Lieliska viesnīca, bez sūdzībām

Rakstīts: 9 jūnijs 2021
Ceļošanas laiks: 31 maijā — 8 jūnijs 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Ceļ oju kopā ar dē lu (4 gadi). Ierados vakarā , manā dzimš anas dienā . Viņ i mū s neapsveica, tieš ā m...mums piedā vā ja pavakariņ ot un iekā rtojā mies istabā , palī dzē ja nest mantas. Pē c ceļ a, protams, nogurums lika par sevi manī t un atpū tā mies. Numurs reģ istrē š anā s brī dī bija tī rs, visi vannas istabas piederumi pilnā klā stā , mini bā rs ar dzē rieniem, tē ja, kafija arī . Numurs 2018! ! ! Ļ oti iesaku! ! ! Skats uz jū ru, divi baseini, jū ras gaiss naktī darbojā s kā miegazā le. Kas attiecas uz ē dienu - man patika viss, ko izdevā s izmē ģ inā t))) izvē le ir liela katrai gaumei. Dā rzeņ i un augļ i nereā lā daudzumā , salā ti katrai gaumei, arī pamatē dieni. Bija MEKSIKAS virtuves "tematiskā s dienas", pasniegtas un, protams, nacionā lā virtuve. Restorā na darbinieki ir vē rī gi un ļ oti "ņ ipri". Viņ i atveda uz galvaspilsē tu visu, ko lū dzā t. Man nevajadzē ja badoties.
Laiks un jū ra mū s patī kami iepriecinā ja ar siltumu. Jū ra ir tī ra, no trim pludmalē m varat izvē lē ties sev tī kamā ko. Atseviš ķ i es vē los atzī mē t atpū tas organizē š anu š ajā viesnī cā . Papildus publiskajiem bā riem ar pieklā jī giem dzē rieniem, no 10:00 lī dz 23:00 (kas bija populā ri), ne pieauguš ajiem, ne bē rniem nav garlaicī gi! Joga, ū dens aerobika, š autriņ as, ū denspolo. Bē rniem, tajā paš ā.10-00 durvis ver bē rnu klubiņ š ! Tur ar jebkura vecuma bē rniem nodarbojas š iki animatori. Katru dienu viņ iem ir jauna programma! Mans dē ls bija sajū smā ! Viņ i atveda mā jā s č emodā nu ar rokdarbiem. Vē los atzī mē t animatoru Olgu, kura pret saviem darbiem izturas ar lielu uzmanī bu un entuziasmu un mī lestī bu pret saviem mazajiem ciemiņ iem, katram atseviš ķ i un visiem kopā . Vieglā kā Alija neļ aus ieņ emt roņ a pozu pie baseina))) viņ a ar tevi spē lē s š autriņ as un trenē s ū dens aerobiku ar pilnī gu atslā binā š anos. Diemž ē l es neatceros pā rē jo puiš u vā rdus, bet viņ i ir vienkā rš i lieliski puiš i!! !
Katrs vakars sā kas ar bē rnu diskotē ku – bē rni uz to skrien ar prieku! Meitenes animatores un tur strā dā ar bē rniem ar pilnu atdevi. Pē c bē rnu izklaides programmas katru vakaru pieauguš os gaida konkursi vai š ovi. Tas ir interesanti gan bē rniem, gan pieauguš ajiem. Mū su uzturē š anā s laikā tie bija lieliski priekš nesumi! ! ! Katru dienu pie baseina notiek izrā de. Arbū zu, augļ u, dzē rienu ballī te. Garš ī gi! Mū su brī vdienā s darbojā s tikai zivju restorā ns (pē c kartes). Patī kami pā rsteidza ē dienkarte un apkalpoš ana. Iesaku š o viesnī cu, man ļ oti patika!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu