Vīlies jau no pirmās dienas...

Rakstīts: 9 septembris 2020
Ceļošanas laiks: 27 augusts — 6 septembris 2020
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 3.0
Infrastruktūra: 5.0
Uzturē jā s kā trī s cilvē ku ģ imene.
Sā kš u ar to, ka mē s ilgi gaidī jā m, kad tiks sniegts numurs. Piedā vā ja piemaksā t, bet vai nu mū s nesaprata, vai negribē ja saprast. Jau pirms brauciena viņ i skaidroja situā ciju ar manu dē lu (veselī bas problē mas, nogurums), bet reakcija bija nulle. Viņ i nodroš inā ja istabu -3 stā vā ar skatu uz sienu, pē c saš utuma piedā vā ja "mierī gu" istabu ar skatu uz bū vlaukumu. Viņ i prasī ja 200 USD, lai uzlabotu istabu. Paldies menedž erim Ā damam, kurš palī dzē ja dabū t istabu 3. stā vā ar skatu uz jū ru par 50$. Istabas ir tī ras, ē rtas, bet man pietrū ka garderobes (kaut kā ne pā rā k ē rti, kad visas drē bes karā jas redzamā vietā ). Divguļ amā gulta un viena vienguļ amā gulta, kā arī dī vā ngulta. Ledusskapis, kondicionieris, TV. Vannas istaba ir pietiekami liela.
Š eit rodas vē l viena problē ma, ar kuru mē s iepriekš neesam saskā ruš ies: viena atslē gas karte visai ģ imenei. Jū s izejat no istabas un viss tiek nogriezts, gan ledusskapis, gan gaisa kondicionieris. Ū denim ledusskapī nebija laika atdzist, jo. lielā ko daļ u laika jū s esat ā rpus telpas. Nu istabas gaisam arī nebija laika atdzist, ja nu vienī gi naktī . Mums bija incidents ar karti, mē s to nometā m pie pludmales izejas blakus sargam. Viņ š nevis iedeva reģ istratū rā , bet iedeva kā dam viltī gam "biedram", kurš teica, ka tas ir viņ a. Pievē rš oties reģ istratū rā pē c kartes, viņ i dzirdē ja: 10 USD. Nu, bet saprast to, ka mē s viņ iem š o summu varam samaksā t tikai iekā pjot istabā , viņ i to nespē j. Arī TUI gids mū s pamā ja ar roku. Puiš i no veikala palī dzē ja, blakus baseinam un tas apsargs, piezvanī ja un vienojā s par velti iedot mums karti. Liels paldies viņ iem. Pasaule nav bez labiem cilvē kiem.

Numurs tika uzkopts katru dienu, personā ls bija draudzī gs.
Internets ir bezmaksas tikai vestibilā , kas darbojas š ausmī gi. Apmaksā ts, pē c atpū tnieku domā m, nav daudz labā ks. Ak jā , daž reiz var izmantot bezmaksas internetu pludmalē restorā na lī menī pretī molam.
Vestibilā , ierodoties, valdī ja necieš ams sastrē gums, kā arī restorā nā . Lī dz mū su brī vdienu beigā m situā cija bija nedaudz uzlabojusies.
Mū su brī vdienu labā kā daļ a bija jū ra! Ir vairā kas pludmales. Tuvā kais atrodas blakus pludmales restorā nam, blakus ir arī civilā tualete. Bet tam ir savi trū kumi: plā ksnes apakš ā . Lielā kā daļ a cilvē ku dodas tā lā k uz molu. Un jā , mums tur patika. Duš a, kas atrodas blakus š ai pludmalei, ir jā redz no pirmavotiem, vā rdi nevar izteikt (gander un ciemata jaucē jkrā ns). Bet tie ir sī kumi, kad tuvumā jū ra ir tī ra un silta.

Ē diens ir labs, izsalcis neizbrauksi. Bet mē s neesam apmierinā ti, tas ir mū su subjektī vais viedoklis (nav biedru pē c garš as un krā sas). Man ļ oti patika arbū zi, garš ī gas pankū kas (iepriekš ē jā s viesnī cā s tā s nebija ē damas). Garš ī gs saldē jums, ko var ņ emt lī dzi, cik vien tī k. Es domā ju, kā var sabojā t frī kartupeļ us un burgerus, bet izrā dā s, ka var. Daž reiz tas nebija ē dams. Viņ i neprot pagatavot zivis, tas nav garš ī gs. Atseviš ķ s FU! ! ! restorā ns A LA CART. Nu, ja jū s nezinā t, kā gatavot itā ļ u ē dienu, lai tas ir turku restorā ns ar nacionā lajiem ē dieniem. Visi š ī restorā na apmeklē tā ji dodas vakariņ ā s galvenajā restorā nā , jo, atvainojiet, paē st nav iespē jams.
Pirms brauciena viņ i ziņ oja, ka š ajā periodā mums ir kopdzī ves gadadiena. Viņ i par to tika informē ti arī izrakstī š anā s laikā . Bet viņ i negribē ja mū s dzirdē t.
Jū s varat uzrakstī t vē l daudzas sū dzī bas par š o viesnī cu, bet es aprobež oš os ar š o. Tas ir pietiekami, lai nevienam neieteiktu palikt š ajā viesnī cā . Pirmo reizi dega vē lme atgriezties mā jā s.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu