Cieta C pakāpe, nekas vairāk!

Rakstīts: 17 oktobris 2022
Ceļošanas laiks: 14 — 17 oktobris 2022
Kam autore iesaka viesnīcu?: Biznesa braucieniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 4.0
Sā ksim ar plusiem, to ir mazā k, vienkā rš i:

1) pludmale, ir zona ar viļ ņ iem, ir bē rnu zona bez viļ ņ iem, ir zona ar akmeņ iem, ir smiltis, tuvumā ir mež onī ga pludmale, viss ir skaisti un ē rti, lai gan sauļ oš anā s krē sli ir tikai 10 cm attā lumā katrs no drauga, un jū s negribot gulē jat kopā ar daudziem citiem cilvē kiem, mē s to palaidī sim garā m.

2) ē diens ir vairā k vai mazā k daudzveidī gs, garš ī gs. Bet ne katru dienu

Tā lā k mī nusi:


1)viesnī cas loģ istika... tas ir vienkā rš i š ausmī gi, sagatavojies tam, ka vai nu katru dienu bū s jā iet 7-10 tū kstoš i pakā pienu pa kā pnē m, vai arī stundu jā pavada liftos, te teritorija iet uz augš u , viss ir ļ oti izkaisī ts, š ausmī gi neē rti un gari un neskaidri.

2) visas takas ved cauri spa: aiznes tur dvieļ us, atdod, ej pa to uz pludmali, jū ru, un tur ir hiperuzbā zī gi, augstprā tī gi darbinieki, kuri pie katras izdevī bas cenš as uzsē sties virsū un piespiež . lai iegā dā tos spa. Rupji, nedraudzī gi, uzreiz sabojā viesnī cas reputā ciju, š ausmas.
P. S.
te rakstī ts, ka pirts, dž akuzi ir par brī vu, jā , tur nebija, no 13 lī dz 17 maksimums var bez maksas, par visu pā rē jo bargie spa darbinieki prasa piemaksā t.

3) š ajā viesnī cā ir daudz piemaksas: piena kokteiļ i, popkorns, bē rnu automā ti, importa dzē rieni, palī dzī ba ar lietā m, oficiā li 2 USD utt utt. , visur ir piemaksa, gaidiet, ka š eit jū s varat daudz atstā t naudu pa virsu, ī paš i ar bē rniem.

4) dzē rieni š ajā viesnī cā ir EKSKLUZĪ VI LOKĀ LI. Pat Baileys, kuru viņ i aktī vi kausē , arī ir mē nessē rdzī gs. Vispā r nerē ķ inieties ar dzerš anas normā m š eit, turku shmurdyak.

5) recepcijā tev neviens nesmaidī s, arī ne draudzī gs. Viņ i vienkā rš i dara savu darbu un viss.

6) daudz lasī ju, lai bū tu laba animā cija....hmmm, nemaz neredzē ju. Viņ i tikai zī mē ar bē rniem, pareizā k sakot, ir galds un zī muļ i, un pā ris meitenes vienkā rš i skatā s un viss. Vakars par to paš u animā ciju, bet uz skatuves. Garlaicī gi, 20 minū tes, vienmuļ i, nekas, vispā r.
Vakara š ovs vairā k vai mazā k normā ls, dejotā ji pā rsvarā , bet labi.


7) viesnī ca ir pilna, nepietiek galdiņ u ē dinā š anai, vakariņ ā m tiek dotas 1.5-2 stundas, no 18:30 lī dz 20:00, cilvē ki stā v ar š ķ ī vjiem pusotru stundu, galu galā neatrada galds. Vienī gais veids, kā atrast galdiņ u, ir ierasties pulksten 18:00, nostā vē t 30 minū tes un gaidī t restorā na atvē rš anu, lai to paņ emtu pats. Pretē jā gadī jumā jū s bū siet kā jā s.

8) numuriņ i ir normā li, bet visur kaut kas ir salū zis, neskatoties uz to, ka viesnī ca ir salī dzinoš i jauna, un jau tagad ir daudz bojā jumu. Un, kad lī st, pat jumts uz grī das tek un ir spaiņ i.

Secinā jums: viesnī ca nemaz nav naudas vē rta. Tas nav luksusa statuss, kā viņ i sevi parā da. Tas ir stabils trī s pirmajā rindā visā s frontē s. Tā pē c es atgriezī š os š eit tikai tad, ja tam vienkā rš i bū s ļ oti lielas atlaides.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu