kā viesnī ca ar netī riem paklā jiem, viltus ziediem. . . Trauki restorā nā netī ri, bā rā arī , tehnikas nepietiek. Visur bija rindas, pē c gaļ as, pē c garnē juma, virtuvē nebija tik karsts, bija nabadzī gs, salā tiem bija skā ba smaka. … Tomēr ▾ Garlaicī gā kā un drū mā kā viesnī ca ar netī riem paklā jiem, viltus ziediem. . .
Trauki restorā nā netī ri, bā rā arī , tehnikas nepietiek. Visur bija rindas, pē c gaļ as, pē c garnē juma, virtuvē nebija tik karsts, bija nabadzī gs, salā tiem bija skā ba smaka.
Bā ra darbinieki ir rupji.
Pludmale nav slikta, smiltis. Ir maz sauļ oš anā s krē slu, jā aizņ emas 7 no rī ta, tad nekur nelī psies, daž i salikti zā lienos!
Vakarā nav nekas cits kā animā cija. Mū zika katru dienu ir viena un tā pati, tu jau zini, kā ds celiņ š nā kamais.
Vairā k par 3 zvaigznē m š ī viesnī ca nepievelk.
Neiesaku.
аватар Ivan_kzn9
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Nepatī kama uzturē š anā s, sā ciet ar droš ī bu - (liels un trekns mī nuss) treš ajā dienā jū rā noslī ka tū rists vī rietis, glā bē ja uz vietas nebija. noslī kuš o no ū dens izvilka tū risti, ā trā palī dzī ba ilgi brauca - neglā ba : ( - glā bē js nebija savā vietā pirmā s trī s dienas, man ir vairā kas fotogrā fijas ar sarkandzeltenu karogu virs viņ a torņ a un ar pilnī gu personā la prombū tni nā kamajā dienā pē c incidenta parā dī jā s glā bē js, bet tas nebija ilgi - dienu vē lā k viņ š sē dē ja zem torņ a uz krē sla un principā bija stulbs pa telefonu + Skaitlis + - uzņ emš ana pluss par atbildi, mī nuss, ka bija jā sazinā s - vietē jais Wi-Fi nesasniedza istabu, nedaudz ķ ē rā s uz balkona, maksimums bija nosū tī t ī sziņ u - 7 stā vs - pastā vī gs lifta un tā dzinē ju troksnis, dienu un nakti - tī rī š ana uz "fuck off", nekad nav putekļ sū cē js telpā Uzturs + daž reiz garš ī gi + svaigi un gardi augļ i, garš ī gi arbū zi - bet par normā lu ē dienu, ko gatavo priekš ā - garas rindas - es personī gi pusdienlaikā nostā vē ju "picu" kā das divdesmit minū tes karstumā - š efpavā rs brokastī s gatavo olu kulteni visu dara apzinā ti lē ni, "iedod" katram pa 2 mazā m porcijā m uz š ķ ī vja, ja speciā li prasi - ar neapmierinā tu skatienu ieliek vē l 1-2, regulā ri kaut kur aiziet, nav savā vietā , lai gan gaida rinda - kafija automā tos - š ķ ī stoš ā - joprojā m tas muļ ķ is, citas kafijas nav, tikai turku vestibilā par 2 USD - teritorijā esoš ajos bā ros ik pa laikam alus beidzas un nav pieejams 2-4 stundas - bā ros un vestibilos - 2 dzē rieni uz rokas - bez uzkodā m (rieksti/krekeri utt. … Tomēr ▾ Nepatī kama uzturē š anā s, sā ciet ar droš ī bu
- (liels un trekns mī nuss) treš ajā dienā jū rā noslī ka tū rists vī rietis, glā bē ja uz vietas nebija. noslī kuš o no ū dens izvilka tū risti, ā trā palī dzī ba ilgi brauca - neglā ba : (
- glā bē js nebija savā vietā pirmā s trī s dienas, man ir vairā kas fotogrā fijas ar sarkandzeltenu karogu virs viņ a torņ a un ar pilnī gu personā la prombū tni
nā kamajā dienā pē c incidenta parā dī jā s glā bē js, bet tas nebija ilgi - dienu vē lā k viņ š sē dē ja zem torņ a uz krē sla un principā bija stulbs pa telefonu

+ Skaitlis
+ - uzņ emš ana pluss par atbildi, mī nuss, ka bija jā sazinā s
- vietē jais Wi-Fi nesasniedza istabu, nedaudz ķ ē rā s uz balkona, maksimums bija nosū tī t ī sziņ u
- 7 stā vs - pastā vī gs lifta un tā dzinē ju troksnis, dienu un nakti
- tī rī š ana uz "fuck off", nekad nav putekļ sū cē js telpā
Uzturs
+ daž reiz garš ī gi
+ svaigi un gardi augļ i, garš ī gi arbū zi
- bet par normā lu ē dienu, ko gatavo priekš ā - garas rindas - es personī gi pusdienlaikā nostā vē ju "picu" kā das divdesmit minū tes karstumā
- š efpavā rs brokastī s gatavo olu kulteni visu dara apzinā ti lē ni, "iedod" katram pa 2 mazā m porcijā m uz š ķ ī vja, ja speciā li prasi - ar neapmierinā tu skatienu ieliek vē l 1-2, regulā ri kaut kur aiziet, nav savā vietā , lai gan gaida rinda
- kafija automā tos - š ķ ī stoš ā - joprojā m tas muļ ķ is, citas kafijas nav, tikai turku vestibilā par 2 USD
- teritorijā esoš ajos bā ros ik pa laikam alus beidzas un nav pieejams 2-4 stundas
- bā ros un vestibilos - 2 dzē rieni uz rokas
- bez uzkodā m (rieksti/krekeri utt. )
- manā klā tbū tnē bā rmenis ieņ ē ma ū deni no krā na 19l "cilindrā " un pieslē dza kafijas automā tam, pē c š ī es vairs neriskē ju dzert kafiju
Animā cija
+ tas pastā v un animatori kaut ko dara
+ bez mū zikas pludmalē (es + kad nē )
- nav bē rnu kluba kā tā da, mazs rotaļ u laukums zem dedzinoš as saules, smacī ga istaba, kurā gandrī z nav inventā ra rotaļ lietu (man mā jā s ir vairā k), animatori nosaka grafiku - viņ i to iekā rto, kā viņ iem patī k, skatiet fotoattē lu
- 9 dienas pludmalē animā cija 1 reizi, tā bija ū dens aerobika, tad viņ i pē c 10 minū tē m paziņ oja, faktiski pē c stundas "putu ballī te", viņ i izvilka ū dens stobru, vienu ieroci, ieslē dza mū ziku - un visi bija putoti. ar to jautrī ba beidzā s.
- vakara animā cija (bē rnu) piedzē ruš am "rjusky tū ristam", ar atbilstoš iem trekniem jokiem -citā ts "puika, kur ir tavs tē tis? -guļ istabā -un ar ko viņ š guļ? "
- pē c minidiskotē kas ir gaidī š anas laiks "pē c 10 minū tē m bū s izrā de", vismaz 40 minū tes jā gaida
- "š ovs" - tū risti izklaidē jas, konkursi no 2005. gada ar pretī gu mū ziku, lī meņ a saimnieks "ē dnī cas tamada N22"
- DJ ir tikai uguns
*pirms bē rnu mini diskotē kas spē lē "iesildoš os" turku motī vus uz pusē m ar hard tehno
* pirms gaidu "š ovu" dī dž ejam, lietu kā rtī bā ieslē dziet vā cu š ansonu (viesnī cā vā cieš i ir pieci procenti) tad turku melodijas, pievienojiet medū zu un sakratiet ar lepsu
*Par dī dž eju pa dienu neko sliktu nevaru teikt, pavadī jā m laiku pie jū ras, elles skaņ as netraucē ja
- priekš pē dē jā dienā (vakarā , mini-diskotē kā ) viens no animatoriem nepā rprotami bija vai nu piedzē ries, vai apreibis, uzvedī ba bija ļ oti neadekvā ta
Baseini un slidkalniņ i
Neko nevaru pateikt, nelietoju ne vienu, ne otru
Jū ra un pludmale
+ jū ra, tai sekojā m, bē rns gandrī z netika ā rā , bija lieliski, silts, viļ ņ i nav stipri (kā saprotu, galvenokā rt lī č a dē ļ )
- pludmale ir netī ra, nav savā kti visi atkritumi
- nav pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, var pievienot vē l 15-20%, bet vienkā rš i nebū s kur staigā t
- saniknot "amatierus", paņ emt 2 zviļ ņ us, 1 cilvē ks nā k uz stundu uz visu dienu
apkalpoš ana
+ jautā , ielej, daž reiz viņ i var kaut ko atnest pusdienā s vai vakariņ ā s (ū dens, dzē rieni)
+ daž i diezgan sirsnī gi smaida, sazinā s, sasveicinā s utt.
- Lielā kā daļ a cilvē ku visu dara tā , it kā tu bū tu viņ iem parā dā
- "pirmā s lī nijas" š efpavā ri, kas gatavo jū su priekš ā - visi ir ā rkā rtī gi negatī vi noskaņ oti pret tū ristiem (izņ emot vecmā miņ as uz plakanajā m kū kā m)

ja esi izvē les procesā - neizvē lies š o viesnī cu ķ ē di (Inzhekum, Select), apž ē lojies par saviem nerviem, dī vā ns ir labā ks
описание услуг отеля номер - с улицы шум, изоляции никакой, лифты шумят вид с балкона первыми еду забирают сотрудники ресторана кофе отвратительный растворимый 2 напитка в одни руки первыми еду забирают сотрудники ресторана спасателя нет
аватар kovgibga
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Visa patiesī ba par viesnī cu manuprā t. . . Reģ istratū ra tika ā tri pā rbaudī ta 30 minū š u laikā pē c mū su ieraš anā s. Istaba standarta, pietiekami tī ra, viss darbojas. Balkons ar skatu uz teritoriju un jū ru (nav redzams palmu dē ļ ). … Tomēr ▾ Visa patiesī ba par viesnī cu manuprā t. . .
Reģ istratū ra tika ā tri pā rbaudī ta 30 minū š u laikā pē c mū su ieraš anā s.
Istaba standarta, pietiekami tī ra, viss darbojas. Balkons ar skatu uz teritoriju un jū ru (nav redzams palmu dē ļ ).
Ē diens ne vienmē r ir garš ī gs, bet diezgan daudzveidī gs. Labā kā s brokastis un vakariņ as. Pusdienas ir ļ oti ierobež otas.
Viesnī cas teritorija salī dzinoš i neliela, bet mā jī ga, zaļ a, daudz koku un krū mu. Labs zā liens.
Jū ra nav ī paš i tī ra, nedaudz dubļ aina. Krastā ir smalkas smiltis, bet pie ieejas jū rā ir akmeņ i un lieli bruģ akmeņ i. Ja jū s peldat prom no krasta, tas kļ ū st normā li.
Animā cija ir zem vidē jā lī meņ a. Animatori nav harizmā tiski, viņ i neprot jautri notvert cilvē kus. Bē rnu diskotē kas ir vienmuļ as. Bē rnu ir daudz, visi grib dejot, lejā pie skatuves ir pā rpildī ts, bet uz skatuves nevienu nelaiž , pat brauc.
Personā ls nav uzbā zī gs, bet arī ne pietiekami draudzī gs.
Kopumā viesnī ca ir pelnī jusi 7 punktus pē c 10 ballu sistē mas.
Parādīt vairāk »


iemiesojums katerena35
Gavēņa ēdienkarte (vārīta gaļa, dārzeņi), bērnu barošanai, vai ir? Pateicos jau iepriekš.
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums fess_v
Sveiki, mēs maijā braucam uz jūsu viesnīcu un kopā ar mums būs četri bērni, sakiet, lūdzu, vai jums ir bezmaksas saldējums un svaiga sula, un vai jums ir bērnu galds? Un vispār jūs varat uzzināt sīkāku informāciju par to, kāda veida izklaide ir paredzēta bērniem. Vai jūsu numura cena (standarta) ar skatu uz jūru atšķiras no numura cenas ar skatu uz ceļu (standarta). Jau iepriekš pateicamies par atbildi.
11 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 17 atbildes
iemiesojums narit111
Ceļojam ar meitu, 7 gadi, vai viņai tur būs interese? Nez kāpēc recenzijās neviens nepiemin miniklubu? Dīvaini... būšu pateicīga par info!
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
iemiesojums Krassotka
Atbildiet, lūdzu, kungi atpūtnieki, jaukas meitenes, dāmas, vai istabā ir fēns vai jāņem līdzi?
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 10 atbildes
iemiesojums oleg031670
Ozkaymak Resort, 2012. gadā atklāta jauna viesnīca, pēc apraksta tai ir sava teritorija, bet visās bildēs akvaparks bija tai pievienots, lai gan kādreiz piederēja Ozkaymak Incekum.Pastāstiet kas vieno šīs viesnīcas. Citādi nopirku biļetes uz Incekumu
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums incekum
‹ Viesnīca Ozkaymak Incekum Hotel 5*
Atrakcijas
Alānijas cietoksnis
Novērtējums 8.9
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Kleopatras pludmale
Novērtējums 8.5
Turcija, Alanja
Daba, Pludmales
Olimpas pilsētas drupas
Novērtējums 10.0
Turcija, Alanja
Arhitektūra, Stats

Отель расположен на берегу моря, в районе Инджекум, в регионе Аланья. Представляет собой одно семиэтажное здание (2 лифта). Достаточно зеленая большая территория. Просторные номера, многие из них с видом на море.Гости отеля могут пользоваться территорией и услугами отеля Ozkaymak Select Resort (кроме ресторанов). Отель был открыт в 2000 году, последняя реновация проводилась в 2021 году. Состоит из двух 7-этажных блоков (4 лифта). Рекомендуется для семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta Отель Ozkaymak Incekum Hotel находится в 90 км от Международного аэропорта Антальи и в 66 км от аэропорта Алания Газипаша.
Pludmales apraksts Собственный песчано-галечный пляж находится в 10 м от отеля. Протяженность пляжа составляет 250 м. Шезлонги, зонтики — бесплатно, пляжные полотенца платно. Заход в море — песок, галька. Пирс.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

2 открытых бассейна 300 и 1000 кв.м, 2 горки, крытый бассейн 30 кв.м, с подогревом в зимний период, Ala carte ресторан (морепродукты), 4 бара.

Рыбный и турецкий ресторан a-la carte ресторан — 1 бесплатное посещение одного из ресторанов при проживании в отеле минимум 7 ночей, необходима предварительная резервация (19:00 — 22:00). Завтрак: 7:30 — 9:30, поздний завтрак: 9:30 — 10:30, обед: 12:00 — 14:00, ужин: 19:00 — 21:00, ночные закуски: 23:00 — 0:00. Lobby Lounge Bar (круглосуточно). Снек-бар (10:00 — 23:00). Диско-бар — платно (0:00 — 2:30). Бар в ресторане (10:00 — 21:00). 2 конференц-зала на 80 и 100 чел.

Система «Ультра все включено» действует круглосуточно, включает горячие (чай, кофе), прохладительные (кола, спрайт, фанта, тоник, вода, молоко, концентрированный сок) и алкогольные напитки местного производства (ракы, водка, джин, пиво, ирландский ликер,коньяк, вино). Импортные напитки, некоторые напитки местного производства, напитки в бутылках и свежевыжатый сок за дополнительную плату. В дневное время предлагаются закуски в снэк-баре.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский клуб: 6-12 лет, 08:00-19:00.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Дискотека — вход свободный, напитки за дополнительную плату. Анимационная команда состоит из 15 человек, есть русскоговорящие аниматоры.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • skvošs
  • volejbols
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

Номерной фонд отеля насчитывает 414 номеров. Напольное покрытие: ковролин. Уборка номера: ежедневно. Смена белья: 3 раза в неделю. Смена полотенец: 3 раза в неделю.

Istabās

Телевизор, телефон, ванна/душ, фен, туалетно-косметические принадлежности, кондиционер, мини-бар, сейф, бесплатный Wi-Fi, чайник/кофеварка, набор для чая и кофе, балкон/терраса.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese Avsallar Mah. İncekum Cad. No: 10 07410 Alanya,Antalya
Tālruņi: 0 242 277 17 21
Tīmekļa vietne: Ozkaymak Incekum Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, теннис, сквош, волейбол, баскетбол, футбол. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).